Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puskaradio suhisee, osa 24

Yhden illan juttu päättyy erikoiseen varkauteen.
Puskaradio suhisee, osa 24

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 81 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Palkaton menninkäinen 11.10.2022 0:15
   Tulos: +320 (368 ääntä)
   Vaikkakin tulkitsen kys. emojin rukoiluna, vähän häiritsee tuo "kädet ristissä". Nuo emojin kädethän eivät ole ristissä, vaan liitettynä yhteen, rukouksen merkiksi siis myöskin, mutta..

   Lainaa

  2. Kofeiiniton peruna 11.10.2022 0:45
   Tulos: +85 (89 ääntä)
   :pray:

   Lainaa

  3. Hinaava gerbiili 11.10.2022 1:18
   Tulos: +375 (389 ääntä)
   Koska hoidettavia potilaitakin voidaan valita kiireellisyyden mukaan niin Gabrielin kaveri olisi voitu jättää hoitamatta, kun ehtii typeriä kysellä.

   Lainaa

  4. Sievistelevä mansikka 11.10.2022 1:20
   Tulos: +214 (216 ääntä)
   Kun pakko on loukkaantumisen aihetta keksiä.

   Lainaa

  5. Irstas koira 11.10.2022 1:40
   Tulos: +429 (431 ääntä)
   Yläviitosessa luulisi olevn selvyyden vuoksi eri väriset hihat. Nämä yhdessä olevat kädet on selvästi saman ihmisen.

   Lainaa

  6. Radikaali aprikoosi 11.10.2022 1:54
   Tulos: +122 (130 ääntä)
   Näitä tulkitaan niin erilailla, ettei mikään ihme, että varsinkin eri ikäiset ihmiset menevät sekaisin.

   Lainaa

  7. Radikaali aprikoosi 11.10.2022 1:55
   Tulos: +45 (51 ääntä)
   Radikaali aprikoosi: Näitä tulkitaan niin erilailla, ettei mikään ihme, että varsinkin eri ikäiset ihmiset menevät sekaisin.
   Emojien tulkitsemista tarkoitin.

   Lainaa

  8. Kaksipitkä muovipussi 11.10.2022 2:29
   Tulos: +66 (88 ääntä)
   Itadakimasu!

   Lainaa

  9. Tuenalainen haltija 11.10.2022 2:42
   Tulos: +127 (173 ääntä)
   Palauttakaa se entinen sininen väri, tää nykyinen on liian kirkas!

   Lainaa

  10. Kahvia juova hiiri 11.10.2022 4:22
   Tulos: +179 (193 ääntä)
   Ja minä kun oon ihmetellyt että kuka helkkari vastustaa hoitajien lakkoa – nyt selvisi sekin. Vasta oli pandemia, hehkutettiin kuinka tärkeitä on hoitajat ja selkään taputeltiin. Mutta että lisää palkkaa, työvoimaa ja järkevät työolot? No joku roti sentään! Mut hei kiitti kun teette tärkeää työtä. Kyllä hajoo pää tähän meininkiin.

   Lainaa

  11. Veneetön pomelo 11.10.2022 4:53
   Tulos: +38 (146 ääntä)
   Minua ei emojit niinkään häiritse surullisten uutisten yhteydessä. Sen sijaan kun joku suomalainen ihminen kuolee, tosi moni kirjoittaa someen ”rip”, mikä ei minun mielestä sovi ollenkaan. Ei kai kukaan sano sano kellekään tutullekaan menetyksen hetkellä osaa ottaessaan ”rest in peace”. Kuulostaisi melko tökeröltä.

   Lainaa

  12. Syyntakeeton nuija 11.10.2022 5:56
   Tulos: -46 (146 ääntä)
   Poliisi hakee hoitajan töihin nönnönnöö on huono vitsi jo syntyessään.

   Lainaa

  13. Pehmeä jänis 11.10.2022 6:04
   Tulos: -222 (224 ääntä)
   :highfive: Ja "japanilaisesta kulttuurista" ? Missäs perkeleen vaiheessa siintä japanilainen kulttuuri on kerenny tulla, hemmetti tuo saareke ois kyl saanu nukettaa kolmella kahen sijaan.

   Lainaa

  14. Tulos: +49 (49 ääntä)
   Kaksipitkä muovipussi: Itadakimasu!
   Hyvää ruakahalua? :D

   Lainaa

  15. Käyrä hämähäkki 11.10.2022 6:17
   Tulos: +153 (173 ääntä)
   Irstas koira: Yläviitosessa luulisi olevn selvyyden vuoksi eri väriset hihat. Nämä yhdessä olevat kädet on selvästi saman ihmisen.
   Jep. Jos tuo olisi ylävitonen, niin toisen käden peukalo olisi katsojaan päin. Nyt molemmat peukalot on katsojasta pois päin -> vasen ja oikea käsi -> omat kädet yhdessä.

