Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 613

Viestejä tuonpuoleisesta.
Sekalaisia, osa 613

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Vetämätön preeriasusi 21.3.2023 0:09
   Tulos: -13 (193 ääntä)
   Telegram on kyllä vihonviimeinen viestiväline. Toki jos kannattaa Valta Kuuluu Kremlille puoluetta niin sitten toki Anon, Januksen ja Johanin kimpassa on kivaa.

   Lainaa

  2. Varpaaton hirmulisko 21.3.2023 0:10
   Tulos: +103 (117 ääntä)
   Runkaus, ihan normaali paikka Lapissa.

   Lainaa

  3. Valittu mestari 21.3.2023 0:18
   Tulos: +80 (90 ääntä)
   Onko Runkkaus kovinkin kaukana Vittulanjängästä. 🤔

   Lainaa

  4. Uneton meduusa 21.3.2023 0:26
   Tulos: +145 (149 ääntä)
   Edesmennyt isoäitini ilmestyi yllättäen WhatsAppiin. Omalla nimellään ja jonkun parikymppisen sinitukkaisen naisen profiilikuvalla... Siinä kohtaa totesin, että voisihan sitä puhelimen yhteystietolistaa toisinaan päivittääkin.

   Lainaa

  5. Tulos: -157 (223 ääntä)
   Tästä sen taas näkee kuinka luonnosta vieraantuneita naiset ja kehäkolmosen sisäpuolella asuvat cityhipit ovat, maaseudulla kun vain joka kolmas kannattaa luonnonsuojelun tuntuvaa lisäämistä. Tyypit ei ole ikinä edes nähnyt livenä karhua tai sutta, mutta kissat on pakko pitää sisätiloissa joo. Nämäkin rahat pitäisi ohjata suorilta käsin Suomen puolustusvoimille, luuleeko joku että kun Venäjä tulee rajan yli niin joku norpan suojeluasema painaa sitten vaakakupissa paljonkin? Selitä mulle tämä logiikka sitten.

   Lainaa

  6. Tulos: +53 (89 ääntä)
   Vetämätön preeriasusi: Telegram on kyllä vihonviimeinen viestiväline. Toki jos kannattaa Valta Kuuluu Kremlille puoluetta niin sitten toki Anon, Januksen ja Johanin kimpassa on kivaa.
   Kannattaisko lopettaa öyhöttäminen ja tutustua aiheeseen niin tajuaisit että Telegram / Pavel Durov on nimenomaan Kremlin vastainen taho? Vai oletko se sinä joka olet Anon, Januksen ja Johanin kimpassa?

   Lainaa

  7. Mikrofoniton lehmä 21.3.2023 1:11
   Tulos: +26 (58 ääntä)
   Telegram on kyllä mitä mainioin viestintä sovellus! Niin paljon parempi ominaisuuksiltaan kun whatsapp ja enemmän personalisointi mahdollisuuksia.

   Lainaa

  8. Poksahtava sankari 21.3.2023 1:15
   Tulos: +2 (78 ääntä)
   Keepo: Kannattaisko lopettaa öyhöttäminen ja tutustua aiheeseen niin tajuaisit että Telegram / Pavel Durov on nimenomaan Kremlin vastainen taho? Vai oletko se sinä joka olet Anon, Januksen ja Johanin kimpassa?
   Salaliittoteoreetikkojen ja äärioikeiston suosima. Se on ihan sama millä puolella Kremliä Durovit on. Eikös tuota ole vaadittu poistettavaksi sovelluskaupoista juuri yllämainituista syistä?

   Lainaa

  9. Kesytön kultakala 21.3.2023 1:53
   Tulos: +122 (130 ääntä)
   Varpaaton hirmulisko: Runkaus, ihan normaali paikka Lapissa.
   Mutta tuo olikin Runkkauksen hunajaa, ei Runkauksen. ;)

   Lainaa

  10. Edukas soturi 21.3.2023 3:34
   Tulos: +37 (53 ääntä)
   Onko runkkauksen hunajan jakelija Lapin alueen spermapankki?

