Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sentti venyy ja paukkuu, osa 10

Kampaajan vinkki tee-se-itse-trendistä villiintyneille: Älä tee tätä virhettä.
Sentti venyy ja paukkuu, osa 10

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kuoreton piimä 11.4.2023 0:07
   Tulos: +428 (432 ääntä)
   Marihan on mukavasti ajan pulssilla kun tolleen sukupuoli(elin)neutraalisti haistattelee :D

   Lainaa

  2. Tulos: +657 (667 ääntä)
   Pitäisiköhän näin muusikkona käskeä vetämään käteen, jos joku pimputtaa pianoa itse omissa sukujuhlissaan... Nauramme sulle. Kuulee, että amatööri soittaa.

   Lainaa

  3. Tornipöllö 11.4.2023 0:30
   Tulos: +293 (297 ääntä)
   "Tämä viesti ei kuulu tähän, mutta laitanpa sen tänne kuitenkin."

   Lainaa

  4. Vehmas pelikaani 11.4.2023 0:31
   Tulos: +524 (546 ääntä)
   Värjään hiukseni miljoona kertaa mielummin itse ja näytän petolinnunperseelle kuin kannan rahani tuollaisen ihmisperseen taskuun.

   Lainaa

  5. Tulos: +349 (365 ääntä)
   Voi Mari, tiedät sitten hiuksista miten paljon tahansa niin yrittämisestä et näköjään; nimittäin ainakaan sitä, että arvosi yrittäjänä määrää se miten tarpeellinen olet asiakkaillesi, eikä toisin päin se, kuinka tärkeitä asiakkaat ovat sinulle. Asiakkuus ei ole avustustoimintaa vaan se olet yrittäjänä sinä jonka tehtävänä on tarjota palvelullaan sellaista arvoa josta ihmiset haluavat maksaa. Ime itse sukuelimiä sitä pohtiessasi.

   Lainaa

  6. Poistuva pupu 11.4.2023 3:04
   Tulos: +313 (319 ääntä)
   Ei Mari, muita ihmisiä kunnioittavat kampaajat eivät naureskele muiden ihmisten ulkonäölle, vaikka nämä näyttäisivät miltä. Ja loppupeleissä, mulle on ihan sama mitä mieltä Marin kaltaiset ovat ulkonäöstäni tai hiuksistani, jos se naurattaa, niin ei paljon minua hetkauta. Sehän lopulta vain kertoo siitä, millainen sinä olet ihmisenä. Eikä se kuva, minkä annat itsestäsi ole laisinkaan kaunis.

   Lainaa

  7. Tulos: +236 (252 ääntä)
   MAINOS: VÄRJÄÄN JA LEIKKAAN OMANI SEKÄ MIEHENI HIUKSET ITSE! A. Ei olla varakkaita B. Petyn parturissa joka kerta C. Koska mä voin D. Ei ole mun vika, jos Marilla ei ole asiakkaita

   Lainaa

  8. Tunnettu vesimeloni 11.4.2023 3:57
   Tulos: +163 (173 ääntä)
   Olen värjännyt ja leikannut omat hiukseni siitä lähtien itse, kun muutaman kampaamokäynnin jälkeen huomasin, ettei sieltä ikinä saa sellaista lopputulosta mitä haluaa/pyytää ja hintaakin nostetaan aina arvioidusta/ensimmäisestä pyyntöhinnasta mahd. paljon. Ainoat kokemukset kampaajilla käynneistä (_eri_ kampaajilla) onkin ainoastaan… Takasiilistä tuli aivan vino, lyhyet hiukset olivat liian lyhyet (ja kaiken lisäksi tasaisesti, ilman mitään kerroksia leikatut, kuin jonkun potan kanssa), pelkkä latvojen tasoitus maksoikin 10€ enemmän kuin mitä sen hetkinen tarjous mainosti, eikä ”miesten” hiustyyliksi määritelty malli maksa ikinä samaa mitä miehet siitä maksavat - jo siilin siistimisestä pyydettiin kaksinkertaista hintaa, koska mulla sattuu olemaan tissit sen siilitukan lisäksi. Mutta hiustenleikkuukone maksoi sen ~40€, saksia löytää ihan helvetin halvalla, mun omat kädet toimii ihan just niin kuin mä itse haluan, vessan peilin kautta näkyy takaraivokin, ja Brad Mondon yt-kanava on ilmainen. ✨

