Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 165

Jäätävä käänne nyyhkytarinalle roskalavalla.
Suurenna näkymä
Roskalavalla rapisee, osa 165

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Nurja päärynä 6.9.2022 0:07
   Tulos: +531 (691 ääntä)
   Nyt on kyllä niin hurjaa settiä etten edes pysynyt kärryillä... Eli Heidy oli antamassa Marikalle sänkyä roskalavalla ja yhtäkkiä tilanne eskaloitui. Vai onko Heidy tämä eksä? Kuka hullu antaa kotiavaimensa tuntemattomalle? Mitä täällä tapahtuu!?!

   Lainaa

  2. Soukka menninkäinen 6.9.2022 0:13
   Tulos: -374 (510 ääntä)
   Ei heidy voi olla marikan exksä, nehän on molemmat naisia!!!111

   Lainaa

  3. Kiilloton hyttynen 6.9.2022 0:17
   Tulos: +456 (468 ääntä)
   Nurja päärynä: Nyt on kyllä niin hurjaa settiä etten edes pysynyt kärryillä... Eli Heidy oli antamassa Marikalle sänkyä roskalavalla ja yhtäkkiä tilanne eskaloitui. Vai onko Heidy tämä eksä? Kuka hullu antaa kotiavaimensa tuntemattomalle? Mitä täällä tapahtuu!?!
   Eiköhän ne ole entinen pariskunta.

   Lainaa

  4. Mehevä kani 6.9.2022 0:18
   Tulos: +310 (372 ääntä)
   Nurja päärynä: Nyt on kyllä niin hurjaa settiä etten edes pysynyt kärryillä... Eli Heidy oli antamassa Marikalle sänkyä roskalavalla ja yhtäkkiä tilanne eskaloitui. Vai onko Heidy tämä eksä? Kuka hullu antaa kotiavaimensa tuntemattomalle? Mitä täällä tapahtuu!?!
   Itse oletin, että Heidy ja Marika olisivat toisilleen tuntemattomia ja ihmettelin, miten joku voi olla niin sinisilmäinen, että antaa kämppänsä avaimet täysin tuntemattomalle. Mutta nyt kun mainitsit niin voisi kyllä ollakin tämä exä.

   Lainaa

  5. Välitön kookos 6.9.2022 0:18
   Tulos: +458 (462 ääntä)
   Nurja päärynä: Nyt on kyllä niin hurjaa settiä etten edes pysynyt kärryillä... Eli Heidy oli antamassa Marikalle sänkyä roskalavalla ja yhtäkkiä tilanne eskaloitui. Vai onko Heidy tämä eksä? Kuka hullu antaa kotiavaimensa tuntemattomalle? Mitä täällä tapahtuu!?!
   Joo, pakko olla niin että Heidy on se ex. Eihän kukaan tuntematon muuta puoleksitoista kuukaudeksi pois kotoaan sillä aikaa kun random tyyppi roskalavalta tekee muuttoa ja vielä senkin jälkeen odottele että se tulee hakemaan sänkyä. Ainoa selitys mikä edes puoliksi käy järkeen on että ex tuli tuohon kommentoimaan.

   Lainaa

  6. Karoliina 6.9.2022 0:28
   Tulos: +249 (259 ääntä)
   Nurja päärynä: Nyt on kyllä niin hurjaa settiä etten edes pysynyt kärryillä... Eli Heidy oli antamassa Marikalle sänkyä roskalavalla ja yhtäkkiä tilanne eskaloitui. Vai onko Heidy tämä eksä? Kuka hullu antaa kotiavaimensa tuntemattomalle? Mitä täällä tapahtuu!?!
   Tämä. Piti muutamaan kertaan lukea tarinan, että sain hahmotettua, että Heidy on vissiin se ex, lukot on vaihdettu nyt, koska kämpässä käyty jne. ja Marika vaatimassa nyt uusia avaimia.
   Tästä kaikesta huolimatta, mikäli Heidyn versio pitää paikansa, siellä on kyllä rikosilmoitukseen riittävää sekoilua.

