Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Foliohattu kiristää, osa 24

Virpin teoria sata vuotta vanhaan "mysteeriin".
Suurenna näkymä
Foliohattu kiristää, osa 24
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 68 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +79 (91 ääntä)
   Enigma - seuraavaksi musiikista tunnettu Michael Cretun projekti on varmaankin kotoisin tai astraalisesti yhteydessä jonnekin Maan ulko@puolelle, esim. Delta Trianguliin.

   Lainaa

  2. Rääkivä rätti 2.5.2023 0:30
   Tulos: +240 (246 ääntä)
   Enigma on varmasti ulkoavaruudesta! Nykyään ei tommosesta ymmärretä mitään kun mitään viestiliikennettä ei salata. Lähetetään vaan kirjepostia joka suljetaan sinettisormuksella.

   Lainaa

  3. Tulos: +271 (277 ääntä)
   Itseasiassa enigmahan on kreikkaa ja tarkoittaa jonkinlaista mysteeriä, vaikeasti selvitettävää/ymmärrettävää asiaa. Saksalaiset vain ottivat sen salauslaitteensa nimeksi, koska se heidän mielestään sopi sille. Joten ihminen on hyvinkin voinut kuulla sanan "enigma" aiemmin ilman että se on mitenkään liittynyt saksalaisten 2. maailmansodan aikaisiin salakirjoituslaitteisiin, erityisesti jos on lukenut englanninkielisiä tekstejä joissa sitä varsin mielellään lainasanana käytetään, enemmän kuin suomessa.

   Lainaa

  4. Tulos: +183 (187 ääntä)
   Ah, mä tunnen yhtäkkiä itseni jotenkin kumman järkeväksi. Onkohan ufoilla asian kanssa jotain yhteyttä? Ja mikäköhän laji se on? Ilmeisesti ei ainakaan plerp,daijulainen. Huoh.

   Lainaa

  5. Välilaskuton salaatti 2.5.2023 0:40
   Tulos: +250 (252 ääntä)
   No höh. Nyt mun on pakko liittyä SUFOB Suomenkielinen ufo sivu -sivustolle koska en saa rauhaa ennen kun löydän Terhin edellisen postin ja saan selville että mikä Alien-laji resonoi minuun. Kauhea homma tuli tän takia nyt. Ja sitte pitää poistua ryhmästä koska yhdyssanat.

   Lainaa

  6. Tulos: +80 (84 ääntä)
   Mulla alkaa resonoimaan piikittömät jäsenkorjaajat. Pitäisiköhän liittyä jäseneksi tuohon ryhmään kunne kuolema korjaa.

   Lainaa

  7. Toj Karin 2.5.2023 1:40
   Tulos: +20 (60 ääntä)
   Juomari: Itseasiassa enigmahan on kreikkaa ja tarkoittaa jonkinlaista mysteeriä, vaikeasti selvitettävää/ymmärrettävää asiaa. Saksalaiset vain ottivat sen salauslaitteensa nimeksi, koska se heidän mielestään sopi sille. Joten ihminen on hyvinkin voinut kuulla sanan "enigma" aiemmin ilman että se on [...]
   Sanoisin että on huomattavasti todennäköisempää että sana on tuttu Batmanista kuin kreikan kielestä, mikäli sen on kuullut viestin salaus -aiheen ulkopuolelta.

   Lainaa

  8. Kivulias matelija 2.5.2023 1:40
   Tulos: +240 (244 ääntä)
   Kyllä Virpi, se menee just niin, että jos sinä et ymmärrä jotain niin se on tullut ulkoavaruudesta. Ja vissiin rokottautuminen on hyvä valinta, jos rokotehaitoista kärsivätkin eniten rokottamattomat.

   Lainaa

  9. Tulos: +84 (86 ääntä)
   Baader-Meinhof -ilmiö… Ja sit se, että jos tämä Virpi ei ymmärrä jostain asiasta mitään, se ei ehkä paljon vaadi…

   Lainaa

  10. Vehreä majava 2.5.2023 2:17
   Tulos: +71 (79 ääntä)
   Kyllähän "Saukkonen", "Tiina" ja "kaveri" ois hoidon tarpeessa. QAnonin salaliittoteorioiden loiskeet vielä lyö rantaan. Osa lopetti jo, osa meni jo hoitoon. Vielä noita muutama näyttää olevan.