   Lainaa

  9. Tulos: +110 (114 ääntä)
   Minä leikkaan ja värjään hiukseni itte, ko muuhun ei ole varaa.

   Lainaa

  10. Pennitön kolibri 11.4.2023 6:18
   Tulos: +68 (72 ääntä)
   Koiratrimmeri on toiminut hyvin viimeiset 20 vuotta. Tai en sitte hyvästä tiedä mut rahat säästyy.

   Lainaa

  11. Vetoisa preeriasusi 11.4.2023 6:30
   Tulos: +152 (156 ääntä)
   Hyvä Mari, just noin ne asiakkaat tuleekin jatkossa sun luo!! Kaikkihan tykkää haukkuvista asiakaspalvelijoista! Good job!! Tai sitten olisit voinut vaan olla kirjoittamatta tuollaista...

   Lainaa

  12. Peruuttamaton riikinkukko 11.4.2023 6:57
   Tulos: +59 (63 ääntä)
   Mä sain viimeksi kaksi hiustenleikkausta yhden hinnalla. Tämä johtui siitä, että ensimmäinen ammattilainen ei osannut työtään, joten reklamoin ja pääsin osaavamman käsittelyyn.

   Lainaa

  13. Murrettu lihapiirakka 11.4.2023 7:54
   Tulos: +100 (104 ääntä)
   Eipä innosta käymään parturissa tuollainen markkinointi. Päinvastoin.

   Lainaa

  14. Kellertävä lehmä 11.4.2023 8:27
   Tulos: +44 (50 ääntä)
   Samasta syystä ennemmin itse lyhennän hiukseni. Kone maksaa 20-25e ja sillä ajaa todennäköisesti koko elämän ajan, kun taas parturissa joutuu maksamaan jokaisesta kerrasta, kerran kuussa, sen 20-25e vaikka hommaan menee viidestä kymmeneen minuuttia. Jos miettii vuositasolla niin onhan se aikamoista reilun tunnin palvelu(i)sta maksaa yli 240e.

   Lainaa

  15. Lentävä marja 11.4.2023 8:42
   Tulos: +79 (85 ääntä)
   Olen myös siitä lähtien värjännyt ja leikannut hiukseni itse, kun äiti ei enää voinut minua parturiin pakottaa. Varmasti näkyy oman tekeleeni laatu vähemmän harjaantuneellekin silmälle, mutta eipä kyllä kiinnosta yhtään. Inhoan parturissa käymistä, joten en siellä käy. Minun tehtäväni henkilökohtaisesti ei ole yhdenkään yrityksen ylläpitäminen, jos en heidän palveluitaan tarvitse tai ihan vaan halua.

   Lainaa

  16. Hoikka kirahvi 11.4.2023 8:59
   Tulos: +111 (113 ääntä)
   Jos värjäisin hiukset kampaajalla 6x vuodessa, hinta n. 600€. Värit kaupasta ostettuna vuodessa 36€. Köyhänä on pakko vaan tehä itse, vaikka kampaajat mulle naureskelisikin :D

   Lainaa

  17. Luottokelvoton majava 11.4.2023 9:11
   Tulos: +124 (126 ääntä)
   Hoikka kirahvi: Jos värjäisin hiukset kampaajalla 6x vuodessa, hinta n. 600€. Värit kaupasta ostettuna vuodessa 36€. Köyhänä on pakko vaan tehä itse, vaikka kampaajat mulle naureskelisikin 😁
   En puhu muiden kampaajien puolesta, mutta itse en enää töiden jälkeen jaksa kuluttaa aikaa ja energiaa muiden hiusten analysointiin. Ei myöskään jaksa kenenkään pää naurattaa, kun töissä näkee jo kaikenlaista.
   Usein pieleen menneet värjäykset tuodaan kampaajalle korjattavaksi, enkä minä ainakaan arvostele asiakkaita, vaan keskityn työhön. 
   Toki valitettavan usein ihan jo viereiseltä työpisteeltä kuuluu syyllistävää kieltä. 😕

