Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Nopeampi Internet

Isä kertoo pojalleen 5G:n nopeudesta. Virhe.
Nopeampi Internet

Jan on aiemmin tavattu vanhemman roolissa julkaisussa Vanhempainilta, osa 8.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Reipas lintu 29.6.2023 0:17
   Tulos: +258 (266 ääntä)
   Kuvatodiste Anniinalle. Ei edes näytä shopatulle. Hyvä.

   Lainaa

  2. Virkku sakaali 29.6.2023 0:25
   Tulos: +224 (240 ääntä)
   Ei helvetti mitä Janin poika on tehnyt 💀 Ihmettelen suuresti miten osassa näyttöä voi vielä palaa valo. Akku on varmaan toisessa osassa puhelinta, koska se ei ole syttynyt palamaan.

   Lainaa

  3. Vallitseva tiikeri 29.6.2023 0:25
   Tulos: +485 (485 ääntä)
   Sitten ostetaan halvin luuri, mitä kaupasta saa ja tarkkaillaan vuoden verran, että tuollaiset unissariehumiskohtaukset eivät varmasti toistu

   Lainaa

  4. Valittava herukka 29.6.2023 0:36
   Tulos: +140 (152 ääntä)
   Virkku sakaali: Ei helvetti mitä Janin poika on tehnyt 💀 Ihmettelen suuresti miten osassa näyttöä voi vielä palaa valo. Akku on varmaan toisessa osassa puhelinta, koska se ei ole syttynyt palamaan.
   Erikoinen selitys että unissaan. Jos ois farkkujen takataskussa ja istuisi voimalla johonkin sopivassa kulmassa niin ehkä sitten. Kyllähän tuo vaikuttaa melkoiselle tarinalle.

   Lainaa

  5. Vetämätön vesinokkaeläin 29.6.2023 0:42
   Tulos: +50 (74 ääntä)
   Virkku sakaali: Ei helvetti mitä Janin poika on tehnyt 💀 Ihmettelen suuresti miten osassa näyttöä voi vielä palaa valo. Akku on varmaan toisessa osassa puhelinta, koska se ei ole syttynyt palamaan.
   Eihän näytössä pala valo, vaan aurinko vaan osuu puhelimeen. Kato tota pöydän sivua.

   Lainaa

  6. Moitteeton henkilö 29.6.2023 0:46
   Tulos: -103 (129 ääntä)
   Ei kai sitä puhelinta tartte vaihtaa, jos haluaa 5G yhteyden?

   Lainaa

  7. Laahustava jänis 29.6.2023 1:11
   Tulos: +154 (158 ääntä)
   Moitteeton henkilö: Ei kai sitä puhelinta tartte vaihtaa, jos haluaa 5G yhteyden?
   Ei sitä 4G-puhelimeen saa. Saati jos on vain 3G.

   Lainaa

  8. Kuutamokka 29.6.2023 1:12
   Tulos: +40 (40 ääntä)
   Vetämätön vesinokkaeläin: Eihän näytössä pala valo, vaan aurinko vaan osuu puhelimeen. Kato tota pöydän sivua.
   Nii tai sitte ottanu salamalla kuvan, toki voi se oll aurinkoki, einyt pysty ajattelee mitenne valot menis

   Lainaa

  9. Kuutamokka 29.6.2023 1:13
   Tulos: +63 (75 ääntä)
   Perun puheeni, ihan selkee aurinko nyt ku katoin, sorge

   Lainaa

  10. Tyylikäs herukka 29.6.2023 1:24
   Tulos: -22 (102 ääntä)
   Jostain syystä en ihmettele, mistä Janin poika on käytöksensä oppinut.

   Lainaa

  11. Julma katkarapu 29.6.2023 2:32
   Tulos: +283 (303 ääntä)
   Ei ole tuota perhettä älykkyydellä siunattu. Toivottavasti kovin moni muu ei enää näin vuonna 2023 tietotekniikan valtakautena luule, että tietokone käyttää molempia verkkoja yhtäaikaa ja näin lisää verkon nopeutta.

