Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ryhmän jäsenellä on asiaa, osa 3

Joku käyttää Facebookissa samaa nimeä kuin minä!
Ryhmän jäsenellä on asiaa, osa 3

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 56 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +454 (458 ääntä)
   Riitta vois vaikka vaihtaa profiilikuvansa

   Lainaa

  2. Pähee tuhatjalkainen 1.9.2022 0:44
   Tulos: +308 (310 ääntä)
   On se netinkäyttö vaikeaa.

   Lainaa

  3. Kursailematon siili 1.9.2022 1:16
   Tulos: +473 (479 ääntä)
   Feissarimokat on opettanut mulle, miksi poliisien resurssit on niin tiukassa. Ei kai se ole ihme, ettei ehditä oikeita töitä tehdä, kun jatkuvasti on joku Riitta langan päässä sekoilemassa, että kaima kirjoittelee Facebookissa jotain.

   Lainaa

  4. Piparjuuri 1.9.2022 1:35
   Tulos: +312 (328 ääntä)
   Kukka profiilikuvana on kyllä erittäin boomerimainen tapa. Mikähän siinä on että niin monet sen sukupolven ihmiset moista harrastavat. Boomeri-isäni on näin äidin kuoleman jälkeen Tinderissä, ja sielläkin monella naisella on kukka profiilikuvana 😅

   Lainaa

  5. Ponneton aprikoosi 1.9.2022 1:36
   Tulos: +158 (168 ääntä)
   Internetiin pitäisi olla jokin ajokortti.

   Lainaa

  6. Sekarotuinen koira 1.9.2022 1:56
   Tulos: +129 (135 ääntä)
   Kyllä Elise, niin olin. Hau.

   Lainaa

  7. Tulos: -53 (119 ääntä)
   Voi jeesus mikä idiootti olet Riitta. Sinun kaltaisten somessa vinkuvien mummeleiden takia maailma ja some on täynnä toinen toistaan naurettavampia sääntöjä sääntöjen perään. Jos satut lukemaan tämän niin poistu kaikkine hengenheimolaisinesi bookista ja mieluiten koko internetistä ja tilaa vaikka kotiliesi aikasi ratoksi, sen lukemisesta tuskin tulee yhtä paha olo sieluun. Ps. Facebookin säännöissäkin mainitaan että profiilikuvan tulisi olla kuva sinusta ITSESTÄ eikä mistään helvetin rehusta, pitääkö tässä olla yhteydessä poliisiin kun ei ylläpito tee profiilikuvallesi mitään?

   Lainaa

  8. Veneetön pomelo 1.9.2022 4:51
   Tulos: +114 (124 ääntä)
   Ai että nuo totuuden puhujan on kyllä sosiaalisen median suola.

   Lainaa

  9. Tulos: -17 (79 ääntä)
   Piparjuuri: Kukka profiilikuvana on kyllä erittäin boomerimainen tapa. Mikähän siinä on että niin monet sen sukupolven ihmiset moista harrastavat. Boomeri-isäni on näin äidin kuoleman jälkeen Tinderissä, ja sielläkin monella naisella on kukka profiilikuvana 😅
   No ennemmin se kukka, kun jonnet laittaa tinderissä profiilikuvaksi jonkun piirettyn hahmon kuvan, ruoka annoksia ja maisemia. Kyllä kukka kuvat ne voittaa ;D

   Lainaa

  10. Merkitsevä käärme 1.9.2022 6:29
   Tulos: +110 (116 ääntä)
   Sam: No ennemmin se kukka, kun jonnet laittaa tinderissä profiilikuvaksi jonkun piirettyn hahmon kuvan, ruoka annoksia ja maisemia. Kyllä kukka kuvat ne voittaa ;D
   Älä unohda moottoripyörää, mopoa tai autoa.

   Lainaa

  11. Yököttävä haisunäätä 1.9.2022 6:35
   Tulos: -33 (39 ääntä)
   Timon yhteyden otto tietoja kaverin ja Mr Ällön puolesta kyselen T: Tuntematon

   Lainaa

  12. Mustanpuhuva lihapiirakka 1.9.2022 6:45
   Tulos: -51 (57 ääntä)
   Kursailematon siili: Feissarimokat on opettanut mulle, miksi poliisien resurssit on niin tiukassa. Ei kai se ole ihme, ettei ehditä oikeita töitä tehdä, kun jatkuvasti on joku Riitta langan päässä sekoilemassa, että kaima kirjoittelee Facebookissa jotain.
   Oikea syy piilee kyllä siinä, että on liian kiire pestä autojaan tai hieroa kauppoja Cannonballsin kanssa.

