Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Foliohattu kiristää, osa 24

Virpin teoria sata vuotta vanhaan "mysteeriin".
Foliohattu kiristää, osa 24

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 70 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +80 (92 ääntä)
      Enigma - seuraavaksi musiikista tunnettu Michael Cretun projekti on varmaankin kotoisin tai astraalisesti yhteydessä jonnekin Maan ulko@puolelle, esim. Delta Trianguliin.

      Lainaa

    2. Rääkivä rätti 2.5.2023 0:30
      Tulos: +249 (255 ääntä)
      Enigma on varmasti ulkoavaruudesta! Nykyään ei tommosesta ymmärretä mitään kun mitään viestiliikennettä ei salata. Lähetetään vaan kirjepostia joka suljetaan sinettisormuksella.

      Lainaa

    3. Tulos: +283 (289 ääntä)
      Itseasiassa enigmahan on kreikkaa ja tarkoittaa jonkinlaista mysteeriä, vaikeasti selvitettävää/ymmärrettävää asiaa. Saksalaiset vain ottivat sen salauslaitteensa nimeksi, koska se heidän mielestään sopi sille. Joten ihminen on hyvinkin voinut kuulla sanan "enigma" aiemmin ilman että se on mitenkään liittynyt saksalaisten 2. maailmansodan aikaisiin salakirjoituslaitteisiin, erityisesti jos on lukenut englanninkielisiä tekstejä joissa sitä varsin mielellään lainasanana käytetään, enemmän kuin suomessa.

      Lainaa

    4. Tulos: +188 (192 ääntä)
      Ah, mä tunnen yhtäkkiä itseni jotenkin kumman järkeväksi. Onkohan ufoilla asian kanssa jotain yhteyttä? Ja mikäköhän laji se on? Ilmeisesti ei ainakaan plerp,daijulainen. Huoh.

      Lainaa

    5. Välilaskuton salaatti 2.5.2023 0:40
      Tulos: +259 (261 ääntä)
      No höh. Nyt mun on pakko liittyä SUFOB Suomenkielinen ufo sivu -sivustolle koska en saa rauhaa ennen kun löydän Terhin edellisen postin ja saan selville että mikä Alien-laji resonoi minuun. Kauhea homma tuli tän takia nyt. Ja sitte pitää poistua ryhmästä koska yhdyssanat.

      Lainaa

    6. Tulos: +84 (88 ääntä)
      Mulla alkaa resonoimaan piikittömät jäsenkorjaajat. Pitäisiköhän liittyä jäseneksi tuohon ryhmään kunne kuolema korjaa.

      Lainaa

    7. Toj Karin 2.5.2023 1:40
      Tulos: +21 (61 ääntä)
      Juomari: Itseasiassa enigmahan on kreikkaa ja tarkoittaa jonkinlaista mysteeriä, vaikeasti selvitettävää/ymmärrettävää asiaa. Saksalaiset vain ottivat sen salauslaitteensa nimeksi, koska se heidän mielestään sopi sille. Joten ihminen on hyvinkin voinut kuulla sanan "enigma" aiemmin ilman että se on [...]
      Sanoisin että on huomattavasti todennäköisempää että sana on tuttu Batmanista kuin kreikan kielestä, mikäli sen on kuullut viestin salaus -aiheen ulkopuolelta.

      Lainaa

    8. Kivulias matelija 2.5.2023 1:40
      Tulos: +251 (255 ääntä)
      Kyllä Virpi, se menee just niin, että jos sinä et ymmärrä jotain niin se on tullut ulkoavaruudesta. Ja vissiin rokottautuminen on hyvä valinta, jos rokotehaitoista kärsivätkin eniten rokottamattomat.

