Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 250

Kuin kaksi marjaa! Näyttääkö tämä Disney-hahmo tutulta?
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 250

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 72 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Suonensisäinen lokki 31.1.2023 0:10
   Tulos: +250 (256 ääntä)
   Kuulostaa todella hyvältä panolta tuo ensimmäinen.. hyi helv

   Lainaa

  2. Tulos: -44 (112 ääntä)
   Mikäs ongelma talouden hoidossa. Lasku miehelle ateriasta. Lounas 15 euroo, illallinen vähintään 30€ + juomat. Iltapala / aamupala 15€, Siivouspalvelu 60€/h... Ei tarvi miettiä lahjaveroa. + Alvi :)

   Lainaa

  3. Lämmin tomaatti 31.1.2023 0:14
   Tulos: +149 (159 ääntä)
   Myötäelän vahvasti ensimmäistä. Joskus parikymppisenä vein työkaverin kotiini, kun tuo oli baarissa firman bileiden jälkeen sen verran kännissä. Tyyppi kusi sänkyyni. Oli hälle sen verran noloa ja en viitsinyt ottaa asiaa puheeksi sen kummemmin - heitin petarin pois ja en pyytänyt korvauksia, ostin uuden. Episodin jälkeen tapasimme enää kerran ja hän vaihtoi lennosta työpaikkaa omasta tahdostaan. Taisi olla turhan noloa hälle.

   Lainaa

  4. Tulos: -122 (178 ääntä)
   Siis kertomansa mukaan ryhmän jäsen heräsi siihen, että sänky on märkä, paskassa ja oksennuksessa, ja vasta myöhemmin tajusi, että asialla oli ollut se kumppani. "Jaahas, se olisi taas kusinen alku kauniille päivälle, oksennuksessakin tullut kieriskeltyä ja mikäs ihana paskan haju se täällä leijailee, tunnistanko kebabin hienostuneen aromin? ... Eeeikun hetkinen, sehän olikin tuon toisen tekosia! Miksi, oi miksi en tajunnut pyytää sen yhteystietoja, että olisin tällä kertaa saanut tekstiilit uusittua jonkun toisen piikkiin!" Ja kuumin Disney-mies on muuten Roope Ankka. Tekisin mitä vain päästäkseni piristämään sen komean ja epäilemättä raihnaisen hopeaketun yksinäistä elämää nuoruudenvireydelläni. Ilman avioehtoa.

   Lainaa

  5. Tulos: +247 (249 ääntä)
   Cassimin realistisen version on piirtänyt suomalainen graafikko (Jirka Väätäinen), joten Selänne-viittaus ei ole kaukaa haettu. (Useissa hänen töissään näkyy muutenkin todella selkeästi mallina olleen julkkiksen piirteet.)

   Lainaa

  6. Himoton kotieläin 31.1.2023 1:04
   Tulos: -55 (69 ääntä)
   Kalsari: Siis kertomansa mukaan ryhmän jäsen heräsi siihen, että sänky on märkä, paskassa ja oksennuksessa, ja vasta myöhemmin tajusi, että asialla oli ollut se kumppani. "Jaahas, se olisi taas kusinen alku kauniille päivälle, oksennuksessakin tullut kieriskeltyä ja mikäs ihana paskan haju se täällä [...]
   Eli N=H
   Pannaan vaikka ankkaa jos

   Lainaa

  7. Tulos: -50 (188 ääntä)
   Sana "ränkätään" oli etovampi mitä tuo eka Trainspotting-tarina. Ja mikä päävikainen kysymyksenasettelu tossa nyt oli muutenkaan? Jos tarkoitus on "ränkätä" Disney-miehet, niin miksi heti seuraavassa lauseessa lisätään että ei tarvitse olla Disney-hahmo? Hei, nyt ränkätään kaikki Husqvarnan moottorisahat järjestykseen(kaikki työkalut jotka pitää kovaa meteliä käy, myöskään Husqvarnan laite ei ole pakko olla) Menee kategoriaan miten kertoa olevansa autisti, kertomatta olevansa autisti.

   Lainaa

  8. Pandariini 31.1.2023 1:36
   Tulos: +89 (97 ääntä)
   Kalsari: Siis kertomansa mukaan ryhmän jäsen heräsi siihen, että sänky on märkä, paskassa ja oksennuksessa, ja vasta myöhemmin tajusi, että asialla oli ollut se kumppani.
   Ei, vaan oli herännyt märkyyteen ja myöhemmin tajusi sen syyn.

   Lainaa

  9. Tulos: +255 (277 ääntä)
   Ehkä jos äijä on niin uskomattoman päissään että paskoo, kusee ja oksentaa allensa sängyssä, sen olisi voinut taluttaa taksitolpalle, eikä kämpillensä nussimaan. Vähän herää kysymyksiä kuinka validia suostumusta tossa kuosissa voi antaa.

   Lainaa

  10. Lattea siili 31.1.2023 2:41
   Tulos: +148 (152 ääntä)
   Arvoisa Group member. Kaikki tilisiirrot (tai käteisen ojentamiset henkilöltä toiselle) eivät ole lahjoja.