   Lainaa

  11. Viisas leopardi 2.5.2023 2:39
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   You’re my enigma…

   Lainaa

  12. Napiton kiivi 2.5.2023 2:44
   Tulos: +99 (101 ääntä)
   Välilaskuton salaatti: No höh. Nyt mun on pakko liittyä SUFOB Suomenkielinen ufo sivu -sivustolle koska en saa rauhaa ennen kun löydän Terhin edellisen postin ja saan selville että mikä Alien-laji resonoi minuun. Kauhea homma tuli tän takia nyt. Ja sitte pitää poistua ryhmästä koska yhdyssanat.
   Nyt joku oikeasti liittyy ja laittaa ne luonnehdinnat kommentissa tänne! Haluan tietää.

   Lainaa

  13. Tulos: +96 (98 ääntä)
   Nyt kiinnostaisi kovasti kuulla niistä ponnisteluista ja erityisesti niiden tuloksista, mitä Terhi on ihmiskunnan hyväksi tehnyt

   Lainaa

  14. Tääontää 2.5.2023 6:25
   Tulos: +94 (98 ääntä)
   Että verta valuu heti kun on rokotettuja. Kyllä olette parantumattomasti sairas, ei voida parantaa, täytyy lopettaa. Ja seuraava

   Lainaa

  15. Eräsvaan 2.5.2023 6:33
   Tulos: +25 (31 ääntä)
   Juomari: Itseasiassa enigmahan on kreikkaa ja tarkoittaa jonkinlaista mysteeriä, vaikeasti selvitettävää/ymmärrettävää asiaa. Saksalaiset vain ottivat sen salauslaitteensa nimeksi, koska se heidän mielestään sopi sille. Joten ihminen on hyvinkin voinut kuulla sanan "enigma" aiemmin ilman että se on [...]
   Tai katsonut Batman forever-leffan, missä Edvard Nygma, josta puhuttiin myös E. Nygmana yhden arvoituksen yhteydessä.

   Lainaa

  16. Lila herne 2.5.2023 7:23
   Tulos: +174 (176 ääntä)
   Taitaa tuo piikitettyjen seurassa oireilu toimia samalla periaatteella kuin sähköallergia: oireita ilmaantuu vain, jos henkilö tietää/luulee olevansa sähkölaitteiden läheisyydessä. Ja Virpin tapauksesta tulee mieleen, että opettaja oli saattanut mainita enigman jo edellisellä luennolla, mutta Virpi ei kuunnellut, ja sana jäi vain alitajuntaan.

   Lainaa

  17. Kouluttamaton muurahainen 2.5.2023 7:32
   Tulos: +32 (32 ääntä)
   Napiton kiivi: Nyt joku oikeasti liittyy ja laittaa ne luonnehdinnat kommentissa tänne! Haluan tietää.
   Mä olin tulossa sanomaan ihan samaa.

   Lainaa

  18. Peruuttamaton riikinkukko 2.5.2023 8:11
   Tulos: +100 (102 ääntä)
   Mut on k-piikitetty ja viime talvena tuli monta kertaa verta nenästä. Syytän kyllä enemmän työpaikan kuivaa sisäilmaa yhdistettynä kortisoninenäsuihkeeseen.

   Lainaa

  19. Edustava apina 2.5.2023 8:20
   Tulos: +69 (73 ääntä)
   Virpi, todennäköisimmin opettajasi mainitsi asiasta jo edellisellä tunnilla, mutta olit muissa maailmoissa ja unohdit sen.

   Lainaa

  20. Hameeseen pukeutuva metso 2.5.2023 8:36
   Tulos: +78 (78 ääntä)
   Peruuttamaton riikinkukko: Mut on k-piikitetty ja viime talvena tuli monta kertaa verta nenästä. Syytän kyllä enemmän työpaikan kuivaa sisäilmaa yhdistettynä kortisoninenäsuihkeeseen.
   Rokotteen piikkiin on laitettu vaihdevuosien alkamisesta ikänäköön sekä sukupuolitauti. Yksikään ihminen ei pysty tunnistamaan onko toinen rokotettu vai ei.

