Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 116

Hyvät asiakkaat... Älkää. Syökö. Kuitteja.
Kohtaamisia kaupoilla, osa 116

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 54 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Rockositio 20.7.2023 0:39
      Tulos: +91 (111 ääntä)
      Kiitos Tytti. Kaupunki alueella ei viitsi 8han mistä sattuu lähteä onkimatoja etsimään lapion kanssa mutta nytpä tiedän mistä kysyä.

      Lainaa

    2. Lukenut kenguru 20.7.2023 0:40
      Tulos: +33 (155 ääntä)
      Onneksi itsepalvelukassat yleistyy, niihin kelpaa vaikka missä pidetyt kuitit kunhan viivakoodin saa luettua ja paperi sen verran ehjää että lokero kelpuuttaa. Toivon mukaan myyjien ei tarvitse niitä käydä erikseen läpi, ainakaan ilman hanskoja. Vaikeaa tuo perushygienia kyllä.

      Lainaa

    3. Uneton meduusa 20.7.2023 2:04
      Tulos: +79 (103 ääntä)
      Vieläkö kuittipaperi nykyään on myrkyllistä? Muistelen että vuosia sitten uutisoitiin, ettei sitä oikeastaan edes pitäisi jatkuvasti käsitellä paljain käsin, koska haitallisia aineita saattoi imeytyä jopa ihon läpi...

      Lainaa

    4. Eronnut stalkkeri 20.7.2023 2:25
      Tulos: +50 (76 ääntä)
      Uneton meduusa: Vieläkö kuittipaperi nykyään on myrkyllistä? Muistelen että vuosia sitten uutisoitiin, ettei sitä oikeastaan edes pitäisi jatkuvasti käsitellä paljain käsin, koska haitallisia aineita saattoi imeytyä jopa ihon läpi...
      Ennen musteissa käytettiin lyijyä. Tuskin ne nykyäänkään erityisen terveellisiä on, mutta ei varsinaisesti myrkyllisiä.

      Lainaa

    5. Ratsastanut persoona 20.7.2023 2:33
      Tulos: +128 (138 ääntä)
      Kirurgiterillä muuten saa ne parhaimmat viillot leipiin, meillä katoaa taukohuoneesta sterkkapäivän ylittäneet terät alta aikayksikön kun ne laitetaan jakoon, leipurilääkärit ja -saikkarit tietää leipomisen kommervenkit. :D

      Lainaa

    6. Sitoutunut sika 20.7.2023 2:33
      Tulos: +161 (173 ääntä)
      Risiiniöljystä pommeja? Risiini on hermomyrkkyä. Risiiniöljy on risiinikasvin siemenistä puristettua öljyä, josta kuumentamalla poistetaan suurin osa myrkystä. Kumpikin noista on räjähteenä täysin hyödytön.

      Lainaa

    7. Tulos: +22 (62 ääntä)
      Eronnut stalkkeri: Ennen musteissa käytettiin lyijyä. Tuskin ne nykyäänkään erityisen terveellisiä on, mutta ei varsinaisesti myrkyllisiä.
      Mustetta ole käytetty vuosikymmeniin. Lämpöpaperit sisältävät enimmäkseen bisfenoli A: ta , vaikka jotkut toimittajat tarjoavat paperia ilman bisfenoli A: ta ja Forest Stewardship Councilin (FSC) ekosertifikaatin. INRA-tutkimuksen jälkeen, joka osoitti, että bisfenoli A voi kulkeutua paperista kehoon ihon läpi, vuonna 2011 Ranskassa harkittiin bisfenoli A: n (BPA) kieltämistä, koska se on luonteeltaan aktiivinen hormonitoimintaa häiritsevä aine hyvin pienellä annoksella ja saastuttaa massaa jätepaperin kierrätyksestä vastaavien paperitehtaiden vesi (enintään 440  mg / l vapautusvettä lämpöpapereille . Siellä on myös M-terfenyyliä, 4-bentsyylibifenyyli, 1,2-bis (3-metyylifenoksi) etaani ja bentsyyli 2- Naftyylieetteri, neljä näissä erikoispapereissa käytettyä kaloriherkkää tuotetta. Jotkut supermarketit (erityisesti ranskalaiset) ovat alkaneet korvata sen lämpöpapereilla, jotka sisältävät bisfenoli S: ää (BPS), mikä ei välttämättä ole hyvä ratkaisu varajäsenen ja lääkärin Gérard Baptin mukaan , kansalliskokouksen "  Ympäristöterveys  " -ryhmän puheenjohtaja . Hän on saanut riittäviä tutkimuksia s hormonaalisen turvallisuuden takaamiseksi ja että kaksi japanilaista tutkimusta (2005, 2006) osoittivat, että BPS on myös "hormonaalinen haitta-aine", vähemmän kuin BPA, mutta joka hajoaa "paljon hitaammin kuin BPA vesiympäristössä" ja erittäin huonosti merivedessä mihin joet tuovat sen. Gérard Bapt uskoo, että varotoimenpiteenä kassanhoitajat, jotka voivat olla raskaana, eivät saisi käsitellä kuitteja.