   Lainaa

  11. Pehmeä jänis 31.1.2023 6:00
   Tulos: -51 (55 ääntä)
   Kalsari: Siis kertomansa mukaan ryhmän jäsen heräsi siihen, että sänky on märkä, paskassa ja oksennuksessa, ja vasta myöhemmin tajusi, että asialla oli ollut se kumppani. "Jaahas, se olisi taas kusinen alku kauniille päivälle, oksennuksessakin tullut kieriskeltyä ja mikäs ihana paskan haju se täällä [...]
   Toisin sanoen, baby trappaamaan se

   Lainaa

  12. Sulkeutunut kotka 31.1.2023 6:23
   Tulos: -55 (67 ääntä)
   Pandariini: Ei, vaan oli herännyt märkyyteen ja myöhemmin tajusi sen syyn.
   No niinhän tuossa juuri sanottiin 🙄 Mistä se sitten alun perin luuli märkyyden johtuvan, jos vasta myöhemmin tajusi sen olevan peräisin miehestä?

   Lainaa

  13. Käyttämätön pingviini 31.1.2023 6:33
   Tulos: -66 (92 ääntä)
   Group member puhuu palturia. Hän saanee jotain sossun rahaa, jonka suuruuteen vaikuttaa se, kuinka paljon hän tienaa. Ja kun joku laittaa hänen tililleen rahaa, sossun potti pienenee, kuten kuuluukin.

   Lainaa

  14. Tulos: -51 (87 ääntä)
   En ymmärrä verokysymyksen hauskuutta. Ei aviopuolisotkaan voi täysin rajatta siirtää rahaa toisilleen, vaikka peruste olisi taloudenhoito.

   Lainaa

  15. Järvisieni 31.1.2023 7:06
   Tulos: -11 (39 ääntä)
   traumcity: Sana "ränkätään" oli etovampi mitä tuo eka Trainspotting-tarina. Ja mikä päävikainen kysymyksenasettelu tossa nyt oli muutenkaan? Jos tarkoitus on "ränkätä" Disney-miehet, niin miksi heti seuraavassa lauseessa lisätään että ei tarvitse olla Disney-hahmo? Hei, nyt ränkätään kaikki [...]
   Mikä sinua tänään ärsyttää noin paljon, kun pitää taas tarttua lillukanvarsiin?

   Lainaa

  16. Ikävystyttävä puuma 31.1.2023 7:34
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   jjjjjj: Mikäs ongelma talouden hoidossa. Lasku miehelle ateriasta. Lounas 15 euroo, illallinen vähintään 30€ + juomat. Iltapala / aamupala 15€, Siivouspalvelu 60€/h... Ei tarvi miettiä lahjaveroa. + Alvi :)
   Noilla hinnoilla tulee jo muita vero-ongelmia. 
   Vwihtotalous ei taida olla verotonta. 

   Lainaa

  17. Poistettava alokas 31.1.2023 7:56
   Tulos: +73 (87 ääntä)
   Sulkeutunut kotka: No niinhän tuossa juuri sanottiin 🙄 Mistä se sitten alun perin luuli märkyyden johtuvan, jos vasta myöhemmin tajusi sen olevan peräisin miehestä?
   Ihmiset hikoilevat, varsinkin jos ovat tulossa kipeiksi tai hormonit jylläävät. Itse olen useinkin herännyt siihen että petivaatteet ihan litimärät hiestä. Se että sun mielestä sänkyyn kuseminen on todennäköisempää kuin hikoileminen unissaan kertoo kyllä aika surullista tarinaa. Itse en ole ikinä, edes lapsena, kussut sänkyyn.

   Lainaa

  18. Itseasiassa 31.1.2023 7:57
   Tulos: +76 (76 ääntä)
   Ajattelin eka vahingossa Aladdinin appiukko ja mietin että Varpulla näyttää huumori kukkivan.

   Lainaa

  19. Pinttynyt greippi 31.1.2023 7:57
   Tulos: +37 (45 ääntä)
   1) Li Shang 2) John Smith 3) Kronk 😂

   Lainaa

  20. Ruskistettu kivi 31.1.2023 8:17
   Tulos: +50 (54 ääntä)
   Tt: Ehkä jos äijä on niin uskomattoman päissään että paskoo, kusee ja oksentaa allensa sängyssä, sen olisi voinut taluttaa taksitolpalle, eikä kämpillensä nussimaan. Vähän herää kysymyksiä kuinka validia suostumusta tossa kuosissa voi antaa.
   Validi pointti, mutta jotkut päästää kaikki eritteet vähemmästäkin alkoholista. Olisko joillain lääkityksilläkin (joiden kans ei sais alkoholia ottaa) osuutta asiaan 🤔

   Lainaa

  21. Vastuuton hämähäkki 31.1.2023 8:27
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Meillä on yhteinen tili vaimon kanssa, vaimo on työtön ja minä töissä. Emme ole Avoliitossa. Eli meillä ei ole ongelmaa.