   Lainaa

  13. Nostettu mehiläinen 1.9.2022 7:29
   Tulos: +145 (145 ääntä)
   Ongelmallista kun poistuu somesta, mutta siitä ei voi kertoa somessa ettei ole enää somessa. Kuitenkin olisi hyvä että muutkin tietää etten ole somessa. Pitää varmaan perusta oma some missä on vain ne joilla ei ole somea.

   Lainaa

  14. Tulos: +64 (76 ääntä)
   Sam: No ennemmin se kukka, kun jonnet laittaa tinderissä profiilikuvaksi jonkun piirettyn hahmon kuvan, ruoka annoksia ja maisemia. Kyllä kukka kuvat ne voittaa ;D
   En kyl keksi miten kukka on parempi kuin mikään noista. Voivat olla jopa persoonallisempia, mutta käytännössä yhtä huonoja.

   Lainaa

  15. Itseasiassa 1.9.2022 8:12
   Tulos: +65 (85 ääntä)
   Piparjuuri: Kukka profiilikuvana on kyllä erittäin boomerimainen tapa. Mikähän siinä on että niin monet sen sukupolven ihmiset moista harrastavat. Boomeri-isäni on näin äidin kuoleman jälkeen Tinderissä, ja sielläkin monella naisella on kukka profiilikuvana 😅
   Jostain syystä nämä kukat ovat vielä yksiä pahimpia räyhääjiä somessa. Samaan kastiin menee koirat. Nähtävästi boomerit tajuavat itsekin olevansa koliikkiaikuisia, kun ei kehtaa edes kommentoida omalla naamallaan.

   Lainaa

  16. Tulviva marsu 1.9.2022 8:40
   Tulos: +116 (116 ääntä)
   Timo, Facebook-appin poistaminen ei poista Facebook-tiliäsi.

   Lainaa

  17. Tulos: +114 (114 ääntä)
   Mitähän se toinen Riitta on oikein kirjotellu, kun noin pahalta tuntuu o_O

   Lainaa

  18. Valkaiseva hylje 1.9.2022 9:09
   Tulos: +44 (48 ääntä)
   Pähee tuhatjalkainen: On se netinkäyttö vaikeaa.
   Mieti miten vaikeaa on koko elämä, jos FB jo tuottaa ongelmia.

   Lainaa

  19. Tulos: +128 (132 ääntä)
   Akrasia: Mitähän se toinen Riitta on oikein kirjotellu, kun noin pahalta tuntuu o_O
   Luultavasti kertonut, että eteisen begonia on lakastunut. Nyt kaikki luulevat, että Se Oikea Riitta ei osaa hoitaa kukkiaan. 😢

   Lainaa

  20. Tulos: +24 (60 ääntä)
   Jesme1: Voi jeesus mikä idiootti olet Riitta. Sinun kaltaisten somessa vinkuvien mummeleiden takia maailma ja some on täynnä toinen toistaan naurettavampia sääntöjä sääntöjen perään. Jos satut lukemaan tämän niin poistu kaikkine hengenheimolaisinesi bookista ja mieluiten koko internetistä ja tilaa vaikka [...]
   Traumacity yrittää olla näppärä ja kokeilee onneaan toisella nimimerkillä vai onko yhteiskunnalla käynyt nin paska säkä, että on olemassaan toinen, samanlainen pelle?

   Lainaa

  21. Uniikki herne 1.9.2022 9:20
   Tulos: +92 (102 ääntä)
   Mites muuten tarina on hörhöillä muuttunut, kun ne rokotteet eivät pienentäneetkään väkilukuja? Olemmeko kaikki kenties nyt valtion täydessä kontrollissa? Haluanko edes tietää?

