Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Löytötavaratoimisto Facebook, osa 57

Ei ole niin suurta asiaa, etteikö sitä voisi kadottaa.
Löytötavaratoimisto Facebook, osa 57

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 36 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Hytitön katkarapu 22.11.2022 0:44
   Tulos: +596 (610 ääntä)
   Kuormansa sitomatta jättävät ihmiset aiheuttavan mussa niin pahaa mieltä. Kahden minuutin homma ja silti laistetaan ja aiheutetaan pahimmillaan muiden kuolema.

   Lainaa

  2. Kaita simpanssi 22.11.2022 0:56
   Tulos: +76 (98 ääntä)
   Sängynhakureissu helvetistä :D

   Lainaa

  3. Juokseva karjalanpiirakka 22.11.2022 1:12
   Tulos: +204 (214 ääntä)
   Hiljainen hetki sänkyyn törmänneen auton/kuskin puolesta.🙏

   Lainaa

  4. Tulos: +140 (148 ääntä)
   Olisi kiva tietää enemmän tuosta ompelukoneesta. Ensimmäinen ajatus mulla on ettei se enää toimi ja joku laiska vaan dumpannut sen kaupalle kun eihän sitä voi hävittää asian mukaisesti. Mutta jos se taas toimii niin mitä ihmettä? Voiko olla niin hajamielinen et unohtaa roudaavansa moista monen kilon möhkälettä.

   Lainaa

  5. Lemuava seppä 22.11.2022 1:54
   Tulos: +230 (234 ääntä)
   Olen kerran joutunut ohituskaistalla rekan kiilaamaksi motarilla kun sen edessä olikin rottinkisohva. Jäi sydämenlyönnit väliin.

   Lainaa

  6. Nimetön marja 22.11.2022 3:24
   Tulos: +209 (215 ääntä)
   Mulla on simppeli teoria ompelukoneesta. Käytetty huollossa, haettu, menty ruokakauppaan samalla reissulla sen jälkeen, jätetty kädestä ostosten teon tai maksun ajaksi ja unohtunut.

   Lainaa

  7. Joni paskaperse 22.11.2022 5:55
   Tulos: +190 (194 ääntä)
   Huonosti sidottu on puoliksi purettu.

   Lainaa

  8. Tarkentuva alligaattori 22.11.2022 6:19
   Tulos: +144 (210 ääntä)
   Sänkymoka olisi ollut hauskempi sinällään, ilman Mikon sielun silmä-turinointia. Liekö Mikko ihan itse lähettänytkin mokan. Vähän sen oloinen.

   Lainaa

  9. Nimikoneeni ei toimi 22.11.2022 6:29
   Tulos: +7 (77 ääntä)
   Mulla on yks täti joka on just tollanen et se unohtelee tavaroita aina sinne missä se liikkuu. Niitä löytyy sit vaikka mistä, jos löytyy. Se on eräänki kameran ja puhelimen tiputtanu järveen niin että sen perhe ottaa siltä aina puhelimen pois kun ne lähtee veneilee. Sen ajaminen on kans ihan heikkopäistä. Joskus on porukalla ihmetelty miten se on hengissä säilyny seittemänkymppiseks asti. Periaatteessa se on ihan täyspäisen kirjoissa mut kyllä sellane kokonaisvaltane sähläämine ja se, ettei sillä oo mitään kiinnostusta parantaa tapojaan kertoo jo jostai asennevammasta.

   Lainaa

  10. Tervaamaton aprikoosi 22.11.2022 6:47
   Tulos: +126 (186 ääntä)
   Tollasten Mikkojen ei tarvis joka välissä päästä julkisesti kirjotteleen. Aivan järkyttävän väsynyttä settiä. Tai ehkä oon vaan ite väsynyt kun käytännössä vaan ärsytti tuo teksti.

