Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vanhempainilta, osa 110

Äitejä ei voi sakottaa!
Vanhempainilta, osa 110

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 51 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Ahkera kultakala 23.5.2023 0:30
   Tulos: +332 (380 ääntä)
   Parkkikyylätkin tekee vain työtään. Kenkäähän ne saa jos eivät tee sitä mihin ne on palkattu. Sitä pitää pysäköidä asialliselle paikalle vaikka joutuisikin vähän kävelemään. Sitä paitsi suurin osa katuparkkipaikoista on sunnuntaisin ilmaisia, niistä ei voi siis sakottaa. Leena on siis pysäköinyt muiden äityleiden kanssa pysäköinnin osalta täysin kielletylle tieosuudelle.

   Lainaa

  2. Villi Mäyrä 23.5.2023 1:27
   Tulos: +559 (563 ääntä)
   Mitenhän pysäköinninvalvojan pitäisi tietää, että siinä väärin pysäköidyssä autossa on äitienpäiväkahviäiti? Olisiko pitänyt selvittää päiväkodin vieraslistat vai konepellistä haistaa joku äidillinen tuoksu?

   Lainaa

  3. Kurja pomelo 23.5.2023 1:31
   Tulos: +445 (451 ääntä)
   "Julkisuutta myönteisessä valossa!", hän sanoi. "Ilmaisia tavaroita ja etuoikeuksia minulle!", hän tarkoitti.

   Lainaa

  4. Tornipöllö 23.5.2023 1:51
   Tulos: +348 (356 ääntä)
   Jännästi tuntuu, että kun joku marisee toisten "tilannetajun puutteesta", niin yleensä se on vaan kiertoilmaisu sille, että ollaan pöyristyneitä kun ihan vähän vaan rikottiin selkeitä sääntöjä ja siitä tulikin jotain sanomista. Kun sehän oli vaan ihan pikkujuttu ja huono mielikin tuommoisesta huomauttelusta tulee, ihme nillitystä taas, jne.

   Lainaa

  5. Tulos: +159 (163 ääntä)
   Pysäköinnin tarkastajat aika usein (toisinaan) käyttävät omaa harkintaa, mutta ei ne mitään ruusuja silti jakele.

   Lainaa

  6. Tulos: +147 (151 ääntä)
   Villi Mäyrä: Mitenhän pysäköinninvalvojan pitäisi tietää, että siinä väärin pysäköidyssä autossa on äitienpäiväkahviäiti? Olisiko pitänyt selvittää päiväkodin vieraslistat vai konepellistä haistaa joku äidillinen tuoksu?
   Pullan tuoksuinen auto 😂

   Lainaa

  7. Random minkki 23.5.2023 4:24
   Tulos: +224 (234 ääntä)
   Se äitienpäiväkahvi tuskin on sulle kovin tärkeä tapahtuma, jos et voi varata sitä varten sen verran aikaa, että parkkeeraisit sallitulle paikalle ja kävelisit pari korttelia.

   Lainaa

  8. Kommentoin 23.5.2023 5:22
   Tulos: +127 (133 ääntä)
   Ahkera kultakala: Parkkikyylätkin tekee vain työtään. Kenkäähän ne saa jos eivät tee sitä mihin ne on palkattu. Sitä pitää pysäköidä asialliselle paikalle vaikka joutuisikin vähän kävelemään. Sitä paitsi suurin osa katuparkkipaikoista on sunnuntaisin ilmaisia, niistä ei voi siis sakottaa. Leena on siis [...]
   Todennäköisesti päiväkodin äitienpäiväkahvittelu ollut jo perjantaina :)

   Lainaa

  9. Pennitön kolibri 23.5.2023 6:26
   Tulos: +145 (147 ääntä)
   Richard Gere ei ole ihan väärässä... Perseläpi mikä perseläpi, mutta rahalla siitä tosiaan selviää jossei autoa hinata pois kokonaan.