   Lainaa

  7. Taipumaton kobra 6.9.2022 0:37
   Tulos: -94 (164 ääntä)
   Jos Heidyllä ei ole jotain salattavaa niin hänen olisi pitänyt soittaa poliisille jo kauan sitten.

   Lainaa

  8. Tulos: +329 (359 ääntä)
   Mikä moka tässä suihkuverhossa oli? Itellä ollut samanlainen, hieno verho, ja näitä ihan kaupassa myydään, ei mikään itse tehty siis.

   Lainaa

  9. Tietäjä 6.9.2022 1:31
   Tulos: +187 (195 ääntä)
   Nurja päärynä: Nyt on kyllä niin hurjaa settiä etten edes pysynyt kärryillä... Eli Heidy oli antamassa Marikalle sänkyä roskalavalla ja yhtäkkiä tilanne eskaloitui. Vai onko Heidy tämä eksä? Kuka hullu antaa kotiavaimensa tuntemattomalle? Mitä täällä tapahtuu!?!
   Tiedän nää jutun henkilöt, ja ovat siis tosiaan entinen pariskunta.

   Lainaa

  10. Alushousuton öykkäri 6.9.2022 1:31
   Tulos: +190 (194 ääntä)
   No johan on settiä... Eiku poliisille ilmoitusta, kenenkään ei pitäisi kotoaan joutua lähtemään uhkailujen takia. Ja tuommoinen uhkailu viesteillä on ihan helvetin tyhmän ihmisen hommaa, kun ei osaa ajatella yhtään pidemmälle mitä voi tapahtua jos ne viranomaisten nenän eteen vie luettavaksi.

   Lainaa

  11. Pähee tuhatjalkainen 6.9.2022 2:20
   Tulos: +199 (207 ääntä)
   Noi suihkujutut on kyllä kivoja. Oma lemppari on se kylpymatto, johon nuo jäljet ilmaantuu vasta kastuessa, eli vieraille kiva pikku yllätys suihkusta/kylvystä poistuessa.

   Lainaa

  12. Myrkytön hamsteri 6.9.2022 2:38
   Tulos: +169 (211 ääntä)
   Siis miten toi suihkuverho on voinu tulla läpi? Tuleeko tänne jatkossa kaikki "hassunahauskat ja erikoiset" alternative sisustustuotteet? Halloweenkin tulossa, oiva proppi jos ei muuten istu! Kannataa selata vaikka erilaisia sisustusryhmiä jotka poikkeaa valtavirran mv skandityylistä nii joha ei muuta enää täällä sitte näykkään!

   Lainaa

  13. Tulos: +55 (177 ääntä)
   Nurja päärynä: Nyt on kyllä niin hurjaa settiä etten edes pysynyt kärryillä... Eli Heidy oli antamassa Marikalle sänkyä roskalavalla ja yhtäkkiä tilanne eskaloitui. Vai onko Heidy tämä eksä? Kuka hullu antaa kotiavaimensa tuntemattomalle? Mitä täällä tapahtuu!?!
   Eihän tuossa ole mitään epäselvää.
   Jos henkilöt olisivat eri sukupuolta, sulle olisi ollut päivänselvää, että Heidy on se exä.

   Lainaa

  14. Veneetön pomelo 6.9.2022 6:02
   Tulos: +15 (35 ääntä)
   Elämän kova koulu jne, jne.

   Lainaa

  15. Tulos: -59 (97 ääntä)
   Siili: Mikä moka tässä suihkuverhossa oli? Itellä ollut samanlainen, hieno verho, ja näitä ihan kaupassa myydään, ei mikään itse tehty siis.
   "...ja muut sosiaalisen median helmet".