   Lainaa

  11. Tulos: +126 (138 ääntä)
   Nimikoneeni ei toimi: Mulla on yks täti joka on just tollanen et se unohtelee tavaroita aina sinne missä se liikkuu. Niitä löytyy sit vaikka mistä, jos löytyy. Se on eräänki kameran ja puhelimen tiputtanu järveen niin että sen perhe ottaa siltä aina puhelimen pois kun ne lähtee veneilee. Sen ajaminen on kans ihan [...]
   Tai esim. diagnosoimaton ADHD.

   Lainaa

  12. Vehmas kotieläin 22.11.2022 7:29
   Tulos: +121 (123 ääntä)
   Veikkaan kanssa, että ompelukoneen unohtaja on laskenut sen käsistään maksaessa ja sitten unohtanut. Itse olen samalla tavalla unohtanut kaupan kassalle mm. kuljetuslaukussaan olevan soittimen sekä nukkuvan vauvan vaunuissa. (Tosin huomasin nämä suunnilleen heti kaupan ulkopuolella, kun tuli outo olo, että jotain puuttuu.)

   Lainaa

  13. Tulos: +80 (90 ääntä)
   Homman kruunaisi se, että sänky olisi ostettu Maskusta ja vihdoin 1,5 vuoden odottelun jälkeen sohva olisi ollut noudettavissa. Tietenkin siitä huolimatta että kotiinkannosta on maksettu.

   Lainaa

  14. Kamelinruskea pussieläin 22.11.2022 8:42
   Tulos: -48 (68 ääntä)
   Nimikoneeni ei toimi: Mulla on yks täti joka on just tollanen et se unohtelee tavaroita aina sinne missä se liikkuu. Niitä löytyy sit vaikka mistä, jos löytyy. Se on eräänki kameran ja puhelimen tiputtanu järveen niin että sen perhe ottaa siltä aina puhelimen pois kun ne lähtee veneilee. Sen ajaminen on kans ihan [...]
   Joku on oma itsensä ja sun mielestä sillä asennevamma? Upea logiikka!

   Lainaa

  15. Syrjäytynyt etana 22.11.2022 8:56
   Tulos: +129 (131 ääntä)
   Ihmiset voi unohtaa todella kummia asioita. Olin töissä pikaruokapaikassa, jossa asiakas unohti pöytään valtavan valaisimen. Säilytimme löytötavaroita normaalisti toimistossa, mutta tuo valaisin ei olisi mahtunut edes sen ovesta sisään. Asiakas soitti pari päivää myöhemmin, oli yrittänyt jäljittää omaisuuttaan kuulemma jo monesta paikasta ja ei ollut muistanut hakeneensa ruokaa tuona päivänä. Toi pois hakiessaan usean suklaarasian ja kertoi että valaisin oli arvokas design esine. Meille se oli ollut vain järjetön jättiläinen, jonka takia toinen pukuhuone oli poissa käytöstä 😅

   Lainaa

  16. Tulos: +58 (66 ääntä)
   Mikä siinä oikeaoppisessa kuorman sitomisessa on niin vaikeaa, että sitä yritetään turata pyykkinaruilla ja kaikennäköisillä kuminauhoilla?

   Lainaa

  17. It's a deal 22.11.2022 10:59
   Tulos: +86 (88 ääntä)
   Jusa: Mikä siinä oikeaoppisessa kuorman sitomisessa on niin vaikeaa, että sitä yritetään turata pyykkinaruilla ja kaikennäköisillä kuminauhoilla?
   Useimmiten varmaan se, että lainataan vaan kärry jostakin ja ollaan ekaa kertaa asialla. EIkä viitsitä tai kehdata (oikeissa merkityksissään) tehdä toista reissua kun ne liinat unohtuivat. Kotiin on kuitenkin vain 15 km ja eihän se sänky mihinkään liiku, kun ajaa rauhallisesti.