   Lainaa

  10. Pöhlä rotta 23.5.2023 6:49
   Tulos: +68 (70 ääntä)
   Kommentoin: Todennäköisesti päiväkodin äitienpäiväkahvittelu ollut jo perjantaina 😊
   Ainakin lapussa oli perjantain päivämäärä 12.05. 2023

   Lainaa

  11. Liittoutumaton pussieläin 23.5.2023 7:22
   Tulos: +48 (62 ääntä)
   No näinhän se on että rikkaat voi parkeeraa minne lystää ja me köyhät siihen varattuihin karsinoihin.

   Lainaa

  12. Yököttävä nauta 23.5.2023 7:44
   Tulos: +3 (25 ääntä)
   Ahkera kultakala: Parkkikyylätkin tekee vain työtään. Kenkäähän ne saa jos eivät tee sitä mihin ne on palkattu. Sitä pitää pysäköidä asialliselle paikalle vaikka joutuisikin vähän kävelemään. Sitä paitsi suurin osa katuparkkipaikoista on sunnuntaisin ilmaisia, niistä ei voi siis sakottaa. Leena on siis [...]
   Miten niin sunnuntaisin?

   Lainaa

  13. Metallia niellyt kookos 23.5.2023 8:10
   Tulos: +76 (98 ääntä)
   Ahkera kultakala: Parkkikyylätkin tekee vain työtään. Kenkäähän ne saa jos eivät tee sitä mihin ne on palkattu. Sitä pitää pysäköidä asialliselle paikalle vaikka joutuisikin vähän kävelemään. Sitä paitsi suurin osa katuparkkipaikoista on sunnuntaisin ilmaisia, niistä ei voi siis sakottaa. Leena on siis [...]
   Tuo oli perjantai. Luulitko että päiväkodintädit tulevat sunnuntaina töihin pelkästään sen takia että voisivat tarjota kahvit? Ja kenelläkään heistä ei ole omia lapsia?

   Lainaa

  14. ferrumthorax 23.5.2023 8:44
   Tulos: -52 (86 ääntä)
   On totta, että monien päiväkotien ja koulujen läheisyydessä ei ole tarpeeksi parkkipaikkoja, pois lukien ~vartin paikat saattoliikenteelle. Silti sakkoäidin vuodatus on todellisuudesta vieraantuneen idealistinen. On totta, että varhaiskasvatus ja pysäköinninvalvonta voivat kumpikin olla kunnan tai tässä tapauksessa kaupungin toimintoja ja jos pysäköintipaikkojen vähyys on tiedossa, olisi asia voitu järjestää esimerkiksi väliaikaisilla pysäköintiluvilla tälläisessä ennakoitavassa poikkeustilanteessa. Näin ei kuitenkaan ollut osattu tehdä. Pysäköinninvalvojan syyttäminen pelisilmän puuttumisesta on tietenkin typerää. Mutta jos sakko on kaupungilta, niin päiväkodin väen ja äitien yhteinen asiallisesti kirjoittama vetoomus saattaisi toimia. Kohteliaisuudella pääsee pitkälle asioissa, joissa on jouston varaa. Tämä on hyvä esimerkki sellaisesta, että vaikka ilmitasolla sakko on selvä, niin tilanne on harmittava jos kivasta tilaisuudesta seuraa mielipaha, omasta syystä tai ei. Siksi olisi kaupungilta tyylikäs hyvän mielen ele perua sakko. Luultavasti kyseessä on kuitenkin yksityinen firma, jolla ei ole motia kädenojennuksiin, päinvastoin saattaisi olla tasapuolisuusvaateen vuoksi jopa haitaksi.