   Lainaa

  12. Laaja maahinen 29.6.2023 2:49
   Tulos: +183 (199 ääntä)
   Mua on aina hämmentäny nää puhelimia rikkovat teinit. Ei käyny itellä ikinä mielessäkää tollanen. Jos halusin uuden puhelimen, puhuin asiasta ja yleensä sit sain uuden. Eikä ne ollu koskaa mitää älyttömän kalliita edes, koska en osannu haluta mitää överihintasia puhelimia ees alaikäsenä. Jostain se käytösmalli tulee...

   Lainaa

  13. jukkapalmu 29.6.2023 4:38
   Tulos: -15 (55 ääntä)
   Olis sit voinu scrollata jutun loppuun ennenkun etsin Yandexista ja Googlesta tota vääntyneen puhelimen kuvaa. En löytänyt ja totesin että taitaa olla aito, jonka jälkeen luin jutun loppuun :D

   Lainaa

  14. Sula aprikoosi 29.6.2023 5:54
   Tulos: +81 (89 ääntä)
   En sinänsä ihmettele Anniinan kommenttia jos kyseessä on eräs tietty Jani joka useammassakin ryhmässä vaikuttaa ja jakelee aina niin hassunhauskoja stooreja millon mistäkin jotka on netissä vuosia kiertäneitä. Etenkin sinkkuryhmissä on aika villejä ja typeriä kiertotarinoita jatkuvasti. Tai sitten niitä omia juttujaan joita usein maustelee värikynällä..

   Lainaa

  15. Tukintolvana 29.6.2023 5:56
   Tulos: +64 (72 ääntä)
   Laaja maahinen: Mua on aina hämmentäny nää puhelimia rikkovat teinit. Ei käyny itellä ikinä mielessäkää tollanen. Jos halusin uuden puhelimen, puhuin asiasta ja yleensä sit sain uuden. Eikä ne ollu koskaa mitää älyttömän kalliita edes, koska en osannu haluta mitää överihintasia puhelimia ees alaikäsenä. Jostain se käytösmalli tulee...
   Jep. Mä en ees halunnut puhelinta koska se tuntui turhalta. Yläasteella luokkaretkelle mennessä porukat pakottivat Nokian 3310:n mukaan. Tuli sillä pelailtua paljon matopeliä ja sävellettyä soittoääniä. Ja kesti ihan tosi monta vuotta hyvänä.

   Lainaa

  16. Tulos: +89 (91 ääntä)
   Tukintolvana: Jep. Mä en ees halunnut puhelinta koska se tuntui turhalta. Yläasteella luokkaretkelle mennessä porukat pakottivat Nokian 3310:n mukaan. Tuli sillä pelailtua paljon matopeliä ja sävellettyä soittoääniä. Ja kesti ihan tosi monta vuotta hyvänä.
   Se olisi sopivan kestävä ja nopea malli tolle jälkikasvulle myös.

   Lainaa

  17. Itara kookos 29.6.2023 6:18
   Tulos: +39 (77 ääntä)
   Minä kyynisesti uskon, että Jan on itse rikkonut jonkun vanhan puhelimen nettitykkäyksien toivossa, eikä lapsella ole asian kanssa mitään tekemistä.

   Lainaa

  18. Laihahko tyyny 29.6.2023 6:29
   Tulos: +96 (98 ääntä)
   Vallitseva tiikeri: Sitten ostetaan halvin luuri, mitä kaupasta saa ja tarkkaillaan vuoden verran, että tuollaiset unissariehumiskohtaukset eivät varmasti toistu
   Jos olisin tuommoista tehnyt, niin en olisi saanut edes sitä halvinta, vaan jostain kaapin perältä olisi varmaan löytynyt sopiva malli.

