Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 265

Miksi tämä yritys vie joka päivä rahaa tililtäni?!
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 265

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Laiha kala 4.7.2023 0:12
   Tulos: +424 (518 ääntä)
   Oispa itelläki varaa ostaa joka päivä kympin jäätee :/ ja vielä ettei sitä tarvi ajatella edes sen vertaa että yhdistäis ostoksensa tililtä lähteneisiin rahoihin

   Lainaa

  2. Laiha kala 4.7.2023 0:21
   Tulos: +426 (434 ääntä)
   Laiha kala: Oispa itelläki varaa ostaa joka päivä kympin jäätee 😡 ja vielä ettei sitä tarvi ajatella edes sen vertaa että yhdistäis ostoksensa tililtä lähteneisiin rahoihin
   Oho ei ollut tarkotus laittaa vihaista hymiöö vaan surullinen :( en sentään Ronjalle ole vihainen siitä ettei itselläni ole varaa!

   Lainaa

  3. Reitevä ananas 4.7.2023 0:22
   Tulos: +279 (287 ääntä)
   EH = Espresso House?

   Lainaa

  4. Jonninjoutava hevonen 4.7.2023 0:26
   Tulos: +45 (137 ääntä)
   Laiha kala: Oho ei ollut tarkotus laittaa vihaista hymiöö vaan surullinen 😒 en sentään Ronjalle ole vihainen siitä ettei itselläni ole varaa!
   Voi harmi! Ehdin jo innostua, että nyt tänne on saatu joku kunnollinen mielensäpahoittaja. Laitoin jo veden valmiiksi myllyyn.

   Lainaa

  5. Syytön konna 4.7.2023 0:39
   Tulos: -20 (84 ääntä)
   Reitevä ananas: EH = Espresso House?
   Todennäköisemmin maksunvälitys ulkoistettu jollekin firmalle joka käyttää tuota Eh Helsinki -nimeä. Aika yleistä ja tavallista että tiliotteessa on eri nimi kuin sen firman jossa ostos on tehty, juuri tuosta syystä.

   Lainaa

  6. Jäyhä ahma 4.7.2023 0:46
   Tulos: +111 (111 ääntä)
   Syytön konna: Todennäköisemmin maksunvälitys ulkoistettu jollekin firmalle joka käyttää tuota Eh Helsinki -nimeä. Aika yleistä ja tavallista että tiliotteessa on eri nimi kuin sen firman jossa ostos on tehty, juuri tuosta syystä.
   Tässä tapauksessa Espresso Housea on syytä epäillä. Tämähän olisi helppo todistaa, missäs se lähin EH olikaan?

   Lainaa

  7. Kolea sammakko 4.7.2023 1:43
   Tulos: +189 (189 ääntä)
   Tatuointihommissa se koneen kasaus taitaa olla se helppo osuus.

   Lainaa

  8. Tornipöllö 4.7.2023 3:42
   Tulos: +192 (192 ääntä)
   Ja seuraavaksi Aino nähdään sarjassa "Ikuisesti iholla".

   Lainaa

  9. Sukka hai 4.7.2023 4:59
   Tulos: +127 (129 ääntä)
   EH nimittäin..

   Lainaa

  10. Hinnakas oppilas 4.7.2023 5:04
   Tulos: +136 (144 ääntä)
   Vaikka kuulun keskimääräistä paremmin toimeentulleviin. niin selvitän heti mitä olen ostanut jos on outo veloitus tilillä. Yleensä ne on just näitä että on käynyt vieraassa kaupungissa lounaalla mummon kuppilassa nin veloitus on Tmi sirkkeli sörkkinen nimisestä yrityksestä. Mutta selvitän tuon välityönästi ja siksi aina pyydän kuitin.

   Lainaa

  11. jukkapalmu 4.7.2023 5:05
   Tulos: +30 (66 ääntä)
   Reitevä ananas: EH = Espresso House?
   Joku Speden kahvilaketju. Eh, nimittäin.... viien tonnin haaste!

