Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 419

Miksi käydä lääkärissä, kun keittiössä on sakset?

Varoitus: Julkaisu sisältää varoituksia.
Varoitus: Julkaisu sisältää kuvamateriaalia luomenpoistosta.
Varoitus: Kuva ei ole kaikkien mielestä tarpeeksi järkyttävä oikeuttamaan varoitusta.
Varoitus: Sivustolla on mahdollisesti pahempaakin materiaalia ilman varoituksia.

Kuvakooste, osa 419

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 21.3.2023 0:16
   Tulos: +235 (251 ääntä)
   Nyt on sitten ultimaattinen säästövinkkikin nähty, eihän pliis voi enää typerämpää "vinkkiä" tulla! 🤯🤯🤯 Ps. Odotan kyselyn aiheeksi "poistaisitko lusikalla luomen kasvoistasi?"

   Lainaa

  2. Tulos: -337 (479 ääntä)
   Ei miespuoliset ihmiset pelaa mitään Harry Potter-videopelejä. Incelit ja muut rumat larppaajat varmasti joo, mutta nämähän menee enemmän sinne muunsukupuolinen kategoriaan. On isot tissit ja tunteet ja kaikki muut vastaavat naaraille lajityypilliset ominaisuudet yhdessä karvakasassa. Koulussa näitä joskus näki, viitta päällä teki loitsuja ja huispauksia "enzelgsiööör!" ja saman tien turpaan.

   Lainaa

  3. Matta leijona 21.3.2023 0:21
   Tulos: +507 (519 ääntä)
   Saanan mieshän on taiteilija!

   Lainaa

  4. Vapaa kesyhanhi 21.3.2023 0:27
   Tulos: +228 (236 ääntä)
   Mitä nyt olen katsellut, niin jos pelaisin tuota peliä niin en varmaan läpäisisi sitä ilman tyttöystäväni apua.

   Lainaa

  5. Valittu mestari 21.3.2023 0:30
   Tulos: +340 (350 ääntä)
   Toivottavasti Saanan miehen lahjakkuus pääsee ilmenemään myös jossain muualla.

   Lainaa

  6. Välilaskuton salaatti 21.3.2023 0:54
   Tulos: +23 (29 ääntä)
   Halusin tykätä Samun kommentista :D

   Lainaa

  7. Laatuunkäypä muurahainen 21.3.2023 0:57
   Tulos: -158 (192 ääntä)
   Lävistys tekee P:n touhusta vaarallista, ja kasvoista ei taida olla paras idea leikata itse, mutta muuten luomien poisto itse ei ole musta kovin erikoista. Mä olen leikannut itseltäni kolme ärsyttänyttä koholuomea pois. Kaksi kasvoi takaisin, en leikannut niitä tarpeeksi syvältä. Toisesta niistä vain lähti tumma väri, nykyään se näyttää syylältä ja on rumempi kuin ennen. Kolmannesta jäi pysyvä arpi, mutta sentään litteä, niin siihen olen tyytyväinen. Yksityisellä lääkärillä olisi silloin maksanut yhden luomen poisto noin 300 euroa, nykyään varmaan vielä enemmän, ja olisin kyllä katunut sellaista rahanmenoa paljon enemmän kuin näitä omia kokeiluja.

   Lainaa

  8. Jeesus Putlerilainen 21.3.2023 1:28
   Tulos: +27 (63 ääntä)
   Kolmen istuttava onkin nyt kolmen astuttava.

   Lainaa

  9. Halukas matelija 21.3.2023 1:31
   Tulos: +6 (64 ääntä)
   Hmm jännä, vielä pari vuotta sitten olen itsekin kuullut ohjeet lääkäriltä, et hirtän/leikkaan ne koholla olevat luomet helposti itse ihan ilman mitään satojen eurojen maksuja täysin samasta operaatiosta lääkärin tekemänä. 🤔 Arpi toki jäi hirtetystä luomesta, mut ainakaan se ei ole koko ajan tulehtuneena vaatteiden hankauksesta.

   Lainaa

  10. Apea mandariini 21.3.2023 1:33
   Tulos: +251 (287 ääntä)
   On se jännä, miten jotkut yhä elävät jossain mielikuvitusmaailmassa missä moniin aivan tuikitavallisiin aktiviteetteihin pystyäkseen pitää olla mies, yleensä vieläpä cis-sellainen. En tiedä, onko Sami aina luullut että peliohjaimia käytetään hepillä läpsytellen, mutta aika monta peliä olen elämässäni läpäissyt ihan naisen kyvyillä.