      Lainaa

    8. Tukintolvana 20.7.2023 5:53
      Tulos: +175 (183 ääntä)
      Se on kyllä kamalaa, kun joskus tuli kassalla vastaan hyvin epämääräisiä seteleitä. Yksi vakioasiakas kärsi pidätysongelmista ja säilytti housun taskussa rahojaan vapaana. Sieltä hän sitten ojensi ne kusiset setelit, jotka joskus oli suorastaan märkiä. Toinen tapa oli todella monella nuolaista sormea ja sitten lähmiä seteleitä laskiessa. Joskus sormea nuolaistiin uudelleen joka setelin välissä. Aina mietin näiden kohdalla niitä eriteseteleitä, miten jonkun pissabakteerit menee toisen suuhun. Raha on todella likaista, kirjaimellisesti.

      Lainaa

    9. Mauton orava 20.7.2023 6:04
      Tulos: +5 (35 ääntä)
      Älkää. Syötkö? Kuitteja.

      Lainaa

    10. Shokeeraava pomelo 20.7.2023 6:52
      Tulos: +88 (88 ääntä)
      Asun toistaiseksi ulkomailla (en sentään ESPANJASSA kuitenkaan 😔) ja täällä risiiniöljyä myydään apteekeissa ja luontaistuotekaupoissa ulostuslääkkeenä.

      Lainaa

    11. Peruuttamaton riikinkukko 20.7.2023 7:11
      Tulos: +69 (71 ääntä)
      Ratsastanut persoona: Kirurgiterillä muuten saa ne parhaimmat viillot leipiin, meillä katoaa taukohuoneesta sterkkapäivän ylittäneet terät alta aikayksikön kun ne laitetaan jakoon, leipurilääkärit ja -saikkarit tietää leipomisen kommervenkit. 😁
      Arvostaisin myös askartelijana, jos saisin niitä jostain. Ihan käteviä siinäkin.

      Lainaa

    12. Tulos: +73 (81 ääntä)
      Aluksi olin tuosta kuittijutusta, että "yök, kuka noin tekee", sitten tajusin että olen monesti itse tehnyt niin. Busted!

      Lainaa

    13. Kavokki varis 20.7.2023 8:41
      Tulos: +82 (84 ääntä)
      Olen itsekin käynyt apteekista hakemassa niitä neuloja. Eräänlaiseen askarteluun. Ekalla kerralla sain sellaisen ohuen ja toisella kerralla pyysin vähän paksumpaa kun litkut ei aina kulje kunnolla niissä ohkaisissa. Toisella kerralla apteekkari katsoi aika pitkään joten piti sanoa että en käytä huumeita, vaikka se varmaan on vakiolause huumeiden käyttäjien keskuudessa..

