Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puskaradio suhisee, osa 42

Minne tästä pitäisi ilmoittaa? Poliisille?
Puskaradio suhisee, osa 42

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 29 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Poksahtava papukaija 1.8.2023 0:25
   Tulos: +150 (170 ääntä)
   Taiturintuolissa lienee pumpattava jalka että sillä voi nostaa myös lyhemmät ihmiset riittävän korkealle, jotta hiustenleikkuun pitäisi onnistua. Eiköhän ne taiturit osaa.

   Lainaa

  2. Toimeton kettu 1.8.2023 0:30
   Tulos: +71 (97 ääntä)
   Niin, harvemmin ne asiat tekemättä tapahtuu. Tosin ihan hyvä että tarkistavat että kyseessä on ilmoitettu ratatyö eikä vain joku keskimääräistä kypsähtäneempi VR:n asiakas toimittamassa asiakaspalautetta tai romumies keräämässä "helppoja" kiloja.

   Lainaa

  3. Sisustettu roska 1.8.2023 1:38
   Tulos: +55 (85 ääntä)
   Kiss My Turku in action

   Lainaa

  4. Kilokalori 1.8.2023 7:47
   Tulos: +184 (192 ääntä)
   Ihmistyyppi, joka omatoimisesti muuttaa junaradan varteen tekemällä vuokrasopimuksen ja kantamalla omat tavarat sisään, ja alkaa valittaa metelistä. VR cargolla töissä oleva kaverini kertoi että aiemmin siitä venäjän hitonpitkästä kemikaalijunasta tuli joka yö valituksia, että mitenkä juna voi yöaikaan kulkea ja kolistella mennessään...

   Lainaa

  5. Luihu lehmä 1.8.2023 9:47
   Tulos: +81 (87 ääntä)
   Täytyy tälleen kuopiolaisena sanoa että noista ratatöistä on ollut puhetta ja ilmoituksia ja lehtijuttuja säännöllisesti viimeiset kolme vuotta, että jos vielä tulee yllätyksenä että sieltä saattaa kuulua melua myös yöaikaan (junaradalta melua öisin? Eikait ne junat yöllä liiku?!) niin ei se vika kyllä väyläviraston, rakennusfirman tai VR:n ole...

   Lainaa

  6. Vuotava nuija 1.8.2023 9:48
   Tulos: +121 (125 ääntä)
   Kilokalori: Ihmistyyppi, joka omatoimisesti muuttaa junaradan varteen tekemällä vuokrasopimuksen ja kantamalla omat tavarat sisään, ja alkaa valittaa metelistä. VR cargolla töissä oleva kaverini kertoi että aiemmin siitä venäjän hitonpitkästä kemikaalijunasta tuli joka yö valituksia, että mitenkä juna voi yöaikaan kulkea ja kolistella mennessään...
   Ei vuonna 2023 voi asettaa ihmistä vastuuseen omista päätöksistä. Syyllinen on aina joku toinen, aina.

   Lainaa

  7. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Idiootit koolla. Taas.

   Lainaa

  8. Tulos: +63 (67 ääntä)
   Ihan kaverin puolesta ja mielenkiinnosta kyselen, että jos sitä nyt joskus päättyisi naida naiskentelemaan julkiselle paikalle, niin miten ihmeessä niihin mahdollisiin someen leviäviin videoihin ja kuviin on mahdollista etukäteen sen kummemmin varautua?

   Lainaa

  9. Tulos: +93 (95 ääntä)
   Mustakuu: Ihan kaverin puolesta ja mielenkiinnosta kyselen, että jos sitä nyt joskus päättyisi naida naiskentelemaan julkiselle paikalle, niin miten ihmeessä niihin mahdollisiin someen leviäviin videoihin ja kuviin on mahdollista etukäteen sen kummemmin varautua?
   Soittaa äiteelle, että silmät kii jos semmonen tulee vastaan?

   Lainaa

  10. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Mustakuu: Ihan kaverin puolesta ja mielenkiinnosta kyselen, että jos sitä nyt joskus päättyisi naida naiskentelemaan julkiselle paikalle, niin miten ihmeessä niihin mahdollisiin someen leviäviin videoihin ja kuviin on mahdollista etukäteen sen kummemmin varautua?
   Soittaa äiteelle, että silmät kii jos semmonen tulee vastaan?

   Lainaa

  11. It's a deal 1.8.2023 10:32
   Tulos: +57 (59 ääntä)
   Mustakuu: Ihan kaverin puolesta ja mielenkiinnosta kyselen, että jos sitä nyt joskus päättyisi naida naiskentelemaan julkiselle paikalle, niin miten ihmeessä niihin mahdollisiin someen leviäviin videoihin ja kuviin on mahdollista etukäteen sen kummemmin varautua?
   Mahdollisesti ahdistumalla ja selityksiä suunnittelemalla elämäntilanteesta riippuen. Tai puhelinta vahtimalla, kun tosi-tv:n puolelta kuitenkin kutsutaan johonkin saarelle.

