Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 458

Vitriinin nouto kääntyy huolestuttavalle sivuraiteelle.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 458

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +89 (415 ääntä)
   Oma lapsi on vielä hengissä, mutta 90e on sen verran vähän arkusta että tekisi mieli ostaa pois. Mitkä lienee arkun mitat? Tietää sitten että missä vaiheessa viimeistään kumauttaa lapiolla kakaraa.

   Lainaa

  2. Tulos: +305 (307 ääntä)
   Tulis pikkaisen vainoharhainen meitsistä jos "Esa" eksyis tollee mun kämpille. Niin hullu kirvesmurhaaja fiba kantautuu sieluun asti tosta tekstistä ettei mitään rajaa. Muutenkin nukkuu huonosti niin tuollaisen jälkeen en varmaan nukahtaisi enää ikinä ilman lääkkeitä tai nuijanukutusta.

   Lainaa

  3. Tulos: +452 (456 ääntä)
   Mulla on semmoinen fiilis ettei Esalla oikeasti ole vaimoa tai tytärtäkään.

   Lainaa

  4. Lobbaava varis 20.9.2022 0:55
   Tulos: +132 (142 ääntä)
   Netta heitä se loota roskiin viemästä tilaa.

   Lainaa

  5. Kykenemätön peura 20.9.2022 1:18
   Tulos: +147 (169 ääntä)
   Lobbaava varis: Netta heitä se loota roskiin viemästä tilaa.
   No sehän ois, kuin heittäisi 50 euron setelin roskikseen.

   Lainaa

  6. Mukava maksamakkara 20.9.2022 1:23
   Tulos: +289 (289 ääntä)
   Hyi kuinka ahdistavaa että joku ihminen oikein harrastaa sitä että menee tuntemattomien kotiin hengailemaan.

   Lainaa

  7. Apea mandariini 20.9.2022 1:25
   Tulos: +323 (323 ääntä)
   Eikös jossain pk-seudulla tullut ilmi että joku tori.fi:tä ahkerasti selaava mies vastaili nimenomaan naisten ilmoituksiin, esittäen aina "vaimoa joka laittaa miehen hakemaan tuotteen" ja sitten juurikin änkesi asuntoihin sisälle, käyttäytyi oudosti ja kai ahdistelikin joitain naisia? Liekö sama, mutta onneksi tämä "Esa" edes poistui suosiolla. Jos myyn millään kirppiksellä jotain mikä on noudettava kämppäni sisäpuolelta, en ole ostajaa yksin vastassa...

   Lainaa

  8. Tulos: +312 (312 ääntä)
   Ei sitten viittinyt laittaa yhtään kuvaa siitä ehjästä ja hyvä kuntoisesta yöpöydästä.

   Lainaa

  9. jukkapalmu 20.9.2022 1:49
   Tulos: -18 (68 ääntä)
   Napael: Mulla on semmoinen fiilis ettei Esalla oikeasti ole vaimoa tai tytärtäkään.
   Mutta vitriini on kun ei kelvannut.

   Lainaa

  10. Tornipöllö 20.9.2022 3:08
   Tulos: +189 (189 ääntä)
   Apea mandariini: Eikös jossain pk-seudulla tullut ilmi että joku tori.fi:tä ahkerasti selaava mies vastaili nimenomaan naisten ilmoituksiin, esittäen aina "vaimoa joka laittaa miehen hakemaan tuotteen" ja sitten juurikin änkesi asuntoihin sisälle, käyttäytyi oudosti ja kai ahdistelikin joitain naisia? Liekö sama, [...]
   Ai kamala. Itselle tuli ekana mieleen, että Esa on niitä tyyppejä, jotka bongailevat ihmisten asunnoista pöllittäviä tavaroita (tai eläimiä, kun kissat kerta niin kiinnostivat) ja myöhemmin murtautuvat kämppään omistajan ollessa muualla, mutta tarkemmin ajatellen tuo ahdistelujuttu kuulostaa todennäköisemmältä. Hyi.