   Lainaa

  16. Boom boom boomeri, jauhojengin looseri! 11.10.2022 6:38
   Tulos: -34 (56 ääntä)
   Ensinäkin muokin takaata.

   Lainaa

  17. Räkäpää 11.10.2022 6:49
   Tulos: +125 (133 ääntä)
   Veneetön pomelo: Minua ei emojit niinkään häiritse surullisten uutisten yhteydessä. Sen sijaan kun joku suomalainen ihminen kuolee, tosi moni kirjoittaa someen ”rip”, mikä ei minun mielestä sovi ollenkaan. Ei kai kukaan sano sano kellekään tutullekaan menetyksen hetkellä osaa ottaessaan ”rest in peace”. Kuulostaisi melko tökeröltä.
   Miten olisi "RIP in peace", kuten myös usein näkee?

   Lainaa

  18. Vanhennut joutsen 11.10.2022 7:13
   Tulos: -4 (34 ääntä)
   Syyntakeeton nuija: Poliisi hakee hoitajan töihin nönnönnöö on huono vitsi jo syntyessään.
   Niin alkaa olemaan Suomen terveydenhuolto ja poliisikin. Voidaan sanoa että ne on olemassa mutta eivät pysty enää vastaamaan työkuormaan.

   Lainaa

  19. Indifferentti sonni 11.10.2022 7:16
   Tulos: +140 (148 ääntä)
   Maksava asiakas... Tarkoitti varmaankin veroja maksava henkilö. Paljon saakin maksaa jos pitäisi saada jo hoitajat tai lääkärit valita.

   Lainaa

  20. Tulos: +178 (184 ääntä)
   Ennen "joutumista" sairaalaan olis voinu käskeä viemään johonkin yksityiseen sairaalaan missä voi sitten valita ne hoitajat jos lompakko riittää.

   Lainaa

  21. Suosittu delfiini 11.10.2022 8:09
   Tulos: +129 (139 ääntä)
   Ei voi tietää onko sama hoitaja hoitamassa seuraavana päivänä, koska hoitajalla voi olla vaikkapa vapaapäivä. Ja nuo rokotusläpät alkavat olla vanhentuneita. Samalla tavalla ne rokottamattomat hoitajat ovat olleet töissä kuin muutkin. Kun ei tosiaan ole varaa valita.

   Lainaa

  22. Tulos: +38 (58 ääntä)
   Veneetön pomelo: Minua ei emojit niinkään häiritse surullisten uutisten yhteydessä. Sen sijaan kun joku suomalainen ihminen kuolee, tosi moni kirjoittaa someen ”rip”, mikä ei minun mielestä sovi ollenkaan. Ei kai kukaan sano sano kellekään tutullekaan menetyksen hetkellä osaa ottaessaan ”rest in peace”. Kuulostaisi melko tökeröltä.
   Ja miksi joku kirjoittaisi Loirin kuoleman yhteydessä someen "otan osaa"? Luuletko, että ne omaiset lukee niitä?

   Lainaa

  23. Tulos: +30 (36 ääntä)
   Tuenalainen haltija: Palauttakaa se entinen sininen väri, tää nykyinen on liian kirkas!
   Joo ei oo hyvä tämä

   Lainaa

  24. Tulos: +127 (131 ääntä)
   Pehmeä jänis: :highfive: Ja "japanilaisesta kulttuurista" ? Missäs perkeleen vaiheessa siintä japanilainen kulttuuri on kerenny tulla, hemmetti tuo saareke ois kyl saanu nukettaa kolmella kahen sijaan.
   Ihan alusta asti. Emojit ovat japanilaista alkuperää, e (絵, 'kuva') + moji (文字, 'merkki').

   Lainaa

  25. Itseasiassa 11.10.2022 9:17
   Tulos: +74 (78 ääntä)
   Irstas koira: Yläviitosessa luulisi olevn selvyyden vuoksi eri väriset hihat. Nämä yhdessä olevat kädet on selvästi saman ihmisen.
   Kaikilla pitää olla oikeus yläfemmoihin vaikka sen joutuisi kavereiden puutteessa tekemään yksin.

   Lainaa

  26. Itseasiassa 11.10.2022 9:20
   Tulos: +120 (124 ääntä)
   Gabrielin ja sen kaverin kaltaisten tyyppien vuoksi toivon että jokainen hoitaja kuuluu liittoon. Tuollaiset vaatimukset kuulostavat vain itsekkäältä haluta hoitajien oikeuksien polkemiseen. "Sun pitää olla mua varten töissä, mä maksan tästä!".