   Lainaa

  21. Tulos: +79 (99 ääntä)
   Kyllä maailma on epäreilu paikka. Otin kolme k-piikkiä ihan vaan, että vaimon rinnat olisivat kasvaneet ja kiinteytyneet, mutta mitään ei ole tapahtunut...

   Lainaa

  22. Kärsivä Hirmulisko 2.5.2023 9:00
   Tulos: +50 (50 ääntä)
   Välilaskuton salaatti: No höh. Nyt mun on pakko liittyä SUFOB Suomenkielinen ufo sivu -sivustolle koska en saa rauhaa ennen kun löydän Terhin edellisen postin ja saan selville että mikä Alien-laji resonoi minuun. Kauhea homma tuli tän takia nyt. Ja sitte pitää poistua ryhmästä koska yhdyssanat.
   Jaa sitten tännekin ettei kaikkien tarvitse liittyä siihen!

   Lainaa

  23. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Mä oon ihan oma alienlaji.

   Lainaa

  24. MerryXmas 2.5.2023 9:57
   Tulos: +58 (68 ääntä)
   Rääkivä rätti: Enigma on varmasti ulkoavaruudesta! Nykyään ei tommosesta ymmärretä mitään kun mitään viestiliikennettä ei salata. Lähetetään vaan kirjepostia joka suljetaan sinettisormuksella.
   Jos luennoilla käsitellään salakirjoitusten ja salausten historiaa, niin varmaan pötkähtää pökäle ja virtsaa housuun, kun tytär kuulee, että ensimmäiset salakieliset tekstit tehtiin palttiarallaa 2500 vuotta sitten. Että ihmiskunta ei suinkaan mulkkuillut alasti luolissa kirppuja syöden, vaan joukossa oli oikeasti nohevaa porukkaa jo kauan sitten.

   Lainaa

  25. It's a deal 2.5.2023 10:38
   Tulos: +32 (32 ääntä)
   Tove: Baader-Meinhof -ilmiö… Ja sit se, että jos tämä Virpi ei ymmärrä jostain asiasta mitään, se ei ehkä paljon vaadi…
   Tuo ilmiö toimi aika täydellisesti, kun olin lukemassa heistä ja Sig veti radiossa: "Eikä Ulrike Meinhofin kuolemasta..."
   Kyseessä ei varmasti ollut sattuma, syy oli jonkun toisen tekemässä huonossa radiokanavavalinnassa.

   Lainaa

  26. Selkeä kotka 2.5.2023 10:47
   Tulos: +53 (61 ääntä)
   Terhi minussa on varmasti Alienin DNA:ta, mutta en ole varma osaanko tulkita oikein. Aamulla pöntöllä käydessä koko WC-pönttö resonoi siihen malliin että luulen olevani quraperce-planeetalta. Mutta se jäi vielä auki, että mihin avaruusporukkaan kuulun? 🤔

   Lainaa

  27. Tulos: +3 (5 ääntä)
   tonique: Enigma - seuraavaksi musiikista tunnettu Michael Cretun projekti on varmaankin kotoisin tai astraalisesti yhteydessä jonnekin Maan ulko@puolelle, esim. Delta Trianguliin.
   Tsekkasin muuten, ja Kolmion tähdistä parempi olisi HD 9446, jolla tunnetaan jo planeettoja. Ei se kylläkään näy paljain silmin.

   Lainaa

  28. Lumisateessa kastunut lihapiirakka 2.5.2023 11:58
   Tulos: +58 (66 ääntä)
   Sanokaa joku kiltti, että luentoja on muissakin oppilaitoksissa kuin yliopistoissa. En kestä ajatusta, että Virpin järjenjuoksulla varustettu ihminen olisi päässyt yliopistoon.

   Lainaa

  29. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Kas, kiitos Baader-Meinhof -ilmiöstä. Olen toki kokenut sitä, mutta en tiennyt, että sillä on varsinainen nimi. (Enkä tiennyt sitäkään, että jotkut tulevat siitä vainoharhaiseksi).

   Lainaa

  30. Laajahko sakaali 2.5.2023 12:21
   Tulos: +49 (53 ääntä)
   Lumisateessa kastunut lihapiirakka: Sanokaa joku kiltti, että luentoja on muissakin oppilaitoksissa kuin yliopistoissa. En kestä ajatusta, että Virpin järjenjuoksulla varustettu ihminen olisi päässyt yliopistoon.
   Kyseessä voi olla myös avoin yliopisto, jonka kursseille pääsee kuka vain maksua vastaan.

