Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uutiskatsaus, osa 9

Jokaisesta kommenttiketjusta löytyy vähintään yksi Matti, Kari ja Jenni.
Uutiskatsaus, osa 9

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 57 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +88 (132 ääntä)
   Eikös että sanan eteen tule pilkku🤔 pilkka ja oma nilkka..

   Lainaa

  2. Tornipöllö 8.9.2022 0:25
   Tulos: +107 (115 ääntä)
   Onko tuo sama kielipoliisi-Jenni, joka on aiemminkin esiintynyt Feissarimokissa? Vai pyöriikö facessa useampikin Jenni joka on ottanut pyhäksi velvollisuudekseen vahtia kanssaeläjien oikeinkirjoitusta?

   Lainaa

  3. Tulos: +96 (112 ääntä)
   aijai: Eikös että sanan eteen tule pilkku🤔 pilkka ja oma nilkka..
   , että semmosta.

   Lainaa

  4. Jalompi matelija 8.9.2022 0:47
   Tulos: +381 (385 ääntä)
   Kari on varmaan itse hengaillut varovaisesti sisällä koko loppuraskautensa ajan.

   Lainaa

  5. Puolimakea kobra 8.9.2022 1:02
   Tulos: +570 (570 ääntä)
   Niinpä, jos kaikki olisivat pysyneet kotona, niin turmassa ei olisi kuollut ketään. Että itseään saavat syyttää kun riskin ottivat poistumalla kotoaan.

   Lainaa

  6. Tarvittava vadelma 8.9.2022 1:05
   Tulos: +66 (84 ääntä)
   Nähtävästi Jasmin Mäntylä on nuorentunut, muuttunut blondiksi ja silmien värikin vaihtunut.

   Lainaa

  7. Honottava huuhkaja 8.9.2022 1:12
   Tulos: +401 (405 ääntä)
   Kari se voi kokemuksen syvällä rintaäänellä saarnata silmäniskuemojein siitä, miten lapsensa ja oman henkensä menettäneen naisen olisi tullut olla visusti kotona viimeiset raskausaikansa. Eihän se nyt niin kammottavaa voi olla! Tässä se nyt nähtiin! Ulos kun astuu niin heti on joku ajamassa rekalla väkijoukkoon. Kuvottava ihminen tämä Kari.

   Lainaa

  8. Naiivi henkilö 8.9.2022 1:51
   Tulos: -34 (36 ääntä)
   Tarvittava vadelma: Nähtävästi Jasmin Mäntylä on nuorentunut, muuttunut blondiksi ja silmien värikin vaihtunut.
   Jep. Annapa olla, jos kuvan naista olisi kutsuttu Jasmin voutilaiseksi. Nyt "halloota.com" sai Jennin silmissä puhtaat paperit.

   Lainaa

  9. Tulos: +13 (33 ääntä)
   jenni jenni jenni jenni jenni

   Lainaa

  10. Vyölaukkuun pukeutunut kavioeläin 8.9.2022 4:43
   Tulos: +283 (285 ääntä)
   Honottava huuhkaja: Kari se voi kokemuksen syvällä rintaäänellä saarnata silmäniskuemojein siitä, miten lapsensa ja oman henkensä menettäneen naisen olisi tullut olla visusti kotona viimeiset raskausaikansa. Eihän se nyt niin kammottavaa voi olla! Tässä se nyt nähtiin! Ulos kun astuu niin heti on joku ajamassa rekalla väkijoukkoon. Kuvottava ihminen tämä Kari.
   Mitenkähän mahtaisi Kari reagoida uutisiin, joissa esim. lentokone on pudonnut asuinalueelle ja ihmisiä kuollut kotiinsa? Varmaan sekin sitten jotenkin omaa syytä kun on jäänyt kotiin laiskotteleman. Vttu mitä pskaa.