      Lainaa

    14. Kommentoin 20.7.2023 8:56
      Tulos: +25 (29 ääntä)
      Lukenut kenguru: Onneksi itsepalvelukassat yleistyy, niihin kelpaa vaikka missä pidetyt kuitit kunhan viivakoodin saa luettua ja paperi sen verran ehjää että lokero kelpuuttaa. Toivon mukaan myyjien ei tarvitse niitä käydä erikseen läpi, ainakaan ilman hanskoja. Vaikeaa tuo perushygienia kyllä.
      Ihan kun jostain olisin vasta lukenut, että kassahlökunnalla pitää nekin käydä läpi. Kassakassallakin ne tekee siihen jonkun merkinnän 🤔

      Lainaa

    15. Sähköistetty papaija 20.7.2023 9:17
      Tulos: +47 (51 ääntä)
      Mä taas kysyin teininä mun jo omassa kodissa asuvalta veljeltä, onko sillä Klamydiaa. Kun olisin voinut kopsata jonkun levyn, jos ois ollut.

      Lainaa

    16. Lakattu vadelma 20.7.2023 9:49
      Tulos: +37 (39 ääntä)
      Peruuttamaton riikinkukko: Arvostaisin myös askartelijana, jos saisin niitä jostain. Ihan käteviä siinäkin.
      Askartelukaupoistahan saa "kirurginveitsiä".

      Lainaa

    17. Peruuttamaton riikinkukko 20.7.2023 9:54
      Tulos: +31 (37 ääntä)
      Lakattu vadelma: Askartelukaupoistahan saa "kirurginveitsiä".
      Niin saakin, mutta silti lämmittäis enemmän mieltä, jos sais jostain ylijäämänä niitä. 🤷🏼‍♀️

      Lainaa

    18. Soukka marja 20.7.2023 10:08
      Tulos: +26 (26 ääntä)
      Peruuttamaton riikinkukko: Niin saakin, mutta silti lämmittäis enemmän mieltä, jos sais jostain ylijäämänä niitä. 🤷🏼‍♀️
      Oletko katsonut ylijäämää myyvistä liikkeistä? Esimerkiksi Varustelekasta löytyy.

      Lainaa

    19. Tulos: +16 (16 ääntä)
      Peruuttamaton riikinkukko: Arvostaisin myös askartelijana, jos saisin niitä jostain. Ihan käteviä siinäkin.
      Saahan niitä. Googleen esim. "Swann-Morton terä" niin alkaa löytyä ihan suomalaisistakin verkkokaupoista.

      Lainaa

    20. Tulos: +20 (30 ääntä)
      Sitoutunut sika: Risiiniöljystä pommeja? Risiini on hermomyrkkyä. Risiiniöljy on risiinikasvin siemenistä puristettua öljyä, josta kuumentamalla poistetaan suurin osa myrkystä. Kumpikin noista on räjähteenä täysin hyödytön.
      Risiiniöljy on myös tehokas laksatiivi. Mietippä hieman kun räjäytät laksatiivipommin ihmisjoukossa, saat vessatkin räjähtämään suurelta alueelta seuraavan parin päivän aikana. Ei se nyt ihan niin hyödytön ole. :D

      Lainaa

    21. Tulos: +35 (41 ääntä)
      Jynx: Aluksi olin tuosta kuittijutusta, että "yök, kuka noin tekee", sitten tajusin että olen monesti itse tehnyt niin. Busted!
      Itelle kävi täysin samoin. Kuka perkele ny niitä suuhun laittaa..noniin..kukapa. Onneks en sentään kokonaan tunge lärviini...