   Lainaa

  15. Jäykkä kesyaasi 23.5.2023 9:38
   Tulos: -36 (48 ääntä)
   ferrumthorax: On totta, että monien päiväkotien ja koulujen läheisyydessä ei ole tarpeeksi parkkipaikkoja, pois lukien ~vartin paikat saattoliikenteelle. Silti sakkoäidin vuodatus on todellisuudesta vieraantuneen idealistinen. On totta, että varhaiskasvatus ja pysäköinninvalvonta voivat kumpikin olla [...]
   "Saaja: Oulun kaupunki, pysäköinninvalvonta" lukee tuolla pysäköintivirhemaksulipareessa, joten idea kaupungin kädenojennuksesta äideille olisi mahdollinen :)

   Lainaa

  16. Peitettävä albatrossi 23.5.2023 9:42
   Tulos: +125 (141 ääntä)
   Miksi äidit kuvittelevat olevansa jotenkin parempia ihmisiä ja oikeutettu erikoiskohteluun ?

   Lainaa

  17. Lattiaton apina 23.5.2023 9:46
   Tulos: +104 (106 ääntä)
   Todennäköisesti siinä on ennenkin pidetty autoa (laittomasti) mutta ei ole ehtinyt tulla sakkoja, ja nyt kun tuli niin se on huutava vääryys.

   Lainaa

  18. Tulos: +124 (126 ääntä)
   Jos on sympaattinen ja söpö syy pysäköidä väärin, sakko on jättävä antamatta. Jos on tylsä / vähemmän söpö syy, sakon voi antaa. Parkkipirkon on pystyttävä näkemään pysäköijän tilanne telepaattisesti.

   Lainaa

  19. Vastarannan kiiski 23.5.2023 10:44
   Tulos: -67 (73 ääntä)
   Pysäköinninvalvonnan pelisilmä on todellakin puutteellinen. Tosin tässä tapauksessa tuolla taholla tuskin oli tietoa mistään erikoistilaisuudesta. Tuli vaan tavallista parempi tilipäivä lappuliisalle tai -lasselle, jos niitä autoja oli niin paljon kuin kirjoittaja kertoo. Mitä sitten tulee pysäköinninvalvontaan päiväkotien läheisyydessä, varsinkin yksityisissä parkkifirmoissa nuo ovat aamuisin ja iltaisin niitä suosituimpia tienauskohteita, koska parkkipaikkoja on vähän, lapsia tuovia vanhempia paljon ja esimerkiksi kiire jne. edesauttavat hetkellistä pysäköintiä sääntöjen vastaisesti.

   Lainaa

  20. Muodokas lehmä 23.5.2023 10:46
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Liittoutumaton pussieläin: No näinhän se on että rikkaat voi parkeeraa minne lystää ja me köyhät siihen varattuihin karsinoihin.
   No mutta sehän vain luo työtä/kilauttaa kaupungin kassaa. Voinee siis sanoa, että onhan siitä yleistä hyötyäkin, jos nyt vähän haittaakin.

   Lainaa

  21. Esko Ilmari Tuohiruuvi 23.5.2023 10:50
   Tulos: +83 (85 ääntä)
   ferrumthorax: On totta, että monien päiväkotien ja koulujen läheisyydessä ei ole tarpeeksi parkkipaikkoja, pois lukien ~vartin paikat saattoliikenteelle. Silti sakkoäidin vuodatus on todellisuudesta vieraantuneen idealistinen. On totta, että varhaiskasvatus ja pysäköinninvalvonta voivat kumpikin olla [...]
   Kaupungin pysäköinninvalvoja on viranomainen. Viranomaista koskee tasapuolisuusvelvoite - velvollisuus kohdella kaikkia yhtäläisiä tilanteita samalla tavalla. Eli: Virheellisesti pysäköity on virheellisesti pysäköity. Joustaa voidaan lähinnä vähäisissä asioissa ja antaa niistä esim. huomautus. Vähäisiä asioita olis parin minuutin  pysäköintiajan ylitys, etäisyys suojatiehen ei ihan viittä metriä ja vastaavat. Periaatteessa jos perut kasan maksuja "hyvän mielen eleenä" koska oli menossa lapsen/kissan/koiran/mummon kanssa tilaisuuteen X, voi kuka tahansa jatkossa vaatia samaa kohtelua ja viranomainen syyllistyy virheeseen jos ei suostu maksua perumaan.
   Eli yhteiset anomukset ei todennäköisesti paljoa auta, kun toimintaa säätelee laki ja virkavelvollisuus. "Hyvän mielen ele" ei löydy laista, ei edes oikeasuhtaisuuden kautta.