   Lainaa

  19. Aurinkoinen matelija 29.6.2023 6:51
   Tulos: +63 (69 ääntä)
   Laaja maahinen: Mua on aina hämmentäny nää puhelimia rikkovat teinit. Ei käyny itellä ikinä mielessäkää tollanen. Jos halusin uuden puhelimen, puhuin asiasta ja yleensä sit sain uuden. Eikä ne ollu koskaa mitää älyttömän kalliita edes, koska en osannu haluta mitää överihintasia puhelimia ees alaikäsenä. Jostain se käytösmalli tulee...
   Lapseni meni ekaluokalle  vuosia sitten ja ostimme hänelle halvimman ihan perus puhelimen, ei siis älypuhelinta. Sekin oli jo kova juttu, mutta kavereilla oli jo älypuhelimia, niin hän kysyi, että milloin hän saa sellaisen. Sanoin, että ei me heti osteta uutta, kun tuo on kerran kunnossa, mutta et sitten tahallaan mene rikkomaan sitä, koska sitten saat olla ilman. Kerran hän soitti minulle, että mitä jos kaveri rikkoo sen. Sanoin, että sitten kaveri maksaa sen. Hän piti sen kunnossa ja sai uuden älypuhelimen pari vuotta myöhemmin, kun pikkusisko tarvitsi peruspuhelimen. Hänellä se ei kestänytkään kovin kauan ja hän sai seuraavaksi jonkun vanhan puhelimen.

   Lainaa

  20. Rapsakas avokado 29.6.2023 6:57
   Tulos: +15 (25 ääntä)
   Valittava herukka: Erikoinen selitys että unissaan. Jos ois farkkujen takataskussa ja istuisi voimalla johonkin sopivassa kulmassa niin ehkä sitten. Kyllähän tuo vaikuttaa melkoiselle tarinalle.
   No siis onhan se lapsen tarina epätosi, kuvastahan sen näkee..

   Lainaa

  21. Kilokalori 29.6.2023 7:16
   Tulos: +86 (100 ääntä)
   Tuossa vaiheessa teini lähtisi etsimään kesätöitä, ensin maksaakseen vanhan rikkomansa luurin ja sen jälkeen tienaamaan sitä uutta 5G luuria. Silleen perinteisesti kyselemällä firmasta toiseen ovelta ovelle, koska eihän sillä ole puhelinta jolla soitella.

   Lainaa

  22. Valmistautunut metso 29.6.2023 8:09
   Tulos: +71 (79 ääntä)
   "käyttää sekä kännykän nettiä että langallista nettiä, tuplanopeus" niin että mitä :D On kyllä osittain oma moka tämä. Toki se 5G on nopeampi kuin 100mb/s. Ei olisi itsellä kyllä tullut mieleenkään 2000-luvun alussa pistää puhelinta palasiksi että "saisi paremman". En varmasti olisi saanut uutta vaikka olisi vahingossa mennyt rikki. Korkeintaan jonkun vanhan romun jossa joku akkuongelma..

   Lainaa

  23. Itseasiassa 29.6.2023 10:05
   Tulos: -9 (23 ääntä)
   Laaja maahinen: Mua on aina hämmentäny nää puhelimia rikkovat teinit. Ei käyny itellä ikinä mielessäkää tollanen. Jos halusin uuden puhelimen, puhuin asiasta ja yleensä sit sain uuden. Eikä ne ollu koskaa mitää älyttömän kalliita edes, koska en osannu haluta mitää överihintasia puhelimia ees alaikäsenä. Jostain se käytösmalli tulee...
   Voihan poika olla vain luonteeltaan äkkipikainen. Vaikkei omassa teini-iässä voitu vielä edes uneksia kuin Nokian 5110:sta, niin olisin saanut olla ilman puhelinta jos olisin sellaisen tahallani rikkonut.