   Lainaa

  11. Kursailematon siili 8.9.2022 5:13
   Tulos: +229 (233 ääntä)
   Puolimakea kobra: Niinpä, jos kaikki olisivat pysyneet kotona, niin turmassa ei olisi kuollut ketään. Että itseään saavat syyttää kun riskin ottivat poistumalla kotoaan.
   Tilastollisestihan ihmisiä kuolee eniten kyllä omissa kodeissaan, että sikäli paree olis kun eivät jäis sinnekään.

   Lainaa

  12. Grillattu laama 8.9.2022 5:48
   Tulos: +250 (252 ääntä)
   Tietysti raskaana saa ulos lähteä kunhan ei vaan lähde silloin kun joku päättää ajaa väkijoukkoon. Olis mennyt vaikka seuraavana päivänä tai ees tuntia myöhemmin, eh eh.

   Lainaa

  13. Karkea albatrossi 8.9.2022 6:35
   Tulos: +169 (175 ääntä)
   Karin logiikasta tuli mieleen se nainen, joka syyllisti ihmisiä siitä, että ne on kadottanut tavaroitaan. "Kannattas olla huolellisempi, minä en koskaan hävitä mitään". Josvsitä tulevaisuuteen näkis, niin jep...

   Lainaa

  14. Tulos: +50 (60 ääntä)
   aijai: Eikös että sanan eteen tule pilkku🤔 pilkka ja oma nilkka..
   Ehkä vielä isompi moka tuossa oli se koko että -sana siinä kohtaa. Lause olisi pärjännyt ilman. Miksi kirjoitti väärin miksi.

   Lainaa

  15. Mukava Norppa 8.9.2022 7:15
   Tulos: +56 (62 ääntä)
   Banaani: Ehkä vielä isompi moka tuossa oli se koko että -sana siinä kohtaa. Lause olisi pärjännyt ilman. Miksi kirjoitti väärin miksi.
   Tätä kommenttia etsin :D Suomen kielessä todella tuo "että" on täysin turha tuollaisessa kohdassa. Valitettavasti sitä näkee todella paljon nykyään kirjoitetuissa uutisissakin (varsinkin Iltiksen tyyppisillä kanavilla), vaikka oletus on, että toimittajat osaisivat perusjutut. Mutta kuunnelkaas juontajia telkkarissa! Todella vahvasti rantautunut kieleen tuo turha "että".

   Lainaa

  16. Kahen kilon kalori 8.9.2022 7:27
   Tulos: +139 (141 ääntä)
   Kyllä naisen pitäisi pysyä kotonaan siittämishetkestä lapsen peruskoulun päätökseen asti, ettei vaan jää vahingossa rekan alle.

   Lainaa

  17. Eräsvaan 8.9.2022 7:28
   Tulos: +82 (84 ääntä)
   Puolimakea kobra: Niinpä, jos kaikki olisivat pysyneet kotona, niin turmassa ei olisi kuollut ketään. Että itseään saavat syyttää kun riskin ottivat poistumalla kotoaan.
   Tilastojen valossa koti on vain pahasti riskialtis paikka tapaturmien osalta ja kotiinsa on moni kuollutkin. Missä tässä uskaltaa pieni ihminen olla?

   Lainaa

  18. Epäjalo henkilö 8.9.2022 7:38
   Tulos: +72 (74 ääntä)
   Puolimakea kobra: Niinpä, jos kaikki olisivat pysyneet kotona, niin turmassa ei olisi kuollut ketään. Että itseään saavat syyttää kun riskin ottivat poistumalla kotoaan.
   Joo en ymmärrä miksi kukaan kommentoineista ei muistuttanut Karia tästä.

   Lainaa

  19. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Jenni, "erisnimet" kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella. Ei "Erisnimet".

   Lainaa

  20. Tulos: +94 (98 ääntä)
   Kari kari kari. Ei se äiti sitä lasta menettänyt. Tai saattoihan se ehtiä tiedostaa ennen lähtöään, että jahas se on menoa nyt, ja taitaa tuo lapsikin lähteä samalla. Mutta tuskin kauaa ehti surra menetystään.