   Lainaa

  11. Tulos: +47 (71 ääntä)
   traumcity: Tästä sen taas näkee kuinka luonnosta vieraantuneita naiset ja kehäkolmosen sisäpuolella asuvat cityhipit ovat, maaseudulla kun vain joka kolmas kannattaa luonnonsuojelun tuntuvaa lisäämistä. Tyypit ei ole ikinä edes nähnyt livenä karhua tai sutta, mutta kissat on pakko pitää sisätiloissa [...]
   Niinpä. Kaikki lemmikkikissoihin menevät rahat puolustusvoimille.
   ...selitä mulle tämä logiikka sitten.

   Lainaa

  12. Suonensisäinen lokki 21.3.2023 6:52
   Tulos: +9 (55 ääntä)
   Keepo: Kannattaisko lopettaa öyhöttäminen ja tutustua aiheeseen niin tajuaisit että Telegram / Pavel Durov on nimenomaan Kremlin vastainen taho? Vai oletko se sinä joka olet Anon, Januksen ja Johanin kimpassa?
   Perustus voi olla Kreml vastainen, mutta Luuletko sinä että Kreml yms ei ole siellä Telegramissa? Missäs ne Convoy öyhöttäjät kokoontui? Sopevasti tanmikuussa 2022 jotta huomio kiinnittyi vähemmän siihen mihin Venäjä siirteli kalustoaan...

   Lainaa

  13. Tulos: +33 (55 ääntä)
   Vetämätön preeriasusi: Telegram on kyllä vihonviimeinen viestiväline. Toki jos kannattaa Valta Kuuluu Kremlille puoluetta niin sitten toki Anon, Januksen ja Johanin kimpassa on kivaa.
   Ei vissiin olla paljoa perehdytty Telegramiin. No, kivahan se on netissä meuhkata, kun naapurin Jartsa kerto asian olevan näin ja se on jämpti.
   Ei siinä, että kyllähän hyvin salatussa viestimessä kaikenmaailman hihhulit lisääntyy. Mutta jos ne omassa puhelimessa sielä häiritsee, kannattaa varmaan vähän miettiä tuttavapiirin uudelleen järjestelyä.

   Lainaa

  14. Tääontää 21.3.2023 7:09
   Tulos: -29 (63 ääntä)
   Yök politiikkaa täälläkin. Vituttaa koko auhe ja vielä vaalit voi prkl mutta kai se on äänestettävä. En tiiä ärsyttää.

   Lainaa

  15. Tasasoukka kettu 21.3.2023 7:17
   Tulos: +21 (49 ääntä)
   :(: Ei vissiin olla paljoa perehdytty Telegramiin. No, kivahan se on netissä meuhkata, kun naapurin Jartsa kerto asian olevan näin ja se on jämpti. Ei siinä, että kyllähän hyvin salatussa viestimessä kaikenmaailman hihhulit lisääntyy. Mutta jos ne omassa puhelimessa sielä häiritsee, kannattaa varmaan vähän miettiä tuttavapiirin uudelleen järjestelyä.
   Tietoturva-asiantuntijat on huolissaan Telegramin salauksesta. 
   Epämääräinen syntymaa, tietoturva-asiantuntijoiden huolet ja vielä käyttäjät valikoituneet tietynlaisista piireistä. 
   Ei kiitos, etenkin kun vaihtoehdot ovat kosolti parempia.

   Lainaa

  16. Tulos: +79 (85 ääntä)
   Samin ja Annin kaltaiset ihmiset keksii ennemmin 1000 syytä, ettei tarvi elää fikuksti, kun ei ne muutkaan. Tajuamatta, että näin tekevät itsestään idiootteja.

   Lainaa

  17. Metallia niellyt kookos 21.3.2023 8:16
   Tulos: +39 (45 ääntä)
   Varpaaton hirmulisko: Runkaus, ihan normaali paikka Lapissa.
   No silloin kyllä myytäisiin Runkauksen hunajaa eikä sitä mitä ilmoituksessa luki.

   Lainaa

  18. Liittoutumaton pussieläin 21.3.2023 8:17
   Tulos: +63 (67 ääntä)
   "Oletko aina luullut väärin mistä hunaja oikeasti tulee?" kyselee IS

   Lainaa

  19. Pilaantunut hevonen 21.3.2023 8:29
   Tulos: -16 (18 ääntä)
   Tääontää: Yök politiikkaa täälläkin. Vituttaa koko auhe ja vielä vaalit voi prkl mutta kai se on äänestettävä. En tiiä ärsyttää.
   Täähän se ois.

