Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 592

Tiedoksi kaikille ystäville: Minä määrään aikataulunne.
Sekalaisia, osa 592

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 95 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Ylpeä kirjohylje 13.10.2022 0:19
   Tulos: +643 (657 ääntä)
   Hannulle tiedoksi, että nykyaikaisissa puhelimissa on älä häiritse toiminto, jonka voi laittaa salitreenin ajaksi päälle.

   Lainaa

  2. Reilu mansikka 13.10.2022 0:44
   Tulos: -178 (232 ääntä)
   Ylpeä kirjohylje: älä häiritse -toiminto
   Onko tämä sama asia kuin äänettömälle laittaminen?

   Lainaa

  3. Veneetön pomelo 13.10.2022 0:57
   Tulos: +252 (260 ääntä)
   Reilu mansikka: Onko tämä sama asia kuin äänettömälle laittaminen?
   Ei. Ainakin iPhonessa sen saa päälle esim. tunniksi. Ilmoitukset ei tule edes näytölle näkyviin, eli puhelin pysyy pimeänä. Toki näet puhelimen avatessa, jos on tullut vaikka whatsapp-viesti. Lisäksi toimintoon voi halutessaan määritellä kenen puhelut tai viestit tulee läpi äänen kanssa.

   Lainaa

  4. Karnevaali-kenguru 13.10.2022 1:38
   Tulos: +661 (663 ääntä)
   Ex luuli, että ehkäisypilleri otetaan vain silloin, kun harrastetaan seksiä. Ihmetteli, kun sanoin käyväni apteekista pillerit, että "joko ne muka loppui, eikö niitä ollut hirveä määrä!?" Minä siihen, että juu, se kolmen kuukauden satsi... "Eihän me olla joka päivä harrastettu..." Hetken aikaa tuijotettiin toisiamme, kumpikin epäuskon vallassa, mutta eri syistä.

   Lainaa

  5. Tulos: +100 (198 ääntä)
   Ylpeä kirjohylje: Hannulle tiedoksi, että nykyaikaisissa puhelimissa on älä häiritse toiminto, jonka voi laittaa salitreenin ajaksi päälle.
   Miksi se puhelin otetaan sinne edes mukaan?

   Lainaa

  6. Tulos: +118 (164 ääntä)
   Miten tyhmiä ihmiset oikeen voi olla?

   Lainaa

  7. Vivahteeton marsu 13.10.2022 5:54
   Tulos: -35 (97 ääntä)
   Fredrikin vitsi ei ole kovin hauska..

   Lainaa

  8. Poistettava maksamato 13.10.2022 6:16
   Tulos: +149 (173 ääntä)
   Haha. Feissarimokissakin aikoinaan oli tapaus, jossa nainen väitti kivenkovaa virtsaavansa vaginastaan. Elämässä tullut myös vastaan toinen nainen joka väitti samaa ihan oikeassa elämässä :D

   Lainaa

  9. Suomea puhuva ihminen 13.10.2022 6:17
   Tulos: -43 (67 ääntä)
   jukkapalmu: Miten tyhmiä ihmiset oikeen voi olla?
   Ja miten noi kehtaa kertoo tommosia naureskellen ja todeta, et ovat viel yheski...  😳

   Lainaa

  10. Tulos: +89 (123 ääntä)
   jukkapalmu: Miksi se puhelin otetaan sinne edes mukaan?
   Nykyään aika monella on ohjelma puhelimessa mukana. Harva niitä jaksaa paperille printtailla, tai opetella ulkoa..

   Lainaa

  11. Tulos: +143 (233 ääntä)
   Sotaisa pähkinä:  Älä ihmisiä syytä vaan V A S E M M I S T O A
   Eiköhän nämä yleensä ole oikeistolaisia bensalenkkareita, jotka on seukkaillu siitä asti kun muija on 15 ja mies 25.

   Lainaa

  12. Tulos: +256 (292 ääntä)
   Eihän se nykyaikana kun voi Googlettaa ihan mitä vain about 15 sekunnissa, ole edes hauskaa jos mies on noin helvetin ulapalla. Se on vaan tunkkasta "minä katson urheilua ja piereskelen en halua tietää tyttöjen jutuista" asennevammaa. Samat "äijät" jotka _ei vaan osaa_ ostaa minkäänlaisia naisten hygieniatuotteita.

   Lainaa

  13. Tulos: +115 (119 ääntä)
   Hanulle vinkki, jätä puhelin pukukaappiin, jos et uskalla jättää kotiin. Siellä se ei häiritse, yksinkertaista.

   Lainaa

  14. Tulos: +104 (112 ääntä)
   jukkapalmu: Miten tyhmiä ihmiset oikeen voi olla?
   Äärettömän tyhmiä/typeriä.
   Ihmisten tyhmyys/typeryys on paras äärettömän määritelmä.

   Lainaa

  15. Tulos: +110 (114 ääntä)
   jukkapalmu: Miksi se puhelin otetaan sinne edes mukaan?
   Jos haluaa soittaa puhelimelta musiikkia treenin aikana?

   Lainaa

  16. apinaattori 13.10.2022 7:31
   Tulos: +63 (67 ääntä)
   jukkapalmu: Miten tyhmiä ihmiset oikeen voi olla?
   Hih uskomattoman. Enkä luokittele itseeninään miksikään hirmu neroksi mut silti päivittäin joutuu samaa hämmästelemään.

   Lainaa

  17. Roosa vadelma 13.10.2022 8:03
   Tulos: +12 (84 ääntä)
   Aika käsittämätöntä, että jotkut vieläkin ottaa koomikon tamponivitsin tosissaan. Nasa ei lähettänyt ketään kahdeksi viikoksi mihinkään minkään tamponimäärän kanssa.

   Lainaa

  18. Esijännitetty puhveli 13.10.2022 8:30
   Tulos: +79 (85 ääntä)
   jukkapalmu: Miksi se puhelin otetaan sinne edes mukaan?
   Minä kannan puhelinta mukana salille, koska kuuntelen musiikkia treenatessa ja bluetooth ei ole niin kantava, että ylttäisi kuulokkeisiin pukukopeilta, saatikka kotoa asti.

   Lainaa

  19. Inertti karpalo 13.10.2022 8:41
   Tulos: +28 (82 ääntä)
   jukkapalmu: Miksi se puhelin otetaan sinne edes mukaan?
   Tätä voi kysyä vain sellainen, joka ei ole käynyt älypuhelinaikaan salilla.

   Lainaa

  20. Tulos: +145 (145 ääntä)
   Tulee aavistus että Hannu vain haluaisi, että kaverit alkavat seuraamaan hänen wa-tilapäivityksiään, jotta eivät vahingossakaan laittaisi viestiä väärään aikaan ja riskeeraisi estetyksi tulemista... Ja niitä tarkkaan seuratessaan huomioisivat, että kylläpä Hannu käy reippaasti salilla. Puheluista valittaminen vielä voisi johtua siitä, että Hannu ei tosissaan tajua että kännykän saa kyllä äänettömälle... Tai jos on sellaisia kavereita jotka tosissaan valittavat, jos ei vastaa viestiin saman tien. Mutta että ei saa laittaa viestiä edes sillä ajatuksella, että Hannu lukee sen myöhemmin? Pitäisi aina pitää asia mielessä ja vahtia, milloin Hannu palaa salilta, että viestin voi lähettää?

   Lainaa

  21. Tulos: -58 (122 ääntä)
   Tt: Eiköhän nämä yleensä ole oikeistolaisia bensalenkkareita, jotka on seukkaillu siitä asti kun muija on 15 ja mies 25.
   Tää on minusta mielenkiintoista. Sun kommenttiin tää mun varsinainen kysymus ei nyt kohdistu, vaan lainasin sitä nyt vain hyvänä esimerkkinä.
   Mitään perusteltua tai todenmukaista sisältöähän tässä sun kommentissa ei ollut, vaan kommentin ainut tarkoitus on olla ”kuittaus” ihan yhtä tyhjänpäiväiseen ”humoristiselle” v a s e m m i s t o -kommenttiin. 
   Kuitenkin peukalot on täysin eri päin. 
   Oikeiston dissaaminen vaikuttaa olevan todella huomattavasti suositumpaa kuin vasemmiston. Ja siis en vedä tätä johtopäätöstä vain näiden kahden kommentin takia vaan olen samaa ihmetellyt jonkin aikaa monessa paikassa. (Voi tietenkin olla että asiaan vaikuttaa se mitä palstoja itse satun lukemaan mutta en ainakaan itse sellaiseen oletukseen näe mitään ilmeistä syytä.) Mistä tämä johtuu, kun huomioidaan että sama mielipiteiden suhdeluku ei näy vaaliuurnilla? 