   Lainaa

  21. Tulos: +66 (70 ääntä)
   Kahen kilon kalori: Kyllä naisen pitäisi pysyä kotonaan siittämishetkestä lapsen peruskoulun päätökseen asti, ettei vaan jää vahingossa rekan alle.
   En ymmärrä miksi ylipäätään ihmisen täytyy lähteä kotoa pois jos ei ole pakko. Maailma on paljon parempi paikka ilman ulkona liikkuvia ihmisiä. Lasten ulkona pitämisen ymmärrän koska riiviöityvät sisätiloissa.

   Lainaa

  22. Tulos: +40 (66 ääntä)
   Voi Jenniä. Tavallaan ymmärrän. Meillä autistisilla on hankala sietää epäjärjestystä, mihin nuo kielivirheetkin lukeutuu. Mulle on ainakin hankalaa käsittää, että kaikki ei a) osaa, b) välitä tai c) huomaa näitä asioita. Mutta siinä ei ole kyse arvostelusta tai ylemmyydentunnosta - meidän pää vaan jää jumiin niihin asioihin, ja niitä on hankala sivuuttaa. Luovat kaaosta elämään. Mutta vähän on jo tähän ikään mennessä oppinut keinoja muistuttaa itselleen, että ANNA OLLA ANNA OLLA LET IT FOKING GO.

   Lainaa

  23. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Joo, eipä tuosta mun tekstistäkään järkeävää tullut. Mutta toisten teksteistä on helpompi huomata epäkohdat 😁

   Lainaa

  24. Tulos: +18 (20 ääntä)
   aijai: Eikös että sanan eteen tule pilkku🤔 pilkka ja oma nilkka..
   Ja tuossa tapauksessa pitäisi jopa ottaa tuo "että" pois, jolloin pilkun jälkeen tulee epösuora kysymyslause.

   Lainaa

  25. Itseasiassa 8.9.2022 9:08
   Tulos: +126 (128 ääntä)
   Epäjalo henkilö: Joo en ymmärrä miksi kukaan kommentoineista ei muistuttanut Karia tästä.
   Varsinkin kun Kari puhuu "omilla valinnoilla menetti lapsen" vaikka äiti itsekin oli kuollut. Niin kiire syyllistämään, että vainajilla ei väliä. En ihmettele että lähiaikoina on ollut pari artikkelia, kuinka naiset kokevat vauvojen ja pienten lasten kanssa olevansa jotain maalitauluja ihmisille, joilla on paha mieli.

   Lainaa

  26. Itseasiassa 8.9.2022 9:13
   Tulos: +44 (52 ääntä)
   Mimmi: Voi Jenniä. Tavallaan ymmärrän. Meillä autistisilla on hankala sietää epäjärjestystä, mihin nuo kielivirheetkin lukeutuu. Mulle on ainakin hankalaa käsittää, että kaikki ei a) osaa, b) välitä tai c) huomaa näitä asioita. Mutta siinä ei ole kyse arvostelusta tai ylemmyydentunnosta - meidän pää vaan [...]
   Itselläni on lievä lukivaikeus ja itselläni vaikeuttaa lukemista juuri kirjoitusvirheet. Jos keskellä tekstiä on esim. Yhdyssanavirheitä tai lukee 1.1, kun pitäisi lukea 1.1., niin mä jouduin oikeasti usein miettimään, että mitä tässä tarkoitettiin. Moni muukin asia vaikeuttaa itselläni lukemista, mutta erityisesti sitä helpottaa, jos teksti on kirjoitettu yhteisten sääntöjen mukaan.