   Lainaa

  27. Tulos: +52 (54 ääntä)
   Radikaali aprikoosi: Näitä tulkitaan niin erilailla, ettei mikään ihme, että varsinkin eri ikäiset ihmiset menevät sekaisin.
   Toisaalta mikään ikä ei yksinään selitä sitä, jos kuva tulkitaan oikein vaivaa nähden ja vastaan väittäen väärin huolimatta siitä, että konteksti vihjaa jo alunperin varsin selkeästi, mikä vaihtoehtoisista tulkinnoista on tällä kertaa oikea, minkä lisäksi useampi ihminen avaa asian vielä kommenteissa erikseenkin.

   Lainaa

  28. Kaksipitkä muovipussi 11.10.2022 9:38
   Tulos: -39 (47 ääntä)
   jukkapalmu: Ennen "joutumista" sairaalaan olis voinu käskeä viemään johonkin yksityiseen sairaalaan missä voi sitten valita ne hoitajat jos lompakko riittää.
   Yle MOT, Hoitaja ja varas. Kannattaa tosiaan valita hoitajansa tarkkaan.

   Lainaa

  29. Tulos: +14 (34 ääntä)
   Hoitajien pitäisi tehdä paljon selvemmäksi mitä asiakkaiden on terveydenhuollossa oikeus vaatia ja mitä korkeintaan pyytää. Usein ajatellaan, että vaikka asiakkaalla ei olekaan oikeutta vaatia kaikkia henkilökohtaisia hienosäätöjä hoitoonsa liittyen, niin tämä pitää ilmaista asiakkaalle erittäin hienovaraisesti. Usein sitten keksitään jokin olosuhteisiin liittyvä välttämätön syy, tyyliin: ”juuri nyt ei valitettavasti onnistu, koska…” näin pääsee usein helpoimmalla, ja asiakas henkilöi syyllisyyttä yksittäiseen hoitajaan vähiten. Minusta tuossa silti pitäisi usein toimia toisin, ja vedota yksittäistilanteeseen liittyvien ”valitettavasti juuri nyt” -olosuhteiden sijaan vallitseviin mielekkäisiin käytäntöihin. Syitä asiakkaan joidenkin pyyntöjen täyttämättä jättämiseen ei tarvitse löytää juuri tämän hetken pakottavista olosuhteista, vaan hoitajankin on hyvä tiedostaa, että ajan ja vaivan säästämiseksi joistain asioista voi kieltäytyä systemaattisemmin. Tämä säästää voimia hoitajalta sekä aikaa kaikilta, koska murjotuksesta huolimatta asiakkaalle käy tällä tavoin toimien mahdollisimman selväksi että liikoja ei kannata vaatia myöskään ensi kerralla. Asiakkaan oikeuksiin ja hoitajan velvollisuuksiin liittyvä tietoisuus ei lisäänny vetoamalla hetkellisiin olosuhteisiin vaan yleisiin linjauksiin tyyliin: ”hoitajan ammattiliittoasiat eivät ole potilaalle jaettavaa tietoa”. Saman voi jankutuksen jatkuessa toistaa vaikka 2 - 4 kertaa kunnes vaativa asiakaskin ymmärtää että asia ei miksikään muutu, eikä muutu ensi kerrallakaan. Välillä tietenkin vallitseva tapauskohtainen tilanne on se oikea syy sille miksi asiakas ei saa haluamaansa ja silloinkaan ei ole mitään syytä pahoitella itse olosuhteiden olemassa oloa vaan vain sitä, että ”harmi kun sattui juuri sinun kohdallesi tällä kertaa.” Koska hoitajan moraalinen velvollisuus ei ole luoda maailmaa missä mitään pakottavia olosuhteita ei synny, silloin olisi taas syyllisyys väärässä paikassa. Eli kuuluuko hoitajan olla myötäelämättä ja välittämättä? Ei. Hoitajan tulee validoida asiakkaan pettymyksen ja turhautumisen tunnetta, mutta ei siihen mahdollisesti liittyviä ajatusvääristymiä joko hoitajan työtä tai omia oikeuksia tai jotain muuta yhteiskunnallista asiaa kohtaan. Näiden kahden välillä on suuri ero, ja näiden asioiden erottaminen toisistaan spontaaneissa käytännön tilanteissa jonkinasteinen taitolaji. Ihannetapauksessa vankka osa ammattitaitoa. Edellinen kun on aitoa asiakkaan kuuntelemista, kun taas jälkimmäinen vain itsekästä myötäilyä jolla asiakas ehkä päästää kyseisen hoitajan synneistään koska toteaa tämän kuuluvan virheoletuksille perustuvaan mielipidekerhoonsa, mutta hoitaja samalla siirtää valituskuorman taas seuraaville hoitajille jotka tulevaisuudessa ovat asiakkaan kanssa samassa tilanteessa sekä vahvistaa virheellisiä käsityksiä eri osapuolien rooleista terveydenhuollossa. Tosiasioiden - joihin kuuluu myös resurssien säästämisen takia tehtävät lukemattomat yleiset linjaukset liittyen potilaiden oikeuksiin ja hoitotahon rooliin - ääneen sanominen ja tiedottaminen ei ole invalidoivaa, vaikka asiakas ei siitä aina pidäkään. Vaan se on sallittua ja toivottavaa, koska se tukee kaikkien yhteisiä terveydenhuollon resursseja, mikä on se koko jutun pointti.