   Lainaa

  22. Epävakaa ampiainen 1.9.2022 9:27
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Olin lähettänyt viestin.

   Lainaa

  23. Tulos: -58 (62 ääntä)
   Leeppo: Traumacity yrittää olla näppärä ja kokeilee onneaan toisella nimimerkillä vai onko yhteiskunnalla käynyt nin paska säkä, että on olemassaan toinen, samanlainen pelle?
   Ok boomer.

   Lainaa

  24. Joutava ylioppilas 1.9.2022 11:03
   Tulos: +39 (45 ääntä)
   Sitten nämä Riitat aina kommentoi iltalehden kommenttiosioon miten kauheaa on kun aina vain nuoremmat lapset käyttävät somea, kun eivät kuitenkaan osaa edes netikettiä.

   Lainaa

  25. Hallitseva kiivi 1.9.2022 12:21
   Tulos: +38 (38 ääntä)
   Nostettu mehiläinen: Ongelmallista kun poistuu somesta, mutta siitä ei voi kertoa somessa ettei ole enää somessa. Kuitenkin olisi hyvä että muutkin tietää etten ole somessa. Pitää varmaan perusta oma some missä on vain ne joilla ei ole somea.
     Mutta: jos someen niille, jotka eivät ole somessa, pääsevät vain ne, jotka eivät ole somessa, niin ne, jotka ovat somessa, eivät edelleenkään tiedä, ettet enää ole somessa, koska he eivät voi lukea sitä somesta niille, jotka eivät ole somessa. 
     Ei tarvitse olla boomeri tehdäkseen netinkäytöstä järkyttävän vaikeaa, kyllä feissarimokalaisetkin osaavat :)
     (Mitä rokotesalaliittoteorioihin tulee, onhan noita "maailma loppuu ensi tiistaina, hups, ei loppunutkaan, no sitä seuraavana sitten, jatketaan" kultteja ollut maailman sivu. Jos kerran on eronnut todellisuudesta, niin se, mitä todellisuudessa tapahtuu ei enää haittaa?)

   Lainaa

  26. Takkuinen hilleri 1.9.2022 12:31
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Olitte lähettäneet viestin?

   Lainaa

  27. Nuutunut kivi 1.9.2022 13:13
   Tulos: +69 (73 ääntä)
   Eli yleinen tieto on nykyään valemediaa. Menee elämä aika vaikeaksi, kun kaikki on valetta. Jänis vaihtaa talveksi valkoisen turkin. - Valemediaa!!! Taivas on sininen. - Valemediaa!!!

   Lainaa

  28. Tulos: +51 (55 ääntä)
   Uniikki herne: Mites muuten tarina on hörhöillä muuttunut, kun ne rokotteet eivät pienentäneetkään väkilukuja? Olemmeko kaikki kenties nyt valtion täydessä kontrollissa? Haluanko edes tietää?
   Juuri niin kuin saattoi olettaa, ei niiden rokotettujen tänä vuonna pitänytkään kuolla, vasta ensi vuonna. Helppo arvata mikä on selitys ensi vuonna.

   Lainaa

  29. Rutikuiva vesinokkaeläin 1.9.2022 14:37
   Tulos: -17 (25 ääntä)
   Piparjuuri: Kukka profiilikuvana on kyllä erittäin boomerimainen tapa. Mikähän siinä on että niin monet sen sukupolven ihmiset moista harrastavat. Boomeri-isäni on näin äidin kuoleman jälkeen Tinderissä, ja sielläkin monella naisella on kukka profiilikuvana 😅
   Sitten ihmettelevät, että kun "vanhemmat miehet on niin kranttuja, ettei niille ikäisensä naiset(kukat) kelpaa..."

   Lainaa

  30. jukkapalmu 1.9.2022 15:03
   Tulos: +19 (27 ääntä)
   Ei hirveesti yllättänyt että profiilikuvassa on kukka :D

   Lainaa

  31. Kuollut flamingo 1.9.2022 15:20
   Tulos: +45 (45 ääntä)
   Voi Timo, kuinkakohan moni tuntematon Facebookin käyttäjä olisi sinut etsinyt käsiisi, ellet olisi koko ryhmälle ilmoittanut, ettei kannata vaivautua?