   Lainaa

  31. Tulos: -6 (10 ääntä)
   Toj Karin: Sanoisin että on huomattavasti todennäköisempää että sana on tuttu Batmanista kuin kreikan kielestä, mikäli sen on kuullut viestin salaus -aiheen ulkopuolelta.
   Mielenkiintoista, missä yhteydessä se Batmanissa esiintyy? Itse en nimittäin muista sellaista lainkaan, tosin Batman-kokemukseni rajoittuukin sen vanhan TV-sarjan seuraamiseen ja joidenkin sarjakuvien lukemiseen lapsena, sekä pariin-kolmeen ensimmäisistä uustuotantoelokuvista.

   Lainaa

  32. It's a deal 2.5.2023 12:59
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Juomari: Mielenkiintoista, missä yhteydessä se Batmanissa esiintyy? Itse en nimittäin muista sellaista lainkaan, tosin Batman-kokemukseni rajoittuukin sen vanhan TV-sarjan seuraamiseen ja joidenkin sarjakuvien lukemiseen lapsena, sekä pariin-kolmeen ensimmäisistä uustuotantoelokuvista.
   https://batman.fandom.com/wiki/Enigma

   Lainaa

  33. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Lila herne: Taitaa tuo piikitettyjen seurassa oireilu toimia samalla periaatteella kuin sähköallergia: oireita ilmaantuu vain, jos henkilö tietää/luulee olevansa sähkölaitteiden läheisyydessä. Ja Virpin tapauksesta tulee mieleen, että opettaja oli saattanut mainita enigman jo edellisellä luennolla, mutta Virpi ei kuunnellut, ja sana jäi vain alitajuntaan.
   Virpi on myös saattanut selailla oppikirjaa ja bongata sanan sieltä. Tai opettajan lisäksi kuka tahansa luennolla on voinut mainita sanan jossain vaiheessa.

   Lainaa

  34. Tulos: +39 (41 ääntä)
   Mistähän tuo "B" tulee tuohon SUFOB -lyhenteeseen? 🤔🛸

   Lainaa

  35. Tulos: +65 (67 ääntä)
   Lila herne: Taitaa tuo piikitettyjen seurassa oireilu toimia samalla periaatteella kuin sähköallergia: oireita ilmaantuu vain, jos henkilö tietää/luulee olevansa sähkölaitteiden läheisyydessä. Ja Virpin tapauksesta tulee mieleen, että opettaja oli saattanut mainita enigman jo edellisellä luennolla, mutta Virpi ei kuunnellut, ja sana jäi vain alitajuntaan.
   Jep. Melkein tekisi mieli viettää päivä tai pari tuollaisen ihmisen seurassa ja sitten lopuksi "muistaa" että ai niin joo, olen rokotettu. Siinä sitten seuraisi sivusta kun toinen alkaa saman tien "oireilla" 🙄

   Lainaa

  36. Räkäpää 2.5.2023 13:32
   Tulos: +69 (71 ääntä)
   Vieläkö nuita "K-piikki hurdurrr" pellejä riittää? Luulisi loppujenkin kyllästyneen siitä jauhamiseen.

   Lainaa

  37. Jäämeren Mursu 2.5.2023 13:33
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Enigma on myös bändi, että sitäkin kautta on voinut jäädä alitajuntaan, jos on kuullut / lukenut joskus tän bändin nimen.

   Lainaa

  38. Loistelias lokki 2.5.2023 13:55
   Tulos: +72 (74 ääntä)
   Laura: Jep. Melkein tekisi mieli viettää päivä tai pari tuollaisen ihmisen seurassa ja sitten lopuksi "muistaa" että ai niin joo, olen rokotettu. Siinä sitten seuraisi sivusta kun toinen alkaa saman tien "oireilla" 🙄
   Eiku sillon se vaan "muistaa" että onkin oireillut koko ajan, ei vaan ymmärtänyt sen johtuvan sinusta kun luuli sua turvalliseksi - mutta että oletkin salaa myrkyttänyt häntä koko tämän ajan! 😢 Onneksi Petran serkku on juristi koska nyt foliohattu lupaa haastaa sut oikeuteen tapon yrityksestä 😤

   Lainaa

  39. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Virpi, Enigma ei "noussut pinnalle" nyt. Siitä on kyllä puhuttu kaikki nämä vuodet.