   Lainaa

  18. Jäätynyt sakaali 22.11.2022 11:43
   Tulos: +31 (39 ääntä)
   Hytitön katkarapu: Kuormansa sitomatta jättävät ihmiset aiheuttavan mussa niin pahaa mieltä. Kahden minuutin homma ja silti laistetaan ja aiheutetaan pahimmillaan muiden kuolema.
   Tai sitten säästetään niissä liinoissa ja kiinnitys tarpeissa käyttäen jotain onnetonta pyykkinarua jolla ei ole toivoakaan saada kuormaa tiukasti kiinni.

   Lainaa

  19. Tulos: +81 (83 ääntä)
   Kyllähän tuosta keskellä tietä maanneesta sängystä olis voinu poliisille ilmoittaa. Ei oo naurun asia jos kuormaa ei kiinnitetä kunnolla ja tavarat leviää pitkin motareita. Onneks ei nyt tällä kertaa keneenkään sattunut.

   Lainaa

  20. Harmaa kivi 22.11.2022 13:16
   Tulos: +86 (88 ääntä)
   Syrjäytynyt etana: Ihmiset voi unohtaa todella kummia asioita. Olin töissä pikaruokapaikassa, jossa asiakas unohti pöytään valtavan valaisimen. Säilytimme löytötavaroita normaalisti toimistossa, mutta tuo valaisin ei olisi mahtunut edes sen ovesta sisään. Asiakas soitti pari päivää myöhemmin, oli yrittänyt [...]
      Luin todella mielenkiintoisen artikkelin jonkin aikaa sitten -lähdin googlaamaan linkkiä, ja aiheesta "forgotten baby syndrome" löytyy vaikka miten paljon, joten asia lyhyesti: työmuisti kestää sen mitä kestää, siinä 5-7 asiaa, ja sen jälkeen alkaa unohtua, vaikka olisi maailman tärkein asia. Eli miksi ihmiset unohtavat pienen lapsensa kuumaan autoon, traagisin seurauksin. Huonoja vanhempia, umpikännissä? Nope, jos on liikaa lautasella tai jokin on rutiinin vastaista niin kuka tahansa voi unohtaa mitä tahansa. 
     Tämän olisi hyvä olla yleisemmin tiedossa -on laskettu että varoittimet, että autossa on nyt jotain mitä ei pitäisi, voisivat pelastaa vauvanhenkiä. Sellaisia on valmistettu, mutta niitä ei hankita, koska "enhän minä ole niin typerä että voisin unohtaa". Samaan tapaan, kuin kirurgit aikanaan vastustivat ankarasti kaikkien leikkausinstrumenttien laskemista, koska eivät he ole niin typeriä, että voisivat unohtaa leikattavien sisään mitään. No, se vastustus torjuttiin, ja kyllä, niitä instrumentteja löytyy.
     Ihminen unohtaa asioita, sinä, minä ja Hentun Liisa. Säästyy oikeasti henkiä jos se otetaan huomioon.

   Lainaa

  21. Hyödyllinen Pesukone 22.11.2022 13:32
   Tulos: +44 (46 ääntä)
   Ei se kuorman sitominenkaan aina auta. Paikassa, joka on tuosta sänkykuvasta muutaman kilometrin verran etelään, olen kahdesti joutunut väistämään yllättävää esinettä. Ensimmäinen oli traktorin katto. Rekan perävaunussa oli lastina traktori. Ajoin n. 100 metrin päässä kun näin katon nousevan ensiksi pystyyn ja sitten tipahtavan tielle. Väistön jälkeen ajoin niin lähelle perävaunua, että näin rekisterikilven, soitin sitten hätäkeskukseen ja kerroin tilanteen. Toisella kertaa isokokoisesta henkilöauton peräkärrystä keikahti perälauta nurin ja sieltä tuli ulos pari eristevilla-pakettia. En muista miten reagoin siihen, mutta sen teidän että autooni ne eivät osuneet.