   Lainaa

  12. jukkapalmu 4.7.2023 5:08
   Tulos: -52 (64 ääntä)
   Juridisestihan ei ole olemassa rikollista. On epäilty ja tuomittu ja kun tuomion on suorittanut niin sitten on ihan tavallinen kansalainen. Mutta sellanen lakipykälä on, että esim. ostoskeskuksen vartijalla ei ole kiinniottovelvollisuutta lähisukulaiseensa jos tämä siellä rötöstelee. Läpi sormien sitä ei kuitenkaan katsella vaan tulee pyrkiä saamaan henkilö kiinni jonkun muun toimesta.

   Lainaa

  13. Kiinnitetty sorsa 4.7.2023 7:20
   Tulos: -86 (92 ääntä)
   Laiha kala: Oho ei ollut tarkotus laittaa vihaista hymiöö vaan surullinen 😒 en sentään Ronjalle ole vihainen siitä ettei itselläni ole varaa!
   Oletko aivan varma? Et haluaisi esim, että veroja nostettaisiin, koska selvästi Ronjalla liikaa rahaa ja sitä pitäisi "jakaa" muillekin.

   Lainaa

  14. Väistämätön raataja 4.7.2023 7:22
   Tulos: -12 (62 ääntä)
   En oikein ymmärrä mitä tuo ensimmäinen tekee feissarimokissa. Tietyissä ammateissa tehdään laaja turvallisuusselvitys ja siinä tarkastetaan nimensä mukaisesti laajasti lähipiiriä. Jos löytyy kytköksiä esim. järjestäytyneeseen rikollisuuteen tai selvityksen kohteena oleva henkilö muuten on potentiaalisesti altis esim. kiristykselle, niin tiettyihin tehtäviin ei ole asiaa. Poliisilupaa tuskin menettää, mutta tiettyihin tehtäviin tulee haasteita.

   Lainaa

  15. Hyökkäävä liitu 4.7.2023 7:48
   Tulos: +111 (127 ääntä)
   Poliisi-isä raukka yrittää saada jälkikasvunsa parempaan seuraan väittämällä että työt menee alta jos lapsi ei jätä seurustelukumppaniaan..

   Lainaa

  16. Sisällötön lammas 4.7.2023 8:50
   Tulos: +75 (89 ääntä)
   Hyökkäävä liitu: Poliisi-isä raukka yrittää saada jälkikasvunsa parempaan seuraan väittämällä että työt menee alta jos lapsi ei jätä seurustelukumppaniaan..
   "Parempi seura" vähän huonosti ilmaistu koska aika harvat lapset ovat syyllisiä vanhempiensa rikoksiin. Ainakin muualla kuin Pohjois-Koreassa.

   Lainaa

  17. Raaka neuvonantaja 4.7.2023 8:51
   Tulos: +69 (73 ääntä)
   Hyökkäävä liitu: Poliisi-isä raukka yrittää saada jälkikasvunsa parempaan seuraan väittämällä että työt menee alta jos lapsi ei jätä seurustelukumppaniaan..
   Poliisi-isä ei nyt ymmärrä sitä loistavaa mahdollisuutta saada sisäpiiri tietoa..

   Lainaa

  18. Tulos: -24 (30 ääntä)
   Reitevä ananas: EH = Espresso House?
   Elintarvikehuoneisto?

   Lainaa

  19. Häikäilemätön hyönteinen 4.7.2023 9:11
   Tulos: +112 (114 ääntä)
   On muuten tosi ärsyttävää, että tiliotteessa on paljon ei-niin-selkokielisiä tapahtumia, kun maksutapahtumat on ulkoistettu jollekin tai sitten maksunsaajana käytetään jotain vanhaa nimeä (esim. Rautakirja = R-kioski). Yritä siinä muistella, mihin meni x euroa pari viikkoa sitten.

