Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kissaihmiset, osa 53

Taideteos, ja itse disainerikin paikalla...
Kissaihmiset, osa 53

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Lokasuojaton oliivi 14.2.2023 0:26
   Tulos: +260 (276 ääntä)
   Gary: siitä vaan tuoli nettikirppikselle saatesanoin „Uuden veroinen, vain hieman käytön jälkiä näkyvissä. Huom! taloudessa ei lemmikkieläimiä. Hp. 250e (oli uutena 300e) tai tee tarjous!“ Seuraavia kirppismokia odotellessa…

   Lainaa

  2. Tehokas simpanssi 14.2.2023 0:28
   Tulos: +349 (355 ääntä)
   Veikkaan että Garyn kissalla on hieno raapimispuu, kiipeilyteline ja lepäilykorikin siellä päällä, mutta ei kelpaa. Kissat on kyllä. Tekee mitä lystää.

   Lainaa

  3. Mahtaileva metso 14.2.2023 0:30
   Tulos: +281 (285 ääntä)
   Rip ois kieltämättä mahtava nimi lemmikille. Noin kirjoitettuna se ei siis ole lyhenne kuten isoilla kirjaimilla kirjoitettuna se olisi.

   Lainaa

  4. Ujo gorilla 14.2.2023 0:41
   Tulos: +93 (145 ääntä)
   Kissat näyttää kyllä aina siltä että "ei kiinnosta p*skaakaan" mitä mieltä omistaja on. Ei minkäänlaista miellyttämisen halua, toisin kuin koirilla jotka koittaa päästä isännän/emännän suosioon. Mahtavia luontokappaleita! "Aivan varmasti pukkaan tän maljakon reunan yli, FU!" :D

   Lainaa

  5. Tornipöllö 14.2.2023 0:49
   Tulos: +172 (178 ääntä)
   Mahtaileva metso: Rip ois kieltämättä mahtava nimi lemmikille. Noin kirjoitettuna se ei siis ole lyhenne kuten isoilla kirjaimilla kirjoitettuna se olisi.
   Ainakin Garyn kissalle tuntuisi olevan oikean sopiva nimi.

   Lainaa

  6. Korea mansikka 14.2.2023 0:53
   Tulos: +196 (204 ääntä)
   Symppis Airi!❤️

   Lainaa

  7. Säädytön lehmä 14.2.2023 1:00
   Tulos: -25 (49 ääntä)
   Ehkä Jennan kissa yrittää vihjailla, et omistajien pitäis vahtia kissan linjoja vähän paremmin …

   Lainaa

  8. Tulos: -185 (227 ääntä)
   Tästä sen taas näkee että lemmikkejä ei tulisi antaa ihan joka kotiin... Olisiko se kissa kuitenkin tuhonnut sen sohvan ihan vaan sen takia, että se haluaa ulos? Terve kissa EI tuhoa paikkoja, tappele tai ole aggressiivinen, eikä se myöskään raavi joka paikkaa tai käyttäydy oikullisesti. Jos kissa tekee näin niin se kapinoi! Sen luonto vetää sitä ulos asumaan. Ja tämä on ihan vahvistettua tietoa, asiantuntijan toimesta joka sattumoisin on tästä aiheesta kirjottanut gradunsa. Se ei ole eläimelle oikeaa elämää neljän seinän sisällä olla. Kilpikonnia, frettejä, kissoja ja muita luonnonvaraisia eläimiä ihan vaan ihan ihmisten pällisteltävänä pidetään. Se saa mut voimaan pahoin

   Lainaa

  9. Naurettava sateenvarjo 14.2.2023 1:40
   Tulos: +4 (22 ääntä)
   Tornipöllö: Ainakin Garyn kissalle tuntuisi olevan oikean sopiva nimi.
   Touché!

   Lainaa

  10. Pekka Kana 14.2.2023 4:56
   Tulos: +99 (139 ääntä)
   traumcity: Tästä sen taas näkee että lemmikkejä ei tulisi antaa ihan joka kotiin... Olisiko se kissa kuitenkin tuhonnut sen sohvan ihan vaan sen takia, että se haluaa ulos? Terve kissa EI tuhoa paikkoja, tappele tai ole aggressiivinen, eikä se myöskään raavi joka paikkaa tai käyttäydy oikullisesti. Jos [...]
   Kissat eivät todellakaan kuulu Suomen luontoon häiritsemään esimerkiksi lintujen pesimärauhaa. Kissojen on pysyttävä sisällä.

