Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Parisuhdeterapiaa, osa 17

Liiallinen miellyttäminen parisuhteessa: Tässä kohtaa alkoivat hälytyskellot soida.
Suurenna näkymä
Parisuhdeterapiaa, osa 17

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 47 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -578 (714 ääntä)
   Nii en tiiä sitten. Mulla on yksi sellainen tapa, luonteenpiirre. Joku voisi sanoa vähän lapselliseksikin sitä, mutta mä välillä jos esim väsyttää niin totaalisesti ghostailen perheenjäseniä :D Ollut pitkä viikko duunissa, toinen vaan kotona ollut lasten kanssa löhöilemässä ja katsomassa elokuvia. Yritä siinä pelata piiloa tai leikkiä kiinnostunutta jostain paskoista päiväkotipiirrustuksista kun mielessä kummittelee vaan viikonlopuksi buukattu Levin reissu poikien kanssa. Oikeen tahallaan jättää reagoimatta jos muija tai muksut tulee siinä jotain sössöttää, eikä tasan kiinnosta jäädä mitään jäähyväisiä pitämään, tukka kuntoon autossa ja baanalle.

   Lainaa

  2. Korea mansikka 28.2.2023 0:25
   Tulos: +379 (421 ääntä)
   traumcity: Nii en tiiä sitten. Mulla on yksi sellainen tapa, luonteenpiirre. Joku voisi sanoa vähän lapselliseksikin sitä, mutta mä välillä jos esim väsyttää niin totaalisesti ghostailen perheenjäseniä :D Ollut pitkä viikko duunissa, toinen vaan kotona ollut lasten kanssa löhöilemässä ja katsomassa [...]
   Oot kyllä harvinaisen huono trolli. 😂 Yritä edes vähän hei.

   Lainaa

  3. Valittu mestari 28.2.2023 0:30
   Tulos: +167 (177 ääntä)
   traumcity: Nii en tiiä sitten. Mulla on yksi sellainen tapa, luonteenpiirre. Joku voisi sanoa vähän lapselliseksikin sitä, mutta mä välillä jos esim väsyttää niin totaalisesti ghostailen perheenjäseniä :D Ollut pitkä viikko duunissa, toinen vaan kotona ollut lasten kanssa löhöilemässä ja katsomassa [...]
   Tarkoitat siis sanoa että Naistenhuoneen jäsenestä tuntui pahalta hyvästä syystä.

   Lainaa

  4. Halukas matelija 28.2.2023 0:57
   Tulos: +123 (137 ääntä)
   Tais mies lähteä ostamaan maitoa…

   Lainaa

  5. Aineeton karpalo 28.2.2023 1:20
   Tulos: +469 (487 ääntä)
   Mulle on kehittynyt sellainen oma leikki, että katson kuinka pitkälle ehdin, ennen kuin tajuan lukevani traumcityn kommenttia (jostain syystä skippaan yleensä nimimerkit). Tänään pääsin 4. lauseeseen!

   Lainaa

  6. Vaatelias maksamakkara 28.2.2023 3:01
   Tulos: +141 (155 ääntä)
   Aineeton karpalo: Mulle on kehittynyt sellainen oma leikki, että katson kuinka pitkälle ehdin, ennen kuin tajuan lukevani traumcityn kommenttia (jostain syystä skippaan yleensä nimimerkit). Tänään pääsin 4. lauseeseen!
   Ekan lauseen puoliväli.

   Lainaa

  7. Tulos: +126 (140 ääntä)
   No, tuon herra huomaavaisen kaa ei tuu ainakaan tylsää! :D Voihan sitä olla sanomatta mitää ja katsoa miten pitkälle se vie tuon merirosvohomman.

   Lainaa

  8. Heijastuva koira 28.2.2023 6:14
   Tulos: +136 (140 ääntä)
   Vaatelias maksamakkara: Ekan lauseen puoliväli.
   Itse katsoin vain: Tulos: -65 (79 ääntä) ja piti jo tarkastaa nimimerkki 🤣

   Lainaa

  9. Luvaton noita 28.2.2023 7:23
   Tulos: +91 (103 ääntä)
   Aineeton karpalo: Mulle on kehittynyt sellainen oma leikki, että katson kuinka pitkälle ehdin, ennen kuin tajuan lukevani traumcityn kommenttia (jostain syystä skippaan yleensä nimimerkit). Tänään pääsin 4. lauseeseen!
   Sama täällä :D yleensä jo ekasta tunnistaa. Sitten huomaan pettyväni kun ihmiset menevät provoon

   Lainaa

  10. Tulos: +129 (163 ääntä)
   Toinen on juttuna ihan ok ja tänne sopiva, mutta ensimmäisessä en näe mitään hauskaa tai muutakaan syytä postata tänne.