   Lainaa

  18. Kuha leikkaa 11.4.2023 10:52
   Tulos: +68 (68 ääntä)
   Jos on kunnon sakset, näppärä käsistään, käsittää suuntia, osaa käyttää peiliä ja miten materiaalit käyttäytyy, niin miksi sitä ei tekisi itse. Nimimerkillä omat hiukseni olen leikannut ja värjännyt 10 vuotta jo. Superpitkillä hiuksilla se "erikoispitkien hiusten leikkauslisä +50e" siihen pari kertaa vuodessa tehtyyn naps tasoitukseen on aika kohtuuton, kun sen latvan itse napsaisee ja pyöristää 10 minuutissa.

   Lainaa

  19. Intravenoosi hyeena 11.4.2023 11:34
   Tulos: +77 (83 ääntä)
   Miksi tuota kehotusta sukuelinten imemiseen käytetään loukkauksena? Mukavaa puuhaahan se on.

   Lainaa

  20. Tulos: -93 (99 ääntä)
   Hoikka kirahvi: Jos värjäisin hiukset kampaajalla 6x vuodessa, hinta n. 600€. Värit kaupasta ostettuna vuodessa 36€. Köyhänä on pakko vaan tehä itse, vaikka kampaajat mulle naureskelisikin 😁
   Että vallan kuus kertaa vuodessa? Vesiväreilläkö ne sun kutrit värjätään?

   Lainaa

  21. Soinnikas ilonpilaaja 11.4.2023 13:23
   Tulos: +57 (57 ääntä)
   Luottokelvoton majava: En puhu muiden kampaajien puolesta, mutta itse en enää töiden jälkeen jaksa kuluttaa aikaa ja energiaa muiden hiusten analysointiin. Ei myöskään jaksa kenenkään pää naurattaa, kun töissä näkee jo kaikenlaista. Usein pieleen menneet värjäykset tuodaan kampaajalle korjattavaksi, enkä minä ainakaan arvostele asiakkaita, [...]
   Tuo viimeinen juttu on se miksi en halua käydä kampaajalla. Jos menen sinne , maksan leikkauksesta ja värjäyksestä yli 200e, en halua v*ttuilua kaupanpäälle siitä että olen värjännyt ja leikannut itse hiuksiani kun ei ole varaa käydä kampaajalla kuin kerran kolmeen vuoteen. Lisänä se että hiukseni ovat hirveän paksut ja luonnonkiharat eikä kukaan ole osannut niistä leikata kivasti, viimeisin reissu oli semmoinen että piti leikata pepun päälle ylettyvät hiukset puoleen selkään, kampaaja leikkasi ne polkaksi (just ja just ylsi olkapäille). Meni kaksi vuotta kasvattaa takaisin  siihen puoleen selkään..
   Haluaisin osata leikata itse paremmin. Täytyy joskus panostaa siihen niin poistuu elämästä tämäkin ongelma. 