   Lainaa

  27. Lainsuojaton lohikäärme 8.9.2022 9:26
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Mimmi: Voi Jenniä. Tavallaan ymmärrän. Meillä autistisilla on hankala sietää epäjärjestystä, mihin nuo kielivirheetkin lukeutuu. Mulle on ainakin hankalaa käsittää, että kaikki ei a) osaa, b) välitä tai c) huomaa näitä asioita. Mutta siinä ei ole kyse arvostelusta tai ylemmyydentunnosta - meidän pää vaan [...]
   Jos tämä on taas kerran sama Jenni, joka täällä on ollut useamman kerran, niin tuohan on vielä pientä. Tiedän, että hänellä on myös tapana hyökätä sanallisesti Facebookin yksityisviesteillä ja uhkailla ja haukkua ja käsittääkseni on ihan useampikin poliisijuttukin ko. Toiminnasta tehty. Yhden tiedän varmasti, että on poliisille ilmoitettu, sattuu olemaan tutun tuttu ja meni siis ihan järkyttävän pitkälle uhkailut sun muut.

   Lainaa

  28. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Kotona on hyvä olla 😌

   Lainaa

  29. It's a deal 8.9.2022 10:22
   Tulos: +76 (78 ääntä)
   Kursailematon siili: Tilastollisestihan ihmisiä kuolee eniten kyllä omissa kodeissaan, että sikäli paree olis kun eivät jäis sinnekään.
   Sairaalat ovat tilastoissa kakkosena, kuolemisen riski putoaa puoleen kun ei mene sinnekään. Sitten on liikenne, joten ajokunnossa oleminenkin lisää riskiä.
   Mukavan naapurin luona tissuttelu on varmaan turvallisin valinta.

   Lainaa

  30. Rajoittunut jyrsijä 8.9.2022 11:18
   Tulos: +50 (52 ääntä)
   Kari on ällöttävä.

   Lainaa

  31. Säyseä hämähäkki 8.9.2022 11:28
   Tulos: -7 (35 ääntä)
   Melkein toivon että tuo katuvalojen yöksi sammuttaminen on vain joku aivopieru joltain yksittäiseltä ihmiseltä. Eikö olisi sama repiä katuvalot kokonaan irti jos niitä ei pidetä päällä pimeällä? Menee päälle kaksi tuntia ennen auringonlaskua ja sitten pistettäisiin kiinni kun tulee pimeä. Eri asia varmaan jossain Helsingin tai muiden isojen kaupunkien keskustoissa missä on valoja muutenkin vaikka miten paljon.

   Lainaa

  32. Pronssi persoona 8.9.2022 11:40
   Tulos: -6 (28 ääntä)
   Puolimakea kobra: Niinpä, jos kaikki olisivat pysyneet kotona, niin turmassa ei olisi kuollut ketään. Että itseään saavat syyttää kun riskin ottivat poistumalla kotoaan.
   Kotiin on moni kuollut. Itse asiassa suurin osa.
   Enkä enää ikinä haluaisi kuulla tuota "raskaus ei ole sairaus" hokemaa, jolla yleensä kyllä vähätellään raskausajan mahdollisesti mukanaan tuomia vaivoja. 
   T  sairaslomalla koko raskauden 24/7 pahoinvoinnin vuoksi. 
   Noh, ehkä se oli vain mun suojaksi sitten.

   Lainaa

  33. Pronssi persoona 8.9.2022 11:44
   Tulos: +15 (31 ääntä)
   Mimmi: Voi Jenniä. Tavallaan ymmärrän. Meillä autistisilla on hankala sietää epäjärjestystä, mihin nuo kielivirheetkin lukeutuu. Mulle on ainakin hankalaa käsittää, että kaikki ei a) osaa, b) välitä tai c) huomaa näitä asioita. Mutta siinä ei ole kyse arvostelusta tai ylemmyydentunnosta - meidän pää vaan [...]
   Meidän äiti oli vähän tuollainen ja lapsena puuttui Aina jos puheeseen tuli joku pieni kielivirhe. Sen seurauksena mussa syttyi sisäinen anarkisti, joka edelleen kirjoittaa ketä sanan kuka sanan tilalla ihan vaan tarkoituksellisesti väärin, koska sillä saa ihmiset hyppimään seinille.
   Ehkäpä munkin pitäs vaan lopulta Let it go :D

   Lainaa

  34. Tiedoton maito 8.9.2022 11:49
   Tulos: +79 (81 ääntä)
   Olisko Karin mielestä tuossa sitten ollut jotenkin eri tilanne jos nainen olisi ollu vaikka kuudennella tai vaikka neljännellä kuulla raskaana? Tai mitä jos nainen olisikin jo synnyttänyt ja kantaisi taaperoa sylissä? Ymmärtääkseni ihan yhtä paljon tässä henkiä menetettiin ja jokainen uhri vauvasta vaariin on surullinen asia.

