Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 112

Johanna järkyttyy Citymarketin asiakaspalveusta. Jo on aikoihin eletty!
Suurenna näkymä
Kohtaamisia kaupoilla, osa 112
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Intiimi fretti 18.4.2023 0:20
   Tulos: +427 (431 ääntä)
   Johannalle ei tullut mieleen että myös miesmyyjät voivat tietää jotain kengistä, myös naisten kengistä? Se mukava naismyyjä saattoi olla kulkemassa eri osastolle minkä asioista paremmin tietää ja pyysi kollegan paikalle.

   Lainaa

  2. Raju albatrossi 18.4.2023 0:21
   Tulos: +223 (235 ääntä)
   Intiimi fretti: Johannalle ei tullut mieleen että myös miesmyyjät voivat tietää jotain kengistä, myös naisten kengistä? Se mukava naismyyjä saattoi olla kulkemassa eri osastolle minkä asioista paremmin tietää ja pyysi kollegan paikalle.
   Niin kuin Al Bundy, kenkämyyjien aatelia :D

   Lainaa

  3. Sairas vesimeloni 18.4.2023 0:22
   Tulos: +489 (493 ääntä)
   Juoksukaljan vastakohta :D mä voin niin kuvitella ton ahdistuksen ja kuinka ei voi mitenkään selittää, ettäkyllämullaolitoikaljamukanajokauppaantullessa, ihan varmasti oli!

   Lainaa

  4. Äkeä sohvaperuna 18.4.2023 0:22
   Tulos: -267 (339 ääntä)
   Voi kauheaa, kun isännällä meni reilu euro siinä hukkaan. Kyllä siinä kannattaa jo nyrkkejä puristella.

   Lainaa

  5. Mukava maksamakkara 18.4.2023 0:47
   Tulos: +340 (344 ääntä)
   Joo ei olisi myyjänä mennyt läpi jos joku olisi ruvennut väittämään että hän toi hihnalla olevan kaljan mukaansa kauppaan 😁

   Lainaa

  6. Kofeiiniton peruna 18.4.2023 0:47
   Tulos: +461 (487 ääntä)
   kerran skannasin itsepalvelukassalla vissyveden vahingossa kaksi kertaa, sen sijaan että olisin pyytänyt apua maksoin sen ylimääräisen vissyn kuin kunnon suomalainen.

   Lainaa

  7. Kookas herkkuruoka 18.4.2023 1:01
   Tulos: +371 (385 ääntä)
   Tarjan isännän olisi pitänyt vaan kylmän viileästi nakata kalja huiviin palautusautomaatilla ja palauttaa sitten tyhjä tölkki. Ei olisi tätäkään ongelmaa tullut.

   Lainaa

  8. Tulos: +255 (257 ääntä)
   Kookas herkkuruoka: Tarjan isännän olisi pitänyt vaan kylmän viileästi nakata kalja huiviin palautusautomaatilla ja palauttaa sitten tyhjä tölkki. Ei olisi tätäkään ongelmaa tullut.
   Tähänkin elämän ongelmaan ratkaisu olisi ollut juominen.

   Lainaa

  9. Häikäilemätön myyrä 18.4.2023 6:48
   Tulos: +206 (220 ääntä)
   Kofeiiniton peruna: kerran skannasin itsepalvelukassalla vissyveden vahingossa kaksi kertaa, sen sijaan että olisin pyytänyt apua maksoin sen ylimääräisen vissyn kuin kunnon suomalainen.
   Voit seuraavalla kerralla jättää yhden vissyveden skannaamatta. Selität vain tilanteen myyjälle/vartijalle/poliisille, jos tulevat kyselemään.

   Lainaa

  10. Suonensisäinen lokki 18.4.2023 6:54
   Tulos: +133 (133 ääntä)
   Intiimi fretti: Johannalle ei tullut mieleen että myös miesmyyjät voivat tietää jotain kengistä, myös naisten kengistä? Se mukava naismyyjä saattoi olla kulkemassa eri osastolle minkä asioista paremmin tietää ja pyysi kollegan paikalle.
   Meidän paikallinen, nyt jo eläköitynyt, kenkäkauppias oli mies. Ei ollut mitään ongelmaa saada hyviä kenkiä. Niin oli myös aikoinaan toisen liikkeen myyjä.
   Tuolla logiikalla vois myös kysyä, että miten naiset (joita kenkämyymälöissä yleensä on enempi) voi myydä miesten kenkiä?

