Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 626

Poliisi saa jälleen apua Facebook-yleisöltä.
Sekalaisia, osa 626

Mallinuken kanssa on sekoiltu myös aiemmin.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 30 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +181 (199 ääntä)
   Tänään kysyimme: Minkä turhan limited edition -tuotteen äänestäisit tuotantoon? Chiquita You – Banaani omalla tarralla Ruispalat Gold – Aitokullattu pussinsulkija Juhlamokka Blue – Sininen kahvi Taffel One – Yksittäispakattu megasipsi McDonald's Home – Mäkkärintuoksuinen kynttilä Kyselystä diskattiin lisäksi seuraavat ehdotukset: Fanta Night Light – Pimeässä hohtava kaloriton Fanta Coca-Cola Vantaanjoki - Valmistettu värjäämättömästä Vantaanjoen vedestä Air Jordan Fresh – Urheilukenkien tuoksuinen ilmanraikastin Toyota Tickle – Kaasupolkimeen kiinnitettävä pörröinen tarra, joka kutittaa mukavasti Doritos Nacho Cheese Fart – Tuote on sama, mutta pussin kaasu on rikkivetyä Mitä ideoita sinulle tulee mieleen?

   Lainaa

  2. Oma kavioeläin 22.6.2023 0:24
   Tulos: +86 (90 ääntä)
   No huppista Eira, se oli mallinukke tämä.

   Lainaa

  3. Näkymätön näätä 22.6.2023 0:29
   Tulos: +158 (158 ääntä)
   Kati myönsi virheensä, mikä on aina positiivinen asia somekeskuteluissa.

   Lainaa

  4. Viiksekäs papukaija 22.6.2023 0:40
   Tulos: -2 (80 ääntä)
   Maisteleekohan Jan useinkin puhdistusaineita?

   Lainaa

  5. Haihtuva myyrä 22.6.2023 1:07
   Tulos: +110 (114 ääntä)
   Voisi auttaa jos kerrottaisiin vainajan sukupuoli ja ikä suurin piirtein. Luulisi niiden selviävän hampaista ja luista.

   Lainaa

  6. Tulos: +81 (83 ääntä)
   On varmaan joku bitti vinossa omassa päässäkin mut edellistä wc putsarin kausituoksua oon säästelly kun normit on ällön hajusia ja uutta kivaa tuoksua ei oo tullu =D samaa mieltä: miks näitä saa vain kausittain!?! =D

   Lainaa

  7. Tasokas ananas 22.6.2023 2:01
   Tulos: +51 (51 ääntä)
   Kiiwi: On varmaan joku bitti vinossa omassa päässäkin mut edellistä wc putsarin kausituoksua oon säästelly kun normit on ällön hajusia ja uutta kivaa tuoksua ei oo tullu =D samaa mieltä: miks näitä saa vain kausittain!?! =D
   Joku trenditietoinen markkinointiosastolta on päättänyt mikä on minkäkin kauden "maku".

   Lainaa

  8. Tulos: +54 (54 ääntä)
   FMteam: Tänään kysyimme: Minkä turhan limited edition -tuotteen äänestäisit tuotantoon? Chiquita You – Banaani omalla tarralla Ruispalat Gold – Aitokullattu pussinsulkija Juhlamokka Blue – Sininen kahvi Taffel One – Yksittäispakattu megasipsi McDonald's Home – Mäkkärintuoksuinen kynttilä Kyselystä diskattiin lisäksi [...]
   Mäkkärintuoksuisen kynttilän osalta ollaan jo pari vuotta myöhässä - McDonald's lanseerasi kausituotteena Quarter Pounder-tuoksukynttijäsarjan (sis. tuoksut sämpylä, pihvi, ketsuppi, suolakurkku, juusto ja sipuli) jo muutama vuosi sitten!
   Ja sitten oli se yksi australialainen firma, mikä myi muistaakseni nimellä Macca's Run tms. Mäkkärin juustohampurilaista matkivaa tuoksukynttilää.
   Uusia ideoita mulla ei ole, en ole niin luova 😁

