Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 469

300 euron lahjakortti kahdellasadalla. Hetkinen.
Kirpputorin löytöjä, osa 469

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 35 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -382 (414 ääntä)
   Toi päivämäärä on kyllä yleensä lahjakortin myyntihetki.

   Lainaa

  2. Päihteetön raadonsyöjä 5.1.2023 0:15
   Tulos: +451 (451 ääntä)
   Joandy: Toi päivämäärä on kyllä yleensä lahjakortin myyntihetki.
   Ja voimassa 6kk ostopäivästä

   Lainaa

  3. Tulos: +206 (212 ääntä)
   Joandy: Toi päivämäärä on kyllä yleensä lahjakortin myyntihetki.
   Niin se oli tässäkin, alla luki että voimaa 6kk päiväyksestä.

   Lainaa

  4. Seinään piirretty kolibri 5.1.2023 0:18
   Tulos: +90 (98 ääntä)
   Joandy: Toi päivämäärä on kyllä yleensä lahjakortin myyntihetki.
   Joo ja alapuolella lukee, että voimassa 6kk päiväyksestä.

   Lainaa

  5. Ufo undulaatti 5.1.2023 0:18
   Tulos: +96 (106 ääntä)
   Joandy: Toi päivämäärä on kyllä yleensä lahjakortin myyntihetki.
   Kyllä, myyntihetki ja alapuolella lukee ”lahjakortti voim. 6kk päiväyksestä” eli vanhentunut se on joka tapauksessa.

   Lainaa

  6. Vihreä sika 5.1.2023 0:53
   Tulos: +151 (157 ääntä)
   Veikkaan että sohva on isompi kuin se Punto. Kaikenlaisia säätäjiä sitä onkin. Joko sovitaan myyjän kanssa kaupat ja haetaan se reippaasti, tai sitten ei turhaan kontaktoida jos ei tosiasiallista kykyä suorittaa ole.

   Lainaa

  7. Puluparka 5.1.2023 0:56
   Tulos: +146 (150 ääntä)
   Ja vaikka siinä olisikin ollut 12 kuukauden voimassaoloaika, niin silti jäljellä olisi vain pari hassua päivää käyttää lahjakortti, joten en nyt erityisen "loistavaksi joululahjaksi" sitä kuvailisi.

   Lainaa

  8. Puluparka 5.1.2023 0:57
   Tulos: -24 (34 ääntä)
   Olettaen toki että lahjan saaja saa sen jouluna, eikä aiemmin.

   Lainaa

  9. Korpulentti taikuri 5.1.2023 1:02
   Tulos: +115 (117 ääntä)
   Antti varmaan ajatteli, että jos lahjakortista ottaa tarpeeksi monesta kulmasta kuvat niin kukaan ei huomaa, että se on mennyt vanhaksi.

   Lainaa

  10. kakkiainen 5.1.2023 2:17
   Tulos: +235 (237 ääntä)
   Mua niin harmittaa ajatus vanhentuneesta lahjakortista hierontaan, muutamat hieronnat olisi saanut 300 eurolla :(

   Lainaa

  11. Nimetön marja 5.1.2023 3:02
   Tulos: +43 (85 ääntä)
   Ovikoodeista ei ole hyötyä. Ne tietää puoli kaupunkia, kun niitä jaetaan surutta tuntemattomile.

   Lainaa

  12. Rehevöitynyt kavioeläin 5.1.2023 3:41
   Tulos: +99 (131 ääntä)
   Nimetön marja: Ovikoodeista ei ole hyötyä. Ne tietää puoli kaupunkia, kun niitä jaetaan surutta tuntemattomile.
   Niitä ei kyllä tuolla lailla pitäisi jakaa. Itse en anna edes pizzakuskille ovikoodia. Sen verran jaksan, että käyn alhaalta hakemassa.

   Lainaa

  13. Tulos: +49 (79 ääntä)
   Nimetön marja: Ovikoodeista ei ole hyötyä. Ne tietää puoli kaupunkia, kun niitä jaetaan surutta tuntemattomile.
     En oikein jaksa uskoa, etta jossain olisi joku tietokanta, johon pizzakuskit tai muut ilmoittavat tietoonsa saamat ovikoodit, ja sielta kriminaalit saavat sitten katsoa. Olen kuullut varmaan tuhat ovikoodia, syysta tai toisesta, enka muista yhtakaan, saati ole kirjoittanut mihinkaan ylos. Joten lukossa se ovi olisi silti jos jonain psykoosihetkena haluaisin kutsumatta sisaan.