   Lainaa

  11. Tulos: +32 (116 ääntä)
   Höpö: Tulis pikkaisen vainoharhainen meitsistä jos "Esa" eksyis tollee mun kämpille. Niin hullu kirvesmurhaaja fiba kantautuu sieluun asti tosta tekstistä ettei mitään rajaa. Muutenkin nukkuu huonosti niin tuollaisen jälkeen en varmaan nukahtaisi enää ikinä ilman lääkkeitä tai nuijanukutusta.
   Tarkoitat varmaan "viba"?
   Fiba on virhe.

   Lainaa

  12. Pöhlä rotta 20.9.2022 6:23
   Tulos: +85 (91 ääntä)
   Kykenemätön peura: No sehän ois, kuin heittäisi 50 euron setelin roskikseen.
   Se on kuin löytäisi 10€ maasta, jos joku tuon ilmaiseksi hakisi pois.

   Lainaa

  13. Järkipuoli lohikäärme 20.9.2022 6:27
   Tulos: +87 (97 ääntä)
   Apea mandariini: Eikös jossain pk-seudulla tullut ilmi että joku tori.fi:tä ahkerasti selaava mies vastaili nimenomaan naisten ilmoituksiin, esittäen aina "vaimoa joka laittaa miehen hakemaan tuotteen" ja sitten juurikin änkesi asuntoihin sisälle, käyttäytyi oudosti ja kai ahdistelikin joitain naisia? Liekö sama, [...]
   Eikä ole edes sukupuoli kysymys... itse kerran myin puhelinta ja ostaja tuli kahden melko kookkaan romanin kanssa sisään ja alkoi sitten ostohetkellä vaatia puhelimesta alennusta samalla kun nämä kaksi seisoivat vieressä...  en koskaan myy enää mitään noudolla. Korkeintaan vaihdan julkisella paikalla.

   Lainaa

  14. Karkea albatrossi 20.9.2022 6:44
   Tulos: +98 (98 ääntä)
   Järkipuoli lohikäärme: Eikä ole edes sukupuoli kysymys... itse kerran myin puhelinta ja ostaja tuli kahden melko kookkaan romanin kanssa sisään ja alkoi sitten ostohetkellä vaatia puhelimesta alennusta samalla kun nämä kaksi seisoivat vieressä...  en koskaan myy enää mitään noudolla. Korkeintaan vaihdan julkisella paikalla.
   Jaiks. Nyt omalle kohdalle sattuneet oharit tai vaan sähköpostiin tulleet haistattelut siitä, et hinta on jossain tuotteessa ollut jonkun mielestä väärä, onkin aika pieniä ongelmia. En oo ikinä sopinut kotinoutoja, koska yksinasuvana on ollut se pieni pelko perserssä, että joku "Esa" asettuu taloksi tms. Kerrankin myin pari hyllykköä, niin kannoin ne raput alas kadulle, koska noutaja oli vanhempi mies ja viestintätyyli oli vähän erikoinen. Kaupat kuitenkin sujui ilman ongelmia, mutta silti en ois laskenu äijää kotiini.

   Lainaa

  15. Karkea albatrossi 20.9.2022 6:53
   Tulos: -38 (94 ääntä)
   Irvikisu: Tarkoitat varmaan "viba"?Fiba on virhe.
   En tiiä, et oisko tää ikäkysymys, mutta myös mulle fiba on sama kuin fiilis. Jos taas jossain on vikaa, niin siinä on esim. jotain feelua. En äkkiseltään muista oonko ikinä "fibaa" käyttänyt tarkoittamaan virhettä.

   Lainaa

  16. heimosenkeimo 20.9.2022 7:15
   Tulos: -27 (55 ääntä)
   Sori siitä että käyn kurkkiin ihmisten kotona mutta teen kattavaa naapurin tietokirjaa teistä kaikista ja samalla tuhnuttelen niihin sohviin. Ei kiinnosta kissat eikä vitriinit.