   Lainaa

  11. Tulos: -209 (267 ääntä)
   Apea mandariini: On se jännä, miten jotkut yhä elävät jossain mielikuvitusmaailmassa missä moniin aivan tuikitavallisiin aktiviteetteihin pystyäkseen pitää olla mies, yleensä vieläpä cis-sellainen. En tiedä, onko Sami aina luullut että peliohjaimia käytetään hepillä läpsytellen, mutta aika monta peliä olen elämässäni läpäissyt ihan naisen kyvyillä.
   Mutta csi-miestä et ole itsellesi onnistunut pelaamaan, sellaista kun ei saa Magic and the Gathering-pakasta. Sori mutta ei paljon epäseksikkäämpää asiaa voi olla olemassa kuin nörttityttö, tai sitten ne hullut nukkeihmiset jotka karmii selkäpiitä. Toisin sanoen, se ei ole mikään lesoilun aihe jos sulla pysyy ihan väärä joysticki kädessä.

   Lainaa

  12. Tulos: +203 (291 ääntä)
   Voisko ton traumcityn vihdoinkin bänniä lopullisesti suoltamasta tota paskaa? Pelkkä sähköpostiosoitteen bänniminen ei toki auta, sitä on ilmeisesti jo koitettukin, mutta estämällä traumcity nimimerkin ja sen sisältävät muunnokset pääsis varmaan ainakin pidemmälle.

   Lainaa

  13. Tulos: +196 (208 ääntä)
   Valittu mestari: Toivottavasti Saanan miehen lahjakkuus pääsee ilmenemään myös jossain muualla.
   Olisi kyl hauska päästä katselemaan näyttelyä joka koostuisi nimenomaan tuontyylisistä teoksista missä Saanan mies lisää hahmojaan mainosympäristöön. Niiden ei olisi pakko olla pelkkiä lehtiä, vaan julisteet, tienvarsitaulut tai miksei tv-mainoksetkin saisi osansa. 
   Menisin katsomaan 👍

   Lainaa

  14. Nimikoneeni ei toimi 21.3.2023 6:12
   Tulos: +78 (102 ääntä)
   traumcity: Mutta csi-miestä et ole itsellesi onnistunut pelaamaan, sellaista kun ei saa Magic and the Gathering-pakasta. Sori mutta ei paljon epäseksikkäämpää asiaa voi olla olemassa kuin nörttityttö, tai sitten ne hullut nukkeihmiset jotka karmii selkäpiitä. Toisin sanoen, se ei ole mikään lesoilun aihe jos sulla pysyy ihan väärä joysticki kädessä.
   Se on Magic: The Gathering.

   Lainaa

  15. Tääontää 21.3.2023 6:53
   Tulos: +148 (152 ääntä)
   Erikoinen peli jos en läpipeluuseen tarvii munat.

   Lainaa

  16. Säädytön lehmä 21.3.2023 7:15
   Tulos: -57 (145 ääntä)
   Toni: Voisko ton traumcityn vihdoinkin bänniä lopullisesti suoltamasta tota paskaa? Pelkkä sähköpostiosoitteen bänniminen ei toki auta, sitä on ilmeisesti jo koitettukin, mutta estämällä traumcity nimimerkin ja sen sisältävät muunnokset pääsis varmaan ainakin pidemmälle.
   Tai miten ois teidät joka viikkoiset ruikuttajat tai ns. valaistuneet, jotka yhtäkkiä ihan itse keksii et ”Hei, traumcity on ihan salee trolli!!!11”

   Lainaa

  17. Tulos: +124 (130 ääntä)
   Pitääkö peliohjainta näpytellä peniksellä vai mikä homma?

   Lainaa

  18. Itseasiassa 21.3.2023 7:51
   Tulos: +185 (193 ääntä)
   Just luin Linkkarissa ketjua, jossa It-ammattilaisnaiset kertoivat syrjinnästä työelämässä. Löytyi ihan niitä asiakkaita, jotka vaativat jonkun miehen paikalle vaikka tämä nainen saattoi olla koko firman asiantuntija juuri hänen ongelmassaan) tai vähättelyä omassa työyhteisössä. Oli aika surullista luettavaa, mutta edelleen odotan joltain vastausta miten kiveksiä tarvitaan siihen tietokoneen käyttöön? Itse en ole It-ammattilainen, mutta työssä pitää eri ohjelmistoista ymmärtää paljon keskiverto heppua enemmän ja en vielä ole löytänyt itseni ja miestyökaverien välillä mitään selkeää eroa.