   Lainaa

  14. Mäntylahti-Piiras 5.1.2023 7:04
   Tulos: +70 (70 ääntä)
   googlasin huvikseni että mitä uusi näyttöpaneeli tuohon telkkariin maksaisi, en löytänyt juuri saman tuotekoodin telkkaria vastaavaa, mutta samankokoinen UHD paneeli löytyi, hinta odotetusti yli tonnin (1379€)

   Lainaa

  15. Laahaava kobra 5.1.2023 8:15
   Tulos: +52 (62 ääntä)
   Vantaalainen siellä miettinyt, että ei niillä landelan maajusseilla kuitenkaan ole telkkareita, niin kyllä ne ostaa tällaisen rikkinäisen :D

   Lainaa

  16. Tulos: +62 (78 ääntä)
   Yrittääkö tuossa alemmassa ostaja kysyä, mistä saisi vuokrattua auton? Suomi ei tunnu taipuvan kovin hyvin. "Etsin toistaiseksi autoa, johon soitin, mutta kukaan ei ole sitä" viittaisi mielestäni siihen, että yritti soittaa autonvuokrausfirmaan, muttei vuokraus onnistunut jostain syystä. Oliko väärä numero vai suomenkieli ongelmana. Sinänsä ei itselle vaikuta ihme säätäjältä, vaikutaa ulkomaalaiselta, jolla suomen kieli ei vielä taivu kunnolla.

   Lainaa

  17. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Nimetön marja: Ovikoodeista ei ole hyötyä. Ne tietää puoli kaupunkia, kun niitä jaetaan surutta tuntemattomile.
   Asuin joskus ennen vanhempieni syntymää rakennetussa talossa, jonka ovikoodina oli rakennusvuosi, kun muutin sinne. Muutamaa vuotta myöhemmin se vaihdettiin. Melko pian sen jälkeen seuraani tuppautui laitapuolen kulkija juuri alaovea lähestyessäni. Hän uteli: ”Asutko tässä? Ovikoodi on se ja se.” Paljonpa oli auttanut koodin vaihto…

   Lainaa

  18. Tuima vuohi 5.1.2023 11:51
   Tulos: +2 (76 ääntä)
   Noi ulkomaalaiset on välillä niin ajan hukkaa facen myyntihommissa, kun ei niillä tahdo suomenkieli taittua kunnolla. Ite olin antamassa ilmaseks pois vanhaa laminaattia lattialta, kuvassa oli vähän pöydän kulmaa ja sohvaa näkyvissä, ni eikö sieltä ollu heti joku mamu tulossa kalusteita hakemaan, kun ei osannut lukea mitä tarkottaa laminaatti.

   Lainaa

  19. Tulos: -7 (15 ääntä)
   Rehevöitynyt kavioeläin: Niitä ei kyllä tuolla lailla pitäisi jakaa. Itse en anna edes pizzakuskille ovikoodia. Sen verran jaksan, että käyn alhaalta hakemassa.
   Meillä pitsa- ja woltkuskit tulee pelkällä avainlukolla lukitusta alaovesta sisään rappuun. Ei mitään käryä kuka näitä avaimia jakelee.

   Lainaa

  20. Valittava riepu 5.1.2023 19:29
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Toj Karin: Meillä pitsa- ja woltkuskit tulee pelkällä avainlukolla lukitusta alaovesta sisään rappuun. Ei mitään käryä kuka näitä avaimia jakelee.
   Ehkä vaan tulevat jonkun perässä. Tai sitten löysä ovi jonka saa kortilla auki. Vaikka voihan ne postin- ja lehdenjakajien reittiavaimetkin olla levinneet.

   Lainaa

  21. Tipaton persoona 5.1.2023 20:24
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Rehevöitynyt kavioeläin: Niitä ei kyllä tuolla lailla pitäisi jakaa. Itse en anna edes pizzakuskille ovikoodia. Sen verran jaksan, että käyn alhaalta hakemassa.
   Eiköhän rappukäytävään pääse kuka tahansa niin halutessaan, riippumatta siitä minkälainen lukkotyyppi alaovessa on. Pitää korkeintaan satunnaiset ohikulkijat poissa, jonkun asukkaan perävanassa on helppo kulkea.