   Lainaa

  32. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Kursailematon siili: Feissarimokat on opettanut mulle, miksi poliisien resurssit on niin tiukassa. Ei kai se ole ihme, ettei ehditä oikeita töitä tehdä, kun jatkuvasti on joku Riitta langan päässä sekoilemassa, että kaima kirjoittelee Facebookissa jotain.
   Jep. Kyllä ku kuuntelee ja lukee tarinoita, et mitä 112 soitetaan ja tukitaan linjat, nii en yhtää ihmettele kanssa

   Lainaa

  33. Tulos: +33 (39 ääntä)
   Mustanpuhuva lihapiirakka: Oikea syy piilee kyllä siinä, että on liian kiire pestä autojaan
   No onko sun ihan pakko oksentaa ja ripuloida sinne maijaan joka kyydillä?

   Lainaa

  34. Kursailematon siili 1.9.2022 19:25
   Tulos: +33 (39 ääntä)
   Uniikki herne: Mites muuten tarina on hörhöillä muuttunut, kun ne rokotteet eivät pienentäneetkään väkilukuja? Olemmeko kaikki kenties nyt valtion täydessä kontrollissa? Haluanko edes tietää?
   Ymmärtääkseni joo, nimenomaan ollaan ny valtion kontrollissa, ja lopulta meistä tulee aivottomia zombeja jotka vaan toteuttaa ”eliitin” tahtoa. 
   Se että rokotteet tappaa, piti perua – ymmärrettävistä syistä – aika pian, mut nyt tosiaan rokotetut edesauttaa uuden maailmanjärjestyksen vahvistumista, kun ollaan mikrosirutettuja ja eliitin talutusnuorassa. 

   Lainaa

  35. Lestadiolainen vatuloija 2.9.2022 2:47
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Tove: Riitta vois vaikka vaihtaa profiilikuvansa
   Jonakin kauniina päivänä Riitta antaa kukkansa jollekin könsikkäälle, ehkäpä jopa komealle konstaapelille. Siinä loppuu ilkeät kirjoitukset ja vanhaksi piiaksi nimittely, kun sattuu pilkka omaan nilkkaan.

   Lainaa

  36. Voideltu vadelma 2.9.2022 8:37
   Tulos: -7 (27 ääntä)
   Nuutunut kivi: Eli yleinen tieto on nykyään valemediaa. Menee elämä aika vaikeaksi, kun kaikki on valetta. Jänis vaihtaa talveksi valkoisen turkin. - Valemediaa!!! Taivas on sininen. - Valemediaa!!!
   Jänis ei vaihda talveksi valkoista turkkia. Talvea vasten jäniksen turkin karvojen väri vaihtuu harmaaruskeasta valkoiseksi. Turkki pysyy samana.
   Taivas ei ole sininen. Auringonvalo siroaa ilmakehän happimolekyyleistä ja heijastaa sinisen valon aallonpituutta, joka silmään osuessaan aiheuttaa näköaistimuksen. Taivas on läpinäkyvä.

   Lainaa

  37. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Väsynyt: Juuri niin kuin saattoi olettaa, ei niiden rokotettujen tänä vuonna pitänytkään kuolla, vasta ensi vuonna. Helppo arvata mikä on selitys ensi vuonna.
   "Mailmanloppu tulee 1914, ei vaan 1915, siis 1918, tarkoitimme tietysti 1925, paitsi jos Jehova päättääkin sen olevan 1975 tai ehkä joskus myöhemmin, kuitenkin vuoden 1914 nähneiden elinaikana.... LAKATKAA JO JANKUTTAMASTA NIISTÄ VUOSILUVUISTA!" Sanamuotoja lukuunottamatta tuo oli niin täsmällinen tiivistelmä Jehovan todistajien virallisten  maailmanloppuennustusten kehityksestä kuin ulkomuistista osasin kirjoittaa.

   Lainaa

  38. Harteeton koala 2.9.2022 16:28
   Tulos: -12 (22 ääntä)
   Voideltu vadelma: Jänis ei vaihda talveksi valkoista turkkia. Talvea vasten jäniksen turkin karvojen väri vaihtuu harmaaruskeasta valkoiseksi. Turkki pysyy samana. Taivas ei ole sininen. Auringonvalo siroaa ilmakehän happimolekyyleistä ja heijastaa sinisen valon aallonpituutta, joka silmään osuessaan aiheuttaa näköaistimuksen. Taivas on läpinäkyvä.
   Nypytitkö vähän nänniäsi kun kirjoitit pätemisviestisi?

