Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Asiakaspalvelun monet kasvot

Gigantin asiakaspalvelu kohtaa Johannan.
Asiakaspalvelun monet kasvot

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 59 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Väsynyt turnipsi 31.1.2023 0:09
   Tulos: +508 (536 ääntä)
   Pointsit Kallelle ettei alkanut inttää kuin setämies vaan myönsi olleensa väärässä

   Lainaa

  2. Tornipöllö 31.1.2023 0:21
   Tulos: +924 (932 ääntä)
   En tiedä, olenko vaan turhan lepsu, mutta jos itse löytäisin sähkölaitteen paketista kuolleen ötökän, niin reaktioni olisi vain nopea "hyi" ja ruumis roskiin, eikä "jumalauta meillon varmana tuholaisinvaasio nyt, äkkiä siivoomaan asunto lattiasta kattoon ja sitten aspaan vaatimaan korvauksia".

   Lainaa

  3. Painava pomelo 31.1.2023 0:35
   Tulos: +330 (342 ääntä)
   Loistomyyjä olisi tarjonnut tuholaisten ultraäänikarkottimen niin olisi hysteria loppunut siihen.

   Lainaa

  4. Valittu mestari 31.1.2023 0:49
   Tulos: +204 (220 ääntä)
   Huvitti ensin tuo ötökkävuodatus mutta toisaalta onpa erikoisen näköinen ötökkä, tosin kuollut.

   Lainaa

  5. Tulos: +619 (631 ääntä)
   Siis pakkaus oli pöydällä avattuna ja ötsky löytyi ohjekirjan päältä? Oliko tämä mihin vuodenaikaan? Mietin nimittäin, minkä halvatun takia tuo kuvittelee, että hyönteinen olisi sieltä pakkauksesta edes peräisin. Mutta joo. Meillekin lensi kerran kärpänen ikkunasta sisään. Hankkiudun traumaterapiaan.

   Lainaa

  6. Tulos: +313 (331 ääntä)
   Väsynyt turnipsi: Pointsit Kallelle ettei alkanut inttää kuin setämies vaan myönsi olleensa väärässä
   Joo, tosin miinuspisteitä siitä että ajattelee paskan tuotteen olevan jollain tavalla myyjättären syy. Mut paremmasta päästä silti kun miettii mitä sekopäitä kassalla tapaa.

   Lainaa

  7. Tulos: +275 (283 ääntä)
   Tornipöllö: En tiedä, olenko vaan turhan lepsu, mutta jos itse löytäisin sähkölaitteen paketista kuolleen ötökän, niin reaktioni olisi vain nopea "hyi" ja ruumis roskiin, eikä "jumalauta meillon varmana tuholaisinvaasio nyt, äkkiä siivoomaan asunto lattiasta kattoon ja sitten aspaan vaatimaan korvauksia".
   Onhan tuossa nyt tietyssä mielessä pointti että haluaa palauttaa tuotteen mutta tuholaisinvaasiopsykoosi on toki aika ylireagointia. Mutta itsekään en kyllä kehtaisi myyjälle valittaa jos pakkauksen avatessani en näe ötököitä, mutta paketin oltua pari tuntia avattuna pöydällä sinne on sellainen ilmestynyt. Tosin siinä tapauksessa se asunnon siivoaminen lattiasta kattoon oli ehkä kuitenkin ihan hyvä idea. :D

   Lainaa

  8. Satavuotias kauris 31.1.2023 2:57
   Tulos: -32 (66 ääntä)
   Olisikohan IT-tukihenkilön ollut aiheellista siirtää myös Hannu itse tietokoneen päältä esimerkiksi jonkinlaiseen tuoliin istumaan?

   Lainaa

  9. Satavuotias kauris 31.1.2023 2:59
   Tulos: +333 (345 ääntä)
   Korjatkaa joku, jos olen väärässä, mutta käsittääkseni yksikään hyönteisinvaasio ei ole saanut alkuaan kuolleesta ötökästä.