   Lainaa

  22. Voimaton tyyny 13.10.2022 8:48
   Tulos: +144 (146 ääntä)
   Roosa vadelma: Aika käsittämätöntä, että jotkut vieläkin ottaa koomikon tamponivitsin tosissaan. Nasa ei lähettänyt ketään kahdeksi viikoksi mihinkään minkään tamponimäärän kanssa.
   En tiennyt että tuosta on joku koomikkokin vitsaillut mutta oikeastihan häneltä vain kysyttiin riittääkö sata tamponia viikoksi, ei laitettu niitä kaikkia mukaan. Tuosta on puhuttu esim. tiedepodcasteissa paljon ennen tuota vitsiä.

   Lainaa

  23. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Kirsi osasi muodostaa kysymyksen joka sisältää vastauksen tuohon kysymykseen. Joko Kirsi on tavallista älykkäämpi, tai sitten hänellä kävi vain älyttömän hyvä säkä.

   Lainaa

  24. Kiltti poro 13.10.2022 9:29
   Tulos: +46 (74 ääntä)
   Banaani: Tää on minusta mielenkiintoista. Sun kommenttiin tää mun varsinainen kysymus ei nyt kohdistu, vaan lainasin sitä nyt vain hyvänä esimerkkinä. Mitään perusteltua tai todenmukaista sisältöähän tässä sun kommentissa ei ollut, vaan kommentin ainut tarkoitus on olla ”kuittaus” ihan yhtä [...]
   No johan pieraisit kunnon aivopierun. Yleensähän nämä oikeistokuittailut tulee vain vastauksena vasemmistokuittailuille (kuten tässäkin tapauksessa niinkuin itekin myönsit). Etenkin vihervasemmistofeminismi-sekoilua on kaikki kommentikentät nykyään niin pullollaan, ettei kenenkään normaalia elämää elävän aika riitä edes niihin vastailuun. Toki en tiedä onko ne jutut edes oikeiston väsäämiä.

   Lainaa

  25. Avioton hilleri 13.10.2022 9:33
   Tulos: +107 (127 ääntä)
   Banaani: Tää on minusta mielenkiintoista. Sun kommenttiin tää mun varsinainen kysymus ei nyt kohdistu, vaan lainasin sitä nyt vain hyvänä esimerkkinä. Mitään perusteltua tai todenmukaista sisältöähän tässä sun kommentissa ei ollut, vaan kommentin ainut tarkoitus on olla ”kuittaus” ihan yhtä [...]
   Olisikohan kuitenkin kyse siitä, että sinua ärsyttää oikeiston ”dissaus” ja siksi kiinnität siihen huomiota ja näet sitä kaikkialla. Menepä iltalehtien kommentteja lukemaan, kyllä siellä vasemmistoa lyödään kuin vierasta sikaa. Ja kepukin saa korvilleen kaiken aikaa, vihreistä puhumattakaan.

   Lainaa

  26. Kiltti poro 13.10.2022 9:35
   Tulos: +124 (194 ääntä)
   Mutta toi muakin kiinnostaa, miksi ihmiset äänestää oikeistoa? Etenkin lama-aikana luulis olevan päinvastoin. Ehkä ihmisillä on jotenkin sellanen ihmeellinen käsitys, että ”noi tyypit jotka on hoitaneet omat raha-asiansa hyvin varmaan osaa hoitaa Suomenkin raha-asiat hyvin”, mikä ei tietenkään pidä mitenkään paikkaansa. Nehän on siellä lähinnä varmistamassa että jatkossakin ne nimenomaan omat raha-asiat on hyvin.

   Lainaa

  27. Pehmeä jänis 13.10.2022 9:42
   Tulos: +26 (34 ääntä)
   jukkapalmu: Miksi se puhelin otetaan sinne edes mukaan?
   Hannu nyt on näitä jotka tulee sinne vaan täplää kännykkää peilin eessä.

   Lainaa

  28. Oleva muovipussi 13.10.2022 10:08
   Tulos: +104 (128 ääntä)
   Banaani: Tää on minusta mielenkiintoista. Sun kommenttiin tää mun varsinainen kysymus ei nyt kohdistu, vaan lainasin sitä nyt vain hyvänä esimerkkinä. Mitään perusteltua tai todenmukaista sisältöähän tässä sun kommentissa ei ollut, vaan kommentin ainut tarkoitus on olla ”kuittaus” ihan yhtä [...]
   Mitä olen itse vähänkään feissarimokia, erinäisiä some-kanavia tai iltalehden kommenttiosiota lukenut, niin uskallan väittää että kyllä sitä vasemmistoa "dissataan" huomattavasti enemmän. Kaikki tässä maailmassa on ensimmäisenä "vassareiden" syytä.
   Sitten kun joukkoon ujuttautuu yksi oikeistoa pilkkaava kommentti niin ilmestyy näitä Banaaneja ulisemaan miten oikeistoa pilkataan eniten tässä maassa. Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa, eikös juu.

   Lainaa

  29. Kykenemätön peura 13.10.2022 10:12
   Tulos: +68 (70 ääntä)
   Banaani: Tää on minusta mielenkiintoista. Sun kommenttiin tää mun varsinainen kysymus ei nyt kohdistu, vaan lainasin sitä nyt vain hyvänä esimerkkinä. Mitään perusteltua tai todenmukaista sisältöähän tässä sun kommentissa ei ollut, vaan kommentin ainut tarkoitus on olla ”kuittaus” ihan yhtä [...]
   Itse näen asian niin, että ensimmäinen kommentoija toi taas politiikan keskusteluun, johon se ei mitenkään päin kuulu, eikä edes hauskalla tai oivaltavalla tavalla. Jälkimmäisessä oli sentään vähän yritystä nokkeluuteen. Vaikka en sille laittanut peukkua kumpaankaan suuntaan, niin ärsytti vähemmän.

   Lainaa

  30. Attrahoiva mestari 13.10.2022 10:16
   Tulos: -37 (61 ääntä)
   Kiltti poro: Mutta toi muakin kiinnostaa, miksi ihmiset äänestää oikeistoa? Etenkin lama-aikana luulis olevan päinvastoin. Ehkä ihmisillä on jotenkin sellanen ihmeellinen käsitys, että ”noi tyypit jotka on hoitaneet omat raha-asiansa hyvin varmaan osaa hoitaa Suomenkin raha-asiat hyvin”, mikä ei [...]
   Eiköhän se ole kaikkien poliitikkojen tavoite, että ne omat raha-asiat on hyvin, ja mitäpä sitä muiden asioista...

   Lainaa

  31. Validi mansikka 13.10.2022 10:30
   Tulos: +10 (62 ääntä)
   Kiltti poro: Mutta toi muakin kiinnostaa, miksi ihmiset äänestää oikeistoa? Etenkin lama-aikana luulis olevan päinvastoin. Ehkä ihmisillä on jotenkin sellanen ihmeellinen käsitys, että ”noi tyypit jotka on hoitaneet omat raha-asiansa hyvin varmaan osaa hoitaa Suomenkin raha-asiat hyvin”, mikä ei [...]
   Tällaisena liikkuvana äänestäjänä minulla on se käsitys, että molempia tarvitaan. Pääosin korkeasti kouluttautuneessa Kokoomuksessa tunnutaan olevan paremmin perillä siitä, millaiset päätökset vahvistaa tai heikentää talouskasvua, vasemmistossa taas huolehditaan siitä, että nämä talouskasvun hedelmät jaettaisiin yhteiskunnassa mahdollisimman tasapuolisesti. Ja sitten on oikeistokonservatiivit (PS, KD ym.), joita konservatiivit äänestää koska ne on konservatiiveja.