   Lainaa

  24. Tulos: -8 (30 ääntä)
   Sula aprikoosi: En sinänsä ihmettele Anniinan kommenttia jos kyseessä on eräs tietty Jani joka useammassakin ryhmässä vaikuttaa ja jakelee aina niin hassunhauskoja stooreja millon mistäkin jotka on netissä vuosia kiertäneitä. Etenkin sinkkuryhmissä on aika villejä ja typeriä kiertotarinoita jatkuvasti. Tai [...]
   Janista en tiiä, mut ensimmäinen ajatus Anniinasta oli, että se on sama Anniina joka on joka paikassa vinkumassa jotain aivan ihmeellistä(yleensä negatiivista) muitten postauksiin, ja auta armias jos on autoista kyse niin sit ollaan niin pätevänä pätemässä  ja vänkäämässä loppuun asti, vaikka kuin ois "todistettu" vääräksi hänen väite.

   Lainaa

  25. Tulos: +21 (29 ääntä)
   Luulis että hommaisi 5G modeemin ettei tarvitse kännykän kanssa säätää hotspot päällä ja akku tyhjenee vauhdilla.

   Lainaa

  26. Tulos: +1 (19 ääntä)
   Julma katkarapu: Toivottavasti kovin moni muu ei enää näin vuonna 2023 tietotekniikan valtakautena luule, että tietokone käyttää molempia verkkoja yhtäaikaa ja näin lisää verkon nopeutta.
   Ei useamman yhteyden käyttö ole mikään mahdottomuus ole edes näin vuonna 2023. GPRS-aikakaudella tuli itsekin käytetettyä 2–3 puhelinta, kun tarvitsi enemmän kaistaa, eikä kiinteää yhteyttä ollut käytössä. Hakusanoilla link aggregation tai channel bonding löytyy lisätietoja.

   Lainaa

  27. Tulos: +46 (54 ääntä)
   00-luvulla puhelimet olivat kestäviä, verrattain monipuolisia toiminnoiltaan ja silti edullisia. Ja se akunkesto! Viikko lataamatta ei ollut mitenkään harvinaista, vaikka välillä pelasikin jotain Bouncea ja uhmasi isoa puhelinlaskua vierailemalla edge-verkolla netissä. :D Silloin nettisivuja vielä pyrittiin optimoimaan, jotta toimisivat hitaammillakin yhteyksillä ja perunalaitteilla... *mutinaa* Saatana kun nykyään jonkun simppelin uutissivunkin lukeminen vaatii kauheasti kaistaa ja tehoja laitteelta. *mutinaa* Mutta alkuperäinen pointtini taisi olla, että silloin ei oikeastaan kellään ollut mitään monen sadan euron puhelimia, kun jo 150 euroa maksavaa luuria pidettiin kalliina, tai sitten meno oli vain köyhempää meillä maaseudulla. Ja toki osa sai uuden puhelimen tyyliin joka vuosi, mutta ei niissä niin merkittäviä eroja ominaisuuksissa ollut, että vanhempaa mallia käyttävä olisi jäänyt jostain paitsi. Eikä niitä samalla tavalla saanut hajallekaan vaan aivastamalla puhelin taskussa. TOKI mokan puhelinta on murjottu aika paljon enemmän, eikä toi mene enää vahingosta varsinkaan kun uudesta puhelimesta oli keskusteltu juuri tapausta ennen, mutta... kuitenkin. Olisi minullakin mennyt teininä puhelin aika monta kertaa vaihtoon, jollei se olisi ollut iskun-, veden- ja vähän kaiken muunkin kestävä. Milloin puhelin tipahti koulussa toisen kerroksen parvelta alakerran kaakelilattialle, milloin asfaltille, milloin kastui sateessa... eikä niistä seurannut mitään muuta kuin vähän kolhua ulkokuoreen. Älypuhelimia oon hajottanut aika vähän vaan ja ainoastaan sen takia, että olen aina maksanut ne itse ja kun taskussa on jotain yli 500 euron arvoista, sitä ei sillä tavalla pääse unohtamaan. :D Enemmän ongelma on nykyään siinä, että kaikilla muilla valmistajilla paitsi Applella puhelinten tuki (esim. tietoturvapäivitykset) loppuvat parissa vuodessa. On ihan vitun hullua, että joutuu vaihtamaan täysin toimivan luurin uudempaan vain, koska kaksi vuotta sitten ostettu puhelin ei saa enää päivityksiä. *lisää mutinaa* *heristää keppiä pilville ja komentaa nuoria pois nurmikolta* Nykyään liian nuorelle annetaan liian kalliita leluja ja sitten odotetaan, että lapsi osaa kohdella omaisuuttaan vastuullisesti ja järkytytään, kun jotain menee rikki. Lapset, vastuulliset ja fiksutkin, hölmöilevät välillä. Sitä sattuu. Ja siis... teini-ikäiset ovat vielä lapsia; mikä pahempaa, uhmaikäisiä lapsia, joilla on reippaasti toimintakykyä, enemmän tunteita ja suurempia kokonaisvaltaisia kehollisia muutoksia, mutta puuttuu edelleen ymmärrystä. Emt mikä miulla nyt varsinaisesti oli edes koko viestin pointtina. Kai tästä puhelinkeskustelusta tuli vain nostalginen olo.