   Lainaa

  17. Tulos: -65 (67 ääntä)
   Karkea albatrossi: En tiiä, et oisko tää ikäkysymys, mutta myös mulle fiba on sama kuin fiilis. Jos taas jossain on vikaa, niin siinä on esim. jotain feelua. En äkkiseltään muista oonko ikinä "fibaa" käyttänyt tarkoittamaan virhettä.
   Toivottavasti et koska sitä se ei tarkoita eikä kukaan täälläkään ole niin kirjoittanut joten mistähän vedit sellaisen ajatuksen että se olisi virhe?

   Lainaa

  18. Tulos: +106 (106 ääntä)
   Karkea albatrossi: Jaiks. Nyt omalle kohdalle sattuneet oharit tai vaan sähköpostiin tulleet haistattelut siitä, et hinta on jossain tuotteessa ollut jonkun mielestä väärä, onkin aika pieniä ongelmia. En oo ikinä sopinut kotinoutoja, koska yksinasuvana on ollut se pieni pelko perserssä, että joku "Esa" asettuu [...]
   Joo, outoja riittää. Myin joskus jotain perus älypuhelinta 40 e hintaan Facebookissa. Joku heppu tuli 100 km päästä hakemaan sitä ja paikan päällä alkoi vonkumaan alennusta, kun hällä meni bensoihin nyt sen ja sen verran. Mitäs shoppailet naapurimaakunnan kirppiksillä! Sanoin äijälle, että se alennus on jo siinä hinnassa.

   Lainaa

  19. Järkyttävä herne 20.9.2022 8:58
   Tulos: +44 (58 ääntä)
   Vitriinikeissi on hyvä esimerkki siihen miksi en myy netissä yhtään mitään noudolla. Ennemmin roudaan kaatopaikalle tavarat kuin kutsun ketään creepereitä himmailemaan asuntooni.

   Lainaa

  20. Sammaleeton raadonsyöjä 20.9.2022 9:07
   Tulos: +51 (51 ääntä)
   Järkyttävä herne: Vitriinikeissi on hyvä esimerkki siihen miksi en myy netissä yhtään mitään noudolla. Ennemmin roudaan kaatopaikalle tavarat kuin kutsun ketään creepereitä himmailemaan asuntooni.
   Tää. Mä haluisin myydä mein pihavaraston pihakirppistyyliin tai laittais lehteen "tuu tekee löytöi ja maksa omantunnon mukaan", mutta sit pelottas että kaikki perverssit ja muut sekopäät tietää mis asun. (Landel, lähin naapuri metän takana, ni ei oo ees näköyhteyttä)

   Lainaa

  21. Pöpi harakka 20.9.2022 10:24
   Tulos: +56 (76 ääntä)
   Fiba = virhe Feelu = munaus, virhe, huijaus Viba = tuntemus, väristys (vibat, englantiperäinen, vrt. vibrations, esim. Good Vibrations) Lähteet: helsinkiläisyys, https://www.stadinslangi.fi/sanastot/

   Lainaa

  22. It's a deal 20.9.2022 10:34
   Tulos: +145 (145 ääntä)
   Nyt ymmärrän paremmin sitä tyttöä, joka kantoi ostamani sohvapöydän parin kerrostalon päähän satunnaiselle parkkipaikalle noutoa varten. Toki alaovellekin tuominen olisi riittänyt, koska joku finder kertoi hänen osoitteensa kun tarkistin myyjän tiedot puhelinnumerolla ennen tilisiirtoa, mutta silti. Älysin sentään olla sanomatta "Mutta sinähän asut tuolla 200 metrin päässä."

   Lainaa

  23. Liukuportaissa riehuva vuohi 20.9.2022 10:44
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Järkyttävä herne: Vitriinikeissi on hyvä esimerkki siihen miksi en myy netissä yhtään mitään noudolla. Ennemmin roudaan kaatopaikalle tavarat kuin kutsun ketään creepereitä himmailemaan asuntooni.
   Joo, tai jos myy noudolla niin sen verran pieniä asioita että noudot voi sopia jollekin julkiselle paikalle, tyyliin ostoskeskukseen, ja sielläkin on joku läheinen mukana.

