Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 266

Salakuljeta omat juomat festareille näillä Naistenhuoneen vinkeillä.
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 266

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 59 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Hapan ylioppilas 11.7.2023 1:14
   Tulos: +129 (403 ääntä)
   Ja sitten ihmetellään että miksi turvatarkastuksissa tunnustellaan? Onko se tuo viinan salakuljetus pakollista? Festariliput maksaa monta sataa niin kai siellä voi niitä kympin mukeja imaista ihan rehellisestikin?

   Lainaa

  2. Lukutaidoton hiiri 11.7.2023 1:39
   Tulos: -30 (314 ääntä)
   Hapan ylioppilas: Ja sitten ihmetellään että miksi turvatarkastuksissa tunnustellaan? Onko se tuo viinan salakuljetus pakollista? Festariliput maksaa monta sataa niin kai siellä voi niitä kympin mukeja imaista ihan rehellisestikin?
   Minkä festarin edustaja olet ja paljon maksettiin?

   Lainaa

  3. Tulos: +148 (328 ääntä)
   Hapan ylioppilas: Ja sitten ihmetellään että miksi turvatarkastuksissa tunnustellaan? Onko se tuo viinan salakuljetus pakollista? Festariliput maksaa monta sataa niin kai siellä voi niitä kympin mukeja imaista ihan rehellisestikin?
   Tän logiikka on kyllä pyöreä nolla.
   Festariliput maksaa helvetisti, joten kyllä jokaisella siellä olevalla on varaa laittaa vähintään saman verran lisää juotaviin?
   No ei.
   Toi ois loogista, jos itse liput ois edullisemmat, mutta juomat kalliimpia. Tai toisin päin.
   Mutta ei niin, että vaan varakkailla ois varaa mennä. Siihen tosin on lähestulkoon jo tultu.

   Lainaa

  4. Grillattu hanhi 11.7.2023 1:59
   Tulos: -37 (345 ääntä)
   Irvikisu: Tän logiikka on kyllä pyöreä nolla.Festariliput maksaa helvetisti, joten kyllä jokaisella siellä olevalla on varaa laittaa vähintään saman verran lisää juotaviin?No ei.Toi ois loogista, jos itse liput ois edullisemmat, mutta juomat kalliimpia. Tai toisin päin.Mutta ei niin, että vaan varakkailla ois varaa mennä. Siihen tosin on lähestulkoon jo tultu.
   Köyhät voi kattella aidan takaa tai mennä töihin niin on varaa mennä sisälle ja juoda. Alkoholin nauttiminen ei sitä paitsi ole pakollista saati ihmisoikeus. Vesikin on hyvää ja helteellä varsin suositeltua.

   Lainaa

  5. Tulos: +181 (185 ääntä)
   Minä olin unissatallaaja ja erityisen hankalaa se oli kun asuin muiden kanssa. Tykkäsin nääs pakata yöllä rinkkaani omat ja muidenkin kamat xD

   Lainaa

  6. Liittoutumaton pussieläin 11.7.2023 5:39
   Tulos: +139 (141 ääntä)
   Grillattu hanhi: Köyhät voi kattella aidan takaa tai mennä töihin niin on varaa mennä sisälle ja juoda. Alkoholin nauttiminen ei sitä paitsi ole pakollista saati ihmisoikeus. Vesikin on hyvää ja helteellä varsin suositeltua.
   Sitte on vielä joka festareilla näitä ammattilaisia joita kannetaan jo pihalle kun valtaosa porukasta on vasta tulossa sisään 😂

   Lainaa

  7. Tukintolvana 11.7.2023 5:58
   Tulos: +42 (176 ääntä)
   Grillattu hanhi: Köyhät voi kattella aidan takaa tai mennä töihin niin on varaa mennä sisälle ja juoda. Alkoholin nauttiminen ei sitä paitsi ole pakollista saati ihmisoikeus. Vesikin on hyvää ja helteellä varsin suositeltua.
   Samanlainen asenne kuin edellisen mokan Miialla.

   Lainaa

  8. Valitsematon lihapiirakka 11.7.2023 6:57
   Tulos: +56 (116 ääntä)
   Miks toi vispilä on puhdas?

   Lainaa

  9. Katkaistu mestari 11.7.2023 7:17
   Tulos: +109 (109 ääntä)
   Mullakin on ollut tapana pakata yöllä. Ei rinkkaa mutta matkalaukun olen pakannut aika ajoin. Käsittämätöntä tavaraa kylläkin, mm lusikkalaatikosta kaikki haarukat.

   Lainaa

  10. Peruuttamaton riikinkukko 11.7.2023 7:33
   Tulos: +79 (79 ääntä)
   Valitsematon lihapiirakka: Miks toi vispilä on puhdas?
   Ku ei se oo. Suurenna vaikka kuvaa ja katso tarkemmin.