   Lainaa

  39. Persunatsimisogynistihuoh 3.9.2022 0:42
   Tulos: -29 (39 ääntä)
   Koronauskovaiset eivät vieläkään myönnä että maltilliset piikkikriittiset ovat olleet kaikessa oikeassa. Varmaan piikkien sivuvaikutusta tuo typeryys jonka voi osoittaa esimerkiksi vittuilemalla feissarimokien kommenttipalstalla 🤭

   Lainaa

  40. Jykevä avokado 3.9.2022 10:49
   Tulos: -1 (15 ääntä)
   Persunatsimisogynistihuoh: Koronauskovaiset eivät vieläkään myönnä että maltilliset piikkikriittiset ovat olleet kaikessa oikeassa. Varmaan piikkien sivuvaikutusta tuo typeryys jonka voi osoittaa esimerkiksi vittuilemalla feissarimokien kommenttipalstalla 🤭
   Mikäli kommenttisi ei olisi onnetonta trollailua, niin joku voisi vihjata sen sisältämään ironiaan, jota et ymmärrä. Et tosin ymmärrä sitä, vaikka kommenttisi onkin huono trollausyritys.

   Lainaa

  41. Nuutunut kivi 3.9.2022 17:20
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Voideltu vadelma: Jänis ei vaihda talveksi valkoista turkkia. Talvea vasten jäniksen turkin karvojen väri vaihtuu harmaaruskeasta valkoiseksi. Turkki pysyy samana. Taivas ei ole sininen. Auringonvalo siroaa ilmakehän happimolekyyleistä ja heijastaa sinisen valon aallonpituutta, joka silmään osuessaan aiheuttaa näköaistimuksen. Taivas on läpinäkyvä.
   No tulihan se sieltä.

   Lainaa

  42. Putipuhdas lehmä 3.9.2022 19:27
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Valkaiseva hylje: Mieti miten vaikeaa on koko elämä, jos FB jo tuottaa ongelmia.
   Ei nyt välttämättä automaattisesti muuten ole niin vaikea elämä, vaikka netinkäyttö tuottaisikin vaikeuksia.

   Lainaa

  43. Uneton meduusa 3.9.2022 22:17
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Merkitsevä käärme: Älä unohda moottoripyörää, mopoa tai autoa.
   Ja kalaa.

   Lainaa

  44. Persunatsimisogynistihuoh 3.9.2022 23:59
   Tulos: -5 (15 ääntä)
   Jykevä avokado: Mikäli kommenttisi ei olisi onnetonta trollailua, niin joku voisi vihjata sen sisältämään ironiaan, jota et ymmärrä. Et tosin ymmärrä sitä, vaikka kommenttisi onkin huono trollausyritys.
   Ilmeisesti kaikki lukemasi josta et pidä on trollausta? Todellinen ironia huokuu vastauksestasi. Luulet selvästi olevasi älykäs. Mitä nopeammin ymmärrät ette ole, sen älykkäämmäksi tulet. Neroa sinusta ei kyllä millään saa

   Lainaa

  45. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Kursailematon siili: Feissarimokat on opettanut mulle, miksi poliisien resurssit on niin tiukassa. Ei kai se ole ihme, ettei ehditä oikeita töitä tehdä, kun jatkuvasti on joku Riitta langan päässä sekoilemassa, että kaima kirjoittelee Facebookissa jotain.
   Just sain poliisilta kirjeen jossa oli syyttäjän toimesta syyttämättä jättämispäätös.  Ihmettelin että mitä aktuaalista piparia kunnes selvisi että keväällä Nato-keskustelun vatvoessa kuumana joku täysin random putinisti nato-vastainen vosu oli jossakin tyyliin ilta-pravdan uutisen keskusteluissa haukkunut allekirjoittanutta "nato-kiimaiseksi persuksi" johon vastasin jotakin tyyliin että "sitä on kotisohvalta ilman sodanajan sijoitusta tosi helppoa olla sotakiimainen lortto, kun taas on kolme poikaa varusmiehinä ja itse sijoituksensa vuoksi tosipaikan tullen jo kaksi viikkoa ollut kentällä rynkky kourassa niin Naton tuoma turva on tou-del-la tervetullutta". Niin oli tyypillä mennyt tunteisiin että teki rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta. Ilmeisesti natokiimainen persu ei sitten hänestä ollut kunnianloukkaus kuitenkaan. Paljonkohan paloi taas veronmaksajien rahoja tämänkin Karenin vouhottamiseen...