   Lainaa

  20. Pinttynyt kirahvi 21.3.2023 9:11
   Tulos: +33 (49 ääntä)
   Poksahtava sankari: Salaliittoteoreetikkojen ja äärioikeiston suosima. Se on ihan sama millä puolella Kremliä Durovit on. Eikös tuota ole vaadittu poistettavaksi sovelluskaupoista juuri yllämainituista syistä?
   Ja whatsappiako ei mitkään epäilyttävät tahot käytä tai suosi? Vähän lapsellinen ajatus.

   Lainaa

  21. Äkeä vaatekappale 21.3.2023 9:23
   Tulos: +6 (20 ääntä)
   Poksahtava sankari: Salaliittoteoreetikkojen ja äärioikeiston suosima. Se on ihan sama millä puolella Kremliä Durovit on. Eikös tuota ole vaadittu poistettavaksi sovelluskaupoista juuri yllämainituista syistä?
   "Salaliittoteoreetikkojen ja äärioikeiston suosima" tämänhän voi sanoa mistä tahansa asiasta eikä sitä tarvitse perustella.
   Otetaan WeChat käyttöön. Siellä ei edes voi sanoa vääryyksiä

   Lainaa

  22. Tulos: +74 (84 ääntä)
   Miksi meidän kannattaisi asioita parantaa kun muualla maailmassa tehdään vielä huonommin. Tyhmin argumentti koskaan.

   Lainaa

  23. Kirpeä Ahven 21.3.2023 9:30
   Tulos: -58 (82 ääntä)
   Luontokadosta meuhaa eniten ihmiset jotka eivät ymmärrä aiheesta juurikaan. Jos aloitetaan siitä, miten lajien uhanalaisuus määritellään. Vertailukohta on muistaakseni 70-luvulla, ja uhanalaisuus määritellään sen mukaan miten kanta on taantunut. Kaikkein eniten uhanalaisia lajeja on hakamailla ja perinteisessä maatalousympäristössä. Ei luonnonmetsissä. Mikä on itsestäänselvää, kun maatalous on muuttunut ja maaseudun asutus vähentynyt. Ne lajit ovat luonnostaan harvinaisia, ja kukoistivat tuolloin vain ihmisen toiminnan ansiosta. Sen sijaan metsien luontotyyppien uhanalaisuus määritellään 1700-luku vertailukohtana. Tuon jälkeen on valtavasti reheviä maita tehty pelloiksi ja huonokasvuisia soita kuivatettu metsäksi ja pelloksi. Ei ole mitenkään käytännössä mahdollista palauttaa noita takaisin. Nuo uhanalaiset luontotyypit on kuitenkin kaikki suojeltuja. Eli niiden määrä ei enää vähene. Ainakaan ihmisen toiminnan seurauksena. Vanhassa metsässä asuu erilainen lajisto, kuin kasvatusmetsässä, tai taimikolla, tai aukealla alueella. Luonnonmetsiköitäkin Suomessa riittää vaikka jätettäisiin varsinaiset suojelualueet huomiotta (joita muuten on paljon). Kun puhutaan luontokadosta, niin Suomessa kysymys on vain siitä, millaista lajistoa halutaan lisätä ja minkälaisen toisen lajiston kustannuksella. Ei siitä että pelastetaan katoavia lajeja.

   Lainaa

  24. Liberaali pingviini 21.3.2023 10:04
   Tulos: -6 (42 ääntä)
   Mikrofoniton lehmä: Telegram on kyllä mitä mainioin viestintä sovellus! Niin paljon parempi ominaisuuksiltaan kun whatsapp ja enemmän personalisointi mahdollisuuksia.
   Mitä sinne Leningradiin kuuluu? Vieläkö mahorkka haisee?
   Venäläiset todellakin tekevät erittäin hyviä ja turvallisia tuotteita. Ovat ihan huippua. 

