Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 260

Naistenhuoneella toimii Suomen tehokkain löytötavaratoimisto.
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 260
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kuminauhaton hirmulisko 18.5.2023 0:21
   Tulos: +294 (304 ääntä)
   Eipähän Charlottalla olis vaan joku final boss peräpukama? Luulisi että rektumprolapsi olisi jatkuvasti epämukavan tuntuinen ja oireilisi muutenkin. Mutta joo, lääkäriin vaan.

   Lainaa

  2. Kiroileva Siili 18.5.2023 0:23
   Tulos: -6 (92 ääntä)
   Uskopuhetta, mutta paskon

   Lainaa

  3. Tulos: +421 (431 ääntä)
   Ah, parhaita on ne, joilla on vastaavanlainen vaiva, mutta 'en kehtaa mennä lääkäriin', mutta ongelmitta sen kertoo omalla naamalla ja nimellä ryhmässä, jossa on jotain 60k ihmisiä ja todennäköisesti n kolmasosa kaikkia sen tuttuja. Makes sense.

   Lainaa

  4. Proteiiniton kissa 18.5.2023 0:28
   Tulos: -95 (151 ääntä)
   Tosta alemmasta puuttuu kun tuo Anni kertoi olevansa joku meedio/mikälie 🤣 ja ihan tosissaan...

   Lainaa

  5. Mädäntynyt muovipussi 18.5.2023 0:53
   Tulos: +239 (245 ääntä)
   Pidin Lauran veroheittoa ensin ihan vitsikkäänä, koska onhan veroilmoituksen teko aika aikuista. Mutta tuo 18K-selittely vesitti kyllä sen vitsin.

   Lainaa

  6. Alushousuton öykkäri 18.5.2023 1:55
   Tulos: -47 (89 ääntä)
   Kylläpä vähän kuumottaisi, jos ei kerta toista tunne että mistä tietää mistä se passi löytyy. Rupeisin hieman epäile. Vai onko kaikilla semmonen Ikean lipasto? Ku mulla ei oo 🙃

   Lainaa

  7. Alushousuton öykkäri 18.5.2023 1:57
   Tulos: -57 (79 ääntä)
   No osasinpas tää kirjoittaa. Siis epäilemään että mistä helvetistä se tietää minun lipastonlaatikon sisällön passeineen päivineen, ite tuohon meedio hihhoi juttuun usko ainakaan.

   Lainaa

  8. Letittämätön sitruuna 18.5.2023 2:22
   Tulos: +168 (176 ääntä)
   Karoliina: Ah, parhaita on ne, joilla on vastaavanlainen vaiva, mutta 'en kehtaa mennä lääkäriin', mutta ongelmitta sen kertoo omalla naamalla ja nimellä ryhmässä, jossa on jotain 60k ihmisiä ja todennäköisesti n kolmasosa kaikkia sen tuttuja. Makes sense.
   TV:stä tuli joskus brittiläinen sarja nimeltä Nolot Vartalot, jonka lähtökohtana oli esitellä ihmisiä ja heidän vaivojaan, jotka olivat niin noloja, etteivät nämä tyypit olleet kehdanneet edes lääkäriin mennä aiemmin. Joten sitten he kehtasivat tavata lääkärin tv-kameroiden edessä! Ja tossa sarjassa ei muuten peitelty juuri mitään: että otappa housut pois, niin tutkitaan, ja kamera kuvaa lähikuvaa siitä, millainen paise sieltä esinahan alta löytyykään. Jne. (Suuri osa vaivoista tuntui liittyvän joko sukupuolielimiin tai suolen toimintaan.)
   Makes sense. Ihan mahtava sarja kyllä.

   Lainaa

  9. Liiska persikka 18.5.2023 2:57
   Tulos: +69 (71 ääntä)
   Netissä kaikki on totta, myös meediot

   Lainaa

  10. Tulos: +106 (122 ääntä)
   Pian Anni vastaanottaa lukuisia yksityisviestejä ihmisiltä, jotka kipeästi tarvitsevat kykynsä osoittaneen meedion apua. Anni hyväntahtoisena ja vilpittömänä meediona auttaa kyllä, tosin pientä nimellistä korvausta vastaan.