   Lainaa

  22. Vastaava patsas 31.1.2023 8:49
   Tulos: -45 (65 ääntä)
   Poistettava alokas: Ihmiset hikoilevat, varsinkin jos ovat tulossa kipeiksi tai hormonit jylläävät. Itse olen useinkin herännyt siihen että petivaatteet ihan litimärät hiestä. Se että sun mielestä sänkyyn kuseminen on todennäköisempää kuin hikoileminen unissaan kertoo kyllä aika surullista tarinaa. Itse en ole ikinä, edes lapsena, kussut sänkyyn.
   Sinunkin mielestäsi on niin normaalia herätä läpimärästä sängystä, ettet herätessäsi edes kyseenalaista sitä, mistä se voisi johtua? Käypä juttelemassa lääkärille tuosta hikoilustasi.

   Lainaa

  23. Kuutamokka 31.1.2023 9:21
   Tulos: +82 (84 ääntä)
   Oisko voinu olla nii, että heränny siihen märkyyteen ihan tokkurassa vielä itekki eikä heti tajunnu miks heräs, mutta sitte pikkuhiljaa rupes hahmottumaan Kyllä kai sitä itekki on monesti ollu niin aivan unessa ettei tajua hetkeen vielä mitään Myönnän kyllä että vähän hassusti kerrottu silti tuossa, kaikille myöhemmin ei silti välttis meinaa kovinkaan pitkää aikaa

   Lainaa

  24. Murjottava paprika 31.1.2023 9:28
   Tulos: +40 (50 ääntä)
   Moduuli: En ymmärrä verokysymyksen hauskuutta. Ei aviopuolisotkaan voi täysin rajatta siirtää rahaa toisilleen, vaikka peruste olisi taloudenhoito.
   Jos on yhteinen tili mistä maksetaan talouden kulut, niin ei kukaan kyttää paljonko kukin sinne rahaa laittaa ja kuka ne sieltä käyttää. Avioliitossa lasketaan yhteisiksi. Avoliitoista tai "asutaan muualla mutta pannaan välillä" tilanne voi olla eri. Saati jos tarkoitus on kusettaa sossua.

   Lainaa

  25. Tulos: +26 (34 ääntä)
   Näin miehenä, ainoa oikea vastaus Disney hommaan on Shan Yu. Huhhuh siinä jää Tsingiskaanit kakkoseks.

   Lainaa

  26. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Ruskistettu kivi: Validi pointti, mutta jotkut päästää kaikki eritteet vähemmästäkin alkoholista. Olisko joillain lääkityksilläkin (joiden kans ei sais alkoholia ottaa) osuutta asiaan 🤔
   Joo, toki tilannetta ja ihmisiä sen enempää tietämättä paha sanoa juuta tai jaata, mutta noin lähtökohtaisesti jos joku tyhjentää itsensä noin totaalisesti, humala on sillä tasolla että lemmen leikit parempi jättää aamuun.

   Lainaa

  27. Toistuva metso 31.1.2023 10:19
   Tulos: +74 (74 ääntä)
   Murjottava paprika: Jos on yhteinen tili mistä maksetaan talouden kulut, niin ei kukaan kyttää paljonko kukin sinne rahaa laittaa ja kuka ne sieltä käyttää. Avioliitossa lasketaan yhteisiksi. Avoliitoista tai "asutaan muualla mutta pannaan välillä" tilanne voi olla eri. Saati jos tarkoitus on kusettaa sossua.
   Nimenomaan toimeentulotuessa (perustoimeentulotukea haetaan nykyään Kelasta, ei sossusta) lasketaan avopuolisoiden tulot ja menot yhteisiksi. Silloin hän, jolla on tuloja tai varallisuutta, joutuu elättämään toista, jolla on pienet tulot. 
   Olisi hyvin omituista, jos tuo katsottaisiin veronalaiseksi "lahjoittamiseksi".

   Lainaa

  28. Kunnioitettava sotilas 31.1.2023 10:36
   Tulos: +60 (62 ääntä)
   Lattea siili: Arvoisa Group member. Kaikki tilisiirrot (tai käteisen ojentamiset henkilöltä toiselle) eivät ole lahjoja.
   Niinpä, ja avo- ja aviopuolisot saavat/joutuvat elättää toisiaan jos rahaa tulee vain toiselle.

   Lainaa

  29. Verovapaa tonttu 31.1.2023 10:47
   Tulos: +28 (36 ääntä)
   "Ränkätään" sana kieltolistalle ja nopeasti

   Lainaa

  30. Tulos: +18 (20 ääntä)
   jjjjjj: Mikäs ongelma talouden hoidossa. Lasku miehelle ateriasta. Lounas 15 euroo, illallinen vähintään 30€ + juomat. Iltapala / aamupala 15€, Siivouspalvelu 60€/h... Ei tarvi miettiä lahjaveroa. + Alvi :)
   Niin siis tietenkin noista maksetaan sitten verottajalle normaali vero jne., eli jos haluaa verottaajaa tukea, niin tuo on siihen todella hyvä tapa.