   Lainaa

  22. Tulos: -9 (17 ääntä)
   Valittava riepu: Ehkä vaan tulevat jonkun perässä. Tai sitten löysä ovi jonka saa kortilla auki. Vaikka voihan ne postin- ja lehdenjakajien reittiavaimetkin olla levinneet.
   Kumpaankin vastaus on kielteinen. Ensimmäinen on hyvin epätodennäköistä, että sieltä lappaisi asukkaita sisään tai ulos aina juuri sillä hetkellä kun pitsalähetti sattuu olemaan oven takana. Toinen taas on mahdotonta johtuen lukon mallista.

   Lainaa

  23. Validi mansikka 5.1.2023 21:37
   Tulos: +32 (32 ääntä)
   Valittava riepu: Ehkä vaan tulevat jonkun perässä. Tai sitten löysä ovi jonka saa kortilla auki. Vaikka voihan ne postin- ja lehdenjakajien reittiavaimetkin olla levinneet.
   Ehkä wolttikuskina oleminen on saman alueen postinjakajan sivubisnes.

   Lainaa

  24. Lyhyt hamsteri 5.1.2023 22:00
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Mäntylahti-Piiras: googlasin huvikseni että mitä uusi näyttöpaneeli tuohon telkkariin maksaisi, en löytänyt juuri saman tuotekoodin telkkaria vastaavaa, mutta samankokoinen UHD paneeli löytyi, hinta odotetusti yli tonnin (1379€)
   Ei noihin kukaan mitään paneeleja osta. Ihan kannattamatonta bisnestä semmoinen olisi uuden telkkarin saa halvemmalla. Mutta varaosiksi voisi tuonkin joku ostaa kympillä tai kahdella. Tunnen kaverin joka on myynyt rikkinäisen töllön korjaajalle.

   Lainaa

  25. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Toj Karin: Kumpaankin vastaus on kielteinen. Ensimmäinen on hyvin epätodennäköistä, että sieltä lappaisi asukkaita sisään tai ulos aina juuri sillä hetkellä kun pitsalähetti sattuu olemaan oven takana. Toinen taas on mahdotonta johtuen lukon mallista.
   Meillä soi vähän väliä summeri, vaikkei odoteta ketään. 
   Jos se soi useammin kuin kerran kuussa, päivällä ja yöllä, ja kun käyn nostaa luurin ja kysyn kuka siellä, kuulen tyyliin "pizzamies, avaa ovi". No en avaa. 
   Mut joo, kun kaikkia namiskoja painelee tarpeeks monta kertaa, saattaa päästä sisään kuka vaan. 
   Kun meille on odotettu vierailija tai tilaus tulossa, avataan ovi.

   Lainaa

  26. Tulos: -8 (10 ääntä)
   Akrasia: Meillä soi vähän väliä summeri, vaikkei odoteta ketään. Jos se soi useammin kuin kerran kuussa, päivällä ja yöllä, ja kun käyn nostaa luurin ja kysyn kuka siellä, kuulen tyyliin "pizzamies, avaa ovi". No en avaa. Mut joo, kun kaikkia namiskoja painelee tarpeeks monta kertaa, saattaa päästä [...]
   Ei ollut ovikellonkaan kanssa ongelmaa. Sille oli kyllä ihan hyvä syy miksi mietin avaimia. En vain viitsinyt erikseen mainita noita muita ja selittää miksi avain vaikuttaa kaikkein todennäköisimmältä, koska tuo päättelyketju ei ollut tässä aiheena.

   Lainaa

  27. Punahilkka tohtori 7.1.2023 19:05
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Frisker: Yrittääkö tuossa alemmassa ostaja kysyä, mistä saisi vuokrattua auton? Suomi ei tunnu taipuvan kovin hyvin. "Etsin toistaiseksi autoa, johon soitin, mutta kukaan ei ole sitä" viittaisi mielestäni siihen, että yritti soittaa autonvuokrausfirmaan, muttei vuokraus onnistunut jostain syystä. [...]
   Kyllä se säätäjä on, kun vasta sovitun tapaamisajan jälkeen muistaa kertoa tilanteen.

   Lainaa

  28. Mäntylahti-Piiras 7.1.2023 19:09
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Lyhyt hamsteri: Ei noihin kukaan mitään paneeleja osta. Ihan kannattamatonta bisnestä semmoinen olisi uuden telkkarin saa halvemmalla. Mutta varaosiksi voisi tuonkin joku ostaa kympillä tai kahdella. Tunnen kaverin joka on myynyt rikkinäisen töllön korjaajalle.
   kyllä niitä joku ostaa koska niitä myös myydään ihan ammattimaisesti (tyyliin "valitse valmistaja, valitse koko, valitse tarkka malli, valitse alla olevista myyjistä mieluisin), taloudellisesti kannattavaahan uuden paneelin ostaminen ei kuluttajalle ole, mutta jos joku haluaa olla idiootti ja ostaa uuden paneelin kahden telkkarin hinnalla niin kyllä joku sen paneelin sille idiootille myy.