   Lainaa

  11. Naiivi hanhi 18.5.2023 4:00
   Tulos: +128 (146 ääntä)
   Proteiiniton kissa: Tosta alemmasta puuttuu kun tuo Anni kertoi olevansa joku meedio/mikälie 🤣 ja ihan tosissaan...
   Eiköhän tuo käynyt ilmi jo muutenkin että Anni on sellainen tai sellaista esittää.  Jos tuo oli Virpin ja Annin salaa yhdessä sopima juttu, niin on kyllä aika nokkela keino saada "meediolle" asiakkaita tällaiset viraalitempaukset isossa naisten ryhmässä. Jos ei ollut niin melkoinen tuuriveikkaus. Vaan kaipa sitä kun tarpeeksi usein veikkaa niin välillä vahingossa osuu oikeaankin.

   Lainaa

  12. Vaikea henkilö 18.5.2023 6:48
   Tulos: -22 (48 ääntä)
   Meedio: Pian Anni vastaanottaa lukuisia yksityisviestejä ihmisiltä, jotka kipeästi tarvitsevat kykynsä osoittaneen meedion apua. Anni hyväntahtoisena ja vilpittömänä meediona auttaa kyllä, tosin pientä nimellistä korvausta vastaan.
   Kyllä siellä ketjussa oli välittömästi kyselyitä jonossa. Itsekin haluaisin vastauksia ja yhteydenottoa edesmenneeseen, mutta en toistaiseksi uskalla.

   Lainaa

  13. Lasitettu orava 18.5.2023 7:14
   Tulos: +89 (97 ääntä)
   Olisiko Virpillä Facebookissa kuvia joissa lipasto näkyy?

   Lainaa

  14. Sorsapulla 18.5.2023 7:50
   Tulos: +63 (71 ääntä)
   Vaikea henkilö: Kyllä siellä ketjussa oli välittömästi kyselyitä jonossa. Itsekin haluaisin vastauksia ja yhteydenottoa edesmenneeseen, mutta en toistaiseksi uskalla.
   Joko Kyllikki Saaren murha selvisi?

   Lainaa

  15. Itseasiassa 18.5.2023 7:52
   Tulos: +53 (59 ääntä)
   Letittämätön sitruuna: TV:stä tuli joskus brittiläinen sarja nimeltä Nolot Vartalot, jonka lähtökohtana oli esitellä ihmisiä ja heidän vaivojaan, jotka olivat niin noloja, etteivät nämä tyypit olleet kehdanneet edes lääkäriin mennä aiemmin. Joten sitten he kehtasivat tavata lääkärin tv-kameroiden edessä! Ja tossa sarjassa ei muuten [...]
   Makes sense, briteillä on länsimaisittain todella huono seksuaalivalistus ja siellä on todellisia ongelmia varsinkin nuorten sukupuolitautien kanssa. Sitä en tiedä miksi sitä on helpompi käsitellä telkkarissa kuin lääkärissä. Mutta silloin kun Netflixissä alkoi Sex Education, niin oli aika helppo arvata, että sen ohjelman yksi syy on antaa seksuaalikasvatusta ja näemmä se on onnistunut siinä hyvin.

   Lainaa

  16. Mukava Norppa 18.5.2023 7:57
   Tulos: -15 (81 ääntä)
   Mahtaakohan Charlotalla ollut aikuisviihteestä toimintatapansa omaksunut kumppani (tai useampi), jolla ei ole mitään käsitystä siitä, ettei oikeasti ihmisvartalo kestä väkivaltaista anaalijyystöä ilman, että herkästi tulee rektumprolapsi, ja että vaiva on suhteellisen yleinen myös näitä videoita kuvaavilla ammattilaisilla 🤔 Noh, voihan tuo kyllä tulla muistakin syistä ja on varmasti tuskallinen, mutta tosiaan erikoista, että edes kyseenalaistaa pitäisikö asiasta mennä lääkäriin.