   Lainaa

  25. Suomalaisten Suo-Sima 21.3.2023 10:04
   Tulos: +99 (105 ääntä)
   Tykkään tuosta ajatusmaailmasta, missä omalla tai "meidän" tekemisellä ei ole ikinä mitään merkitystä tai arvoa. Ensin perustellaan tekemättäjättämistä sillä, että kukaan muukaan ei tee. Esim en kierrätä, koska joku jossain muuallakaan ei kierrätä. Tämä johtaa siihen että kukaan ei kierrätä missään kun kukaan muukaan ei kierrätä. Kun jokin tekeminen yleistyy tarpeeksi, esim. 51 / 100 ihmisestä kierrättää, nämä samat ihmiset toteavat, että eihän heidän tarvitse kierrättää, koska suurin osa muista kierrättää. Se että 1 jättää jotain tekemättä, on isossa kuvassa kuitenkin niin mitätön asia, että minkä takia pitäisi nähdä vaiva - kun kerran joku muu jo. Itse ollaan yksilö, minkä toiminta ei vaikuta mihinkään, mutta kaikki muut ovat aina iso massa, jonka pitäisi muuttaa toimintaansa.

   Lainaa

  26. Tulos: -16 (24 ääntä)
   MT-kyselyn mukaan pääkaupunkiseudulla asuu yli puolet Suomen kansalaisista. Vähän epäilen tuon paikkaansa pitävyyttä.

   Lainaa

  27. Reseptivapaa Dinosaurus 21.3.2023 11:49
   Tulos: +63 (71 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Luontokadosta meuhaa eniten ihmiset jotka eivät ymmärrä aiheesta juurikaan. Jos aloitetaan siitä, miten lajien uhanalaisuus määritellään. Vertailukohta on muistaakseni 70-luvulla, ja uhanalaisuus määritellään sen mukaan miten kanta on taantunut. Kaikkein eniten uhanalaisia lajeja on [...]
   Sieltä tärkeä asiantuntijalausunto suoraan nojatuolin uumenista. Mitäs ne kaiken maailman dosentit ja tohtorit ja muut tutkijat ja tieteilijät muka mistään oman alansa tutkimuksesta tietäisivät!

   Lainaa

  28. It's a deal 21.3.2023 11:59
   Tulos: +23 (29 ääntä)
   Kaikki eläimet pitäisi kouluttaa maanpuolustushommiin, siellä on isompi budjetti. Ja nykytilanteessa pitäisi hankkia lisää susia ja karhuja tai ainakin ne pitäisi päivittää nopeampiin USA:n standardeja vastaaviin.

   Lainaa

  29. Jauhopussista löytynyt hämähäkki 21.3.2023 12:11
   Tulos: +50 (52 ääntä)
   It's a deal: Kaikki eläimet pitäisi kouluttaa maanpuolustushommiin, siellä on isompi budjetti. Ja nykytilanteessa pitäisi hankkia lisää susia ja karhuja tai ainakin ne pitäisi päivittää nopeampiin USA:n standardeja vastaaviin.
   Taistelunorppa voisi olla se keino millä seuraava sota voitetaan!

   Lainaa

  30. Mikrofoniton lehmä 21.3.2023 12:25
   Tulos: +9 (17 ääntä)
   Liberaali pingviini: Mitä sinne Leningradiin kuuluu? Vieläkö mahorkka haisee? Venäläiset todellakin tekevät erittäin hyviä ja turvallisia tuotteita. Ovat ihan huippua. 
   Niin tekee amerikkalaisetkin, vai etkö kuulu what's appiin? Laitatko pelkästään suomen postin kautta kortteja edestakaisin kavereidesi kanssa?

   Lainaa

  31. Lasittamaton nektariini 21.3.2023 12:39
   Tulos: -28 (42 ääntä)
   Metallia niellyt kookos: No silloin kyllä myytäisiin Runkauksen hunajaa eikä sitä mitä ilmoituksessa luki.
   Ei tullut mieleen että tuo on joko kirjoitusvirhe tai kuvamanipulaatio? Nimittäin Runkauksen hunaja on ihan tuotemerkki ja sitä todellakin myydään myös REKO:n kautta.