   Lainaa

  11. Tulos: +101 (113 ääntä)
   Jännä tietoisku jonka opin itte viime vuonna: kiisut tykkää raapia tuoleja,sohvia yms koska niissä on rakkaan ihmisen hajua. He haluavat kertoa kaikille, että tää on minun tyyppi! Nahka materiaalina tuntuu kissoista kivalta päpäleissä. Aito nahka vielä sen lisäksi tuoksuu hauskalta heistä.

   Lainaa

  12. Hiekoittamaton lammas 14.2.2023 6:43
   Tulos: +18 (34 ääntä)
   Zippo: Jännä tietoisku jonka opin itte viime vuonna: kiisut tykkää raapia tuoleja,sohvia yms koska niissä on rakkaan ihmisen hajua. He haluavat kertoa kaikille, että tää on minun tyyppi! Nahka materiaalina tuntuu kissoista kivalta päpäleissä. Aito nahka vielä sen lisäksi tuoksuu hauskalta heistä.
   Pupetervehdys! 🐰

   Lainaa

  13. Liukuportaissa riehuva hylje 14.2.2023 7:03
   Tulos: +84 (102 ääntä)
   traumcity: Tästä sen taas näkee että lemmikkejä ei tulisi antaa ihan joka kotiin... Olisiko se kissa kuitenkin tuhonnut sen sohvan ihan vaan sen takia, että se haluaa ulos? Terve kissa EI tuhoa paikkoja, tappele tai ole aggressiivinen, eikä se myöskään raavi joka paikkaa tai käyttäydy oikullisesti. Jos [...]
   Mites koira? Ai niin, se ei ole luonnonvarainen eläin. Kuten ei muuten ole kesykissakaan.
   Kissa on hyvä saada ulkoilla, se on totta. Mutta ei vapaasti, vaan hihnan päässä kuten koirakin. Kukaan ei koskaan ehdota, että lemmikkikoirien pitäisi antaa juosta luonnossa vapaana omin päin. Jännä homma. 

   Lainaa

  14. Äkeä kesyhanhi 14.2.2023 7:26
   Tulos: +58 (86 ääntä)
   Ujo gorilla: Kissat näyttää kyllä aina siltä että "ei kiinnosta p*skaakaan" mitä mieltä omistaja on. Ei minkäänlaista miellyttämisen halua, toisin kuin koirilla jotka koittaa päästä isännän/emännän suosioon. Mahtavia luontokappaleita! "Aivan varmasti pukkaan tän maljakon reunan yli, FU!" :D
    Olipas karkea yleistys. Suurin osa tapaamistani kissoista on hyvinkin miellyttämisenhaluisia ja tulee kerjäämään rapsutuksia, osaavat myös taitavasti kiertää maljakot pukkaamatta niitä alas. Toisaalta tiedän monta koiraa, joita ei kiinnosta ihmisten mielipide tekemisistään juuri lainkaan.

   Lainaa

  15. Kilokalori 14.2.2023 7:36
   Tulos: +69 (71 ääntä)
   Kissan ilmekin vastaa tuollaista keskimääräistä omahyväistä katutaiteilijaa. Jos tuo olisi ihminen, se nojaisi takaviistoon kädet puuskassa teoksensa edessä (luultavasti iso laiton piissi jossain junaradan varressa).

   Lainaa

  16. Tulos: +19 (47 ääntä)
   Mitä ihmettä kukaan tekee millään helvetin älyvaa-alla? Paljon helpompaa se paino on vilkaista siitä vaa-asta kuin kaivaa kännykkä taskusta. Jos taas haluaa kerätä tilastoa painosta johonkin kuntoilu-appiin, on huomattavasti helpompaa lisätä se itse kun joutuu joka tapauksessa tarkastamaan joka helvetin punnituksen ja poistaa sieltä turhat.