      Lainaa

    9. Tulos: +86 (88 ääntä)
      Baader-Meinhof -ilmiö… Ja sit se, että jos tämä Virpi ei ymmärrä jostain asiasta mitään, se ei ehkä paljon vaadi…

      Lainaa

    10. Vehreä majava 2.5.2023 2:17
      Tulos: +74 (82 ääntä)
      Kyllähän "Saukkonen", "Tiina" ja "kaveri" ois hoidon tarpeessa. QAnonin salaliittoteorioiden loiskeet vielä lyö rantaan. Osa lopetti jo, osa meni jo hoitoon. Vielä noita muutama näyttää olevan.

      Lainaa

    11. Viisas leopardi 2.5.2023 2:39
      Tulos: +8 (14 ääntä)
      You’re my enigma…

      Lainaa

    12. Napiton kiivi 2.5.2023 2:44
      Tulos: +103 (105 ääntä)
      Välilaskuton salaatti: No höh. Nyt mun on pakko liittyä SUFOB Suomenkielinen ufo sivu -sivustolle koska en saa rauhaa ennen kun löydän Terhin edellisen postin ja saan selville että mikä Alien-laji resonoi minuun. Kauhea homma tuli tän takia nyt. Ja sitte pitää poistua ryhmästä koska yhdyssanat.
      Nyt joku oikeasti liittyy ja laittaa ne luonnehdinnat kommentissa tänne! Haluan tietää.

      Lainaa

    13. Tulos: +100 (102 ääntä)
      Nyt kiinnostaisi kovasti kuulla niistä ponnisteluista ja erityisesti niiden tuloksista, mitä Terhi on ihmiskunnan hyväksi tehnyt

      Lainaa

    14. Tääontää 2.5.2023 6:25
      Tulos: +97 (101 ääntä)
      Että verta valuu heti kun on rokotettuja. Kyllä olette parantumattomasti sairas, ei voida parantaa, täytyy lopettaa. Ja seuraava

      Lainaa

    15. Eräsvaan 2.5.2023 6:33
      Tulos: +26 (32 ääntä)
      Juomari: Itseasiassa enigmahan on kreikkaa ja tarkoittaa jonkinlaista mysteeriä, vaikeasti selvitettävää/ymmärrettävää asiaa. Saksalaiset vain ottivat sen salauslaitteensa nimeksi, koska se heidän mielestään sopi sille. Joten ihminen on hyvinkin voinut kuulla sanan "enigma" aiemmin ilman että se on [...]
      Tai katsonut Batman forever-leffan, missä Edvard Nygma, josta puhuttiin myös E. Nygmana yhden arvoituksen yhteydessä.

      Lainaa

    16. Lila herne 2.5.2023 7:23
      Tulos: +178 (180 ääntä)
      Taitaa tuo piikitettyjen seurassa oireilu toimia samalla periaatteella kuin sähköallergia: oireita ilmaantuu vain, jos henkilö tietää/luulee olevansa sähkölaitteiden läheisyydessä. Ja Virpin tapauksesta tulee mieleen, että opettaja oli saattanut mainita enigman jo edellisellä luennolla, mutta Virpi ei kuunnellut, ja sana jäi vain alitajuntaan.

      Lainaa

    17. Kouluttamaton muurahainen 2.5.2023 7:32
      Tulos: +33 (33 ääntä)
      Napiton kiivi: Nyt joku oikeasti liittyy ja laittaa ne luonnehdinnat kommentissa tänne! Haluan tietää.
      Mä olin tulossa sanomaan ihan samaa.

      Lainaa

    18. Peruuttamaton riikinkukko 2.5.2023 8:11
      Tulos: +103 (105 ääntä)
      Mut on k-piikitetty ja viime talvena tuli monta kertaa verta nenästä. Syytän kyllä enemmän työpaikan kuivaa sisäilmaa yhdistettynä kortisoninenäsuihkeeseen.

      Lainaa

    19. Edustava apina 2.5.2023 8:20
      Tulos: +71 (75 ääntä)
      Virpi, todennäköisimmin opettajasi mainitsi asiasta jo edellisellä tunnilla, mutta olit muissa maailmoissa ja unohdit sen.