   Lainaa

  19. Pilkkopimeä joutsen 21.3.2023 8:06
   Tulos: +63 (79 ääntä)
   traumcity: Mutta csi-miestä et ole itsellesi onnistunut pelaamaan, sellaista kun ei saa Magic and the Gathering-pakasta. Sori mutta ei paljon epäseksikkäämpää asiaa voi olla olemassa kuin nörttityttö, tai sitten ne hullut nukkeihmiset jotka karmii selkäpiitä. Toisin sanoen, se ei ole mikään lesoilun aihe jos sulla pysyy ihan väärä joysticki kädessä.
   Mun kaveri onnistui pelaamaan itsellensä miehen ja ei ollut Magic and the Gathering, mutta sinnepäin. Tyyppi oli saksalainen, joten ensin juttelivat pelaillessa ja muuten netissä jonkun aikaa, sitten kaveri lähti tapaamaan tyyppiä Saksaan ja nyt ovat olleet naimisissa jo kohta viisi vuotta. Oli vielä cis-mies.

   Lainaa

  20. Säälittävä apina 21.3.2023 8:10
   Tulos: +46 (54 ääntä)
   traumcity: Ei miespuoliset ihmiset pelaa mitään Harry Potter-videopelejä. Incelit ja muut rumat larppaajat varmasti joo, mutta nämähän menee enemmän sinne muunsukupuolinen kategoriaan. On isot tissit ja tunteet ja kaikki muut vastaavat naaraille lajityypilliset ominaisuudet yhdessä [...]
   Oma isä pelaa sitä... :D Ei ole incel eikä larppaa, mutta peliharrastajana siitä innostui

   Lainaa

  21. Tervaamaton aprikoosi 21.3.2023 8:31
   Tulos: +87 (95 ääntä)
   Halukas matelija: Hmm jännä, vielä pari vuotta sitten olen itsekin kuullut ohjeet lääkäriltä, et hirtän/leikkaan ne koholla olevat luomet helposti itse ihan ilman mitään satojen eurojen maksuja täysin samasta operaatiosta lääkärin tekemänä. 🤔 Arpi toki jäi hirtetystä luomesta, mut ainakaan se ei ole koko ajan tulehtuneena vaatteiden hankauksesta.
   Ainakin täällä päin näitä ärtyneitä luomia on päässyt poistamaan julkisella. Jonotusaika oli noin 1kk ja hintalappu 20 euroa. Luulis että sama pätee ihan joka puolella Suomea.

   Lainaa

  22. Konsonoiva greippi 21.3.2023 8:47
   Tulos: +51 (53 ääntä)
   Pilkkopimeä joutsen: Mun kaveri onnistui pelaamaan itsellensä miehen ja ei ollut Magic and the Gathering, mutta sinnepäin. Tyyppi oli saksalainen, joten ensin juttelivat pelaillessa ja muuten netissä jonkun aikaa, sitten kaveri lähti tapaamaan tyyppiä Saksaan ja nyt ovat olleet naimisissa jo kohta viisi vuotta. Oli vielä cis-mies.
   Mäkin tiedän parin, jonka osapuolet ovat löytäneet toisensa nettipelin kautta (tosin molemmat suomalaisia). Olleet jo kauan yhdessä, lapsiakin on.

   Lainaa

  23. Tulos: +52 (64 ääntä)
   Matta leijona: Saanan mieshän on taiteilija!
   Katoin samaa. Wau! Vaikka aihe voisi olla joku muu..

   Lainaa

  24. Kouluttamaton muurahainen 21.3.2023 9:12
   Tulos: +42 (46 ääntä)
   Eikö kukaan keksi yhtään valitusta varoituksista, että saataisiin seuraavaan varoitusta kaipaavaan (tai ei-kaipaavaan, riippuen henkilöstä) vielä viides varoitus?

   Lainaa

  25. Tulos: +2 (36 ääntä)
   Säädytön lehmä: Tai miten ois teidät joka viikkoiset ruikuttajat tai ns. valaistuneet, jotka yhtäkkiä ihan itse keksii et ”Hei, traumcity on ihan salee trolli!!!11”
   No se keksiminenkö sen täältä poistaa, mitä?