   Lainaa

  30. Harjaton ahma 11.10.2022 9:53
   Tulos: +26 (44 ääntä)
   Rikki takaata? Takaata?

   Lainaa

  31. Tulos: +13 (35 ääntä)
   Hymiöiden muuttuva merkitys on omasta mielestäni kiinnostava asia, ja tuossa rukoilussa / high fivessa lienee käynyt ihan sama juttu kuin hymyssä ja itkussa. Eli teini-ikäisillä ilmeinen merkitys on kääntynyt jostain selittämättömästä syystä päinvastaiseksi (perus hymy = vi**uilua, vollotus = naurua). Kämmenet vastakkain voisi tietty olla high five, mutta toisen käden peukalo pitäisi olla toisella puolella! :D

   Lainaa

  32. Rapea koira 11.10.2022 9:57
   Tulos: +96 (98 ääntä)
   Balenciagan aurinkolasit ja Guccin alusvaatteet. Siinä on äkkiä tonnilla tavaraa päällä ja vielä ei olla edes pukeuduttu.

   Lainaa

  33. Tulos: +27 (37 ääntä)
   Voitteko palauttaa sivuille vanhan tyylin? Tää uus on aika kaamee...

   Lainaa

  34. It's a deal 11.10.2022 10:37
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   Indifferentti sonni: Maksava asiakas... Tarkoitti varmaankin veroja maksava henkilö. Paljon saakin maksaa jos pitäisi saada jo hoitajat tai lääkärit valita.
   Potilas oli sanana negatiivinen, nyt olemme asiakkaita. Itse haluaisin valita postipakettieni sijoittelijan, ihan sama mitä maksan, ne eivät päädy naapurissani olevaan pakettiautomaattiin.

   Lainaa

  35. Tohlo hedelmä 11.10.2022 10:57
   Tulos: +78 (82 ääntä)
   Voi jestas Gabriel, ei se ihan noin toimi. En minäkään voi valita mäkkärissä kuka minua autoluukulla palvelee vaikka olenkin maksava asiakas, vain Karenit ja muut itsekkäät kyllä varmaan yrittävät.

   Lainaa

  36. Ryhditön kilpikonna 11.10.2022 11:00
   Tulos: +58 (60 ääntä)
   Tohlo hedelmä: Voi jestas Gabriel, ei se ihan noin toimi. En minäkään voi valita mäkkärissä kuka minua autoluukulla palvelee vaikka olenkin maksava asiakas, vain Karenit ja muut itsekkäät kyllä varmaan yrittävät.
   Menisikin mielenkiintoiseksi, jos Mäkkärin tiskillä jokainen tilaus alkaisi sanoilla: "Kuulutko liittoon?"

   Lainaa

  37. Tulos: +22 (50 ääntä)
   Tuenalainen haltija: Palauttakaa se entinen sininen väri, tää nykyinen on liian kirkas!
   Uudelle, kirkkaammalle väripaletille on tulossa vastapainoksi myös tumma tila.

   Lainaa

  38. Leso gaselli 11.10.2022 11:34
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Ei noi yhteen liitetyt kädet ole "ristityt". Ristittynä on sormet ristissä toistensa lomassa. Pikkusen tarkkuutta..