      Lainaa

    20. Hameeseen pukeutuva metso 2.5.2023 8:36
      Tulos: +82 (82 ääntä)
      Peruuttamaton riikinkukko: Mut on k-piikitetty ja viime talvena tuli monta kertaa verta nenästä. Syytän kyllä enemmän työpaikan kuivaa sisäilmaa yhdistettynä kortisoninenäsuihkeeseen.
      Rokotteen piikkiin on laitettu vaihdevuosien alkamisesta ikänäköön sekä sukupuolitauti. Yksikään ihminen ei pysty tunnistamaan onko toinen rokotettu vai ei.

      Lainaa

    21. Tulos: +85 (107 ääntä)
      Kyllä maailma on epäreilu paikka. Otin kolme k-piikkiä ihan vaan, että vaimon rinnat olisivat kasvaneet ja kiinteytyneet, mutta mitään ei ole tapahtunut...

      Lainaa

    22. Kärsivä Hirmulisko 2.5.2023 9:00
      Tulos: +54 (54 ääntä)
      Välilaskuton salaatti: No höh. Nyt mun on pakko liittyä SUFOB Suomenkielinen ufo sivu -sivustolle koska en saa rauhaa ennen kun löydän Terhin edellisen postin ja saan selville että mikä Alien-laji resonoi minuun. Kauhea homma tuli tän takia nyt. Ja sitte pitää poistua ryhmästä koska yhdyssanat.
      Jaa sitten tännekin ettei kaikkien tarvitse liittyä siihen!

      Lainaa

    23. Tulos: +34 (34 ääntä)
      Mä oon ihan oma alienlaji.

      Lainaa

    24. MerryXmas 2.5.2023 9:57
      Tulos: +60 (70 ääntä)
      Rääkivä rätti: Enigma on varmasti ulkoavaruudesta! Nykyään ei tommosesta ymmärretä mitään kun mitään viestiliikennettä ei salata. Lähetetään vaan kirjepostia joka suljetaan sinettisormuksella.
      Jos luennoilla käsitellään salakirjoitusten ja salausten historiaa, niin varmaan pötkähtää pökäle ja virtsaa housuun, kun tytär kuulee, että ensimmäiset salakieliset tekstit tehtiin palttiarallaa 2500 vuotta sitten. Että ihmiskunta ei suinkaan mulkkuillut alasti luolissa kirppuja syöden, vaan joukossa oli oikeasti nohevaa porukkaa jo kauan sitten.

      Lainaa

    25. It's a deal 2.5.2023 10:38
      Tulos: +33 (35 ääntä)
      Tove: Baader-Meinhof -ilmiö… Ja sit se, että jos tämä Virpi ei ymmärrä jostain asiasta mitään, se ei ehkä paljon vaadi…
      Tuo ilmiö toimi aika täydellisesti, kun olin lukemassa heistä ja Sig veti radiossa: "Eikä Ulrike Meinhofin kuolemasta..."
      Kyseessä ei varmasti ollut sattuma, syy oli jonkun toisen tekemässä huonossa radiokanavavalinnassa.

      Lainaa

    26. Selkeä kotka 2.5.2023 10:47
      Tulos: +56 (64 ääntä)
      Terhi minussa on varmasti Alienin DNA:ta, mutta en ole varma osaanko tulkita oikein. Aamulla pöntöllä käydessä koko WC-pönttö resonoi siihen malliin että luulen olevani quraperce-planeetalta. Mutta se jäi vielä auki, että mihin avaruusporukkaan kuulun? 🤔

      Lainaa

    27. Tulos: +3 (5 ääntä)
      tonique: Enigma - seuraavaksi musiikista tunnettu Michael Cretun projekti on varmaankin kotoisin tai astraalisesti yhteydessä jonnekin Maan ulko@puolelle, esim. Delta Trianguliin.
      Tsekkasin muuten, ja Kolmion tähdistä parempi olisi HD 9446, jolla tunnetaan jo planeettoja. Ei se kylläkään näy paljain silmin.