   Lainaa

  20. Tulos: +51 (61 ääntä)
   Itselläni on ADHD, ja täytyy kyllä myöntää että minunkaan ei tule katselua tiliotetta niin tarkasti että huomaisin aina "oudot" tilitapahtumat. Kyllä niitä joskus tulee katseltua edelliseltä päivältä, mutta ei ihan kauhean tarkasti. En ostele joka päivä jääteetä, koska tiedän että olen todella huono budjetoimaan joten yritän vain vältellä ylimääräisiä ostoksia. Silti jotakin aina välillä tarttuu mukaan impulsiiviostoksena ja sitten niitä mielenkiintoisen näköisiä kympin ostoksia tiliotteissa pyörii. Eteenkin kun tykkään nettishoppailla. Voi olla että Janni on muuten vain väliinpitämätön, muutoin kyllä ymmärrän häntä kun itsellenikin tylsien juttujen tekeminen on ihan ylitsepääsemättömän hankalaa. Hän kuitenkin näyttää tiedostavansa ostavansa "miljoonia jääteitä" niin ehkäpä hän varaa palkastaan itselleen sen vajaa 300€ kuussa niihin ajatustasolla, ei vain ole tiennyt minkä nimiselle firmalle maksut menevät. Toki onhan tuo paljon rahaa juoda kuussa, mutta juopahan jääteetä eikä vaikka baarissa joka perjantai (tietty en tiedä tekeekö hän niinkin). Menipä spekuloinniksi, pääpointtini yritti olla se ettei Ronja välttämättä ole yläluokkainen, mahdollisesti vain huolimaton jolla on ylimääräistä parisen sataa kuussa heräteostoksiin.

   Lainaa

  21. Paineeton kurkku 4.7.2023 9:18
   Tulos: +8 (48 ääntä)
   Ei ihme, että juuri nyt monet tuntuvat valittavan ettei rahat millään riitä. Pienistä puroista ne joetkin alkunsa saavat. Onneksi työllistää palvelualoja.

   Lainaa

  22. Tunkunen kirsikka 4.7.2023 10:41
   Tulos: +77 (77 ääntä)
   Häikäilemätön hyönteinen: On muuten tosi ärsyttävää, että tiliotteessa on paljon ei-niin-selkokielisiä tapahtumia, kun maksutapahtumat on ulkoistettu jollekin tai sitten maksunsaajana käytetään jotain vanhaa nimeä (esim. Rautakirja = R-kioski). Yritä siinä muistella, mihin meni x euroa pari viikkoa sitten.
   Ravintoloilla varsinkin on jänniä nimiä. Franchising-ketjuilla veloitus ei mene välttämättä mihinkään Kotipizza vaan voi olla ihan itse keksitty toiminimi tyyliin Aleksanterin Nakki & Muusi.

   Lainaa

  23. Itseasiassa 4.7.2023 10:46
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Raaka neuvonantaja: Poliisi-isä ei nyt ymmärrä sitä loistavaa mahdollisuutta saada sisäpiiri tietoa..
   Mäkin mietin tätä. Sanontakin kuuluu, pidä ystävät lähellä ja viholliset vielä lähempänä.

   Lainaa

  24. Kimeä orja 4.7.2023 11:01
   Tulos: +56 (56 ääntä)
   Raaka neuvonantaja: Poliisi-isä ei nyt ymmärrä sitä loistavaa mahdollisuutta saada sisäpiiri tietoa..
   Toki jos poliisi-isä työskentelee järjestyspoliisissa ja rikollisvanhempi on talouspuolella niin eipä siitä vastaavaa suoraa hyötyä ole. Jos taas poliisi olisi rikoskomissaario huimausainepuolella ja rikollinen "Nakki" niin saattaisi löytyä oiva kanava. Mutta toki myös niin, että rikollinenkin tietäisi kuvion ja saattaisi syöttää väärää informaatiota, mikä Romeon ja Julian kautta sitten kulkeutuisi haittaamaan tutkintoja - tai harhauttamaan eri rikollisjengin jäljille.

   Lainaa

  25. It's a deal 4.7.2023 11:41
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   Tunkunen kirsikka: Ravintoloilla varsinkin on jänniä nimiä. Franchising-ketjuilla veloitus ei mene välttämättä mihinkään Kotipizza vaan voi olla ihan itse keksitty toiminimi tyyliin Aleksanterin Nakki & Muusi.
   Ja joskus yritykset ovat ihan eri toimialoilta, koska perheessä on jo yritys, joten omituisimmillaan ruoat laskuttaa kiinteistönvälitystoimisto ja kukkaostokset kuljetusyhtiö.
   Olisiko nykyteknologialla mahdotonta saada tiliotteeseen edes tarkka ostohetki tai yrityksen koko nimi, nyt tulee Danskelle maanantaina veloitus kohteesta "Zettle_ *Ravintola-p )))", joka jättää vähän arvailun varaa, onko poikennut jossain viikonlopun aikana. 
   Maksan kolmea eri asiaa Paytrailin kautta, siinäkin pitää muistia virkistellä.