   Lainaa

  31. Kalvakka albatrossi 31.1.2023 11:05
   Tulos: +29 (37 ääntä)
   Tt: Joo, toki tilannetta ja ihmisiä sen enempää tietämättä paha sanoa juuta tai jaata, mutta noin lähtökohtaisesti jos joku tyhjentää itsensä noin totaalisesti, humala on sillä tasolla että lemmen leikit parempi jättää aamuun.
   Kai sellainenkin on mahdollista, että mies petipuuhien jälkeen jatkoi juomista, mikäli asunnosta löytyi alkoholia

   Lainaa

  32. Sovelias järvisieni 31.1.2023 11:33
   Tulos: +53 (53 ääntä)
   Mä tiedän aika monta miestä, jotka kännissä kuseskelee sohville ja kaikkiin muihin mahdollisiin paikkoihin. Eivät olemukseltaan minusta vaikuta niin humaltuneilta, mutta seuraavana päivänä kertovat, etteivät muista mitään siitä. Joten voipi olla niinkin, ettei tästä jätkästä ole näkynyt ulospäin se kännisyys. Tai sitten sillä on vaan ongelmia pidättelyn kanssa

   Lainaa

  33. Riski noita 31.1.2023 12:17
   Tulos: -18 (30 ääntä)
   Jos lasketaan muutkin kuin animaatiomiehet, niin eihän tästä tarvi edes keskustella. Marvelin puoleltahan ne seksipommit löytyy. Thor.

   Lainaa

  34. Varastoitu viikuna 31.1.2023 12:18
   Tulos: +7 (19 ääntä)
   Poistettava alokas: Ihmiset hikoilevat, varsinkin jos ovat tulossa kipeiksi tai hormonit jylläävät. Itse olen useinkin herännyt siihen että petivaatteet ihan litimärät hiestä. Se että sun mielestä sänkyyn kuseminen on todennäköisempää kuin hikoileminen unissaan kertoo kyllä aika surullista tarinaa. Itse en ole ikinä, edes lapsena, kussut sänkyyn.
   Mutta se paskan, kusen ja oksennuksen haju? Kai nuo huomaa ennen kuin märkyyden?

   Lainaa

  35. Tulos: +11 (21 ääntä)
   1. Flynn Rider 2. Flynn Rider 3. Flynn Rider

   Lainaa

  36. Kykenemätön hamsteri 31.1.2023 13:30
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   Sulkeutunut kotka: No niinhän tuossa juuri sanottiin 🙄 Mistä se sitten alun perin luuli märkyyden johtuvan, jos vasta myöhemmin tajusi sen olevan peräisin miehestä?
   Jengi täällä kommenteissa ei ole koskaan herännyt unesta, jos ei tunne aamutokkuraa?

   Lainaa

  37. Kykenemätön hamsteri 31.1.2023 13:33
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Itseasiassa: Ajattelin eka vahingossa Aladdinin appiukko ja mietin että Varpulla näyttää huumori kukkivan.
   It's a material world, sanoi Madonna.

   Lainaa

  38. Jäätynyt sakaali 31.1.2023 14:11
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Kuulostaa todella hyvältä panolta tuo ensimmäinen.. hyi helv
   Veikkaamma että on molemmin puolin otettu enemmän ja vähemmän kaunistavaa ihmejuomaa :D

   Lainaa

  39. Tulos: +12 (24 ääntä)
   Riski noita: Jos lasketaan muutkin kuin animaatiomiehet, niin eihän tästä tarvi edes keskustella. Marvelin puoleltahan ne seksipommit löytyy. Thor.
   Joo, jos jätetään huomioimatta kaikki annetut kriteerit... Sulla meni koko kyselyn pointti vähän ohi.

   Lainaa

  40. Tulos: +31 (35 ääntä)
   Vastaava patsas: Sinunkin mielestäsi on niin normaalia herätä läpimärästä sängystä, ettet herätessäsi edes kyseenalaista sitä, mistä se voisi johtua? Käypä juttelemassa lääkärille tuosta hikoilustasi.
   "MeNe LääKäRiiN!" Hohhoijaa. Jospa hikoilusta kärsivä ihminen on käynyt lääkärissä? Itse en koe mitenkään järkeväksi mennä lekurilla ja siellä sitten yhteen ääneen taivastellaan hikoilun johtuvan sairaudestani eikä sille mitään voi. Naisten taitaa olla mahdollista elää vaihdevuosioireiden kanssa ilman lääkäriinmenoa.