   Lainaa

  35. Tulos: +85 (85 ääntä)
   Onpas ihanaa uhrin syyttelyä Karilta. 🙄 "Ai sä kuolit? No mitäs olit elossa, oma vika!"

   Lainaa

  36. Aliarvostettu alpakka 8.9.2022 12:53
   Tulos: +55 (55 ääntä)
   Harvoin näistä mikään tai kukaan oikeasti ärsyyntymään asti saa, mutta joku noissa Karin silmäniskuemojeissa kontekstissaan onnistuu kaivautumaan ihon alle.

   Lainaa

  37. Symppis hämähäkki 8.9.2022 14:07
   Tulos: +40 (46 ääntä)
   Laura: Onpas ihanaa uhrin syyttelyä Karilta. 🙄 "Ai sä kuolit? No mitäs olit elossa, oma vika!"
     Jonkun pitäisi vaientaa Kari tai ainakin poistaa Facesta. Nyt perseilyllä ei niin väliä -nainen itse ei kuule enää mitään, eivätkä hänen sukulaisensa/ ystävänsäkään oletettavasti Karin kommentteja ikinä lue. Mutta ajan kysymys, ennen kuin tuollainen vatipää menee jollekin oikeasti raskautensa viimeisellä kolmanneksella menettäneelle vittuilemaan "no, oma syysi, mitäs teit (jotain mitä ihmiset yleisesti tekevät, kuten julkisella paikalla liikkuminen)". 
     Noin myötätuntokyvyttömiä ihmisiä ei tarvita, ei netissä eikä sen ulkopuolella. Oikein oksettaa. 
     (Pronssi persoona: olen pahoillani, että oli niin ikävää, mutta ei monia haittaa raskaus millään tavalla. Itse olin elämäni vedossa, ja kurjinta oli se, että piti jäädä äitiyslomalle, ja lapsi vielä syntyi myöhään. Oli tosi ärsyttävää pyöritellä peukaloita viikkotolkulla, kun koin, että siinä tilassa olisin uskaltanut vaikka hakea rahoitusta Suomen Akatemialta. Se on niin yksilökohtaista?)

   Lainaa

  38. Saatanan vajaaälyinen lehmä 8.9.2022 15:15
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Haistappa, Kari, paska.

   Lainaa

  39. Tulos: +26 (34 ääntä)
   Minulla tulee Karista mieleen se yksi moka täällä jossa taapero oli tipahtanut kerrostalon ikkunasta ja menehtynyt ja siinäkin mokassa oli joku tällainen "lapsia ei jätetä vahtimatta" kusipää. Tämä vanhempi sentään ei voi jossitella lopun elämäänsä, mutta kuvottava tapa puhua toisista ihmisistä. Harvoin toivon mitään pahaa kellekään, mutta Karia vois ihan pikkasen tönästä rekalla kylkeen ja sitten sanoa että "nih oma valinta oli ku puhuit tolleen toisista". Silleen vaan säikyttelymielessä.