   Lainaa

  26. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Paineeton kurkku: Ei ihme, että juuri nyt monet tuntuvat valittavan ettei rahat millään riitä. Pienistä puroista ne joetkin alkunsa saavat. Onneksi työllistää palvelualoja.
     Nojaa, epäilemättä vähän erikoista jos joka päivä menee noin paljon rahaa, eikä tiedä mihin. Toisaalta, kuten muutkin sanoivat, mistä me tiedämme, mitä muuta hän ostaa, tai ei osta? Eräs sukulaiseni valittaa jatkuvasti, etteivät rahat riitä, mutta satun tietämään (läheistä sukua, olen käynyt siellä useamman kerran siivoilemassa hänen poissa ollessaan), että hän ostaa hirveitä määriä ruokaa vaikka asuu nykyisin yksin, eikä suinkaan mitään halpaa ruokaa, ja sitten unohtaa sen jääkaappiinsa pilaantumaan (yksi isoja syitä miksi siellä pitää käydä, puhelinsoitto "Hei unohdin taas jääkaapin, olen maalla, voitko tehdä jotain?"). Aika ärsyttävää, mutta sukulainen on vanha eikä tule muuttumaan.
     Ja sitten on tietysti vanha kunnon kalja ja tupakka, joihin jotkut saavat menemään satasia kuussa vetämättä edes hirveitä määriä, ne nyt vain ovat kalliita.
     Sitten on hyperpikamuoti, joka on lisäksi planeetalle ihan hirveän pahasta, ja ihmisoikeuksille, kuten jäätee ei ole...
     Jos jäätee nyt on se asia mihin on päättänyt sijoittaa, niin en tiedä, itse en päättäisi, mutta miksei. Aika harmiton pahe.

   Lainaa

  27. Tulos: 0 (28 ääntä)
   Väistämätön raataja: En oikein ymmärrä mitä tuo ensimmäinen tekee feissarimokissa. Tietyissä ammateissa tehdään laaja turvallisuusselvitys ja siinä tarkastetaan nimensä mukaisesti laajasti lähipiiriä. Jos löytyy kytköksiä esim. järjestäytyneeseen rikollisuuteen tai selvityksen kohteena oleva henkilö muuten on [...]
   Riippuen iskän työtehtävstä poliisissa, on mahdollista että työt vaihtuu jos laaja turvallisuusselvitys ei enää mene läpi.

   Lainaa

  28. Kyltymätön pupu 4.7.2023 13:45
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Jääteetä, eh?

   Lainaa

  29. Tulos: -4 (42 ääntä)
   Sisällötön lammas: "Parempi seura" vähän huonosti ilmaistu koska aika harvat lapset ovat syyllisiä vanhempiensa rikoksiin. Ainakin muualla kuin Pohjois-Koreassa.
   Mutta yleensä omena ei kauas puusta putoa. On huomattavasti todennäköisempää että rikollisuutta harrastavan lapsella on itselläänkin vähän löysempi käsitys laista kuin niin sanotun "kunnon kansalaisen" lapsella. Vanhempien elintavoilla kun on tapana tarttua myös lapseen.

   Lainaa

  30. Manna hirmulisko 4.7.2023 15:22
   Tulos: +30 (38 ääntä)
   wiljami: Riippuen iskän työtehtävstä poliisissa, on mahdollista että työt vaihtuu jos laaja turvallisuusselvitys ei enää mene läpi.
   Ei se nyt niin laaja ole että potentiaalisen tulevan vävyn/miniän vanhempia taustaselvitellään. Jos olisivat naimisissa niin sekin olisi siinä ja tässä.

