Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 257

Pääseekö Finnairin pisteillä edes Pyhäjärvelle?
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 257

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 32 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Paranormaali kauris 23.3.2023 0:10
   Tulos: +395 (411 ääntä)
   Miten kenelläkään voi mennä ePassi ja Finnair-pisteet sekaisin? Ja miten ihmeessä joku voi keksiä ehdottaa sitä, että menneekö sulla nyt ne sekaisin?

   Lainaa

  2. Tulos: +165 (167 ääntä)
   Paranormaali kauris: Miten kenelläkään voi mennä ePassi ja Finnair-pisteet sekaisin? Ja miten ihmeessä joku voi keksiä ehdottaa sitä, että menneekö sulla nyt ne sekaisin?
   Siten, että Finnairin pisteet voi liittää epassiin. Mutta on tainnut mennä sekaisin niiden käyttömahdollisuudet.

   Lainaa

  3. Vetoketjuton pulu 23.3.2023 0:45
   Tulos: +123 (131 ääntä)
   Kyllähän Pyhäjärvellä on lentokenttä mutta se on pienkoneille tarkoitettu ettei sinne Finski lennä. Mutta kyllähän Hki-Vantaalta pääsee myös autolla esim. Pyhäjärvelle, mikäli autossa vaan on tilaa yhdelle akalle ja matkalaukulle :D

   Lainaa

  4. Välitön robotti 23.3.2023 1:28
   Tulos: +85 (165 ääntä)
   Kyllä ne käytetyt rintsikat vois kaupaksi mennä, mutta ei ehkä tuolla asenteella... Itsehän myyn netissä käytettyjä pikkareita ynnä muuta kivaa, mitä nyt ostajat haluavat milloinkin ostaa (kakka ja käytetyt vessapaperit ehkä jännimmästä päästä). Ja ostajat ovat suurimmaksi osaksi ihan tavallisia, mukavia ja asiallisia eri ikäisiä miehiä. Tykkään olla fetissiprinsessa ja saan pikkareiden myymisestä itsekin kiksejä. Mutta on paljon ostajia, jotka häpeävät omia fetissejään ja siitä tulee itselle aina vähän kurja fiilis :/ Joten Sannalle ja Mirjalle tiedoksi: se käytetyistä rintsikoista kiihottuva "pervo" saattaa olla oma aviomiehesi, joka ei uskalla kertoa asiasta sinulle.

   Lainaa

  5. Tulos: +87 (111 ääntä)
   Minä en koe pervoa halventavaksi sanaksi, vaikka kenties tuossa niin tarkoitettiin. Olen itse pervo ja ylpeä siitä. :) Mutta tiedoksi, että paikka, jossa voi tuollaista settiä myydä, on nimeltään Seksitreffit. Ainakin ennen oli. Siitä on vähän aikaa, kun itse olen myynyt mitään.

   Lainaa

  6. Harteeton tomaatti 23.3.2023 7:54
   Tulos: -37 (61 ääntä)
   Irjalla on kyllä pointti. Annika pääsisi nopeammin lasten luokse, jos lentäisi Ouluun ja menisi sieltä bussilla Pyhäjärvelle.

   Lainaa

  7. Tulos: +36 (64 ääntä)
   Harteeton tomaatti: Irjalla on kyllä pointti. Annika pääsisi nopeammin lasten luokse, jos lentäisi Ouluun ja menisi sieltä bussilla Pyhäjärvelle.
   Ei ole Irjalla pointtia. Autolla kestää Pyhäjärvelle jotain 5 tuntia, lentokoneen lähtöön voi olla vaikka 8 tuntia ja Oulussa bussin lähtöön esim 2 tuntia. Todella hyvä tsägä sattuisi jos Oulun kautta lentäen kävisi nopeammin. Itsekin olen HEL-kentällä joskus kiroillut että mitäs nyt, kun kone ulukomailta tullut myöhässä ja kaikki jatkoyhteydet ehtinyt mennä. Niin vaihtoehdot on yrittää löytää joku kyyti, tai sit vaan notkua lentoasemalla koko yö kun se alkuperäinen jatkolento on vaihdettu johonkin aamulla lähtevään. En kyllä ole mennyt Pyhäjärvelle. Pyhäjärvelle pääsee muuten junallakin. Jos on kauheeta meteliä itsestään pitävä vihreä, kannattaa käyttää sitä niin ei tule ilmastonmuutossyyllisyyttä. Muiden ei kannata käyttää, on pitkä ja tuskainen matka Pieksämäen yms kautta.