   Lainaa

  10. Taidokas Aasi 31.1.2023 3:32
   Tulos: -63 (91 ääntä)
   Tavallaan odotin pääseväni lukemaan ihmisten kauheita kokemuksia Gigantista ja sen asiakaspalvelusta. Näitähän riittää ja mietin, miten ihmiset tuota ketjua haluaa vielä tukea.

   Lainaa

  11. Liittoutumaton pussieläin 31.1.2023 4:59
   Tulos: +40 (62 ääntä)
   Ötökkään en ota kantaa, mutta oman kokemuksen perusteella remingtonin tuotteet on kyllä olleet ihan paskoja

   Lainaa

  12. Läpikäytävä sotilas 31.1.2023 5:13
   Tulos: +70 (82 ääntä)
   Valittu mestari: Huvitti ensin tuo ötökkävuodatus mutta toisaalta onpa erikoisen näköinen ötökkä, tosin kuollut.
   Täi on pudonnut ruikuttajan omasta päästä.

   Lainaa

  13. Räyhäkäs orava 31.1.2023 5:30
   Tulos: +4 (40 ääntä)
   Täytyykin jatkossa suosia Giganttia.

   Lainaa

  14. Pilkkopimeä ämpäri 31.1.2023 6:01
   Tulos: +80 (100 ääntä)
   Satavuotias kauris: Korjatkaa joku, jos olen väärässä, mutta käsittääkseni yksikään hyönteisinvaasio ei ole saanut alkuaan kuolleesta ötökästä.
   ei, mutta omasta kokemuksesta voin kertoa että se yksikin kuollut kannattaa huomioida. ei välttämättä jollain neuroosisiivouksella, mutta ihan paikkojen siistimisellä ja tarkastamalla kaikki kriittisimmät tuholaisten pesäpaikat. myrkytys vaihtoehtoista, ja suosittelen lemmikkihämäjäkkejä nurkkiin pyörimään. (älkää tosin niitä myrkyttäkö)

   Lainaa

  15. Tulos: +75 (89 ääntä)
   Voi Johanna, et on elämä yksinkertaista. Jos tuollainen ötökkä on ollut siellä pakkauksen sisällä, niin ei sille Gigantti mahda mitään ja ei varmasti valmistajakaan ja laite kuitenkin toimii. Ja sehän on pelkästään hyvä, että tuli asuntosiivottua yhden kuolleen hyönteisen takia.

   Lainaa

  16. Aidattu kesyhanhi 31.1.2023 6:38
   Tulos: -22 (32 ääntä)
   Eikö nuo ekan mokat jutut ole olleet jo aiemminkin, vai kierrätetäänkö ne "omina kokemuksina" noin sanatarkasti?

   Lainaa

  17. apinaattori 31.1.2023 7:11
   Tulos: +71 (71 ääntä)
   Vähän kyllä nauratti tuo burnout out juttu vaikka ikävä vaiva onkin.

   Lainaa

  18. Aatteeton piikkisika 31.1.2023 7:21
   Tulos: -44 (62 ääntä)
   Näyttää minun silmääni luteelta tuo ötökkä. Säikähtäisin kyllä.

   Lainaa

  19. Itseasiassa 31.1.2023 8:12
   Tulos: +118 (140 ääntä)
   Mulle kertoo Kallesta ihan tarpeeksi asiakaspalvelijan kutsuminen myyjättäreksi. Toivottavasti pahoitteli käytöstään myönsi erehdyksensä myös siellä kaupan tiskillä.

   Lainaa

  20. Satuloitu harakka 31.1.2023 8:21
   Tulos: +75 (83 ääntä)
   Oli kyllä niin raivokas postaus että "tl;dr" kun pointti kävi selväksi ensimmäisten kahden lauseen jälkeen. Gigantin vika että teidän asunnossanne on kuolleita ötököitä, ja heidän se pitäisi jotenkin korvata? Nämä migreeniä aiheuttavat asiakkaat ovat syy siihen miksi vaihdoin kaupanalalta muihin hommiin.