      Lainaa

    28. Lumisateessa kastunut lihapiirakka 2.5.2023 11:58
      Tulos: +60 (68 ääntä)
      Sanokaa joku kiltti, että luentoja on muissakin oppilaitoksissa kuin yliopistoissa. En kestä ajatusta, että Virpin järjenjuoksulla varustettu ihminen olisi päässyt yliopistoon.

      Lainaa

    29. Tulos: +31 (33 ääntä)
      Kas, kiitos Baader-Meinhof -ilmiöstä. Olen toki kokenut sitä, mutta en tiennyt, että sillä on varsinainen nimi. (Enkä tiennyt sitäkään, että jotkut tulevat siitä vainoharhaiseksi).

      Lainaa

    30. Laajahko sakaali 2.5.2023 12:21
      Tulos: +51 (55 ääntä)
      Lumisateessa kastunut lihapiirakka: Sanokaa joku kiltti, että luentoja on muissakin oppilaitoksissa kuin yliopistoissa. En kestä ajatusta, että Virpin järjenjuoksulla varustettu ihminen olisi päässyt yliopistoon.
      Kyseessä voi olla myös avoin yliopisto, jonka kursseille pääsee kuka vain maksua vastaan.

      Lainaa

    31. Tulos: -6 (10 ääntä)
      Toj Karin: Sanoisin että on huomattavasti todennäköisempää että sana on tuttu Batmanista kuin kreikan kielestä, mikäli sen on kuullut viestin salaus -aiheen ulkopuolelta.
      Mielenkiintoista, missä yhteydessä se Batmanissa esiintyy? Itse en nimittäin muista sellaista lainkaan, tosin Batman-kokemukseni rajoittuukin sen vanhan TV-sarjan seuraamiseen ja joidenkin sarjakuvien lukemiseen lapsena, sekä pariin-kolmeen ensimmäisistä uustuotantoelokuvista.

      Lainaa

    32. It's a deal 2.5.2023 12:59
      Tulos: +8 (10 ääntä)
      Juomari: Mielenkiintoista, missä yhteydessä se Batmanissa esiintyy? Itse en nimittäin muista sellaista lainkaan, tosin Batman-kokemukseni rajoittuukin sen vanhan TV-sarjan seuraamiseen ja joidenkin sarjakuvien lukemiseen lapsena, sekä pariin-kolmeen ensimmäisistä uustuotantoelokuvista.
      https://batman.fandom.com/wiki/Enigma

      Lainaa

    33. Tulos: +31 (33 ääntä)
      Lila herne: Taitaa tuo piikitettyjen seurassa oireilu toimia samalla periaatteella kuin sähköallergia: oireita ilmaantuu vain, jos henkilö tietää/luulee olevansa sähkölaitteiden läheisyydessä. Ja Virpin tapauksesta tulee mieleen, että opettaja oli saattanut mainita enigman jo edellisellä luennolla, mutta Virpi ei kuunnellut, ja sana jäi vain alitajuntaan.
      Virpi on myös saattanut selailla oppikirjaa ja bongata sanan sieltä. Tai opettajan lisäksi kuka tahansa luennolla on voinut mainita sanan jossain vaiheessa.

      Lainaa

    34. Tulos: +40 (42 ääntä)
      Mistähän tuo "B" tulee tuohon SUFOB -lyhenteeseen? 🤔🛸

      Lainaa

    35. Tulos: +67 (69 ääntä)
      Lila herne: Taitaa tuo piikitettyjen seurassa oireilu toimia samalla periaatteella kuin sähköallergia: oireita ilmaantuu vain, jos henkilö tietää/luulee olevansa sähkölaitteiden läheisyydessä. Ja Virpin tapauksesta tulee mieleen, että opettaja oli saattanut mainita enigman jo edellisellä luennolla, mutta Virpi ei kuunnellut, ja sana jäi vain alitajuntaan.
      Jep. Melkein tekisi mieli viettää päivä tai pari tuollaisen ihmisen seurassa ja sitten lopuksi "muistaa" että ai niin joo, olen rokotettu. Siinä sitten seuraisi sivusta kun toinen alkaa saman tien "oireilla" 🙄

      Lainaa

    36. Räkäpää 2.5.2023 13:32
      Tulos: +70 (74 ääntä)
      Vieläkö nuita "K-piikki hurdurrr" pellejä riittää? Luulisi loppujenkin kyllästyneen siitä jauhamiseen.