   Lainaa

  8. Tulos: -113 (135 ääntä)
   Kyöpeli: Minä en koe pervoa halventavaksi sanaksi, vaikka kenties tuossa niin tarkoitettiin. Olen itse pervo ja ylpeä siitä. :) Mutta tiedoksi, että paikka, jossa voi tuollaista settiä myydä, on nimeltään Seksitreffit. Ainakin ennen oli. Siitä on vähän aikaa, kun itse olen myynyt mitään.
   Olet ylpeä siitä että ihmiset pitävät harrastuksiasi saastaisina, luotaantyöntävinä, kaikin puolin ahdistavina ja suhtautuvat harrastukseesi sekä sinuun vihamielisesti? Hyvin omituinen asia olla ylpeä.

   Lainaa

  9. Joku eläin 23.3.2023 10:45
   Tulos: +14 (38 ääntä)
   Tiesittekö, että pervo-sanaa käytetään myös queer-sanan suomennoksena? Queerhan tarkoitti ennen nykymerkitystään outoa ja kummallista. Pervo ei vaan oo ehkä kovin vakiintunut tossa merkityksessään. Siinä taitaa olla liian vahvat negatiiviset konnotaatiot ainakin vielä nykyään.

   Lainaa

  10. Vuotava muurahainen 23.3.2023 11:06
   Tulos: +88 (96 ääntä)
   Toj Karin: Olet ylpeä siitä että ihmiset pitävät harrastuksiasi saastaisina, luotaantyöntävinä, kaikin puolin ahdistavina ja suhtautuvat harrastukseesi sekä sinuun vihamielisesti? Hyvin omituinen asia olla ylpeä.
   Sun ei ainakaan kannata olla ylpeä siitä, että mielestäsi vain oma määritelmäsi jostain termistä on oikea. 
   Itse määrittelisin perverssiyden enemmän normista poikkeavuuden kautta, en niinkään siitä muille aiheutuvien reaktioiden kautta. 
   Tuohan on sama kuin määrittelisit vaikka extreme-urheilulajit ensisijaisesti siten, että ne ovat asioita, jotka hirvittävät naapurin mummoa. Se tuskin on syy siihen, että niitä harrastetaan, joten on tarpeetonta lähteä määrittelemään jotain toimintaa sen kautta, miten muut siihen reagoivat. Paitsi joissakin poikkeustapauksissa, mut ei mennä nyt niihin. 

   Lainaa

  11. Vuotava muurahainen 23.3.2023 11:09
   Tulos: -43 (75 ääntä)
   Välitön robotti: Kyllä ne käytetyt rintsikat vois kaupaksi mennä, mutta ei ehkä tuolla asenteella... Itsehän myyn netissä käytettyjä pikkareita ynnä muuta kivaa, mitä nyt ostajat haluavat milloinkin ostaa (kakka ja käytetyt vessapaperit ehkä jännimmästä päästä). Ja ostajat ovat suurimmaksi osaksi ihan tavallisia, mukavia ja asiallisia [...]
   Toivottavasti eritteistä kiihottuva hlö ei ole mieheni. 
   Jumalauta että nuppi menisi jumiin ajatuksesta, että altistaa minutkin tuntemattomien, seksuaalisesti löyhämoraalisten ihmisten eritteiden bakteereille/viruksille. 
   Aika moraalitonta sellainen olisi. 

   Lainaa

  12. Tulos: +45 (67 ääntä)
   Toj Karin: Olet ylpeä siitä että ihmiset pitävät harrastuksiasi saastaisina, luotaantyöntävinä, kaikin puolin ahdistavina ja suhtautuvat harrastukseesi sekä sinuun vihamielisesti? Hyvin omituinen asia olla ylpeä.
   Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt ovat jo valjastaneet entisen haukkuma-sanan "queer" omaan käyttöönsä ja kantavat sitä ylpeydellä. Pervo on sen aika suora suomennos ja miksi sitä ei voisi käyttää Suomessa kuvaamaan itseään? Haukkumasanojen valjastaminen omaan käyttöön vie niiltä ja niiden käyttäjiltä voimaa ja on vain positiivinen asia.