   Lainaa

  11. Tulos: -2 (38 ääntä)
   traumcity: Nii en tiiä sitten. Mulla on yksi sellainen tapa, luonteenpiirre. Joku voisi sanoa vähän lapselliseksikin sitä, mutta mä välillä jos esim väsyttää niin totaalisesti ghostailen perheenjäseniä :D Ollut pitkä viikko duunissa, toinen vaan kotona ollut lasten kanssa löhöilemässä ja katsomassa [...]
   Moi iskä! Äiti just jokin aika sitte sano, että olit sanonu sille, että jos voisit mitään elämässä muuttaa niin olisit enemmän meidän lapsien kanssa. Nyt alkaa olla vähän myöhäistä luoda jonkin näköistä suhdetta meihin aikuisiin lapsiin, kun koko lapsuuden ajan on "totaalisesti ghostailtu".
   Ja kyllä, menin trolliin.

   Lainaa

  12. Vastarannan kiiski 28.2.2023 8:22
   Tulos: -73 (97 ääntä)
   Kylläpä meni suurimmalle osalle Traumcityn juttu ohi oikealta ja vasemmalta. Erinomainen eaimerkki siitä kuinka kerrotaan asia alleviivaamatta, että tässä kerrotaan sitä itse asiaa.

   Lainaa

  13. Peruuttamaton riikinkukko 28.2.2023 8:22
   Tulos: +16 (24 ääntä)
   Aineeton karpalo: Mulle on kehittynyt sellainen oma leikki, että katson kuinka pitkälle ehdin, ennen kuin tajuan lukevani traumcityn kommenttia (jostain syystä skippaan yleensä nimimerkit). Tänään pääsin 4. lauseeseen!
   Mäkin pääsin neljänteen lauseeseen. 😅

   Lainaa

  14. Nurja päärynä 28.2.2023 8:24
   Tulos: +181 (217 ääntä)
   Toj Karin: Toinen on juttuna ihan ok ja tänne sopiva, mutta ensimmäisessä en näe mitään hauskaa tai muutakaan syytä postata tänne.
   Sama, kyllä se omituista on että unohtaa sanoa perheelleen hei kun lähtee reissuun. Tuli lasten puolesta surullinen olo ja ei tuo kyllä mitenkään hauska tai helmi ollut.

   Lainaa

  15. Itseasiassa 28.2.2023 8:35
   Tulos: +73 (85 ääntä)
   Tuliko se jäähyväisittä lähtijä koskaan takaisin? Noita parisuhteessa miellyttäjiä on tullut nähtyä enemmän naisissa. Esim. ostettu poikakaverin lempibändin taita ja kaikki CD:t, samalla lopetettu oman lenpimusiikin kuuntelu. Ihan tuskassa keksitty jatkuvasti jotain jännittävää tekemistä tai oltu jatkuvasti paikalla tekemässä ruokaa tms. En tiedä onko tässä ollut tarve näyttää, että tämä nyt on maailman paras seurustelu vai onko takana joku menettämisen pelko kun tuntuu ettei itse riitä. Itse kyllä muistan myös sen alkuajan toisen kanssa kaiken vapaa-ajan hinkuttamisen, mutta nämä ovat jollain ihan omalla levelillä. Surullista joka tapauksessa kun näillä on jäänyt oma elämä sivuun, kun kokoajan on pitänyt olla valmiina seurustelukumppanin käytettäväksi.

   Lainaa

  16. Puli paarma 28.2.2023 8:37
   Tulos: +17 (55 ääntä)
   Nurja päärynä: Sama, kyllä se omituista on että unohtaa sanoa perheelleen hei kun lähtee reissuun. Tuli lasten puolesta surullinen olo ja ei tuo kyllä mitenkään hauska tai helmi ollut.
   Vieraisiinhan se oli menossa. Hieman huono omatunto ja jännitys teki tepposet.