   Lainaa

  11. Tulos: -100 (112 ääntä)
   Puolet näistä mokista on länsimaalaisen ihmisen ahdingosta. Jotenkin ärsyttää että sieltä lypsetään juttuja jotka ns mukahauskat ihmiset vääntävät väkisin.

   Lainaa

  12. Tulos: +145 (147 ääntä)
   Intiimi fretti: Johannalle ei tullut mieleen että myös miesmyyjät voivat tietää jotain kengistä, myös naisten kengistä? Se mukava naismyyjä saattoi olla kulkemassa eri osastolle minkä asioista paremmin tietää ja pyysi kollegan paikalle.
   Johannan typeryyden huomioiden olikohan se nainen edes myyjä..

   Lainaa

  13. Tulos: +105 (105 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Meidän paikallinen, nyt jo eläköitynyt, kenkäkauppias oli mies. Ei ollut mitään ongelmaa saada hyviä kenkiä. Niin oli myös aikoinaan toisen liikkeen myyjä. Tuolla logiikalla vois myös kysyä, että miten naiset (joita kenkämyymälöissä yleensä on enempi) voi myydä miesten kenkiä?
   Minä olen tavannut miesten pukuja myyvässä liikkeessä naismyyjän. Olisi varmaan pitänyt ottaa oma ukko kainaloon ja lähteä äkkiä pois, traumojahan miesparka moisesta saa. Sama jos kaupan kassalla on mies, en varmasti voi ostaa tamponeja, siis aivan törkeää, tiukkasanainen palaute kauppiaalle ja boikottiin moinen pulju NIH.

   Lainaa

  14. Tulos: -44 (96 ääntä)
   Johanna K. Rowling kenkäkaupoilla.

   Lainaa

  15. Karmea lehmä 18.4.2023 8:52
   Tulos: -6 (50 ääntä)
   Johanna, syyllistyit juuri miesvihaan.

   Lainaa

  16. Järjestyksetön tomaatti 18.4.2023 10:02
   Tulos: +41 (41 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Meidän paikallinen, nyt jo eläköitynyt, kenkäkauppias oli mies. Ei ollut mitään ongelmaa saada hyviä kenkiä. Niin oli myös aikoinaan toisen liikkeen myyjä. Tuolla logiikalla vois myös kysyä, että miten naiset (joita kenkämyymälöissä yleensä on enempi) voi myydä miesten kenkiä?
   Tai miten naiset voi myydä miesten vaatteita!! Hui kauhistus!

   Lainaa

  17. Tulos: -23 (43 ääntä)
   Raju albatrossi: Niin kuin Al Bundy, kenkämyyjien aatelia 😁
   Myy nykyään kaappeja ja on vaihtanu uuteen, tosin yhtä skankkiin naiseen.

   Lainaa

  18. Tulos: +93 (99 ääntä)
   Vuosia sitten mulla kävi samanlainen kuin Johannalla. Lompakko oli jäänyt kotiin, kauppa oli menossa kiinni ja kotona ei ollut kahvin lisäksi kirjaimellisesti mitään syötävää, kun en ollut jaksanut kkäydä kaupassa pitkään aikaan. Oli pakko pyytää josko sais ostoket piikkiin ja tulisin maksamaan heti aamulla. Ensin se kävi kysymässä kauppiaalta jos voi, mutta kauppias oli jo lähtenyt kotiin. Maksoi sitten minun ostokset itse. Ei ollut mitään muuta tapaa vaihtaa rahaa, joten annoin hälle puhelinnumeron mihin voi laittaa tilinumeron kun pääsee töistä tauolle. Diabeetikkona ei ole hirveän hyvä homma olla ilman ruokaa, joten se melkeinpä pelasti minun hengen. Ilman diabetestä olisin jättänyt ostokset kauppaan ja mennyt nälkäisenä nukkumaan. Maksoin sille takaisin heti kun sain tilinumeron ja pyöristin summan kiitoksena ylöspäin lähimpään kymppiin. Niin mulkkuja kun ihmiset nykyään onkin, joskus harvoin törmää sellaisiin jotka muistuttaa että ehkäpä kaikki toivo ei ole vielä mennyttä.