   Lainaa

  26. Halukas matelija 21.3.2023 10:10
   Tulos: +4 (18 ääntä)
   Tervaamaton aprikoosi: Ainakin täällä päin näitä ärtyneitä luomia on päässyt poistamaan julkisella. Jonotusaika oli noin 1kk ja hintalappu 20 euroa. Luulis että sama pätee ihan joka puolella Suomea.
   On vaan niin tuttu ja helppo operaatio, et ei minä eikä lääkäri nähnyt järkeä sitä teetättää, hintoja ei edes kerrottu kuin niistä yksityisen kosmeettisista operaatioista. Vielä olis yks selässä/hartiassa, johon pitäisi osata laittaa se silmukka, mut se onkin vaan lähinnä kosmeettinen vaiva eikä julkisella varmaan edes katsottaisi siihen päinkään.
   Se ”varoitus” piti laittaa, ettei nyt ihan kuka vaan toki lähde niitä luomenpoistoja itse tekemään, kun täällä nyt ”muutkin on onnistuneet”. Kuten jo mainittu, muutokset ja muut syöpäriskit tarkistetaan aina lääkärillä ja jos leikkaat sitä luomea itse pois, voit peittää ne muutokset ja sitten sitä ei ikinä huomata, kunnes oot koomassa syöpäosastolla.

   Lainaa

  27. Tyylikäs lisko 21.3.2023 10:33
   Tulos: +18 (46 ääntä)
   Mua itseasiassa häiritsee enemmän tuo pilapiirros kuin luomen poisto 😬

   Lainaa

  28. Kauhea päärynä 21.3.2023 10:59
   Tulos: +69 (71 ääntä)
   Apea mandariini: On se jännä, miten jotkut yhä elävät jossain mielikuvitusmaailmassa missä moniin aivan tuikitavallisiin aktiviteetteihin pystyäkseen pitää olla mies, yleensä vieläpä cis-sellainen. En tiedä, onko Sami aina luullut että peliohjaimia käytetään hepillä läpsytellen, mutta aika monta peliä olen elämässäni läpäissyt ihan naisen kyvyillä.
   Miehille on erityisohjain, jossa on lisänappi jota läpsytellään sillä peniksellä. Joitakin kenttiä ei pääse läpi ilman tätä penisohjainta. Tietenkin!

   Lainaa

  29. Kauhea päärynä 21.3.2023 11:05
   Tulos: +51 (57 ääntä)
   Halukas matelija: Hmm jännä, vielä pari vuotta sitten olen itsekin kuullut ohjeet lääkäriltä, et hirtän/leikkaan ne koholla olevat luomet helposti itse ihan ilman mitään satojen eurojen maksuja täysin samasta operaatiosta lääkärin tekemänä. 🤔 Arpi toki jäi hirtetystä luomesta, mut ainakaan se ei ole koko ajan tulehtuneena vaatteiden hankauksesta.
   Noi varsiluomet taitaa harvemmin olla pahanlaatuisia. Mutta ei niitten hirttämisestä kyllä jää tuollaista kraatteria, mitä kuvassa näyttäisi olevan.
   Vaikuttaisi siltä että on kaivanut normaalin, kohollaan olevan luomen irti. Sellaiset kyllä kannattaisi aina käydä näyttämässä lääkärille jos ne vaivaa. Eihän sitä koskaan tiedä jos kyseessä onkin jotain pahempaa.

   Lainaa

  30. Tulos: +82 (84 ääntä)
   Saanan mies on kyllä lahjakas piirtäjä! 😮✨ Juuri tuollaista arkipäiväistä luonnostelua meiltäkin toivottiin taidealan opinnoissa. Siinä huomaamatta tekniikka kehittyy ja pääsee ehkä eroon tyhjän paperin kammosta.

   Lainaa

  31. Kampura kirjohylje 21.3.2023 12:43
   Tulos: +64 (66 ääntä)
   Saanan miehen pitäs perustaa IG-tili tai muu kanava, jossa jakais näitä mainoslehtien mestariteoksiaan!

   Lainaa

  32. Tulos: +5 (57 ääntä)
   Toni: Voisko ton traumcityn vihdoinkin bänniä lopullisesti suoltamasta tota paskaa? Pelkkä sähköpostiosoitteen bänniminen ei toki auta, sitä on ilmeisesti jo koitettukin, mutta estämällä traumcity nimimerkin ja sen sisältävät muunnokset pääsis varmaan ainakin pidemmälle.
   Ei tietenkään mun nimimerkkiä ole ikinä yritetty bannata, ja miksi olisi? Yksi traumcity vastaa jotain 25 Tonia mitä klikkauksiin tulee, joten kaupallisen nettisivun näkökulmasta minä olen bilettävä pääministeri ja sinä pelkkä kaupan kassa.
   Venäjän puolella muutenkin sitten nämä mielipiteiden bannailut.

