Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 595

Rakas Turku, miksi? Miksi taas?
Sekalaisia, osa 595

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Karvas roska 27.10.2022 0:38
   Tulos: -196 (408 ääntä)
   Marjo oli tulossa pettämisreissusta kotiin ja sormus tipahti hissikuiluun kun kaivoi sitä rahapussista. Onneksi ymmärsi päättää parisuhteen lopulta.

   Lainaa

  2. Juokseva karjalanpiirakka 27.10.2022 5:48
   Tulos: +211 (213 ääntä)
   Turku, ei näin.

   Lainaa

  3. Kunniaton pulu 27.10.2022 6:44
   Tulos: +113 (121 ääntä)
   Ihana toi talohuolto, paljon kivempi ku kiinteistöhuolto.

   Lainaa

  4. Altis kantojuhta 27.10.2022 7:33
   Tulos: -77 (99 ääntä)
   Miksei Tonin jutun mukana lähetetty kommentteja? Noh, käy se näinkin, mutta mieluummin lukisin huumoriryhmään jaetut jutut itse ryhmässä, enkä kaipaa niitä uusintoina täällä. Tiedän, kaikilla ei ole Facebookkia, eivätkä kaikki ole kaikissa ryhmissä, mutta kommentit ovat joskus itse päivitystä hauskempia.

   Lainaa

  5. Tulos: +5 (71 ääntä)
   Hanna ja Veera käyttäytyvät todella limaisesti.

   Lainaa

  6. Harjaton ahma 27.10.2022 8:37
   Tulos: -36 (106 ääntä)
   Kuka ihme antaa dna-näytteensä jonkun firman käyttöön tuosta vain? Sama ihminen varmaan surffaa netissä ilman VPN:ää ja hyväksyy automaattisesti kaikki evästeet.

   Lainaa

  7. Pahamaineinen oppilas 27.10.2022 8:40
   Tulos: +138 (140 ääntä)
   Vaatii kyllä eräänlaista taitoa sekin jos rakennusvaiheessa tarkastajakaan ei huomaa että jotain puuttuu, tai jokin on puutteellista. Ei siitä tavarahissistä hirveä hyöty olisi jos autot ei kuitenkaan sovi sinne pysäköintilaitokseen, mutta tavarahissi kuitenkin on aika iso laitos niin tosiaan kuvittelisi että joku huomaa jos sellaista ei ole.

   Lainaa

  8. Impotentti kurkku 27.10.2022 9:14
   Tulos: +104 (106 ääntä)
   Turun kaupungin olisi pitänyt hieman tarkemmin katsoa kenellä teettää työn. Jyväskylässä on silta joka on rakennettu vahingossa.

   Lainaa

  9. Itseasiassa 27.10.2022 11:21
   Tulos: +76 (78 ääntä)
   Pahamaineinen oppilas: Vaatii kyllä eräänlaista taitoa sekin jos rakennusvaiheessa tarkastajakaan ei huomaa että jotain puuttuu, tai jokin on puutteellista. Ei siitä tavarahissistä hirveä hyöty olisi jos autot ei kuitenkaan sovi sinne pysäköintilaitokseen, mutta tavarahissi kuitenkin on aika iso laitos niin tosiaan kuvittelisi että joku huomaa jos sellaista ei ole.
   Tiedän kerrostalon, jossa rakentaja oli halunnut huomaamatta säästää ja jättänyt hissin tekemättä. Tarkastaja ei huomannut, vaikka rappukäytävässä oli keskellä oudon iso tyhjä alue. Tietysti rakentaja oli jo konkurssissa siinä vaiheessa kun vahinko huomattiin, hissi rakennettiin myöhemmin muulla rahalla.