   Lainaa

  19. Itseasiassa 18.4.2023 10:57
   Tulos: +61 (63 ääntä)
   Mun täti meni sekaisin, kun kosmetiikkaosastolla oli saanut apua miesmyyjältä. Jaksoi järkytellä tätä mulle myöhemmin. Tietääkseni miehetkin käyttävät jotain kosmetiikkaa, esim. dödöä, shampoota ja partavaahtoa.

   Lainaa

  20. Tulos: +54 (54 ääntä)
   Juu pahoin pelkään että selitys "Tää muuten oli mulla jo kotoa mukana" ei olisi tuossa kohdassa mennyt läpi.

   Lainaa

  21. Letittämätön banaani 18.4.2023 12:13
   Tulos: -30 (42 ääntä)
   jukkapalmu: Myy nykyään kaappeja ja on vaihtanu uuteen, tosin yhtä skankkiin naiseen.
   Miinustajilla on Modern Family sarja vielä näkemättä!

   Lainaa

  22. Tulos: +2 (56 ääntä)
   Toj Karin: Vuosia sitten mulla kävi samanlainen kuin Johannalla. Lompakko oli jäänyt kotiin, kauppa oli menossa kiinni ja kotona ei ollut kahvin lisäksi kirjaimellisesti mitään syötävää, kun en ollut jaksanut kkäydä kaupassa pitkään aikaan. Oli pakko pyytää josko sais ostoket piikkiin ja tulisin [...]
     Muuten somaa, mutta saanko tiedustella, miten voi olla mahdollista, että diabeetikkona on ihan aidosti liemessä jos mitään syötävää ei ole, ja silti ei sitä ajoissa hae? Itselläni on 72 tunnin hätävara kaikille, ja vaikka lapselle ja kissoille se on pakollistakin, itse perusterveenä pärjäisin pari päivää ilman ruokaa ihan hyvin. Se vain ei olisi kivaa, ja suositus on, joten...

   Lainaa

  23. Tulos: +45 (45 ääntä)
   Johanna ei varmaan myöskään ikinä vie naistenkenkiään suutarille. Heistä kun valtaosa on miehiä,eihän ne naistenkengistä mitään tiedä.

   Lainaa

  24. Joukkoon kuulumaton konna 18.4.2023 16:54
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   Äkeä sohvaperuna: Voi kauheaa, kun isännällä meni reilu euro siinä hukkaan. Kyllä siinä kannattaa jo nyrkkejä puristella.
   Ei mennyt reilu euro vaan kaljatölkki.

   Lainaa

  25. Odottamaton paimen 18.4.2023 17:39
   Tulos: +47 (53 ääntä)
   Kivi:   Muuten somaa, mutta saanko tiedustella, miten voi olla mahdollista, että diabeetikkona on ihan aidosti liemessä jos mitään syötävää ei ole, ja silti ei sitä ajoissa hae? Itselläni on 72 tunnin hätävara kaikille, ja vaikka lapselle ja kissoille se on pakollistakin, itse perusterveenä pärjäisin pari päivää ilman ruokaa ihan hyvin. Se vain ei olisi kivaa, ja suositus on, joten...
   En tiedä alkuperäisen kirjoittajan tilannetta, mutta ihan hyvin mielenterveys olla vaan niin kuralla että ei halua lähteä kotoa, eikä siihen sen kummempaa syytä tarvitse. Tai jos ei pysty fyysisesti liikkumaan niin helposti esim. pyötätuolilla tai kävelykepeillä. Ja kaikilla ei ole varaa 72 tunnin hätävaraan, tai tässä vaiheessa sekin vara on voitu jo käyttää. Eikä diabeetikko todellakaan voi olla paria päivää ilman ruokaa...

   Lainaa

  26. Aurattu ahma 18.4.2023 18:07
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Kofeiiniton peruna: kerran skannasin itsepalvelukassalla vissyveden vahingossa kaksi kertaa, sen sijaan että olisin pyytänyt apua maksoin sen ylimääräisen vissyn kuin kunnon suomalainen.
   Mä oon sentään tehnyt tän vaan muovikassin kanssa, ja sekin harmitti.