   Lainaa

  28. Tulos: +26 (32 ääntä)
   clover: 00-luvulla puhelimet olivat kestäviä, verrattain monipuolisia toiminnoiltaan ja silti edullisia. Ja se akunkesto! Viikko lataamatta ei ollut mitenkään harvinaista, vaikka välillä pelasikin jotain Bouncea ja uhmasi isoa puhelinlaskua vierailemalla edge-verkolla netissä. :D Silloin nettisivuja vielä pyrittiin [...]
     Jep, puhelimet olivat ennen parempia. Itse sain raivokohtauksen puhelun toisessa päässä olevalle henkilölle (niin, nuorilla ihmisillä tosiaan itsehillintä ei aina ole ihan mitä pitäisi aina), joten heitin puhelimen seinään. Se meni viiteen osaan. 
     Joten rauhoituttuani keräsin osat ja teippasin puhelimen takaisin kasaan. Se toimi edelleen. 
     Seuraava puhelin hajosikin sitten -lopullisesti -pudottuaan vain huonosta kulmasta lattialle. Niitä helvetinkapineita saisi suunnilleen pitää kuplamuovissa.

   Lainaa

  29. Tulos: -7 (33 ääntä)
   Paras moka tässä on tuo "tuplanopeus", joka menee 99% lukijoista ohi :D

   Lainaa

  30. gdfgdfgdfgfdgf 29.6.2023 15:44
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Jos olisi mun poika niin saisi vanhimman ja halvimman käytetyn puhelimen tilalle. Säästää sitten itse rahaa sellaiseen puhelimeen, joka kelpaa.

   Lainaa

  31. Surumielinen mäyrä 29.6.2023 17:26
   Tulos: +19 (37 ääntä)
   Laaja maahinen: Mua on aina hämmentäny nää puhelimia rikkovat teinit. Ei käyny itellä ikinä mielessäkää tollanen. Jos halusin uuden puhelimen, puhuin asiasta ja yleensä sit sain uuden. Eikä ne ollu koskaa mitää älyttömän kalliita edes, koska en osannu haluta mitää överihintasia puhelimia ees alaikäsenä. Jostain se käytösmalli tulee...
   Todennäköisesti suurimman osan meistä päässä on käynyt ajatus, että jos rikon tämän saankohan uuden? Vanhemmilta, vakuutuksesta tai jostain. 
   Lapset ja nuorethan usein kuvittelee keksivänsä vaikka mitä ihan ekana koko maailmassa. Aika usein ihan itsestään selvyyksiä kertovat täysin uusina omina tai kavereiden keksintöinä :D 
   Meillä lapselta hajosi puhelin ja ostettiin hälle uusi, etukäteissynttärilahjana. Niin nuorempi oli siitä saanut idean rikkoa tahallaan omansa. Koska hänellä on myös todella huono impulssikontrolli, niin teki sen ajattelematta samantien. Ei tosiaan saanut uutta puhelinta, vaan mummon entisen mummopuhelimen (doro tms.). Jälkikäteen asiasta keskustellessa tajuaa itsekin, ettei ollut mitään järkeä, mutta siinä hetkessä oli paras idea ikinä. Eikä ollut edes eka kerta kun vastaavan tempauksen teki, eikä silloinkaan saanut uutta rikkomansa tilalle. Lapset ja nuoret opettelee vielä elämistä, siinä sattuu ja tapahtuu.