   Lainaa

  22. Avioton sakaali 23.5.2023 11:30
   Tulos: +42 (48 ääntä)
   Liittoutumaton pussieläin: No näinhän se on että rikkaat voi parkeeraa minne lystää ja me köyhät siihen varattuihin karsinoihin.
   Samaan viiden kympin hintaan voit myös sinä parkkeerata mihin lystää

   Lainaa

  23. It's a deal 23.5.2023 11:30
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Työpaikan oven edessä oli aikoinaan sakkorysä, koska pysäköinti päättyi lisäkyltillä, joka oli niin korkealla, että vapaata ruutua tähyävä ei sitä huomannut. Viimeiset kaksi ruutua olivat siis ainoastaan tavarantoimitukseen ja huoltoon varattuja. Paljon sain kiitoksia, kun mainitsin kiltisti lippuautomaatilta tuleville, että virhemaksu napsahtaa lipusta huolimatta. Paljon näin myös sitä, että niihin jätettiin katumaasturi ja viereisen pesulan kautta käppäiltiin kaupungille välittämättä vähääkään edes siitä lipukkeesta.

   Lainaa

  24. Blaablaablaa 23.5.2023 11:52
   Tulos: +64 (68 ääntä)
   ferrumthorax: On totta, että monien päiväkotien ja koulujen läheisyydessä ei ole tarpeeksi parkkipaikkoja, pois lukien ~vartin paikat saattoliikenteelle. Silti sakkoäidin vuodatus on todellisuudesta vieraantuneen idealistinen. On totta, että varhaiskasvatus ja pysäköinninvalvonta voivat kumpikin olla [...]
   Juu ei. Itsekin pienen taaperon äiti ja siitä syystä ennemmin toivoisin, että ihmiset vaan noudattaisi niitä saatanan liikennesääntöjä. Edes ne oman pikku kullan tarhajuhlat eivät ole mikään peruste saada pysäköidä väärin.
   Itse kaupunkialueella asuvana v*tuttaa kaikenmaailman keskelle suojatietä tai poikittain kävelytielle pysäköidyt autot, joiden parkeeraaja yleensä tuntuu olevan sitä mieltä että näin voi toimia, kun ihan vähän käyn vaan tossa kaupassa / en jaksa kävellä kauempaa. Yritä siinä luovia ohi vaunujen kanssa tien varteen pysäköityjen autojen tai talon seinien läpi. Ja mahdollistaako ne äitienpäiväkahvit ehkä myös punaisia päin ajamisen? Ylinopeuden?
   Jos vaan ajaisi liikennesääntöjen mukaan. Parkkeeraa sinne minne saa ja kävele loppumatka.

   Lainaa

  25. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Villi Mäyrä: Mitenhän pysäköinninvalvojan pitäisi tietää, että siinä väärin pysäköidyssä autossa on äitienpäiväkahviäiti? Olisiko pitänyt selvittää päiväkodin vieraslistat vai konepellistä haistaa joku äidillinen tuoksu?
   Kuulemma äitien pakoputkista tulee vain ruusun tai pullan tuoksua.