   Lainaa

  17. Absurdi omena 18.5.2023 8:14
   Tulos: -33 (65 ääntä)
   Karoliina: Ah, parhaita on ne, joilla on vastaavanlainen vaiva, mutta 'en kehtaa mennä lääkäriin', mutta ongelmitta sen kertoo omalla naamalla ja nimellä ryhmässä, jossa on jotain 60k ihmisiä ja todennäköisesti n kolmasosa kaikkia sen tuttuja. Makes sense.
   Pohjosessa ”ei kehtaa” tarkoittaa ”ei viitsi”. Muuten tuo ei erityisen pohjoisen murteita käyttänyt, mutta joskus joidenkin sanojen merkitykset ym. jää kieleen, vaikka murre haipuiskin pois.

   Lainaa

  18. Absurdi omena 18.5.2023 8:15
   Tulos: +53 (59 ääntä)
   Absurdi omena: Pohjosessa ”ei kehtaa” tarkoittaa ”ei viitsi”. Muuten tuo ei erityisen pohjoisen murteita käyttänyt, mutta joskus joidenkin sanojen merkitykset ym. jää kieleen, vaikka murre haipuiskin pois.
   Paitsi ettei kehtaamista käyttänyt tässä kukaan muu kuin kommentoija 😅

   Lainaa

  19. Näkinkenkiä keräilevä alligaattori 18.5.2023 8:48
   Tulos: +43 (53 ääntä)
   Hmm, tuolla selvänäköryhmissä kysytään myös paljon kadonneitten juttujen perään, mutta ei juuri näy tämmösiä ihmeitä. Tais olla ovela mainos. Tai sit oikeat näkijät ei jaksa pyöriä niissä ryhmissä, vaan auttaa ihmisiä tälleen.

   Lainaa

  20. Ruskea rakki 18.5.2023 9:12
   Tulos: +26 (102 ääntä)
   Mukava Norppa: Mahtaakohan Charlotalla ollut aikuisviihteestä toimintatapansa omaksunut kumppani (tai useampi), jolla ei ole mitään käsitystä siitä, ettei oikeasti ihmisvartalo kestä väkivaltaista anaalijyystöä ilman, että herkästi tulee rektumprolapsi, ja että vaiva on suhteellisen yleinen myös näitä [...]
   Muistutetaan tähän väliin kuitenkin että anaaliseksi, aika reipas jyystökin, on hyvin turvallista eikä aiheuta prolapseja, kunhan käyttää riittävästi liukkaria ja etenee vain sen mukaan miten tuntuu mukavalta! Toivoo vannoutunut tyynynpurija.

   Lainaa

  21. Esiintyvä salaatti 18.5.2023 9:14
   Tulos: +119 (123 ääntä)
   Itse aattelin että passin löytyminen oli totta ja hauska sattuma. Ihan vain siksi että meidänkin passit on Ikean vaaleapuisen lipaston ylälaatikossa papereiden alla. Lipasto on tosin maalattu vihreäksi mutta aika lähellä silti.

   Lainaa

  22. Päättymätön raadonsyöjä 18.5.2023 9:38
   Tulos: +63 (65 ääntä)
   Letittämätön sitruuna: TV:stä tuli joskus brittiläinen sarja nimeltä Nolot Vartalot, jonka lähtökohtana oli esitellä ihmisiä ja heidän vaivojaan, jotka olivat niin noloja, etteivät nämä tyypit olleet kehdanneet edes lääkäriin mennä aiemmin. Joten sitten he kehtasivat tavata lääkärin tv-kameroiden edessä! Ja tossa sarjassa ei muuten [...]
   Raha vähentää kummasti sitä noloutta.