   Lainaa

  40. Tulos: +50 (60 ääntä)
   Mahtavia nää Karit, jotka ei edes tiedä asioista mitään. Loppuraskaus ei edes ole läheskään niin riskialtista sikiölle kuin alkuraskaus. Toki synnytys voi alkaa ennenaikaisesti, mutta kahdeksannella kuulla lapsia syntyy koko ajan. Ja sieltä "ihmisten ilmoilta" pääsee sairaalaan siinä missä kotoakin. Samaan kastiin menee nää "viimeisillään raskaana ja tupakoi". Älkää ymmärtäkö väärin, tupakointi on kuvottavaa kaikissa vaiheissa raskautta, mutta tutkitusti se on kaikkein haitallisinta ensimmäisen kolmanneksen aikana. En ymmärrä miksi aina alleviivataan sitä, että "viimeisillään raskaana" ei saisi tehdä sitä tai tätä. Ja tosiaan tuossahan mainittiin, että kaikki uhrit kuolivat, mutta suurimpana huolenaiheena oli päästä syyllistämään vastuutonta tulevaa äitiä ulos lähtemisestä.

   Lainaa

  41. Tulos: +33 (33 ääntä)
   Onkohan Matilla ja Matin kavereilla yhtään asiaa, mitä ei pitäisi epäillä suureksi huijaukseksi?

   Lainaa

  42. Pehmeä jänis 8.9.2022 16:02
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Tornipöllö: Onko tuo sama kielipoliisi-Jenni, joka on aiemminkin esiintynyt Feissarimokissa? Vai pyöriikö facessa useampikin Jenni joka on ottanut pyhäksi velvollisuudekseen vahtia kanssaeläjien oikeinkirjoitusta?
   Jenni on aika yleinen nimi loppupeleissä

   Lainaa

  43. Ihan oikea paarma 8.9.2022 19:15
   Tulos: -5 (13 ääntä)
   Oikein, Jenni! Älä anna periksi!

   Lainaa

  44. Nuutunut kivi 8.9.2022 22:21
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   lax: Mahtavia nää Karit, jotka ei edes tiedä asioista mitään. Loppuraskaus ei edes ole läheskään niin riskialtista sikiölle kuin alkuraskaus. Toki synnytys voi alkaa ennenaikaisesti, mutta kahdeksannella kuulla lapsia syntyy koko ajan. Ja sieltä "ihmisten ilmoilta" pääsee sairaalaan siinä missä [...]
   Jos tämä viimeisillää raskaana oleva naine olisi jäänyt kotiin, hän olisi luultavasti kuitenkin menettänyt puolisonsa (ja anoppinsa) rekan törmäyksessä. Kiva siinä sitten lasta kasvattaa tuoreena leskenä.

   Lainaa

  45. Hartiakas robotti 9.9.2022 8:59
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Mun on niin vaikea ymmärtää, että vaikka se äiti olisi jäänytkin henkiin, niin mitä nuo Karit haluaa tällä sitten saavuttaa? Joo kärsi vaan lisää siellä sairaalassa siitä tiedosta, että lapsesi menetit, mitäs lähdit ulos?

   Lainaa

  46. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Kursailematon siili: Tilastollisestihan ihmisiä kuolee eniten kyllä omissa kodeissaan, että sikäli paree olis kun eivät jäis sinnekään.
   Juuri tuosta syystä minäkin muutin pois kotoa alle kaksikymppisenä.

   Lainaa

  47. Toj Karin 9.9.2022 9:56
   Tulos: +23 (27 ääntä)
   Jalompi matelija: Kari on varmaan itse hengaillut varovaisesti sisällä koko loppuraskautensa ajan.
   Kari kyllä vaikuttaa pysyvästi aika raskaalta ihmiseltä.

   Lainaa

  48. Ylläoleva järvisieni 9.9.2022 10:15
   Tulos: +27 (27 ääntä)
   Salaliittoteoreetikko, kielifasisti ja valittaja menivät baariin ...

   Lainaa

  49. Tulos: +2 (14 ääntä)
   Ihme runkkari tuo Kari. Näen sieluni silmin kuinka se hiplaa nännejään samalla kun oksentaa pahaa oloaan muiden niskaan. Yleensä ei pahasti pääse ihon alle netistä luetut hönöjen kommentit mutta joku tässä silittää niin pahasti vasta karvaan että yllätyin. Menenpä siis herkkuja etsimään ja lukemaan aku ankkaa niin unohtuu maailman pahuus.