   Lainaa

  21. Itseasiassa 31.1.2023 8:22
   Tulos: +57 (63 ääntä)
   Tää sivusto on muuten herännyt henkiin, joten Johannan tavanneet asiakaspalvelijat voisivat käydä päivittämässä tuntojaan http://aasiakas.net/

   Lainaa

  22. Tulos: +129 (137 ääntä)
   Itseasiassa: Mulle kertoo Kallesta ihan tarpeeksi asiakaspalvelijan kutsuminen myyjättäreksi. Toivottavasti pahoitteli käytöstään myönsi erehdyksensä myös siellä kaupan tiskillä.
   Ja "nuhtelin myyjätärtä". Nuhdella voi silloin, kun joku on tehnyt jotain väärää tai tyhmää.

   Lainaa

  23. Pöpipää metso 31.1.2023 9:41
   Tulos: +9 (61 ääntä)
   Mimmi: Ja "nuhtelin myyjätärtä". Nuhdella voi silloin, kun joku on tehnyt jotain väärää tai tyhmää.
   Ehkä se oli vain hauska tyyli kertoa vanhahtavaan tapaan asia.

   Lainaa

  24. Roosa pingviini 31.1.2023 9:42
   Tulos: +83 (83 ääntä)
   Jennan kaltaisia ruuhkaohjaajia voisi tarviakin. Ei häröillä avopallossa vaan suoriudutaan ripeästi jonossa. Tehokkaasti niinkuin japanilaiset.

   Lainaa

  25. Ahkera hämähäkki 31.1.2023 9:57
   Tulos: +110 (110 ääntä)
   Vainaja on kirjatäi. Tuholainenkin väärään paikkaan (kuten jotkin herkät kokoelmat) osuessaan muttei tyyppi, joka normikodissa tuhoaisi mitään tai joiden invaasiota tarvitsisi pelätä.

   Lainaa

  26. Häikäilemätön hyönteinen 31.1.2023 10:10
   Tulos: +44 (48 ääntä)
   Aatteeton piikkisika: Näyttää minun silmääni luteelta tuo ötökkä. Säikähtäisin kyllä.
   Olen usein törmännyt Jodelissa tms. ötökkäkuviin, joista lähettäjä hätääntyneenä kyselee, mistä otuksesta on kyse. Yleensä lasken, kuinka moni vastaajista on kutakuinkin oikeassa, ja heitä on á 10 %. Muut vastaavat absurdin pieleen väittäen sokeri-/paperitoukkaakin lutikaksi. En tiedä, onko lajintuntemus noin heikolla tolalla vai eivätkö vastaajat edes vilkaise, miltä väittämänsä otus oikeasti näyttää.
   Kuvan ötökän takaruumis näyttää litteältä, kuten luteella, mutta siihen yhtenevyydet vähän jääkin, koska kuvan ötökkä on paljon pidempi. Lisäksi Johanna kuvaili sitä "melko suurikokoiseksi", joka ei ole luteen tyypillinen kuvaus. Yritin vertailla tyypillisiin tuholaishyönteisiin, mutta ötökkä näytti muistuttavan eniten riisihäröä, joka se ei ainakaan ole koon takia. Oma veikkaukseni on, että kuvan ötökkä on joku harmiton vierailija tai joku ulkomailla tutumpi tuholaishyönteinen, josta kuolleena tuskin on mitään haittaa. 

   Lainaa

  27. Uunituore susi 31.1.2023 10:15
   Tulos: +102 (102 ääntä)
   "Olen käyttänyt ihan liikaa aikaa siihen kun olen Gigantille reklamoinut tästä asiasta.." No hyvä että Johanna tajusi itsekin!

