Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 433

Oletko jo kokeillut tätä nerokasta ilmanraikastinta? 🥴
Kuvakooste, osa 433

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 31 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tornipöllö 17.8.2023 0:40
   Tulos: +470 (474 ääntä)
   Se, että vetää herneen nenään koska joltain meni Facebookin huumoriryhmässä kaksi samannäköistä pahvipurkkia sekaisin, on kyllä malliesimerkki länsimaalaisen ihmisen ahdingosta.

   Lainaa

  2. Joidenkin mielestä varis 17.8.2023 1:10
   Tulos: +227 (249 ääntä)
   Jep. Nyt ollaan melkoisella metatasolla, kun länsimaisten ihmisten pikkuriikkisiin harmituksen aiheisiin keskittyneen ryhmän kommentoija yrittää ilmeisesti vitsailla sarkastisesti, mutta epäonnistuu siinä ja kokee ahdinkoa. Ja nyt minä vielä tähän yhden kerroksen metaa, kun pseudofilosofisesti puran tapahtunutta toisella sivustolla, ja todennäköisesti pahoitan mieleni, jos tätä miinustetaan. Tätä se on, yhtä ahdinkoa.

   Lainaa

  3. Moitteeton henkilö 17.8.2023 1:16
   Tulos: -19 (87 ääntä)
   Mikä ongelma ekassa?

   Lainaa

  4. Napakka paimen 17.8.2023 1:39
   Tulos: +87 (93 ääntä)
   Joidenkin mielestä varis: Jep. Nyt ollaan melkoisella metatasolla, kun länsimaisten ihmisten pikkuriikkisiin harmituksen aiheisiin keskittyneen ryhmän kommentoija yrittää ilmeisesti vitsailla sarkastisesti, mutta epäonnistuu siinä ja kokee ahdinkoa. Ja nyt minä vielä tähän yhden kerroksen metaa, kun [...]
   Älä ahdistu, plussasin. Ei tarvi mennä enempää syvemmälle metatasoilla. Anulla sen sijaan meni sekä vaniljakastike että kaura(jotain) nenään.

   Lainaa

  5. Jakoon laitettu pelikaani 17.8.2023 1:42
   Tulos: +114 (120 ääntä)
   Vanhassa sanonnassa mennään sorvin ääreen, mutta sanomatta on jäänyt että sorvi pitää muistaa myös siivota kun sen äärestä poistuu ettei tule turpaan :D

   Lainaa

  6. Likvidi päärynä 17.8.2023 1:49
   Tulos: +170 (202 ääntä)
   Moitteeton henkilö: Mikä ongelma ekassa?
   Ei varmaan hirvittävän terveellistä hengitellä päivittäin ilmaa jossa on huuhteluaine hiukkasia

   Lainaa

  7. Hyväksyttävä matelija 17.8.2023 2:03
   Tulos: +47 (91 ääntä)
   Niin mihin se sitä vettä laittoi? Näyttää hyvin samanlaiselta kuin itselläni ollut jäähdytin eikä se vedellä toiminut mutta oli kyllä säiliö johon kondensiovesi kertyi...

   Lainaa

  8. Tulos: -2 (112 ääntä)
   Tulin katsomaam kommenteista, joko joku kirjoitti sen mitä itse ajattelin kun näin Feissarimokatiimin kahvimainoksen ja sen alle kirjoitetun kommentin. "Nam nam. 😉" Jouduin kuitenkin pettymään. Ja joudun nyt olemaan se joka sanoo sen ensimmäisenä, silläkin uhalla että kerään kasan alapeukkuja: Mr. Ällö missä olet? Ikävöimme sinua! (Ainakin FM-tiimi selkeästi ikävöi. 😂) Tietäjät (eli pidempiaikaiset lukijat) tietää kenestä on kyse.

   Lainaa

  9. Tulos: +97 (101 ääntä)
   Hyväksyttävä matelija: Niin mihin se sitä vettä laittoi? Näyttää hyvin samanlaiselta kuin itselläni ollut jäähdytin eikä se vedellä toiminut mutta oli kyllä säiliö johon kondensiovesi kertyi...
   Jos laitteesi kerää kondensiovettä, se on todennäköisesti ilmastointilaite. Tuo taas on ilmanviilennin johon kaadetaan vettä, toimii siis samalla periaatteella kuin märkä rätti tuulettimen edessä.