   Lainaa

  11. Tulos: +45 (47 ääntä)
   Valitsematon lihapiirakka: Miks toi vispilä on puhdas?
   Katso tarkemmin. Se ei ole puhdas.

   Lainaa

  12. Itseasiassa 11.7.2023 8:17
   Tulos: +22 (36 ääntä)
   Mä en muista viinan salakuljetuksesta muuta kuin teipanneeni 2 design viinapullon nilkkaan. Hyvin pääsi sisään. Samoilla festareilla oli kyllä joku tuleva äiti ison mahansa kanssa täydessä kännissä :(

   Lainaa

  13. Itseasiassa 11.7.2023 8:18
   Tulos: +104 (108 ääntä)
   Itseasiassa: Mä en muista viinan salakuljetuksesta muuta kuin teipanneeni 2 design viinapullon nilkkaan. Hyvin pääsi sisään. Samoilla festareilla oli kyllä joku tuleva äiti ison mahansa kanssa täydessä kännissä 😒
   Olisikohan kuitenkin 2 desilitran eikä design pulloja.

   Lainaa

  14. Häikäilemätön myyrä 11.7.2023 8:33
   Tulos: +112 (118 ääntä)
   Valitsematon lihapiirakka: Miks toi vispilä on puhdas?
   Koska Jelena vatkasi käsin.

   Lainaa

  15. Kompura hedelmä 11.7.2023 8:40
   Tulos: -24 (122 ääntä)
   Hapan ylioppilas: Ja sitten ihmetellään että miksi turvatarkastuksissa tunnustellaan? Onko se tuo viinan salakuljetus pakollista? Festariliput maksaa monta sataa niin kai siellä voi niitä kympin mukeja imaista ihan rehellisestikin?
   Tätä usein miettinyt. Jos on siihen lippuum varaa, niin luulisi, että olisi se 20-30€ juomiin.

   Lainaa

  16. Tulos: +135 (151 ääntä)
   Ihmiset tunnetusti juo festareilla sen kaksi juomaa.
   Kompura hedelmä: Tätä usein miettinyt. Jos on siihen lippuum varaa, niin luulisi, että olisi se 20-30€ juomiin.

   Lainaa

  17. Valittu mestari 11.7.2023 9:07
   Tulos: +19 (105 ääntä)
   Kyllähän nuo viinaliivit selittää rintojen tarkastamiset.

   Lainaa

  18. Päihtynyt hai 11.7.2023 9:26
   Tulos: +96 (176 ääntä)
   On kyllä kummallista, että ihmiset kaivaa 200e jostain säästöistään festarilippuun ja sitten haluaa juoda itsensä sellaiseen kuntoon, ettei enää tajua esiintyjistä tuon taivaallista. Ja sitten valitetaan, ettei ole varaa juoda festarialueella? Kai niissä nyt tyhjänä tuodun vesipullon saa ilmaiseksi jossain täytettyä? Voiko toisten mielestä enää mitään tehdä ilman viinaa?

   Lainaa

  19. Tulos: +122 (128 ääntä)
   ”Varmaan sit ok jos miehetkin on munakarvat esillä jonoissa ja ruoka kaupassa” 1) Miehet munakarvat esillä julkisilla paikoilla ei ok 2) Ruuat kaupassa ok. Eikö ruoka tyypillisesti siirry tuottajalta/valmistajalta kauppaan?

   Lainaa

  20. Harjaton ahma 11.7.2023 9:42
   Tulos: +48 (88 ääntä)
   Toistaiseksi oon käynyt sellaisilla festareilla mistä saa viinaa, niin ei ole tarvinnut salakuljettaa

   Lainaa

  21. Tulos: +106 (106 ääntä)
   Meikäläisen viinapäällä riittää, että vilkaisee anniskelualueelle päin.

   Lainaa

  22. Tulos: -68 (86 ääntä)
   Grillattu hanhi: Köyhät voi kattella aidan takaa tai mennä töihin niin on varaa mennä sisälle ja juoda. Alkoholin nauttiminen ei sitä paitsi ole pakollista saati ihmisoikeus. Vesikin on hyvää ja helteellä varsin suositeltua.
   Alun tekstistäsi perseilit oikein huolella, lopussa sulla oli jo pientä pointtiakin. Tarve vittuilla vai onko hiekka solahtanut paikkaan, missä sitä ei pitäisi olla?