   Lainaa

  33. Tulos: +68 (74 ääntä)
   Vieläkö tänä herran vuonna on ihmisiä joiden mielestä NAISET EI VOI PELATA VIDEOPELEJÄ??

   Lainaa

  34. Osuva pomelo 21.3.2023 13:35
   Tulos: +17 (23 ääntä)
   Jeesus Putlerilainen: Kolmen istuttava onkin nyt kolmen astuttava.
   Kahden istuttava, yhden astuttava.

   Lainaa

  35. Tulos: -10 (26 ääntä)
   Valittu mestari: Toivottavasti Saanan miehen lahjakkuus pääsee ilmenemään myös jossain muualla.
   Miksi ? Tom of Finland pääsi tuontyyppisellä taiteella maailmanmaineeseen ja Finlaysonin lakanakuoseihin.

   Lainaa

  36. Muoviton hirmulisko 21.3.2023 16:05
   Tulos: +23 (27 ääntä)
   Laatuunkäypä muurahainen: Lävistys tekee P:n touhusta vaarallista, ja kasvoista ei taida olla paras idea leikata itse, mutta muuten luomien poisto itse ei ole musta kovin erikoista. Mä olen leikannut itseltäni kolme ärsyttänyttä koholuomea pois. Kaksi kasvoi takaisin, en leikannut niitä tarpeeksi syvältä. Toisesta niistä vain lähti tumma väri, [...]
   Kasvoissa ylähuulen ja nenän alueella on verisuonitus niin lähellä aivoja, ettei kannattaisi infektioriskin takia mennä sorkkimaan itse. Lisäksi arpimuodostus voi olla pahempi kuin se alkuperäinen luomi.
   Mutta kai tuo menee evoluution piikkiin.

   Lainaa

  37. Niukka persikka 21.3.2023 16:49
   Tulos: +21 (43 ääntä)
   Voisko julkaisujen yläreunaan ilmestyä automaattisesti "Varoitus: kommenttiosio sisältää traumcityn kommentin" jos kys. henkilö kommentoi?

   Lainaa

  38. Niukka persikka 21.3.2023 16:52
   Tulos: +9 (19 ääntä)
   Lävistyskuvaan liittyen, onko varmasti ollut luomi eikä esim keloidi joita tuollaisten lävistysten kanssa usein tulee? Kaverille tuli joku patti just nenäkorun viereen mutta korun vaihto renkaasta tappiin ja sitten ahkeralla suolaliuoshuuhtelulla ja teepuuöljytipalla lähti pois.

   Lainaa

  39. Tyydyttävä aprikoosi 21.3.2023 18:28
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Tääontää: Erikoinen peli jos en läpipeluuseen tarvii munat.
   Yksillä on munat ja toisilla on varaa luopua kuukausittain yhdestä, miksei kahdestakin ja silti niitä jää vielä sarjoittain.

   Lainaa

  40. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 21.3.2023 19:11
   Tulos: +26 (32 ääntä)
   Kauhea päärynä: Noi varsiluomet taitaa harvemmin olla pahanlaatuisia. Mutta ei niitten hirttämisestä kyllä jää tuollaista kraatteria, mitä kuvassa näyttäisi olevan.Vaikuttaisi siltä että on kaivanut normaalin, kohollaan olevan luomen irti. Sellaiset kyllä kannattaisi aina käydä näyttämässä lääkärille jos ne vaivaa. Eihän sitä koskaan tiedä jos kyseessä onkin jotain pahempaa.
   Vaarattomiin varsiluomiin saa apteekista kylmähoidon, ei tarvitse enää edes hirttää niitä itse. Kosmetologit tekee myös hyvänlaatuisen luomen poistoja kohtuuhintaan, milloin saa poistettua useamman varsiluomen kerrallaan.
   Kasvojen alueen luomet yleensä leikkaa plastiikkakirurgi pois, juuri sen vuoksi, että ei tulisi niin pahaa jälkeä. Leikkaamalla poistettavat luomet laitetaan patologille, joka tutkii solukasvun pahanlaatuisuuden. 
   Tällaista itsepoistoa vastaan puhuu myös se, että ylipäätään ei suositella hyvänlaatuisten luomien huvikseen poistoa, sillä arpi voi muuttua keloidiksi. Keloidi kasvaa kookkaammaksi kuin alkuperäinen luomi ja on rumempikin, kaiken lisäksi se voi olla kivulias ja aiheuttaa kiristystä. Joskus jopa tarvitaan sädehoitoa hidastamaan keloidiarven kasvua. 
   Olen luomien kanssa paljon tekemisissä sekä työni puolesta että oman runsasluomisuuden takia, joten olen elänyt näköjään jonkinlaisessa itsepetoksessa, kun mieleenikään ei ole tullut että joku itse poistaa luomiaan missään tilanteessa. 