   Lainaa

  13. Suvereeni paprika 23.3.2023 11:36
   Tulos: +37 (47 ääntä)
   -x-x-: Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt ovat jo valjastaneet entisen haukkuma-sanan "queer" omaan käyttöönsä ja kantavat sitä ylpeydellä. Pervo on sen aika suora suomennos ja miksi sitä ei voisi käyttää Suomessa kuvaamaan itseään? Haukkumasanojen valjastaminen omaan käyttöön vie niiltä ja niiden käyttäjiltä voimaa ja on vain positiivinen asia.
   Pakko osallistua tähän kiistaan nyt vaan sen verran, et queer on kirjaimellisesti suomennettu "outo". Perverted/perverssi on toki myös oudon synonyymeja, mutta niissäkin kannattaa tutkailla merkitystä, ennen kuin lähtee sanomaan mitään "pervo=queer=homo".
   Pervoksi saa toki kutsua itseään vaikka sitten ne seksuaalivähemmistötkin, mutta sillä ei ole muuta merkitystä kuin seksuaalinen, kaksimielinen, "outoja"/ei niin yleisiä ja päivänvaloa kestäviä fetissejä omaava.

   Lainaa

  14. Tulos: +63 (73 ääntä)
   Toj Karin: Olet ylpeä siitä että ihmiset pitävät harrastuksiasi saastaisina, luotaantyöntävinä, kaikin puolin ahdistavina ja suhtautuvat harrastukseesi sekä sinuun vihamielisesti? Hyvin omituinen asia olla ylpeä.
   Mikäs ihminen sille mahtaa mistä kiihottuu. Pitäisikö hänen nyt sitten hävetä omia fantasioitaan ja stressata että mitähän se naapurin Annelikin oikein tästä ajattelisi!
   Kunhan toteuttaa perversioitaan asiaan kuuluvilla foorumeilla/samanmielisten kumppanien kanssa, eikä pakota ketään ulkopuolista osaksi omaa fetissiään. (ja tietysti laittomuudet on asia erikseen) 

   Lainaa

  15. Lukenut valas 23.3.2023 12:11
   Tulos: +30 (36 ääntä)
   Suvereeni paprika: Pakko osallistua tähän kiistaan nyt vaan sen verran, et queer on kirjaimellisesti suomennettu "outo". Perverted/perverssi on toki myös oudon synonyymeja, mutta niissäkin kannattaa tutkailla merkitystä, ennen kuin lähtee sanomaan mitään "pervo=queer=homo".Pervoksi saa toki kutsua itseään vaikka sitten ne [...]
   Tämäpä. Queer olen itse, kenties jonkun mielestä pervokin. Mutta nämä ei kyllä toisiinsa oikeastaan liity... Toisaalta stigma tervejärkisissä (safe, sane concensual jnejne) mieltymyksissä on kyllä usein niin kovin turhaa. Samaten kuin väheksyntä siitä että ei ole mitään erityisempiä mielihaluja.

   Lainaa

  16. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Minäkin asun esim. Pyhäjärvellä

   Lainaa

  17. Tulos: +42 (58 ääntä)
   Tylsimys: Ei ole Irjalla pointtia. Autolla kestää Pyhäjärvelle jotain 5 tuntia, lentokoneen lähtöön voi olla vaikka 8 tuntia ja Oulussa bussin lähtöön esim 2 tuntia. Todella hyvä tsägä sattuisi jos Oulun kautta lentäen kävisi nopeammin. Itsekin olen HEL-kentällä joskus kiroillut että mitäs nyt, kun kone ulukomailta tullut [...]
     "Kauheaa meteliä itsestään pitävä vihreä" ei millään tavalla vastusta autoilua, jos se on tarkoituksenmukaista ja auto on täynnä. Anna nyt niiden olkinukkiesi olla; "kauheaa meteliä itsestään pitävä vihreä" on ehkä sitä mieltä, että ei se nyt ihmistä tapa olla lähtemättä Helsingin keskustaan neljältä iltapäivällä katumaasturilla, koska julkisethan on köyhille ja korkeintaan naisille. Ne, joiden täytyy ajaa syystä lapset, vammat, tms, kyllä vapautettaisiin ruuhkamaksuista. Vaan ei, ruuhkamaksua ei saa olla, koska autossa ei ole kyse käytännöllisyydestä, autossa on kyse siitä, että Minulla On Oikeus, ja Täällä Ette Vittu Piiperrä. 
     Teillä pyhäjärveläisillä tms tuntuu puuttuvan ymmärrys siitä, että vaikka maalla tarvitaan autoa, täällä ihan oikeasti, poikkeuksia lukuunottamatta, ei tarvita, ja ne ovat kaikkien tiellä. Jopa niiden autoilijoiden, jotka tarvitsevat autoa. 