   Lainaa

  16. Vahattu luumu 6.9.2022 6:37
   Tulos: -115 (155 ääntä)
   Myrkytön hamsteri: Siis miten toi suihkuverho on voinu tulla läpi? Tuleeko tänne jatkossa kaikki "hassunahauskat ja erikoiset" alternative sisustustuotteet? Halloweenkin tulossa, oiva proppi jos ei muuten istu! Kannataa selata vaikka erilaisia sisustusryhmiä jotka poikkeaa valtavirran mv skandityylistä nii joha ei muuta enää täällä sitte näykkään!
   No juu noi suihkuverhot ei kyllä sovi perinteiseen skandityyliin eikä kyllä moneen muuhunkaan. Ehkä jollekkin 10v lapsen suunnittelemaan kotiin. En ymmärrä kuka ostaa moisia lelutuotteita.

   Lainaa

  17. Pistävä matelija 6.9.2022 6:49
   Tulos: +131 (139 ääntä)
   Sitä joskus kuvitteli itse olleensa sekopää kun avioero tuli kumppanin pettäessä ja pari kuukautta tuli asunnossa riideltyä ennen kuin pääsi erilleen muuttamaan, kuitenkaan mitään ei rikottu ja omaisuus jaettiin ilman ongelmia, joten näihin verrattuna koen että ehkä se huutaminen petettynä ei sitten kuitenkaan ollut mikään täysin sekopää reaktio.

   Lainaa

  18. Muoviin hukkuva katkarapu 6.9.2022 6:52
   Tulos: +56 (58 ääntä)
   Vahattu luumu: En ymmärrä
   Poimin oleellisen.

   Lainaa

  19. Jalompi eläin 6.9.2022 7:11
   Tulos: -43 (47 ääntä)
   Ensinmäiseen mokaan: "Nam Nam" t. Mister Ällö

   Lainaa

  20. Päivänpolttava kuguaari 6.9.2022 7:27
   Tulos: +38 (62 ääntä)
   Vahattu luumu: No juu noi suihkuverhot ei kyllä sovi perinteiseen skandityyliin eikä kyllä moneen muuhunkaan. Ehkä jollekkin 10v lapsen suunnittelemaan kotiin. En ymmärrä kuka ostaa moisia lelutuotteita.
   Eihän kukaan väittänytkään että sopisi. 😅 Lue tarkemmin. On varmaan paljon muitakin asioita mitä et ymmärrä. 😀

   Lainaa

  21. Päivänpolttava kuguaari 6.9.2022 7:28
   Tulos: +96 (110 ääntä)
   Vaakku: "...ja muut sosiaalisen median helmet".
   Juu, ei ollut edes "muu helmi". 😅

   Lainaa

  22. Tulos: +124 (132 ääntä)
   Jos luki kohdan "sinulla oli puolitoista kk aikaa tehdä muutto", hoksaa kyl heti et ovat entinen pariskunta.

   Lainaa

  23. Läpäisemätön lintu 6.9.2022 7:59
   Tulos: -6 (72 ääntä)
   Irvikisu: Eihän tuossa ole mitään epäselvää.Jos henkilöt olisivat eri sukupuolta, sulle olisi ollut päivänselvää, että Heidy on se exä.
   No ei kyllä. Itselleni ainakin ongelma oli tajuta aikajana, kun avainten antamisesta noutamiseen puhuttiin tuossa keskellä. Joutui aika lailla tavaamaan.

   Lainaa

  24. Itseasiassa 6.9.2022 8:24
   Tulos: +45 (51 ääntä)
   Karin sohva näytti siltä, mitä olen etsimässä. Harmi kun Pieksämäki on turhan kaukana. Onkohan Jannen vaimo niitä tavarahaukkoja, joita löytyy joka roskalavalta? Kaikki pitää kerätä, mitä ilmaiseksi saa. Aika huono juttu, varsinkin jos se menee siihen pisteeseen, että asunto on täynnä ja puolison pitää alkaa huudella jo apua.