   Lainaa

  41. Pumaska mehiläinen 21.3.2023 19:47
   Tulos: -42 (50 ääntä)
   Käsitin tuon kommentin miespuolisen avusta siten, että kyseinen mies kiertoteitse kommentoi sitä, että alkuperäisen julkaisun postaaja tulee jämähtämään ja ihastelemaan kaikenlaisia yksityiskohtia, esim. just vaikkapa kasveja, eikä siksi pääse etenemään pelissä. Käsitykseni mukaan on aika visuaalisesti pikkutarkka peli. Kyseessä oli mielestäni ehkä hieman hölmösti esitetty vitsi, eikä tosissaan heitetty, siten ettei nainen kykenisi läpäisemään peliä oikeasti.

   Lainaa

  42. Halukas matelija 21.3.2023 21:10
   Tulos: -12 (18 ääntä)
   Kauhea päärynä: Noi varsiluomet taitaa harvemmin olla pahanlaatuisia. Mutta ei niitten hirttämisestä kyllä jää tuollaista kraatteria, mitä kuvassa näyttäisi olevan.Vaikuttaisi siltä että on kaivanut normaalin, kohollaan olevan luomen irti. Sellaiset kyllä kannattaisi aina käydä näyttämässä lääkärille jos ne vaivaa. Eihän sitä koskaan tiedä jos kyseessä onkin jotain pahempaa.
   Siis tottakai jos ne arvet häiritsee, ei itse niitä leikkele. Mut sen verran, et varsi”luomet”, polyypit, ym. kohollaan olevat on nimenomaan niitä lähinnä kosmeettista haittaa aiheuttavia ja tuskin edes otetaan tutkittavaksi missään lääkärissä ihan sen lääkärin ajan ja asiakkaan rahojen säästämiseksi (edelleen, em. muutokset aina aivan eri asia). Ne ihon tasossa olevat, erityisesti tummat/mustuneet luomet on sit taas niitä riskejä, jotka poistetaan melkeinpä periaatteesta ihan sen ihosyöpäriskin minimoimiseksi.
   Ja edelleen en ole neuvomassa yhtään ketään tekemään yhtikäs mitään itse - ihmettelin vain, miten näin vanha tapa oli mokan arvoinen ja näin monelle jotenkin ”outo” asia, ettei kaikkia luomia tarvitse heti olla lääkärillä poistattamassa. 😁 Parempia tapojakin löytyy kuin veitsellä leikkaaminen (varsinkin jos sitä ei osaa tehdä oikein), mutta ottaahan toisaalta jotkut kavereiltaankin lävistyksiä tai vaikka tatuointeja kotona, mikäs siinä kunhan itse tiedostavat riskit.

   Lainaa

  43. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Sami on kuitenkin kohtelias herrasmies, kun teitittelee Annukkaa.

   Lainaa

  44. Tulos: -2 (40 ääntä)
   Toni: Voisko ton traumcityn vihdoinkin bänniä lopullisesti suoltamasta tota paskaa? Pelkkä sähköpostiosoitteen bänniminen ei toki auta, sitä on ilmeisesti jo koitettukin, mutta estämällä traumcity nimimerkin ja sen sisältävät muunnokset pääsis varmaan ainakin pidemmälle.
   Miksi se pitäisi bannata? Porukkahan rakastaa inhota häntä. Päivä päivältä enemmän tulee eräs nimeltä mainitsematon rivosuu mieleen. Pikkuhiljaa miinuksetkin alkaa kääntyä plussiksi ja välillä tulee niin mahtavaa tajunnanvirtaa että ei voi kuin nauraa. Traumcity on tullut osaksi feissarimokien kommentteja siksi että hänet huomioidaan ja sitähän tapahtuu. Taisit itsekin miinustaa eli käytännössä antaa äänen sille että toiminta jatkuu.

