Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 171

Syökö Meiran sinappia edes kukaan, ja miksi?
Roskalavalla rapisee, osa 171

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 32 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Paras seuraeläin 29.6.2023 0:25
   Tulos: +251 (257 ääntä)
   Chililläkö tuo maagisten yhteisten hetkien liukkari on maustettu?

   Lainaa

  2. Laajahko haltija 29.6.2023 0:46
   Tulos: +131 (167 ääntä)
   Maailmassa on monta erinomaista sinappia ja tyypillisesti tykkään niistä väkevimmistä. Mutta on Meiran sinapillakin hetkensä. Halvin jauhomakkara nuotiolla päältä mustaksi ja sisältä kylmäksi, siihen päälle Meiran sinappia niin onhan se nyt!

   Lainaa

  3. Tyylikäs herukka 29.6.2023 1:15
   Tulos: +93 (155 ääntä)
   Jukka työntää perärööriin/penikseen/emättimeen sisälle ”Tingling” nimityksellä merkittyä liukuvoidetta - ja sitten miettii miksi se kirvelee.

   Lainaa

  4. Maankuulu gorilla 29.6.2023 1:59
   Tulos: +46 (54 ääntä)
   Aura ja Turun sinappi ovat hyviä. Turun sinappi on makeampi; Aura etikkaisempi. Yleensä ostan Auraa.

   Lainaa

  5. Listaamaton puhveli 29.6.2023 6:39
   Tulos: +191 (203 ääntä)
   Tyylikäs herukka: Jukka työntää perärööriin/penikseen/emättimeen sisälle ”Tingling” nimityksellä merkittyä liukuvoidetta - ja sitten miettii miksi se kirvelee.
   Niinhän siinä tosiaan lukee mutta en kyllä ite keksi liukuvoiteelle mitään käyttötarkoitusta joka ei liittyisi genitaalialueeseen. Mihin tuo on tarkoitettu?

   Lainaa

  6. Raikas timantti 29.6.2023 6:46
   Tulos: +135 (141 ääntä)
   Tyylikäs herukka: Jukka työntää perärööriin/penikseen/emättimeen sisälle ”Tingling” nimityksellä merkittyä liukuvoidetta - ja sitten miettii miksi se kirvelee.
   Taitavat olla allergisia kyseiselle ainesosalle, koska "Tingling" vain pitäis silleen höpösti kihelmöidä, ei kirvellä.

   Lainaa

  7. Rapsakas avokado 29.6.2023 6:47
   Tulos: +41 (63 ääntä)
   Listaamaton puhveli: Niinhän siinä tosiaan lukee mutta en kyllä ite keksi liukuvoiteelle mitään käyttötarkoitusta joka ei liittyisi genitaalialueeseen. Mihin tuo on tarkoitettu?
   Valele koko vartaloon ja mene laskemaan liukumäkeen? Niin  kuin liuku siinä sanassa viittaa liuku_voiteeseen. ;)

   Lainaa

  8. Sisällötön lammas 29.6.2023 8:24
   Tulos: +22 (34 ääntä)
   Voileipäkeksit on hyviä. Pienenä syötiin niitä marmeladin kanssa, yleensä talvisin, kun käytiin retkeilemässä.

   Lainaa

  9. Itseasiassa 29.6.2023 8:40
   Tulos: +54 (58 ääntä)
   Mä tykkään kun on alkanut löytyä noita ketsuppeja ja sinappeja, joissa on vähemmän sokeria ja suolaa. Oon terveyssyistä vähentänyt molempien käyttöä reippaasti. Nyt ostan Auran sinappia ihan sen vuoksi, että niillä on hyvä dijon, jossa ei ole sokeria lainkaan.

   Lainaa

  10. Tulos: +116 (116 ääntä)
   Waterglide on huono liukkarimerkki. Ollut itse siis erotiikkaliikkeessä myyjänä aikaisemmin ja tuota merkkiä en suosittele kenellekään. Tuossa kyseisessä liukkarissa, jossa on kiihottavia ainesosia, on mentolia ja se viileys voi tuntua tosi ikävältä intiimialueella. Hyviäkin kiihotusliukkareita on olemassa, esim. ID Pleasure.