   Lainaa

  10. Itseasiassa 27.10.2022 11:27
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Nuo automaattikäännökset ovat edelleen todella huonoja. Taannoin etsin erikoisempia pohjallisia kenkiin ja löysin firman jolla on ihan laadukkaat suomen kieliset nettisivut. En löytänyt ihan sitä tietoa katsomistani tuotteista, joten laitoin heille sähköpostia. Takaisin tuli "suomeksi" ihan kummallisia vastauksia. Katsoin tarkemmin sivuja, niin firma on Ruotsissa. Kokeilin englantia ja saatiin keskustelu käytyä jotenkin ymmärrettävästi. Kai olisi pitänyt itse kääntää suomea ruotsiksi ja kokeilla olisiko keskustelu onnistunut tai edes asiakaspalvelu ymmärtänyt ettei Google Translate oli hyvä suunnitelma asiakaspalvelun toteuttamisessa tietyllä kielellä.

   Lainaa

  11. Tulos: +76 (80 ääntä)
   MyHeritagen agentit tulevat poistamaan Tonin geenipoolista, koska Toni uskaltaa kyseenalaistaa Järjestelmää.

   Lainaa

  12. Hartiakas vadelma 27.10.2022 12:35
   Tulos: -51 (55 ääntä)
   Pahat autoilijat joutaa kyllä kantaa tavaransa, vaikka vähän kauempaakin.

   Lainaa

  13. Mustanpuhuva maahinen 27.10.2022 12:36
   Tulos: -52 (54 ääntä)
   Tiinalla on vähän hassuja tarinoita. Kiinteistö-/talohuolto ei todellakaan käy hissikuiluissa, vaan sen tekee hissihuolto ja rohkenen epäillä et esimerkiksi Kone ois lähtenyt uusille markkinoille tarjoten kiinteistöhuoltoa. Hissikuiluun EI ihan määräysten mukaan ole taviksilla asiaa, saati sit pääsyä. Kaikki arvotavara (avaimet, kännykät, rahapussit, kirjeet etc) toimitetaan aina isännöitsijän toimistoon, ellei kyseessä ole jonkun erikseen tilaama tapaus. Olipas pakko päästä pätemään.

   Lainaa

  14. Likempi ahven 27.10.2022 12:59
   Tulos: -3 (31 ääntä)
   Karvas roska: Marjo oli tulossa pettämisreissusta kotiin ja sormus tipahti hissikuiluun kun kaivoi sitä rahapussista. Onneksi ymmärsi päättää parisuhteen lopulta.
   Sinähän et siis saa. Se on täysin ilmeistä.

   Lainaa

  15. Likempi ahven 27.10.2022 13:01
   Tulos: +52 (56 ääntä)
   Mustanpuhuva maahinen: Tiinalla on vähän hassuja tarinoita. Kiinteistö-/talohuolto ei todellakaan käy hissikuiluissa, vaan sen tekee hissihuolto ja rohkenen epäillä et esimerkiksi Kone ois lähtenyt uusille markkinoille tarjoten kiinteistöhuoltoa. Hissikuiluun EI ihan määräysten mukaan ole taviksilla asiaa, saati [...]
   Löytötavarat hissihuolto toimittaa tietenkin taloyhtiön huoltoon kun niitä kuilusta löytää. Se on helppoa kun huoltotilanteessa on aina talon huoltoyhtiön kaveri avaimineen paikalla. Hissihuollolla ei ole yleisavaimia eikä pääsyä sähköjakamoon.

   Lainaa

  16. Urhea Pussieläin 27.10.2022 13:21
   Tulos: +73 (77 ääntä)
   Karvas roska: Marjo oli tulossa pettämisreissusta kotiin ja sormus tipahti hissikuiluun kun kaivoi sitä rahapussista. Onneksi ymmärsi päättää parisuhteen lopulta.
   Tai sitten on töissä paikassa, jossa ei saa pitää koruja, mutta oli unohtanut jättää korut kotiin töihin lähtiessä. Terveisin tällainen työläinen, joka vastaavassa tapauksessa on hyvinkin pistänyt korut rahapussin kolikkotaskuun talteen. Vaikken vieraissa juoksekaan, niin sormus on silti useammin poissa sormesta kun mitä se on sormessa. En vaan jaksa/muista sitä jatkuvasti vekslata ees taas, kun töissä en voi koruja käyttää. Mies ei taida omaansa käyttää ollenkaan, kun paljon harasteidensa kanssa näpertelee ja sormus on silloin vaan tiellä tai suorastaan jopa vaarallinen.