   Lainaa

  32. Säädytön lehmä 13.10.2022 10:31
   Tulos: +79 (81 ääntä)
   Karnevaali-kenguru: Ex luuli, että ehkäisypilleri otetaan vain silloin, kun harrastetaan seksiä. Ihmetteli, kun sanoin käyväni apteekista pillerit, että "joko ne muka loppui, eikö niitä ollut hirveä määrä!?" Minä siihen, että juu, se kolmen kuukauden satsi... "Eihän me olla joka päivä harrastettu..." Hetken [...]
   Vanha tuttu, naishenkilö, söi ns. tavalliseen tapaan ehkäisypillereitä SEKÄ jälkiehkäisypillereitä jokaisen yhdynnän jälkeen… Äitinsä vielä kävi nää apteekista aina sille ostamassa.
   Myöhemmin kun on lehdistä lukenut, kuinka tällä naishenkilöllä ollut vaikka ja mitä terveydellisiä ongelmia, on tullut mietittyä et kuinkahan paljon niistä on itse aiheutettuja.

   Lainaa

  33. Asiallinen opas 13.10.2022 11:25
   Tulos: -32 (44 ääntä)
   Vivahteeton marsu: Fredrikin vitsi ei ole kovin hauska..
   Huh kaikki alapeukuttaneet siis diggaa raiskausvitsejä. Not cool.

   Lainaa

  34. Vuoden liitu 13.10.2022 11:26
   Tulos: +131 (131 ääntä)
   vituttaa ihmiset jotka valittaa siitä että soitetaan tai laitetaan sähköpostia väärään aikaan. Se on ihmisen omalla vastuulla erottaa työ- ja vapaa-aika ja käyttää henkilökohtaisissa laitteissa toimintoja jotta ei tarvitse lukea työviestejä tai vastata työpuhelimeen vapaa-ajalla. ei ole niin vaikeaa.

   Lainaa

  35. Tulos: +99 (99 ääntä)
   Poistettava maksamato: Haha. Feissarimokissakin aikoinaan oli tapaus, jossa nainen väitti kivenkovaa virtsaavansa vaginastaan. Elämässä tullut myös vastaan toinen nainen joka väitti samaa ihan oikeassa elämässä :D
   Toinen oli myös "alan ammattilainen" nainen, joka oli sitä mieltä, että nainen virtsaa klitoriksesta.
   Itse näin videon, jossa nuori mies ihnetteli, kun nainen sanoi menevänsä vessaan, vaikka oli juuri laittanut tamponin. Mies kysyi vitsillä, että tuleeko se pissa jostain maagisesta kolmannesta reiästä. Ilme oli kuin puulla päähän lyöty, kun sai tietää totuuden

   Lainaa

  36. Relevantti sateenvarjo 13.10.2022 11:30
   Tulos: +80 (82 ääntä)
   Roosa vadelma: Aika käsittämätöntä, että jotkut vieläkin ottaa koomikon tamponivitsin tosissaan. Nasa ei lähettänyt ketään kahdeksi viikoksi mihinkään minkään tamponimäärän kanssa.
   Vitsissä on totta toinen puoli; sataa tamponia ei lähetetty matkaan, mutta NASA:lta toden totta ehdotettiin sitä ensimmäiselle naisastronautille Sally Ridelle.

   Lainaa

  37. Tietön puuma 13.10.2022 11:32
   Tulos: +108 (118 ääntä)
   Validi mansikka: Tällaisena liikkuvana äänestäjänä minulla on se käsitys, että molempia tarvitaan. Pääosin korkeasti kouluttautuneessa Kokoomuksessa tunnutaan olevan paremmin perillä siitä, millaiset päätökset vahvistaa tai heikentää talouskasvua, vasemmistossa taas huolehditaan siitä, että nämä talouskasvun [...]
   Paitsi että Kokoomus ajaa jatkuvasti verohelpotuksia rikkaille, jotka 50 vuoden tutkimushistorialla ei lisää talouskasvua lainkaan. Kokoomus osaa ainoastaan antaa kuvan "taloutta ymmärtävänä" puolueena, ja luottaa siihen että äänestäjät luottaa siihen että kyllä ne tietää mitä puhuu, vaikka pienikin paneutuminen siihen miten esim. valtionvelka oikeasti toimii paljastaa että joko ne ei tiedä vittujakaan mitä ne julkisuuteen tuuttaa, tai sitten julkisuuteen tuutattu viesti on tahallista kusetusta.

   Lainaa

  38. Pahansuopa ananas 13.10.2022 11:34
   Tulos: -65 (95 ääntä)
   Banaani: Tää on minusta mielenkiintoista. Sun kommenttiin tää mun varsinainen kysymus ei nyt kohdistu, vaan lainasin sitä nyt vain hyvänä esimerkkinä. Mitään perusteltua tai todenmukaista sisältöähän tässä sun kommentissa ei ollut, vaan kommentin ainut tarkoitus on olla ”kuittaus” ihan yhtä [...]
   Koska näitä palstoja käyttävät pääasiassa nuoret. Joka ei ole nuorena vasemmistolainen, on sydämmetön. Ja joka ei vanhana oikeistolainen, on idootti. Ja oikeisto ei ole persut vaikka moni niin luuleekin.

   Lainaa

  39. Kirjoitettu mandariini 13.10.2022 11:39
   Tulos: -70 (82 ääntä)
   Tt: ...Samat "äijät" jotka _ei vaan osaa_ ostaa minkäänlaisia naisten hygieniatuotteita.
   Käy sä ostamassa moottoriöljyä.

   Lainaa

  40. Tulos: -5 (43 ääntä)
   Oleva muovipussi: Mitä olen itse vähänkään feissarimokia, erinäisiä some-kanavia tai iltalehden kommenttiosiota lukenut, niin uskallan väittää että kyllä sitä vasemmistoa "dissataan" huomattavasti enemmän. Kaikki tässä maailmassa on ensimmäisenä "vassareiden" syytä. Sitten kun joukkoon ujuttautuu yksi [...]
   Miksi minun kommenttini oli ”ulinaa” jos sinun vastaava näkemys (toisin päin vain) ei ollut? Miksi sellaista mielipidettä, josta ei pidä, täytyy haukkua ulinaksi?

   Lainaa

  41. Kirpeä Ahven 13.10.2022 12:09
   Tulos: -76 (88 ääntä)
   Karnevaali-kenguru: Ex luuli, että ehkäisypilleri otetaan vain silloin, kun harrastetaan seksiä. Ihmetteli, kun sanoin käyväni apteekista pillerit, että "joko ne muka loppui, eikö niitä ollut hirveä määrä!?" Minä siihen, että juu, se kolmen kuukauden satsi... "Eihän me olla joka päivä harrastettu..." Hetken [...]
   No niin kyllä luulin minäkin... tai että siinä on joku muutaman päivän vaikutusaika. Sekin oli yllätys että niihin vaaditaan resepti. Mistäs näitä miehet voisi tietää ennen kuin pidenpään on seurustellutnaisen kanssa?

   Lainaa

  42. Tulos: -22 (32 ääntä)
   Avioton hilleri: Olisikohan kuitenkin kyse siitä, että sinua ärsyttää oikeiston ”dissaus” ja siksi kiinnität siihen huomiota ja näet sitä kaikkialla. Menepä iltalehtien kommentteja lukemaan, kyllä siellä vasemmistoa lyödään kuin vierasta sikaa. Ja kepukin saa korvilleen kaiken aikaa, vihreistä puhumattakaan.
   No minua ”ärsyttää” ylipäänsä asiavirheet, ei ole minulle henk koht väliä kohdistuvatko ne mihin puolueeseen. Sinänsä asia voisi teoriassa olla noinkin kuin sanot, siis ihmisten kohdalla yleisestikin, mutta voisi olla toisinkin päin, eli että huomioisi enemmän juuri sitä dissausta jota enemmän _kannattaa_. Eli tuo johtopäätöksesi on vain yksi selitysmalli muiden joukossa.
   Iltalehtien kommentit ovat eri asia, minä en tarkoittanut niitä. (Ja tämän toki itse jätin erittelemättä alunperin.) lehtien mp-palstoilla reagoidaan uutisiin ja koska uutisissa korostuu varsinkin tässä maailmantilanteessa vasemmistopoliittinen reagointi (jolla minustakin ikään kuin luontevinta vaikuttaa olevan reagoida kriisitilanteisiin, koska totta kai lyhyellä tähtäimellä pitää ensimmäisenä huolehtia niistä joiden rahat loppuvat juuri nyt), mihin osa ihmisistä (siis oikeistolaiset) reagoivat kiukulla. Se voi selittää osaltaan iltalehtien palstoja?
   Joka tapauksessa, kaikkia puolueita lyödään kuin vierasta sikaa.