   Lainaa

  39. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Kahvia juova hiiri: Ja minä kun oon ihmetellyt että kuka helkkari vastustaa hoitajien lakkoa – nyt selvisi sekin. Vasta oli pandemia, hehkutettiin kuinka tärkeitä on hoitajat ja selkään taputeltiin. Mutta että lisää palkkaa, työvoimaa ja järkevät työolot? No joku roti sentään! Mut hei kiitti kun teette tärkeää työtä. Kyllä hajoo pää tähän meininkiin.
   Joo, ja tässä hei teille kivat vilkkuvalot heijastettuna johonkin seinään kiitokseksi (vai mitä Finlandia-taloa nyt valaisivatkaan hoitajien kunniaksi, en muista)

   Lainaa

  40. Nimetön marja 11.10.2022 12:00
   Tulos: +40 (44 ääntä)
   Lähipiirissä tapahtunutta. Perheen teinitytär tuli koulusta ja näki heti jalanjäljet lumessa eli taloon oli menty, en tiedä oliko murtojälkiä vai oliko ovi auki, tapahtui joskus vuosikymmeniä sitten. Ensin ei havaittu mitään puuttuvan, mutta sitten kuitenkin jotain: hyllystä oli viety tyttären rippikuva ja vanhemman pojan ylioppilaskuva.

   Lainaa

  41. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Kyllä vaan sen hoitajan ja lääkärinkin voi itse valita. Menemällä yksityiselle.

   Lainaa

  42. Viekas viinirypäle 11.10.2022 12:33
   Tulos: -47 (69 ääntä)
   Laura: Joo, ja tässä hei teille kivat vilkkuvalot heijastettuna johonkin seinään kiitokseksi (vai mitä Finlandia-taloa nyt valaisivatkaan hoitajien kunniaksi, en muista)
   Minusta oikeastaan huomionarvoista on se, että pitkällä ja turhaksi osoittautuneella työtaistelulla vaarannettiin tosi monen terveys, uhattiin erityisesti heikossa asemassa olevia. Palkkavertailuja Rytkösen rouva kiskoi täysin epärelevanteista verrokeista ja sai joukkonsa sellaiseen raivoon, että sivustakatsojaa hirvitti. Saa nähdä, saako Rytkönen tällä showlla saa jatkaa liiton syöttiläänä vielä uuden kauden. Älyllinen epärehellisyys päätyi noloon mahalaskuun, niin aina.
   On hyvä, että Suomeen voidaan tuoda ammattitaitoisia hoitajia muualta ja että lähihoitajien suorittamien tehtävien osalta pohditaan myös sitä, voisiko niitä tehdä vaikkapa hoiva-avustajat. Koko alaa on syytä tutkia tarkalla kammalla, koska paljon on väärinkäytöksiä, vanhuksia kohdellaan huonosti ja jätetään hoitamatta. Moni hoitaja kokee liiallista kuormaa, soraääniä tästä linjasta ei sallita. Äkkiseltään tuntuisi, että työkuorman vähentäminen tuomalla alalle (ulkomailta) uusia tekijöitä olisi parempi vastaus työssä jaksamiseen kuin lisäraha.
   Eikä sais tuommosia aineettomia kiitoksia ollenkaan harrastaa kun niistä tulee paha mieli, ei ne osoita arvostusta.

   Lainaa

  43. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Pepillä ei ole tilannetajua ja vaikuttaa itsensä korostajalta. Pakko päästä pätemään heti kun tilaisuus löytyy.

   Lainaa

  44. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Kaaleppi: Hymiöiden muuttuva merkitys on omasta mielestäni kiinnostava asia, ja tuossa rukoilussa / high fivessa lienee käynyt ihan sama juttu kuin hymyssä ja itkussa. Eli teini-ikäisillä ilmeinen merkitys on kääntynyt jostain selittämättömästä syystä päinvastaiseksi (perus hymy = vi**uilua, vollotus = [...]
   Ei kai se itkevä hymiö nuorillakaan varsinaista naurua meinaa, vaan lähinnä yleisreaktio mihin tahansa asiaan, joka aiheuttaa tunnereaktiota, usein nimenomaan surkuhupaisien tai nolojen juttujen yhteydessä. Tokikaan en ole enää teini vaan alle kolmikymppinen aikuinen, ehkä teinit käyttävät vielä eri sävyyn, mistäs minä sitä tietäisin.

   Lainaa

  45. Nimetön marja 11.10.2022 12:49
   Tulos: +29 (33 ääntä)
   Hatsuwatsu: Kyllä vaan sen hoitajan ja lääkärinkin voi itse valita. Menemällä yksityiselle.
   Lääkärin voi  mutta hoitajaa en oo voinut valita koskaan.

   Lainaa

  46. Tulos: -28 (44 ääntä)
   Tuli tosta Emiliasta mieleen, että onkohan keksinyt koko jutun, että joku olisi varastanut häneltä.. että todellinen tarkoitus olisi vaan kehuskella miten hänellä on varaa niin kalliisiin juttuihin. Jopa tuo, että sahramit vietiin. kuka varas oikeesti katsoo mausteet läpi?