   Lainaa

  32. Käheä vadelma 30.6.2023 0:57
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   Julma katkarapu: Ei ole tuota perhettä älykkyydellä siunattu. Toivottavasti kovin moni muu ei enää näin vuonna 2023 tietotekniikan valtakautena luule, että tietokone käyttää molempia verkkoja yhtäaikaa ja näin lisää verkon nopeutta.
   Tai sitten isä on it-nörtti ja osaa konffata koneen käyttämään kahta verkkoa, Linuxilla se on ainakin ollut vuosikymmeniä mahdollista ja pelaaminenkin nykyään Steam Deckin/Protonin myötä

   Lainaa

  33. Altis kantojuhta 30.6.2023 9:38
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Sula aprikoosi: En sinänsä ihmettele Anniinan kommenttia jos kyseessä on eräs tietty Jani joka useammassakin ryhmässä vaikuttaa ja jakelee aina niin hassunhauskoja stooreja millon mistäkin jotka on netissä vuosia kiertäneitä. Etenkin sinkkuryhmissä on aika villejä ja typeriä kiertotarinoita jatkuvasti. Tai [...]
   Ei taida olla kyseessä kukaan "eräs tietty Jani", vaan Jan.

   Lainaa

  34. Laineeton maahinen 30.6.2023 12:30
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Wiseguy: Paras moka tässä on tuo "tuplanopeus", joka menee 99% lukijoista ohi 😁
   Et taida itse tajuta tuota asiaa ollenkaan. Ja ettei se ole se moka tässä.

   Lainaa

  35. Muoviin hukkuva delfiini 30.6.2023 15:34
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Käheä vadelma: Tai sitten isä on it-nörtti ja osaa konffata koneen käyttämään kahta verkkoa, Linuxilla se on ainakin ollut vuosikymmeniä mahdollista ja pelaaminenkin nykyään Steam Deckin/Protonin myötä
   IT-iskä ois hommannu valokaapelin ja konffannut semmoiset verkot että bitti liikkuu.

   Lainaa

  36. Varjoisa käärme 1.7.2023 17:43
   Tulos: -8 (8 ääntä)
   Reipas lintu: Kuvatodiste Anniinalle. Ei edes näytä shopatulle. Hyvä.
   Kyllä se saatta olla shopattu kuvakin. Itte kokeilin uteliaisuudesta ja sain shopattua saman kuvan kissani käplien väliin. Aivan helposti.

   Lainaa

  37. Teroitettu orava 3.7.2023 17:49
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Itara kookos: Minä kyynisesti uskon, että Jan on itse rikkonut jonkun vanhan puhelimen nettitykkäyksien toivossa, eikä lapsella ole asian kanssa mitään tekemistä.
   Optimistisesti*. Mä taas luulen kyynisesti, että se lapsi on just noin taneli, että luulee, että moinen kusetuss menee läpi ja saa 5G luurin (:

   Lainaa

  38. huoh rakas 4.7.2023 1:06
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Valittava herukka: Erikoinen selitys että unissaan. Jos ois farkkujen takataskussa ja istuisi voimalla johonkin sopivassa kulmassa niin ehkä sitten. Kyllähän tuo vaikuttaa melkoiselle tarinalle.
   joo se puhelin varmasti vääntyy tuollalailla vaikka miten istuisi sopivassa kulmassa päälle :D (spoiler: ei väänny)

   Lainaa

  39. Teroitettu orava 4.7.2023 19:17
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Surumielinen mäyrä: Todennäköisesti suurimman osan meistä päässä on käynyt ajatus, että jos rikon tämän saankohan uuden? Vanhemmilta, vakuutuksesta tai jostain. Lapset ja nuorethan usein kuvittelee keksivänsä vaikka mitä ihan ekana koko maailmassa. Aika usein ihan itsestään selvyyksiä kertovat täysin uusina omina tai kavereiden [...]
   En tiiä. Mulle on opetettu, että asiat käytetään loppuun ja sit vasta hankitaan uus

   Lainaa

  40. Peruuttamaton riikinkukko 5.7.2023 7:26
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   clover: 00-luvulla puhelimet olivat kestäviä, verrattain monipuolisia toiminnoiltaan ja silti edullisia. Ja se akunkesto! Viikko lataamatta ei ollut mitenkään harvinaista, vaikka välillä pelasikin jotain Bouncea ja uhmasi isoa puhelinlaskua vierailemalla edge-verkolla netissä. :D Silloin nettisivuja vielä pyrittiin [...]
   Mulla on viis vuotta vanha puhelin ja edelleen saa tietoturvat ja ohjelmistot päivitettyä. Muisti sen sijaan alkaa olla täynnä kaikkea tauhkaa, vaikka sitä putsailenkin säännöllisesti.

   Lainaa

  41. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Laaja maahinen: Mua on aina hämmentäny nää puhelimia rikkovat teinit. Ei käyny itellä ikinä mielessäkää tollanen. Jos halusin uuden puhelimen, puhuin asiasta ja yleensä sit sain uuden. Eikä ne ollu koskaa mitää älyttömän kalliita edes, koska en osannu haluta mitää överihintasia puhelimia ees alaikäsenä. Jostain se käytösmalli tulee...
   Itsellä on puhelimet vaihtuneet suurin piirtein vain "luonnollisen" hajoamisen yhteydessä, eli ikäloppu puhelin joka on vain mennyt sököksi. Nokia Lumiasta lakkasi sovelluskauppa toimimasta eli mikään sovellus ei päivittynyt (sitten näyttö meni pimeäksi), Sony Xperia XZ1 Compactissa alkoi kolmen vuoden jälkeen akku paisua (mitvit?)... nyt on käytössä eka 5G eli Samsung A52S.
   Ärsyttää vain kun pieniä puhelimia eli tuon Compactin kokoisia ei enää tehdä. Minulla on pienet kädet jo valmiiksi ja puhelinten koko senkun kasvaa... ja sitten joku on keksinyt typerän idean poistaa moderneista puhelimista kuulokeliitäntä. Mitä ideaa tuossa on? Häiritä muita ihmisiä busseissa kun musiikkia pitää kuunnella ja kuulokkeita ei voi liittää? Handsfreen käyttö niin että kaikki kilometrin säteellä kuulevat työpuhelut?

   Lainaa

  42. Tulos: +1 (1 ääni)
   Ai niin, jos kenellekään sattuu sama kuin tuolle Janin pojalle, niin älkää ostako sitä 5G-puhelinta... Cat on täydellinen idea, erityisesti kun ne on juuri tarkoitettu kestämään kolhut. Siinä saa lapsi yrittää rikkoa puhelinta saadakseen sen 5G:n, Catit ei mene rikki vaikka kunka yrittäisi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: 5g, internet, kopiotu, kännykkä, netti, nopeus, poika, puhelin, rikki, tarina, todiste