   Lainaa

  46. Yllätyksetön monni 4.9.2022 9:55
   Tulos: -5 (9 ääntä)
   Persunatsimisogynistihuoh: Ilmeisesti kaikki lukemasi josta et pidä on trollausta? Todellinen ironia huokuu vastauksestasi. Luulet selvästi olevasi älykäs. Mitä nopeammin ymmärrät ette ole, sen älykkäämmäksi tulet. Neroa sinusta ei kyllä millään saa
   Paljastit ettet edes tiedä mitä ironia tarkoittaa. Se tuskin yllätti ketään. Kannattaa kuitenkin vielä treenata tuota trollausta. Kuten huomaat, niin se ei onnistunut alkuunkaan. Yksikään ihminen ei tarttunut itse trolliin, vaan sinuun henkilönä, ja sai sinut vielä kaupan päälle reagoimaankin. Mutta hei, nythän voit vastata taas itsellesi toisella nimimerkillä ja tehdä sen jotenkin yliampuvasti. Niin, että me muut sitten hekottelemme että onpas tyhmä tuo kommenttiin vastannut. Silleen, kuin aiemmin olet tehnyt.

   Lainaa

  47. Persunatsimisogynistihuoh 4.9.2022 12:17
   Tulos: -4 (12 ääntä)
   Yllätyksetön monni: Paljastit ettet edes tiedä mitä ironia tarkoittaa. Se tuskin yllätti ketään. Kannattaa kuitenkin vielä treenata tuota trollausta. Kuten huomaat, niin se ei onnistunut alkuunkaan. Yksikään ihminen ei tarttunut itse trolliin, vaan sinuun henkilönä, ja sai sinut vielä kaupan päälle reagoimaankin. Mutta [...]
   Minä kerroin miten asia on. Ei se ole trollaamista. Ainoastaan sen voi tulkita trollaamiseksi etten esiinny omalla nimelläni (niin kuin ei kukaan täällä). Se ei itsessään ole ironiaa että toimin itse sillä tavalla mitä kritisoin. Sen sijaan ironiaa on se että saan ironisen vastauksen jossa osoitetaan ironia jota aloituksessani ei ollut. Varmaan sinullekin liian vaikeaa ymmärtää. 
   Ja jos reagoinnista puhutaan niin mitä sinä teit jos et reagoinut? Sinulla pullistuu päässä suoni lukiessasi kommentteja joista et pidä. Ja minä nautin siitä. Siitä että saan kiusata pikkusieluisia hyveposeeraavia joilla ei ole netin ulkopuolella mitään arvokasta elämää. Teitä jotka kuvittelette olevanne yläpuolella vaikka älykkyysosamääränne vaihtelee muuttujalla +-5 asteikolla täydelliseen keskivertoon. 
   Minä tiedän mistä puhun. Sinulle ja kaltaisillesi se on mahdotonta edes yrittää selittää. Autuaita ovat tietämättömät. Mutta peiliin voit silti katsoa. 

   Lainaa

  48. Kampura laama 5.9.2022 7:43
   Tulos: -4 (8 ääntä)
   Persunatsimisogynistihuoh: Minä kerroin miten asia on. Ei se ole trollaamista. Ainoastaan sen voi tulkita trollaamiseksi etten esiinny omalla nimelläni (niin kuin ei kukaan täällä). Se ei itsessään ole ironiaa että toimin itse sillä tavalla mitä kritisoin. Sen sijaan ironiaa on se että saan ironisen vastauksen jossa [...]
   Luetun ymmärtäminen kenties hieman haastavaa siellä? "Yksikään ihminen ei tarttunut itse trolliin, vaan sinuun henkilönä, ja sai sinut vielä kaupan päälle reagoimaankin."