   Lainaa

  17. Epäpätevä tohtori 28.2.2023 10:07
   Tulos: -68 (118 ääntä)
   Nurja päärynä: Sama, kyllä se omituista on että unohtaa sanoa perheelleen hei kun lähtee reissuun. Tuli lasten puolesta surullinen olo ja ei tuo kyllä mitenkään hauska tai helmi ollut.
   Mielestäni siinä ei ole mitään omituista.
   Helposti sitä ajatuksissaan unohtaa asioita.
   Jos vaikka henkilöllä on tarve tehdä useampi reissu autolle pakatessaan tavaroita, niin ei sitä välttämättä viimeisellä reissulla muista tuliko sanottua heipat.

   Lainaa

  18. Viskoosi majava 28.2.2023 10:44
   Tulos: -7 (19 ääntä)
   Siellä lähdettiin maitoa hakemaan kaupasta

   Lainaa

  19. Tulos: +109 (131 ääntä)
   traumcity: Nii en tiiä sitten. Mulla on yksi sellainen tapa, luonteenpiirre. Joku voisi sanoa vähän lapselliseksikin sitä, mutta mä välillä jos esim väsyttää niin totaalisesti ghostailen perheenjäseniä :D Ollut pitkä viikko duunissa, toinen vaan kotona ollut lasten kanssa löhöilemässä ja katsomassa [...]
   Voisko kaikki vaan ghostata Traumcityn? Ei mitään peukkuja ylös tai alas.

   Lainaa

  20. Söötti orava 28.2.2023 11:54
   Tulos: +105 (109 ääntä)
   Oi kunpa Krista osaisi sanoa miellyttäjälle jotain tämän suuntaista: "Ihanaa, että tahdot minun viihtyvän seurassasi, mutta riitätä minulle omana itsenäsi - jos et tiedä vielä kuka se 'oma itse' on, olen tukenasi tutkimusmatkallasi sen löytämiseen". On ikävää, että toiset voivat jäädä ilman rakastetuksi tulemisen kokemusta ja pyrkivät saamaan hyväksyntää näin. Tai ainakin omalla kohdalla miellyttämistaipumus johtui muinoin tästä. Onneksi (aito, pyytteetön ja romantisoimaton) rakkaus parantaa, jos ja kun se osuu kohdalle.

   Lainaa

  21. Tulos: +17 (41 ääntä)
   Epäpätevä tohtori: Mielestäni siinä ei ole mitään omituista. Helposti sitä ajatuksissaan unohtaa asioita.Jos vaikka henkilöllä on tarve tehdä useampi reissu autolle pakatessaan tavaroita, niin ei sitä välttämättä viimeisellä reissulla muista tuliko sanottua heipat.
     Noniin, olisin muuten samaa mieltä, unohtaa voi jos on hirveä lähtöhässäkkä. Sekin on normaalia, ettei soita, jos sellainen on tapana (meillä on tapana soittaa niin paljon, että joku on kysynyt onhan kaikki hyvin, kun miehesi koko ajan haluaa tietää, missä olet. On, saan olla ihan missä tahdon, meillä vain on tapana pitää tiiviisti yhteyttä. Miehenikin soittelee kotiin joka asiasta jos on pidempään poissa. Ilmeisesti ei ole tapana kaikilla). -Mutta se menee kyllä jo oudoksi, ettei koko viikonloppuun soita lapsille. Lapsilla on aika lyhyt muisti, heille pitäisi soittaa päivittäin tai useamminkin. Vai onko joillain sellainenkin tapana?

   Lainaa

  22. Taittumaton ylioppilas 28.2.2023 14:01
   Tulos: +50 (78 ääntä)
   Tosta ekasta tuli kyllä paha mieli. Mitenhän tapaus päättyi? Jotenkin tuli olo, että mies lähtenyt toisen naisen kanssa lomalle, eikä ole edes heippojen vertaa perhe ollut enää mielessä.

   Lainaa

  23. Toraisa kenguru 28.2.2023 16:20
   Tulos: +50 (52 ääntä)
   Zippo: No, tuon herra huomaavaisen kaa ei tuu ainakaan tylsää! 😁 Voihan sitä olla sanomatta mitää ja katsoa miten pitkälle se vie tuon merirosvohomman.
   Varo vaan, kohta se on upottamassa espanjalaisia aluksia Englannin kruunun laskuun 🏴‍☠️🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

   Lainaa

  24. Puolueeton matelija 28.2.2023 17:15
   Tulos: -44 (54 ääntä)
   Aineeton karpalo: Mulle on kehittynyt sellainen oma leikki, että katson kuinka pitkälle ehdin, ennen kuin tajuan lukevani traumcityn kommenttia (jostain syystä skippaan yleensä nimimerkit). Tänään pääsin 4. lauseeseen!
   Kuta kiinnostaa internetissä jotkut kommentit niin paljon että täytyy tulla niistä mainitsemaan. Itse luen kaiken ilman mielenpahoittamisen pelkoa.