   Lainaa

  25. Valkaiseva hylje 6.9.2022 8:29
   Tulos: -16 (44 ääntä)
   Taipumaton kobra: Jos Heidyllä ei ole jotain salattavaa niin hänen olisi pitänyt soittaa poliisille jo kauan sitten.
   Ja mitä poliisi tekisi? Ei mitään.
   Tuossa ei muu auta kuin rikosilmoitus ja sehän, kuten tiedämme, hautautuu samaan läjään fillarivarkauksien kanssa.

   Lainaa

  26. Vaakasuora susi 6.9.2022 9:06
   Tulos: +62 (68 ääntä)
   Valkaiseva hylje: Ja mitä poliisi tekisi? Ei mitään. Tuossa ei muu auta kuin rikosilmoitus ja sehän, kuten tiedämme, hautautuu samaan läjään fillarivarkauksien kanssa.
   Ei hautaudu. "Henkeen ja vereen" kohdistuviin uhkauksiin suhtaudutaan hieman eri tavalla kuin jonkun random piripään pöllimään polkupyörään, vaikka se saattaa joitain yllättääkin.
   Ja sanon tämän siis ihmisenä jolta naapurin piripää varasti polkupyörän eikä poliisi asialle mahtanut mitään kun ei ollut todisteita, mikä on mielestäni täysin ymmärrettävää. Sen takia meillä on se vakuutus.

   Lainaa

  27. Tulos: -1 (87 ääntä)
   Karin puolison päällä oleva alaosa on täydellinen esimerkki siitä mikseivät legginsit olleet alunperin housut. Alkujaan legginsit olivat uudelleen brändätyt pitkät kalsarit eli sukkahousut ilman sukkaosaa, eivät housut, kuten kuvasta näkee. Nykyään on osattu tehdä tiheämmällä lankavälillä ja paksummalla langalla olevia legginsejä, joita voi käyttää housuina. Niitä kutsuttiin aiemmin trikoiksi, koska materiaali oli usein trikoo-kangasta. Nykyinen leggins-nimi laajeni myös näihin arkikäytössä. Näitä paksumpia trikoita/legginsejä voi käyttää huoletta housujen sijaisena urheillessa ja muuten vaan, koska niistä ei näy läpi. Silti näitä pitkät kalsarit -versioita on olemassa ja käyttäjien kannattaa vilkaista peiliin ennen uloslähtöä kummat versiot on vetänyt ylleen. Ihan hauskana taustatietona vielä, että Savossa "akka" oli aikoinaan kunnianimitys vaimolle, jonka ensimmäinen lapsi on poika. Sana on jäänyt elämään pelkän vaimon nimikkeenä.

   Lainaa

  28. Tulos: +58 (64 ääntä)
   Nurja päärynä: Nyt on kyllä niin hurjaa settiä etten edes pysynyt kärryillä... Eli Heidy oli antamassa Marikalle sänkyä roskalavalla ja yhtäkkiä tilanne eskaloitui. Vai onko Heidy tämä eksä? Kuka hullu antaa kotiavaimensa tuntemattomalle? Mitä täällä tapahtuu!?!
   Tuossahan sanotaan selvästi että hänellä oli 1,5 kk aikaa tehdä muutto, eli kyllähän tuosta viimeistään selviää että oli ex.

   Lainaa

  29. Vastarannan kiiski 6.9.2022 10:58
   Tulos: +103 (113 ääntä)
   Kyllä täytyy todeta, että jos on näissä mokissa tyhmiä ihmisiä, niin ei täällä kommenteissakaan kaikkein terävimmät ihmiset ole paikalla. Viestitolkulla päivittelyä päivänselvästä asiasta. Tämä Marikan käytös menee monella tapaa kyllä yli hilseen. Siellä on käyty porukalla sotkemassa ja varastelemassa, mutta kenellekään ei ole tullut mieleen ottaa mukaan niitä tavaroita, joiden hakemisesta on sovittu. Sitten mangutaan julkisesti syyttä suotta ja tullaan hetken päästä nolatuksi ihan omin avuin.

   Lainaa

  30. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Siis mitä helvettiä, nyt Heidy soittoa poliisille ja oven lukko vaihtoon!