   Lainaa

  17. Maksuunpantu maahinen 14.2.2023 8:10
   Tulos: -21 (47 ääntä)
   Liukuportaissa riehuva hylje: Mites koira? Ai niin, se ei ole luonnonvarainen eläin. Kuten ei muuten ole kesykissakaan. Kissa on hyvä saada ulkoilla, se on totta. Mutta ei vapaasti, vaan hihnan päässä kuten koirakin. Kukaan ei koskaan ehdota, että lemmikkikoirien pitäisi antaa juosta luonnossa vapaana omin päin. Jännä homma. 
   Miten usein koirat tappaa luonnonvaraisia eläimiä ulkona ollessaan? Eikä koiraa jätetä luontoon elämään niin kuin kissoille tehdään, koska se nähdään lemmikin heitteille jättönä. Valitettavasti kissan elämä on nähdään niin paljon vähäpätöisempänä

   Lainaa

  18. Tulos: -36 (68 ääntä)
   Maksuunpantu maahinen: Miten usein koirat tappaa luonnonvaraisia eläimiä ulkona ollessaan? Eikä koiraa jätetä luontoon elämään niin kuin kissoille tehdään, koska se nähdään lemmikin heitteille jättönä. Valitettavasti kissan elämä on nähdään niin paljon vähäpätöisempänä
   Miten usein leijonat tappaa antilooppeja Jakartassa? Niinpä niin, niin se luonto toimii eikä ihmisen tulisi siihen asiaan puuttua kissoja sisätiloihin lukitsemalla. Koiran kanssa asiat nähdään omaishoitajan näkökulmasta, se on kuin elämä kehitysvammaisen kanssa, ei sitä voi yksin mihinkään päästää. Kissalla on ulkona jännää.

   Lainaa

  19. Katkaistu kani 14.2.2023 8:27
   Tulos: -1 (21 ääntä)
   Maksuunpantu maahinen: Miten usein koirat tappaa luonnonvaraisia eläimiä ulkona ollessaan? Eikä koiraa jätetä luontoon elämään niin kuin kissoille tehdään, koska se nähdään lemmikin heitteille jättönä. Valitettavasti kissan elämä on nähdään niin paljon vähäpätöisempänä
   Ei varmaan niinkään niitä luonnonvaraisia eläimiä, mutta ihmisiä sitäkin enemmän. Joskus jopa vaikka olisi hihnassa.

   Lainaa

  20. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Tuo ensimmäinen kuva on wanha. Alunperin se liikkui I can haz cheezburger -sivuilla ja löytyy esim. hakusanoilla "cat destroy chair". Näitä nettiarkiston aarteita sitten pyöritellään omina juttuinaan uudelleen, kun aikaa on kulunut tarpeeksi.

   Lainaa

  21. Kiltti tyttö 14.2.2023 13:01
   Tulos: +17 (27 ääntä)
   traumcity: Tästä sen taas näkee että lemmikkejä ei tulisi antaa ihan joka kotiin... Olisiko se kissa kuitenkin tuhonnut sen sohvan ihan vaan sen takia, että se haluaa ulos? Terve kissa EI tuhoa paikkoja, tappele tai ole aggressiivinen, eikä se myöskään raavi joka paikkaa tai käyttäydy oikullisesti. Jos [...]
   Menin lankaan. Painoin miinusta ennen kuin luin kirjoittajan nimimerkin... "kirjoittanut gradunsa" :D

   Lainaa

  22. Osuva pomelo 14.2.2023 14:37
   Tulos: +12 (18 ääntä)
   Don Rosan kootut! 👍

   Lainaa

  23. Osuva pomelo 14.2.2023 14:44
   Tulos: +56 (60 ääntä)
   Säädytön lehmä: Ehkä Jennan kissa yrittää vihjailla, et omistajien pitäis vahtia kissan linjoja vähän paremmin …
   Kyseessä on Maine Coon, joka on maailman suurin kissarotu. 7 kg on niille normaali, kolleille jopa alakanttiin. Kuvan kissa näyttää erittäin sopusuhtaiselta. 🐈

   Lainaa

  24. apinaattori 14.2.2023 14:59
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Olen tuon Garyn kissan tekeleet nähnyt boredpandan sivuilla aiemminkin. Mitään en väitä mutta saattaa olla ettei olekkaan ihan niinkuin sanotaan olevan.