   Lainaa

  31. Loistelias lokki 4.7.2023 15:28
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Tunkunen kirsikka: Ravintoloilla varsinkin on jänniä nimiä. Franchising-ketjuilla veloitus ei mene välttämättä mihinkään Kotipizza vaan voi olla ihan itse keksitty toiminimi tyyliin Aleksanterin Nakki & Muusi.
   Mietin keväällä päätäni puhki varmaan puoli tuntia, miksi yritys nimeltä "Heinäkuu" oli velottanut multa 29€. Mietin läpi kaikki tutut yritykset ja niiden oudot toiminimet, ja olin jo varma että on tapahtunu joku huijauspuijaus ja mikä lie pikkuostos olis veloitettu viisinkertasena. Kunnes lopulta muistin että käytiin Konnichiwa-nimisessä ravintolassa syömässä! 🤦‍♀️

   Lainaa

  32. Virtaava näyttelijä 4.7.2023 17:59
   Tulos: -1 (13 ääntä)
   Kana: Elintarvikehuoneisto?
   Elinkeno-Hemuli

   Lainaa

  33. Nuutunut kivi 4.7.2023 18:36
   Tulos: +5 (13 ääntä)
   Toj Karin: Mutta yleensä omena ei kauas puusta putoa. On huomattavasti todennäköisempää että rikollisuutta harrastavan lapsella on itselläänkin vähän löysempi käsitys laista kuin niin sanotun "kunnon kansalaisen" lapsella. Vanhempien elintavoilla kun on tapana tarttua myös lapseen.
   Eikä sitten kannattaisi kannustaa jälkikasvun seurustelua? Tarttuisi hyvät tavat tähän hulttion jälkeläiseen.

   Lainaa

  34. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Nuutunut kivi: Eikä sitten kannattaisi kannustaa jälkikasvun seurustelua? Tarttuisi hyvät tavat tähän hulttion jälkeläiseen.
   Ehkä. Ehkä ei. Jättäydyn ottamasta kantaa tuohon, koska se on niin tapauskohtausta. Eikä alkuperäinen kommenttini tai se johon vastasin käsitellyt myöskään tuota asiaa.

   Lainaa

  35. Keveä pähkinä 5.7.2023 3:53
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Toj Karin: Mutta yleensä omena ei kauas puusta putoa. On huomattavasti todennäköisempää että rikollisuutta harrastavan lapsella on itselläänkin vähän löysempi käsitys laista kuin niin sanotun "kunnon kansalaisen" lapsella. Vanhempien elintavoilla kun on tapana tarttua myös lapseen.
   Vanha sanontahan on, että poliisin lapset on niitä pahimpia. Isänikin näin mulle sanoi aikoinaan kun olin vinyylilevyjä lähettämässä ilman maksua etukäteen. Ja ostaja mainitsi, että häneen voi luottaa, kun on poliisin poika. Rahat kyllä tuli. Ala-asteen luokkakaverin molemmat vanhemmat olivat poliiseja, ja siitä tuli kyllä rikollinen jo nuorella iällä, ja jatkui kuolemaansa asti. (ei nähnyt vanhuutta)

   Lainaa

  36. Tulos: +4 (6 ääntä)
   wiljami: Riippuen iskän työtehtävstä poliisissa, on mahdollista että työt vaihtuu jos laaja turvallisuusselvitys ei enää mene läpi.
   Ainakin vuosia sitten kun kaverin kaveri oli aloittamassa tullissa duuneja hän sanoi ettei voi enää olla samalla tavalla yhteyksissä ihmisiin ketkä ovat ammattilaisrikollisia, huumeiden maahantuojia sekä myyjiä, koska työ voipi lähteä. Tiedä sitten mikä on totta mikä ei mutta itsellekin tehty Supon turvatarkastus töiden vuoksi enkä läheskään yhtä kriittiseen duuniin mennyt. Itseänikin jännitti vaikken mistään ollut kiinni jäänyt mutta se on selvää että tiedoista on käynyt ilmi että pyörin ns järjestäytyneen piireissä. Joten hyvin voisin kuvitella että hyvällä ei katsota jos lähipiiri koostuu konnista. Lapsen seurustelu kriminaalin kanssa tuskin työtä vie mutta ei ne halua sinne ketään kuka kaveeraa kovemman luokan rosvojen kanssa. Saattaapi tulla eturistiriitoja ja vaikutus mahdollisuudet kasvaa mitä enemmän ystävä piiri koostuu vastapuolen edustajista. Jos ei muuta niin ainakin tieto jonka pitäisi pysyä viranomaisten hallussa saattaa levitä. Silti tässä tapauksessa iskä vaan ei tykännyt tyttönsä poikaystävä ehdokkaasta.