   Lainaa

  43. Tulos: -8 (24 ääntä)
   Kiltti poro: No johan pieraisit kunnon aivopierun. Yleensähän nämä oikeistokuittailut tulee vain vastauksena vasemmistokuittailuille (kuten tässäkin tapauksessa niinkuin itekin myönsit). Etenkin vihervasemmistofeminismi-sekoilua on kaikki kommentikentät nykyään niin pullollaan, ettei kenenkään normaalia [...]
   No kerroin vain oman havaintoni ja sanoin jo alunperin että voi olla, että tähän vaikuttaa se mitä palstoja kukakin lukee. Totta kai saatan olla väärässä jos oikeasti kerättäisiin kattava otanta palstoilta.
   Joka tapauksessa ajattelen että kaikki puolueet saavat kyllä osansa.

   Lainaa

  44. Hatara pohatta 13.10.2022 12:22
   Tulos: -69 (71 ääntä)
   Kirsi, pinta-alan laskemiseen tarvitaan myös sen toisen sivun pituus. 10,5 metriä kertaa x metriä kokoisen huoneen pinta-ala on 10,5 kertaa x neliömetriä.

   Lainaa

  45. Tulos: -26 (38 ääntä)
   Kiltti poro: Mutta toi muakin kiinnostaa, miksi ihmiset äänestää oikeistoa? Etenkin lama-aikana luulis olevan päinvastoin. Ehkä ihmisillä on jotenkin sellanen ihmeellinen käsitys, että ”noi tyypit jotka on hoitaneet omat raha-asiansa hyvin varmaan osaa hoitaa Suomenkin raha-asiat hyvin”, mikä ei [...]
   Minusta kaikkien puolueiden pitäisi tehdä jotain toisin auttaakseen ihmisiä oikeasti ymmärtämään perustelut omiin kantoihinsa.
   Tuossa sinulla esim oli minun mielestä selvä asiavirhe: ei oikeistolainen perusajatus ole se, että osa ihmisistä saisi määräävästä asemasta käsin varmistaa vain oman hyvinvointinsa muiden kustannuksella. Ja tämä ei ole kannanotto sen puolesta tai vastaan, vaan kyseessä on jokaisen oma arvovalinta, mutta sanon tämän vain koska ei ole myöskään vasemmistolaisten hyväksi ymmärtää oikeisto väärin, eikä tietenkään toisinkaan päin. 
   Puolestaan yksilöitä ja ryhmiä (kuten yksittäisiä poliitikkoja ja puolueita), jotka haluavat pönkittää omaa asemaansa, löytyy ihan yhtä lailla joka laidalta. 

   Lainaa

  46. Kirpeä Ahven 13.10.2022 12:25
   Tulos: +15 (23 ääntä)
   Kiltti poro: No johan pieraisit kunnon aivopierun. Yleensähän nämä oikeistokuittailut tulee vain vastauksena vasemmistokuittailuille (kuten tässäkin tapauksessa niinkuin itekin myönsit). Etenkin vihervasemmistofeminismi-sekoilua on kaikki kommentikentät nykyään niin pullollaan, ettei kenenkään normaalia [...]
   Tämän takia jätän suuren osan poliittisista kommentoinneista omaan arvoonsa. 95 % on pelkkää tyhjän päivästä mölinää, jonka lukeminen lähinnä tyhmentää ihmisiä. Se loppu 5 % jossa on joku pointtikin, ei taas tunnu kiinnostavan juuri ketään, koska asian ymmärtäminen ja siihen vastaaminen vaatii yleensä jonkin verran aivokapasiteetin hyödyntämistä. Usein se oman mielipiteen (ja oman "älykkyyden"?) julkituominen on pääasia. Sekä omanarvontunnon kohottaminen. Ei järkevä tahi tavoitteellinen keskustelu aiheesta.

   Lainaa

  47. Tulos: +1 (19 ääntä)
   Ylpeä kirjohylje: Hannulle tiedoksi, että nykyaikaisissa puhelimissa on älä häiritse toiminto, jonka voi laittaa salitreenin ajaksi päälle.
   On se ollut olemassa ihan ekoista kämmenen kokoisista mobiilipuhelimista lähtien. En tiedä oliko niissä salkun mallisissa, mutta  en ihmettele vaikka olisikin ollut.

   Lainaa

  48. Kasapäin simpanssi 13.10.2022 12:46
   Tulos: +41 (47 ääntä)
   Tapailin joskus yhtä naista (n.40v), joka oli ollut parisuhteessa aikaisemmin ja kumppaneita jonkin verran. Hän halusi kerran tulla katsomaan, kun olin kusella. Hämmästys oli suuri, kun hänelle selvisi, että pissa tulee samasta reiästä, kuin sperma.

   Lainaa

  49. Pahansuopa ananas 13.10.2022 12:57
   Tulos: -55 (57 ääntä)
   Kiltti poro: Mutta toi muakin kiinnostaa, miksi ihmiset äänestää oikeistoa? Etenkin lama-aikana luulis olevan päinvastoin. Ehkä ihmisillä on jotenkin sellanen ihmeellinen käsitys, että ”noi tyypit jotka on hoitaneet omat raha-asiansa hyvin varmaan osaa hoitaa Suomenkin raha-asiat hyvin”, mikä ei [...]
   Jotkut ymmärtää miten lama saadaan loppumaan

   Lainaa

  50. Pahansuopa ananas 13.10.2022 13:01
   Tulos: -24 (42 ääntä)
   Oleva muovipussi: Mitä olen itse vähänkään feissarimokia, erinäisiä some-kanavia tai iltalehden kommenttiosiota lukenut, niin uskallan väittää että kyllä sitä vasemmistoa "dissataan" huomattavasti enemmän. Kaikki tässä maailmassa on ensimmäisenä "vassareiden" syytä. Sitten kun joukkoon ujuttautuu yksi [...]
   Itse olen huomannut feissarimokien kommentit huomattavasti vasemmistolaisemmiksi kuin iltapäivälehtien palstat. Niissäkin tuntuu äänessä olevan enempi äärioikeisto. Maltillisien konservatiivisia kommentteja näkyy varsin vähän. Johtunee siitä että nekin tuomitaan nopeasti "persuiluksi.

   Lainaa

  51. Karnevaali-kenguru 13.10.2022 13:06
   Tulos: +111 (113 ääntä)
   Kirpeä Ahven: No niin kyllä luulin minäkin... tai että siinä on joku muutaman päivän vaikutusaika. Sekin oli yllätys että niihin vaaditaan resepti. Mistäs näitä miehet voisi tietää ennen kuin pidenpään on seurustellutnaisen kanssa?
   Terveystiedontunnilta, ihan peruskoulusta?