   Lainaa

  11. Tulos: -8 (62 ääntä)
   Itseasiassa: Mä tykkään kun on alkanut löytyä noita ketsuppeja ja sinappeja, joissa on vähemmän sokeria ja suolaa. Oon terveyssyistä vähentänyt molempien käyttöä reippaasti. Nyt ostan Auran sinappia ihan sen vuoksi, että niillä on hyvä dijon, jossa ei ole sokeria lainkaan.
   Minäkin jouduin vaihtamaan ketsupin vähempisokeriseen, kun tavallinen Heinz rupesi niin tökkäämään verensokeriin joka aamu, kun lasillisen join aamukahvin kyljessä.
   Ärsyttää, kun valmistajat tuuttaavat nuo aivan täyteen sokeria ja muita kemikaaleja, ilman hajuakaan siitä, miten paljon keskiverto kuluttaja niitä käyttää. Mitä ne oikein kuvittelevat? Että ketsupin annoskoko on joku ruokalusikallinen, johon vain pikkuisen dippaillaan jotain ranskalaisia?

   Lainaa

  12. Kiltti makkara 29.6.2023 10:28
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Maankuulu gorilla: Aura ja Turun sinappi ovat hyviä. Turun sinappi on makeampi; Aura etikkaisempi. Yleensä ostan Auraa.
   Auran ja Turun sinappeja on montaa eri sorttia. 
   Auran makea sinappi on mun lemppari enkä mä koe sitä mitenkään etikkaiseksi.

   Lainaa

  13. Punertava pelikaani 29.6.2023 10:37
   Tulos: +43 (53 ääntä)
   En ole Turun sinappiin koskenut sen jälkeen kun valmistus siirrettiin ensin Ruotsiin ja sitten Puolaan. Tiedän että sitä tehdään taas Suomessa mutta boikotoin edelleen. Auran sinappi voittaa Turun Sinapin 6-0. Ainoa ruokaboikottini joka on pitänyt.

   Lainaa

  14. Tulos: +50 (54 ääntä)
   Yleensä en lähde herkästi mihinkään boikotteihin mukaan mutta perinteisen Turun Sinapin valmistuksen siirtäminen Ruotsiin 2002 ja Puolaan 2008 oli niin mulkku temppu että vielä tänä päivänäkin ostan mieluummin aitoa turkulaista Auran Sinappia jos vaan kaupasta löytyy. Tämä siitä huolimatta että siirsivät jo 2014 valmistuksen takaisin kotimaahan kun jengi veti herneen nenään; ei se Pohjanmaalla valmistettuna mitään Turun sinappia ole yhtään sen enempää kuin Puolassa. Herkullisia ovat toki molemmat ja en kyllä huomaa Auran perinteisessä kivimyllyjä käyttävässä valmistustavassa makueroa pohjanmaan turun sinappiin.

   Lainaa

  15. Tuoksuva varis 29.6.2023 11:04
   Tulos: +72 (76 ääntä)
   Iso Hoo: Yleensä en lähde herkästi mihinkään boikotteihin mukaan mutta perinteisen Turun Sinapin valmistuksen siirtäminen Ruotsiin 2002 ja Puolaan 2008 oli niin mulkku temppu että vielä tänä päivänäkin ostan mieluummin aitoa turkulaista Auran Sinappia jos vaan kaupasta löytyy. Tämä siitä huolimatta että siirsivät jo 2014 [...]
   Lisäksi Turun Sinapin omistaa Unilever. Parempi suosia sitä kotimaista Auran Sinappia senkin takia. 🇫🇮

   Lainaa

  16. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Jono

   Lainaa

  17. Hupsu hanhi 29.6.2023 11:49
   Tulos: +45 (49 ääntä)
   Silloin kun siirsivät Turun sinapin valmistuksen Ruotsiin, niin hamstrasin viimeisiä sinappiputkiloita joissa vielä luki valmistusmaana Suomi. Kun ne loppui niin siirryin Auran sinappiin. Kahta en vaihda.... Mutta Turun sinapin vaihdoin.