   Lainaa

  22. Tulos: +60 (68 ääntä)
   Leeppo: Että vallan kuus kertaa vuodessa? Vesiväreilläkö ne sun kutrit värjätään?
     Jos tyvet näkyy niin kuusi kertaa riitä mihinkään. Itse värjään hiukseni luonnottoman mustiksi, ja se täytyy tehdä uusiksi siinä kymmenen päivän välein, ellei halua, että näyttää pahalta. Tosin niin luonnoton kuin väri onkin, sitä usein luullaan oikeaksi, koska ne tyvet (ja meikki). (Käytän etnokaupasta hakemaani mustaa hennaa, yhden värjäyksen hinnaksi tulee alle euro). Koko perhe pitää hiukset pitkinä, latvan tasoittaminen tasaiseksi ei ole vaikeaa. 
     Muistan kun sain päähäni vuonna 1997 että halusin tummemmat hiukset. Äiti pakotti kampaajalle, koska kotivärjäys on niin "luonnottoman" näköinen. No, kampaaja oli samaa mieltä, värjäsi ne pähkinänruskeiksi vaikka halusin mustat, ja leikkasi vielä kerroksia. Hiukseni kihartuvat, elleivät ole kokopitkät. Näytin suorastaan söpöltä. Kävin kotimatkalla hakemassa mustan värin. Kun tämän on tarkoituskin näyttää luonnottomalta, ehkä ei ole kampaajan maun mukainen, eikä monen muunkaan, mutta minun on! Sen jälkeen en ole kampaajalla käynyt.
     Mitä kampaajalla käyvät kertovat, ja jotkut kampaajatkin, kyseessä on miellyttävä hetki jossa hiustenlaiton lisäksi voi myös avautua, ja kampaajan suurin hyve onkin miellyttävä ystävällisyys. Eipä ihme, ettei Marilla asiakkaita riitä...

   Lainaa

  23. Räkäpää 11.4.2023 13:45
   Tulos: +14 (26 ääntä)
   Intravenoosi hyeena: Miksi tuota kehotusta sukuelinten imemiseen käytetään loukkauksena? Mukavaa puuhaahan se on.
   Kaikki ei oo vaan vielä ymmärtänyt sitä tai eivät ujouttaan kehtaa olla julksesti samaa mieltä.

   Lainaa

  24. Tulos: +3 (39 ääntä)
   Mari vaikuttaa vähän siltä että sen sukuelimiä ei ole lähiaikoina imetty tai nuoltu.

   Lainaa

  25. Purppura kameli 11.4.2023 14:41
   Tulos: +90 (90 ääntä)
   Mari, mitä? Oletko aivan varma, että sinun asiakkaat ovat kaikonneet koronan vuoksi eivätkä sinun käyttäytymisesi vuoksi?

   Lainaa

  26. Tulos: +65 (69 ääntä)
   Olen toimistotyössä ja eräs kollega kysäisi kerran, missä käyn kampaajalla. Vastasin, etten missään, vaan värjään ja leikkaan itse, jolloin hän kysyi, onko minulla koulutusta, koska hiukseni näyttävät niin hyviltä. Ei niin minkäänlaista, vaan seuraan tutoriaaleja ja ilmeisesti minulla on silmää. Hän ihmetteli, koska oli itse alalla 20 vuotta ennen nykyistä alaa. Että ei välttämättä ne ammattilaisetkaan huomaa kotitekoisen ja ammattilaisen eroa...

   Lainaa

  27. Nimetön marja 11.4.2023 17:16
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Vaihdoin juuri kampaajaa kun se edellinen leikkasi niin huonosti että näytti itse leikatulta.

   Lainaa

  28. Tulos: +76 (76 ääntä)
   Syy, miksi itse myös leikkaan ja värjään ovat täälläkin mainitut: 1. Raha (pitkä ja paksu tukka, niin alle nelinumeroisella summalla ei pärjäisi, jos kävisi kuukausittain kuontalon huoltamassa) 2. Kampaajien kommentit, joita en ole pyytänyt (päivittely hiusteni paksuudesta, kaksihaaraisista, yms. - käyn kuitenkin kampaajalla ilman opaskoiraa, niin oletettavasti havaitsen nämä itsekin) 3. Ja tämä on tärkein. KAMPAAJAHYVÄT LUKEKAA. Mä _haluan_ sen kamalan luonnottoman blondin/mustan/pinkin. TIEDÄN että latvat palaa. Tiedän, että mun ihonsävyyn sopis paremmin kulahtanu kastanja. Ja vaikka kuinka jankkaatte, mä en laitata hiuksiani mielyttääkseni teitä. Sama pätee hiusten tasoitukseen. Kun sanon, että maksimissaan 5 cm latvoista pois, se ei tarkoita epämääräisesti jotain 15-50 sentin väliltä. TIEDÄN, että näyttäis siistimmältä leikata enemmän kuollutta pois. MUTTA edelleen se tarinan opetus: 🌞Hiusteni ei ole tarkoitus miellyttää kampaajaa vaan itseäni 🌞