   Lainaa

  52. Tulos: -25 (29 ääntä)
   Tietön puuma: Paitsi että Kokoomus ajaa jatkuvasti verohelpotuksia rikkaille, jotka 50 vuoden tutkimushistorialla ei lisää talouskasvua lainkaan. Kokoomus osaa ainoastaan antaa kuvan "taloutta ymmärtävänä" puolueena, ja luottaa siihen että äänestäjät luottaa siihen että kyllä ne tietää mitä puhuu, vaikka [...]
   Tutkimusta siitä, mikä on yksittäisen puolueen yksittäinen talouspoliittinen vaikutus muista asioista riippumatta, ei ole koskaan voitu tehdä. Kaikkien ajamat ratkaisut joutuvat elämään kompromississa muiden - joissain tapauksissa melko vastakkaisten - ratkaisujen kanssa.
   Täysin keksitty ja tarkoituksellisen epätarkka esimerkkiskenaario:
   Puolue x haluaa keventää säännöstelyä —> säännötely kevenee niiltä osin
   Puolue y, joka kannattaa sääntelyä, haluaa kompromissina että pidetään kuitenkin kiinni osasta säännöstelyä —> säännöstelyn merkitys näillä nyt kaventuneilla alueilla KASVATTAA epäsuhtaa, jota puolue x:n ratkaisu YKSINÄÄN olisi vähentänyt
   —> vaikutus ei ole tyydyttävä kummallekaan.
   Tämän takia minkään puolueen dissaaminen yksittäisen läpi ajetun asian vuoksi ei minusta ole totuudenmukaista.

   Lainaa

  53. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Banaani: Tää on minusta mielenkiintoista. Sun kommenttiin tää mun varsinainen kysymus ei nyt kohdistu, vaan lainasin sitä nyt vain hyvänä esimerkkinä. Mitään perusteltua tai todenmukaista sisältöähän tässä sun kommentissa ei ollut, vaan kommentin ainut tarkoitus on olla ”kuittaus” ihan yhtä [...]
   Eri puolueiden kannattajat käyvät äänestämässä eri aktiivisuudella. Oikeistolla myös on käytännössä noin kaksi suositumpaa puoluetta, vasemmiston äänet jakautuu useille pienpuolueille. Vihreät on vähän villikortti, joka vetää äänestäjiä molemmilta puolilta, nykyään Demaritkin alkaa olla melko keskellä ja vetää molemmista suunnista, minkä nyt milloinkin vetää. Vasemmistopuolueet myös ovat suosittuja nuorten keskuudessa ja nuoret äänestävät yleisesti vähemmän aktiivisesti.

   Lainaa

  54. Itseasiassa 13.10.2022 13:53
   Tulos: +66 (66 ääntä)
   Säädytön lehmä: Vanha tuttu, naishenkilö, söi ns. tavalliseen tapaan ehkäisypillereitä SEKÄ jälkiehkäisypillereitä jokaisen yhdynnän jälkeen… Äitinsä vielä kävi nää apteekista aina sille ostamassa. Myöhemmin kun on lehdistä lukenut, kuinka tällä naishenkilöllä ollut vaikka ja mitä terveydellisiä ongelmia, [...]
   Ainakin itse kun olen joskus hakenut jälkiehkäisypillereitä, on apteekissa joka kerta kysytty onko niitä tullut otettua lähiaikoina ja varmistettu muutenkin ettei niitä ole tarkoitettu jatkuvaan käyttöön. Onkohan eri kaupunkien apteekeissa eri käytännöt vai miksi joku ei ole huomannut apteekissa, ettei niitä tarvitse popsia jatkuvasti. Tai mistä tiedän kuinka usein tämä tapaus harrasti seksiä, pari kertaa vuodessa ei varmaan apteekissakaan haittaa.

   Lainaa

  55. Tulos: +56 (70 ääntä)
   Poliittinen väittely saatiin aikaiseksi. Kukaan ei kuitenkaan mistään puolelta kieltänyt etteikö ne oikeistolaiset 25v bensalenkkarit seurustelisi teinien kanssa. Jostain samaa mieltä sentään.

   Lainaa

  56. Hämärä maahinen 13.10.2022 14:44
   Tulos: +30 (30 ääntä)
   jukkapalmu: Miksi se puhelin otetaan sinne edes mukaan?
   Itellä ainakin sarjat ja painot jne excelissä ylhäällä. Eräkello kännykässä nyrkkeillessä yksin. Ja musiikki tulee puhelimesta. Eipä kyllä häiritse viestit ja jos häiritsee niin elä häiritse tila toimii.

   Lainaa

  57. Pliisu mango 13.10.2022 15:27
   Tulos: -5 (7 ääntä)
   Vivahteeton marsu: Fredrikin vitsi ei ole kovin hauska..
   Olen hirmu pahoillani

   Lainaa

  58. Tulos: +71 (71 ääntä)
   Exä seurustelun alkuaikoina, kun asuttiin vielä eri osoitteissa, kilahti siitä että olin kommentoinut sen fb-postauksia kun se oli nukkumassa (puhelin päästi ilmoitus-klingahduksen ja herätti). Menin aika sanattomaksi, enkä uskaltanut edes ehdottaa että laittaa puhelimen äänettömälle tai jotain (en silloin yli kymmenen vuotta sitten edes omistanut kännykkää jolla pääsisi faceen, tai ainakaan en koskaan käyttänyt kännykkää face-hommiin, joten ei hajuakaan asetuksista, mutta äänettömälle osasin kännykän laittaa!...) Pidin sitten vaan huolen siitä että tiedän sen työvuorot että tiedän milloin voi kommentoida ja milloin ei... Olisinpa jo silloin tajunnut että kuinka paha merkki alkavalle suhteelle se oli, ja juossut karkuun sitä naista.

   Lainaa

  59. Kirpeä Ahven 13.10.2022 16:18
   Tulos: -62 (78 ääntä)
   Karnevaali-kenguru: Terveystiedontunnilta, ihan peruskoulusta?
   Jaa olisikohan niin tarkkaan käsitelty... En rehellisesti sanottuna muista mitään niiltä tunneilta. Sen muistan että oli ahdistavin ja ikävin oppiaine mitä löytyy; sairauksista lukiessa tulee ties mitä outoja oireita itselle kuviteltua ja ruumiintoiminnoista huono olo. Edelleen tuntuu oudolta, että esim. vaimoni mielestä on ihan normaalia kertoa vatsan toiminnasta. Ällöttää aiheesta puhuminen, ja olenkin sanonut ettei minun tarvitse tietää asiasta. Juu, minusta ei ikinä olisi terveysalalle...

   Lainaa

  60. Herjaava persoona 13.10.2022 16:59
   Tulos: +26 (32 ääntä)
   jukkapalmu: Miksi se puhelin otetaan sinne edes mukaan?
   Useita eri arvauksia tullutkin, mutta todellisuudessa se on oltava mukana koska pitää ottaa selfieitä, joita nämä Hannut sitten jakavat muiden "riemuksi", koska kaikki kiinnostaa.

   Lainaa

  61. Koherentti ankka 13.10.2022 17:35
   Tulos: +55 (55 ääntä)
   Kirjoitettu mandariini: Käy sä ostamassa moottoriöljyä.
   Oon ostanu. Toki puoliso kertoi mitä kanisterissa pitää lukea. Toisaalta hän on sen verran fiksu, että osaa ostaa myös siteet ja tamponit, ku ostoslistassa lukee merkki ja tarkemmat speksit. Ja niin fiksu ettei osta mitä sattuu vaan laittaa vaikka kuvan hyllyltä ennemmin ku nappaa arpomalla jonkun paketin.
   Tässä kohtaa tulee mieleen aina sanonta, jonka yks opettaja oli lisännyt koepaperin ylälaitaan ennen "onnea kokeeseen!" -tekstiä:
   "Viisas kysyy ja oppii. Tyhmä ei kysy, raapii päätään ja saa tikkuja kynsien alle.

   Lainaa

  62. Veneetön pomelo 13.10.2022 19:55
   Tulos: +4 (18 ääntä)
   Toj Karin: On se ollut olemassa ihan ekoista kämmenen kokoisista mobiilipuhelimista lähtien. En tiedä oliko niissä salkun mallisissa, mutta  en ihmettele vaikka olisikin ollut.
   Ja sinulle tiedoksi, puhelimen laittaminen äänettömälle ei ole sama asia kuin älä häiritse-tila.