   Lainaa

  9. Mukava varis 22.6.2023 6:43
   Tulos: +90 (98 ääntä)
   FMteam: Tänään kysyimme: Minkä turhan limited edition -tuotteen äänestäisit tuotantoon? Chiquita You – Banaani omalla tarralla Ruispalat Gold – Aitokullattu pussinsulkija Juhlamokka Blue – Sininen kahvi Taffel One – Yksittäispakattu megasipsi McDonald's Home – Mäkkärintuoksuinen kynttilä Kyselystä diskattiin lisäksi [...]
   Lego surprise night edition - Legopalikan ja jalkaväkimiinan yhdistelmä

   Lainaa

  10. Vedessäelävä lepakko 22.6.2023 7:19
   Tulos: +73 (91 ääntä)
   Näin bulimikkona kaipaan vaihtelua siihen miltä pönttö tuoksuu.

   Lainaa

  11. Yliherkkä lihapulla 22.6.2023 7:50
   Tulos: +24 (28 ääntä)
   Tuota persikkaa on ollut jo muutama vuosi myynnissä. Ei muuten persikalle tuoksu....

   Lainaa

  12. Norja kurkku 22.6.2023 7:54
   Tulos: +68 (68 ääntä)
   FMteam: Fanta Night Light – Pimeässä hohtava kaloriton Fanta  
    Ostaisin! 

   Lainaa

  13. Tulos: -16 (58 ääntä)
   Haihtuva myyrä: Voisi auttaa jos kerrottaisiin vainajan sukupuoli ja ikä suurin piirtein. Luulisi niiden selviävän hampaista ja luista.
   Tai perinteisemmin naamasta ja jalkovälistä mies- tai naisoletetuksi? Noin siistissä kunnossa olevilla vaatteilla ei ole kyse mistään tunnistamattomaksi mädäntyneestä ruumiista. Vai luuletko, että poliisi on pessyt ja silittänyt vaatteet siisteiksi vainajalta riisuttuaan? 😆 Varmaan ihan vaan henkkarit puuttuu, siksi eivät tiedä eli tunnista kuka kyseessä.

   Lainaa

  14. Itseasiassa 22.6.2023 9:09
   Tulos: +60 (64 ääntä)
   Just naureskeli yks päivä pissapoikaa ostaessa, kun niissäkin oli kesäksi kausituotteita. Mikäs sen mukavampi kun maantiellä ajaessa suihkutella puskurissa kiinni ajavan tuulilasiin välillä jotain koivuntuoksua.

   Lainaa

  15. Altis kantojuhta 22.6.2023 9:24
   Tulos: +46 (46 ääntä)
   Kiiwi: On varmaan joku bitti vinossa omassa päässäkin mut edellistä wc putsarin kausituoksua oon säästelly kun normit on ällön hajusia ja uutta kivaa tuoksua ei oo tullu =D samaa mieltä: miks näitä saa vain kausittain!?! =D
   Varmaan ostettu jostain suuri määrä persikkaesanssia halvalla, mutta kyseessä oli vain rajallinen määrä. Jatkossa osto tulisi liian kalliiksi.

   Lainaa

  16. Tulos: +93 (93 ääntä)
   Kausituotteet yksinkertaisesti myy paremmin. Ihmiset useimmiten tykkäävät vaihtelusta, ja uusi kausikoristeltu puteli pistää silmään. Lisäksi alitajuisesti vaikuttaa myös ajatus rajoitetusta ja tilapäisestä tuotteesta, jolloin herkemmin kokeilee sitä, mitä ei myöhemmin ehkä saakaan. Kausituotteista tykkäävät käyvät hamstraamassa hyllystä koko vuodeksi, ja kokeilumielisemmät kuluttajat nappaavat myös yhden mukaansa. Tekemällä tuotteesta erikoisen ja lisäämällä siihen pienen kiireen tunteen, saa ihmiset ostamaan paremmin kuin jos tuote olisi aina hyllyssä ja aina saatavilla. Ellei tuotteessa tosiaan ole jokin oikea syy, esimerkiksi raaka-ainepula tai satokauden säännönmukaisuus, rajoitukset ovat vain keino maksimoida tuotto. En tällä tietenkään tarkoita sitä, etteikö kausituotteista saisi nauttia tai ettei niitä kannattaisi ostaa, vaan selitys sille miksi niitä on ylipäätäänsä olemassa pesuaineissa ja vastaavanlaisissa tuotteissa.