   Lainaa

  12. It's a deal 1.8.2023 10:36
   Tulos: +28 (34 ääntä)
   Vuotava nuija: Ei vuonna 2023 voi asettaa ihmistä vastuuseen omista päätöksistä. Syyllinen on aina joku toinen, aina.
   Paitsi jos jotain sattuu. Silloin on tutkijalautakunta vaatimassa jonkun pään vadille. Oli onnettomuus mikä hyvänsä, jonkun on oltava vastuussa. Vaikka itse kiskaisisit työkalupakin ylähyllyltä otsaasi, pakki saattoi olla viallinen tai hylly standardien vastainen.

   Lainaa

  13. Itseasiassa 1.8.2023 11:57
   Tulos: +65 (67 ääntä)
   Mustakuu: Ihan kaverin puolesta ja mielenkiinnosta kyselen, että jos sitä nyt joskus päättyisi naida naiskentelemaan julkiselle paikalle, niin miten ihmeessä niihin mahdollisiin someen leviäviin videoihin ja kuviin on mahdollista etukäteen sen kummemmin varautua?
   Sakkoihin on hyvä varautua etukäteen. Alasti ympäriinsä juoksemisestakin on sakotettu, joten tästä rapsahtaa ihan varmasti. Kannattaa itse ekana lähettää kuvat Seiskaan, niin voi niillä maksaa.

   Lainaa

  14. Jurpo greippi 1.8.2023 12:27
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Kilokalori: Ihmistyyppi, joka omatoimisesti muuttaa junaradan varteen tekemällä vuokrasopimuksen ja kantamalla omat tavarat sisään, ja alkaa valittaa metelistä. VR cargolla töissä oleva kaverini kertoi että aiemmin siitä venäjän hitonpitkästä kemikaalijunasta tuli joka yö valituksia, että mitenkä juna voi yöaikaan kulkea ja kolistella mennessään...
   Asuin junaradan vieressä monta vuotta, ja talo oli sen verran hyvin äänieristetty, ettei junien meteli häirinnyt koskaan. Pakko silti myöntää, että rataremontin aikana oli välillä aika vaikea nukkua. Eipä tullut kyllä mieleeni, että jonnekin olisi pitänyt valittaa.

   Lainaa

  15. Arkkienkeli 1.8.2023 13:17
   Tulos: -6 (26 ääntä)
   Riikka on samaa settiä kuin 2016 feissarimokien naisoletettu ja joka väitti ettei kukaan suomalainen tee öisin töitä. Sairaanhoitajatkin lähtevät teho-osastolta kotiin viimeistään illalla klo 18:00...

   Lainaa

  16. Itseasiassa 1.8.2023 13:18
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Jurpo greippi: Asuin junaradan vieressä monta vuotta, ja talo oli sen verran hyvin äänieristetty, ettei junien meteli häirinnyt koskaan. Pakko silti myöntää, että rataremontin aikana oli välillä aika vaikea nukkua. Eipä tullut kyllä mieleeni, että jonnekin olisi pitänyt valittaa.
   Jotkut nyt vaan valittavat vain valittamisen ilosta. Tuokin VR:n työ on varmasti sellainen, että sen tekeminen on välttämätöntä yöllä, muuten puolen Suomen rataliikenne on pysähdyksissä kos se tehtäisiin päivällä. Meidän kaupungissa ei jossain vaiheessa auraajat saaneet pitää taukoa yöllä tietyllä kadulla, kun se häiritsi liikaa asukkaita. Eivät ne auraajat liikaa nauttineet siitä kellon ympäri ratissa istumisesta, kun muut nukkuvat, mutta lumi ei ystävällisesti satanut sopivasti iltapäivällä.

   Lainaa

  17. Tulos: +63 (67 ääntä)
   Jotenkin sellainen fiilis että ihminen, joka päättää harrastaa seksiä keskellä katua ei todennäköisesti pahastu jos/kun joku näkee. (Saattaa olla jopa syy siihen julkisella paikalla naiskenteluun)

   Lainaa

  18. Nuutunut kivi 1.8.2023 22:13
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Jurpo greippi: Asuin junaradan vieressä monta vuotta, ja talo oli sen verran hyvin äänieristetty, ettei junien meteli häirinnyt koskaan. Pakko silti myöntää, että rataremontin aikana oli välillä aika vaikea nukkua. Eipä tullut kyllä mieleeni, että jonnekin olisi pitänyt valittaa.
   Olen kuullut juttuja, että niihin junien aikatauluun tottuu. Sitten, kun joku juna ei tule ajallaan niin sen huomaa.