   Lainaa

  10. Hallitseva käärme 17.8.2023 6:50
   Tulos: +100 (102 ääntä)
   Sampsan "vitsi" on turha. Sorvin "siivousohje" on itsessään paljon hauskempi.

   Lainaa

  11. Kenkku ampiainen 17.8.2023 7:19
   Tulos: +55 (85 ääntä)
   Huuhteluaineet kannattaa jättää väliin, mutta jos tuonne saa vettä laittaa, niin kyllä sinne eteeristä öljyä voisi tiputtaa pari tippaa.

   Lainaa

  12. Tinkimätön unikeko 17.8.2023 7:21
   Tulos: +48 (58 ääntä)
   Jimbo: Jos laitteesi kerää kondensiovettä, se on todennäköisesti ilmastointilaite. Tuo taas on ilmanviilennin johon kaadetaan vettä, toimii siis samalla periaatteella kuin märkä rätti tuulettimen edessä.
   Toimii myös samalla periaatteella kuin märkä rätti vasten kasvoja.

   Lainaa

  13. Tulos: +78 (84 ääntä)
   Tinkimätön unikeko: Toimii myös samalla periaatteella kuin märkä rätti vasten kasvoja.
   Joo ja Janitan vinkin mukaan kannattaa uittaa rättiä ensin huuhteluaineessa. Tällä tavalla saa kans tuoksut suoraan hengitysteihin, ei tarvitse tuhlata suihkuttelemalla ilmaan leijumaan.

   Lainaa

  14. Itseasiassa 17.8.2023 8:33
   Tulos: +112 (150 ääntä)
   Ihan henkilökohtainen mielipide, mutta nuo huuhteluaineet haisevat ihan kauheilta. Kirppareilla on usein pöytiä, joiden vaatteet on sillä läträtty ja se tunkkainen lemu on ihan järkyttävä. Kuten aiemmin oli kommenttia, laittaisin mielummin eteerisiöljyjä, niiden tuoksu jossain vaiheessa haihtuu.

   Lainaa

  15. Häikäilemätön hyönteinen 17.8.2023 10:26
   Tulos: +115 (129 ääntä)
   Siis onhan nuo lähes samannäköiset purkit todella ärsyttäviä. Valmistajalta ei vaatisi juuri mitään, jos purkit olisivat edes erivärisiä. Kannattaa myös muistaa, että jos tervesilmäisen ihmisen pitää "nähdä vaivaa" erottaakseen purkit toisistaan, niin maailmassa on kyllä ihmisiä, joille tämä on oikeasti elämää vaikeuttava asia

   Lainaa

  16. Esiintyvä käärme 17.8.2023 11:28
   Tulos: +69 (79 ääntä)
   Häikäilemätön hyönteinen: Siis onhan nuo lähes samannäköiset purkit todella ärsyttäviä. Valmistajalta ei vaatisi juuri mitään, jos purkit olisivat edes erivärisiä. Kannattaa myös muistaa, että jos tervesilmäisen ihmisen pitää "nähdä vaivaa" erottaakseen purkit toisistaan, niin maailmassa on kyllä ihmisiä, joille tämä on oikeasti elämää vaikeuttava asia
   Jep. Ai että otti päähän silloin kun S-ryhmä päätti muuttaa kaikkien Kotimaista-tuotteiden pakkaukset sinisiksi. Tossa nuo nyt vielä on selkeästi erilaiset, mutta sämpylä- ja vehnäjauhot on todella samanlaiset pussit. Toki nykyisin on niin tottunut tarkistamaan pussin tekstin, mutta alkuun tuntui lähinnä kiusanteolta.

   Lainaa

  17. Sisusteeton sika 17.8.2023 11:57
   Tulos: +49 (67 ääntä)
   Itseasiassa: Ihan henkilökohtainen mielipide, mutta nuo huuhteluaineet haisevat ihan kauheilta. Kirppareilla on usein pöytiä, joiden vaatteet on sillä läträtty ja se tunkkainen lemu on ihan järkyttävä. Kuten aiemmin oli kommenttia, laittaisin mielummin eteerisiöljyjä, niiden tuoksu jossain vaiheessa haihtuu.
   Laventeli hyi helvetti. Pitäis lailla kieltää.