   Lainaa

  40. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Toj Karin: Sanoisin että on huomattavasti todennäköisempää että sana on tuttu Batmanista kuin kreikan kielestä, mikäli sen on kuullut viestin salaus -aiheen ulkopuolelta.
   Juuri tänään(kin) kuuntelin kappaleen U2 - Love me kiss me kill me thrill me ja nyt täällä puhutaan Enigmasta 😱
   Mulle tulee aina ensimmäisenä mieleen Jim Carreyn Arvuuttaja kyseisestä sanasta, sitten se, mitä se tarkoittaa ja sen jälkeen ei tule mieleen kreikankieli saati saksalainen salauslaite :'D

   Lainaa

  41. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Oho, meni sanat väärin päin :(

   Lainaa

  42. Saatanan vajaaälyinen lehmä 2.5.2023 15:35
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   Nää huurupäät saa pitää facebookin hyvänään

   Lainaa

  43. Käsitetty minkki 2.5.2023 15:36
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Panttilainaamossa, jonka katsoin jokin aika sitten mtv -palvelusta, oli myös Enigma -laite. Niitähän (Panttilainaamoita) pyörii telkkarissa aina uusinnan uusintanakin, joten sieltäkin se on voinut jäädä mieleen...

   Lainaa

  44. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Toj Karin: Sanoisin että on huomattavasti todennäköisempää että sana on tuttu Batmanista kuin kreikan kielestä, mikäli sen on kuullut viestin salaus -aiheen ulkopuolelta.
   Kyllä sitä englannissa viljellään aika usein mistä tahansa mysteeristä puhuttaessa. Kantasana on kreikkaa, mutta se on monessa kielessä lainasanana.

   Lainaa

  45. Häikäilemätön myyrä 2.5.2023 17:03
   Tulos: +44 (48 ääntä)
   "Autan ihmiskuntaa siirtymään korkeimpiin dimensioihin" kuulostaa ihan joltain kansanmurhaajan motolta.

   Lainaa

  46. Lihavahko meduusa 2.5.2023 17:22
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Koronahörhöt ovat jo totaalisen kyllästyttävä klisee. Alienhörhö sentään vähän hauska.

   Lainaa

  47. Puuhakas mustikka 2.5.2023 17:45
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Arvasin, että Enigma kuulosti jotenki tutulta. Diablo 2 pelissähän se oli "rune-sana" erittäin hyvä kolmen runen armori.

   Lainaa

  48. Kade seepra 2.5.2023 18:07
   Tulos: +46 (46 ääntä)
   Mitenhän näillä rokotevastaisilla hihhuleilla on aina lukuisia kavereita ja perheenjäseniä, joilla jokaisella tullut vähintään Ebola piikistä. Itsellä tuli melko ilkeä kuume kyseisestä piikistä, mutta oikeastaan kenellekkään muulle ketä tunnen ei juurikaan mitään tullut.

   Lainaa

  49. Syyntakeeton monni 2.5.2023 18:46
   Tulos: +43 (43 ääntä)
   Laura: Mistähän tuo "B" tulee tuohon SUFOB -lyhenteeseen? 🤔🛸
   Bullshit

   Lainaa

  50. Asfaltoitu seuraeläin 2.5.2023 19:15
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Syyntakeeton monni: Bullshit
   Bage (sic!)

   Lainaa

  51. Kenkku ampiainen 2.5.2023 19:23
   Tulos: -12 (18 ääntä)
   Lumisateessa kastunut lihapiirakka: Sanokaa joku kiltti, että luentoja on muissakin oppilaitoksissa kuin yliopistoissa. En kestä ajatusta, että Virpin järjenjuoksulla varustettu ihminen olisi päässyt yliopistoon.
   Et ole sitten itse opiskellut yliopistossa?

   Lainaa

  52. Kimakka paprika 2.5.2023 20:49
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Rokotettujen seurassa valuu veri nenästä todennäköisesti vasta, kun on riittävän pitkään louskuttanut tyhjänpäiväisyyksiä piikkiproteiinien vaaroista ja mikrosiruista.