   Lainaa

  41. Antelias lintu 31.1.2023 15:36
   Tulos: +26 (30 ääntä)
   Oho!: "MeNe LääKäRiiN!" Hohhoijaa. Jospa hikoilusta kärsivä ihminen on käynyt lääkärissä? Itse en koe mitenkään järkeväksi mennä lekurilla ja siellä sitten yhteen ääneen taivastellaan hikoilun johtuvan sairaudestani eikä sille mitään voi. Naisten taitaa olla mahdollista elää vaihdevuosioireiden kanssa ilman lääkäriinmenoa.
   Itsellä mielialalääkkeet saa yöhikoilemaan niin että pari kertaa yössä saa vaihtaa vaatetta ja lakanaa/pyyhettä alle. Lääkärissäkin käyty asian vuoksi mutta ainoa lääke vaivaan on niin epäterveellisen kuuloinen että mieluummin muhin omassa soijassani.

   Lainaa

  42. Kunhan naureskelen 31.1.2023 16:22
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Moduuli: En ymmärrä verokysymyksen hauskuutta. Ei aviopuolisotkaan voi täysin rajatta siirtää rahaa toisilleen, vaikka peruste olisi taloudenhoito.
   Itse asiassa voivat, jos kyse on perheen yhteisen talouden hoitamisesta. Eri asia, jos puhutaan jostain firmoista jne. Omat mutkansa matkaan tulee, jos on avioehto.

   Lainaa

  43. Kaukaa viisas neuvonantaja 31.1.2023 16:41
   Tulos: -19 (27 ääntä)
   Oho!: "MeNe LääKäRiiN!" Hohhoijaa. Jospa hikoilusta kärsivä ihminen on käynyt lääkärissä? Itse en koe mitenkään järkeväksi mennä lekurilla ja siellä sitten yhteen ääneen taivastellaan hikoilun johtuvan sairaudestani eikä sille mitään voi. Naisten taitaa olla mahdollista elää vaihdevuosioireiden kanssa ilman lääkäriinmenoa.
   Jos kerran on jo käynyt lääkärissä, niin miten sitten vielä voi kuvitella tuollaisen yöhikoilun olevan normaalia? 
   Olihan tuo nyt tosi hauskasti sanottu, että tajusi sotkun lähteen vasta MYÖHEMMIN. Kuulostaa siltä, että heräsi, havaitsi sängyn olevan märkä, nousi harjaamaan hampaat, keittämään aamukahvit, lukemaan roskalehdet... ja sitten yhtäkkiä tajusi, että ei vittu, täällähän haisee paska ja se taisi muuten olla sen miehen pissaa. 

   Lainaa

  44. Nuutunut kivi 31.1.2023 17:04
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Tt: Joo, toki tilannetta ja ihmisiä sen enempää tietämättä paha sanoa juuta tai jaata, mutta noin lähtökohtaisesti jos joku tyhjentää itsensä noin totaalisesti, humala on sillä tasolla että lemmen leikit parempi jättää aamuun.
   Ei kun just kannattaa heti suorittaa akti. Ei kai ketään innosta aamulla kusisissa ja paskaisissa lakanoissa pelehtiä.

   Lainaa

  45. Nuutunut kivi 31.1.2023 17:08
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   Kaukaa viisas neuvonantaja: Jos kerran on jo käynyt lääkärissä, niin miten sitten vielä voi kuvitella tuollaisen yöhikoilun olevan normaalia?  Olihan tuo nyt tosi hauskasti sanottu, että tajusi sotkun lähteen vasta MYÖHEMMIN. Kuulostaa siltä, että heräsi, havaitsi sängyn olevan märkä, nousi harjaamaan hampaat, [...]
   "ei vittu, täällähän haisee paska ja se taisi muuten olla sen miehen pissaa"
   Jos pissa haisee paskalta on jotain pahasti pielessä. 

   Lainaa

  46. Nuutunut kivi 31.1.2023 17:09
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Pitääkö olla huolissaan, kun en tunnista lähes ketään noista Disney miehistä?

   Lainaa

  47. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Jaa. Se ei ollutkaan ylläpidon nuudelit, vaan yhden yön juttu. No, pääasia että tällä viikolla on oltu kunnolla.

   Lainaa

  48. Levoton mato 31.1.2023 18:35
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   traumcity: Sana "ränkätään" oli etovampi mitä tuo eka Trainspotting-tarina. Ja mikä päävikainen kysymyksenasettelu tossa nyt oli muutenkaan? Jos tarkoitus on "ränkätä" Disney-miehet, niin miksi heti seuraavassa lauseessa lisätään että ei tarvitse olla Disney-hahmo? Hei, nyt ränkätään kaikki [...]
   Viittaat varmaan tuolla viimeisellä lauseellasi omaan kommenttiisi. Samat vibat tuli siitä mullekin.

   Lainaa

  49. Kenkku ampiainen 31.1.2023 18:49
   Tulos: +11 (21 ääntä)
   Samaan aikaan toisaalla mies kertoo tarinaa yhden illan hoidosta, jolla pääsi pisut ja kakit yöllä sänkyyn yhteisen humalaisen illan jälkeen. "Hyi olkoon, katosin äkkiä kun se oli suihkussa." Ps. En saa kyllä tuosta Teemu Selännettä

   Lainaa

  50. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Kaukaa viisas neuvonantaja: Jos kerran on jo käynyt lääkärissä, niin miten sitten vielä voi kuvitella tuollaisen yöhikoilun olevan normaalia?  Olihan tuo nyt tosi hauskasti sanottu, että tajusi sotkun lähteen vasta MYÖHEMMIN. Kuulostaa siltä, että heräsi, havaitsi sängyn olevan märkä, nousi harjaamaan hampaat, [...]
   Määrittele normaali. Jotkut lääkkeet aiheuttavat hikoilua, jotkut sairaudet aiheuttavat hikoilua. Jotkut lääkkeet aiheuttavat turvotusta, jotkut sairaudet aiheuttavat turvotusta. Ihan normaalia ja tavanomaista.