   Lainaa

  25. Ahnas patsas 28.2.2023 17:56
   Tulos: +65 (67 ääntä)
   Tuli tuosta jälkimmäisestä mieleen yksi mies jolle juttelin Tinderissä jonkun aikaa. Ihan mukava kaveri muuten, mutta aivan täysi kynnysmatto sanomaan yhtä ainoaa omaa mielipidettä. Kysyin tyyliin, missä näet itsesi viiden vuoden päästä, ja tämä vastaa "siellä missä mun silloinen tyttöystävä/vaimo on". Kovasti yritin tiristää, mutta tämä määrätietoisesti oli muka kaikesta samaa mieltä kuin minä eikä vahingossakaan sanonut mitään poikkipuolista. Oma veikkaus on se, että joillain ihmisillä on tapana ryhtyä tuollaisiksi ylenpalttisen miellyttämisenhaluisiksi varsinkin jos edellisestä suhteesta on aikaa kun yritetään kaikin keinoin pitää tästä suhteesta kiinni, eikä ymmärretä että samalla muuttuu itse aika rasittavaksi ja omituiseksi toisen näkökulmasta.

   Lainaa

  26. Tulos: +59 (61 ääntä)
   Ahnas patsas: Tuli tuosta jälkimmäisestä mieleen yksi mies jolle juttelin Tinderissä jonkun aikaa. Ihan mukava kaveri muuten, mutta aivan täysi kynnysmatto sanomaan yhtä ainoaa omaa mielipidettä. Kysyin tyyliin, missä näet itsesi viiden vuoden päästä, ja tämä vastaa "siellä missä mun silloinen [...]
    Olisi mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuisi jos kaksi samanlaista päätyisi yhteen.

   Lainaa

  27. Kenkku ampiainen 28.2.2023 19:03
   Tulos: +48 (50 ääntä)
   Kivi:  Olisi mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuisi jos kaksi samanlaista päätyisi yhteen.
   No eihän.siitä oikein mitään tullut kun kaksi miellyttämisenhaluista yritti kaikin keinoin päästä toisen tossun alle. Päätökset jäi vähän tekemättä ja lopulta kumppani lähti toisen määrätietoisemman rouvan matkaan. Jälkikäteen ajateltuna hyvä niin, sain rauhassa kasvaa itsekin aikiiseksi ennen seuraavaa suhdetta.

   Lainaa

  28. Tulos: -75 (81 ääntä)
   Naiset ovat sellaisia, että jos ulos lähtiessä kengän pohjasta jää ulkorappusille männynneulanen, he vetävät hirveät raivopurkaukset, koska kyllähän pitää koivunlehti jäädä, kun ensimmäistä kertaa silloin kahdeksan vuotta sitten pussattiin koivun alla.

   Lainaa

  29. Tulos: -8 (12 ääntä)
   tämmöstä tällä kertaa...

   Lainaa

  30. Tulos: -45 (57 ääntä)
   Voi johtua naisestakin ettei mies viitsi panostaa hyvästelyyn. Joillakin naisilla heippojen sanominen on hidasta ja syyllistävää.

   Lainaa

  31. Kouluttamaton muurahainen 1.3.2023 6:23
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Kana: Voisko kaikki vaan ghostata Traumcityn? Ei mitään peukkuja ylös tai alas.
   Ja silti jokaisessa mokassa on aina muutama, jotka tulevat kommentoimaan Traumcityn kommenttiin, että siihen ei saa kommentoida. Näyttäisitte itse mallia.