   Lainaa

  17. Tulos: -24 (72 ääntä)
   Ei kyllä heru nyt sympatiaa etätyöläiselle. Voi kamala, saa istua omassa kodissaan ja saa palkkaa siitä.

   Lainaa

  18. Tulos: +17 (25 ääntä)
   Voi ei, mikä todennäköisyys että toi kuuloke just tipahtaa tossa kohtaa! 😑

   Lainaa

  19. Karvas roska 27.10.2022 14:23
   Tulos: -52 (62 ääntä)
   Urhea Pussieläin: Tai sitten on töissä paikassa, jossa ei saa pitää koruja, mutta oli unohtanut jättää korut kotiin töihin lähtiessä. Terveisin tällainen työläinen, joka vastaavassa tapauksessa on hyvinkin pistänyt korut rahapussin kolikkotaskuun talteen. Vaikken vieraissa juoksekaan, niin sormus on silti [...]
   Ei. Kyllä tässä oli kyseessä pettämisreissu. Luultavasti vielä ”vahingossa” tippui hissikuiluun. Toivottavasti mies ei joutunut kovin kauaa kärsimään Marjon kieroilusta.

   Lainaa

  20. Tulos: +36 (44 ääntä)
   Laura: Voi ei, mikä todennäköisyys että toi kuuloke just tipahtaa tossa kohtaa! 😑
   Kaikki, mikä voi mennä pieleen, menee.

   Lainaa

  21. Brutaali luumu 27.10.2022 15:06
   Tulos: +52 (54 ääntä)
   Mustanpuhuva maahinen: Tiinalla on vähän hassuja tarinoita. Kiinteistö-/talohuolto ei todellakaan käy hissikuiluissa, vaan sen tekee hissihuolto ja rohkenen epäillä et esimerkiksi Kone ois lähtenyt uusille markkinoille tarjoten kiinteistöhuoltoa. Hissikuiluun EI ihan määräysten mukaan ole taviksilla asiaa, saati [...]
   Jaa. Kyllä mun avaimet kävi meidän huoltomies hissikuilun pohjalta kaivamassa. Ehkä se olikin sitten unta.

   Lainaa

  22. Tulos: -35 (45 ääntä)
   Joo ei se suhde ole kovin hyvissä kantimissa jos sormuskin on jo siirretty lompakkoon.

   Lainaa

  23. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Pahamaineinen oppilas: Vaatii kyllä eräänlaista taitoa sekin jos rakennusvaiheessa tarkastajakaan ei huomaa että jotain puuttuu, tai jokin on puutteellista. Ei siitä tavarahissistä hirveä hyöty olisi jos autot ei kuitenkaan sovi sinne pysäköintilaitokseen, mutta tavarahissi kuitenkin on aika iso laitos niin tosiaan kuvittelisi että joku huomaa jos sellaista ei ole.
   Jotenkin turkulaisempaa olisi se hissi, jota täyttämään tarkoitetut autot ei halliin

   Lainaa

  24. Sovelias järvisieni 27.10.2022 19:28
   Tulos: +46 (50 ääntä)
   Karvas roska: Ei. Kyllä tässä oli kyseessä pettämisreissu. Luultavasti vielä ”vahingossa” tippui hissikuiluun. Toivottavasti mies ei joutunut kovin kauaa kärsimään Marjon kieroilusta.
   Taidat olla meedio, kun tuolla perusteella tiedät henkilön yksityiselämästä ja huomaat, että pettää. Ei ole mitenkään erikoista, että niitä kihlasormuksia ei pidetä 24/7. Tietyissä töissä ei saa niitä pitää eikä kaikissa harrastuksissakaan kannata. Esimerkiksi tankotanssin ja rengastrapetsin ajaksi pitää ottaa pois tai sekä tanko/rengas, että sormus kärsivät. Ei kannata ruveta analysoimaan sellaisten ihmisten elämäntilannetta, joita ei tunne 🙈