   Lainaa

  29. Peritty keiju 11.4.2023 19:07
   Tulos: +43 (43 ääntä)
   Onni on luottokampaaja, jolle voi aina antaa vapaat kädet eikä koskaan pety lopputulokseen

   Lainaa

  30. Peritty keiju 11.4.2023 19:37
   Tulos: +30 (30 ääntä)
   Peritty keiju: Onni on luottokampaaja, jolle voi aina antaa vapaat kädet eikä koskaan pety lopputulokseen
   Jostain mielenkiintoisesta syystä julkaisi viestistäni vain alun. Tuon lisäksi tuumasin siis, että siksi mielellään säästän ja menen ammattilaisen käsittelyyn, vaikka se maksaakin paljon. Eikä ainakaan minun kampaajani vedä herneitä nenään, jos välissä on värjännyt kotikonsteinkin. Mari asenteineen sen sijaan on perseestä..

   Lainaa

  31. Tinkimätön hanhi 11.4.2023 23:03
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Kiitos tiedosta, Mari. En tule asiakkaaksesi - eikä muuten tule monikaan Facessa tai Feissarimokissa kommenttisi lukenut.

   Lainaa

  32. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Mä en ole vielä keksinyt syytä, miksi kävisin kampaajalla. Hiukseni ulottuvat ristiselkään eli värjäys plus leikkaus on vähintäänkin 150e. Ja tämä täytyisi tehdä ainakin kuukauden, parin välein. Värjäys ainakin kuukauden välein. Ehei. Puoliso värjää ja leikkaa. Kolme purkkia väriä kaupasta (se luonnoton musta, kuuluu tyyliini) ja latvojen siistiminen. Hintaa tulee max. 35e. Joten en todellakaan maksa noita summia kun halvemmallakin pääsee ja todennäköisesti lopputulos on mieleisempi. Meinaan, joskus kävin kampaajalla ja sanoin, ettei mitään sinimustaa väriä. Ja sehän sitten päähän laitettiin.

   Lainaa

  33. jukkapalmu 12.4.2023 1:45
   Tulos: -14 (22 ääntä)
   Ton "Sentinvenyttäjät" ryhmän nimeksi vois muuttaa "Vapaaehtoisesti paskimpia tuotteita syövät"

   Lainaa

  34. Tomera ampiainen 12.4.2023 1:50
   Tulos: -4 (10 ääntä)
   Kuoreton piimä: Marihan on mukavasti ajan pulssilla kun tolleen sukupuoli(elin)neutraalisti haistattelee 😁
   Imemäänhän tuo kehotti

   Lainaa

  35. Tulos: +11 (19 ääntä)
   Vehmas pelikaani: Värjään hiukseni miljoona kertaa mielummin itse ja näytän petolinnunperseelle kuin kannan rahani tuollaisen ihmisperseen taskuun.
   Olipas tää runollinen <3

   Lainaa

  36. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Värjään hiukseni itse, mutta käyn luottokampaajalla leikkauttamassa kun haluan muuta muotoa kuin latvojen pätkimistä, kun olen itse sen verran käsi ettei itse leikatusta hienoa tulisi. Asuessani eri kaupungissa ja etsiessäni hyvää kampaajaa (todella vaikeaa löytää! Luottokampaajani onkin kotikaupungissani, käyntien välillä täytyy joko itse pätkiä latvat ja olla muuten ilman hiusmuotoilua tai käydä muualla) tapasin erään innokkaan kampaajan, joka ihastui hiusväriini (taisi olla siniset hiukset silloin), ja kysyi missä käyn värjäämässä hiukseni. Kun kerroin itse värjääväni, kampaaja totesi lannistuneena, että ei sitten mitään, saa kuulemma vakuutettua ihmiset vaihtamaan värjäävää kampaajaa, mutta ei saa vakuutettua kotivärjääjää kampaamovärjääjäksi.