   Lainaa

  25. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Tehokas simpanssi: Veikkaan että Garyn kissalla on hieno raapimispuu, kiipeilyteline ja lepäilykorikin siellä päällä, mutta ei kelpaa. Kissat on kyllä. Tekee mitä lystää.
   Juurikin noin. Vähän on tapettia tuunattu uuteen uskoon...

   Lainaa

  26. Tulos: -7 (17 ääntä)
   traumcity: Tästä sen taas näkee että lemmikkejä ei tulisi antaa ihan joka kotiin... Olisiko se kissa kuitenkin tuhonnut sen sohvan ihan vaan sen takia, että se haluaa ulos? Terve kissa EI tuhoa paikkoja, tappele tai ole aggressiivinen, eikä se myöskään raavi joka paikkaa tai käyttäydy oikullisesti. Jos [...]
   Ei myöskään kannata huudela kun ei näköjään ole minkäännäköisstä tietoa kissan käyttäytymisestä ja syistä moisiin urotekoihin.

   Lainaa

  27. Pumaska manaatti 14.2.2023 15:13
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Disainerikin kieltoon.

   Lainaa

  28. Ylempi hyeena 14.2.2023 15:59
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Lokasuojaton oliivi: Gary: siitä vaan tuoli nettikirppikselle saatesanoin „Uuden veroinen, vain hieman käytön jälkiä näkyvissä. Huom! taloudessa ei lemmikkieläimiä. Hp. 250e (oli uutena 300e) tai tee tarjous!“ Seuraavia kirppismokia odotellessa…
   Hyvä muotoilu on myös "uusi ei ole käytönjälkiä"

   Lainaa

  29. Tulos: +31 (37 ääntä)
   Jos nyt ruvetaan pilkkuja nusimaan, niin rip tarkoittaa repiä. R.I.P. on Rest in peace

   Lainaa

  30. It's a deal 14.2.2023 16:38
   Tulos: +19 (29 ääntä)
   Unohtakaa jo se väsynyt "maksaa viisikymppiä jne." Suomalainen on niin kateellinen, että jos ihmiset nauravat jollekin, hän googlettaa vaikka tunnin päästäkseen kertomaan, että kyseisen vitsin on polkaissut joku Glasgow'ssa 2016. Ja kyselee vielä onko tekijänoikeuksiin vedoten pyydetty lupaa kaskun heittämiseen.

   Lainaa

  31. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Leeppo: Ei myöskään kannata huudela kun ei näköjään ole minkäännäköisstä tietoa kissan käyttäytymisestä ja syistä moisiin urotekoihin.
     Älä reagoi Traumin kommentteihin koskien kissoja, kyseessä on joku pakkomielle. Outoa sinänsä, kun muuten tiedetään puhuneen järkeviäkin, mutta mitä lie. 
     Mitä kissoihin tulee, ne saattavat olla äärimmäisen seurallisia ja ystävällisiä, mutta oman kokemukseni mukaan (7 kpl, hihnassa jos suostuvat tai muuten sisällä, ei kaikki samaan aikaan, osa sijoituksia) ne eivät halua miellyttää, koska eivät ymmärrä koko konseptia. Ne olettavat, että olemme tasaveroisia kämppiksiä, eikä ole mitään syytä miksi pitäisi, ja sellaisen vaatiminen olisi kohtuutonta. Emmehän me oleta, että ihmiskämppiksetkään katsoisivat kaikki tekemisensä ja sisustusvalintansa juuri minun makuni mukaan. Kissa ei vain tajua, miksi minun mielipiteeni siitä, mikä kelpaa syötäväksi (huonekasvit tms) olisi jotenkin parempi kuin muiden -niistä on suurta hyötyä oman temperamentin kehittämisessä joustavampaan suuntaan. Niin, miksi se olisikaan, ehkä se oli maukas huonekasvi?

   Lainaa

  32. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Rip Kirby? Anyone?