   Lainaa

  47. Tyydyttävä aprikoosi 11.10.2022 13:19
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Nimetön marja: Lääkärin voi  mutta hoitajaa en oo voinut valita koskaan.
   Minä olen voinut valita hoitajankin. Kun menin synnyttämään toista lastani, en halunnut yhtä tiettyä kätilöä (erik.sh) ja tämä toiveeni huomioitiin.

   Lainaa

  48. heimosenkeimo 11.10.2022 13:29
   Tulos: -53 (63 ääntä)
   Oikein huorille.

   Lainaa

  49. Harmaa kivi 11.10.2022 14:02
   Tulos: +48 (52 ääntä)
   No jokuhan sitä vastustaa että hoitajille maksettaisiin tarpeeksi, eiväthän he lystikseen lakkoile =7 Mitä Mäkkärin tms aspan valitsemisen mahdottomuuteen tulee... Olin kerran call centerissä töissä, ja meistä virkauraltaan vanhin puhui englantia aika intialaisella aksentilla (intialainen tausta oli kai syy siihen, miksei vuosikausiin saanut parempia töitä, mutta se nyt ei kuulu tähän -pointti oli, että kaveri tiesi mitä teki, vaikka unissaan). No, sattui turhan usein, että asiakas vaati kunnon brittisyntyistä brittiä linjoille -eikä se johtunut siitä ettei aksentista olisi saanut selvää. Aasiakas aina siirrettiin brittibritille, aina sille joka oli ollut töissä korkeintaan viikon, ja yksinkertaisimmankin asian selvittämiseen meni tunti. Sitä saa, mitä tilaa. Se nyt menee, mutta ehkäpä kannattaisi harkita kahteen kertaan, ennen kuin ärsyttää sairaanhoitajaa...

   Lainaa

  50. Tulos: -29 (35 ääntä)
   Ensinäkin asianomaisena varkaus postaukseen tulen kommentoimaan ettei kyllä yhdenillan juttu ollut, vaan about 2v kestänyt FWB suhde, jonka kanssa riitannuttin. Put your facts right 🤌😹

   Lainaa

  51. Kampura kirjohylje 11.10.2022 15:24
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Tuenalainen haltija: Palauttakaa se entinen sininen väri, tää nykyinen on liian kirkas!
   Ja minä jo hetken säikähdin et simmuni ovat rikki!

   Lainaa

  52. Tulos: -9 (25 ääntä)
   Legenda: Tuli tosta Emiliasta mieleen, että onkohan keksinyt koko jutun, että joku olisi varastanut häneltä.. että todellinen tarkoitus olisi vaan kehuskella miten hänellä on varaa niin kalliisiin juttuihin. Jopa tuo, että sahramit vietiin. kuka varas oikeesti katsoo mausteet läpi?
   Aiempi kommentti lähti vahingossa kesken. Mutta en kyllä nää mitään tarvetta keksiä tälläistä päästäni tai elvistellä tavaroillani. Eli totta on. Ja tosiaan sahramin kilohinta kannattaa netistä kattoa. Pöydällä se oli et ei nyt sitä maustekaappii käyny läpi 😹

   Lainaa

  53. Sievistelevä mansikka 11.10.2022 15:48
   Tulos: -3 (13 ääntä)
   just: Ei kai se itkevä hymiö nuorillakaan varsinaista naurua meinaa, vaan lähinnä yleisreaktio mihin tahansa asiaan, joka aiheuttaa tunnereaktiota, usein nimenomaan surkuhupaisien tai nolojen juttujen yhteydessä. Tokikaan en ole enää teini vaan alle kolmikymppinen aikuinen, ehkä teinit käyttävät vielä eri sävyyn, mistäs minä sitä tietäisin.
   Samapa tuo. En minä ainakaan tarvitse teinejä (enkä iltaläpysköjen klikkiotsikkojuttuja) selittämään mitä nauru ja itku tarkoittavat.

   Lainaa

  54. Itseasiassa 11.10.2022 16:12
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   It's a deal: Potilas oli sanana negatiivinen, nyt olemme asiakkaita. Itse haluaisin valita postipakettieni sijoittelijan, ihan sama mitä maksan, ne eivät päädy naapurissani olevaan pakettiautomaattiin.
   Postipaketit sijoittaa tekoäly, joka ohjaa paketteja niihin lokeroihin, joissa se laskee olevan vapaata. Joten pitää valita parempi algoritmi.

   Lainaa

  55. Tulos: +2 (14 ääntä)
   Hinaava gerbiili: Koska hoidettavia potilaitakin voidaan valita kiireellisyyden mukaan niin Gabrielin kaveri olisi voitu jättää hoitamatta, kun ehtii typeriä kysellä.
   Oikeastaan maksavien asiakkaiden pitäisi saada valita myös poliisit, jotka jakelevat sakkoja ynnä muut viranhaltijat, joita kansalaiset työllistävät verorahoilla. Niinku opettajat ja ulosottomiehet.