   Lainaa

  53. Roosa jääkarhu 2.5.2023 21:02
   Tulos: +32 (32 ääntä)
   Lumisateessa kastunut lihapiirakka: Sanokaa joku kiltti, että luentoja on muissakin oppilaitoksissa kuin yliopistoissa. En kestä ajatusta, että Virpin järjenjuoksulla varustettu ihminen olisi päässyt yliopistoon.
   Yliopiston luennolle voi kävellä sisään kuka vain. Sen kun vaan lukee aikataulut opinto-oppaasta ja istuu saliin. Tenttiin osallistumiseen vasta tarvitaan opinto-oikeus.

   Lainaa

  54. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Kenkku ampiainen: Et ole sitten itse opiskellut yliopistossa?
     Riippuu yliopistosta. Itsekin olen keskustellut kurssitoverin kanssa, joka ilmoitti haluavansa opiskelemaan kirjallisuutta, koska oli lukenut kaikki Harry Potterit -jotkut jopa useaan kertaan! Ja ne ovat paksuja, tosi vaativia! Ei tapahtunut Suomessa.
     Joissain maissa kuka tahansa joka maksaa lukukausimaksun voi kävellä sisään, ja vasta ensimmäisen vuoden lopussa ne, jotka eivät saaneet riittävästi opintopisteitä, poistettiin. Toisena vuonna oli jo vähän rauhallisempi meno. 
     Sitten on tietysti niitäkin jotka ovat ihan oikeassa paikassa, mutta eksyneet sivuaineeseen joka ei sitten ollut niin hyvä valinta. Tunnen -oikein täyspäisen -matematiikan opiskelijan, joka ei erota sonettia saketista. Luultavasti omat vaikeuteni massadatan kanssa huvittavat häntä ihan yhtä paljon.
     Mutta yleensä jos suomalaiseen, hyvämaineiseen yliopistoon pääsee, niin se sanoo jotain ainakin alustavaa myönteistä kuitenkin. Toki, sai Päivi Räsänenkin opiskella lääkäriksi ja Hullu-Uho kirjoittaa kirkkoslaavista (?) -mutta yleensä luottaisin enemmän yliopistolaiseen kuin Elämäm Kovaan Kouluun, joskin aina on hyvä tarkistaa kahdesti.

   Lainaa

  55. Rohkea myyrä 2.5.2023 22:55
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Laura: Mistähän tuo "B" tulee tuohon SUFOB -lyhenteeseen? 🤔🛸
   Jossain on varmasti ryhmä A. Nämä on sitten niitä, jotka eivät siihen päässeet. Eli B-ryhmää.

   Lainaa

  56. Vakiintunut kana 2.5.2023 23:23
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Räkäpää: Vieläkö nuita "K-piikki hurdurrr" pellejä riittää? Luulisi loppujenkin kyllästyneen siitä jauhamiseen.
   Kyllä niitä vain riittää edelleen. Nykyään he enimmäkseen pauhaavat joka ikisessä jonkun henkilön kuolemasta kertovan uutisen kommenttikentässä kuinka kuolema johtui piikeistä, vaikka kyseessä olisi itsemurha tai auto-onnettomuus.

   Lainaa

  57. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Kade seepra: Mitenhän näillä rokotevastaisilla hihhuleilla on aina lukuisia kavereita ja perheenjäseniä, joilla jokaisella tullut vähintään Ebola piikistä. Itsellä tuli melko ilkeä kuume kyseisestä piikistä, mutta oikeastaan kenellekkään muulle ketä tunnen ei juurikaan mitään tullut.
   Tiina ja kaverinsa oireilee rokotettujen seurassa, koska sitä on hyvä syyttää kaikesta mitä omassa kehossa tapahtuu tai mitä jopa itse aiheuttaa itelleen. 
   Tarpeeks kovaa kun huudat hullun kiilto silmissä, ei käy kukaan väittää vastaankaan.
   Jos vielä saavat kuulla, että joku kaupan täti on ottanu _rokotteen_, saa siitä ihan todisteen, että tämäkin menkkakipu, alapääkutina ja känniriita puolison kanssa johtui hei muuten siitä yhestä tyypistä, jonka vieressä oleilin pari päivää sitten!