   Lainaa

  18. Tulos: +15 (21 ääntä)
   Joidenkin mielestä varis: Jep. Nyt ollaan melkoisella metatasolla, kun länsimaisten ihmisten pikkuriikkisiin harmituksen aiheisiin keskittyneen ryhmän kommentoija yrittää ilmeisesti vitsailla sarkastisesti, mutta epäonnistuu siinä ja kokee ahdinkoa. Ja nyt minä vielä tähän yhden kerroksen metaa, kun [...]
   Meinasin kommentoida jotain vastaavaa, mutta ehdit ensin. 😞 mut hei, tästähän mä saankin hyvää länsimaista ahdistusta! 🤭
   Aiheeseen liittyen, kuunnelkaapa Weird Al kappale ”First World Problems”! Länsimaisen ihmisen ahdinkoa parhaimmillaan.

   Lainaa

  19. Turmeltu lihapiirakka 17.8.2023 12:18
   Tulos: +43 (75 ääntä)
   Sisusteeton sika: Laventeli hyi helvetti. Pitäis lailla kieltää.
   Hajusteet yleensäkin on turhakkeita. 99% naisten hajuvesistä aiheuttaa lähinnä pakoreaktion.

   Lainaa

  20. Hupaisa päärynä 17.8.2023 13:51
   Tulos: +62 (72 ääntä)
   Itseasiassa: Ihan henkilökohtainen mielipide, mutta nuo huuhteluaineet haisevat ihan kauheilta. Kirppareilla on usein pöytiä, joiden vaatteet on sillä läträtty ja se tunkkainen lemu on ihan järkyttävä. Kuten aiemmin oli kommenttia, laittaisin mielummin eteerisiöljyjä, niiden tuoksu jossain vaiheessa haihtuu.
   Tää on totta ja kyllä aika jännä juttu, koska ilmeisesti ne jotka käyttävät huuhteluainetta kaikkeen eivät huomaa tuota hajua. Meillä lopetettiin tuoksullisten huuhteluaineiden käyttö joskus 2015~ aikoihin, ja sen jälkeen nenä on paljon herkempi pinttyneen huhmuhteluaineen lemulle esim. juuri kirppareilla.

   Lainaa

  21. Tulos: +17 (35 ääntä)
   Janita: Gladella on sellanen ilmanraikastinspray kun "Clean linen". Se tuoksuu puhtaalta pyykiltä, eli just siltä mitä kaipaat. Suosittelen.

   Lainaa

  22. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Hyväksyttävä matelija: Niin mihin se sitä vettä laittoi? Näyttää hyvin samanlaiselta kuin itselläni ollut jäähdytin eikä se vedellä toiminut mutta oli kyllä säiliö johon kondensiovesi kertyi...
   Riippuu minkälainen jäähdytin on. Jos se on ns. swamp cooler (en tunne suomen kielistä vastinetta) se nimenomaan toimii vedellä.

   Lainaa

  23. Tarkka ananas 17.8.2023 17:15
   Tulos: +66 (80 ääntä)
   Ja minä kun olen aina ihmetellyt että miksi kukaan käyttää huuhteluaineita, kun ne vahingoittavat tekstiilejä ja saavat ne haisemaan paskalta. Mutta että joku vielä haluaa asuntonsakin haisevan joltain karseelta kukkaisesanssilta. Kaikkea sitä.

   Lainaa

  24. Vaatelias maksamakkara 18.8.2023 2:54
   Tulos: +21 (43 ääntä)
   Huuhteluaineiden käry on järkyttävä ja aiheuttaa migreenin!