   Lainaa

  56. Opetelkaata kirjoittamaanta 11.10.2022 19:36
   Tulos: -8 (22 ääntä)
   Mikä hiton "takaata"?!??!?! Kuka älykki puhuu noin?!

   Lainaa

  57. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Miksi Gabriel kysyy kysymyksen johon juuri on itse vastannut. Hoitajia ei ole mistä valita, ne on kiireisiä minuuttiaikataululla

   Lainaa

  58. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Harjaton ahma: Rikki takaata? Takaata?
   Ristuksen vanha tv- mainos. "Muista harjata edestä ja takaata. Hyvä Juuso!"

   Lainaa

  59. Validi mansikka 12.10.2022 0:36
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Veneetön pomelo: Minua ei emojit niinkään häiritse surullisten uutisten yhteydessä. Sen sijaan kun joku suomalainen ihminen kuolee, tosi moni kirjoittaa someen ”rip”, mikä ei minun mielestä sovi ollenkaan. Ei kai kukaan sano sano kellekään tutullekaan menetyksen hetkellä osaa ottaessaan ”rest in peace”. Kuulostaisi melko tökeröltä.
   Requiescat in pace.

   Lainaa

  60. Tietön puuma 12.10.2022 8:17
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Harjaton ahma: Rikki takaata? Takaata?
   Varkaus varmaan tapahtui Vantaallassa.

   Lainaa

  61. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Tuenalainen haltija: Palauttakaa se entinen sininen väri, tää nykyinen on liian kirkas!
   Katsoin kanssa, että mites se näin kirkas on, ja samaa mieltä sun kans, että entinen väri oli parempi, tää liian kirkas.

   Lainaa

  62. antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu 12.10.2022 11:34
   Tulos: -2 (10 ääntä)
   Näkeehän sen tosta postauksestakin jo, että ei ollut yhden illan juttu, vaan ainakin 4 yötä kestänyt.

   Lainaa

  63. Arkkienkeli 12.10.2022 13:21
   Tulos: +8 (18 ääntä)
   Ja me 50+ loimme näille Internetin. Se oli hirvittävän suuri virhe. Parempaa oli aika, kun muutama harva pääsi kusoilemaan vain muutama 2400bps modeemin kautta. Nyt joka saatanan kylähullu ulosantaa ajatuksiaan julkisesti.

   Lainaa

  64. Joukkoon kuulumaton kani 12.10.2022 15:38
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Opetelkaata kirjoittamaanta: Mikä hiton "takaata"?!??!?! Kuka älykki puhuu noin?!
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Eksessiivi

   Lainaa

  65. Vapaa kookos 12.10.2022 17:09
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Uskaltaako tässä enää ottaa yhden illan juttuja kotiinsa jos kohta viedään dildotkin pesästä?

   Lainaa

  66. Nuutunut kivi 12.10.2022 21:15
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Opetelkaata kirjoittamaanta: Mikä hiton "takaata"?!??!?! Kuka älykki puhuu noin?!
   Älykki uusi (haukkuma)sana.

   Lainaa

  67. Nuutunut kivi 12.10.2022 21:15
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Vapaa kookos: Uskaltaako tässä enää ottaa yhden illan juttuja kotiinsa jos kohta viedään dildotkin pesästä?
   Pesästä, hi hi hi.

   Lainaa

  68. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Käyttäkää Opera selainta niin voitte pakottaa mille tahansa sivulle dark themen, toimii hyvin ja ei liian kirkkaat väriteemat haittaa. :)

   Lainaa

  69. Kartta hukassa 13.10.2022 10:13
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Tuttu huudzi toi Hirvensalo ja Moikoisten alue. Siinä suojatiellä on jäänyt yksi sun toinenkin bussin ja ties minkä välineen alle. Toivottavasti lapsi selvisi.

   Lainaa

  70. Kirpeä Ahven 13.10.2022 12:01
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Vaakku: Voitteko palauttaa sivuille vanhan tyylin? Tää uus on aika kaamee...
   Mikä tämä "uusi tyyli" on? Puhelimella en ole huomannut mitään muutosta sivustossa?

   Lainaa

  71. Kirpeä Ahven 13.10.2022 16:00
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Kaaleppi: Hymiöiden muuttuva merkitys on omasta mielestäni kiinnostava asia, ja tuossa rukoilussa / high fivessa lienee käynyt ihan sama juttu kuin hymyssä ja itkussa. Eli teini-ikäisillä ilmeinen merkitys on kääntynyt jostain selittämättömästä syystä päinvastaiseksi (perus hymy = vi**uilua, vollotus = [...]
   No eihän se yleensä käytetty itkunauruhymiö mitään vollotusta esitä, vaan selvästi nauraa vedet silmissä?