   Lainaa

  27. Likempi muurahainen 18.4.2023 18:44
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Kivi:   Muuten somaa, mutta saanko tiedustella, miten voi olla mahdollista, että diabeetikkona on ihan aidosti liemessä jos mitään syötävää ei ole, ja silti ei sitä ajoissa hae? Itselläni on 72 tunnin hätävara kaikille, ja vaikka lapselle ja kissoille se on pakollistakin, itse perusterveenä pärjäisin pari päivää ilman ruokaa ihan hyvin. Se vain ei olisi kivaa, ja suositus on, joten...
   En ole varma miten Toj Karinin tapauksessa mutta ihmisillä on erilaisia elämänhallintatasoja. Jos on tottunut siihen, että kaupasta saa aina kätevästi, on helppo totuttautua siihen, että varaa ei tarvitse silloin, kun kauppa on auki.

   Lainaa

  28. Suunnaton papaija 18.4.2023 19:01
   Tulos: +42 (52 ääntä)
   Letittämätön banaani: Miinustajilla on Modern Family sarja vielä näkemättä!
   Nähnyt olen, miinus tuli horottelusta (skank). Näyttävä nainen =/= horo.

   Lainaa

  29. Tulos: +41 (47 ääntä)
   Letittämätön banaani: Miinustajilla on Modern Family sarja vielä näkemättä!
   Osaan sarjan ulkoa. 
   Se kommentti vaan oli huono ja turha.

   Lainaa

  30. Punahilkka tohtori 18.4.2023 21:08
   Tulos: +14 (32 ääntä)
   Kofeiiniton peruna: kerran skannasin itsepalvelukassalla vissyveden vahingossa kaksi kertaa, sen sijaan että olisin pyytänyt apua maksoin sen ylimääräisen vissyn kuin kunnon suomalainen.
   Mä oon menny itsepalvelukassalle unohtaen että korissa on punalaputettua kamaa. Eihän siinä ole kunnon suomalaisella muuta vaihtoehtoa kuin maksaa täysi hinta, ei käynyt edes mielessä että kehtaisi pyytää apua.

   Lainaa

  31. Aritmeettinen vastakohta 18.4.2023 21:13
   Tulos: +17 (23 ääntä)
   Äkeä sohvaperuna: Voi kauheaa, kun isännällä meni reilu euro siinä hukkaan. Kyllä siinä kannattaa jo nyrkkejä puristella.
   Niin, koska kaikki oluet marketissa maksaa reilun euron.

   Lainaa

  32. Tulos: +45 (55 ääntä)
   Kivi:   Muuten somaa, mutta saanko tiedustella, miten voi olla mahdollista, että diabeetikkona on ihan aidosti liemessä jos mitään syötävää ei ole, ja silti ei sitä ajoissa hae? Itselläni on 72 tunnin hätävara kaikille, ja vaikka lapselle ja kissoille se on pakollistakin, itse perusterveenä pärjäisin pari päivää ilman ruokaa ihan hyvin. Se vain ei olisi kivaa, ja suositus on, joten...
   Siksi koska diabetes ei ole minun ainoa eikä edes pahin ongelma. Tai ollut siihen aikaan. Joitain vuosia sitten aloin saamaan vihdoinkin asianmukaista apua näille ongelmille ja ne on menossa parempaan suuntaan, mutta tuon tapahtuman aikaan en saanut ja olin silloin varmaan heikoimmillani. Ei tarvinne tähän koko elämänkertaa kirjoittaa?

   Lainaa

  33. Tulos: +4 (14 ääntä)
   Äkeä sohvaperuna: Voi kauheaa, kun isännällä meni reilu euro siinä hukkaan. Kyllä siinä kannattaa jo nyrkkejä puristella.
   Niitä on eri hintaisia. Ei kaikki osta halvinta euron kuraa

   Lainaa

  34. Kaksipitkä tuhatjalkainen 18.4.2023 23:45
   Tulos: +18 (22 ääntä)
   Naismyyjä oli mukava, kun poistui paikalta. Miesmyyjö ei, kun yritti auttaa. Johanna oli siis vaan katselemassa ja miesmyyjä häiritsi?