   Lainaa

  32. Itseasiassa 21.3.2023 12:49
   Tulos: +41 (45 ääntä)
   Sam: Samin ja Annin kaltaiset ihmiset keksii ennemmin 1000 syytä, ettei tarvi elää fikuksti, kun ei ne muutkaan. Tajuamatta, että näin tekevät itsestään idiootteja.
   Nämä vielä jaksavat aina ohittaa esim. sen että osallistuvat kulutuksellaan ihan itse Kiinan ja muiden halvalla tavaraa suoltavien maiden päästöihin. Ja se ei juuri kiinnosta, että Kiina on maailman ainoita paikkoja, jossa puuston määrä on lisääntynyt, koska ne on istuttaneet niitä niin paljon. Myös Intia haluaa lähteä vihreille markkinoille, ovat ymmärtäneet jo itse että siitä on hyötyä. Mutta kun pitää saada vinkua, kun ei huvita tuijottaa kuin omaa pihanurmikkoa.

   Lainaa

  33. Tulos: +29 (33 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Luontokadosta meuhaa eniten ihmiset jotka eivät ymmärrä aiheesta juurikaan. Jos aloitetaan siitä, miten lajien uhanalaisuus määritellään. Vertailukohta on muistaakseni 70-luvulla, ja uhanalaisuus määritellään sen mukaan miten kanta on taantunut. Kaikkein eniten uhanalaisia lajeja on [...]
   Suosittelen Helsingin Yliopiston Utelias Mieli -podcastia. Jakso 19 käsittelee luontokatoa.
   Myös Ylen Tiedetrippi -podcast sivuaa aihetta 2.kauden jaksoissa 2-4.

   Lainaa

  34. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Toj Karin: MT-kyselyn mukaan pääkaupunkiseudulla asuu yli puolet Suomen kansalaisista. Vähän epäilen tuon paikkaansa pitävyyttä.
   Ei tuossa MT-kyselyssä kyllä mainita sivulauseessakaan sitä kuinka paljon Suomen kansalaisia pääkaupunkiseudulla asuu. 
   Joka kolmas suomalainen asuu maaseudulla.

   Lainaa

  35. Arkkienkeli 21.3.2023 14:43
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Lähiruokarenkaani tyhjenee jokainen aamu, parin kahvikupillisen jälkeen. Sitten sinne mahtuisi "Runkkauksen hunajaa". PS. Se on Runkaus. Runkauksen luonnonpuisto. PPS. Hyvä ettei Vitunperän hunajaa. Vitunperä on tuolla käsivarren lapissa.

   Lainaa

  36. Arkkienkeli 21.3.2023 14:59
   Tulos: 0 (12 ääntä)
   Varpaaton hirmulisko: Runkaus, ihan normaali paikka Lapissa.
   Runkaus on olotila. Ei ole mitään hienompaa, kuin käydä Runkauksen luonnonpuistossa. Olo on sen jälkeen helpottunut.

   Lainaa

  37. Muoviton hirmulisko 21.3.2023 16:12
   Tulos: -3 (7 ääntä)
   Varpaaton hirmulisko: Runkaus, ihan normaali paikka Lapissa.
   Hunaja tuli Runkkauksesta.

   Lainaa

  38. Mukava katkarapu 21.3.2023 16:54
   Tulos: 0 (10 ääntä)
   Ei helvetti noita leenoja, kaikilla äänillä on väliä.

   Lainaa

  39. Tulos: -10 (14 ääntä)
   traumcity: Ei tuossa MT-kyselyssä kyllä mainita sivulauseessakaan sitä kuinka paljon Suomen kansalaisia pääkaupunkiseudulla asuu.  Joka kolmas suomalainen asuu maaseudulla.
   Jos yksi maaseudulla asuvista vain kolmas osa kannattaa luonnonsuojelua ja pääkaupunkiseudulla kaksi kolmannetta, mutta yli puolet kaikista suomalaisista kannattaa, se tarkoittaa sitä että pääkaupunkiseudulla on asuttava vähintään puolet suomalaisista, jotta kaikki otsikon ehdot voisivat täyttyä.  Käytin otsikossa stadilaista tulkintaa jossa kaikki pääkaupunkiseudun ulkopuolinen on maaseutua. Jos sen tulkitsee siten että muut kaupunkialueet on vain jätetty huomioimatta, siinä tapauksessa pääkaupunkiseudulla ei tarvitse asua niin paljoa ihmisiä.