      Lainaa

    37. Jäämeren Mursu 2.5.2023 13:33
      Tulos: +42 (44 ääntä)
      Enigma on myös bändi, että sitäkin kautta on voinut jäädä alitajuntaan, jos on kuullut / lukenut joskus tän bändin nimen.

      Lainaa

    38. Loistelias lokki 2.5.2023 13:55
      Tulos: +75 (77 ääntä)
      Laura: Jep. Melkein tekisi mieli viettää päivä tai pari tuollaisen ihmisen seurassa ja sitten lopuksi "muistaa" että ai niin joo, olen rokotettu. Siinä sitten seuraisi sivusta kun toinen alkaa saman tien "oireilla" 🙄
      Eiku sillon se vaan "muistaa" että onkin oireillut koko ajan, ei vaan ymmärtänyt sen johtuvan sinusta kun luuli sua turvalliseksi - mutta että oletkin salaa myrkyttänyt häntä koko tämän ajan! 😢 Onneksi Petran serkku on juristi koska nyt foliohattu lupaa haastaa sut oikeuteen tapon yrityksestä 😤

      Lainaa

    39. Tulos: +40 (42 ääntä)
      Virpi, Enigma ei "noussut pinnalle" nyt. Siitä on kyllä puhuttu kaikki nämä vuodet.

      Lainaa

    40. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Toj Karin: Sanoisin että on huomattavasti todennäköisempää että sana on tuttu Batmanista kuin kreikan kielestä, mikäli sen on kuullut viestin salaus -aiheen ulkopuolelta.
      Juuri tänään(kin) kuuntelin kappaleen U2 - Love me kiss me kill me thrill me ja nyt täällä puhutaan Enigmasta 😱
      Mulle tulee aina ensimmäisenä mieleen Jim Carreyn Arvuuttaja kyseisestä sanasta, sitten se, mitä se tarkoittaa ja sen jälkeen ei tule mieleen kreikankieli saati saksalainen salauslaite :'D

      Lainaa

    41. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Oho, meni sanat väärin päin :(

      Lainaa

    42. Saatanan vajaaälyinen lehmä 2.5.2023 15:35
      Tulos: -4 (4 ääntä)
      Nää huurupäät saa pitää facebookin hyvänään

      Lainaa

    43. Käsitetty minkki 2.5.2023 15:36
      Tulos: +6 (10 ääntä)
      Panttilainaamossa, jonka katsoin jokin aika sitten mtv -palvelusta, oli myös Enigma -laite. Niitähän (Panttilainaamoita) pyörii telkkarissa aina uusinnan uusintanakin, joten sieltäkin se on voinut jäädä mieleen...

      Lainaa

    44. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Toj Karin: Sanoisin että on huomattavasti todennäköisempää että sana on tuttu Batmanista kuin kreikan kielestä, mikäli sen on kuullut viestin salaus -aiheen ulkopuolelta.
      Kyllä sitä englannissa viljellään aika usein mistä tahansa mysteeristä puhuttaessa. Kantasana on kreikkaa, mutta se on monessa kielessä lainasanana.

      Lainaa

    45. Häikäilemätön myyrä 2.5.2023 17:03
      Tulos: +45 (49 ääntä)
      "Autan ihmiskuntaa siirtymään korkeimpiin dimensioihin" kuulostaa ihan joltain kansanmurhaajan motolta.

      Lainaa

    46. Lihavahko meduusa 2.5.2023 17:22
      Tulos: +24 (28 ääntä)
      Koronahörhöt ovat jo totaalisen kyllästyttävä klisee. Alienhörhö sentään vähän hauska.