   Lainaa

  31. Tulos: -39 (51 ääntä)
   Ei oo nyt tää Heidy kaikista fiksuin olento maan päällä kyllä...

   Lainaa

  32. Persunatsimisogynistihuoh 6.9.2022 12:12
   Tulos: -126 (152 ääntä)
   Mitäköhän poliisit tekisivät Heidyn ja Marikan tapauksessa? Kuviossa kun ei ole miestä jolle vierittää syy kaikesta 🤔 Terveitä päästään noi matonlussuttajat

   Lainaa

  33. Pronssi persoona 6.9.2022 12:18
   Tulos: -3 (29 ääntä)
   Pähee tuhatjalkainen: Noi suihkujutut on kyllä kivoja. Oma lemppari on se kylpymatto, johon nuo jäljet ilmaantuu vasta kastuessa, eli vieraille kiva pikku yllätys suihkusta/kylvystä poistuessa.
   No hyi.

   Lainaa

  34. Pronssi persoona 6.9.2022 12:21
   Tulos: -38 (44 ääntä)
   Karin hommasta tulee mieleen, että jotain muutakin on myytävänä kuin sohva.

   Lainaa

  35. Hallitseva kiivi 6.9.2022 12:38
   Tulos: +48 (58 ääntä)
   Valkaiseva hylje: Ja mitä poliisi tekisi? Ei mitään. Tuossa ei muu auta kuin rikosilmoitus ja sehän, kuten tiedämme, hautautuu samaan läjään fillarivarkauksien kanssa.
     Valitettavasti niinhän se vähän on: voi toki tulla sakkoa (jota Marika ei maksa), voi tulla lähestymiskieltoa (jota Marika ei noudata) ja lisäksi tulee kiukkuinen Marika, joka alkaa taas hautoa jotain kostoa. Ei monikaan lähisuhdeväkivallan uhri uskalla ilmoittaa poliisille, kun väkivaltaan ryhtyvät ovat psykoja, ja psykoihin ei normikonstit, kuten ilmoitus poliisille, tepsi. Heidyn kannattaisi tosin blokata Marika facesta eikä varsinkaan kommentoida, heittää sänky pois, ja jos mahdollista muuttaa toiselle paikkakunnalle.
     Asiasta toiseen, mistä tuollaisen suihkuverhon saa? Tai varsinkin sellaisen, johon ilmaantuu jälkiä vasta märkänä?

   Lainaa

  36. Tulos: +110 (116 ääntä)
   Jepajee: Karin puolison päällä oleva alaosa on täydellinen esimerkki siitä mikseivät legginsit olleet alunperin housut. Alkujaan legginsit olivat uudelleen brändätyt pitkät kalsarit eli sukkahousut ilman sukkaosaa, eivät housut, kuten kuvasta näkee. Nykyään on osattu tehdä tiheämmällä lankavälillä ja [...]
   Kaipa sitä kotonaan saa hengata vaikka alasti, jos huvittaa. Typerä puoliso, kun menee tunkemaan tuollaisia kuvia nettiin.

   Lainaa

  37. Asiallinen noita 6.9.2022 13:36
   Tulos: -26 (38 ääntä)
   Op: Tuossahan sanotaan selvästi että hänellä oli 1,5 kk aikaa tehdä muutto, eli kyllähän tuosta viimeistään selviää että oli ex.
   Eiköhän ekasta lauseesta selviä joka alkaa "Hei mun ex..."

   Lainaa

  38. Tulos: +8 (44 ääntä)
   just: Kaipa sitä kotonaan saa hengata vaikka alasti, jos huvittaa. Typerä puoliso, kun menee tunkemaan tuollaisia kuvia nettiin.
   Tottakai kotonaan saa hengata kalsareissaan tai alasti jos haluaa. Kunhan jaoin kyseisen pukimen historiaa.