   Lainaa

  40. Nuutunut kivi 21.3.2023 19:42
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   It's a deal: Kaikki eläimet pitäisi kouluttaa maanpuolustushommiin, siellä on isompi budjetti. Ja nykytilanteessa pitäisi hankkia lisää susia ja karhuja tai ainakin ne pitäisi päivittää nopeampiin USA:n standardeja vastaaviin.
   Sudet ja karhut on Venäjän vakoojia. Sieltä ne juostajolkottaa rajan yli muina susina (ja karhuina) ja vakoilee meitä.

   Lainaa

  41. Nuutunut kivi 21.3.2023 19:43
   Tulos: +12 (18 ääntä)
   Jauhopussista löytynyt hämähäkki: Taistelunorppa voisi olla se keino millä seuraava sota voitetaan!
   Tää on tämän päivän paras!

   Lainaa

  42. Tulos: +6 (18 ääntä)
   Toj Karin: Jos yksi maaseudulla asuvista vain kolmas osa kannattaa luonnonsuojelua ja pääkaupunkiseudulla kaksi kolmannetta, mutta yli puolet kaikista suomalaisista kannattaa, se tarkoittaa sitä että pääkaupunkiseudulla on asuttava vähintään puolet suomalaisista, jotta kaikki otsikon ehdot voisivat täyttyä.  Käytin otsikossa [...]
   Ei vaan sinä käytät tuollaista "stadilaista tulkintaa" nyt jälkikäteen, kun et alkuperäistä viestiä kirjoittaessa tajunnut että on olemassa muitakin alueita kuin pääkaupunkiseutu ja maaseutu.
   Hirvee venkoilu sulla aina kun jäät kiinni jostain kämmistä, get over it sanoisi Canna.

   Lainaa

  43. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Poksahtava sankari: Salaliittoteoreetikkojen ja äärioikeiston suosima. Se on ihan sama millä puolella Kremliä Durovit on. Eikös tuota ole vaadittu poistettavaksi sovelluskaupoista juuri yllämainituista syistä?
   Totta kai Kremlissä haluttaisiin Telegram pois sovelluskaupoista, sillä se tarjoaa mm. venäläisille (ja ukrainalaisille) viestintäkanavan, joka ei ole millään tavalla Kremlin hallinnassa. Olisihan se kauhean ikävää jos propaganda ei uppoaisikaan ihmisiin.

   Lainaa

  44. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Perustus voi olla Kreml vastainen, mutta Luuletko sinä että Kreml yms ei ole siellä Telegramissa? Missäs ne Convoy öyhöttäjät kokoontui? Sopevasti tanmikuussa 2022 jotta huomio kiinnittyi vähemmän siihen mihin Venäjä siirteli kalustoaan...
   Entä sitten? Mitä sä luulet että Kreml siellä Telegramissa käyttäjänä muiden joukossa millekään mahtaa?

   Lainaa

  45. Tulos: -14 (22 ääntä)
   traumcity: Ei vaan sinä käytät tuollaista "stadilaista tulkintaa" nyt jälkikäteen, kun et alkuperäistä viestiä kirjoittaessa tajunnut että on olemassa muitakin alueita kuin pääkaupunkiseutu ja maaseutu. Hirvee venkoilu sulla aina kun jäät kiinni jostain kämmistä, get over it sanoisi Canna.
   Mussun mussun. Anna tulla nyt kaikki paha ulos kerralla, niin alkaa helpottaa.

   Lainaa

  46. jukkapalmu 22.3.2023 3:53
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Joskus 90- luvulla meidän perhetuttu kuoli lomamatkalla sairaskohtaukseen, mutta oli ehtinyt lähettää kortit. Oli aika creepyä kun kortti tuli perille.