   Lainaa

  33. Sisukseton roska 14.2.2023 21:51
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Liukuportaissa riehuva hylje: Mites koira? Ai niin, se ei ole luonnonvarainen eläin. Kuten ei muuten ole kesykissakaan. Kissa on hyvä saada ulkoilla, se on totta. Mutta ei vapaasti, vaan hihnan päässä kuten koirakin. Kukaan ei koskaan ehdota, että lemmikkikoirien pitäisi antaa juosta luonnossa vapaana omin päin. Jännä homma. 
   Tervetuloa maalle, täällä koiratkin ulkoilee keskenään. Ei omistajia paljon hetkauta, ovi auki ja ulos. Vastuullisimmat saattavat laittaa tutkapannan kaulaan, jotta voivat yrittää haeskella mustinsa illalla mikäli ei näy kotona. Enkä nyt tarkoita metsästyskoiria…

   Lainaa

  34. Lasitettu sitruuna 14.2.2023 22:57
   Tulos: -1 (9 ääntä)
   Pekka Kana: Kissat eivät todellakaan kuulu Suomen luontoon häiritsemään esimerkiksi lintujen pesimärauhaa. Kissojen on pysyttävä sisällä.
   Ei vittu Pekka...

   Lainaa

  35. Säädytön lehmä 15.2.2023 5:36
   Tulos: -25 (27 ääntä)
   Osuva pomelo: Kyseessä on Maine Coon, joka on maailman suurin kissarotu. 7 kg on niille normaali, kolleille jopa alakanttiin. Kuvan kissa näyttää erittäin sopusuhtaiselta. 🐈
   Lihava tuo on, ei sopusuhtainen.

   Lainaa

  36. Pudotettu kala 15.2.2023 9:32
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Zippo: Jännä tietoisku jonka opin itte viime vuonna: kiisut tykkää raapia tuoleja,sohvia yms koska niissä on rakkaan ihmisen hajua. He haluavat kertoa kaikille, että tää on minun tyyppi! Nahka materiaalina tuntuu kissoista kivalta päpäleissä. Aito nahka vielä sen lisäksi tuoksuu hauskalta heistä.
   Pupetervehdys!

   Lainaa

  37. Tulos: +11 (11 ääntä)
   En voi uskoa mitä saappaita täälläkin on osa porukasta. Traumcityn trollaukseen menee porukka kerta toisensa jälkeen vaikka ne on tarkoituksella tehty niin huonoiksi ettei niihin uskoisi kenenkään menevän. Onnea teille. Varmasti on helppo elämä.

   Lainaa

  38. Sisustettu appelsiini 16.2.2023 13:03
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   traumcity: Tästä sen taas näkee että lemmikkejä ei tulisi antaa ihan joka kotiin... Olisiko se kissa kuitenkin tuhonnut sen sohvan ihan vaan sen takia, että se haluaa ulos? Terve kissa EI tuhoa paikkoja, tappele tai ole aggressiivinen, eikä se myöskään raavi joka paikkaa tai käyttäydy oikullisesti. Jos [...]
   Tervetuloa meille tutustumaan luonnosta pelastettujen kissojen "onnellisessa vapaudessa" syntyneisiin traumoihin.

   Lainaa

  39. Hankala rätti 17.2.2023 7:10
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Zippo: Jännä tietoisku jonka opin itte viime vuonna: kiisut tykkää raapia tuoleja,sohvia yms koska niissä on rakkaan ihmisen hajua. He haluavat kertoa kaikille, että tää on minun tyyppi! Nahka materiaalina tuntuu kissoista kivalta päpäleissä. Aito nahka vielä sen lisäksi tuoksuu hauskalta heistä.
   Pupetervehdys 🐰

   Lainaa

  40. Myöhä hanki 17.2.2023 10:39
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Onpa nätti Maine Coon

   Lainaa

  41. Sekaisin myyrä 19.2.2023 19:06
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Rottaongelmat on lisääntyneet viime aikoina, kun tää kissat ei kuulu ulos -önnönnöö on vallannut ajatukset.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kissat, kuolema, kuva, mummo, rip, tuoli, vaaka, älyvaaka