   Lainaa

  63. Käytetty lehmä 13.10.2022 20:16
   Tulos: +25 (29 ääntä)
   Roosa vadelma: Aika käsittämätöntä, että jotkut vieläkin ottaa koomikon tamponivitsin tosissaan. Nasa ei lähettänyt ketään kahdeksi viikoksi mihinkään minkään tamponimäärän kanssa.
   Ei lähettäny ei mutta meinasivat.
   Ja se oikea syyhän on se ettei kukaan tiennyt miten kuukautiset käyttäytyy painottomassa tilassa. 

   Lainaa

  64. Tulos: -19 (27 ääntä)
   Veneetön pomelo: Ja sinulle tiedoksi, puhelimen laittaminen äänettömälle ei ole sama asia kuin älä häiritse-tila.
   Käytännön kannalta niiden ainoa ero on se, että älä-häiritse-tilan asetukset pitää säätää käsin oikeanlaiseksi että sellaiset hälytykset joiden haluaa pysyvän äänettöminä myös olevat äänettömiä. Tai sama ilmaistuna ilman minun negatiivista mielipidettä kyseistä asetusta kohti, hiljainen tila hiljentää kaiken kerralla, mutta toista pystyy säätämään ja jättämään jotkut hälytykset äänellisiksi.  TLDR: Se on tasan tarkkaan sama asia.

   Lainaa

  65. Liinaton eläin 13.10.2022 21:17
   Tulos: +56 (56 ääntä)
   Kirjoitettu mandariini: Käy sä ostamassa moottoriöljyä.
   Eihän tuo ole edes paha. Nykyisin saa auton rekisterinumerolla tietää mikä öljy siihen käy. Ja esim. Motonetissä on henkilökuntaa jotka auttaa valitsemisessa. Ei sillä etteikö ohjeeksi saatua Mobil 1 Rally Formula 5W-50 voisi itsekin hyllystä löytää. Tamponeissa erona on lähinnä koko ja merkki (mikä vaikuttaa lähinnä mukavuuteen, onko minkälainen asetin tms.). Jos saa ohjeen vaikka että OB normal sininen niin pitäis osata tyhmemmänkin. Ei ole rakettitiedettä tämä.

   Lainaa

  66. Sievistelevä mansikka 13.10.2022 22:52
   Tulos: +52 (54 ääntä)
   Niin siis miehethän ei "osaa" ostaa naisten hygieniatarvikkeita koska niitä nolottaa asia. Nettitilaukseen sen oikean laittaminen kyllä sujuu, mutta kun kaupan kassalle pitäisi marssia Vuokkoset kädessä tulee se "en mä osaa, tuu ite ostaan."

   Lainaa

  67. Impotentti kurkku 14.10.2022 3:22
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Jaa olisikohan niin tarkkaan käsitelty... En rehellisesti sanottuna muista mitään niiltä tunneilta. Sen muistan että oli ahdistavin ja ikävin oppiaine mitä löytyy; sairauksista lukiessa tulee ties mitä outoja oireita itselle kuviteltua ja ruumiintoiminnoista huono olo. Edelleen tuntuu [...]
   Luulisi että jos noin kovasti pelkää kulkutauteja että pelkkä ajatus tekee pahaa niin olisi myös hereillä nimenomaan siellä terveystiedon tunnilla.
   Ja miten edes on mahdollista ettei voi kuunnella ehkäisyvälineistä kun tekee pahaa? Mikä ahdistaa? Ei sinusta enää spermaksi ole vaikka kuinka vatkaisi.
   Minua ahdistaisi enemmän jos oma mies olisi tuollainen. Onneksi ei ole vaan katsoo kyllä takapuoltani jos pyydän. Katsoi myös vieressä kun terveyskeskuksessa leikattiin varpaankynnestäni osa pois, pitkittäin kynnen sivusta ihan ettei jää epäselväksi. Oli kuulemma mielenkiintoista.

   Lainaa

  68. Hupakko katkarapu 14.10.2022 6:42
   Tulos: -45 (47 ääntä)
   "Jos ei kelpaa niin hakee sitten itse" -argumentti kelvannee tähän hygieniaostamisiinkin.

   Lainaa

  69. Vastuuton hämähäkki 14.10.2022 8:07
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Taitavat tarkoituksella laittaa Hannulle salin aikaan, ettei tartte kuulla siitä enää.

   Lainaa

  70. Leso gaselli 14.10.2022 10:46
   Tulos: -6 (12 ääntä)
   Kiltti poro: Mutta toi muakin kiinnostaa, miksi ihmiset äänestää oikeistoa? Etenkin lama-aikana luulis olevan päinvastoin. Ehkä ihmisillä on jotenkin sellanen ihmeellinen käsitys, että ”noi tyypit jotka on hoitaneet omat raha-asiansa hyvin varmaan osaa hoitaa Suomenkin raha-asiat hyvin”, mikä ei [...]
   Juuri noin, ja lisäksi tutkittu harha siitä, että köyhä ei tahdo äänestää vasemmistoa, ettei leimaa itseään köyhien puolelle.

   Lainaa

  71. Haikaileva vesinokkaeläin 14.10.2022 12:22
   Tulos: +50 (52 ääntä)
   Aikoinaan mainitsin silloiselle poikaystävälle, että mulla on raskausarpia rinnoissa. Tää katto mua ihan kauhistuneena, kun luuli että mä oon raskaana...

   Lainaa

  72. Nuutunut kivi 14.10.2022 13:06
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Hupakko katkarapu: "Jos ei kelpaa niin hakee sitten itse" -argumentti kelvannee tähän hygieniaostamisiinkin.
   "Jos ei kelpaa niin hakee sitten itse" - argumentti kelvannee tähän moottoriöjyostamisiinkin.

   Lainaa

  73. Säädytön lehmä 14.10.2022 14:19
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Itseasiassa: Ainakin itse kun olen joskus hakenut jälkiehkäisypillereitä, on apteekissa joka kerta kysytty onko niitä tullut otettua lähiaikoina ja varmistettu muutenkin ettei niitä ole tarkoitettu jatkuvaan käyttöön. Onkohan eri kaupunkien apteekeissa eri käytännöt vai miksi joku ei ole huomannut [...]
   Tätä samaa me ihmeteltiin jo silloin kavereiden kanssa. PKS alueella ihan muutama apteekki, eli tiedä sitten onko käynyt aina eri apteekeista hakemassa. 
   Vähintään kerran viikossa otti. Joskus jopa varovaisesti yritettiin vihjata, ettei je-pillereitä kuulu tuohon tahtiin popsia, mutta oltiin vain katkeria luuskia joilla itsellä ei ollut seksuaalisia kanssakäymisiä. ☺️

   Lainaa

  74. Veneetön pomelo 14.10.2022 17:38
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Toj Karin: Käytännön kannalta niiden ainoa ero on se, että älä-häiritse-tilan asetukset pitää säätää käsin oikeanlaiseksi että sellaiset hälytykset joiden haluaa pysyvän äänettöminä myös olevat äänettömiä. Tai sama ilmaistuna ilman minun negatiivista mielipidettä kyseistä asetusta kohti, hiljainen tila [...]
   No kun ei ole sama asia. Älä häiritse tilassa ei edes näyttöön syty valo tai tule ilmoitusta. Ja tuo tiettyjen puhelujen läpi tuleminen on erittäin iso ja tärkeä poikkeus. Esim. yövuoron jälkeen nukkuessa, en päästä läpi kuin polkupyörällä koulussa käyvän ala-asteikäisen lapseni puhelut. Eli saan nukkua rauhassa, mutta hätätilanteessa lapsi saa minuun yhteyden.

   Lainaa

  75. Lihava soturi 14.10.2022 20:36
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Poistettava maksamato: Haha. Feissarimokissakin aikoinaan oli tapaus, jossa nainen väitti kivenkovaa virtsaavansa vaginastaan. Elämässä tullut myös vastaan toinen nainen joka väitti samaa ihan oikeassa elämässä :D
   Mäkin luulin näin, mutta olin sillon ehkä 11v. Tai en varmaan tiennyt mitään vaginasta, luulin sen vaan olevan se kusireikä.