      Lainaa

    22. Varjonen omena 20.7.2023 11:33
      Tulos: 0 (18 ääntä)
      Petkele: Mustetta ole käytetty vuosikymmeniin. Lämpöpaperit sisältävät enimmäkseen bisfenoli A: ta , vaikka jotkut toimittajat tarjoavat paperia ilman bisfenoli A: ta ja Forest Stewardship Councilin (FSC) ekosertifikaatin. INRA-tutkimuksen jälkeen, joka osoitti, että bisfenoli A voi kulkeutua paperista kehoon ihon läpi, [...]
      Unohdit laittaa pätemiseesi lähteen linkin mukaan. https://fi.frwiki.wiki/wiki/Papier_thermique

      Lainaa

    23. Matala bataatti 20.7.2023 11:43
      Tulos: +64 (66 ääntä)
      Verisen kuitin olen joutunut paristi palauttamaan, kun saanut haavan palauttamastani tölkistä tai tölkkien pahvipakkauksesta. Aina ei siis ole kovin hurja tarina taustalla, nolotti kyllä sellainen ojentaa myyjälle.

      Lainaa

    24. Tulos: -6 (10 ääntä)
      Eronnut stalkkeri: Ennen musteissa käytettiin lyijyä. Tuskin ne nykyäänkään erityisen terveellisiä on, mutta ei varsinaisesti myrkyllisiä.
      Vielä kymmenisen vuotta sitten uutisoitiin, että kuitissa oleva muste voi jatkuvasti käsiteltynä aiheuttaa impotenssia. Yritin etsiä lähdettä tälle, mutta en löytänyt.

      Lainaa

    25. Kiltti makkara 20.7.2023 13:30
      Tulos: +19 (21 ääntä)
      Shokeeraava pomelo: Asun toistaiseksi ulkomailla (en sentään ESPANJASSA kuitenkaan 😔) ja täällä risiiniöljyä myydään apteekeissa ja luontaistuotekaupoissa ulostuslääkkeenä.
      Maltalla siis.

      Lainaa

    26. Synkkä aprikoosi 20.7.2023 14:47
      Tulos: +23 (27 ääntä)
      Eronnut stalkkeri: Ennen musteissa käytettiin lyijyä. Tuskin ne nykyäänkään erityisen terveellisiä on, mutta ei varsinaisesti myrkyllisiä.
      Ikävä kyllä niissä on nykyäänkin haitallisia kemikaaleja, varsinkin jos jatkuvasti niille altistuu.
      https://www.fidra.org.uk/news/bisphenolshealthrisks/

      Lainaa

    27. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Mauton orava: Älkää. Syötkö? Kuitteja.
      Eikä sovi unohtaa myöskään Hassisen Koneen julistusta "...Älä syö liisteriä se ei ole kiisseliä..."
      Muistaakseni Täältä tullaan venäjä Lpltä löytyy kyseinen kipale.

      Lainaa

    28. Joutuisa kotka 20.7.2023 17:32
      Tulos: +38 (44 ääntä)
      Miten ei jotenki usko tota risiiniöljy tarinaa? Kun tuotteen googlaa, ni ihan apteekin verkkokaupasta löytyy tuote: PUHDAS+ BEAUTY OIL RISIINIÖLJY 50 ML Jos beauty oil tuotetta kysyy ja vieläpä nainen, niin miten farmaseutti saa pieneen mieleenkään ajatella, että nyt on joku terroristi ostamassa pommitarpeita? :D

      Lainaa

    29. Säädytön lehmä 20.7.2023 20:32
      Tulos: +18 (28 ääntä)
      Leeppo: Itelle kävi täysin samoin. Kuka perkele ny niitä suuhun laittaa..noniin..kukapa. Onneks en sentään kokonaan tunge lärviini...
      Jep! Kuitti huulien väliin, sit käsipesulle ja kuitti käteen 😁

      Lainaa

    30. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Kavokki varis: Olen itsekin käynyt apteekista hakemassa niitä neuloja. Eräänlaiseen askarteluun. Ekalla kerralla sain sellaisen ohuen ja toisella kerralla pyysin vähän paksumpaa kun litkut ei aina kulje kunnolla niissä ohkaisissa. Toisella kerralla apteekkari katsoi aika pitkään joten piti sanoa että en [...]
      Mä kans olen apteekin kassalla myyjän kanssa pohtinut ja vertaillut eri neuloja. 
      Siis, mistä se epoksi tulisi sopivana määränä läpi. 😀

      Lainaa

    31. Timmi makkara 20.7.2023 22:38
      Tulos: +13 (15 ääntä)
      Shokeeraava pomelo: Asun toistaiseksi ulkomailla (en sentään ESPANJASSA kuitenkaan 😔) ja täällä risiiniöljyä myydään apteekeissa ja luontaistuotekaupoissa ulostuslääkkeenä.
      Niin no, itselle tuli tuosta räjähdysainehommasta sellainen pöntönräjäytys mieleen ensimmäisenä.