   Lainaa

  37. rottanpää 6.7.2023 18:33
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Toj Karin: Mutta yleensä omena ei kauas puusta putoa. On huomattavasti todennäköisempää että rikollisuutta harrastavan lapsella on itselläänkin vähän löysempi käsitys laista kuin niin sanotun "kunnon kansalaisen" lapsella. Vanhempien elintavoilla kun on tapana tarttua myös lapseen.
   Vaikka nyt oletettaisiinkin, että rikollisvanhenpien lapsilla on korkeampi todennäköisyys päätyä itsekin rikollisiksi (en siis tiedä, onko näin, eikä näissä asioissa mielestäni pitäisi mutuilla millään keittiöpsykologialla), niin se ei kuitenkaan antaisi mitään perusteita ennakkotuomita ketään. Että kun henkilön 1 vanhempi on rikollinen, niin sitten oletetaan, että henkilö 1kin on, vaikkei asiasta olisi mitään näyttöä.
   Ainoa ajatus, missä seurustelun kieltäminen "paremman/huonomman seuran" perusteella käy jokseenkin järkeen, on se, että poliisilapsi voisi saada huonoja vaikutetteita kumppaninsa rikollisvanhemmalta. Mutta Toj Karinhan ei kuitenkaan tässä lähtenyt sille linjalle, vaan juuri tuolle ennakkotuomiolinjalle. 

   Lainaa

  38. Vastuuton pupu 7.7.2023 0:19
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Höpö: Ainakin vuosia sitten kun kaverin kaveri oli aloittamassa tullissa duuneja hän sanoi ettei voi enää olla samalla tavalla yhteyksissä ihmisiin ketkä ovat ammattilaisrikollisia, huumeiden maahantuojia sekä myyjiä, koska työ voipi lähteä. Tiedä sitten mikä on totta mikä ei mutta itsellekin tehty Supon turvatarkastus [...]
   Supon perusmuotoinen turvallisuusselvitys, joka sulle on todennäköisesti tehty, ei kyllä millään lailla syynää kenen kanssa olet tekemisissä. Siinä katsotaan vain että mitä tietoja susta itsestäsi löytyy eri rekistereistä. Laajassakaan selvityksessä ei kavereita käydä läpi, ainoastaan samassa taloudessa asuvat lähisukulaiset.

   Lainaa

  39. Nuutunut kivi 9.7.2023 21:50
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Höpö: Ainakin vuosia sitten kun kaverin kaveri oli aloittamassa tullissa duuneja hän sanoi ettei voi enää olla samalla tavalla yhteyksissä ihmisiin ketkä ovat ammattilaisrikollisia, huumeiden maahantuojia sekä myyjiä, koska työ voipi lähteä. Tiedä sitten mikä on totta mikä ei mutta itsellekin tehty Supon turvatarkastus [...]
   Mielenkiintoinen kaveripiiri teillä.

   Lainaa

  40. Reitevä kauris 10.7.2023 22:42
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Kimeä orja: Toki jos poliisi-isä työskentelee järjestyspoliisissa ja rikollisvanhempi on talouspuolella niin eipä siitä vastaavaa suoraa hyötyä ole. Jos taas poliisi olisi rikoskomissaario huimausainepuolella ja rikollinen "Nakki" niin saattaisi löytyä oiva kanava. Mutta toki myös niin, että rikollinenkin tietäisi kuvion ja [...]
   Mistä voin katsoa tätä sarjaa? :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: eh helsinki, jäätee, kahvila, maksu, poliisit, rikolliset, tatuointikone