   Lainaa

  19. Nuutunut kivi 1.8.2023 22:14
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Itseasiassa: Jotkut nyt vaan valittavat vain valittamisen ilosta. Tuokin VR:n työ on varmasti sellainen, että sen tekeminen on välttämätöntä yöllä, muuten puolen Suomen rataliikenne on pysähdyksissä kos se tehtäisiin päivällä. Meidän kaupungissa ei jossain vaiheessa auraajat saaneet pitää taukoa yöllä tietyllä kadulla, kun se [...]
   Ei iltapäivällä saa aurata. Silloin ihmiset tulee töistä kotiin ja aurat on vaan tiellä.

   Lainaa

  20. Jakoon laitettu tyyny 1.8.2023 23:44
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   It's a deal: Paitsi jos jotain sattuu. Silloin on tutkijalautakunta vaatimassa jonkun pään vadille. Oli onnettomuus mikä hyvänsä, jonkun on oltava vastuussa. Vaikka itse kiskaisisit työkalupakin ylähyllyltä otsaasi, pakki saattoi olla viallinen tai hylly standardien vastainen.
   Mutta silloinkin se on joku muu vastuussa.

   Lainaa

  21. It's a deal 2.8.2023 11:47
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Jakoon laitettu tyyny: Mutta silloinkin se on joku muu vastuussa.
   Totta, ajatus pätki ensimmäistä lausetta kirjoittaessani. Sori siitä.

   Lainaa

  22. Pandariini 3.8.2023 17:47
   Tulos: +18 (26 ääntä)
   Siis onko väki sitä mieltä, että jos jotkut paneskelee ihmisten ilmoilla niin sen näkemisestä/kuulemisesta ei kuulu olla moksiskaan? Kyllä mua häiritsisi sellanen.

   Lainaa

  23. Selkeä kiivi 4.8.2023 0:21
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Itseasiassa: Jotkut nyt vaan valittavat vain valittamisen ilosta. Tuokin VR:n työ on varmasti sellainen, että sen tekeminen on välttämätöntä yöllä, muuten puolen Suomen rataliikenne on pysähdyksissä kos se tehtäisiin päivällä. Meidän kaupungissa ei jossain vaiheessa auraajat saaneet pitää taukoa yöllä tietyllä kadulla, kun se [...]
   Väyläviraston työ, ei VR:n. VR:lle ei ratojen kunnossapito kuulu millään tavalla.

   Lainaa

  24. Pähee leijona 4.8.2023 0:34
   Tulos: -11 (15 ääntä)
   Selkeä kiivi: Väyläviraston työ, ei VR:n. VR:lle ei ratojen kunnossapito kuulu millään tavalla.
   Älä jaksa viisastella. Teet vaan itsesi tyhmäksi. Ihan varmasti tiedät että puhekielessä VR hoitaa nuo hommat edelleen.

   Lainaa

  25. Keveä tonttu 6.8.2023 10:07
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Pandariini: Siis onko väki sitä mieltä, että jos jotkut paneskelee ihmisten ilmoilla niin sen näkemisestä/kuulemisesta ei kuulu olla moksiskaan? Kyllä mua häiritsisi sellanen.
   Itsehän soittaisin poliisit paikalle, käsittääkseni ei ole ihan laillista hommaa. Vai laillistako se sukupuolivälineiden vilauttelukin on?

   Lainaa

  26. Malisiöösi hirmulisko 6.8.2023 13:05
   Tulos: -16 (22 ääntä)
   Selkeä kiivi: Väyläviraston työ, ei VR:n. VR:lle ei ratojen kunnossapito kuulu millään tavalla.
   Nypytitkö vähän nänniäsi samalla kun tulit pätemään?

   Lainaa

  27. Kreisi hanki 11.8.2023 4:36
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   NAIKOOT KOTONANSA, SAAKELIN PERVERSSIT!!1

   Lainaa

  28. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Tuosta rälläköinnistä tuli mieleen kun takapihan aidan takana alkoivat naapurit rakentamaan uutta taloa. Meille kerrottiin tietenkin etukäteen, että sieltä voi tulla räjähdysääniä yms. kun pitää kalliota räjäyttää vähän pois. Silti ensimmäinen jysähdys kello 8:00 säikäytti, pomppasin melkein sängystä ylös unenpöpperössä miettien miksi meillä on maanjäristys. Räjähdys ei siis varsinaisesti kuulunut taloon sisälle (äänieristys toimii), mutta koko lattia tärähti ja tavarat hyppivät hyllyillä.

   Lainaa

  29. Hissitön kivi 10.10.2023 15:07
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Haha, kiva löytää itsensä täältä xD

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hiukset, hiustenleikkuu, junarata, lyhyet hiukset, lyhyet naiset, naisten hiukset, turku, video, yöllä, yötyö

 • Uusimmat

 • Kategoriat