   Lainaa

  47. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Sam: Samin ja Annin kaltaiset ihmiset keksii ennemmin 1000 syytä, ettei tarvi elää fikuksti, kun ei ne muutkaan. Tajuamatta, että näin tekevät itsestään idiootteja.
     Aina jaksaa ärsyttää tuo "no en mä, kun ei muutkaan". Ihan salettiin kiinalaiset öyhöt selittävät, ettei tarvitse tehdä mitään, koska keskimääräinen eurooppalainen kuluttaa x kertaa enemmän kuin keskiverto kiinalainen.
     Sami on silti uusi pohjanoteeraus: Kiinan ja Intian tulee pelastaa _Suomen_ luonto :D

   Lainaa

  48. It's a deal 22.3.2023 10:41
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Nuutunut kivi: Sudet ja karhut on Venäjän vakoojia. Sieltä ne juostajolkottaa rajan yli muina susina (ja karhuina) ja vakoilee meitä.
   Suomessa valitetaan niistä näennäisen paljon, kyseessä on valtio-omisteisen median savuverho, jolla häivytetään epäilykset siitä, että suurin osa niistä on kaksoisagentteja.

   Lainaa

  49. Innokas perhonen 22.3.2023 13:34
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Kivi:   Aina jaksaa ärsyttää tuo "no en mä, kun ei muutkaan". Ihan salettiin kiinalaiset öyhöt selittävät, ettei tarvitse tehdä mitään, koska keskimääräinen eurooppalainen kuluttaa x kertaa enemmän kuin keskiverto kiinalainen.  Sami on silti uusi pohjanoteeraus: Kiinan ja Intian tulee pelastaa _Suomen_ luonto :D
   Itse asiassa Kiina saastuttaa nykyään jo selvästi enemmän kuin EU myös väkilukuun suhteutettuna. Jenkit sentään vähän vielä edellä siinä tilastossa.

   Lainaa

  50. Kirpeä Ahven 22.3.2023 16:12
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Reseptivapaa Dinosaurus: Sieltä tärkeä asiantuntijalausunto suoraan nojatuolin uumenista. Mitäs ne kaiken maailman dosentit ja tohtorit ja muut tutkijat ja tieteilijät muka mistään oman alansa tutkimuksesta tietäisivät!
   Tuon kaiken voi todentaa. Nuo perusteet löytyvät suoraan punaisesta kirjasta, joka on kasattu kansainvälisen luonnonsuojeluliiton IUCN:n ohjeistuksen perusteella. Jos jokin väittämästäni on mielestäsi väärin niin kerro toki ja perustele. PS Olen ammatiltani asiantuntija luonnonvara-alalla.

   Lainaa

  51. Toiveikas menninkäinen 22.3.2023 19:45
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Kalle: Miksi meidän kannattaisi asioita parantaa kun muualla maailmassa tehdään vielä huonommin. Tyhmin argumentti koskaan.
   Toinen yhtä tyhmä argumentti on ettei asioita kannata muuttaa koska "näin on aina tehty". Omasta mielestäni se on jo itsessään lähtökohtaisesti hyvä syy lähteä kokeilemaan voisiko tehdä toisinkin.

   Lainaa

  52. Kyvykäs seepra 23.3.2023 17:22
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Jokunen vuosi sitten kaksi LinkedIN-kontaktiani kuolivat samassa kuussa (tahoillaan, eivät liittyneet toisiinsa). Ja sitten Facebook esittelee henkilöitä, jotka ehkä haluaisit liittää kavereiksi. Ei ollut hämmentävää, mutta haikeeta.

   Lainaa

  53. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 28.3.2023 1:19
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Tuon kaiken voi todentaa. Nuo perusteet löytyvät suoraan punaisesta kirjasta, joka on kasattu kansainvälisen luonnonsuojeluliiton IUCN:n ohjeistuksen perusteella. Jos jokin väittämästäni on mielestäsi väärin niin kerro toki ja perustele. PS Olen ammatiltani asiantuntija luonnonvara-alalla.
   Se että tekee jotain työkseen ei välttämättä tarkoita että on asiantuntija alallaan. Esimerkiksi korona-pandemian aikana hoitoalalta löytyi satamäärin ihmisiä, jotka ei usko länsimaiseen lääketieteeseen ja piikkikammoisia lietsottiin kertomalla mielipiteitä ja vakuuttamalla "olen hoitaja".

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: isovanhemmat, kierrätys, kirjoitusvirhe, kortti, kuolema, luonnonsuojelu, maitopurkit, mummi, mummo, pessimismi, pessimisti, posti, postikortti, reko, sota, telegram