   Lainaa

  18. Tulos: -23 (31 ääntä)
   Vuotava muurahainen: Sun ei ainakaan kannata olla ylpeä siitä, että mielestäsi vain oma määritelmäsi jostain termistä on oikea.  Itse määrittelisin perverssiyden enemmän normista poikkeavuuden kautta, en niinkään siitä muille aiheutuvien reaktioiden kautta.  Tuohan on sama kuin määrittelisit vaikka extreme-urheilulajit ensisijaisesti [...]
   Normista poikkeava kyllä, mutta sillä on aina negatiivinen konnotaatio. Perverssi ei koskaan tarkoita positiivisella tavalla normista poikkeavaa.

   Lainaa

  19. Evätön hiiri 23.3.2023 16:26
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Toj Karin: Normista poikkeava kyllä, mutta sillä on aina negatiivinen konnotaatio. Perverssi ei koskaan tarkoita positiivisella tavalla normista poikkeavaa.
   Jokuhan voi perverssillä tavalla jopa tykätä että sanotaan perverssiksi. Voi mennä paremmin pikkarit ja rintsikat kaupaksikin kun huomaa olevansa kohderyhmää. Ja ylpeä siitä.

   Lainaa

  20. Ylisuuri vihannes 23.3.2023 17:20
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Joku eläin: Tiesittekö, että pervo-sanaa käytetään myös queer-sanan suomennoksena? Queerhan tarkoitti ennen nykymerkitystään outoa ja kummallista. Pervo ei vaan oo ehkä kovin vakiintunut tossa merkityksessään. Siinä taitaa olla liian vahvat negatiiviset konnotaatiot ainakin vielä nykyään.
   Pisteet miinuksella vaikka Joku eläin puhuu täyttä asiaa, tarkistakaa vaikka Setan sateenkaarisanastosta. Huomiona tosiaan että pervo ei vakiintunut, ja queer=pervo suomennokseen törmään itse lähinnä vanhaa queertutkimusta lueskellessa.

   Lainaa

  21. Tulos: +31 (37 ääntä)
   Luulis nyt että nämä kalsarinnuuskijat vallan mainiosti itsekin tiedostavat olevansa pervoja? Vaikea kuvitella että setämies Jorma jättää ne pikkarit ostamatta siksi että tuli paha mieli kun myyjä puhui pervoista jossakin oletusarvoisesti Naistenhuoneen keskustelussa, ties vaikka lisää kicksejä saisi XD

   Lainaa

  22. Itseasiassa 23.3.2023 18:33
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Mä oon vienyt rintsikoita ihan lahjoituskirpparille. Joskus jopa ostin sieltä yhdet, kun olivat sopivat päälle. Tässä yksi vaihtoehto, jos ei ole tarkoitus tienata niillä.

   Lainaa

  23. Nuutunut kivi 23.3.2023 19:05
   Tulos: +16 (34 ääntä)
   Vuotava muurahainen: Toivottavasti eritteistä kiihottuva hlö ei ole mieheni.  Jumalauta että nuppi menisi jumiin ajatuksesta, että altistaa minutkin tuntemattomien, seksuaalisesti löyhämoraalisten ihmisten eritteiden bakteereille/viruksille.  Aika moraalitonta sellainen olisi. 
   Miten on seksuaalisesti löyhämoraalinen jos lähettää jollekin halukkaalle esim. kakkaa?

   Lainaa

  24. Nuutunut kivi 23.3.2023 20:08
   Tulos: -7 (25 ääntä)
   Milloin ihmiset oppii, että -200€ alennus, lisää hintaa? Kaksi miinusta kumoaa toisensa. Opetetaan jo peruskoulussa.