   Lainaa

  23. Macho joutsen 11.7.2023 10:12
   Tulos: -18 (74 ääntä)
   Pukeutuuko jengi SUOMESSA tollaisiin festarivaatteisiin? Vaikea uskoa. Olen ollut kymmeniä kertoja festareilla ja se on niin pölyistä ja hirvee tungos ja kaikenmaailman Ranet ja Sallat pyörii kännissä siinä. Festarit on parasta, mutta ei ollenkaan glamour. Vai onko joku festari nykyään burning man tyylinen ja porukka erikseen pukeutuisi "festarivaatteisiin" (siis muuhunkin kuin johonkin lehmämaskottiasuun tai naamiaisasuun). Ymmärrän myös hyvin pointin, että jos käyttää paljastavaa asua niin olisi kohteliasta ettei karvat pursua asusta esiin. En menis toitottamaan asiaa kummemmin, mutta perusajatuksesta olen samaa mieltä, enkä halua nähdä tuntemattomien bilettäjien pimppikarvoja.

   Lainaa

  24. Venttiilitön lihapulla 11.7.2023 10:19
   Tulos: +119 (141 ääntä)
   Grillattu hanhi: Köyhät voi kattella aidan takaa tai mennä töihin niin on varaa mennä sisälle ja juoda. Alkoholin nauttiminen ei sitä paitsi ole pakollista saati ihmisoikeus. Vesikin on hyvää ja helteellä varsin suositeltua.
   Perinteinen kokoomuksen äänestäjä joka ei ymmärrä että lähes puolet Suomen köyhistä ovat itseasiassa palkkatöissä, mutta se palkka on niin olematon että joutuvat hakemaan lisäksi toimeentulotukea ja asumistukea. Niin se Suomi nousee kun keski- ja suurituloisten verotusta kevennetään ja niiden jo-valmiiksi-köyhien matalapalkka-alojen duunareiden etuja pienennetään entisestään. Eikä auta se perinteinen "kuka tahansa voi kouluttautua toiseen ammattiin" kun silti maa tarvitsee niitä siivoajia, ruohonleikkaajia, huoltomiehiä ja -naisia, hoitajia, jne. Jonkun on aina tehtävä ne työt, vaikka se palkka on paskaa.

   Lainaa

  25. Maksuunpantu maahinen 11.7.2023 10:48
   Tulos: +17 (63 ääntä)
   Kyllähän paidattomilla miehillä näkyy alakerran karvoitus valitettavan ällöttävästi mutta jostain syystä se on ok. En kyllä vaan voi käsittää tuota että poltetaan monta sataa festarilippuihin ja sitten siellä pitää vetää kännit. Lippurahat täysin hukkaan, kun ei kännipäissään edes kuuntele sitä musaa mitä oli tarkoitus kuunnella tai edes muista. Menkää örveltämään jonnekin muualle eikä jäljelle jäävien tartte sitten edes salakuljettaa muuta kuin vettä festarialueelle

   Lainaa

  26. Älykäs siili 11.7.2023 11:53
   Tulos: +45 (83 ääntä)
   Valittu mestari: Kyllähän nuo viinaliivit selittää rintojen tarkastamiset.
   Tämäpä se. Ja vielä naistenhuoneella opetetaan. Selvisipä toisaalta mikä on reisiharness ja mikä sen todellinen käyttötarkoitus. Noitahan saattaa lukea myös järkkärit, osa niistä on naisia ja osa saattaa olla ryhmässä. Jatkossa siis tarkastellaan hameenalusetkin tarkemmin. Ei voi olla niin että siellä kuljetetaan kanisteritolkulla juomia. Toki tarkastaja voisi olla naisjärkkäri jos se vähentäisi epämukavuutta.

   Lainaa

  27. Vanhentumaton henkilö 11.7.2023 12:16
   Tulos: +82 (86 ääntä)
   Valittu mestari: Kyllähän nuo viinaliivit selittää rintojen tarkastamiset.
   Miten tunnistetaan onko kyseessä push-upien geelitäytteet vai onko siellä viiniä tai viinaa sisällä? Jokohan ensi vuonna tulee läpivalaisu festariporteille?

   Lainaa

  28. Näppärä karpalo 11.7.2023 13:12
   Tulos: +75 (99 ääntä)
   Älykäs siili: Tämäpä se. Ja vielä naistenhuoneella opetetaan. Selvisipä toisaalta mikä on reisiharness ja mikä sen todellinen käyttötarkoitus. Noitahan saattaa lukea myös järkkärit, osa niistä on naisia ja osa saattaa olla ryhmässä. Jatkossa siis tarkastellaan hameenalusetkin tarkemmin. Ei voi olla niin että siellä kuljetetaan [...]
   Niin, tai jos ei oo ihan rotta ihminen joka kiihottuu kaikista vallankäytön mahdollisuuksista, niin antaa ihmisten salakuljetella, jos ei ole liian näkyvää. Elämä ei ole niin vakavaa.