   Lainaa

  25. Jakoon laitettu tyyny 18.8.2023 11:48
   Tulos: +14 (32 ääntä)
   Häikäilemätön hyönteinen: Siis onhan nuo lähes samannäköiset purkit todella ärsyttäviä. Valmistajalta ei vaatisi juuri mitään, jos purkit olisivat edes erivärisiä. Kannattaa myös muistaa, että jos tervesilmäisen ihmisen pitää "nähdä vaivaa" erottaakseen purkit toisistaan, niin maailmassa on kyllä ihmisiä, joille tämä on oikeasti elämää vaikeuttava asia
   Kissan kokoisin kirjaimin painetun KAURA -sanan lukeminen ei kyllä tervesilmäiseltä ihmiseltä pitäisi kovin paljon vaivaa vaativan. Toisin kuin esimerkiksi shampoo/hoitoainepullot jotka on joo yleensä eri näköisiä, mutta mistäs tiedät kumpi on kumpi etsimättä sitä pienellä präntättyä englanninkielistä selitettä jostain välistä? S-ketjun tapa kirjoittaa isoimmalla juuri se mitä se tuote on, brändäyksen ja mainoslauseiden sijaan, on ehdottomasti paras.

   Lainaa

  26. Tulos: +22 (32 ääntä)
   Turmeltu lihapiirakka: Hajusteet yleensäkin on turhakkeita. 99% naisten hajuvesistä aiheuttaa lähinnä pakoreaktion.
     No en tiedä, itse pidän hajuvesistä. Siis omistani, en kaikkien -ja tajuan, että koska kaikkien maku on niiden suhteen erilainen, ei ole asiallista holvata niitä päälleen sellaista määrää, että kukaan jonka kanssa ei ole erittäin läheisissä väleissä, voisi niitä havaita. Pakoreaktio sinänsä onkin ihan järkevä, jos joku on kaatanut päälleen koko pullollisen, niin että sivullisempikin voi sen haistaa.
     Mutta sekin tekee eri hajusteista tosi ärsyttäviä -jos olen tarkoituksella ja harkitusti tipauttanut päälleni muutaman tipan tuoksua x, niin vaikutuksen sotkee, jos vaikkapa käsienpesuaine haisee sitten voimakkaasti ihan joltain muulta. Kotiin voi toki ostaa kaiken tuoksuttomana ja ostankin, mutta ei käsiä pestä vain kotona. Enkä voi käsittää, miksi vaikkapa hotellissa tarjolla oleva shampoo tuoksuu joltain -kun ihmisten maku on erilainen, varmaa on, että joku ei siitä pidä. 
     Ja sitten tosiaan se hiivatin huuhteluaine. Naapuri käyttää sitä sellaisia määriä, että pitää valita pyykkitupavuoro sen mukaan, että onnistuu löyhkää välttelemään. Miten kukaan voi pitää hajusta jota voisi suorastaan leikata veitsellä, oli se sitten mitä tahansa.

   Lainaa

  27. Ketterä peruna 18.8.2023 21:10
   Tulos: -10 (20 ääntä)
   Joidenkin mielestä varis: Jep. Nyt ollaan melkoisella metatasolla, kun länsimaisten ihmisten pikkuriikkisiin harmituksen aiheisiin keskittyneen ryhmän kommentoija yrittää ilmeisesti vitsailla sarkastisesti, mutta epäonnistuu siinä ja kokee ahdinkoa. Ja nyt minä vielä tähän yhden kerroksen metaa, kun [...]
   Mun mielestä et ottanut huomioon minun näkökantaani eikä anteeksipyynnöksi kelpaa se ettet tiennyt asian olevan minulle herkkä.

   Lainaa

  28. Tuenalainen herne 19.8.2023 11:22
   Tulos: -36 (48 ääntä)
   Vaatelias maksamakkara: Huuhteluaineiden käry on järkyttävä ja aiheuttaa migreenin!
   Ei ole eikä aiheuta.

   Lainaa

  29. Monenlajenen marsu 21.8.2023 17:46
   Tulos: +7 (15 ääntä)
   Harva tuoksu on yhtä ällöttävä kuin huuhteluaineen tuoksu. Niiden myynti pitäisi kieltää. Pahanhajuinen turhake.

   Lainaa

  30. Nuutunut kivi 24.8.2023 17:43
   Tulos: -5 (9 ääntä)
   Napakka paimen: Älä ahdistu, plussasin. Ei tarvi mennä enempää syvemmälle metatasoilla. Anulla sen sijaan meni sekä vaniljakastike että kaura(jotain) nenään.
   Onneksi olkoon! Koska on laskettuaika?

   Lainaa

  31. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Lieköhän kyseisen Anun sukunimi Saukko?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: huuhteluaine, ilmanraikastin, kauramaito, kuva, sorvi, turpaan, tuuletin, vaniljakastike