   Lainaa

  17. Suurin piirtein kurkku 22.6.2023 9:37
   Tulos: +61 (73 ääntä)
   Vuosi on 2023 ja UV-säteilystä tiedetään jo paljon. Silti ihmiset paahtavat itseään auringossa. Milloin tuosta haitallisesta tavasta päästään eroon?

   Lainaa

  18. Ryhdikäs paimen 22.6.2023 9:48
   Tulos: +49 (51 ääntä)
   Mimmi: Tai perinteisemmin naamasta ja jalkovälistä mies- tai naisoletetuksi? Noin siistissä kunnossa olevilla vaatteilla ei ole kyse mistään tunnistamattomaksi mädäntyneestä ruumiista. Vai luuletko, että poliisi on pessyt ja silittänyt vaatteet siisteiksi vainajalta riisuttuaan? 😆 Varmaan ihan vaan henkkarit puuttuu, siksi eivät tiedä eli tunnista kuka kyseessä.
   No siis... Nopeammin se ruumis mädäntyy pilalle kuin vaatteet hajoavat luonnollisesti. Riippuu mihin vuodenaikaan henkilö on kuollut. Tämmöisillä keleillä ei tarvitsisi montaa päivää olla.

   Lainaa

  19. Tulos: +39 (43 ääntä)
   bleb: Kausituotteet yksinkertaisesti myy paremmin. Ihmiset useimmiten tykkäävät vaihtelusta, ja uusi kausikoristeltu puteli pistää silmään. Lisäksi alitajuisesti vaikuttaa myös ajatus rajoitetusta ja tilapäisestä tuotteesta, jolloin herkemmin kokeilee sitä, mitä ei myöhemmin ehkä saakaan. [...]
   Ja sitten se hamstraus lähtee lapasesta sen 'limited edition'-maininnan takia ja kaapista löytyy edelleen neljä kesää sitten myynnissä ollutta comfortin huuhteluainetta pulloittain + kaikkia niitä muita mitä on tullu sen jälkeen /o\ Nimin. Mitään en tunnusta.

   Lainaa

  20. It's a deal 22.6.2023 10:41
   Tulos: +61 (61 ääntä)
   Lisäksi kausituotteet voidaan joko vakinaistaa suosion takia tai sitten kuopata tarvitsematta myöntää, että saatiin ihan paska idea.

   Lainaa

  21. Tulos: +65 (67 ääntä)
   Mutta miksi noin mahtipontinen nimi tuotteelle 😂 Kosminen persikka, sen täytyy olla jotain todella eeppistä! Ja sit hirveä pettymys kun ei ollutkaan 🌌🍑☄️🪐✨👩‍🚀🚀

   Lainaa

  22. Saatanan vajaaälyinen lehmä 22.6.2023 15:29
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Voi jumalauta, Eira, MITÄ

   Lainaa

  23. Vastuuton pupu 22.6.2023 19:34
   Tulos: +30 (30 ääntä)
   Haihtuva myyrä: Voisi auttaa jos kerrottaisiin vainajan sukupuoli ja ikä suurin piirtein. Luulisi niiden selviävän hampaista ja luista.
   Voi olla, ettei ole vielä ehditty määrittämään. Mitä sitä avunpyyntöä kuitenkaan sillä aikaa pihtailemaan, kun joku voi tunnistaa jo vaatteista ja lokaatiostakin.

   Lainaa

  24. Tinkimätön kauris 22.6.2023 21:41
   Tulos: -5 (21 ääntä)
   Vaikuttaa olevan suomalainen kyseessä kun noin kalpea on.