   Lainaa

  26. Tulos: +44 (50 ääntä)
   ferrumthorax: On totta, että monien päiväkotien ja koulujen läheisyydessä ei ole tarpeeksi parkkipaikkoja, pois lukien ~vartin paikat saattoliikenteelle. Silti sakkoäidin vuodatus on todellisuudesta vieraantuneen idealistinen. On totta, että varhaiskasvatus ja pysäköinninvalvonta voivat kumpikin olla [...]
     No seuraahan sakosta mielipaha, oli menossa minne tahansa. Se taitaa suorastaan olla sen idea. En usko, että kukaan toteaa sakkolapustaan "ah, mikä loistava tilanne minulle kasvaa paremmaksi, huolellisemmaksi ihmiseksi, puhumattakaan siitä ilosta, että saan auttaa rakkaan kotikaupunkini taloutta". Kyllä ihan yleismaailmallinen reaktio taitaa olla "voi vittu". Oli sitten äitienpäivä tai ei. 
     Tosiaan jos kaikki tilaisuuteen osallistuneet ovat saaneet sakon, niin voisi ehkä kysyä, miksei parkkitilaa ole jos sitä kerran tarvitaan (yksi sakko on kuskin laiskuutta, mutta vaikea uskoa, että he kaikki ovat tappolaiskoja). Mutta tuo ruusuosasto meni jo ihan hourinnaksi. 

   Lainaa

  27. Epäitsekäs mandariini 23.5.2023 14:43
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Ahkera kultakala: Parkkikyylätkin tekee vain työtään. Kenkäähän ne saa jos eivät tee sitä mihin ne on palkattu. Sitä pitää pysäköidä asialliselle paikalle vaikka joutuisikin vähän kävelemään. Sitä paitsi suurin osa katuparkkipaikoista on sunnuntaisin ilmaisia, niistä ei voi siis sakottaa. Leena on siis [...]
   Tämä tapahtuma oli perjantaina, ei edes sunnuntaina. Eli ei edes voi tällainen hupsista olla.

   Lainaa

  28. Liittoutumaton pussieläin 23.5.2023 15:19
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Avioton sakaali: Samaan viiden kympin hintaan voit myös sinä parkkeerata mihin lystää
   Unohdit lukea kohdan "köyhä". Ei mulla ole varaa parkeeraa mihin lystää.

   Lainaa

  29. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Aika pro- tilannetaju saa olla jos tietää millä asialla auton käyttäjä on.

   Lainaa

  30. Kuminauhaton hirmulisko 23.5.2023 17:57
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Suo: Pullan tuoksuinen auto 😂
   Kai se auto huokui epäitsekkyyttä, rakkautta ja elämänkokemusta mistä kukaan muu kuin äidin auto ei voi tietää mitään.

   Lainaa

  31. Olkaimeton tyyny 23.5.2023 18:49
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Pöhlä rotta: Ainakin lapussa oli perjantain päivämäärä 12.05. 2023
   Ilmankos oli parkkipirkko tai -pirkka paikalla. Eihän ne taida juurikaan sunnuntaisin työskennellä. Eikä ilta-aikoihin. Jos siis puhutaan kaupungin omista pysäköinninvalvojista. Parkkipatet ja muut kyylää ihan milloin vaan ja ne voi jopa soittaa paikalle jos on tienestiä tiedossa.

   Lainaa

  32. Viinaton orava 23.5.2023 18:51
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Avioton sakaali: Samaan viiden kympin hintaan voit myös sinä parkkeerata mihin lystää
   Juuri näin. Kaikille se on saman hintainen. Köyhemmiltä se vaan on jostain muusta sitten pois, rikkaalle ei tunnu missään.

   Lainaa

  33. Viisto ilves 23.5.2023 19:25
   Tulos: +34 (38 ääntä)
   Kivi:   No seuraahan sakosta mielipaha, oli menossa minne tahansa. Se taitaa suorastaan olla sen idea. En usko, että kukaan toteaa sakkolapustaan "ah, mikä loistava tilanne minulle kasvaa paremmaksi, huolellisemmaksi ihmiseksi, puhumattakaan siitä ilosta, että saan auttaa rakkaan kotikaupunkini taloutta". Kyllä ihan [...]
   Ei taida kannattaa päiväkodin pihaan rakentaa mitään valtavaa parkkipaikkaa ihan vain jotta joka Pirkko-Petterin mamma pääsisi autolla äitienpäiväkahveille kerran vuodessa.