   Lainaa

  35. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 19.4.2023 0:43
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Toj Karin: Siksi koska diabetes ei ole minun ainoa eikä edes pahin ongelma. Tai ollut siihen aikaan. Joitain vuosia sitten aloin saamaan vihdoinkin asianmukaista apua näille ongelmille ja ne on menossa parempaan suuntaan, mutta tuon tapahtuman aikaan en saanut ja olin silloin varmaan heikoimmillani. Ei tarvinne tähän koko elämänkertaa kirjoittaa?
   Kiva kuulla että paremmin menee! ❤️

   Lainaa

  36. Tulos: +42 (42 ääntä)
   Mulle kävi samat ja se pullo-automaatti oli niiku sielä kaupan sisällä. No siinä sattu olemaa myyjä menossa sinne huoneesee ni selitin sille et oli noitten tyhjien seassa yks täysi, otatko tän sinne takahuoneesee, en tarvii sitä, juo vaikka tauolla pois. No tää myyjä otti sen ja jatkoin ostoksia. Sit ku pääsin kassalle maksamaa ni tää toinen myyjä nykäs sen täyden kaljapullon sieltä tiskin alta ja tuumas tää oli vissii sun. Se toinen myyjä oli kiikuttanu sen mun kaljan siihe kassalle ja selittäny tilanteen, vaikka nimenomaan sanoin sille et en tarvii sitä. Hieman hävetti ku muut asiakkaat tuijotti et mitähän vittua

   Lainaa

  37. Poltettu pöllö 19.4.2023 1:44
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Letittämätön banaani: Miinustajilla on Modern Family sarja vielä näkemättä!
   Itse en luokittelisi Sofia Vergaraa skankiksi.

   Lainaa

  38. Ikävystynyt jänis 19.4.2023 1:47
   Tulos: +46 (46 ääntä)
   Oluttölkkiepisodissa olisikin vasta ollut hauskaa, jos kello olisi ollut yli iltayhdeksän, jolloin isäntä olisi joutunut jättämään tölkkinsä kauppaan. Siinä vasta olisikin ollut selittelyn makua, että no itse asiassa se on jo mun tölkki, annapa tänne...

   Lainaa

  39. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Kivi:   Muuten somaa, mutta saanko tiedustella, miten voi olla mahdollista, että diabeetikkona on ihan aidosti liemessä jos mitään syötävää ei ole, ja silti ei sitä ajoissa hae? Itselläni on 72 tunnin hätävara kaikille, ja vaikka lapselle ja kissoille se on pakollistakin, itse perusterveenä pärjäisin pari päivää ilman ruokaa ihan hyvin. Se vain ei olisi kivaa, ja suositus on, joten...
   Kivi, sulla on yleensä tosi fiksuja, analyyttisia ja pitkälle perusteltuja kommentteja, mutta nää pari viimeistä (tämä ja "ei pitäisi myöntää kulutusluottoja niille joiden maksukyky on heikko") on mun mielestä jäänyt vähän sitä tavanomaista pohdintaa vaille. Ihmisillä on niin hirveän erilaisia tilanteita ja jos itsellä on asiat oikeastaan aika hyvin (rahatilanne, tukiverkko, ei mielenterveysongelmia tai sairauksia tai vähintään apua niihin), niin on kamalan helppoa tietää, miten muidenkin asiat tulisi tehdä "oikein" ja ehkä vaikea nähdä miksei joku sitten vain tee niin.
   Esim. kaikilla nyt vaan ei ole varaa välttämättä edes niihin suositusten mukaisiin hätävaroihin. Silti joku toinen vähävarainen voisi olla iloinen voidessaan ostaa vaikka auton osamaksulla ja pystyisi myös maksamaan lyhennystä sovitusti, eikä hän silti voi tehdä niin vaan joutuu ostamaan jonkun halvan rämän, josta maksaa sitten kuitenkin korjausten muodossa (tämä siis vastauksena siihen, että kiitos vaan mutta kulutusluottoja on jo ihan tarpeeksi vaikea saada pienituloisena). Enkä edes aloita mistään jaksamiseen liittyvistä haasteista, koska niistä pari muutakin jo puhui. 
   Sitä sellaista inhimillisempää lähestymistapaa suositan välillä muistelemaan, vaikka  tuntuisikin, että puhtaalla logiikalla olisi niin helppoa ratkaista ongelma kuin ongelma. :) 

   Lainaa

  40. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Kas, mulle kävi eilen tasan samoin kuin Elinalle, lompakko ei ollut mukana eikä puhelin kertakaikkiaan suostunut yhteistyöhön maksupäätteen kanssa, ja kassa tarjoutui maksamaan. Sentään mobilepay toimi sen verran että sain maksettua takaisin. Vähän harmittaa, etten tajunnut pyöristää summaa ylöspäin kiitokseksi, ei näin jälkeenpäin enää viitsi laittaa tippiä, tulis vaan creepy olo :D