   Lainaa

  29. Kyltymätön pupu 11.7.2023 13:23
   Tulos: +69 (97 ääntä)
   Hapan ylioppilas: Ja sitten ihmetellään että miksi turvatarkastuksissa tunnustellaan? Onko se tuo viinan salakuljetus pakollista? Festariliput maksaa monta sataa niin kai siellä voi niitä kympin mukeja imaista ihan rehellisestikin?
   Kyllä, ihmetellään. Minä en maksa päästäkseni kopeloitavaksi kuin vankilan porteilla. Ihan sama se minulle on vaikka jollain olisi koko pontikkapannu hameensa alla.

   Lainaa

  30. Tulos: +2 (64 ääntä)
   Maksuunpantu maahinen: Kyllähän paidattomilla miehillä näkyy alakerran karvoitus valitettavan ällöttävästi mutta jostain syystä se on ok. En kyllä vaan voi käsittää tuota että poltetaan monta sataa festarilippuihin ja sitten siellä pitää vetää kännit. Lippurahat täysin hukkaan, kun ei kännipäissään edes kuuntele [...]
   Eikä näy. Vatsakarvat ja munakarvat ei ole sama asia, vaikka ne olisikin osana samaa karvallista aluetta. Tiesitkö että joitain miehiä karva peittää koko ruumista? Sama kun väittäisit että niiden munakarvat näkyy kun ne kulkee ilman hattua.

   Lainaa

  31. Reiätön näätä 11.7.2023 14:38
   Tulos: -44 (84 ääntä)
   Kaksi asiaa on mitkä ei muutu ikinä. Vegaanit kertovat olevansa vegaaneja ja ihmiset jotka eivät juo alkoholia hämmästelevät miksi muut juovat.

   Lainaa

  32. Kenkku ampiainen 11.7.2023 15:25
   Tulos: +70 (76 ääntä)
   Reiätön näätä: Kaksi asiaa on mitkä ei muutu ikinä. Vegaanit kertovat olevansa vegaaneja ja ihmiset jotka eivät juo alkoholia hämmästelevät miksi muut juovat.
   Eiköhän nämä ole juuri toisin päin. 
   Lisään samalla, että mitäpä jos festareille saisi vain viedä omia juomia, niinkuin Tuskaan aikoinaan. Loppuisi tämä kissahiiri pelleily.

   Lainaa

  33. Uneton meduusa 11.7.2023 17:31
   Tulos: +57 (71 ääntä)
   Toj Karin: Eikä näy. Vatsakarvat ja munakarvat ei ole sama asia, vaikka ne olisikin osana samaa karvallista aluetta. Tiesitkö että joitain miehiä karva peittää koko ruumista? Sama kun väittäisit että niiden munakarvat näkyy kun ne kulkee ilman hattua.
   No eipä siinä tapauksessa ne naisten reiden puolelle ulottuvat karvatkaan ole sama asia kuin häpykarvat, vaikka ne olisivat osana samaa karvallista aluetta. Ja niiden näkyminen ilmeisesti oli se alkup. mokan pointti.

   Lainaa

  34. Tulos: +58 (66 ääntä)
   Mielestäni suurin moka on se, että paljastavuuden tason hyväksyttävyys näemmä riippuu ihmisen karvaisuudesta ja ulkonäöstä. Paheksukaa joko kaikilla tai ei kellään.

   Lainaa

  35. Subwooferilla höystetty kantojuhta 11.7.2023 18:44
   Tulos: +46 (68 ääntä)
   Hapan ylioppilas: Ja sitten ihmetellään että miksi turvatarkastuksissa tunnustellaan? Onko se tuo viinan salakuljetus pakollista? Festariliput maksaa monta sataa niin kai siellä voi niitä kympin mukeja imaista ihan rehellisestikin?
   No juuri sen takia sitä kuljetetaan, kun ei ole enää rahaa viinaan lipun oston jälkeen.

   Lainaa

  36. Rakastettu henkilö 11.7.2023 22:32
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Valitsematon lihapiirakka: Miks toi vispilä on puhdas?
   Koska hän vatkasi käsin. 🤪

   Lainaa

  37. Tulos: +26 (36 ääntä)
   Toj Karin: Eikä näy. Vatsakarvat ja munakarvat ei ole sama asia, vaikka ne olisikin osana samaa karvallista aluetta. Tiesitkö että joitain miehiä karva peittää koko ruumista? Sama kun väittäisit että niiden munakarvat näkyy kun ne kulkee ilman hattua.
     No eipä ole naisillakaan reisien puolelle valuvat karvat "pillukarvoja", vaan ihan vain reisien puolelle valuvaa karvoitusta. Kas kun jos ne peittäisivät pillua, ja ne sheivaisi pois, niin sitten siinä vasta näköala olisikin. Myös sheivaamattomalla naisella voi olla kiva talviturkki vyötäröltä nilkkoihin. (Omakohtainen feminismini ontuu, kun kasvatan karvaa yhtä hyvin kuin sphynx-kissa, mutta olen tavannut naisia jotka saavat raajoihinsa kello viiden varjostuksen, jolleivät vahaa).