   Lainaa

  34. Avioton sakaali 23.5.2023 21:21
   Tulos: +2 (14 ääntä)
   Liittoutumaton pussieläin: Unohdit lukea kohdan "köyhä". Ei mulla ole varaa parkeeraa mihin lystää.
   Ei se muuta asiaa millään tavalla. Eri asia pystytkö vaikka voisit

   Lainaa

  35. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Villi Mäyrä: Mitenhän pysäköinninvalvojan pitäisi tietää, että siinä väärin pysäköidyssä autossa on äitienpäiväkahviäiti? Olisiko pitänyt selvittää päiväkodin vieraslistat vai konepellistä haistaa joku äidillinen tuoksu?
   Yleensä autosta on haistettavissa hiki ja raivo ja kampaamaton tukka.

   Lainaa

  36. Tulos: +41 (43 ääntä)
   Vastarannan kiiski: Pysäköinninvalvonnan pelisilmä on todellakin puutteellinen. Tosin tässä tapauksessa tuolla taholla tuskin oli tietoa mistään erikoistilaisuudesta. Tuli vaan tavallista parempi tilipäivä lappuliisalle tai -lasselle, jos niitä autoja oli niin paljon kuin kirjoittaja kertoo. Mitä sitten tulee [...]
   Tilipäivä ei kunnallisella pysäköinnintarkastajalla ole sen kummoisempi laputti tämä useamman tai harvemman ajoneuvon. Viranomainen ei tee työtään provikkapalkalla.

   Lainaa

  37. Napiton pupu 24.5.2023 7:36
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   Usein ne päiväkodin (tai koulun) lähelle pysäköidyt autot vaikeuttavat/vaarantavat jalan tulevien päiväkotilaisten kulkua, eli valvojalla todella on pelisilmä kunnossa, kun laputtaa koko jonon. Päiväkodit sijaitsevat usein melko lähellä kotia joten luultavasti moni noistakin autoilijoista olisi voinut kävellä paikalle ja jättää ne muutamat paikat oikeasti tarvitseville. Tai sitten vaan etsiä sen kauemman parkkipaikan.

   Lainaa

  38. Napiton pupu 24.5.2023 7:38
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Napiton pupu: Usein ne päiväkodin (tai koulun) lähelle pysäköidyt autot vaikeuttavat/vaarantavat jalan tulevien päiväkotilaisten kulkua
   *VÄÄRINpysäköidyt autot siis

   Lainaa

  39. Tulos: -29 (31 ääntä)
   Mä olisin äitienpäivänä jättänyt sakon sijaan kukkia.

   Lainaa

  40. Kenkku ampiainen 24.5.2023 11:51
   Tulos: +16 (24 ääntä)
   Peitettävä albatrossi: Miksi äidit kuvittelevat olevansa jotenkin parempia ihmisiä ja oikeutettu erikoiskohteluun ?
   *tämä äiti

   Lainaa

  41. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Kuminauhaton hirmulisko: Kai se auto huokui epäitsekkyyttä, rakkautta ja elämänkokemusta mistä kukaan muu kuin äidin auto ei voi tietää mitään.
   Näitähän suorastaan huokuu myös tuo äiti joka tässä sakosta valittaa ☺️ kyllä se että on synnyttänyt tekee ihmisestä automaattisesti muita tärkeämmän ja vähintään ruusun arvoisen.

   Lainaa

  42. Tulos: +35 (37 ääntä)
   Mitä jos parkkisakon antanutkin on äiti?? Missä on hänen ruusunsa, kysyn vaan 😡🙄

   Lainaa

  43. Kasapäin henkilö 24.5.2023 15:31
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Laura: Mitä jos parkkisakon antanutkin on äiti?? Missä on hänen ruusunsa, kysyn vaan 😡🙄
   Aivan! Pelkkiä risuja saa, äitiparka. Eikä varmasti ole varaa Pirkolla omaan autoon ja jos onkin niin puolisonsa Pekka sen aina ottaa. Hiihtämään joutuu Pirkko.