   Lainaa

  23. Työstämätön seuraeläin 18.5.2023 9:54
   Tulos: -27 (57 ääntä)
   Letittämätön sitruuna: TV:stä tuli joskus brittiläinen sarja nimeltä Nolot Vartalot, jonka lähtökohtana oli esitellä ihmisiä ja heidän vaivojaan, jotka olivat niin noloja, etteivät nämä tyypit olleet kehdanneet edes lääkäriin mennä aiemmin. Joten sitten he kehtasivat tavata lääkärin tv-kameroiden edessä! Ja tossa sarjassa ei muuten [...]
   Makes Sense?
   Voi hitto näitä typeriä anglismeja! 

   Lainaa

  24. Mukava Norppa 18.5.2023 9:55
   Tulos: +89 (97 ääntä)
   Ruskea rakki: Muistutetaan tähän väliin kuitenkin että anaaliseksi, aika reipas jyystökin, on hyvin turvallista eikä aiheuta prolapseja, kunhan käyttää riittävästi liukkaria ja etenee vain sen mukaan miten tuntuu mukavalta! Toivoo vannoutunut tyynynpurija.
   En ehkä painottanut tarpeeksi, että tarkoitin nimenomaan väkivaltaista hc-toimintaa, jota kuvataan, koska liian moni tykkää vähintäänkin katsella tällaista ja se on omiaan vääristämään sitä, mitä makuuhuoneessa oikeasti voi ja "pitäisi" tehdä. Eihän siinä vahinkoa herkästi tulekaan, jos hommassa edetään rauhallisesti ja kivuitta, mutta olen törmännyt liian moneen "sattuu, enkä tykkää, mutta mies haluaa" -tapaukseen, etenkin nuorten naisten kohdalla, joten tämä alkuperäinen pohdintani liittyi aitoon huoleen tämänkaltaisten tapausten haitoista.
   Mutta todennäköisemminhän peräaukon vaivat johtuu esim ummetuksesta.

   Lainaa

  25. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Alushousuton öykkäri: No osasinpas tää kirjoittaa. Siis epäilemään että mistä helvetistä se tietää minun lipastonlaatikon sisällön passeineen päivineen, ite tuohon meedio hihhoi juttuun usko ainakaan.
   Mut hei hyvin korjattu!

   Lainaa

  26. Tulos: +85 (87 ääntä)
   Mä olen tosi hyvä löytämään toisten hukassa olevia tavaroita. Yksi esimerkki: Tytärpuolen silmälaseja oli etsinyt kolme henkeä vuorokauden, kun tulin paikalle. Menin hänen huoneeseensa, istuin sängylle, laskin käteni sängyn ja seinän väliin ja nappasin silmälasit mytyssä olevan päiväpeiton poimusta. Omat tavarat sen sijaan osaan piilottaa niin, ettei niitä löydy ikinä.

   Lainaa

  27. Tulos: -72 (78 ääntä)
   Hyi saatana. Onko toi Charlotten ongelma ihan oikea terveydellinen vika, vai onko se enemmän itseaiheutettua esimerkiksi seksileikeillä joissa tarkoituksella revitään persettä liian isoilla tapeilla ja kaivetaan suolta pihalle? Voiko tuota tapahtua ihan luonnollisesti?

   Lainaa

  28. Kävelevä karjalanpiirakka 18.5.2023 12:32
   Tulos: +95 (95 ääntä)
   Toj Karin: Hyi saatana. Onko toi Charlotten ongelma ihan oikea terveydellinen vika, vai onko se enemmän itseaiheutettua esimerkiksi seksileikeillä joissa tarkoituksella revitään persettä liian isoilla tapeilla ja kaivetaan suolta pihalle? Voiko tuota tapahtua ihan luonnollisesti?
   Pahoittelen, mutta on ihan oikea vaiva, joka voi sattua sinunkin kohdallesi. Vastenmielistä muttei varsinaisesti vaarallista, hoito luonteeltaan kirurginen (eli kyllä, on aihetta mennä lääkäriin).