   Lainaa

  25. Nuutunut kivi 27.10.2022 21:03
   Tulos: +37 (37 ääntä)
   Sovelias järvisieni: Taidat olla meedio, kun tuolla perusteella tiedät henkilön yksityiselämästä ja huomaat, että pettää. Ei ole mitenkään erikoista, että niitä kihlasormuksia ei pidetä 24/7. Tietyissä töissä ei saa niitä pitää eikä kaikissa harrastuksissakaan kannata. Esimerkiksi tankotanssin ja rengastrapetsin [...]
   Ei kun kyllä se pettää jos edes joskus ottaa sormuksen pois. Ihan mistä syystä tahansa.

   Lainaa

  26. Nuutunut kivi 27.10.2022 21:05
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Karvas roska: Ei. Kyllä tässä oli kyseessä pettämisreissu. Luultavasti vielä ”vahingossa” tippui hissikuiluun. Toivottavasti mies ei joutunut kovin kauaa kärsimään Marjon kieroilusta.
   Yritäppä tahallasi pudottaa jotain tuollaisesta raosta. Saat hetken tiputella ennenkuin osuu.

   Lainaa

  27. Karvas roska 27.10.2022 21:20
   Tulos: -18 (24 ääntä)
   Nuutunut kivi: Yritäppä tahallasi pudottaa jotain tuollaisesta raosta. Saat hetken tiputella ennenkuin osuu.
   Kyllä se ihan ekalla sinne menee, kun vaivautuu vähän kyykistymään.

   Lainaa

  28. Karvas roska 27.10.2022 21:24
   Tulos: -40 (42 ääntä)
   Sovelias järvisieni: Taidat olla meedio, kun tuolla perusteella tiedät henkilön yksityiselämästä ja huomaat, että pettää. Ei ole mitenkään erikoista, että niitä kihlasormuksia ei pidetä 24/7. Tietyissä töissä ei saa niitä pitää eikä kaikissa harrastuksissakaan kannata. Esimerkiksi tankotanssin ja rengastrapetsin [...]
   Ei tarvitse olla kuin hyvä hajuaisti. Tuossa haisee pettäminen kilometrien päähän.

   Lainaa

  29. Sievistelevä mansikka 27.10.2022 23:51
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Turku 😅 Miten meni noin niinkun omasta mielestä.

   Lainaa

  30. Tulos: +29 (33 ääntä)
   Karvas roska: Marjo oli tulossa pettämisreissusta kotiin ja sormus tipahti hissikuiluun kun kaivoi sitä rahapussista. Onneksi ymmärsi päättää parisuhteen lopulta.
   Tiesitkö että aika monet joutuu ottamaan töiden takia ja vaikka treenin ajaks yms sormukset pois. Ei kaikessa oo kyse pettämisestä :D

   Lainaa

  31. Leimattu biisoni 28.10.2022 4:27
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Pettämisreissulla sitä sormusta tuskin muistaa kiihkoissaan poistaa, eikä kannatakaan, kun sitten kuitenkin unohtuisi ja tulisi selittämistä. Harvaa miestä haittaa, että nainen on varattu ja monista se on vain plussakin. Suht monissa töissä ja harrastuksissa taas korut täytyy turvallisuus- tai hygieniasyistä poistaa.