   Lainaa

  72. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Syyntakeeton nuija: Poliisi hakee hoitajan töihin nönnönnöö on huono vitsi jo syntyessään.
   Ehkä todellinen tulkinta tuolle emojille onkin kaksi poliisia heittämässä yläfemmat kun hoitaja on onnistuneesti haettu töihin.

   Lainaa

  73. Tulos: -9 (13 ääntä)
   Kannattaa harrastaa yhden yön suhteita. Jos oikein hyvä tuuri käy, niin lähtee enemmänkin kuin alusvaatteet, kamera ja aurinkolasit.

   Lainaa

  74. Ulkoneva kesyaasi 15.10.2022 1:16
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Hinaava gerbiili: Koska hoidettavia potilaitakin voidaan valita kiireellisyyden mukaan niin Gabrielin kaveri olisi voitu jättää hoitamatta, kun ehtii typeriä kysellä.
   Voishan se Gabrielin kamu päättää, että ei kelpaa liiton hoitsut, mut sitten sopii oottaa, että jostain semmonen ilmaantuu. Vois tietysti olla pitkä aika oottaa, joten nää hoitajat nyt vaan halus auttaa vaikka liittoon kuuluvatkin, penteleet /sarkasmilla

   Lainaa

  75. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Emilia: Ensinäkin asianomaisena varkaus postaukseen tulen kommentoimaan ettei kyllä yhdenillan juttu ollut, vaan about 2v kestänyt FWB suhde, jonka kanssa riitannuttin. Put your facts right 🤌😹
   Ja minkä halvatun takia tämä on saanut alapeukutuksia? Jengi moralisoi FWB-suhteita vai häh? Ryhdistäytykää.

   Lainaa

  76. Valmistunut soturi 19.10.2022 9:02
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Jos tulee kumma emoji, laita se googleen. Melkein aina ylin hitti menee emojipedia-sivustolle, esim https://emojipedia.org/folded-hands/ Nyt merkille on ainakin englanninkielinen nimi. Lisäksi myös kuvaus, historia ja kuvina miltä näyttää missäkin ohjelmassa ja järjestelmässä.

   Lainaa

  77. Karvas karhu 21.10.2022 2:00
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Gabriel tai kaverinsa voi sitten valita sen hoitajan, kun oikeasti maksaa kaikki kulut, eikä ratsasta veronmaksajien rahoilla vain muodollisen summan pulittaen.

   Lainaa

  78. Punakka kameli 24.10.2022 8:36
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Kirpeä Ahven: No eihän se yleensä käytetty itkunauruhymiö mitään vollotusta esitä, vaan selvästi nauraa vedet silmissä?
   Veikkaan että kommentissa viitataan tähän 😭 emojiin. Oon nähnyt nuorten käyttävän kun "kuolevat nauruun", aika usein mukana on myös 💀

   Lainaa

  79. Kirpeä Ahven 24.10.2022 23:53
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Punakka kameli: Veikkaan että kommentissa viitataan tähän 😭 emojiin. Oon nähnyt nuorten käyttävän kun "kuolevat nauruun", aika usein mukana on myös 💀
   Aa.. En ole koskaan tuohon törmännyt.

   Lainaa

  80. Ulkoneva kesyaasi 29.10.2022 20:21
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Radikaali aprikoosi: Emojien tulkitsemista tarkoitin.
   Juu yrittäny 70+ mutsille sanoo, että ihmiset käyttää noita kuvii ihan tunnelman mukaan. Se mokoma käy lukemassa netistä että mitä joku 😄 tarkottaa ja sitten luulee, että sillä tarkotettiin, mitä mitä netissä lukee

   Lainaa

  81. Hellyytävä vadelma 20.11.2022 17:22
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Emilia: Aiempi kommentti lähti vahingossa kesken. Mutta en kyllä nää mitään tarvetta keksiä tälläistä päästäni tai elvistellä tavaroillani. Eli totta on. Ja tosiaan sahramin kilohinta kannattaa netistä kattoa. Pöydällä se oli et ei nyt sitä maustekaappii käyny läpi 😹
   Ja silti tulit tännekin elvistelemään?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: emoji, gucci, high five, hoitajapula, hoitajat, kamera, kuva, kädet, lakko, liitto, merkitys, onnettomuus, poliisit, rukoilla, sahrami, super, tehy, varastaa, varastettu, yläfemma, ylävitonen