   Lainaa

  51. Hoidettu herne 31.1.2023 20:56
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Antelias lintu: Itsellä mielialalääkkeet saa yöhikoilemaan niin että pari kertaa yössä saa vaihtaa vaatetta ja lakanaa/pyyhettä alle. Lääkärissäkin käyty asian vuoksi mutta ainoa lääke vaivaan on niin epäterveellisen kuuloinen että mieluummin muhin omassa soijassani.
   Ihan mielenkiinnosta, mitä lääkettä hikoiluun ehdotetaan?

   Lainaa

  52. Kantava mäyrä 31.1.2023 21:35
   Tulos: -9 (13 ääntä)
   traumcity: Sana "ränkätään" oli etovampi mitä tuo eka Trainspotting-tarina. Ja mikä päävikainen kysymyksenasettelu tossa nyt oli muutenkaan? Jos tarkoitus on "ränkätä" Disney-miehet, niin miksi heti seuraavassa lauseessa lisätään että ei tarvitse olla Disney-hahmo? Hei, nyt ränkätään kaikki [...]
   Eikö ala olla jo sen verran paljon selvästi moderoimisen tarpeessa olevia kommentteja tältä trollilta, että saisi jo bannata kokonaan?

   Lainaa

  53. Kantava mäyrä 31.1.2023 21:46
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Levoton mato: Viittaat varmaan tuolla viimeisellä lauseellasi omaan kommenttiisi. Samat vibat tuli siitä mullekin.
   Et taida tällä kommentillasi tehdä pilaa siitä, josta luulet tekeväsi pilaa. Autisti ei ole haukkumasana.

   Lainaa

  54. Painava pomelo 31.1.2023 22:50
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Poistettava alokas: Ihmiset hikoilevat, varsinkin jos ovat tulossa kipeiksi tai hormonit jylläävät. Itse olen useinkin herännyt siihen että petivaatteet ihan litimärät hiestä. Se että sun mielestä sänkyyn kuseminen on todennäköisempää kuin hikoileminen unissaan kertoo kyllä aika surullista tarinaa. Itse en ole ikinä, edes lapsena, kussut sänkyyn.
   Rageet siitä, että sun hikoilua väitetään epänormaaliksi, mutta samalla lynkkaat kaikki yökastelijat? Vai mikä on tämä surullinen tarina? Neurologisen sairauden tai lääkityksen vuoksi voi olla jollekin paljon normaalimpaa herätä kusisesta sängystä/vaippa falskanneena kuin hikilammikosta. Hyvä, ettet ikinä ole tätä kokenut, toivottavasti opit empaattisemmaksi ilman omakohtaista kokemusta.

   Lainaa

  55. Tulos: +2 (10 ääntä)
   Toj Karin: Joo, jos jätetään huomioimatta kaikki annetut kriteerit... Sulla meni koko kyselyn pointti vähän ohi.
   No Disney omistaa Marvelin, niin kyllä Marvelin miehet voi myös laskea Disney-miehiksi. Tosin alkuperäisessä postauksessa kriteerinä nimenomaan oli tuo animaatiohahmo. Mutta yllättäen Marvelilta löytyy myös animaatiopuolelta samat hahmot.

   Lainaa

  56. Sisempi liitu 1.2.2023 1:39
   Tulos: -10 (18 ääntä)
   Oho!: Määrittele normaali. Jotkut lääkkeet aiheuttavat hikoilua, jotkut sairaudet aiheuttavat hikoilua. Jotkut lääkkeet aiheuttavat turvotusta, jotkut sairaudet aiheuttavat turvotusta. Ihan normaalia ja tavanomaista.
   Normaali on tässä kontekstissa asia, johon ei tarvitse reagoida jokapäiväisistä toiminnoista poikkeavalla tavalla. Onhan toki kuoleminenkin aika normaalia, mutta jos talossa joku kuolee, niin asialle pitäisi TEHDÄ jotain. Ei voi vain jatkaa elämää normaalisti ennen kuin kuolema on käytännössä hoidettu pois päiväjärjestyksestä.
   Samoin jos kainaloista suihkuaa hikeä jatkuvasti ympäriinsä niin, ettei enää edes kiinnitä huomiota siihen, miksi sänky kelluu lattialla, niin asialle on tehtävä jotain. Kiva, jos on lääkärissä jo käyty tutkimassa, mutta silloin ei pitäisi olettaa, että kaikilla muillakin maailman ihmisillä on sama vaiva. Jos sama tapahtuisi kaikille, niin eihän siitä silloin lääkärissä käytäisi.