   Lainaa

  25. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Haihtuva myyrä: Voisi auttaa jos kerrottaisiin vainajan sukupuoli ja ikä suurin piirtein. Luulisi niiden selviävän hampaista ja luista.
   Ikähän selviää. Tarvitaan vain oikeushammaslääkärin tutkimukset. Kuten paikkojen tutkintaa sekä hampaiden purupintojen kulmisen tarkastelua sekä sementin ja osin dentiinin ikääntymiseen liittyän sekundäärikasvun arviointia tai sitten otetaan uusin menetelmä käyttöön eli tutkitaan aminohappojen rasemiaatiota. Koska hampaiden kovakudokset eivät uusiudu, aminohapot muuttuvat peptidisidoksessa ajan funktiona yksikön elinaikana vakionopeudella L-muodosta D-muotoon. Ja sitten vain pientä laskentaa. Mutta koska elämä ei ole CSI, kaikki tämä ei tapahdu hetkessä ja poliisilla saattaa olla kiire, toisin kuin oikeushammaslääkärillä, jolla on jonossa tapauksia, jotka ovat kiireellisempiä.

   Lainaa

  26. Hupaisa päärynä 24.6.2023 0:08
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Vihaan kausituotteita ihan vain siksi, että jos löydän jotain josta tykkään, haluan ostaa sitä tulevaisuudessa aina. Siksi kausituotteet ja limited edition-tuotteet ärsyttävät, kun tuppaa sitten tulemaan pettymyksiä. :(

   Lainaa

  27. Typerä neuvonantaja 24.6.2023 1:28
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Mimmi: Tai perinteisemmin naamasta ja jalkovälistä mies- tai naisoletetuksi? Noin siistissä kunnossa olevilla vaatteilla ei ole kyse mistään tunnistamattomaksi mädäntyneestä ruumiista. Vai luuletko, että poliisi on pessyt ja silittänyt vaatteet siisteiksi vainajalta riisuttuaan? 😆 Varmaan ihan vaan henkkarit puuttuu, siksi eivät tiedä eli tunnista kuka kyseessä.
   Meinasitko että poliisisedät otti kuolemalta haisevan rotsin todistusaineistosta ja puki sen mallinukelle? Vai olisko ehkä hankittu/lainattu jostain uudet, samantyyppiset vaatteet mallinuken päälle, koska kuva on nykypäivän kiireisille ihmisille helpompi hahmottaa kuin pelkkä tekstikuvaus?

   Lainaa

  28. Timmi makkara 26.6.2023 22:23
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Typerä neuvonantaja: Meinasitko että poliisisedät otti kuolemalta haisevan rotsin todistusaineistosta ja puki sen mallinukelle? Vai olisko ehkä hankittu/lainattu jostain uudet, samantyyppiset vaatteet mallinuken päälle, koska kuva on nykypäivän kiireisille ihmisille helpompi hahmottaa kuin pelkkä tekstikuvaus?
   Vainajien riisuminen on poliisille ihan tuttua kauraa. Luultavasti tämäkin edesmennyt on riisuttu ruumiinavausta varten. Siellä ei tarvii ykköset päällä pötköttää.

   Lainaa

  29. Voittava pingviini 28.6.2023 9:03
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Luulin, että inhoan eniten sinä-passiivia, mutta Matildan minä-passiivi on kyllä pahin. "meen sen jälkeen ottamaan aurinkoa" Olisin ollut valmis vannomaan, että Matilda itse on menossa ottamaan aurinkoa.

   Lainaa

  30. Ainoa dinosaurus 28.6.2023 11:38
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Viiksekäs papukaija: Maisteleekohan Jan useinkin puhdistusaineita?
   Epäilen huumoriblogisti Jan Parviaiseksi. Postaus oli huumoriryhmästä. Huumoria on vaikea joidenkin ymmärtää.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: aurinko, duck, esanssi, hevoset, itseruskettava, limited edition, mallinukke, mannekiini, naksutus, persikka, poliisit, väärinkäsitys, wc-ankka