   Lainaa

  76. Rääkivä koala 14.10.2022 20:50
   Tulos: -5 (9 ääntä)
   Hupakko katkarapu: "Jos ei kelpaa niin hakee sitten itse" -argumentti kelvannee tähän hygieniaostamisiinkin.
   Ilmeisesti ei kelpaa. Mutta sepä ei yllättänyt.

   Lainaa

  77. Pumaska ihminen 14.10.2022 20:56
   Tulos: -19 (25 ääntä)
   Nuutunut kivi: "Jos ei kelpaa niin hakee sitten itse" - argumentti kelvannee tähän moottoriöjyostamisiinkin.
   Sehän on selviö. Kuten siihenkin kun nainen kokkaa paskaa ruokaa. Tee itse jos ei kelpaa. Tai jos nainen on epäsiisti. Siivoa itse, myös naiset paskat Jne... Et vissiin edes ymmärtänyt että alleviivasit pointtini vaikka kuvittelit jotain muuta. Taidat olla nainen.

   Lainaa

  78. Harmaa kivi 14.10.2022 21:26
   Tulos: +11 (21 ääntä)
   Impotentti kurkku: Luulisi että jos noin kovasti pelkää kulkutauteja että pelkkä ajatus tekee pahaa niin olisi myös hereillä nimenomaan siellä terveystiedon tunnilla.Ja miten edes on mahdollista ettei voi kuunnella ehkäisyvälineistä kun tekee pahaa? Mikä ahdistaa? Ei sinusta enää spermaksi ole vaikka kuinka [...]
     Varpaankynsi mitään, haluaisin tietää, mitä tapahtuu jos tuo mies ikinä joutuisi olemaan synnytyksessä läsnä (suosittelisin oppimaan ehkäisyn tosi hyvin, koska muuten voi käydä juuri niin). Siinä on verta ja suolenpätkiä ihan keskibudjetin kauhuelokuvaa varten (ei oikeasti suolenpätkiä, mutta jälkeiset on jännä juttu). 
     Ihmettelen silti, miksi miehiä nolottaisi käydä naisten tuotteita ostamassa: eikö yleensä pidetä surullisena, jollei löydy naista jonka kanssa asua, paitsi toki jos liputtaa eri laivastolle. Ei osaa ostaa sopivia siteitä = ei kiinnostunut naisista, lohduttoman uusavuton, tai incel.
     Poliittinen argumentointi ei tunnu edes täällä olevan kovin kaunista, kun enemmän nokitellaan kuin argumentoidaan asiasta... huomauttaisin kuitenkin, että Kokoomuksen linjanvedot esim. energiapolitiikassa ovat osoittautuneet kovin virheelliseksi, ja helpompaa olisi, jos olisimme kuunnelleet Vihreitä, emmekä roikkuneet Venäjän tuonnissa. Oma lukunsa tietysti on tuo epäpuolue, Persut, jolla on enemmän erilaisia väkivalta- huume tms tuomioita kuin muilla puolueilla yhteensä. Ymmärrän esim. vihreän nuoren polttamassa kannabista, kun hän olisi sitä virallisestikin laillistamassa, mutta on tosi outoa kun lainsäätäjä haluaa säätää lakeja ja itse tehdä jotain aivan muuta. 

   Lainaa

  79. Säädötön makkara 15.10.2022 0:29
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Poistettava maksamato: Haha. Feissarimokissakin aikoinaan oli tapaus, jossa nainen väitti kivenkovaa virtsaavansa vaginastaan. Elämässä tullut myös vastaan toinen nainen joka väitti samaa ihan oikeassa elämässä :D
   Joillakin hyvin harvoilla naisilla alakerran anatomia on sellainen, että virtsaputken aukko on aivan nippa nappa emättimen suun sisäpuolella, uskokaa tai älkää. Saattaisi olla tällaisesta tapauksesta kyse, koska silloin voi tulla ilman parempaa tietoa tai asian kyseenalaistamista ajateltua, että pissaa juurikin sieltä vaginasta. Ainakin jos on nuori ja ei ole koskaan tullut sen koommin ajateltua, mistä ne muut tytöt pissaa.

   Lainaa

  80. Irstas koira 15.10.2022 1:18
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Karnevaali-kenguru: Ex luuli, että ehkäisypilleri otetaan vain silloin, kun harrastetaan seksiä. Ihmetteli, kun sanoin käyväni apteekista pillerit, että "joko ne muka loppui, eikö niitä ollut hirveä määrä!?" Minä siihen, että juu, se kolmen kuukauden satsi... "Eihän me olla joka päivä harrastettu..." Hetken [...]
   Senkin petturi :D

   Lainaa

  81. Onanoiva Onnisen Osku 15.10.2022 1:21
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Näen sialuni silmin miten Hannu pyllypunnertaa jonkun adoniksen kanssa miässalililla, kun puhelin piippaa viestiä kuin ei huomista olisi.

   Lainaa

  82. Sulava riikinkukko 15.10.2022 9:03
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   Appiukko oli saanut vahingossa päälle älä häiritse-tilan. Siinä kun ei miestä puolentoista päivään saatu kiinni, lähdettiin kaahaamaan pelko persiissä sen luo ajatuksena, että hän on kuollut kotiinsa. Onneksi tuli pimpotellessa ovelle oikein hyvässä voinnissa. Oli oikein ihmetellyt, kun ei kukaan ole mitään viestitellyt, mutta eihän puhelinta katsoessa siinä näytölläkään näkynyt luonnollisesti mitään, kuten äänetön asetuksella näkyisi. No, siinä sitten samalla reissulla laitettiin asetuksiin, että naisystävän ja lasten puhelut tulee jatkossa aina läpi, jos sama vahinko toistuisi.

   Lainaa

  83. Kiivas krokotiili 15.10.2022 10:36
   Tulos: +39 (39 ääntä)
   Ex-poikaystävä väitti naisten tulevan raskaaksi vain menkkojen aikana ja piti menkattomia päiviä "varmoina päivinä", eli turvallisina nakutella ilman ehkäisyä. Ikää hällä silloin oli kumminkin jo 18. Toivon hartaasti iän tuoneen viisautta melkein 20 vuoden aikana, kun aikoinaan ei minua uskonut.

   Lainaa

  84. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Minä olen muuten ollut elämäni aikana tasan yhden kerran yhdynnässä ilman ehkäisyä, ja syy oli tuosta päinvastainen: pidin varmoina päivinä niitä, kun ON menkat. Ei kukaan ollut niin opettanut, mutta itse järkeilin: eihän naisella periaatteessa pitäisi koskaan olla menkat ja ovulaatio samaan aikaan. Olen sittemmin antanut kertoa itselleni, että kuukautiskierroissa on aika ärjyjäkin poikkeavuuksia. Olisi kai se jotenkin mahdollisuuksien rajoissa, että juuri silloin seuraava ovulaatio tulisi rajusti etuajassa, ja lisäksi juuri ne siittiöt osuisivat olemaan tavallista pitkäikäisempiä, ja joku sinnittelisi ovulaatioon asti... Joo, ei liene kovin todennäköinen skenaario. Mutta sen jälkeen, kun tulin raskaaksi kondomista JA jälkiehkäisystä huolimatta, olen ollut valmis uskomaan aika lailla mitä tahansa.

   Lainaa

  85. Kahvitauoton puuma 16.10.2022 9:32
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Poistettava maksamato: Haha. Feissarimokissakin aikoinaan oli tapaus, jossa nainen väitti kivenkovaa virtsaavansa vaginastaan. Elämässä tullut myös vastaan toinen nainen joka väitti samaa ihan oikeassa elämässä :D
   Tiedoksi sulle, että virtsaputken pään paikka ei ole ihmisillä vakio. Toisilla naisilla se tosiaan avautuu emättimen puolelle, eikä tämä ole edes mitenkään outoa tai harvinaista. Ei miehilläkään ole aina pelkkä pyöreä kolo peniksen päässä, toisilla voi olla terska halki syntymästä saakka joko peniksen alapiolella tai peniksen pää voi olla kokonaan halki. Joskus pitkäaikainen kestokatetrihoito myös halkaisee terskan.  T:tuhansia katetroinut sairaanhoitaja

   Lainaa

  86. Tulos: -10 (14 ääntä)
   Veneetön pomelo: No kun ei ole sama asia. Älä häiritse tilassa ei edes näyttöön syty valo tai tule ilmoitusta. Ja tuo tiettyjen puhelujen läpi tuleminen on erittäin iso ja tärkeä poikkeus. Esim. yövuoron jälkeen nukkuessa, en päästä läpi kuin polkupyörällä koulussa käyvän ala-asteikäisen lapseni puhelut. Eli [...]
   Kyllä se nyt silti on ihan sama asia. Uudempi systeemi on vain kehittyneempi versio vanhasta, mutta sillä ajetaan täysin samaa asiaa.