   Lainaa

  25. Tulos: +13 (23 ääntä)
   Vuotava muurahainen: Toivottavasti eritteistä kiihottuva hlö ei ole mieheni.  Jumalauta että nuppi menisi jumiin ajatuksesta, että altistaa minutkin tuntemattomien, seksuaalisesti löyhämoraalisten ihmisten eritteiden bakteereille/viruksille.  Aika moraalitonta sellainen olisi. 
   Seksuaalisesti löyhämoraalinen joka myy esimerkiksi käytetyt pikkuhousut jos joku haluaa ostaa? Kyllä minä kalsongeista luopuisin jos joku ne haluaisi ostaa vaikka itselläni ei siihen innostusta ole seksuaalisessa mielessä. En tajunnut tämänkaltaisen ajattelun tekevän minusta seksuaalisesti löyhämoraalista. Oletko itse myynyt kirpparilla vaatteita? Jos joku mies on vaikka halunnut pukeutua naiseksi ja ostanut sinun hameesi tekeekö se sinusta seksuaalisesti löyhämoraalisen? Ainakin tarkoitus vastaa minun tarkoitustani esimerkkitilanteessa eli saada rahaa vanhasta vaatekappaleesta. Onko vaatteiden myynti kirpparilla sinulla se raja joka tekee ihmisestä seksuaalisesti löyhämoraalisen vai missä se raja menee?

   Lainaa

  26. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Pluri: Seksuaalisesti löyhämoraalinen joka myy esimerkiksi käytetyt pikkuhousut jos joku haluaa ostaa? Kyllä minä kalsongeista luopuisin jos joku ne haluaisi ostaa vaikka itselläni ei siihen innostusta ole seksuaalisessa mielessä. En tajunnut tämänkaltaisen ajattelun tekevän minusta seksuaalisesti löyhämoraalista. Oletko [...]
     Noniin, harkitsin itsekin joskus vanhojen alusvaatteiden myymistä juurikin "pervoille" (toivottavasti sana nyt ei haittaa), koska miksei, mitä minua kiinnostaa miten niiden käy, jos elastiikka on hajonnut tai ei muuten enää miellytä niin kiertoon vaan. Olen myös ostanut käytetyn uimapuvun yläosan, kun sattui sellainen ihme, että se sopi passelisti ja oli toivomaani väriä. 
     Mutta pikainen tutkimus asiaan paljasti, että alusvaatteen myyjältä oletettiin muutakin -kuvia se riepu päällä, flirttailevaa viestintää, ja hyvä jos ei novellia siitä, mitä oli se kuitu päällään tehnyt, ja se alkoi kuulostaa liian Onlyfansilta. 
     En halua kutsua ketään "seksuaalisesti löyhämoraaliseksi" -kuka sen määrittelee? Mikäli Paavi, jolla kuitenkin on aika lailla auktoriteettia, niin taidamme tämän lukijat olla kaikki löyhämoraalisia. Mutta kuitenkin sain sen käsityksen, että vaate myydään kirpparitilanteessa vain vaatteena, fantasiatilanteessa ei? Korjatkaa toki te jotka tiedätte?

   Lainaa

  27. Välitön robotti 24.3.2023 1:05
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Kivi:   Noniin, harkitsin itsekin joskus vanhojen alusvaatteiden myymistä juurikin "pervoille" (toivottavasti sana nyt ei haittaa), koska miksei, mitä minua kiinnostaa miten niiden käy, jos elastiikka on hajonnut tai ei muuten enää miellytä niin kiertoon vaan. Olen myös ostanut käytetyn uimapuvun yläosan, kun sattui [...]
   Joo kyllä käytettyjen pikkareiden myyminen on eri asia kuin käytettyjen vaatteiden myyminen muuten. Pikkariostajat toivovat kuvia, pissa/kakka/veri -tahroja, sormetusta, videoita, pikkareiden työntämistä eri ruumiin aukkoihin, face to face kauppoja jne. Ei pikkareiden myymiseen kannata lähteä, jos kaikki tuollainen kuulostaa epämukavalta. Toki jokainen myyjä voi itse valita mitä myy ja mitä ei. Ja kaikesta ekstrasta kannattaa tietty veloittaa.
   (Olen kuitenkin edelleen sitä mieltä että ostajat eivät ole mitenkään stereotyyppisiä pervoja. Paljon on esim. nuoria sinkkumiehiä, jotka ostavat tällaisia juttuja.)