   Lainaa

  58. Musta rakki 3.5.2023 3:49
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Räkäpää: Vieläkö nuita "K-piikki hurdurrr" pellejä riittää? Luulisi loppujenkin kyllästyneen siitä jauhamiseen.
   Hullumpaakin löytyy... kyllä, vieläkin hullumpaa...

   Lainaa

  59. Arkkienkeli 3.5.2023 12:49
   Tulos: -5 (5 ääntä)
   Ja tällä litteäpäisellä kansanosalla on täysi-ikäisenä äänestysoikeus. Ja ajokortti. Herranjumala!

   Lainaa

  60. Baader-Meinhof ja Atsipoppaa 3.5.2023 16:28
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Mulle päivänselvää / Onks sulle edellee enigma

   Lainaa

  61. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Juomari: Mielenkiintoista, missä yhteydessä se Batmanissa esiintyy? Itse en nimittäin muista sellaista lainkaan, tosin Batman-kokemukseni rajoittuukin sen vanhan TV-sarjan seuraamiseen ja joidenkin sarjakuvien lukemiseen lapsena, sekä pariin-kolmeen ensimmäisistä uustuotantoelokuvista.
   Arvuuttajan nimi on Edward Nigma.

   Lainaa

  62. Eka pussieläin 3.5.2023 17:38
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   täytyypä alkaa pitämään joka päivä jotain vaccinated -paitaa. pysyy nuo saatanan sekopäät loitolla.

   Lainaa

  63. Aineeton karpalo 3.5.2023 23:11
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Asfaltoitu seuraeläin: Bage (sic!)
   Tätä mä salaa toivoin 😄

   Lainaa

  64. Suurlukija 4.5.2023 10:31
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Virpin löytämä ilmiö on varmaan tämä https://en.wikipedia.org/wiki/Frequency_illusion

   Lainaa

  65. Tasoitettu päärynä 4.5.2023 14:08
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   "Minä en ymmärrä" -> Täytyy olla maan ulkopuolelta. Jollakin käsittämättömällä tavalla lieventävä asianhaara oli: "100 vuotta sitten ihmiset asuivat alasti luolassa ja silti rakensivat tämän" -> Täytyy olla maan ulkopuolelta. Ja samaan postaukseen vielä "Minä kuulin sanan 105 vuotta sen keksimisestä" -> Nousee pinnalle tasan sata vuotta sen keksimisestä.

   Lainaa

  66. Tulos: -7 (9 ääntä)
   Pluri: Mulla alkaa resonoimaan piikittömät jäsenkorjaajat. Pitäisiköhän liittyä jäseneksi tuohon ryhmään kunne kuolema korjaa.
   tarkoittaa piikitön jäsenkorjaaja ns. naisoletettua jäsenkorjaajaa kun miesoletetuillahan on se oma piikkinsä siellä jalkojen välissä?

   Lainaa

  67. Tulos: +4 (4 ääntä)
   MerryXmas: Jos luennoilla käsitellään salakirjoitusten ja salausten historiaa, niin varmaan pötkähtää pökäle ja virtsaa housuun, kun tytär kuulee, että ensimmäiset salakieliset tekstit tehtiin palttiarallaa 2500 vuotta sitten. Että ihmiskunta ei suinkaan mulkkuillut alasti luolissa kirppuja syöden, vaan joukossa oli oikeasti nohevaa porukkaa jo kauan sitten.
   puhumattakaan siitä että viestinviejä ajettiin kaljuksi, päänahkaan tatuoitiin viesti ja sitten odotettiin että hiukset kasvoivat takaisin  ja lähetettiin viemään viesti perille.

   Lainaa

  68. Siivoton varis 6.5.2023 10:14
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Internet on loistava keksintö mutta valitettavasti se myös mahdollistaa kasvottoman huuhaan levityämisen medialukutaidottomien yksilöiden mieliin. Olkaa henkilökohtaisesti mitä mieltä haluatte mutta mitään todisteita noiden hörhöpuheiden tueksi ei löydy, eikä tule löytymään.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: alienit, enigma, jäsenkorjaaja, maailmansota, mysteeri, saksa, salaliittoreoriat, salaus, toinen maailmansota