   Lainaa

  49. Persunatsimisogynistihuoh 5.9.2022 12:11
   Tulos: -5 (13 ääntä)
   Kampura laama: Luetun ymmärtäminen kenties hieman haastavaa siellä? "Yksikään ihminen ei tarttunut itse trolliin, vaan sinuun henkilönä, ja sai sinut vielä kaupan päälle reagoimaankin."
   Miksi päättelet että yhden webritarin tarttuminen minuun henkilönä kiinnostaisi itseäni tai yleensä ottaen ketään? Oliko tuo suuren ajattelijan letkautus absoluuttinen fakta jonka kaikki allekirjoittavat 😆  
   Aloituksellani sain reaktion, johon reagoin. Ja reaktioon reagoitiin. Sitä kutsutaan keskusteluksi (tai väittelyksi jne). Luetunymmärtämisessä taitaa olla vika siellä. Mutta ei se yllätä. Mutkat suoraksi vaan oman agendan mukaan
    Tyypillistä

   Lainaa

  50. Muoviin hukkuva katkarapu 6.9.2022 6:37
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Persunatsimisogynistihuoh: Miksi päättelet että yhden webritarin tarttuminen minuun henkilönä kiinnostaisi itseäni tai yleensä ottaen ketään?
   Siitä että sinä kommentoit. Se paljastaa että sinua kiinnostaa se, että kommenttisi ei kiinnosta ketään, ainoastaan tyhmyytesi.

   Lainaa

  51. Valkaiseva hylje 6.9.2022 9:01
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Nostettu mehiläinen: Ongelmallista kun poistuu somesta, mutta siitä ei voi kertoa somessa ettei ole enää somessa. Kuitenkin olisi hyvä että muutkin tietää etten ole somessa. Pitää varmaan perusta oma some missä on vain ne joilla ei ole somea.
   Trump perusti 😂

   Lainaa

  52. Persunatsimisogynistihuoh 6.9.2022 12:30
   Tulos: -2 (8 ääntä)
   Muoviin hukkuva katkarapu: Siitä että sinä kommentoit. Se paljastaa että sinua kiinnostaa se, että kommenttisi ei kiinnosta ketään, ainoastaan tyhmyytesi.
   No ei. Vaan edelleen että tahdon keskustella/väitellä ja loukata kaltaisiasi älyllisiä keskosia joilla nimimerkkikin vaihtuu jokaisen vastauksen kohdalla 🤷🏻‍♂️ "Oot ihan tymä".. Huikea argumentti. Toivottavasti et ole virallisesti aikuinen

   Lainaa

  53. Räkäpää 6.9.2022 13:47
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Persunatsimisogynistihuoh: Koronauskovaiset eivät vieläkään myönnä että maltilliset piikkikriittiset ovat olleet kaikessa oikeassa. Varmaan piikkien sivuvaikutusta tuo typeryys jonka voi osoittaa esimerkiksi vittuilemalla feissarimokien kommenttipalstalla 🤭
   Listaa, ole hyvä.

   Lainaa

  54. tappaa_mikä_tappaa 6.9.2022 20:57
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   "5G tulee ja tappaa" No sitten ei 5G tunnu kovin hyvältä bisnekseltä kun tapetaan asiakkaat. Taitaa olla kohta DNA, Telia, Elisa konkurssissa ja isolta osalta suomalaisia loppuu Internetin käyttö.

   Lainaa

  55. Asiallinen kärpänen 7.9.2022 16:30
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Persunatsimisogynistihuoh: No ei. Vaan edelleen että tahdon keskustella/väitellä ja loukata kaltaisiasi älyllisiä keskosia joilla nimimerkkikin vaihtuu jokaisen vastauksen kohdalla 🤷🏻‍♂️ "Oot ihan tymä".. Huikea argumentti. Toivottavasti et ole virallisesti aikuinen
   Hävisit jo ensimmäisellä kommentillasi.

   Lainaa

  56. Ulkoneva kesyaasi 30.10.2022 2:27
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   On se kyllä ärsyttävää kun neljä koronarokotusta jo saatu ja kännykässä ei vieläkään 5g toimi. Josko se viides auttas

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: facebook, kaimat, kokonimikaima, ryhmästä poistuminen, ryhmät, totuuden puhujat, totuus, viesti