   Lainaa

  38. Joutava hilleri 12.7.2023 1:15
   Tulos: +52 (58 ääntä)
   Näppärä karpalo: Niin, tai jos ei oo ihan rotta ihminen joka kiihottuu kaikista vallankäytön mahdollisuuksista, niin antaa ihmisten salakuljetella, jos ei ole liian näkyvää. Elämä ei ole niin vakavaa.
   Järkkäritkin on erilaisia. Jotkut voivat ottaa lungimmin mutta jotkut toteuttavat sääntö-Suomea 100% tarkkuudella. Jos festarit on anniskelualue niin sinne ei saa viedä omia juomia. Piste. Tämä on oikeasti ihan tyhmää, tuon takia ei voi olla esim. ostoskeskuksissa ravintoloilla yhteistä ruokailutilaa mihin saisi myydä alkoholia ellei siellä ole portsaria. Muualla Euroopassa ei ole edes väliä jos seurueesta osa hakee ruoat ja juomat ihan mistä vain liikkeistä ja menee samoihin pöytiin ruokailemaan ja juomaan. Suomessa se on on tai off eli joko festareilla on se anniskelu - tai sitten sitä ei ole kuin erikseen rajatuilla alueilla, ja pääalueelle saa viedä omat juomat niinkuin joillakin festareilla, oliko Tuskassa joskus. Festarinpitäjien kassaahan sillä koitetaan kartuttaa ettei ole niitä omia juomia. Niille se on vakavaa. Muille ei.

   Lainaa

  39. Tulos: +13 (33 ääntä)
   Irvikisu: Tän logiikka on kyllä pyöreä nolla.Festariliput maksaa helvetisti, joten kyllä jokaisella siellä olevalla on varaa laittaa vähintään saman verran lisää juotaviin?No ei.Toi ois loogista, jos itse liput ois edullisemmat, mutta juomat kalliimpia. Tai toisin päin.Mutta ei niin, että vaan varakkailla ois varaa mennä. Siihen tosin on lähestulkoon jo tultu.

   Sit varmaan jos ei oo varaa juua festareilla niin voi olla ilman tai jättää festarit välistä. Kai sitten itse kuulun varakkaisiin kun oma palkka on 2254e nyt kun palkka lähäreillä vihdoin nousi. Ihme hommaa että uutisissa on ollut juttua lähäreiden lakoista ja palkoista, mutta silti feissarimokissa kutsutaan varakkaaksi. Kuitenkin festarien pitäjän pitää kustantaa artistien palkkiot, mainokset, yms järjestely palkkiot. Varata alue ja esiintymis lavat. Järkkärien palkat sekä portsarit tarjoilijat, narikat. Kuluja tulee kuitenkin suhteellisen paljon toki liput maksavat hyvin jo takaisin mutta voittoa kuitenkin varmaan tavoitellaan festari järjestäjien toimesta,  niin voisihan nuo juomat maksaa tai käydä alueen ulkopuolella juomassa. Eikä ne juomat nyt mitenkään ihan hirveän hintasia ole jos baari hintoihin vertaa. Kuitenkin mielestäni olisi reilua tukea festari järjestäjiä ostamalla juomat alueelta. Ehkä kuitenkin homman nimi on siinä että ollaan tultu siihen pisteeseen että keskiverto ihmiset eivät osaa talouden hallintaa ja kaikki pitäisi saada tekemättä mitään asioiden eteen. Ehkä olen vain vanha mutta tuntuu että nämä valitukset lähinnä on opiskelijoitten valituksia kun ei ole varaa ostaa lippua jokaisiin ryyppy bileisiin. Olen itse 25v työssäkäyvä. Tää on hieman klisee mutta tämä on vähän kuin piratismia (jota mahdollisesti lapsena harrastin) ja vieläkin muutamien kavereiden lause "enhän minä mitään varasta kun lataan pelin luoden siitä uuden kopion" Samalla tasolla miksipä sitä juomia maksamaan festari alueella kun voin omat tuoda.Kuten piratismissa niin tuossa omien juomien juomisessa järjestäjä kärsii ja kun ei tueta palvelun tuottajaa ja ihmetellään kun näitä tilaisuuksia ei useammin järjestetä tai miksi liput maksavat liikaa.