   Lainaa

  28. Validi mansikka 24.3.2023 8:52
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Tylsimys: Ei ole Irjalla pointtia. Autolla kestää Pyhäjärvelle jotain 5 tuntia, lentokoneen lähtöön voi olla vaikka 8 tuntia ja Oulussa bussin lähtöön esim 2 tuntia. Todella hyvä tsägä sattuisi jos Oulun kautta lentäen kävisi nopeammin. Itsekin olen HEL-kentällä joskus kiroillut että mitäs nyt, kun kone ulukomailta tullut [...]
   Junalla pääsee huomattavasti helpommin ja nopeammin esim. Pyhäjärvelle, jos menee länsiraidetta ja vaihtaa junaa esim. Ylivieskassa. Ei tarvitse mennä esim. Pieksämäen kautta.

   Lainaa

  29. Kirpeä Ahven 24.3.2023 11:26
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Suvereeni paprika: Pakko osallistua tähän kiistaan nyt vaan sen verran, et queer on kirjaimellisesti suomennettu "outo". Perverted/perverssi on toki myös oudon synonyymeja, mutta niissäkin kannattaa tutkailla merkitystä, ennen kuin lähtee sanomaan mitään "pervo=queer=homo".Pervoksi saa toki kutsua itseään vaikka sitten ne [...]
   Totta. Queer sanalla tosiaan ei ole mitään seksuaalista viittausta itsessään.

   Lainaa

  30. Kirpeä Ahven 24.3.2023 11:27
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Kyöpeli: Minä en koe pervoa halventavaksi sanaksi, vaikka kenties tuossa niin tarkoitettiin. Olen itse pervo ja ylpeä siitä. :) Mutta tiedoksi, että paikka, jossa voi tuollaista settiä myydä, on nimeltään Seksitreffit. Ainakin ennen oli. Siitä on vähän aikaa, kun itse olen myynyt mitään.
   Huutu.netistäkin löytyy paikka em. juttujen myynnille.

   Lainaa

  31. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Pluri: Seksuaalisesti löyhämoraalinen joka myy esimerkiksi käytetyt pikkuhousut jos joku haluaa ostaa? Kyllä minä kalsongeista luopuisin jos joku ne haluaisi ostaa vaikka itselläni ei siihen innostusta ole seksuaalisessa mielessä. En tajunnut tämänkaltaisen ajattelun tekevän minusta seksuaalisesti löyhämoraalista. Oletko [...]
   En tiedä löyhästä moraalista, mutta onhan se nyt aivan eri asia myydä tavallisia vaatteita kirpparilla vs jotain eritetahrittuja alusvaatteita. Kirpparilla on tarkoitus myydä käytetyt vaatteet/tavarat, jotka ovat siinä kunnossa, että niitä voi vielä joku muukin käyttää. Siksi siellä ei pitäisi myydä esim tahraisia alusvaatteitta (vaikka joskus sellaistakin valitettavasti näkee) ja vaatteet tulisi muutenkin myydä pestynä. Itse en ostaisi mitään alusvaatteita tai intiimi/hygieniatuotteita käytettynä ja tuskin kovin moni muukaan (uima-asun yläosa on vähän siinä rajalla mielestäni, tulkitseeko sellaisen nyt alusvaatteeksi vai ei).

   Lainaa

  32. Lypsylämmin flamingo 29.3.2023 9:25
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   38 Pyhäjärveä Suomessa. Jos joku olis just NYT ollut vesitasolla Helsinki-Vantaalta lähtemässä ja siinä moottoria lämmitellessä laittanut huulipunaa puhelimen näytöltä itseään peilaten huomannut ilmoituksen Naistenhuoneen sivulla, niin ihan realistisesti olis voinut kyyti järjestyä. (No jaa... mitenköhän vesitaso nousis Helsinki-Vantaalta...)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: alennus, finnair, kimppakyyti, kyyti, lennot, liput, mitä saa finnairin pisteillä, pervo, pisteet, pyhäjärvi