   Lainaa

  41. Ohimenevä hiiri 19.4.2023 20:24
   Tulos: -7 (7 ääntä)
   Juomari: Juu pahoin pelkään että selitys "Tää muuten oli mulla jo kotoa mukana" ei olisi tuossa kohdassa mennyt läpi.
   Itsehän palautin tyhjiä tölkkejä, yhdessä olutlaatikossa oli avaamaton Sandels. Niin vaan sen kärräsin kassalle ja maksoin täyden laatikon, kerran maksettu oli ihan ok.

   Lainaa

  42. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Ohimenevä hiiri: Itsehän palautin tyhjiä tölkkejä, yhdessä olutlaatikossa oli avaamaton Sandels. Niin vaan sen kärräsin kassalle ja maksoin täyden laatikon, kerran maksettu oli ihan ok.
   Siis mitä?

   Lainaa

  43. Hajoamaton ankerias 20.4.2023 22:40
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Kofeiiniton peruna: kerran skannasin itsepalvelukassalla vissyveden vahingossa kaksi kertaa, sen sijaan että olisin pyytänyt apua maksoin sen ylimääräisen vissyn kuin kunnon suomalainen.
   Minä huomasin kauhukseni, että yhdessä tuotteessa oli -30% aletarra, mutta en pyytänyt myyjää käymään vaan maksoin täyden hinnan. Kyllä pitää huolimattomuudesta maksaa!

   Lainaa

  44. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Kivi:   Muuten somaa, mutta saanko tiedustella, miten voi olla mahdollista, että diabeetikkona on ihan aidosti liemessä jos mitään syötävää ei ole, ja silti ei sitä ajoissa hae? Itselläni on 72 tunnin hätävara kaikille, ja vaikka lapselle ja kissoille se on pakollistakin, itse perusterveenä pärjäisin pari päivää ilman ruokaa ihan hyvin. Se vain ei olisi kivaa, ja suositus on, joten...
   Jos sinulla on hätävara se ei tarkoita sitä että suurimmalla osalla olisi. On aika monta tapaa elää elämäänsä ja kaikille ei ole jaettu samoja kortteja. Tuollaiseen tilanteeseen voi olla syynä esim. alkoholismi, masennus, muu elämänhallintaan liittyvä ongelma tai vaikka rahapula tai krapula. Jos nämä kerta ovat uusia asioita niin noista löytyy tietoa paljon netistä. Suosittelen lukemaan niin ei tarvitse jatkossa aprikoida mistä monikin asia voi johtua. Vai halusitko jostain syystä tietää juuri kyseisen nimimerkin syyn ja jos näin niin mitä teet sillä tiedolla että netissä Toj Karin ei varautunut koska...?

   Lainaa

  45. Itkevä kana 21.4.2023 16:20
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Inka on niitä tyyppejä, jotka kertovat internetissä että hänellä ei ole älypuhelinta, vaan pelkkä perus-Nokia koska tarvitsee puhelinta vain soittamiseen ja tekstiviestien lähettämiseen.

   Lainaa

  46. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Toj Karin: Siksi koska diabetes ei ole minun ainoa eikä edes pahin ongelma. Tai ollut siihen aikaan. Joitain vuosia sitten aloin saamaan vihdoinkin asianmukaista apua näille ongelmille ja ne on menossa parempaan suuntaan, mutta tuon tapahtuman aikaan en saanut ja olin silloin varmaan heikoimmillani. Ei tarvinne tähän koko elämänkertaa kirjoittaa?
     Ei tarvitse, anteeksi että sohaisin ikävään kohtaan. Toivottavasti olet saanut jonkun hollille joka käy puolestasi kaupassa jos on tarve. (Vinkki: Fiksuruoasta voi tilata halpaa hävikkiruokaa tyyliin "viisi kiloa soijarouhetta". Ei se kovin jännää ruokaa ole, joten ei tule naposteltua koska se on siinä, mutta pelastaa kuitenkin tilanteen jos jääkaapissa on lähinnä valo. Eikä tarvitse mennä mihinkään tai tavata ketään, jos ei koe jaksavansa).

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: citymarket, juoksukaljat, kassa, kengät, maksaa, miesmyyjä, naisten kengät, tölkki