   Lainaa

  40. Tulos: -20 (28 ääntä)
   Joutava hilleri: Järkkäritkin on erilaisia. Jotkut voivat ottaa lungimmin mutta jotkut toteuttavat sääntö-Suomea 100% tarkkuudella. Jos festarit on anniskelualue niin sinne ei saa viedä omia juomia. Piste. Tämä on oikeasti ihan tyhmää, tuon takia ei voi olla esim. ostoskeskuksissa ravintoloilla yhteistä ruokailutilaa mihin saisi [...]

   "Sääntö-Suomea 100% tarkkuudella." useinkin kun osa kavereista halunnu mäkkii ja osa heseen niin tullut kysyttyä kun syömään menty että haittaako jos tosta toi 1 tai 2 kaveria käy hakemassa safkat muualta kun useampi meistä haluaisi täällä syödä. Ei ole koskaan ollut este, tai työnpuolesta kun lapsia hoitanut ja ollut iso kyltti ei omia eväitä niin olen kysynyt jos paikkoja vapaana uimahallin kahvilassa haittaako jos nuo muksut vetää omia ruokia ja ottanut sitten itse kahvit lähinnä kohteliaisuutta sen jälkeen. Eipä kukaan oikeastaan ole koskaan siitä kielttäytynyt Tuntuu vain että sääntö suomessa ihmiset jotka valittavat sääntö suomesta ovat niitä jotka noudattavat sääntöjä eivätkä kehtaa kyseenalaistaa. Toki ymmärrän esimerkiksi tuossa hesen ja mäkkärin tapauksessa jos muuten vaan haluis tulla sinne vetään omia safkoja, mutta jos enemmistö on kuitenkin maksavia asiakkaita niin eipä tuo tunnu olevan ongelma. 

   Lainaa

  41. Aiheeton rakki 12.7.2023 8:44
   Tulos: +43 (47 ääntä)
   En ymmärrä karvakeskustelua tuonkaan kyseisen asun kohdalla, siinähän on tuo läpinäkyvähkö kangas alas asti eli aika tarkkaan saa tihrustaa jos haluaa karvoja harson läpi bongata. Ja sillon ei kyllä ongelma ole enää vaatteen pitäjässä

   Lainaa

  42. Onnekas robotti 12.7.2023 11:08
   Tulos: +20 (38 ääntä)
   Reiätön näätä: Kaksi asiaa on mitkä ei muutu ikinä. Vegaanit kertovat olevansa vegaaneja ja ihmiset jotka eivät juo alkoholia hämmästelevät miksi muut juovat.
   Eiks toi vegaanien mollaus jääny jo ysärille?

   Lainaa

  43. Tulos: +1 (27 ääntä)
   Uneton meduusa: No eipä siinä tapauksessa ne naisten reiden puolelle ulottuvat karvatkaan ole sama asia kuin häpykarvat, vaikka ne olisivat osana samaa karvallista aluetta. Ja niiden näkyminen ilmeisesti oli se alkup. mokan pointti.
   Reisikarvat eivät  ole häpykarvoja mutta häpykarvat ovat. Karvoituksen nimeä ei määritellä sen mukaan mihin ne näkyy, vaan mistä ne kasvaa. Häpyalueelta alkkareiden ulkopuolelle tursuavat karvat ovat häpykarvoja. Samoin munakarvojen kanssa. Kommentissa ei kuitenkaan puhuttu mistään lemmyshortseista tai mikro-speedoista, vaan ilman paitaa kulkemisesta. Aika harva ilman paitaa kulkeva mies pitää housuja niin alhaalla että elinten karvoitus ylettää housujen vyötärön yläpuolelle.

   Lainaa

  44. Kyltymätön pupu 12.7.2023 13:19
   Tulos: +62 (62 ääntä)
   Legenda: "Sääntö-Suomea 100% tarkkuudella." useinkin kun osa kavereista halunnu mäkkii ja osa heseen niin tullut kysyttyä kun syömään menty että haittaako jos tosta toi 1 tai 2 kaveria käy hakemassa safkat muualta kun useampi meistä haluaisi täällä syödä. Ei ole koskaan ollut este, tai työnpuolesta kun lapsia hoitanut ja [...]
   Tässä ei puhuttu mistään purilaisista, vaan alkoholista. Burgerikieltolakia ei tännekkään sentään ole kehdattu säätää. Mene kysymään kaljatuopin hakemista naapuribaarista niin muuttuu ääni kellossa.