   Lainaa

  32. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Pahamaineinen oppilas: Vaatii kyllä eräänlaista taitoa sekin jos rakennusvaiheessa tarkastajakaan ei huomaa että jotain puuttuu, tai jokin on puutteellista. Ei siitä tavarahissistä hirveä hyöty olisi jos autot ei kuitenkaan sovi sinne pysäköintilaitokseen, mutta tavarahissi kuitenkin on aika iso laitos niin tosiaan kuvittelisi että joku huomaa jos sellaista ei ole.
   Tarkastajathan katsoo vain että rakennetaan niinkuin on piirustuksiin merkitty. Jos tavarahissiä ei ole merkitty piirustuksiin, niin mitenkä sellaista osaa silloin kaivatakkaan.

   Lainaa

  33. Sievistelevä mansikka 28.10.2022 21:08
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Jusa: Tarkastajathan katsoo vain että rakennetaan niinkuin on piirustuksiin merkitty. Jos tavarahissiä ei ole merkitty piirustuksiin, niin mitenkä sellaista osaa silloin kaivatakkaan.
   Voisi ainakin toivoa että joku on ne piirustuksetkin tarkastanut ennen rakennusluvan myöntämistä.

   Lainaa

  34. Mustanpuhuva maahinen 29.10.2022 7:21
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   Likempi ahven: Löytötavarat hissihuolto toimittaa tietenkin taloyhtiön huoltoon kun niitä kuilusta löytää. Se on helppoa kun huoltotilanteessa on aina talon huoltoyhtiön kaveri avaimineen paikalla. Hissihuollolla ei ole yleisavaimia eikä pääsyä sähköjakamoon.
   Hissihuollolla on reittiavaimet kiinteistöihin. Yleensä ovat putkilukoissa talon seinässä. Huoltoyhtiön kaveria näkyy korkeintaan esson baarissa lounasaikaan.

   Lainaa

  35. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Koko tuo Toriparkki-hanke on kyllä kaikkein läpinäkyvin koijaus, mikä edes kaikista vastaavista koijauksistaan hyvin tunnetussa Turussa on koskaan puhallettu läpi. Siinähän ei siis jää enää kuin pienen pieni aste-ero siihen että ihan avoimesti myönnettäisiin että joo, me ajettiin tämmöinen Toriparkki läpi et meidän kaverit ja kaverien kaverit tienais sen rakentamisella (huom. ei siis parkkihallilla itsellään, se ei ollut koskaan tarkoitus vaan tuottaa jättitappiota koko ajan, niinkuin oli täysin arvattavissakin) fyrkkaa ja sit ne niinku kierrättää osan siitä fyrkasta meille, se on niinku diili. Ja nää perusteet millä me alunperin saatiin tää rakennushanke läpi, ne on oikeesti ihan eri perusteet kuin mitä me täs niinku haettiin, joten me tietysti rakennettiin se sit sen mukaan mitä ite haluttiin. Silleen. Ja siltikin turkulaiset kerran toisensa jälkeen äänestävät uskollisesti nämä samoista koijauksista jo tunnetut, jopa tuomioita saaneet, koijarit takaisin päättäviin elimiin käyttämään kaupunkilaisten rahat vastaavanlaisiin koijauksiin myös tulevaisuudessa. No, kaipa voidaan sanoa että turkulaisilla on sellaiset päättäjät kuin mitä he ansaitsevat.

   Lainaa

  36. Hävytön ämpäri 30.10.2022 0:27
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   Harjaton ahma: Kuka ihme antaa dna-näytteensä jonkun firman käyttöön tuosta vain? Sama ihminen varmaan surffaa netissä ilman VPN:ää ja hyväksyy automaattisesti kaikki evästeet.
   Niinpä. Ihmiset eivät taida tiedostaa mitä kaikkea tietoa perimästä voi saada ja sitä tietoa ei voi muuttaa kuten voi vaikkapa hetun tai salasanat. Esim. vakuutusyhtiöitä ja potentiaalisia työnantajia voi kovasti kiinnostaa mitä piilossa olevia terveysrasitteita ihmisillä on. Lisäksi perimätietosi ei ole täysin oma asiasi, se on suurimmalta osin samaa kuin lähiomaisillasi joten sen tiedon leviäminen vääriin käsiin ei ole pelkästään oma murheesi! Lapsesi saattavat tulevaisuudessa kirota sitä päivää jolloin teit sopimuksen MyHeritagen kanssa...