   Lainaa

  29. Tulos: +70 (74 ääntä)
   Mukava Norppa: En ehkä painottanut tarpeeksi, että tarkoitin nimenomaan väkivaltaista hc-toimintaa, jota kuvataan, koska liian moni tykkää vähintäänkin katsella tällaista ja se on omiaan vääristämään sitä, mitä makuuhuoneessa oikeasti voi ja "pitäisi" tehdä. Eihän siinä vahinkoa herkästi tulekaan, jos hommassa edetään rauhallisesti [...]
   Ottamatta kantaa Charlottan tapaukseen ja sen mahdollisiin syihin, anaaliseksistä ja sen vaaroista oli jonkin aikaa sitten juttu The Guardianissa (Feissarimokat ei aina päästä linkkejä läpi, mutta löytyy kun googlaa "The Guardian anal sex"). Pointtina oli, että anaaliseksin yleistyttyä viime vuosina, myös vammat varsinkin naisilla ovat yleistyneet, sillä anatomian erojen vuoksi anaaliseksi on vaarallisempaa naisille - ja että lääkärin pitäisi uskaltaa kysyä asiasta tiettyjen vaivojen yhteydessä. 
   En kiellä, etteikö anaaliseksi voi olla turvallista jos liukkarit, hitaasti eteneminen, kehon kuunteleminen ja suostumus ovat kunnossa, mutta liian usein näin ei ole. Toinen mikä tuli mieleen on Aileen Barrattin ('Tindertranslators' Instagramissa, suosittelen seuraamaan) epäviralliset gallupit seuraajilleen, joista eräässä todella moni puhui anaaliseksistä ja näiden edellämainittujen asioiden (liukuvoide, hitaasti eteneminen, suostumus, jne.) puutteesta kokemuksissaan, ja sen seurauksista. Asiasta lienee myös akateemista tutkimusta, mutta jätän aiheen syvemmän penkomisen siitä kiinnostuneille.

   Lainaa

  30. Vihattava kenguru 18.5.2023 12:58
   Tulos: +43 (49 ääntä)
   Letittämätön sitruuna: TV:stä tuli joskus brittiläinen sarja nimeltä Nolot Vartalot, jonka lähtökohtana oli esitellä ihmisiä ja heidän vaivojaan, jotka olivat niin noloja, etteivät nämä tyypit olleet kehdanneet edes lääkäriin mennä aiemmin. Joten sitten he kehtasivat tavata lääkärin tv-kameroiden edessä! Ja tossa sarjassa ei muuten [...]

   Jos osallistuu tuohon ohjelmaan niin sai ilmaisia hoitoja, jne korvauksia. Joillakin oli niin kummallisia vaivoja että niitä ei oltu saatu hoidettua aiemmin. 

   Kaikki tosi-tv:ssä sanottu on toki muutenkin aina 100% totta ja mikään ei ole ikinä skriptattua... 

   Lainaa

  31. Pomminvarma vesinokkaeläin 18.5.2023 13:07
   Tulos: -34 (36 ääntä)
   Kunhan Charlotta saa ruokavalionsa kuntoon, niin se kakkakin tulee sieltä hyvin

   Lainaa

  32. Tulos: +12 (20 ääntä)
   Tässä oli kaikki todisteet mitä tarvitsen yliluonnolliseen uskomiseen.

   Lainaa

  33. Loistelias lokki 18.5.2023 15:59
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Vietettyäni viime viikot kaikenlaisten kauhupelien parissa, toi "Anni oli siellä!" aiheutti ylimääräisen huutonaurun 😂

   Lainaa

  34. Tulos: +62 (66 ääntä)
   ...mulla on Ikean lipasto (ei tosin ihan vaalea) ja passi on ensimmäisessä ylälaatikossa paperien alla. Ei tarvi olla meedio tähän, välttämättä.