   Lainaa

  45. Hauska norppa 12.7.2023 13:48
   Tulos: +58 (60 ääntä)
   Kyltymätön pupu: Tässä ei puhuttu mistään purilaisista, vaan alkoholista. Burgerikieltolakia ei tännekkään sentään ole kehdattu säätää. Mene kysymään kaljatuopin hakemista naapuribaarista niin muuttuu ääni kellossa.
   Samaa meinasin kommentoida. Se on se alkoholi mitä Suomessa pitää kontrolloida mustasukkaisesti. Näkeehän tuon noista ulkomailta etäostetuista että välillä narahtaa tulliin ja välillä ei. Ja sitten säädetään etämyynnit ja etäostot ja muut termit. EU toteaa asian väärin rajoitetuksi ja taas arvotaan uudet säännöt Alkon monipolin säilyttämiseksi. Ei ihmisiä sen enempää kuollut viinaan vaikka 5,5%:t juomat tuli kauppoihin. Kieltolakikin oli aikanaan ja aiheutti vaan enempi ongelmia. Kummasti Euroopassa muualla viinaa on joka kioskissa eikä siellä ole ongelmia. Vapaat juomat ja eväät festereillekin. Ne joilla on pinkkaa voi VIP:ssä imeskellä fantsuja drinkkejä kalliilla. Muut voi valita omat viinitissiliivit tai festareiden ravintoloiden tarjoilun.

   Lainaa

  46. Kompura hedelmä 12.7.2023 14:58
   Tulos: +26 (34 ääntä)
   Reiätön näätä: Kaksi asiaa on mitkä ei muutu ikinä. Vegaanit kertovat olevansa vegaaneja ja ihmiset jotka eivät juo alkoholia hämmästelevät miksi muut juovat.
   Tuo vegaanivitsi on mennyt jo vanhaksi. Kyllä se on lihaasyöväheteromies, joka tuntee pakollisen tarpeen avautua, heti, jos jossain mainitaan edes etäisesti sana "kasvis"

   Lainaa

  47. Tulos: +38 (52 ääntä)
   Suomi on ihan tarpeeksi holhottu jo muutenkin. Ymmärrän kyllä jos festareille ei haluta että joku kantaa kuutioittain juotavaa, mutta jos joku pystyy vaatteisiin tai pieneen reppuun laittamaan jotain niin se suotakoon, eiköhän hän joudu silti jotain myös ostamaan paikan päällä. Ei mitään järkeä tässä nykymenossa. Varsinkin kun liput kuitenkin jo maksaa, tuntuu pakotetulta. Tekisi mieleni itse järjestää paremmat festarit. Ja itse asiassa täällä on ollut sellaiset paikkakunnalla jo parikymmentä vuotta.

   Lainaa

  48. Tulos: +14 (22 ääntä)
   Jengi yököttelee jotain ihokarvoja. Mikä niissä karvoissa nyt on niin kamalaa?

   Lainaa

  49. Mehevä vesimeloni 13.7.2023 13:42
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Aiheeton rakki: En ymmärrä karvakeskustelua tuonkaan kyseisen asun kohdalla, siinähän on tuo läpinäkyvähkö kangas alas asti eli aika tarkkaan saa tihrustaa jos haluaa karvoja harson läpi bongata. Ja sillon ei kyllä ongelma ole enää vaatteen pitäjässä
   Jos se meinaa, että näki vastaavia asuja? Eli vaikka bikinit alla ja joku läpikuultava mekko tai "viitta" siinä päällä. Kyllähän sitä joskus näkee rannalla/uimahallissa naisia, joiden uima-asut on huonosti aseteltu tai liian pieniä haaroista ja karvat näkyy reippaasti sieltä sivusta. Se on vaivaannuttavaa, eivätkä hekään varmaan haluaisi niin näkyvän, mutta uima-asun/alkkarien/minishortsien tms alaosa nyt vaan joskus vähän liikkuu ja paljastaa liikaa. Vähän noloa, vähän epämukavaa sen hetken. Varmaan korjaavat tilanteen heti kun huomaavat, tuskin kukaan tarkoituksella laittaa julkiselle paikalle tyylikkääksi tarkoitettua asua, josta näkyy pimppikarvat. Voisin kuvitella, että jos tollasen tilaa jostain halpispaikasta ulkomailta kolmella eurolla niin voi hyvinkin saada asun, jonka istuvuus on järkyttävän huono :D En voi suositella.