   Lainaa

  45. Tulos: +24 (28 ääntä)
   En kyllä tiedä tunnetta, että istuisin innoissani alas lukemaan mainoslehtisiä.

   Lainaa

  46. Gabriel tj 22.3.2023 1:12
   Tulos: -4 (8 ääntä)
   Pieni mies, iso muna. Yllätys.

   Lainaa

  47. Samea kettu 22.3.2023 1:16
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   En tiennytkään, että nykyään tehdään pelejä, joita voi pelata vain peniksellä.

   Lainaa

  48. Lämmin tomaatti 22.3.2023 4:47
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Saanan miehen kanssa seurustellessa ei ainakaan olisi tylsää. Arvostaisin kovasti omaa taidetta/jotain sivukommentteja puolisoltamainoksissa ihan yhteisenä vitsinä. Hyvä Saanan mies!

   Lainaa

  49. Puli paarma 22.3.2023 7:15
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Saanan miehellä vaan kullikääpiöt mielessä.

   Lainaa

  50. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Pluri: Miksi se pitäisi bannata? Porukkahan rakastaa inhota häntä. Päivä päivältä enemmän tulee eräs nimeltä mainitsematon rivosuu mieleen. Pikkuhiljaa miinuksetkin alkaa kääntyä plussiksi ja välillä tulee niin mahtavaa tajunnanvirtaa että ei voi kuin nauraa. Traumcity on tullut osaksi feissarimokien kommentteja siksi että [...]
     Kannatan ei-bannia. Ei siksi että jaksaisin edes miinustaa, koska yleensä aika väsynyttä, mutta helpommallahan lukija pääsee kun teksti on selvästi merkattu "trolli". Kun tämä ollen internet, onhan täällä oikeastikin porukkaa irti, jonka mielestä pelaajat eivät pariudu tai mitä tyhmyyksiä milloinkin -aika säästyy, kun tietää, ettei tälle tarvitse alkaa selittää että ei näin, kun kyseessä oli provo vain.
     Ja Traum itse kai lie oikeassa käsityksessä, että ihan sama onko plussaa vai miinusta algoritmin kannalta, kunhan klikittelemme. Täytyyhän Feissarimokienkin elää...

   Lainaa

  51. Tulos: +13 (21 ääntä)
   traumcity: Ei miespuoliset ihmiset pelaa mitään Harry Potter-videopelejä. Incelit ja muut rumat larppaajat varmasti joo, mutta nämähän menee enemmän sinne muunsukupuolinen kategoriaan. On isot tissit ja tunteet ja kaikki muut vastaavat naaraille lajityypilliset ominaisuudet yhdessä [...]
   Olen 100kg, lihaksikas, kalju, parrakas, 2 lapsen isä ja tulen pelaamaan tuon pelin läpi tulevina viikkoina. Kunhan vaan saan sen siskoni mieheltä lainattua kun hän sen jo pelasi läpi. Minulla on myös tunteet, mutta tissit on lihasta. En koe olevani muunsukupuolinen, vaan mies, mutta minusta on hyvä juttu että jokainen voi olla sellainen kuin on, kunhan ei aiheuta toisille pahaa.

   Lainaa

  52. Vastuuton harakka 22.3.2023 15:29
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Saanan mies oli julkaisun kommenttien perusteella tatuoija, eli taidot pääsee kyllä valloilleen muutenkin! Upea jälki kuulakärkikynällä!

   Lainaa

  53. Säädytön lehmä 23.3.2023 0:48
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Niukka persikka: Lävistyskuvaan liittyen, onko varmasti ollut luomi eikä esim keloidi joita tuollaisten lävistysten kanssa usein tulee? Kaverille tuli joku patti just nenäkorun viereen mutta korun vaihto renkaasta tappiin ja sitten ahkeralla suolaliuoshuuhtelulla ja teepuuöljytipalla lähti pois.
   Keloidit ei kyllä millään suolalla tai öljyllä lähde…

   Lainaa

  54. Apea mandariini 23.3.2023 0:59
   Tulos: +7 (17 ääntä)
   traumcity: Mutta csi-miestä et ole itsellesi onnistunut pelaamaan, sellaista kun ei saa Magic and the Gathering-pakasta. Sori mutta ei paljon epäseksikkäämpää asiaa voi olla olemassa kuin nörttityttö, tai sitten ne hullut nukkeihmiset jotka karmii selkäpiitä. Toisin sanoen, se ei ole mikään lesoilun aihe jos sulla pysyy ihan väärä joysticki kädessä.
   Onneksi olen omistanut elämäni asioille joista pidän, enkä sille että olisin seksikäs myös huonojen trollien mielestä.