   Lainaa

  39. Käsitetty minkki 6.9.2022 16:09
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Hallitseva kiivi:   Valitettavasti niinhän se vähän on: voi toki tulla sakkoa (jota Marika ei maksa), voi tulla lähestymiskieltoa (jota Marika ei noudata) ja lisäksi tulee kiukkuinen Marika, joka alkaa taas hautoa jotain kostoa. Ei monikaan lähisuhdeväkivallan uhri uskalla ilmoittaa poliisille, kun väkivaltaan [...]
   Pulju.netistä löytyy molempia.

   Lainaa

  40. Parantava pelikaani 7.9.2022 0:32
   Tulos: +11 (41 ääntä)
   Jepajee: Tottakai kotonaan saa hengata kalsareissaan tai alasti jos haluaa. Kunhan jaoin kyseisen pukimen historiaa.
   Kuvassa on täydellinen esimerkki välikerrastona käytettävistä legginsestä/pitkistä alushousuista haarakiiloineen. Nämä eivät ole uudelleenbrändäystä nähnetkään, joten koko pätemisesi menee täysin ot.

   Lainaa

  41. Rutikuiva vesinokkaeläin 7.9.2022 0:36
   Tulos: -32 (52 ääntä)
   Luin jostain, että lesbosuhteissa on paljon henkistä ja fyysistä väkivaltaa...

   Lainaa

  42. Tulos: -3 (33 ääntä)
   Jalompi eläin: Ensinmäiseen mokaan: "Nam Nam" t. Mister Ällö
   Mr. Ällöä on kyllä ikävä 😭

   Lainaa

  43. Tulos: +79 (93 ääntä)
   Rutikuiva vesinokkaeläin: Luin jostain, että lesbosuhteissa on paljon henkistä ja fyysistä väkivaltaa...
   Luin jostain joskus, että sitä on myös heterosuhteissa. 🤔

   Lainaa

  44. Sinervä myyrä 7.9.2022 7:32
   Tulos: +1 (19 ääntä)
   Angst: Jos luki kohdan "sinulla oli puolitoista kk aikaa tehdä muutto", hoksaa kyl heti et ovat entinen pariskunta.
   Ei vaan hoksannut.

   Lainaa

  45. Sinervä myyrä 7.9.2022 7:35
   Tulos: -12 (36 ääntä)
   Asiallinen noita: Eiköhän ekasta lauseesta selviä joka alkaa "Hei mun ex..."
   Nope. Marika puhuu eksästään ja kommenttiin ilmestyy Heidi joka kuulostaa av,yv,kysyn kissalta-limboon joutuneelta.

   Lainaa

  46. Tulos: +14 (34 ääntä)
   Parantava pelikaani: Kuvassa on täydellinen esimerkki välikerrastona käytettävistä legginsestä/pitkistä alushousuista haarakiiloineen. Nämä eivät ole uudelleenbrändäystä nähnetkään, joten koko pätemisesi menee täysin ot.
   Mikä kumma tämän palstan kommenttiosiota vaivaa, kun heti kun sanoo mitä tahansa, niin joku loukkaantuu ja sanojaa pidetään pätijänä? Kaikilla on yhtäläinen kommentointioikeus, eikä siitä kannattaisi tulkita omiaan, vaan lukea vain mitä kommentissa lukee. Tekstiin kannattaa reagoida ajatuksella, ei tunteella.

   Lainaa

  47. Vyölaukkuun pukeutunut kavioeläin 7.9.2022 14:25
   Tulos: -3 (23 ääntä)
   Jepajee: Mikä kumma tämän palstan kommenttiosiota vaivaa, kun heti kun sanoo mitä tahansa, niin joku loukkaantuu ja sanojaa pidetään pätijänä? Kaikilla on yhtäläinen kommentointioikeus, eikä siitä kannattaisi tulkita omiaan, vaan lukea vain mitä kommentissa lukee. Tekstiin kannattaa reagoida ajatuksella, ei tunteella.
   Kaikesta loukkaantuminen on tätä tämän ajan muotia. Ei kyllä jaksaisi.