   Lainaa

  37. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Marin viesti on täysin asiaton. Hän ei todellakaan ole sisäistänyt, että on palveluammatissa. Kun olin köyhä opiskelija, minulla ei ollut varaa värjäyttää hiuksia kampaajalla mutta leikkaamassa oli pakko käydä 4vk välein koska pidän lyhyttä mallia. Värjäsin siis hiukset aina itse. Koskaan, ikinä ei kampaaja haukkunut väriäni tai muutenkaan puhunut pahaa. Myöhemmin kun rahatilanne parani niin olen lisännyt myös värin tähän palveluun.

   Lainaa

  38. Kurainen vaippapaviaani 12.4.2023 11:25
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   Marille terveisiä sinä ja kaltaisesi olette saaneet ahdinkonne ihan itse aikaan. Yhden käynnin hinnalla saa oikein hyvän hiustenleikkuukoneen kaupasta ja naamakarvat voi trimmata saksilla.

   Lainaa

  39. Roosa jääkarhu 12.4.2023 22:19
   Tulos: -23 (37 ääntä)
   Mikä juttu tämä on: "Olen niin köyhä, että värjään hiuksenikin kotona". Nyt ei kyllä ymmärretä köyhyydestä tai järkevästä rahankäytöstä mitään. Hiusvärit ovat kalliita ja senkin 35 € vuodessa voisi laittaa johonkin järkevään. Hiukset eivät tarvitse luonnotonta väriä. Ne ovat itsekseen tietyn väriset, eikä juurikasvu vaivaa.

   Lainaa

  40. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Roosa jääkarhu: Mikä juttu tämä on: "Olen niin köyhä, että värjään hiuksenikin kotona". Nyt ei kyllä ymmärretä köyhyydestä tai järkevästä rahankäytöstä mitään. Hiusvärit ovat kalliita ja senkin 35 € vuodessa voisi laittaa johonkin järkevään. Hiukset eivät tarvitse luonnotonta väriä. Ne ovat itsekseen tietyn väriset, eikä juurikasvu vaivaa.
   En ole köyhä (joskaan en rikaskaan), mutta en vain halua maksaa 150 euroa hiusten värjäämisestä ja leikkaamisesta. On vain hemmetin tyhmää maksaa tuollaisia summia kun halvemmallakin pääsee.  Tämä musta (luonnoton) hiusväri kuuluu tyyliini enkä siitä luovu.

   Lainaa

  41. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Roosa jääkarhu: Mikä juttu tämä on: "Olen niin köyhä, että värjään hiuksenikin kotona". Nyt ei kyllä ymmärretä köyhyydestä tai järkevästä rahankäytöstä mitään. Hiusvärit ovat kalliita ja senkin 35 € vuodessa voisi laittaa johonkin järkevään. Hiukset eivät tarvitse luonnotonta väriä. Ne ovat itsekseen tietyn väriset, eikä juurikasvu vaivaa.
   Kuka tässä on köyhyydestä puhunut paitsi sinä?

   Lainaa

  42. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Roosa jääkarhu: Mikä juttu tämä on: "Olen niin köyhä, että värjään hiuksenikin kotona". Nyt ei kyllä ymmärretä köyhyydestä tai järkevästä rahankäytöstä mitään. Hiusvärit ovat kalliita ja senkin 35 € vuodessa voisi laittaa johonkin järkevään. Hiukset eivät tarvitse luonnotonta väriä. Ne ovat itsekseen tietyn väriset, eikä juurikasvu vaivaa.
     Ystävä hyvä, on olemassa muitakin syitä säästää ja venyttää senttiä kuin köyhyys. Esim. terve järki. "Käyn kampaajalla vaikka en edes pidä lopputuloksesta erityisemmin, koska jos värjäisin itse, joku voisi luulla että olen köyhä tai jotain". Sellaisella ajattelulla piankin tosiaan on köyhä. 
     Ja jos haluat ajatella siltä kannalta, mitä tarvitaan, niin oikeastaan melkein mitään ei tarvita. Kaalilla ja kaurapuurolla voi elää, ja entisaikaan varakkaammilla oli myös sunnuntaivaatekerta, tavallinen kansa sai tyytyä yhteen. 90+% kaikesta mitä myös sinä ostat ei ole täysin välttämätöntä. Mutta jostain syystä ihmiset aina kokevat että se, mitä he sattuvat haluamaan juuri on aidosti tarpeellista, vain muiden erilaiset haluamiset ovat turhakkeita. (Olen tosiaan kuullut vanhemman sukulaiseni selittävän, että hänellä täytyy olla turkki, koska Suomessa on kylmä. Kun kysyin, ihan argumentin vuoksi, että niin, mutta miksi hänellä on kaksi turkkia, hän kiihtyi: eihän nyt arkena ja pyhänä voi pitää samaa! Ei se käy! Mitä ihmiset ajattelisivat!!! Itse olen pitänyt samaa talvitakkia -ei turkki -puolisen vuosikymmentä, enkä ole huomannut, että ihmiset ajattelisivat erityisesti mitään).
      Epäilemättä se on kätevää kun tukia ja muita sellaisia leikellään -kaikki paitsi rintamamiesmökki ilman sähköjä ja kaurapuuroa joka aterialla on varmasti aina jollekulle turhake, jollaista ei köyhä tarvitse.