   Lainaa

  55. Hellyytävä vadelma 23.3.2023 20:23
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Noi varoitukset! Parhaat ikinä, mokat jäi nyt niiden varjoon. Kiitos tästä!

   Lainaa

  56. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Laatuunkäypä muurahainen: Lävistys tekee P:n touhusta vaarallista, ja kasvoista ei taida olla paras idea leikata itse, mutta muuten luomien poisto itse ei ole musta kovin erikoista. Mä olen leikannut itseltäni kolme ärsyttänyttä koholuomea pois. Kaksi kasvoi takaisin, en leikannut niitä tarpeeksi syvältä. Toisesta niistä vain lähti tumma väri, [...]
   Luomet saa poistettua ihan julkisella sen perus käyntimaksun hinnalla, mitä se nyt on, jotain 20-40e. Luomia ei pitäs ikinä poistaa itse, koska ne kuuluu lähettää aina patologille tarkistettavaks ja jos niissä jotain muutoksia on, ni pystytään sitten hoitamaan.

   Lainaa

  57. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Siis Hogwarts Legacy on nimenomaan tehty (hetero)naisille tai muille miehistä kiinnostuneille. Tai miksi muuten pelissä olisi niin kovaa flirttiä Sebastianin kanssa ja kolmiodraama tämän, Ominiksen ja oman hahmon välillä 😏

   Lainaa

  58. Vastuuton hämähäkki 24.3.2023 11:11
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Sami kuullostaa oikeen kunnon betanaaralta.

   Lainaa

  59. Vastuuton hämähäkki 24.3.2023 11:14
   Tulos: -7 (9 ääntä)
   traumcity: Ei tietenkään mun nimimerkkiä ole ikinä yritetty bannata, ja miksi olisi? Yksi traumcity vastaa jotain 25 Tonia mitä klikkauksiin tulee, joten kaupallisen nettisivun näkökulmasta minä olen bilettävä pääministeri ja sinä pelkkä kaupan kassa. Venäjän puolella muutenkin sitten nämä mielipiteiden bannailut.
   Ihme pelle. Varmaan asuu äitinsä kellarissa ja purkaa pahaa oloaan siitä kun äiskä veti xboxin johdot irti eilen kesken COD:ssa vinkumisen. Onneks ei tartte tollaisia pässejä omassa elämässään sietää.

   Lainaa

  60. Suomalainen 24.3.2023 15:23
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Umpisuolta ei poisteta.

   Lainaa

  61. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Pluri: Miksi se pitäisi bannata? Porukkahan rakastaa inhota häntä. Päivä päivältä enemmän tulee eräs nimeltä mainitsematon rivosuu mieleen. Pikkuhiljaa miinuksetkin alkaa kääntyä plussiksi ja välillä tulee niin mahtavaa tajunnanvirtaa että ei voi kuin nauraa. Traumcity on tullut osaksi feissarimokien kommentteja siksi että [...]
   Omaan makuun Trauman jutut on aika 50/60 Nykästä lainatakseni. No eipä sillä ole kyllä mitään väliä vaan sillä että jos täällä ruvetaan bannaa porukkaa koska niiden huumori tai mielipiteet ovat erilaiset kuin mikä vallalla oleva on niin tästäkin tulisi taas yksi kaikukoppa missä portinvartijat pitäisi huolen ettei kukaan eroa valtavirrasta. Uskomatonta että sitä jaksetaan vaatia. Tai että minunkin pitää tällainen kirjailla tänne puolustaakseni tyyppiä kenen tajunnan virtaa en osaa tulkita, ehkä, enkä varmaan monessa asiassa ole samaa mieltä.  Välillä mä luulen kyllä että Traum ite eri nimimerkeillä kirjoittaa että bannia sille jotta saa aikaan, no jotain kai.
   #Traump for 2024🇫🇮

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: diy, harry potter, hogwarts legacy, kuva, luomenpoisto, luomenpoisto kotona, miehet, nenä, nenäkoru, peli, pilapiirros, tee se itse, tein itse ja säästin