   Lainaa

  48. Tinkimätön hyttynen 8.9.2022 0:43
   Tulos: -21 (25 ääntä)
   Vahattu luumu: No juu noi suihkuverhot ei kyllä sovi perinteiseen skandityyliin eikä kyllä moneen muuhunkaan. Ehkä jollekkin 10v lapsen suunnittelemaan kotiin. En ymmärrä kuka ostaa moisia lelutuotteita.
   Sinä oletkin ruma räkä ja persesilmä.

   Lainaa

  49. Parantava pelikaani 8.9.2022 1:15
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Jepajee: Mikä kumma tämän palstan kommenttiosiota vaivaa, kun heti kun sanoo mitä tahansa, niin joku loukkaantuu ja sanojaa pidetään pätijänä? Kaikilla on yhtäläinen kommentointioikeus, eikä siitä kannattaisi tulkita omiaan, vaan lukea vain mitä kommentissa lukee. Tekstiin kannattaa reagoida ajatuksella, ei tunteella.
   Niin, ja ajatuksella kuin lukee, että
   Jepajee: Karin puolison päällä oleva alaosa on täydellinen esimerkki siitä mikseivät legginsit olleet alunperin housut. Alkujaan legginsit olivat uudelleen brändätyt pitkät kalsarit eli sukkahousut ilman sukkaosaa [...]
   Niin uudelleen brändäys perustui juuri siihen, että legginseistä tuli vähemmän sukkahousumaiset kun nylon vaihtui (puuvilla)trikooseen, johon ei tarvinnut laittaa puuvillaista haarakiilaa, joka loistaa metrien päähän, kuten kuvassa. Eri asia sitten, kuinka hyvin ne peitti alushousut, erityisesti liian kovasti venytettynä ja/tai kontrastivärisenä. Mutta tuosta kuvasta ei saa täydellistä esimerkkiä tekemälläkään niin kauan kuin kuva ei ole julkiselta paikalta napattu

   Lainaa

  50. Kiilloton hyttynen 8.9.2022 1:54
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Vaakasuora susi: Ei hautaudu. "Henkeen ja vereen" kohdistuviin uhkauksiin suhtaudutaan hieman eri tavalla kuin jonkun random piripään pöllimään polkupyörään, vaikka se saattaa joitain yllättääkin. Ja sanon tämän siis ihmisenä jolta naapurin piripää varasti polkupyörän eikä poliisi asialle mahtanut mitään kun ei [...]
   * henkeen ja terveyteen

   Lainaa

  51. jukkapalmu 8.9.2022 2:59
   Tulos: -19 (29 ääntä)
   Hyi saatana mikä toi eka kuva...

   Lainaa

  52. Eksakti mäyrä 8.9.2022 11:40
   Tulos: +9 (19 ääntä)
   Persunatsimisogynistihuoh: Mitäköhän poliisit tekisivät Heidyn ja Marikan tapauksessa? Kuviossa kun ei ole miestä jolle vierittää syy kaikesta 🤔 Terveitä päästään noi matonlussuttajat
   Heteromiehet ne vasta matonlussuttajia onkin!

   Lainaa

  53. Ontuvalisko 8.9.2022 19:33
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Karin akka varmaan miestään kiittelee nähtyään tuon julkaisun. Hei oikeesti!?!

   Lainaa

  54. Eltaantunut kalmo 10.9.2022 3:40
   Tulos: -4 (14 ääntä)
   Vahattu luumu: No juu noi suihkuverhot ei kyllä sovi perinteiseen skandityyliin eikä kyllä moneen muuhunkaan. Ehkä jollekkin 10v lapsen suunnittelemaan kotiin. En ymmärrä kuka ostaa moisia lelutuotteita.
   Kuules nössö, perinteinen skandityyli sullon emättimessäs.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: avaimet, ero, kirppari, kirppis, kirpputori, kuva, sohva, suihkuverho, sänky, tarinan toinen puoli, vaimo