   Lainaa

  37. Laskelmoiva lohikäärme 30.10.2022 10:45
   Tulos: -11 (17 ääntä)
   Harjaton ahma: Kuka ihme antaa dna-näytteensä jonkun firman käyttöön tuosta vain? Sama ihminen varmaan surffaa netissä ilman VPN:ää ja hyväksyy automaattisesti kaikki evästeet.
   Varo! "Ne" kyttää sua sängyn alta! Kiristä vähän foliohattuasi. P.S. Sinun VPN:n jäljet johtavat VAIN SINUUN!!!

   Lainaa

  38. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Impotentti kurkku: Turun kaupungin olisi pitänyt hieman tarkemmin katsoa kenellä teettää työn. Jyväskylässä on silta joka on rakennettu vahingossa.
   Mikä silta siellä?

   Lainaa

  39. Naimaton laama 31.10.2022 13:23
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Jeba: Tiesitkö että aika monet joutuu ottamaan töiden takia ja vaikka treenin ajaks yms sormukset pois. Ei kaikessa oo kyse pettämisestä :D
   Niin tai tutkimusten, olisi jännä mennä magneettikuvaukseen sormus sormessa.

   Lainaa

  40. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Kaveri tiputti jääkiekkomailansa hissikuiluun.

   Lainaa

  41. Soinnikas herne 1.11.2022 2:54
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Impotentti kurkku: Turun kaupungin olisi pitänyt hieman tarkemmin katsoa kenellä teettää työn. Jyväskylässä on silta joka on rakennettu vahingossa.
   Jos puhut siitä Tourulassa olevasta, niin sitä ei rakennettu vahingossa vaan siitä piti tulla rautatiesilta. "Silta rakennettiin Kankaan paperitehtaan mahdollisen laajentumisen tarpeisiin 1980-luvulla, kun Rantaväyläkin rakennettiin. Kun Rantaväylää suunniteltiin 1980-luvun alkupuolella, väylän linjaus kulki Tourulassa monin paikoin tehtaan mailla ja heikensi sen kulkuyhteyksiä. Keski-Suomen tiepiiri sopi paperitehtaan kanssa, että tiepiiri rakentaa toisen rautatiesillan tehtaalle, jottei Rantaväylän rakentaminen olisi vuosikaupalla venynyt tehtaan tekemän kaavamuutoksen takia. Tehdas ei koskaan laajentunut ja näin ollen tavarajunan painon kestäväksi rakennetulle betonisillalle ei löytynyt enää käyttöä. Kankaan asuinalueen liikennejärjestelyissä silta on jo merkitty purettavaksi."

   Lainaa

  42. Tilattava tuhatjalkainen 29.11.2022 20:17
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   jukkapalmu: Joo ei se suhde ole kovin hyvissä kantimissa jos sormuskin on jo siirretty lompakkoon.
   Raskaana ollessani minun piti ottaa sormukset pois, kun sormet oli niin turvoksissa. Pidin sormuksia kaulaketjussa. 
   Eräs läheiseni on töissä, missä ei mitään koruja sallita. 
   Maalatessa ja leipoessa otan sormukset pois.
   Jollakin voi olla niin kuiva iho, ettei voi sillä hetkellä pitää sormusta. 
   Ihmisillä voi olla useita syitä, miksei ole sormus sillä hetkellä sormessa, eikä se heti tarkoita että on pettämässä. Tietysti sormuksen voi vaikka tatuoida, niin ei voi ottaa enää pois. 

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asema, dna, dna-testi, etätyöt, hissi, kauppatori, kuva, myhertitage, sormus, tavarahissi, tori, toriparkki, turku

 • Uusimmat

 • Kategoriat