   Lainaa

  57. Tulos: -5 (5 ääntä)
   NipaMan: Niin siis tietenkin noista maksetaan sitten verottajalle normaali vero jne., eli jos haluaa verottaajaa tukea, niin tuo on siihen todella hyvä tapa.
   Noin pienistä tuloista ei veroa mene.

   Lainaa

  58. Tulos: +7 (17 ääntä)
   traumcity: Sana "ränkätään" oli etovampi mitä tuo eka Trainspotting-tarina. Ja mikä päävikainen kysymyksenasettelu tossa nyt oli muutenkaan? Jos tarkoitus on "ränkätä" Disney-miehet, niin miksi heti seuraavassa lauseessa lisätään että ei tarvitse olla Disney-hahmo? Hei, nyt ränkätään kaikki [...]
   Muuten ihan asiaa mutta miten autismi nyt liittyy mitenkään mihinkään tässä yhteydessä?

   Lainaa

  59. Antelias lintu 1.2.2023 12:40
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Hoidettu herne: Ihan mielenkiinnosta, mitä lääkettä hikoiluun ehdotetaan?
   Beetasalpaajaa, en nyt muista mikä oli juuri kyseisen lääkkeen nimi. Salpaa hikirauhaset jolloin voi urheillessa kuolo korjata ylikuumenemisen takia. Aktiiviselle kilpaliikkujalle siis mahdoton yhtälö.

   Lainaa

  60. Tulos: -17 (27 ääntä)
   Höpö: Muuten ihan asiaa mutta miten autismi nyt liittyy mitenkään mihinkään tässä yhteydessä?
   Se nyt on vain tuollainen geneerinen haukkumasana, yhtä hyvin siinä voisi autistin tilalla lukea idiootti, dorka, kehitysvammainen jne.

   Lainaa

  61. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Ekan mokan miestä käy kyllä sääliksi. Tuon lyhyen kertomuksen perusteella miehen promillet on olleet huikeat ja tuossa tapauksessa jo epäilen jonkinasteista alkoholimyrkytystä. Hyvä ettei sentään henki mennyt. Aina tulee ottaa vakavasti jos humaltunut oksentelee unissaan tai sammuneena saatika jos alkaa paskomaan alleen.

   Lainaa

  62. Kuolemanvakava näätä 2.2.2023 9:19
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Teoreettista pohdintaa tuohon yhteinen tili -kysymykseen: Mikäli tili on molempien nimissä (periaatteessa 50/50 omistussuhde), ja vain toinen laittaa sinne rahaa jota ei kokonaisuudessaan käytetä esim. yhteisten kulujen maksamiseen, kasvaa toisen osapuolen omaisuus samoin kuin siinä tilanteessa, että rahat (tai oikeammin puolet) olisi siirretty hänen henkilökohtaiselle tililleen, ja lahjaverotuksen alarajan ylittyessä syntyy veronmaksuvelvollisuus. Jos taas tili on pelkästään toisen henkilön nimissä, mutta puolisolla on käyttöoikeus, ei ongelmaa synny vaikka tilin saldo kasvaisikin, paitsi jos puoliso käyttää varoja henkilökohtaisiin tarkoituksiin yli lahjaveron alarajan. Asumis- yms. kuluja tähän ei lasketa, koska elantokulut saa maksaa kenen tahansa toisen ihmisen puolesta ilman lahjaveroa. Käytännössä toki summien pitäisi olla todella suuria, että verottaja niistä kiinnostuisi.

   Lainaa

  63. Lievä kookos 3.2.2023 12:42
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Mielenkiintoista, että kaikki on olettanut tuon sängyn tuhoajan olevan mies. Ryhmän jäsen ei tätä maininnut.

   Lainaa

  64. Tuulenpitävä karhu 3.2.2023 16:22
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Ekasta tuli lähinnä mieleen, että jos joku on niin kännnissä että oksentaa ja paskoo sänkyyn, hän luultavasti on niin kännissä ettei ole kykenevä antamaan vilpitöntä suostumusta seksiin.

   Lainaa

  65. Lyhyt hamsteri 4.2.2023 0:03
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Lievä kookos: Mielenkiintoista, että kaikki on olettanut tuon sängyn tuhoajan olevan mies. Ryhmän jäsen ei tätä maininnut.
   Huomasin saman. Onhan mies toki todennäköisin vaihtoehto, mutta ei sitä siinä sanottu.
   Tuulenpitävä karhu: Ekasta tuli lähinnä mieleen, että jos joku on niin kännnissä että oksentaa ja paskoo sänkyyn, hän luultavasti on niin kännissä ettei ole kykenevä antamaan vilpitöntä suostumusta seksiin.
   Niinhän sitä sanotaan. Oikeastaan sitä pitäisi kai kysyä tältä henkilöltä itseltään, mutta se ei nyt ole mahdollista. Toisaalta mietin myös tuota sukupuolioletusta. Miten suhtautumineen suostumuskysymykseen eroaisi jos pidätyskyvytön yhdenillanjuttu oletettaisiinkin naiseksi?