      Lainaa

    32. Ansioton krokotiili 21.7.2023 1:41
      Tulos: +43 (45 ääntä)
      EI SUUHUN!

      Lainaa

    33. Letittämätön sitruuna 21.7.2023 3:04
      Tulos: +1 (23 ääntä)
      Itsehän olen ostanut apteekista kirurginveitsiä nimenomaan viiltelyyn. En toki kertonut käyttötarkoitusta.

      Lainaa

    34. Kumma paprika 21.7.2023 3:09
      Tulos: -32 (48 ääntä)
      Juu aivan varmasti tarvitaan juuri kirurginveitsiä leipiin. Ei sillain etteikö mikä tahansa keittiöveitsi kelpais. Pitää olla terävin kirurgin skalpelli käytössä. Leipään.

      Lainaa

    35. Nurja pussieläin 21.7.2023 3:11
      Tulos: +7 (7 ääntä)
      Peruuttamaton riikinkukko: Arvostaisin myös askartelijana, jos saisin niitä jostain. Ihan käteviä siinäkin.
      Niitä on ainakin ennen saanut askartelukaupasta. Ostin viimeksi ehkä 5 vuotta sitten. Ei tule niin paljon käytettyä ja paketissa oli useampikin vaihtoterä niin en tiedä miten lie nykyään saa.

      Lainaa

    36. jukkapalmu 21.7.2023 7:40
      Tulos: -7 (17 ääntä)
      AdBlue kaatunut liukuportaiden juureen. Ja kassat käyttää usein hanskoja. Luulis ettei käteisen rahankaan käsittely ole kivaa jos pullokuitit pelottaa.

      Lainaa

    37. Uneton meduusa 21.7.2023 13:18
      Tulos: +20 (20 ääntä)
      Eronnut stalkkeri: Ennen musteissa käytettiin lyijyä. Tuskin ne nykyäänkään erityisen terveellisiä on, mutta ei varsinaisesti myrkyllisiä.
      Kuten täällä muut jo ovat todenneet, asia ei liittynyt musteeseen (lämpöpaperille ei kai käytetä mustetta?) vaan itse tuohon erikoispaperiin ja sen sisältämiin yhdisteisiin. 
      Silloin kun asiasta uutisoitiin paljon ja näkyvästi, kävi kyllä mielessä, että kuinkahan moni esimerkiksi sen kummemmin asiaa miettimättä antaa vauvan leikkiä kuitilla -> imeskellä tai pureskella, pikkuvauvat kun yleensä tunkevat kaikki esineet suuhunsa...
      Ja tosiaan tuolloin jotkut asiantuntijat esittivät, että kassojen pitäisi pestä käsiäkin välillä ihan vain kuittien käsittelyn vuoksi, ja että erityisesti raskaana oleville niiden sisältämät yhdisteet voisivat olla haitallisia.

      Lainaa

    38. Tulos: +4 (20 ääntä)
      Kavokki varis: Olen itsekin käynyt apteekista hakemassa niitä neuloja. Eräänlaiseen askarteluun. Ekalla kerralla sain sellaisen ohuen ja toisella kerralla pyysin vähän paksumpaa kun litkut ei aina kulje kunnolla niissä ohkaisissa. Toisella kerralla apteekkari katsoi aika pitkään joten piti sanoa että en [...]
      Inhottavaa että on täysin hyväksyttyä että kassatäti apteekissa voi VAATIA jotain selitystä. Otappa Kaisuli naama pois norsunvitulta ja palvele maksavaa asiakasta, ei todellakaan kuulu kenellekkään mihin käytän ILMAN RESEPTIÄ saatavia lääkkeitä <3