   Lainaa

  43. Punahilkka tohtori 14.4.2023 19:27
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Luottokelvoton majava: En puhu muiden kampaajien puolesta, mutta itse en enää töiden jälkeen jaksa kuluttaa aikaa ja energiaa muiden hiusten analysointiin. Ei myöskään jaksa kenenkään pää naurattaa, kun töissä näkee jo kaikenlaista. Usein pieleen menneet värjäykset tuodaan kampaajalle korjattavaksi, enkä minä ainakaan arvostele asiakkaita, [...]
   Mä lakkasin käymästä kampaajalla juuri tuon jatkuvan syyllistämisen takia, jos olin tasottanut latvaa tai värjännyt juuret itse käyntien välissä. Ei maksa vaivaa.

   Lainaa

  44. Tulos: +1 (1 ääni)
   Värjäytin tukkani sen yhden ja ainoan kerran kummisedälläni (joka oli kampaaja kolmisenkymmentä vuotta)... en tämän jälkeen ole värjännyt kertaakaan, kun huomasin värjäyksen haurastuttavan hiuksia. Viisitoista vuotta myöhemmin tukkani ei ole vieläkään toipunut ja on ohut kuin rotanhäntä verrattuna värjäystä edeltävään aikaan. Ei ollut kummisedän vika, hän oli loistava kampaaja. (Hän on siis vielä hengissä, eläkkeellä vain.) Onneksi omassa kotikaupungissa ammattilaisen tekemä leikkuu maksaa vain jotain 35 euroa, joten on aika hyvä hinta kun sen käy teettämässä pari kertaa vuodessa.

   Lainaa

  45. Sinivihreä apina 16.9.2023 16:20
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   EK: Värjäytin tukkani sen yhden ja ainoan kerran kummisedälläni (joka oli kampaaja kolmisenkymmentä vuotta)... en tämän jälkeen ole värjännyt kertaakaan, kun huomasin värjäyksen haurastuttavan hiuksia. Viisitoista vuotta myöhemmin tukkani ei ole vieläkään toipunut ja on ohut kuin rotanhäntä [...]
   Anteeksi, mutta hiusten värjääminen ei voi haurastuttaa niitä pysyvästi 15 vuodeksi.

   Lainaa

  46. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Sinivihreä apina: Anteeksi, mutta hiusten värjääminen ei voi haurastuttaa niitä pysyvästi 15 vuodeksi.
   Ennen tuota värjäystä tukkani oli oikein paksu; sitten kun se väri lopulta haalistui pois, tukkaa alkoi jäädä roppakaupalla harjaan eikä se entinen paksuus koskaan palannut takaisin. Kaksihaaraisia ja takkuja on myös alkanut ilmestymään enemmän, joten se värjäys teki selvästi jotakin...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hiukset, hiustenleikkuu, hiusväri, kampaajat, kotikampaajat, kotivärjäys, leipä, sipsit, tee-se-itse