   Lainaa

  35. Tulos: +37 (43 ääntä)
   Esiintyvä salaatti: Itse aattelin että passin löytyminen oli totta ja hauska sattuma. Ihan vain siksi että meidänkin passit on Ikean vaaleapuisen lipaston ylälaatikossa papereiden alla. Lipasto on tosin maalattu vihreäksi mutta aika lähellä silti.
     Tähänhän voisi olla vaikka mitä selityksiä. Jos Virpillä on niin paljon kuvia kodistaan Facessa, että tietää millainen lipasto hänellä on, niin olisin osannut arvata itsekin, että lipaston laatikon ylimmästä kannattaa katsoa -se on aika tyypillinen paikka. Mutta kun kysyttiin, onko sitä lipastoa (itselläni ei ole lipastoa, joten passit eivät voi sen laatikossa olla) -niin arvelisin, että nuo tuntevat toisensa, ja jutulla haetaan selvänäkijälle liikevaihtoa. 
     "Selvänäkijöillä"hän on temppu "cold reading" (en tiedä, mitä se on suomeksi, kuuluin Liverpoolin skeptikkoklubiin, suomalaiset skeptikot ovat jostain syystä tosi nuivia) -eli siis arvaillaan tosi yleisiä -"onko kotonasi Ikean laatikosto" (useimmilla jotain sen tapaista on), "voisiko passi olla sen ylimmässä laatikossa" (no voisi, koska se on ilmeisin paikka) -ja edetään siitä yksityiskohtiin. 
     Äitini kerran arvasi, että jotain tärkeää on tapahtunut elämässäni, ja soitti. Olikin, olin mennyt pari tuntia sitten kihloihin. Äiti uskoi loppuikänsä, että hän "aavisti" sen jotenkin yliluonnollisesti. Mutta olin juuri lähtenyt kahden hengen pienelle lomalle romanttiseen kaupunkiin miehen kanssa, jonka ihanuudesta selostin koko ajan, jonka kanssa olin seurustellut kolmisen vuotta, ja jonka takia olin muuttamassa muualle. Ei ehkä ollut ihan odottamatonta, että jotain sen tapaista tapahtuisi? Tosi monet asiat vain ovat niin yleisiä, ettei niitä ole vaikea arvata. 
     Pohdin joskus, että ehkäpä olen skeptikko, koska oma taloudenpitoni on niin hämärää. Passini on "tärkeiden asioiden kansiossa", joka on keittokirjojen takana kattilakaapissa. Arvaahan se, "meedio". 

   Lainaa

  36. Alushousuton öykkäri 18.5.2023 23:18
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Akrasia: Mut hei hyvin korjattu!
   Eikös ollutkin, täällä hakkaan päätä seinään, ei ikinä enää alkoholia 🤭🤦🏻

   Lainaa

  37. Osuva pomelo 18.5.2023 23:25
   Tulos: +40 (40 ääntä)
   Alkuperäisestä ketjusta kävi ilmi, että Charlotta oli kysynyt asiasta äidiltään ja äiti oli sanonut, ettei tuollaisen pikkuasian takia mennä lääkäriin/vaivata lääkäreitä.

   Lainaa

  38. Vaatelias maksamakkara 19.5.2023 5:08
   Tulos: -15 (17 ääntä)
   "semminkin"
   Mitä?

   Lainaa

  39. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Alushousuton öykkäri: Eikös ollutkin, täällä hakkaan päätä seinään, ei ikinä enää alkoholia 🤭🤦🏻
   Onhan se turvallisempi tapa hankkia päänsärky: ei tule sekoiltua eikä maksa rasitu.

   Lainaa

  40. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Kivi:   Tähänhän voisi olla vaikka mitä selityksiä. Jos Virpillä on niin paljon kuvia kodistaan Facessa, että tietää millainen lipasto hänellä on, niin olisin osannut arvata itsekin, että lipaston laatikon ylimmästä kannattaa katsoa -se on aika tyypillinen paikka. Mutta kun kysyttiin, onko sitä lipastoa (itselläni ei ole [...]
   Kysyminen voi tietysti olla keino viedä huomio pois siitä, että lipasto näkyy julkisissa kuvissa.
   ”Cold reading” on suomennettu ”kylmiltään lukemiseksi” Wikipedia-artikkelin otsikossa.