   Lainaa

  22. Itselataava hanhi 22.11.2022 14:18
   Tulos: -21 (27 ääntä)
   Höpö: Olisi kiva tietää enemmän tuosta ompelukoneesta. Ensimmäinen ajatus mulla on ettei se enää toimi ja joku laiska vaan dumpannut sen kaupalle kun eihän sitä voi hävittää asian mukaisesti. Mutta jos se taas toimii niin mitä ihmettä? Voiko olla niin hajamielinen et unohtaa roudaavansa moista monen kilon möhkälettä.
   Toinen ajatus että sekaisin ollut narkkari sen jostain pöllinyt ja unohtanut matkan varrelle.

   Lainaa

  23. Mäntylahti-Piiras 22.11.2022 15:08
   Tulos: +18 (30 ääntä)
   Jäätynyt sakaali: Tai sitten säästetään niissä liinoissa ja kiinnitys tarpeissa käyttäen jotain onnetonta pyykkinarua jolla ei ole toivoakaan saada kuormaa tiukasti kiinni.
   sekin voi olla ettei osata käyttää sitä kuormaliinaa, intissä törmäsin kerran kuskiin joka raapi päätään kuormaliina kädessä että "mikä tää on ja miten tätä ajetaan?" Sidoin sitten sen kuorman (toisella yrittämällä kun ensin meinasi tulla väärälle puolelle sitä räikkää vai mikä sen oikea nimi olikaan...) ja jatkoin omaa tehtävääni, oli melkein yhtä hyvä kuin se kerta kun yhdelle kaverille piti opettaa miten päin kirvestä pidetään kun pilkotaan puita...

   Lainaa

  24. Itseasiassa 22.11.2022 15:11
   Tulos: +59 (61 ääntä)
   Syrjäytynyt etana: Ihmiset voi unohtaa todella kummia asioita. Olin töissä pikaruokapaikassa, jossa asiakas unohti pöytään valtavan valaisimen. Säilytimme löytötavaroita normaalisti toimistossa, mutta tuo valaisin ei olisi mahtunut edes sen ovesta sisään. Asiakas soitti pari päivää myöhemmin, oli yrittänyt [...]
   Ihminen voi uupumuksen vuoksu myös unohtaa asioita. Tiedän tapauksen kun vähän turhan kuormitettu henkilö unohti ostaneensa omakotitalon. Eikä ollut edes hyvä kauppa.

   Lainaa

  25. Ennakkoluuloton lohikäärme 22.11.2022 18:29
   Tulos: -4 (18 ääntä)
   Jäätynyt sakaali: Tai sitten säästetään niissä liinoissa ja kiinnitys tarpeissa käyttäen jotain onnetonta pyykkinarua jolla ei ole toivoakaan saada kuormaa tiukasti kiinni.
   Kuvan sänky pysyy hienosti kyydissä vaikka mainitsemallasi pyykkinarulla, jos kuormataan oikein etulaitaa vasten. Tällöin on oikeastaan tarve vain estää sängyn hyppääminen pompuissa ja siihen riittää (myös lain mukaan)  vaikka se pyykkinaru. On toki hankalaa saada kireälle. Tässä on varmasti jäänyt koko kuorma sitomatta. 

   Lainaa

  26. Tulos: +17 (31 ääntä)
   Mitä vittua? Ajaa motarilla päin sänkyä niin että auton palasia lentää pitkin tietä ja jatkaa vain matkaa niinkuin mitään ei olis tapahtunutkaan? Ei varmasti oo jäänyt osuma huomaamatta siltä kaverilta kenen sumuvalot löytyvät tuolta. Ei siinä mitään jos ei autostaan välitä, mutta voisi välittää edes omasta ja muiden hengestä sen verran että ensin siirtää sängyn tuolta veke ja toisennakin tarkastaa että oma auto on vielä ajokunnossa, mikäli niin pahasti osunut.