   Lainaa

  32. Rimppakinttu ihminen 1.3.2023 9:22
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Vaatelias maksamakkara: Ekan lauseen puoliväli.
   ”Nii en - -”? Melko ennustajamakkara oot 😏

   Lainaa

  33. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Ahnas patsas: Tuli tuosta jälkimmäisestä mieleen yksi mies jolle juttelin Tinderissä jonkun aikaa. Ihan mukava kaveri muuten, mutta aivan täysi kynnysmatto sanomaan yhtä ainoaa omaa mielipidettä. Kysyin tyyliin, missä näet itsesi viiden vuoden päästä, ja tämä vastaa "siellä missä mun silloinen [...]
   Hyvä tavaton. Luulin elokuvan Prinssille morsian prinssin ja hänelle valitun morsiamen kohtaamisen olevan yliampuvan epärealistista hassuttelua.

   Lainaa

  34. Mykkä hampurilainen 1.3.2023 12:43
   Tulos: -6 (34 ääntä)
   Kivi:   Noniin, olisin muuten samaa mieltä, unohtaa voi jos on hirveä lähtöhässäkkä. Sekin on normaalia, ettei soita, jos sellainen on tapana (meillä on tapana soittaa niin paljon, että joku on kysynyt onhan kaikki hyvin, kun miehesi koko ajan haluaa tietää, missä olet. On, saan olla ihan missä [...]
   Mitenkähän on lapset mahtaneet pärjätä ennen kännykkäaikaa, kun ei porukat voineetkaan soitella reissusta joka päivä heippoja? Ai niin, ihan hyvinhän me.

   Lainaa

  35. Vastuuton hämähäkki 1.3.2023 15:07
   Tulos: -19 (21 ääntä)
   Ekassa ukko olis voinu vähän paremmin hoitaa homman. Vaikka oliski kiire ja into kova reissuilee. Tokassa taas näkisin, että ongelma on tällä joka asiasta valittaa. Toinen koittaa osallistua ja keksiä yhteisiä juttuja. Toi on harvinaista ja todellakaan ei mitään huonoa asiassa.

   Lainaa

  36. Kunniaton pulu 2.3.2023 8:01
   Tulos: -5 (5 ääntä)
   traumcity: Nii en tiiä sitten. Mulla on yksi sellainen tapa, luonteenpiirre. Joku voisi sanoa vähän lapselliseksikin sitä, mutta mä välillä jos esim väsyttää niin totaalisesti ghostailen perheenjäseniä :D Ollut pitkä viikko duunissa, toinen vaan kotona ollut lasten kanssa löhöilemässä ja katsomassa [...]
   NYT ON ÄIJÄ!!!

   Lainaa

  37. Pikimusta seepra 2.3.2023 9:02
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   traumcity: Nii en tiiä sitten. Mulla on yksi sellainen tapa, luonteenpiirre. Joku voisi sanoa vähän lapselliseksikin sitä, mutta mä välillä jos esim väsyttää niin totaalisesti ghostailen perheenjäseniä :D Ollut pitkä viikko duunissa, toinen vaan kotona ollut lasten kanssa löhöilemässä ja katsomassa [...]
   Ei sulla ole ketään.

   Lainaa

  38. Hailu kana 2.3.2023 9:04
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Vastuuton hämähäkki: Ekassa ukko olis voinu vähän paremmin hoitaa homman. Vaikka oliski kiire ja into kova reissuilee. Tokassa taas näkisin, että ongelma on tällä joka asiasta valittaa. Toinen koittaa osallistua ja keksiä yhteisiä juttuja. Toi on harvinaista ja todellakaan ei mitään huonoa asiassa.
   On huonoa jos toinen alkaa pelätä. Eihän tuo äijän käytös normaalia ole. Leikeistä ja fantasioista puhutaan etukäteen tai leikin aikana.

   Lainaa

  39. Hailu kana 2.3.2023 9:06
   Tulos: -7 (11 ääntä)
   Mykkä hampurilainen: Mitenkähän on lapset mahtaneet pärjätä ennen kännykkäaikaa, kun ei porukat voineetkaan soitella reissusta joka päivä heippoja? Ai niin, ihan hyvinhän me.
   Sen näkee kauas, että sulla on kaikki hyvin. Vaikkei olekaan, sinä katkera "hiihdin kouluun kesät, talvet ja nakersin  ilomielin pettua" -henkilö.