   Lainaa

  50. Tulos: -5 (11 ääntä)
   hyi vittu mitäö ihmisiä, oikeesti syyttää noita jotka kuoli siitä että lähtivät itse ulos ja näin ollen aiheuttivat kuolemansa?! HYI VITTU, tollaset pitäs piestä teholle..

   Lainaa

  51. apinaattori 12.9.2022 0:01
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Kari on melko vajaa.

   Lainaa

  52. Kirpeä Ahven 12.9.2022 11:20
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Itseasiassa: Itselläni on lievä lukivaikeus ja itselläni vaikeuttaa lukemista juuri kirjoitusvirheet. Jos keskellä tekstiä on esim. Yhdyssanavirheitä tai lukee 1.1, kun pitäisi lukea 1.1., niin mä jouduin oikeasti usein miettimään, että mitä tässä tarkoitettiin. Moni muukin asia vaikeuttaa itselläni lukemista, [...]
   Itseäni kirjoitusvirheet ärsyttävät vain hieman enemmän kuin niiden korjaaminen kosketusnäytöllä. Olen omistanut kosketusnäytöllisen puhelimen kohta kuusi vuotta ja edelleen aivan älyttömän vaikeaa olla tekemättä virheitä kirjoittaessa, kun ei minkäänlaista tuntumaa ole nappeihin. Sitten kun yrittää siirtää kursoria jo kirjoitetussa tekstissä korjatakseen, niin ei siihen oikeaan väliin osu millään! Pitäisi olla vähintään nuolinapit tekstissä siirtymiseen joka puhelimessa. Paras tietysti olisi kunnon qwerty-liukunäppäimistö, kuten aikoinaan Motorolassani oli. Tuntuu että kaikki tekniikka menee nykyään vain entistä huonommaksi joka iteraatiolla.

   Lainaa

  53. Taianomainen kuguaari 12.9.2022 12:17
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Itseäni kirjoitusvirheet ärsyttävät vain hieman enemmän kuin niiden korjaaminen kosketusnäytöllä. Olen omistanut kosketusnäytöllisen puhelimen kohta kuusi vuotta ja edelleen aivan älyttömän vaikeaa olla tekemättä virheitä kirjoittaessa, kun ei minkäänlaista tuntumaa ole nappeihin. Sitten kun yrittää [...]
   Kursorin liikuttaminen on ratkaistu vuosia sitten. Mikä puhelin sinulla on? Voin neuvoa.

   Lainaa

  54. Suomalainen 13.9.2022 16:09
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Jenni on ihan oikeassa. Mitä järkeä on kirjoittaa huonosti, jos muka osaa kirjoittaa oikein?

   Lainaa

  55. Kirpeä Ahven 13.9.2022 19:03
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Taianomainen kuguaari: Kursorin liikuttaminen on ratkaistu vuosia sitten. Mikä puhelin sinulla on? Voin neuvoa.
   Samsung, siis Android. Kerro ihmeessä, jos sitä voi jotenkin liikuttaa muuten kuin tökkäämällä sormella juuri oikeaan kohtaan?

   Lainaa

  56. Näkymätön hyttynen 17.9.2022 8:19
   Tulos: +1 (1 ääni)
   It's a deal: Sairaalat ovat tilastoissa kakkosena, kuolemisen riski putoaa puoleen kun ei mene sinnekään. Sitten on liikenne, joten ajokunnossa oleminenkin lisää riskiä. Mukavan naapurin luona tissuttelu on varmaan turvallisin valinta.
   Suurin osa surmista tapahtuu tutussa juomaporukassa

   Lainaa

  57. ApinaKapina 6.10.2022 16:52
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   No jos olisi ollut vain neljännellä kuulla niin ei välttämättä olisi kuollut. Kun se rekka tuli päälle.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: alankomaat, energia, energiakriisi, jasmin, oikeinkirjoitus, onnettomuus, raskaana, raskaus, rekkaonnettomuus, sähkö, uutiset