   Lainaa

  50. Uneton meduusa 13.7.2023 13:51
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Toj Karin: Reisikarvat eivät  ole häpykarvoja mutta häpykarvat ovat. Karvoituksen nimeä ei määritellä sen mukaan mihin ne näkyy, vaan mistä ne kasvaa. Häpyalueelta alkkareiden ulkopuolelle tursuavat karvat ovat häpykarvoja. Samoin munakarvojen kanssa. Kommentissa ei kuitenkaan puhuttu mistään lemmyshortseista tai [...]
   Niin, ja naisilla kasvaa yläreidestä karvaa. Eivät ne hävyn alueen karvat sieltä tiukasti istuvan alaosan alta minnekään "tursua". Ne ns. "bikinirajat" ovat yläreidestä ja nivustaipeesta kasvavaa karvaa.

   Lainaa

  51. Muisteleva meduusa 13.7.2023 20:32
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Peruuttamaton riikinkukko: Ku ei se oo. Suurenna vaikka kuvaa ja katso tarkemmin.
   Noku nii paksuu vaahtoo, että ois kyl paksummin likainen vispilä, ellei ole nuollut.

   Lainaa

  52. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Legenda: Kuitenkin mielestäni olisi reilua tukea festari järjestäjiä ostamalla juomat alueelta.
   Eikö se lipun ostaminen ole juuri sitä tukemista? Jos järjestäjä ei osaa hinnoitella niin että lipputuloilla saa kulut + vähän voittoakin niin onko se kävijöiden ongelma? Minulle ei alkoholi ole vuosikymmeneen ollut mikään syy olla käymättä festareilla vaan niiden festareiden nousseet hinnat. Ihan järkyttäviä. Jos sinne päätyisin niin en varmasti ostaisi yhtään mitään muuta jo periaatteesta. Noilla hinnoilla täytyy olla jo kulut katettu, joten siinä ei tarvitse enää "juomilla tukea". Ja rahasta itsessään se ei ole myöskään kiinni vaan siitä että mielestäni hinta/laatu-suhde on pielessä. Jos saisi omat juomat tuoda niin voisin harkita. Ja tämä ihan sen pohjalta että joisin kenties neljä 0,5 litran juomaa koko päivän aikana, eli ei mitään perseitä sittenkään.

   Lainaa

  53. Tulos: -6 (10 ääntä)
   Uneton meduusa: Niin, ja naisilla kasvaa yläreidestä karvaa. Eivät ne hävyn alueen karvat sieltä tiukasti istuvan alaosan alta minnekään "tursua". Ne ns. "bikinirajat" ovat yläreidestä ja nivustaipeesta kasvavaa karvaa.
   Tiesitkö että kainaloissa kasvaa kainalokarvaa?  En ymmärrä miksi vänkäät mistään hemmetin reisikarvoista, kun ne ei liity tähän keskusteluun millään tavalla yhtään sen enempää kuin nuo kainalokarvat. Tässä on koko ajan puhuttu genitaalikarvoista.

   Lainaa

  54. Kuumeeton pupu 22.7.2023 21:13
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   Vanhentumaton henkilö: Miten tunnistetaan onko kyseessä push-upien geelitäytteet vai onko siellä viiniä tai viinaa sisällä? Jokohan ensi vuonna tulee läpivalaisu festariporteille?
   Ei taida läpivalaisu riittää tuohon. Geelipushupit menee vielä joku päivä kieltolistalle noiden viinarintsikkaviritelmien takia. Tuskinpa järkkärit saa niihin koeneulojakaan työntää ja tutkia täytettä.

   Lainaa

  55. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Festareilla käydessänne käyttäkää rahaa mieluummin bändipaitoihin ja muuhun oheistuotteeseen! Näin tuette parhaiten sitä omaa lempiartistia ☺️

   Lainaa

  56. Syyntakeeton marsu 27.7.2023 0:11
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   Tästähän päästään siihen että kun järkkärit jatkossa tarkistelee niitä reisiharnesseja että onko siellä viinitonkkia, niin sieltäpä saattaakin tulla vastaan näitä täällä paljon puhuttuja reisikarvoja. Yllätyys!

   Lainaa

  57. Ennenaikainen paimen 6.8.2023 13:28
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Onnekas robotti: Eiks toi vegaanien mollaus jääny jo ysärille?
   Vegaanius on tuoreempi ohimenevä muoti-ilmiö, joten turha niitä olisi ollut tuolloin mollata.

   Lainaa

  58. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Sara on kyllä oikeassa siinä, että puskan rehotus on ällöä katseltavaa. Ainoa mielikuva on, että kyseinen henkilö on epähygieeninen, kuin metsässä kasvanut rölli. "Kautta likaisten varpaitteni!"

   Lainaa

  59. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Tarkoitan tuolla siis vaatteitten välistä tursuavaa karvoitusta, en sitä normaalia nakuna nähtävää puskaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asu, festarit, festivaalit, hame, juhlia, juomat, kermavaahto, kesä, kuva, mekko, unissakävely, vaatteet, vinkit