   Lainaa

  40. Brutaali rätti 2.3.2023 18:29
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Juokse, Krista!

   Lainaa

  41. Kartta hukassa 4.3.2023 23:37
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   traumcity: Nii en tiiä sitten. Mulla on yksi sellainen tapa, luonteenpiirre. Joku voisi sanoa vähän lapselliseksikin sitä, mutta mä välillä jos esim väsyttää niin totaalisesti ghostailen perheenjäseniä :D Ollut pitkä viikko duunissa, toinen vaan kotona ollut lasten kanssa löhöilemässä ja katsomassa [...]
   Vissiin Exitit katsottu..? XD

   Lainaa

  42. Tulos: -3 (3 ääntä)
   traumcity: Nii en tiiä sitten. Mulla on yksi sellainen tapa, luonteenpiirre. Joku voisi sanoa vähän lapselliseksikin sitä, mutta mä välillä jos esim väsyttää niin totaalisesti ghostailen perheenjäseniä :D Ollut pitkä viikko duunissa, toinen vaan kotona ollut lasten kanssa löhöilemässä ja katsomassa [...]
   Tiedoksesi: et ansaitse tuota Levin viikonloppua kamujesi kanssa. (Ehkä et edes perhettäsi.)
   Katso vaikka muutama Super Nannyn jakso niin tiedät kuinka mukavasta löhöilystä on lasten kanssa kyse. Joka ikinen päivä. Aamusta iltaan, ilman lakisääteisiä taukoja tai sairaslomia. Eikä oman lapsen piirrokset kiinnosta, edes siitä näkökulmasta että olisit häntä tukeva ja elämässä eteenpäin kannustava vanhempi? Jösses.

   Lainaa

  43. Soinnikas ilonpilaaja 5.3.2023 14:08
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Olisi kyllä todella outoa jos mies lähtisi sanomatta mitään. Saatellaan autolle toisemme tai vilkutellaan ovelta vielä. Reissussa on soiteltu ja viestitelty, meillä tulee ihan ikävä toisiamme. Lasten kanssa soitellaan myös. Jos mies lähtisi yksin jonnekin noin kuin tuossa "mokassa", olisin huolissani.

   Lainaa

  44. Pidätetty sateenvarjo 5.3.2023 21:59
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Korea mansikka: Oot kyllä harvinaisen huono trolli. 😂 Yritä edes vähän hei.
   Juu haistelee varmaan omia pierujaan itsemurhayksiössään nauraen omalle hauskalle kommentilleen, Jos nyr edes on mitään Levireissua, tahi perhettä mitä heipata.

   Lainaa

  45. Epäsuotuisa piirroshahmo 8.3.2023 11:00
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Ahnas patsas: Tuli tuosta jälkimmäisestä mieleen yksi mies jolle juttelin Tinderissä jonkun aikaa. Ihan mukava kaveri muuten, mutta aivan täysi kynnysmatto sanomaan yhtä ainoaa omaa mielipidettä. Kysyin tyyliin, missä näet itsesi viiden vuoden päästä, ja tämä vastaa "siellä missä mun silloinen [...]
   Läheisriippuvainen voi olla myös.

   Lainaa

  46. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Mykkä hampurilainen: Mitenkähän on lapset mahtaneet pärjätä ennen kännykkäaikaa, kun ei porukat voineetkaan soitella reissusta joka päivä heippoja? Ai niin, ihan hyvinhän me.
     Muistan ihan hyvin ajan ennen kännykkää. Silloin soiteltiin lankapuhelimista. Hotelleissa, toimistoissa ja kodeissa oli sellainen, ja vanhempani reissusta soittelivat niillä minulle ja sisaruksilleni, eivät toki joka hetki, mutta usein kuitenkin. 24+ tuntia on aika paljon pienelle.

   Lainaa

  47. Ajatollah Komehin 20.3.2023 17:08
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   traumcity: Nii en tiiä sitten. Mulla on yksi sellainen tapa, luonteenpiirre. Joku voisi sanoa vähän lapselliseksikin sitä, mutta mä välillä jos esim väsyttää niin totaalisesti ghostailen perheenjäseniä :D Ollut pitkä viikko duunissa, toinen vaan kotona ollut lasten kanssa löhöilemässä ja katsomassa elokuvia. Yritä siinä pelata [...]
   Tun marjat sulla mitään muijaa ole, vaan samanlainen musta kikkarakorsto kuin persujen Sebulla. Levillä epäilemättä käyt siinä missä muutkin ammattivajakit, mutta musta kikkarakorsto on aina mukana ja panovalmiudessa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: avautuminen, elokuvat, frendit, heippa, johnny depp, matka, merirosvo, miellyttää, parta, pirates of the caribbean, sarjat, t-paita