   Lainaa

  27. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Jusa: Mikä siinä oikeaoppisessa kuorman sitomisessa on niin vaikeaa, että sitä yritetään turata pyykkinaruilla ja kaikennäköisillä kuminauhoilla?
   Se, että kuormaliinat maksaa monta euroa. Ne kannattaa säilyttää kotona autotallin hyllyssä, ettei mene hukkaan..

   Lainaa

  28. Sievistelevä mansikka 22.11.2022 19:14
   Tulos: +18 (28 ääntä)
   "Saatanointi" käyttöön. 😂

   Lainaa

  29. Säädötön bataatti 22.11.2022 20:45
   Tulos: +39 (41 ääntä)
   Jusa: Mikä siinä oikeaoppisessa kuorman sitomisessa on niin vaikeaa, että sitä yritetään turata pyykkinaruilla ja kaikennäköisillä kuminauhoilla?
   Monille ei ole koskaan missään opetettu, miten se tehdään. Tietty jos asiaa jäisi hetkeksi miettimään, homma saattaisi hoitua ominkin avuin mutta aina ei kaikilla tule mietittyä, caikka pitäisikin.

   Lainaa

  30. Rajoittunut piimä 22.11.2022 21:15
   Tulos: +15 (35 ääntä)
   Mikko kuvittelee kai olevansa kovinkin hauska. No ei ole.

   Lainaa

  31. Kullattu patsas 23.11.2022 7:31
   Tulos: +14 (30 ääntä)
   Olipa positiivinen yllätys, kun itseänikin ärsytti tuo Mikko, ja alkuun oletin kommenteissa häntä ylistettävän. Onneksi muutkin ovat yhtä yrmyjä.

   Lainaa

  32. Tulos: 0 (14 ääntä)
   Mäntylahti-Piiras: sekin voi olla ettei osata käyttää sitä kuormaliinaa, intissä törmäsin kerran kuskiin joka raapi päätään kuormaliina kädessä että "mikä tää on ja miten tätä ajetaan?" Sidoin sitten sen kuorman (toisella yrittämällä kun ensin meinasi tulla väärälle puolelle sitä räikkää vai mikä sen oikea [...]
   ... Piti opettaa miten päin kirvestä pidetään? Ei hitto 😐🤦‍♀️

   Lainaa

  33. Tulos: +35 (39 ääntä)
   Oho: Homman kruunaisi se, että sänky olisi ostettu Maskusta ja vihdoin 1,5 vuoden odottelun jälkeen sohva olisi ollut noudettavissa. Tietenkin siitä huolimatta että kotiinkannosta on maksettu.
   Se on toi Masku just tollanen, ensin odotat vuosia sänkyä ja lopuksi joudut noutamaan sohvan.

   Lainaa

  34. Tulos: 0 (16 ääntä)
   Näiden kommenttien perusteella ihmisille ilmeisesti pitäisi opettaa kuorman sitomista ja kirveen käyttöä vaikka yhteiskuntaopin tunnilla 😏

   Lainaa

  35. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Mun entinen työkaveri kertoi joskus unohtaneensa vauvansa turvakaukalossa bensiksen pihaan. Sillä oli kaksoset, väsyneenä muisti laittaa toisen autoon ja lähti ajelee vailla mitään huolia, olihan kauppareissusta ja tankkauksesta selvitty. Vähän ajan päästä välähti ja auto teki välittömän ukarin.

   Lainaa

  36. Tuntematon haisunäätä 26.11.2022 16:06
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Voi kirvestä hyvin käyttää väärinpäin, esim telttavaarnojen hakkaamisessa maahan. Kyseisessä tapauksessa hakkaaja näet löi itseään teräpuolella keskelle ottaa ja telttailu jäi sitten siihen ku päivystykseen lähdettiin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: k-market, kuva, lippis, löytötavarat, löytötavaratoimisto, ompelukone, sänky