   Lainaa

  28. Tulos: +44 (46 ääntä)
   Taidokas Aasi: Tavallaan odotin pääseväni lukemaan ihmisten kauheita kokemuksia Gigantista ja sen asiakaspalvelusta. Näitähän riittää ja mietin, miten ihmiset tuota ketjua haluaa vielä tukea.
   Itsellä ei ole yhtään huonoa kokemusta sieltä, joten miksi jättäisin käymästä siellä muiden huonojen kokemuksien takia?

   Lainaa

  29. Tulos: +57 (57 ääntä)
   Roosa pingviini: Jennan kaltaisia ruuhkaohjaajia voisi tarviakin. Ei häröillä avopallossa vaan suoriudutaan ripeästi jonossa. Tehokkaasti niinkuin japanilaiset.
   Ja muistuttajia käsien pesusta!

   Lainaa

  30. Tulos: +69 (73 ääntä)
   No nyt on tehty ns kärpäsestä härkänen.

   Lainaa

  31. Kyllästynyt maahinen 31.1.2023 13:24
   Tulos: +115 (121 ääntä)
   Valitettavan usein miesten julkisessa vessassa joku (yleensä 50-70 vuotias) mies poistuu pisuaarilta pesemättä käsiään. Olen joskus rohkaistunut sanomaan että pese kädet hyvä mies. Aina kun olen uskaltanut sen tehdä olen ollut helvetin ylpeä ja tyytyväinen. Kamalan inhottavaa että ihmiset eivät pese käsiään. Ja luultavasti hävettää aika paljon kun joku toinen sanoo asiasta. Helvetin hyvä jos hävettää. se on ollut tavoitekin. Pitää hävettää. Perheenisä

   Lainaa

  32. Tulos: -21 (21 ääntä)
   Näyttäisi olevan termiitti google lensillä etsittynä tuo ötökkä.

   Lainaa

  33. Tulos: +71 (81 ääntä)
   Väsynyt turnipsi: Pointsit Kallelle ettei alkanut inttää kuin setämies vaan myönsi olleensa väärässä
   Itseironiasta voi antaa pari pistettä takaisin, mutta asiakaspalvelun nuhtelu paskasta tuotteesta on jo lähtökohtaisesti niin väärin että silti jäädään syvälle miinukselle. Vaikka ongelma ei olisikaan asiakkaan itsensä aiheuttama, ei se "myyjätärkään" ole siihen yhtään enempää syyllinen, eikä ansaitse saada paskaa niskaan tuotteesta.

   Lainaa

  34. Harras päärynä 31.1.2023 16:23
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Johanna voisi alkaa tarjota reklamointiapua tälläisille kilteille ihmisille kuin minä. Olisi ollut kiva saada edes kympin hyvitys, kun palautin tylylle asiakaspalvelijalle useamman sadan euron tuotetta joka oli g:n puolesta täysin käyttökelvoton.

   Lainaa

  35. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Keepo: Onhan tuossa nyt tietyssä mielessä pointti että haluaa palauttaa tuotteen mutta tuholaisinvaasiopsykoosi on toki aika ylireagointia. Mutta itsekään en kyllä kehtaisi myyjälle valittaa jos pakkauksen avatessani en näe ötököitä, mutta paketin oltua pari tuntia avattuna pöydällä sinne on [...]
     Niin, en todella menisi gigantille tai kellekään muullekaan selittämään, että asunnossani on ötököitä (paitsi taloyhtiölle, jos olisi sen laadun ötökkä että naapureita pitää varoittaa). Muuten tosiaan se siivous, ötökän luotettava tunnistus, ja tarpeen vaatiessa torjunta. Mistä ihmeestä on saanut päähänsä, että se ötökkä ei olisi voinut siirtyä paketille paketin lähdettyä Gigantista? En minäkään ötököistä pidä, mutta tärkeintä kai olisi saada selville onko jossain lisää, eikä voisiko nyhtää jostain lahjakortin.