   Lainaa

  66. Asuttu pöllö 4.2.2023 9:35
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   traumcity: Sana "ränkätään" oli etovampi mitä tuo eka Trainspotting-tarina. Ja mikä päävikainen kysymyksenasettelu tossa nyt oli muutenkaan? Jos tarkoitus on "ränkätä" Disney-miehet, niin miksi heti seuraavassa lauseessa lisätään että ei tarvitse olla Disney-hahmo? Hei, nyt ränkätään kaikki [...]
   Hienosti vedetty autismi tähän! Itse varmasti tiedätkin, ettei asialla ole mitään tekemistä autismin kanssa, mutta muille vielä muistutuksena: autisti on hyvin tarkka siitä, että se on moottorisaha eikä pensasleikkuri tai sähkösaha ja että se sit kans on just husqvarna eikä mikään muu. Koska. Sillä. On. Väliä.

   Lainaa

  67. Läpikäytävä sotilas 4.2.2023 17:12
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Suonensisäinen lokki: Kuulostaa todella hyvältä panolta tuo ensimmäinen.. hyi helv
   Alkoholisti. Tosiaan hyvä että tuo paljastui heti eikä vasta viiden viikon seurustelun jälkeen.

   Lainaa

  68. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Onko Teemu Momoa oikeasti naisten mielestä komea? Omaan silmään se/he on/ovat näyttäviä mutta ei kyllä komeita. En itse ole lähelläkään yhtä leuakas ja siitä kärsän. Eikun siis kärsin, mutta. Ööö, nyt katosi lanka.

   Lainaa

  69. Tuulenpitävä karhu 7.2.2023 14:25
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Lyhyt hamsteri: Huomasin saman. Onhan mies toki todennäköisin vaihtoehto, mutta ei sitä siinä sanottu. Niinhän sitä sanotaan. Oikeastaan sitä pitäisi kai kysyä tältä henkilöltä itseltään, mutta se ei nyt ole mahdollista. Toisaalta mietin myös tuota sukupuolioletusta. Miten suhtautumineen [...]
   Siis mitä sä tarkemmin siitä oletusasiasta mietit? Ei oikein auennut viestin sisältö ainakaan mulle.

   Lainaa

  70. Uneton raadonsyöjä 16.2.2023 14:06
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   traumcity: Sana "ränkätään" oli etovampi mitä tuo eka Trainspotting-tarina. Ja mikä päävikainen kysymyksenasettelu tossa nyt oli muutenkaan? Jos tarkoitus on "ränkätä" Disney-miehet, niin miksi heti seuraavassa lauseessa lisätään että ei tarvitse olla Disney-hahmo? Hei, nyt ränkätään kaikki [...]
   Tämä ei ole jotain sellaista, jota autisti sanoisi, päinvastoin! Jos halutaan "ränkätä" Disney-miehet, niin sitten se on vain Disney-miehet, kun kerran niin on tarkoitus! Husqvarnan moottorisahojen listaukseen ei todellakaan laiteta muita työkaluja, sama se miten kovaa ääntä pitävät, eikä missään nimessä muita kuin Husqvarnan!
   Tiedän mistä puhun, olen itse autisti. Tiedän myös, että tarkoituksesi oli käyttää autistia haukkumasanana, mutta ironista onkin, että tässä kontekstissa 'autisti' oli se mahdollisimman väärä "haukkumasana" minkä valita voi :D varmaan juuri autistisuuttani (tai vähintäänkin osittain siitä syystä) tästä nyt näsäviisastelemaan lähdin.
   Jos nyt autisteja ihan välttämättömän pakottava pakko saada haukkua, tee se edes oikein, tämä oli säälittävä yritys.

   Lainaa

  71. Uneton raadonsyöjä 16.2.2023 14:32
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Eka juttu: ei tuon jälkeen edes harkita mitään patjan pesua, vaan kuten neuvottiin, poltetaan koko paska! Ei varaa uuteen sänkyyn tai edes pelkkään patjaan? Mieluummin nukkuisin vaikka lattialla kuin koko sängyssä enää ikinä

   Lainaa

  72. Lattiaton orja 20.2.2023 6:37
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kalsari: Siis kertomansa mukaan ryhmän jäsen heräsi siihen, että sänky on märkä, paskassa ja oksennuksessa, ja vasta myöhemmin tajusi, että asialla oli ollut se kumppani. "Jaahas, se olisi taas kusinen alku kauniille päivälle, oksennuksessakin tullut kieriskeltyä ja mikäs ihana paskan haju se täällä [...]
   Ducktales  nintendopelejä  pelanneena voin vakuuttaa, että Roope osaa kyllä käyttää keppiään.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: aladdin, aladdinin isä, cassim, disney, hoitovapaa, kuva, lahjavero, patja, puoliso, raha, ruoka, talous, teemu selänne, verot, yhden illan juttu