      Lainaa

    47. Puuhakas mustikka 2.5.2023 17:45
      Tulos: +4 (8 ääntä)
      Arvasin, että Enigma kuulosti jotenki tutulta. Diablo 2 pelissähän se oli "rune-sana" erittäin hyvä kolmen runen armori.

      Lainaa

    48. Kade seepra 2.5.2023 18:07
      Tulos: +47 (47 ääntä)
      Mitenhän näillä rokotevastaisilla hihhuleilla on aina lukuisia kavereita ja perheenjäseniä, joilla jokaisella tullut vähintään Ebola piikistä. Itsellä tuli melko ilkeä kuume kyseisestä piikistä, mutta oikeastaan kenellekkään muulle ketä tunnen ei juurikaan mitään tullut.

      Lainaa

    49. Syyntakeeton monni 2.5.2023 18:46
      Tulos: +44 (44 ääntä)
      Laura: Mistähän tuo "B" tulee tuohon SUFOB -lyhenteeseen? 🤔🛸
      Bullshit

      Lainaa

    50. Asfaltoitu seuraeläin 2.5.2023 19:15
      Tulos: +17 (17 ääntä)
      Syyntakeeton monni: Bullshit
      Bage (sic!)

      Lainaa

    51. Kenkku ampiainen 2.5.2023 19:23
      Tulos: -12 (18 ääntä)
      Lumisateessa kastunut lihapiirakka: Sanokaa joku kiltti, että luentoja on muissakin oppilaitoksissa kuin yliopistoissa. En kestä ajatusta, että Virpin järjenjuoksulla varustettu ihminen olisi päässyt yliopistoon.
      Et ole sitten itse opiskellut yliopistossa?

      Lainaa

    52. Kimakka paprika 2.5.2023 20:49
      Tulos: +29 (33 ääntä)
      Rokotettujen seurassa valuu veri nenästä todennäköisesti vasta, kun on riittävän pitkään louskuttanut tyhjänpäiväisyyksiä piikkiproteiinien vaaroista ja mikrosiruista.

      Lainaa

    53. Roosa jääkarhu 2.5.2023 21:02
      Tulos: +32 (34 ääntä)
      Lumisateessa kastunut lihapiirakka: Sanokaa joku kiltti, että luentoja on muissakin oppilaitoksissa kuin yliopistoissa. En kestä ajatusta, että Virpin järjenjuoksulla varustettu ihminen olisi päässyt yliopistoon.
      Yliopiston luennolle voi kävellä sisään kuka vain. Sen kun vaan lukee aikataulut opinto-oppaasta ja istuu saliin. Tenttiin osallistumiseen vasta tarvitaan opinto-oikeus.

      Lainaa

    54. Tulos: +19 (25 ääntä)
      Kenkku ampiainen: Et ole sitten itse opiskellut yliopistossa?
        Riippuu yliopistosta. Itsekin olen keskustellut kurssitoverin kanssa, joka ilmoitti haluavansa opiskelemaan kirjallisuutta, koska oli lukenut kaikki Harry Potterit -jotkut jopa useaan kertaan! Ja ne ovat paksuja, tosi vaativia! Ei tapahtunut Suomessa.
        Joissain maissa kuka tahansa joka maksaa lukukausimaksun voi kävellä sisään, ja vasta ensimmäisen vuoden lopussa ne, jotka eivät saaneet riittävästi opintopisteitä, poistettiin. Toisena vuonna oli jo vähän rauhallisempi meno. 
        Sitten on tietysti niitäkin jotka ovat ihan oikeassa paikassa, mutta eksyneet sivuaineeseen joka ei sitten ollut niin hyvä valinta. Tunnen -oikein täyspäisen -matematiikan opiskelijan, joka ei erota sonettia saketista. Luultavasti omat vaikeuteni massadatan kanssa huvittavat häntä ihan yhtä paljon.
        Mutta yleensä jos suomalaiseen, hyvämaineiseen yliopistoon pääsee, niin se sanoo jotain ainakin alustavaa myönteistä kuitenkin. Toki, sai Päivi Räsänenkin opiskella lääkäriksi ja Hullu-Uho kirjoittaa kirkkoslaavista (?) -mutta yleensä luottaisin enemmän yliopistolaiseen kuin Elämäm Kovaan Kouluun, joskin aina on hyvä tarkistaa kahdesti.