   Lainaa

  41. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Vaikea henkilö: Kyllä siellä ketjussa oli välittömästi kyselyitä jonossa. Itsekin haluaisin vastauksia ja yhteydenottoa edesmenneeseen, mutta en toistaiseksi uskalla.
   Miksi sä luulet että joku randomi osaa antaa niitä vastauksia sulle? Koska se pyytää siitä rahaa ja sillä on tarot pakka? Itsekin mietin välillä esim että mitäköhän vaari vastaisi jos kysyisin asiaa x tai mitä se mahtaisi tuumata mun häröilyistä ja silloin käyn oman pikkuisen pääni sisällä keskustelun vaarin kanssa. En jaksa uskoa kenenkään kuka ei ole edes häntä tavannut omaavan syvempää yhteyttä häneen ja siten omaavan kykyä paremmin vastata minulle.

   Lainaa

  42. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Työstämätön seuraeläin: Makes Sense?Voi hitto näitä typeriä anglismeja! 
   Niin juuri, ne eivät tee järkeä!

   Lainaa

  43. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Esiintyvä salaatti: Itse aattelin että passin löytyminen oli totta ja hauska sattuma. Ihan vain siksi että meidänkin passit on Ikean vaaleapuisen lipaston ylälaatikossa papereiden alla. Lipasto on tosin maalattu vihreäksi mutta aika lähellä silti.
   Mulla ei ole Ikean lipastoa, mutta kyllä siellä ylälaatikossa on kaikkia tärkeitä papereita ja mm. passi. Moni lipaston omistaja säilönee tärkeitä juttuja samoin, harva kai niitä keittiön alakaapeissakaan pitää. Sitä en tiedä mistä vaalean puun kekkasi.

   Lainaa

  44. Liittyvä jänis 19.5.2023 20:15
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Hyvä arvaushan se on se ylälaatikko. Toinen hyvä arvaus on Ikea, moni raijaa tavaraa sieltä. Väri sitten vaatii enempi tietämystä tai tuuria. Itse arvaisin valkoiseksi, se lienee yleisin väri. FB-profiilin kuvat tietty voi auttaa. Nimim. ei Ikean lipasto ja vieläpä valkoinen mutta sieltähän ne ylälaatikosta löytyy, muiden papereiden alta.

   Lainaa

  45. Tietty albatrossi 19.5.2023 21:36
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Kiroileva Siili: Uskopuhetta, mutta paskon
   Kirjaimellisesti, peräsuoli pitkällä.

   Lainaa

  46. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Onkohan tuossa nyt oikeasti edes kyse peräsuolesta, joka tulee ulos... Ilman enempiä tietoja veikkaisin ihan vain peräpukamaa. Ovat laajentuneita laskimoita, jotka voivat sieltä aukosta joskus ulos työntyä. Tämä puolestaan on aika tavallista eikä kovinkaan dramaattista.

   Lainaa

  47. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Näkinkenkiä keräilevä alligaattori: Hmm, tuolla selvänäköryhmissä kysytään myös paljon kadonneitten juttujen perään, mutta ei juuri näy tämmösiä ihmeitä. Tais olla ovela mainos. Tai sit oikeat näkijät ei jaksa pyöriä niissä ryhmissä, vaan auttaa ihmisiä tälleen.
   "Oikeat näkijät" huutista 😂

   Lainaa

  48. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Varsinainen meedio kun päätteli että a) ihmisellä on Ikea lipasto (varmaan näkyy jossain somen kuvassa tms kun värikin tiedetään) Ja b) passia saatettaisi säilyttää lipaston laatikossa tärkeiden papereiden kanssa Jos passi olis ollut esim sinisessä, kannellisessa peltipurkissa, perunalastupussin ja vanhan paahtokoneen takana jääkaapin yläpuolella olevassa hyllyssä (tms randomia) niin sitten olis jo aika meedio

   Lainaa

  49. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Toj Karin: Hyi saatana. Onko toi Charlotten ongelma ihan oikea terveydellinen vika, vai onko se enemmän itseaiheutettua esimerkiksi seksileikeillä joissa tarkoituksella revitään persettä liian isoilla tapeilla ja kaivetaan suolta pihalle? Voiko tuota tapahtua ihan luonnollisesti?
   Myös esim synnyttäminen voi aiheuttaa tätä.