   Lainaa

  36. Tulos: -34 (44 ääntä)
   Näistä lukotuksista, käsideseistä, maskeista sun muista älyttömyyksistä jääny hyvät psykoosit kyllä porukalle kun kuolleesta ötökästä pakkauksessa on koko talo vaarassa. Tähän typeryyteen me kuollaan vielä.

   Lainaa

  37. Hempeä bataatti 31.1.2023 18:04
   Tulos: -27 (35 ääntä)
   Itseasiassa: Mulle kertoo Kallesta ihan tarpeeksi asiakaspalvelijan kutsuminen myyjättäreksi. Toivottavasti pahoitteli käytöstään myönsi erehdyksensä myös siellä kaupan tiskillä.
   Mulle kertoo kommentoijasta ihan tarpeeksi myyjän kutsuminen  palvelijaksi. Toivottavasti myöntää erehdyksensä ja jatkossa osaa erottaa toisistaan nämä kaksi ammattikuntaa

   Lainaa

  38. Kenkku ampiainen 31.1.2023 19:00
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Aatteeton piikkisika: Näyttää minun silmääni luteelta tuo ötökkä. Säikähtäisin kyllä.
   No ei näytä

   Lainaa

  39. Vastapuikea soturi 31.1.2023 20:09
   Tulos: +49 (49 ääntä)
   Gigantin reklamaatioprosessi on kyllä hirveä: Ostin kerran lasten vaatimuksesta retro-tyylisen vedenkeittimen. Kallis oli, ja käytössä aivan surkea. Esim. Joutui varomaan palovammoja joka käyttökerralla, mutta ollessaan niin söpön näköinen, pidettiin se käytössä. Laite lakkasi, tietysti, toimimasta kuukautta ennen takuuajan päättymistä. Ei minulla mitään pakkausta enää ollut, eikä kuittia. Menin laite kainalossa paikalliseen liikkeeseen, ja selitin tilanteen. Asiakaspalvelija otti laitteen vastaan, ja kehotti hakemaan uuden vedenkeittimen. Valitsin paljon paremman laitteen, joka oli halvempi kuin alkuperäinen. Kassalla antoivat minulle vielä käteisenä hintojen erotuksen. Poistuin paikalta mieleisen vedenkeittimen ja täydemmän lompakon kera. Hemmetin Gigantin possut!

   Lainaa

  40. Tulos: +6 (6 ääntä)
   kuulma

   Lainaa

  41. Kasuaali karhu 31.1.2023 22:58
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Ötökkä-keskustelu ja reaktio ei ihmetytä yhtään, myös kuolleisiin vierasperäisiin ötököihin kannattaa kiinnittää huomiota, esim. Torakoilla ”pouch” tulevia torakoita mukana. Suomessa on olemassa metsätorakka, jonka sekoittaa helposti russakkaan, joka leviää uskomattoman nopeasti taloyhtiössä ja on viimeisen päälle paskamainen tuholainen.

   Lainaa

  42. Varjoisa muovipussi 1.2.2023 0:07
   Tulos: -41 (47 ääntä)
   Kyllästynyt maahinen: Valitettavan usein miesten julkisessa vessassa joku (yleensä 50-70 vuotias) mies poistuu pisuaarilta pesemättä käsiään. Olen joskus rohkaistunut sanomaan että pese kädet hyvä mies. Aina kun olen uskaltanut sen tehdä olen ollut helvetin ylpeä ja tyytyväinen. Kamalan inhottavaa että ihmiset [...]
   En kyllä itse pese, jollei ole kosketusvapaita hanoja. Työni vuoksi kuseskelen enemmän pitkin metsiä kuin vessoihin ja siellä ei pesumahdollisuutta ole. Samoilla käsillä olen eväätkin syönyt ja terveenä pysynyt. Pöpöjä on maailma pullollaan, ja pippelinvarressa vähemmän kuin monessa muussa paikassa.