   Lainaa

  44. Kuminauhaton hirmulisko 25.5.2023 1:49
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Laura: Näitähän suorastaan huokuu myös tuo äiti joka tässä sakosta valittaa ☺️ kyllä se että on synnyttänyt tekee ihmisestä automaattisesti muita tärkeämmän ja vähintään ruusun arvoisen.
   Kyllä. Sellaisen ihmisen autokin on muita autoja tärkeämpi. Äiti-ihmisen auto on arvokkaampi kuin sellainen ihminen joka ei ole äiti.

   Lainaa

  45. Kipeä flamingo 25.5.2023 9:27
   Tulos: +32 (32 ääntä)
   Muutama huomio tähän liittyen: Sakon mukaan pysäköinti tapahtui Albertinkadulla, joka on Oulun keskustan merkittävin läpiajokatu länsi-itäsuunnassa. Albertinkadulla on yksi päiväkoti, jota vastapäätä on parkkihalli. Lisäksi lähikaduilla on paljon kadunvarsipaikkoja, eikä keskustan alla olevasta parkkiluolastakaan kovin pitkä matka tuonne ole. Laillisen paikan löytäminen ei siis olisi ollut ylitsepääsemätön tehtävä. Profiilinsa perusteella keskustelun aloittaja on todellakin viestinnän ammattilainen, ja työskennellyt mm. erään maakuntalehden päätoimittajana, mikä tekee todellisuudesta vieraantuneen ulostulon entistäkin erikoisemmaksi.

   Lainaa

  46. Toimimaton järvisieni 26.5.2023 12:09
   Tulos: -1 (11 ääntä)
   Ylläri, että suomalainen äiti (joka varmaankin vielä YH) oli taas käsi pitkällä kerjäämässä etuoikeuksia ja lahjoituksia...

   Lainaa

  47. Roosa norsu 26.5.2023 18:43
   Tulos: -2 (10 ääntä)
   Kasapäin henkilö: Aivan! Pelkkiä risuja saa, äitiparka. Eikä varmasti ole varaa Pirkolla omaan autoon ja jos onkin niin puolisonsa Pekka sen aina ottaa. Hiihtämään joutuu Pirkko.
   Tämä oli niin selvä lainaus, että....
   LÄÄKKEET!!

   Lainaa

  48. survivor303 27.5.2023 12:58
   Tulos: -7 (11 ääntä)
   Okei, tämä vahvistaa käsitykseni siitä miksi nykyaikana mainokset ovat niin kaukana todellisuudesta, kaikenlaisen wokeilun ja muun vastuullisuushömpötyksen kanssa.. niitä tekevät tämänlaiset äidit.

   Lainaa

  49. Kujeileva apina 28.5.2023 3:14
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Kerran sain parkkisakon, kun oli lapsenvahtihommissa aika vahingossa ylittynyt. En tiennyt tapahtuma-aikaan, että olin saanut sakot, sillä löysin kyseisen sakkolapun vasta monta viikkoa tapahtuman jälkeen, kun avasin konepellin lisätäkseni tuulilasinpesunestettä. Mulla ei hajuakaan, miten se sakkolappu oli konepellin alle päätynyt. 😅

   Lainaa

  50. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Vietinnän ammattilaisena Leena ei kuitenkaan hoksannut itse jättää parkkipirkoille viestiä, jossa kertoisi että tämä on äidin pysäköimä auto - ei parkkisakkoa kiitos. Mistäpä tuo poloinen olisi muuten voinut tietää, että kyseessä on ihan oikean ÄIDIN pysäköimä auto? Toki viestinnän ammattilaisen olisi hyvä tietää myös se, että kyseessä ei oikeasti ole sakko, vaan pysäköintivirhemaksu.

   Lainaa

  51. Häjy paarma 11.7.2023 23:53
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Sain tolppasakon, kun oli vähän kiire syöpähoitoon. En päässyt valittamaan koska posti ei tuonut ilmoitusta. Rikosseuraamuslaitoksen karhu sentään tuli perille.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: äitienpäivä, pysäköinti, pysäköintivirhemaksu, kuva, päiväkoti,