   Lainaa

  50. Sievistelevä sakaali 22.5.2023 13:13
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Osuva pomelo: Alkuperäisestä ketjusta kävi ilmi, että Charlotta oli kysynyt asiasta äidiltään ja äiti oli sanonut, ettei tuollaisen pikkuasian takia mennä lääkäriin/vaivata lääkäreitä.
   No ei kai nyt tietenkään, naisillahan on aina jotain alapäävaivaa, eikä niistä kukaan halua kuulla. Parempi ne on omana tietona pitää ja kärsiä hiljaisuudessa.
   /s

   Lainaa

  51. Esiintyvä käärme 23.5.2023 8:52
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Kyöpeli: Onkohan tuossa nyt oikeasti edes kyse peräsuolesta, joka tulee ulos... Ilman enempiä tietoja veikkaisin ihan vain peräpukamaa. Ovat laajentuneita laskimoita, jotka voivat sieltä aukosta joskus ulos työntyä. Tämä puolestaan on aika tavallista eikä kovinkaan dramaattista.
   Kokemuksesta voin kertoa, että rajutkin peräpukamat erottaa kyllä peräsuolesta.

   Lainaa

  52. Valoton alokas 23.5.2023 23:30
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Tällä oli varmasti tarkoitus, koska tämän takia muistin korjata veroilmoituksen viimeisenä päivänä alle tunti ennen puoltayötä :D

   Lainaa

  53. Mietitty kobra 24.5.2023 23:45
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Karoliina: Ah, parhaita on ne, joilla on vastaavanlainen vaiva, mutta 'en kehtaa mennä lääkäriin', mutta ongelmitta sen kertoo omalla naamalla ja nimellä ryhmässä, jossa on jotain 60k ihmisiä ja todennäköisesti n kolmasosa kaikkia sen tuttuja. Makes sense.
   No, sen lääkärin täytyy mahdollisesti itse tutkia sitä vaivaa diagnoosin tekemiseksi eikä pelkkä potilaan selostus välttämättä riitä, hoidosta puhumattakaan. Sen takia kai monet toivovat että löytyisi jokin kotikonsti eikä tarvitsisi antaa täysin ennalta tuntemattoman ihmisen lähietäisyydeltä katsella ja mahdollisesti myös kosketella kehoaan. Mielestäni tämä on varsin ymmärrettävää varsinkin jos on aiempia kokemuksia tylyistä tai muuten ikävästi käyttäytyvistä lääkäreistä. Tietysti joillain on varaa yksityisen puolen palveluihin ja voivat ehkä itse valita sellaisen lääkärin jonka kanssa on mukava ja turvallinen olo.

   Lainaa

  54. Laskuvarjoton mestari 26.5.2023 21:46
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Tästä Charlotan postauksesta vielä pahemman mokan taitanee tehdä se, että kyseinen ihminen opiskelee sairaanhoitajaksi...mikä mahtaa olla opetuksen taso siellä koulussa jos tämmöstä tarvii naistenhuoneelta kysyä??

   Lainaa

  55. Muikea Mastodontti 27.5.2023 2:19
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Ei kai tää Charlotta ole se ex-Fia, Turun lahja maailman bimbokannalle? "Silarit virost ja sit Guccin laukku ja Burberryn toppi ja Lässynläs korkkarit kun mun pitää olla meidän amixen ihquin chiczi" "Panin puolen jääkiekkojoukkueen kaa kun haluun huomioo ja sitä saa olemalla bimbo bitzz"

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: en ole koskaan, ikea, lipasto, lääkäri, löytötavarat, meedio, passi, selvännäkijä, suoli, verot