   Lainaa

  43. Tulos: +49 (53 ääntä)
   Varjoisa muovipussi: En kyllä itse pese, jollei ole kosketusvapaita hanoja. Työni vuoksi kuseskelen enemmän pitkin metsiä kuin vessoihin ja siellä ei pesumahdollisuutta ole. Samoilla käsillä olen eväätkin syönyt ja terveenä pysynyt. Pöpöjä on maailma pullollaan, ja pippelinvarressa vähemmän kuin monessa muussa paikassa.
   Oon monesti miettinyt, miksi aikuisiakin varten monissa vessoissa on kuvalliset ohjeet käsienpesuun, mutta nythän se selvisi. Jos ei halua koskea paljain käsin hanaan, se suljetaan paperilla. Muut vaihtoehdot ovat mm. kyynärpää tai käsivarsi.

   Lainaa

  44. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 1.2.2023 1:13
   Tulos: +29 (35 ääntä)
   Kyllästynyt maahinen: Valitettavan usein miesten julkisessa vessassa joku (yleensä 50-70 vuotias) mies poistuu pisuaarilta pesemättä käsiään. Olen joskus rohkaistunut sanomaan että pese kädet hyvä mies. Aina kun olen uskaltanut sen tehdä olen ollut helvetin ylpeä ja tyytyväinen. Kamalan inhottavaa että ihmiset [...]
   Aina välillä kuulee kyselytuloksia, että vain jotain 60% pesee kätensä vessassa käynnin jälkeen. Yöks! Puolison veli on yks tällainen, joka käy "vaan kusella" niin ei tarvi käsiään kuulemma pestä. En ymmärrä tätä logiikkaa että se hikinen elin kädessä pönttöön tähtääminen ei aiheuta tarvetta pestä käsiä vrt naisen toimitus ilman käsien käyttöä, silti kaikki minun naisten vessassa asioivat ystävä/tuttava/random-tyyppi-piireissä pesee kätensä wc:ssä käynnin jälkeen. Ja toki suurin osa miehistäkin. Monta monituista vuotta olen kytylle huomauttanut, että vähintään minun kotona ne kädet pestään, eikä muutosta. Joudunkin sitten pesemään ovenkahvat sun muut pinnat vierailun jälkeen, ettei tarvi hänen eritteitään nuoleskella sormista.

   Lainaa

  45. Hyödytön tomaatti 1.2.2023 1:40
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   En yhden, varsinkin kuolleen, selkeästi paketin mukana tulleen täin takia ressaisi. Ei ole lutikka, mikä on ihan hirveä ja vaikeasti hävitettävä vieras. Voisihan sitä vaikka googlettaa että mikäs ötiäinen se tämä on ennen kuin raivoaa pitkin nettiä ja kämppää.

   Lainaa

  46. Litteä kirjohylje 1.2.2023 1:42
   Tulos: +20 (24 ääntä)
   Nuo tuollaiset Kallet on tympeitä asiakkaita. Ei se myyjä päätä mitä kaupassa myydään, toki valituksen voi tehdä ja kannattaakin jos kokee että viallinen on mutta tarviiko sitä tehdä vihaisena.. Toivottavasti ymmärsi edes pyytää anteeksi. Vaikka tuskin, ei sitä osaa juuri kukaan. Järkevät ja asialliset ihmiset ei riehu kassoilla.

   Lainaa

  47. traumcity 1.2.2023 5:04
   Tulos: -2 (18 ääntä)
   Syyntakeeton mustikkamehukeitto: Aina välillä kuulee kyselytuloksia, että vain jotain 60% pesee kätensä vessassa käynnin jälkeen. Yöks! Puolison veli on yks tällainen, joka käy "vaan kusella" niin ei tarvi käsiään kuulemma pestä. En ymmärrä tätä logiikkaa että se hikinen elin kädessä pönttöön tähtääminen ei aiheuta tarvetta [...]
   Jos se hikinen elin on tarpeeksi iso patukka, ja on harjoitellut tähtäämistä vuosikymmeniä, niin ei siitä tarvitse kädellä kiinni pitää.
   Tosin kyllähän mä silti kädet aina pesen kun vessan pinnoilla pyörii ties minkälaista hirviötä, kunhan tulin lesoilemaan.