   Lainaa

  18. Säädytön lehmä 29.6.2023 11:51
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Salosen sinappi 👌

   Lainaa

  19. Tulos: -22 (24 ääntä)
   No siis eikös tuo pullossa mainostettu "tingling" tunne kuvaa aika hyvin virtsatietulehdusta. Olis kannattanut lukea purkin kyljestä tarkemmin.

   Lainaa

  20. Tyylikäs herukka 29.6.2023 13:14
   Tulos: -8 (24 ääntä)
   Listaamaton puhveli: Niinhän siinä tosiaan lukee mutta en kyllä ite keksi liukuvoiteelle mitään käyttötarkoitusta joka ei liittyisi genitaalialueeseen. Mihin tuo on tarkoitettu?
   Yleensä ulkoisille elimille, kuten seksilelujen kanssa käytettäväksi klitorikselle. Itse samanlaista kokeilleena siinä kyllä luki paketissa hyvin selkeästi, mihin saa käyttää ja mihin ei. Tuon tyyppisiä ei oikeasti taida kenenkään emätin kestää, vaikka mainostettaisiinkin sinne sopivana.

   Lainaa

  21. Tarkoitukseton kavioeläin 29.6.2023 15:09
   Tulos: +35 (41 ääntä)
   Paras seuraeläin: Chililläkö tuo maagisten yhteisten hetkien liukkari on maustettu?
   Siitä on jo 20 vuotta, kun peuhatessa lipsahti chiliset sormet toosaan, mutta se kokemus ei unohdu. Ei.

   Lainaa

  22. Poltettu aprikoosi 29.6.2023 17:04
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Mulla on itsellä samaa liukkaria, ainoa ongelma on ollut että kädet haisee liukkarilta sata käsipesua myöhemmin

   Lainaa

  23. Pyöreä tonttu 29.6.2023 22:41
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Iso Hoo: Yleensä en lähde herkästi mihinkään boikotteihin mukaan mutta perinteisen Turun Sinapin valmistuksen siirtäminen Ruotsiin 2002 ja Puolaan 2008 oli niin mulkku temppu että vielä tänä päivänäkin ostan mieluummin aitoa turkulaista Auran Sinappia jos vaan kaupasta löytyy. Tämä siitä huolimatta että siirsivät jo 2014 [...]
   Ja ensin mainostivat "kahta en vaihda"

   Lainaa

  24. Pyöreä tonttu 29.6.2023 22:47
   Tulos: -2 (8 ääntä)
   Kalsari: Minäkin jouduin vaihtamaan ketsupin vähempisokeriseen, kun tavallinen Heinz rupesi niin tökkäämään verensokeriin joka aamu, kun lasillisen join aamukahvin kyljessä. Ärsyttää, kun valmistajat tuuttaavat nuo aivan täyteen sokeria ja muita kemikaaleja, ilman hajuakaan siitä, miten paljon keskiverto kuluttaja niitä [...]
   Itse pyrin oikeasti käyttämään vähintään sen ruokalusikallisen päivässä. En maun, vaan lykopeenin takia. Sille ei oikein löydy parempaa lähdettä kuin ketsuppi (saadaan kypsennetystä tomaatista). Heinzin vähäsuolainen/sokerinen on tällöin hyvä vaihtoehto, kun alkaa muuten kertyä kaloreita ja verenpainetta pitkässä juiksussa.

   Lainaa

  25. Seksikäs kumisaapas 30.6.2023 12:31
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Nelli: Jono
   Mulle, jos ei Nellille kelpaa.

   Lainaa

  26. Kyltymätön pupu 30.6.2023 12:53
   Tulos: -9 (15 ääntä)
   Turun Sinappia. Stressaamisen valmistusmaista jätän suosiolla muille.