   Lainaa

  87. Kirpeä Ahven 16.10.2022 20:50
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   Impotentti kurkku: Luulisi että jos noin kovasti pelkää kulkutauteja että pelkkä ajatus tekee pahaa niin olisi myös hereillä nimenomaan siellä terveystiedon tunnilla.Ja miten edes on mahdollista ettei voi kuunnella ehkäisyvälineistä kun tekee pahaa? Mikä ahdistaa? Ei sinusta enää spermaksi ole vaikka kuinka [...]
   Niin, en minä sanonut että kyse mistään pelosta tai ahdistuksesta kulkutautien suhteen olisi. Ei yhtään, ei stressannut koronakaan ollenkaan. Enkä sanonut myöskään että ehkäisystä keskustelu tekisi pahaa. Ei siinä ole mitään kummempaa. Ja kyllähä nyt vaimon takapuolta mielellään katsoo :) Kysymys on jostain primitiivireaktiosta. Esim. lukee vaikka rytmihäiriöistä, niin tulee heti paljon tietoisemmaksi omasta sydämen tykytyksestä, ja kun siihen keskittyy, niin alkaa tuntua olo huonolta, ikäänkuin että pysyyk se nyt varmasti rytmissä. Ja pissa, kakka jutut on yksikertaisesti ällöttäviä. Ja pilaantunut ruoka. Ajatuskin oksettaa, eikä siinäen kummemmasta ole kyse.

   Lainaa

  88. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Ja juuri tämän takia mä todella toivon että nykyään kouluissa seksuaalivalistuksessa opetetaan kaikille samat asiat! Ei niin, että tytöt menee nyt tänne huoneeseen oppimaan kuukautisista ja synnytyksestä ja pojat tuonne oppimaan erektioista ja kondomin käytöstä.

   Lainaa

  89. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Banaani: Tää on minusta mielenkiintoista. Sun kommenttiin tää mun varsinainen kysymus ei nyt kohdistu, vaan lainasin sitä nyt vain hyvänä esimerkkinä. Mitään perusteltua tai todenmukaista sisältöähän tässä sun kommentissa ei ollut, vaan kommentin ainut tarkoitus on olla ”kuittaus” ihan yhtä [...]
   Koska kaikki saa äänestää. En väitä että kaikki joilla on oikeistonielipiteitä olisi tyhmiä. Mutta oikeiston agendasta on helpompaa tehdä populistista. Joka taasen sitten uppoaa sellaiseen kansanosaan, joka ei viitsi ottaa asioista selvää. Oikeiston agenda on minäkeskeinen, vasemmisto taas pyrkii olemaan tasapuolinen kaikille.
   Parasta olisi keskitie, jossa oikeisto  krskusta ja vasemmisto tekisi yhteistyötä. Mutta sillä tavoin ei saa äänestäjiä.

   Lainaa

  90. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Nielipidė

   Lainaa

  91. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ylpeä kirjohylje: Hannulle tiedoksi, että nykyaikaisissa puhelimissa on älä häiritse toiminto, jonka voi laittaa salitreenin ajaksi päälle.
   Ite ajattelin niinkin rohkeaa ratkaisua kuin virran katkaiseminen puhelimesta.

   Lainaa

  92. Karvas karhu 21.10.2022 1:58
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Ylpeä kirjohylje: Hannulle tiedoksi, että nykyaikaisissa puhelimissa on älä häiritse toiminto, jonka voi laittaa salitreenin ajaksi päälle.
   Ei kyse ole siitä, vaan siitä, että Hannulla on loppuneet ideat, joilla kertoa, että käy salilla.

   Lainaa

  93. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Jaa olisikohan niin tarkkaan käsitelty... En rehellisesti sanottuna muista mitään niiltä tunneilta. Sen muistan että oli ahdistavin ja ikävin oppiaine mitä löytyy; sairauksista lukiessa tulee ties mitä outoja oireita itselle kuviteltua ja ruumiintoiminnoista huono olo. Edelleen tuntuu [...]
   En minäkään muista paljoa terveystiedon tunneilta, mutta kyllä sitä paljon on oppinut kun perheen ja kavereiden kanssa asiasta keskustelee, ja kun ottaa selvää asioista jotka ihmetyttää.
   Ei tarvitse hävetä jos ei jotain tiedä, kaikilla meillä on joitain aukkoja sivistyksessä. Kysy vaan rohkeasti, vaikka yllättävän moni tykkääkin mollata ns. "tyhmiä kysymyksiä".
   Mutta suosittelisin tosiaan olemaan hieman avoimempi ruumiintoimintoja kohtaan, ne on ihan normaali osa elämää ja vähän hölmöltä tuntuu ajatus että pitäisi omalta mieheltä piilotella jotain niinkin arkipäiväistä asiaa kuin vatsavaivat.
   Nimim. 10 vuotta onnellisesti naimisissa.

   Lainaa

  94. Tulos: -3 (7 ääntä)
   Toki olisi hyvä ihmisbiologian olla hallussa myös toisen sukupuolen osalta. Kuitenkin niin kauan, kun monet naiset (ja osa miehistäkin) oikeasti kuvittelee, että kortsuissa yksi koko sopii kaikille, ja vielä naureskelee miehille, jotka asian paremmin tietää, on vähän kummallista vaatia miehiltä huomattavasti monimutkaisempaa ymmärrystä naisen biologiasta. Vaikka tuota typeryyttää ikävästi tuputetaan ilmeisesti edelleen myös terveystiedon tunneilla ja vaikka jollain videolla naiset kiskoisivatkin kortsuja päähänsä tai jalkaansa, se ei todellakaan tarkoita, että se yksi koko toimii tarkoitetulla tavalla ehkäisykäytössä. Ei toimi, ja virheellisen tiedon levittäminen ja oikealle tiedolle ilkkuminen aiheuttaa ongelmia ihmisten seksielämälle ja seksuaaliterveydelle. Jos olette valmiit vaatimaan muilta, niin opetelkaa jooko itse edes tämä ja katkokaa siivet väärän "valistuksen" perinteeltä.

   Lainaa

  95. Kirpeä Ahven 24.10.2022 23:51
   Tulos: -8 (8 ääntä)
   Potatoe: En minäkään muista paljoa terveystiedon tunneilta, mutta kyllä sitä paljon on oppinut kun perheen ja kavereiden kanssa asiasta keskustelee, ja kun ottaa selvää asioista jotka ihmetyttää. Ei tarvitse hävetä jos ei jotain tiedä, kaikilla meillä on joitain aukkoja sivistyksessä. Kysy vaan [...]
   Ei kai niitä piilotella tarvitse, mutta eihän se tarkoita että asiasta keskusteltaisiin? Yleensä tuollaiset asiat vain minusta on sellaisia, ettei niistä normaalisti keskustella kuin lääkärin tai terveydenhoitajan kanssa tarvittaessa. En itseasiassa muista keskustelleeni edes vanhempieni kanssa sellaisista. Miksi olisin ottanut puheeksi edes, kun eivät vatsan toiminnoista tai muista puhuneet, tai ikinä kyselleet. Muistan lapsena, kun serkkujen luona joskus käydessä keskustelivat jotain tällaista tätini kanssa. Tuntui jotenkin ahdistavalta ja oudolta, miksi muiden kuullen vieläpä moisia puhuvat.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: anatomia, kaverit, laskea, makuupussi, miehet, naiset, neliöt, sali, salilla, väärinkäsitys, ystävät