   Lainaa

  48. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Kyllästynyt maahinen: Valitettavan usein miesten julkisessa vessassa joku (yleensä 50-70 vuotias) mies poistuu pisuaarilta pesemättä käsiään. Olen joskus rohkaistunut sanomaan että pese kädet hyvä mies. Aina kun olen uskaltanut sen tehdä olen ollut helvetin ylpeä ja tyytyväinen. Kamalan inhottavaa että ihmiset [...]
   Huomannu saman. Ihan todella yleistä. Käsittämättömän ällöttävän possumaista. Mitenköhän "siistiä" tollasten himassa on. Kaikki ovenkahvat ja pinnat aivan jossain kusiroiske- ja munamöhnässä.

   Lainaa

  49. Arkkienkeli 1.2.2023 12:07
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Samanlaisen Remingtonin leikkurin ostin Tokmannilta ja maksoi 24,90€ Halpamerkki ja hyvä jos kestävät muutaman kymmenen käyttökertaa.

   Lainaa

  50. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Toj Karin: Itseironiasta voi antaa pari pistettä takaisin, mutta asiakaspalvelun nuhtelu paskasta tuotteesta on jo lähtökohtaisesti niin väärin että silti jäädään syvälle miinukselle. Vaikka ongelma ei olisikaan asiakkaan itsensä aiheuttama, ei se "myyjätärkään" ole siihen yhtään enempää syyllinen, eikä ansaitse saada paskaa niskaan tuotteesta.
   Kerran Yhdysvalloista palatessani myrsky sotki lentoliikenteen pahasti. Minun ensimmäinen lentoni oli monen muun tapaan peruutettu, ja jouduin jonottamaan todella pitkään saadakseni liput korvaaville lennoille. Kotiinpääsyni viivästyi lopulta noin vuorokauden. Näytin ja kuulostin varmasti tympääntyneeltä asioidessani ja lopuksi vaisusti kiittäessäni uusista lipuista, mutta virkailija kiitti puolestaan minua ymmärtäväisestä suhtautumisestani hyvin painokkaasti ja aidon oloisesti. Otaksun, että hän oli saanut niin paljon paskaa niskaansa pettyneiltä matkustajilta, että pelkkä rähjäämättömyyteni teki minusta poikkeuksellisen helpon asiakkaan.

   Lainaa

  51. Irstas koira 1.2.2023 19:34
   Tulos: -12 (16 ääntä)
   Väsynyt turnipsi: Pointsit Kallelle ettei alkanut inttää kuin setämies vaan myönsi olleensa väärässä
   Hameväki tavallisesti inttää, kuten Johku.

   Lainaa

  52. Tulos: +20 (30 ääntä)
   Varjoisa muovipussi: En kyllä itse pese, jollei ole kosketusvapaita hanoja. Työni vuoksi kuseskelen enemmän pitkin metsiä kuin vessoihin ja siellä ei pesumahdollisuutta ole. Samoilla käsillä olen eväätkin syönyt ja terveenä pysynyt. Pöpöjä on maailma pullollaan, ja pippelinvarressa vähemmän kuin monessa muussa paikassa.
     Niin, sinä pysyt terveenä, koska sinulla on kaikki omat basillisi jo.  Vaan meillä muilla ei ole mitä bakteereja sinulla onkaan, emmekä niitä halua -miten itsekeskeinen saa olla? "No *minä* en sairastu joten hittoako muista. (Ja vaikkei sairastuisikaan, niin ei-partnerin munahiki on äklöä. En minäkään pyydä sinua käyttämään tamponeitani teepusseina, vaikka tiedänkin olevani ihan tauditon, pesty ja raikas). 
     Jos täytyy kuseskella paikoissa joissa ei ole juoksevaa vettä, niin suosittelen biohajoavia puhdistuspyyhkeitä. Jos vettä on, niin sitten hanan voi tosiaan avata ja sulkea vessapaperinpalasella (ja hoitaa kaiken muunkin niillä, jos kopissa ei ole pesuallasta niin ihan varmasti kaikki ovat kädensijaa kyseenalaisilla käsillä klähmineet). Menee ehkä kolme paperiarkkia lisää, korkeintaan, ei ole niin vaikeaa olla olematta jostain 1600-luvulta karannut. "Mutta kaikki muutkin tyhjentävät yöastiansa ikkunasta ulos, niin teen aina!" Niin tekivät, joo, ja oliko se kellekään kiva?