      Lainaa

    39. Ehta aprikoosi 21.7.2023 15:16
      Tulos: +8 (22 ääntä)
      Itsehän laitan pullokuitin yleensä suuhuni, koska kädet ovat aivan likaset niistä likaisista pullokasseista johtuen. Sillä välin kun pesen käteni, pullokuitti on suussa. Pyrin kuitenkin pitämään sitä varovasti sisäänpäin käännettyjen huulteni välissä ja sillä tavalla siihen ei tule kuolaa. Tämä mielestäni parempi kuin väljähtäneeltä kaljalta haiseva ja tahrattu kuitti.

      Lainaa

    40. Pelkäämätön pupu 21.7.2023 20:50
      Tulos: +14 (18 ääntä)
      Jynx: Aluksi olin tuosta kuittijutusta, että "yök, kuka noin tekee", sitten tajusin että olen monesti itse tehnyt niin. Busted!
      Siis häh, miksi näin pitää tehdä? Onko tää joku yleinenkin juttu? Itse laitan kuitin heti lompakkoon kun saan sen koneesta.

      Lainaa

    41. Nuutunut kivi 21.7.2023 23:01
      Tulos: +7 (15 ääntä)
      Mistä tuon kaupan kassat tietää onko kuittia pidetty suussa? Seuraako ne jokaista pullonpalauttajaa koko kauppareissun ajan? Kaikki ei tosiaankaan kuolaa niitä kuitteja vaan, kuten täälläkin useampi on kertonu, pitää hetken huulten välisä.

      Lainaa

    42. Nuutunut kivi 21.7.2023 23:05
      Tulos: +4 (4 ääntä)
      OT, hammashoitolasta saa (käytettyjä) hampaanrapsuttumia. Niitä piikkipäsiä. Oli siellä kaikkea muutakin mielenkiintoista.

      Lainaa

    43. It's a deal 22.7.2023 13:45
      Tulos: +10 (10 ääntä)
      Synkkä aprikoosi: Ikävä kyllä niissä on nykyäänkin haitallisia kemikaaleja, varsinkin jos jatkuvasti niille altistuu. fidra.org.uk/news/bisphenolshealthrisks
      Täysin bisfenolivapaita kuttirullia saa jokaiselta valmistajalta. Valitettavasti ne maksavat 20% enemmän, joten yritykset eivät niitä halua. Ennemmin varuilta ohjeistavat kassahenkilöt käyttämään hansikkaita.

      Lainaa

    44. Jakoon laitettu tyyny 22.7.2023 18:13
      Tulos: +21 (25 ääntä)
      Olen joskus miettinyt miksi eivät laita niihin pulloautomaatteihin kortinlukijaa niin saisi rahat suoraan tilille ilman paperin tuhlausta. Veikkauksen pelikoneissakin on ollut korttilaitteet jo vuosia.

      Lainaa

    45. Karen tässä, moi! 23.7.2023 15:54
      Tulos: +10 (12 ääntä)
      Joopa. Tuo risiinöljy-moka on kyllä keksimällä keksitty. Jokainen apteekin työntekijä tietää kyllä että ole Risiiniöljyä ei käytetä pommin tekoon. RISIINI on se pommin aine, ei risiiniöljy. Risiiniä ei myydä apteekissa, se on myrkkyä. Kanttis ottaa asioista selvä ennenkuin alkaa vitsiä vääntää. Terveisin,Karen.