      Lainaa

    55. Rohkea myyrä 2.5.2023 22:55
      Tulos: +22 (22 ääntä)
      Laura: Mistähän tuo "B" tulee tuohon SUFOB -lyhenteeseen? 🤔🛸
      Jossain on varmasti ryhmä A. Nämä on sitten niitä, jotka eivät siihen päässeet. Eli B-ryhmää.

      Lainaa

    56. Vakiintunut kana 2.5.2023 23:23
      Tulos: +27 (27 ääntä)
      Räkäpää: Vieläkö nuita "K-piikki hurdurrr" pellejä riittää? Luulisi loppujenkin kyllästyneen siitä jauhamiseen.
      Kyllä niitä vain riittää edelleen. Nykyään he enimmäkseen pauhaavat joka ikisessä jonkun henkilön kuolemasta kertovan uutisen kommenttikentässä kuinka kuolema johtui piikeistä, vaikka kyseessä olisi itsemurha tai auto-onnettomuus.

      Lainaa

    57. Tulos: +22 (24 ääntä)
      Kade seepra: Mitenhän näillä rokotevastaisilla hihhuleilla on aina lukuisia kavereita ja perheenjäseniä, joilla jokaisella tullut vähintään Ebola piikistä. Itsellä tuli melko ilkeä kuume kyseisestä piikistä, mutta oikeastaan kenellekkään muulle ketä tunnen ei juurikaan mitään tullut.
      Tiina ja kaverinsa oireilee rokotettujen seurassa, koska sitä on hyvä syyttää kaikesta mitä omassa kehossa tapahtuu tai mitä jopa itse aiheuttaa itelleen. 
      Tarpeeks kovaa kun huudat hullun kiilto silmissä, ei käy kukaan väittää vastaankaan.
      Jos vielä saavat kuulla, että joku kaupan täti on ottanu _rokotteen_, saa siitä ihan todisteen, että tämäkin menkkakipu, alapääkutina ja känniriita puolison kanssa johtui hei muuten siitä yhestä tyypistä, jonka vieressä oleilin pari päivää sitten!

      Lainaa

    58. Musta rakki 3.5.2023 3:49
      Tulos: +9 (9 ääntä)
      Räkäpää: Vieläkö nuita "K-piikki hurdurrr" pellejä riittää? Luulisi loppujenkin kyllästyneen siitä jauhamiseen.
      Hullumpaakin löytyy... kyllä, vieläkin hullumpaa...

      Lainaa

    59. Arkkienkeli 3.5.2023 12:49
      Tulos: -5 (5 ääntä)
      Ja tällä litteäpäisellä kansanosalla on täysi-ikäisenä äänestysoikeus. Ja ajokortti. Herranjumala!

      Lainaa

    60. Baader-Meinhof ja Atsipoppaa 3.5.2023 16:28
      Tulos: +4 (4 ääntä)
      Mulle päivänselvää / Onks sulle edellee enigma

      Lainaa

    61. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Juomari: Mielenkiintoista, missä yhteydessä se Batmanissa esiintyy? Itse en nimittäin muista sellaista lainkaan, tosin Batman-kokemukseni rajoittuukin sen vanhan TV-sarjan seuraamiseen ja joidenkin sarjakuvien lukemiseen lapsena, sekä pariin-kolmeen ensimmäisistä uustuotantoelokuvista.
      Arvuuttajan nimi on Edward Nigma.

      Lainaa

    62. Eka pussieläin 3.5.2023 17:38
      Tulos: +19 (19 ääntä)
      täytyypä alkaa pitämään joka päivä jotain vaccinated -paitaa. pysyy nuo saatanan sekopäät loitolla.