   Lainaa

  27. Litteä roska 30.6.2023 15:03
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Tyylikäs herukka: Yleensä ulkoisille elimille, kuten seksilelujen kanssa käytettäväksi klitorikselle. Itse samanlaista kokeilleena siinä kyllä luki paketissa hyvin selkeästi, mihin saa käyttää ja mihin ei. Tuon tyyppisiä ei oikeasti taida kenenkään emätin kestää, vaikka mainostettaisiinkin sinne sopivana.
   Jukkahan ei puhunut emättimestä mitään, vaan nimenomaan ulkosynnyttimistä. Ihan hyviä kokemuksia on yhdynnästä kihelmöivän liukkarin kanssa, mutta oli ihan muu merkki kuin tuo Jukan. Elkää yrittäkö nyt syyttää Jukkaa hölmöksi tässä.

   Lainaa

  28. Armoton hanki 30.6.2023 19:16
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Litteä roska: Jukkahan ei puhunut emättimestä mitään, vaan nimenomaan ulkosynnyttimistä. Ihan hyviä kokemuksia on yhdynnästä kihelmöivän liukkarin kanssa, mutta oli ihan muu merkki kuin tuo Jukan. Elkää yrittäkö nyt syyttää Jukkaa hölmöksi tässä.
   Virtsaputkesta ja ”tuhkaluukustahan” se puhui, ulkoiset oli myös mainittu, mutta sinne vähän taas riippuu kuinka paljon laittaa ja mikä herkkyys itsellä on… Kiihotusliukkarit sisältää mm. sitä mainittua mentolia. Nyt ei olla amerikoissa, niin jokainen joutuu ihan itse tekemään arvion, kuinka paljon omat elimet, iho ja sisukset sitä kestää, mutta harvan limakalvot siitä nyt mitenkään kauheasti tykkää - oli ne sitten emättimen, virtsaputken tai peräreiän limakalvot.
   Kiihotinliukkareiden tarkoitus on lisätä verenkiertoa paisuvaiskudoksissa (esim. sillä mentolilla) ja siten edesauttaa lämmittelyssä (lähinnä naisille tarkoitettu siis, juuri sille klitorikselle/häpyhuulille) ja avittaa kiihottumista, ei se mihinkään yhdyntäliukkariksi kuulu, vaikka jotkut sitä aina niin yrittävät käyttääkin - ja sitten oppivat kantapään kautta, miltä mentoli tuntuu peniksen sisällä. 🫢

   Lainaa

  29. Vaikea sitruuna 1.7.2023 10:05
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Raikas timantti: Taitavat olla allergisia kyseiselle ainesosalle, koska "Tingling" vain pitäis silleen höpösti kihelmöidä, ei kirvellä.
   Kerran tuli laitettua tuommoista tingling liukkaria ja tunne oli sama kuin olisin laittanut vehkeen rikkihappoon :D
   Ei koskaan enää.

   Lainaa

  30. Kuukeri nelli 2.7.2023 15:03
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Paras seuraeläin: Chililläkö tuo maagisten yhteisten hetkien liukkari on maustettu?
   Käys ostaa ja kokeile.

   Lainaa

  31. Kuukeri nelli 2.7.2023 15:05
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Raikas timantti: Taitavat olla allergisia kyseiselle ainesosalle, koska "Tingling" vain pitäis silleen höpösti kihelmöidä, ei kirvellä.
   Höpösti kihelmöintiä se kirvelykin on

   Lainaa

  32. Kuukeri nelli 2.7.2023 15:08
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Kalsari: Minäkin jouduin vaihtamaan ketsupin vähempisokeriseen, kun tavallinen Heinz rupesi niin tökkäämään verensokeriin joka aamu, kun lasillisen join aamukahvin kyljessä. Ärsyttää, kun valmistajat tuuttaavat nuo aivan täyteen sokeria ja muita kemikaaleja, ilman hajuakaan siitä, miten paljon keskiverto kuluttaja niitä [...]
   Jep jep kananmunat raakana ja ketsuppi tuopista.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hakusessa, kahvinkeitin, kirppari, kirppis, kirpputori, kuva, liukkari, meira, sinappi, voileipäkeksit, väärinkäsitys