      Lainaa

    46. hilipatipippaa 23.7.2023 19:05
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Sitoutunut sika: Risiiniöljystä pommeja? Risiini on hermomyrkkyä. Risiiniöljy on risiinikasvin siemenistä puristettua öljyä, josta kuumentamalla poistetaan suurin osa myrkystä. Kumpikin noista on räjähteenä täysin hyödytön.
      Kyllä sillä risiiniöljyllä perse räjähtää

      Lainaa

    47. It's a deal 23.7.2023 20:19
      Tulos: +5 (7 ääntä)
      Jakoon laitettu tyyny: Olen joskus miettinyt miksi eivät laita niihin pulloautomaatteihin kortinlukijaa niin saisi rahat suoraan tilille ilman paperin tuhlausta. Veikkauksen pelikoneissakin on ollut korttilaitteet jo vuosia.
      Oletan, että laki vaatisi toisen kortin tunnistautumista varten, terroristien rahanpesu on estettävä. Sitten tulisivat tietoturvalait ja -käytännot. Siinä sitä paperia ja energiaa vasta menisikin.

      Lainaa

    48. Ansioton makkara 24.7.2023 12:50
      Tulos: +5 (7 ääntä)
      Peruuttamaton riikinkukko: Arvostaisin myös askartelijana, jos saisin niitä jostain. Ihan käteviä siinäkin.
      Useimmista apteekeista varmaankin saa. Yleisimmin nimikkeellä "leikkaussaliveitsi". Koitettiin meinaan erään farmaseutin kanssa penkoa, kun hän muisti niitä nähneensä mutta kirurginveitsi tms. nimikkeellä ei löytynyt järjestelmästä.

      Lainaa

    49. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Tänään opin että Tokmannilla myydään onkimatoja! 😮

      Lainaa

    50. Arvid Archficker 25.7.2023 11:00
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Toj Karin: Risiiniöljy on myös tehokas laksatiivi. Mietippä hieman kun räjäytät laksatiivipommin ihmisjoukossa, saat vessatkin räjähtämään suurelta alueelta seuraavan parin päivän aikana. Ei se nyt ihan niin hyödytön ole. 😁
      Niitä kutsutaan 'likaisiksi pommeiksi', joten apteekkari ei välttämättä ollut väärässä.😂

      Lainaa

    51. Tulos: -4 (6 ääntä)
      Säädytön lehmä: Jep! Kuitti huulien väliin, sit käsipesulle ja kuitti käteen 😁
      Niinpä...mihin laitat sen kuitin käsienpesun ajaksi muualle?🤔 voisko kauppias laittaa vaikka pyykkipojan seinään kiinni mihin kuitin/kuitit voisi laittaa käsienpesun ajaksi.?

      Lainaa

    52. Soinnuton kauris 27.7.2023 12:40
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Shokeeraava pomelo: Asun toistaiseksi ulkomailla (en sentään ESPANJASSA kuitenkaan 😔) ja täällä risiiniöljyä myydään apteekeissa ja luontaistuotekaupoissa ulostuslääkkeenä.
      Niin Suomessakin. Sehän on vanha ja tunnettu myös elokuvista kun joku sitten juoksee vauhdilla WC:hen.

      Lainaa

    53. Kielevä alpakka 24.8.2023 5:09
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Sitoutunut sika: Risiiniöljystä pommeja? Risiini on hermomyrkkyä. Risiiniöljy on risiinikasvin siemenistä puristettua öljyä, josta kuumentamalla poistetaan suurin osa myrkystä. Kumpikin noista on räjähteenä täysin hyödytön.
      Oliskohan sotkettu glyseroliin/glyseriiniin? Sitäkin käytetään kauneudenhoidossa ja liittyy pommeihinki.

      Lainaa

    54. Tahaton seppä 1.1.2024 8:58
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Sitoutunut sika: Risiiniöljystä pommeja? Risiini on hermomyrkkyä. Risiiniöljy on risiinikasvin siemenistä puristettua öljyä, josta kuumentamalla poistetaan suurin osa myrkystä. Kumpikin noista on räjähteenä täysin hyödytön.
      Mahtoikohan tuo sekoittaa glyseriiniin..

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: apteekki, haju, kassa, kaupassa, kauppa, kuitti, kuva, madot, matoja, pullonpalautus, risiiniöljy, suu, suussa