      Lainaa

    63. Aineeton karpalo 3.5.2023 23:11
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      Asfaltoitu seuraeläin: Bage (sic!)
      Tätä mä salaa toivoin 😄

      Lainaa

    64. Suurlukija 4.5.2023 10:31
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      Virpin löytämä ilmiö on varmaan tämä https://en.wikipedia.org/wiki/Frequency_illusion

      Lainaa

    65. Tasoitettu päärynä 4.5.2023 14:08
      Tulos: +11 (11 ääntä)
      "Minä en ymmärrä" -> Täytyy olla maan ulkopuolelta. Jollakin käsittämättömällä tavalla lieventävä asianhaara oli: "100 vuotta sitten ihmiset asuivat alasti luolassa ja silti rakensivat tämän" -> Täytyy olla maan ulkopuolelta. Ja samaan postaukseen vielä "Minä kuulin sanan 105 vuotta sen keksimisestä" -> Nousee pinnalle tasan sata vuotta sen keksimisestä.

      Lainaa

    66. Tulos: -9 (11 ääntä)
      Pluri: Mulla alkaa resonoimaan piikittömät jäsenkorjaajat. Pitäisiköhän liittyä jäseneksi tuohon ryhmään kunne kuolema korjaa.
      tarkoittaa piikitön jäsenkorjaaja ns. naisoletettua jäsenkorjaajaa kun miesoletetuillahan on se oma piikkinsä siellä jalkojen välissä?

      Lainaa

    67. Tulos: +5 (5 ääntä)
      MerryXmas: Jos luennoilla käsitellään salakirjoitusten ja salausten historiaa, niin varmaan pötkähtää pökäle ja virtsaa housuun, kun tytär kuulee, että ensimmäiset salakieliset tekstit tehtiin palttiarallaa 2500 vuotta sitten. Että ihmiskunta ei suinkaan mulkkuillut alasti luolissa kirppuja syöden, vaan joukossa oli oikeasti nohevaa porukkaa jo kauan sitten.
      puhumattakaan siitä että viestinviejä ajettiin kaljuksi, päänahkaan tatuoitiin viesti ja sitten odotettiin että hiukset kasvoivat takaisin  ja lähetettiin viemään viesti perille.

      Lainaa

    68. Siivoton varis 6.5.2023 10:14
      Tulos: +6 (6 ääntä)
      Internet on loistava keksintö mutta valitettavasti se myös mahdollistaa kasvottoman huuhaan levityämisen medialukutaidottomien yksilöiden mieliin. Olkaa henkilökohtaisesti mitä mieltä haluatte mutta mitään todisteita noiden hörhöpuheiden tueksi ei löydy, eikä tule löytymään.

      Lainaa

    69. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Tiina: ne oireet ovat nosebo-efekti, eivät mitään oikeita oireita... vähän sama kuin ne muutama pummi, jotka kuvittelevat olevansa allergisia sähkölle. Minullakin on otettuna neljä koronarokotetta ja yksi sairastettu tauti, eikä kukaan ole minun lähelläni oireillut. Tuo Jonnen "yhdistänyt aiheen alitajunnassa" on aika kiistanalainen minun ja äitini tapauksessa. Äitini näki pikkulapsena unia norsuista, vaikka ei koskaan aikaisemmin ollut nähnyt niitä; ja minä puolestaan osasin jossain 4-vuotiaana lausua muun kielisiä sanoja oikein, vaikka en koskaan ollut kuullut niitä (esim. zucchini).

      Lainaa

    70. Kirpeä ahven 26.3.2024 21:09
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Häikäilemätön myyrä: "Autan ihmiskuntaa siirtymään korkeimpiin dimensioihin" kuulostaa ihan joltain kansanmurhaajan motolta.
      KONEen uusi mainoslause?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: alienit, enigma, jäsenkorjaaja, maailmansota, mysteeri, saksa, salaliittoreoriat, salaus, toinen maailmansota