   Lainaa

  53. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Netti netti netti on täynnä trolleja niin ei osaa sanoa onko Johanna tosissaan vai ei. Luulisin et ei trollaa mutta eihän tuollai täyspäinen ihminen käyttäydy, eihän?

   Lainaa

  54. Eriskummallinen tomaatti 3.2.2023 10:36
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Näin landella asuvana vähän huvittaa kommentit, jossa suursiivous aloitetaan jonkun yhden (ei tuholaiseksi tiedetyn) hyönteisen vuoksi. Kun luonto on ympärillä ja sisään eksyy säännöllisesti erilaisia ötököitä, ei jaksa yhdestä hyönteisestä hermoilla. Monesti tulee tunnistettua hyönteinen googlen avustuksella, ja sen jälkeen palautettua se luonnolliseen elinympäristöönsä. Tähän asti ötökät ovat toki olleet ihan Suomen luontoon kuuluvia. Toki reaktio olisi toisenlainen vaikka riisihärön tai jauhopukin kohdalla.

   Lainaa

  55. Suomalainen 3.2.2023 10:45
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Olisi helpompi ottaa Johanna vakavasti, jos kirjoittaisi suomeksi koko litannian.

   Lainaa

  56. Sepelisapeli 8.2.2023 15:25
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Ihana Jenna! Saat komennella matkustajia ripeyteen, saisit tehdä sitä mun puolesta aina. Tuommosia paimentajia sais olla myös ostoskeskusissa ja kaduilla ruuhkaisilla paikoilla.

   Lainaa

  57. Rivo riesa 14.2.2023 8:47
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Pitääpäs sitä yhdestä kuolleesta ötökästä tehdä numero.

   Lainaa

  58. Lattiaton orja 20.2.2023 6:57
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Pilkkopimeä ämpäri: ei, mutta omasta kokemuksesta voin kertoa että se yksikin kuollut kannattaa huomioida. ei välttämättä jollain neuroosisiivouksella, mutta ihan paikkojen siistimisellä ja tarkastamalla kaikki kriittisimmät tuholaisten pesäpaikat. myrkytys vaihtoehtoista, ja suosittelen lemmikkihämäjäkkejä nurkkiin pyörimään. (älkää tosin niitä myrkyttäkö)
   Jotain tarantelloja kämppä täyteen että pysyy ötökkäinvaasiot loitolla? Ja parit kalkkarokäärmeet ja pythonit niitten tarantellojen hävittämiseen

   Lainaa

  59. Haiseva hyönteinen 28.2.2023 10:34
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Kyöpeli: Siis pakkaus oli pöydällä avattuna ja ötsky löytyi ohjekirjan päältä? Oliko tämä mihin vuodenaikaan? Mietin nimittäin, minkä halvatun takia tuo kuvittelee, että hyönteinen olisi sieltä pakkauksesta edes peräisin. Mutta joo. Meillekin lensi kerran kärpänen ikkunasta sisään. Hankkiudun traumaterapiaan.
   Kai vaadit ikkunan valmistajalta korvauksia ja siivosit kaksi tuntia... Tai kai soitit 112 edes..?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asiakaspalaute, asiakaspalvelu, kahvikuppi, motonet, ole hyvä, otsalamppu, ravintola, reklamaatio, remington, tietokone, tuholaistorjunta, valitus, ötökkä