   Lainaa

  29. Aurinkolasiton Noita 8.1.2023 11:33
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Rehevöitynyt kavioeläin: Niitä ei kyllä tuolla lailla pitäisi jakaa. Itse en anna edes pizzakuskille ovikoodia. Sen verran jaksan, että käyn alhaalta hakemassa.
   Jos mä olisin pizzakuski, niin mäkin listaisin aina kaikki päivän aikana saamani ovikoodit pikkuiseen vihkoseen, ja sit, no, käyttäisin niitä johonkin tosi tuhmaan ja rikolliseen toimintaan.
   Niitä varmaan kiinnostaa ihan hitosti, mut säästyvätpähän rappujen ravaamiselta.
   Itse ainakin tykkään saada sen krapulapizzani ovelle asti.

   Lainaa

  30. Makaaberi sitruuna 9.1.2023 6:13
   Tulos: -10 (12 ääntä)
   Frisker: Yrittääkö tuossa alemmassa ostaja kysyä, mistä saisi vuokrattua auton? Suomi ei tunnu taipuvan kovin hyvin. "Etsin toistaiseksi autoa, johon soitin, mutta kukaan ei ole sitä" viittaisi mielestäni siihen, että yritti soittaa autonvuokrausfirmaan, muttei vuokraus onnistunut jostain syystä. [...]
   Ei näytä sullakaan olevan suomen kieli hallussa. 😑😑

   Lainaa

  31. Kouluttamaton muurahainen 9.1.2023 7:31
   Tulos: -9 (15 ääntä)
   Punahilkka tohtori: Kyllä se säätäjä on, kun vasta sovitun tapaamisajan jälkeen muistaa kertoa tilanteen.
   Säätämistähän se on, mutta kuulostaa ihan ulkomaalaiselta aikakäsitykseltä. Suomalaiset ovat varmaan ainut kansa, joiden mielestä kellonajoilla ja dead lineilla on merkitystä. Tämän olen oppinut työssäni, jossa olen tekemisissä paljon ulkomaalaisten kanssa ympäri maailmaa.

   Lainaa

  32. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Tuo säätäminen netin käytetyn tavaran myynnissä on kyllä niin tuttua. Melkein tekisi mieli halata silloin harvoin kun sattuu vastaan ihminen, joka todella tulee hakemaan tavaran sovitusti ja kaikki hoituu hyvin. Jostain syystä tuntuu ilmaisen tavaran hakijoilla olevan erityisen vaikeaa pitää sopimuksesta kiinni. Onko siinä sitten joku juttu, että ilmaiseksi saatua ei niin paljon arvosteta. Silti ilmoituksen nähtyä tulee se reaktio: haluan tuon, mutta en sitten koskaan jaksakaan hakea. Nimimerkki muutaman kerran ajatellut säästää luontoa ja yrittänyt antaa jotain pois, lukuisista kyselyistä huolimatta kukaan ei ole ilmestynyt hakemaan ja tavara on lopulta mennyt roskiin.

   Lainaa

  33. Nuutunut kivi 9.1.2023 21:20
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Säätämistähän se on, mutta kuulostaa ihan ulkomaalaiselta aikakäsitykseltä. Suomalaiset ovat varmaan ainut kansa, joiden mielestä kellonajoilla ja dead lineilla on merkitystä. Tämän olen oppinut työssäni, jossa olen tekemisissä paljon ulkomaalaisten kanssa ympäri maailmaa.
   Ihan on pohjoismainen ilmiö. Mitä etelämpään mennään, sitä venyvämpi on aikakäsite.

   Lainaa

  34. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Pakko se vain sanoa, että Tre-Vnt väliä ei aja rajoitusten mukaan puolessatoistatunnissa.

   Lainaa

  35. Uusavuton mestari 22.6.2023 7:55
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ämmiä naurattaa rikkinäisen telkkarin myynti, vaikka tohon saa viidelläkympillä uuden paneelin ja sen voi itse vaihtaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: haku, kirppari, kirppis, kirpputori, kuljetus, lahjakortit, lahjakortti, messenger, nouto, näyttö, rikki, samsung, sohva, televisio, toimiva, tv, vanha, vanhentunut, vuodesohva, yksityisviesti, yv