   Lainaa

  24. Värikäs lintu 20.9.2022 11:22
   Tulos: -17 (65 ääntä)
   Pöpi harakka: Fiba = virhe Feelu = munaus, virhe, huijaus Viba = tuntemus, väristys (vibat, englantiperäinen, vrt. vibrations, esim. Good Vibrations) Lähteet: helsinkiläisyys, stadinslangi.fi/sanastot
   Saa kait muuallakin Suomessa käyttää lainasanoja puhekielessä kuin Helsingissä? En todella tiennyt että se on helsinkiläisten yksinoikeus.

   Lainaa

  25. Karsittu koala 20.9.2022 11:52
   Tulos: -42 (56 ääntä)
   Liukuportaissa riehuva vuohi: Joo, tai jos myy noudolla niin sen verran pieniä asioita että noudot voi sopia jollekin julkiselle paikalle, tyyliin ostoskeskukseen, ja sielläkin on joku läheinen mukana.
   Jos menee noin vaikeaksi niin ehkä kannattaa jo jättää myymättä.

   Lainaa

  26. Tulos: +54 (54 ääntä)
   Toi Marian tarina sai kyllä kylmät väreet aikaan. Hyi hitto, joku creepy tuntematon omassa kämpässä! 😬

   Lainaa

  27. Itseasiassa 20.9.2022 12:51
   Tulos: +38 (42 ääntä)
   Hyi kauhee toi vitriinitapaus. Pitää vissiin itse myös hoitaa jossain muualla kuin kotona kaupat tai katsoa etten ole yksin kotona. Tai lastata eteinen täyteen jotain koon 50 saappaita. Mulle ei oo sattunut kuin ihme tuijottajia, kerran myin jotain DVD:itä ja snapsilaseja ja joku ehkä kolmekymppinen mies vain seisoi ovella tuijottamassa mua. Otti kyllä tavarat ja maksoi, mutta ilmekään ei värähtänyt tai katseen suunta vaihtunut ennen kun laitoin oven kiinni. Toinen oli joku vanhempi nainen, joka teki saman, mutta sain myöhemmin tietää äidiltäni, joka oli siis FB-kirpparilla nähnyt kauppamme, että tuo oli jonkun veljeni exän vähän outo äiti. No, toivottavasti oli kaupaan tyytyväinen eikä vai tullut ovelle kyyläämään uteliaisuudesta.

   Lainaa

  28. Loistelias lokki 20.9.2022 12:59
   Tulos: +36 (36 ääntä)
   Tota arkkua kaupattiin myös yhdessä harrastusryhmässä jossa olen jäsenenä, mutta "kaverin puolesta" :D Joka kerta ku näin sen julkaisun, heräsi vaan enemmän kysymyksiä. Miksi se on hankittu, siis joo koristeeksi mutta että ihan _oikea_ legit arkku. Ja kuka sen ostaisi? Hitusen hyytää ajatus että joku rahoistaan tarkka näkisi ton ilmoituksen sopivasti kun lapsi on kuollut/kuolemassa 😅

   Lainaa

  29. Kompura kissa 20.9.2022 13:38
   Tulos: +41 (43 ääntä)
   Toivottavasti Netta investoi mahdollisesti tienaamansa 50e uusiin silmälaseihin… esim. IKEAN Malm yöpöydän saa ihan oikeasti uutena 49.90e.

   Lainaa

  30. Harmaa kivi 20.9.2022 16:19
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Karsittu koala: Jos menee noin vaikeaksi niin ehkä kannattaa jo jättää myymättä.
     Sehän on hyvä tilaisuus tavata taas kavereita nyt koronaa ei enää niin pelätä -kutsuu muutaman kahville aina kun on joku haku luvassa. Sellainen "tule käymään ihan huvikseen, vaihdetaan kuulumisia" on aina kiva jos sen saa aikaan, mutta se aikaan saaminen usein jää.

   Lainaa

  31. Alushousuton öykkäri 20.9.2022 21:16
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Mikähän ajatus tämän ESAn mielessä mahtaa pyöriä, jos ihan tosiaan vaan menee ihmisten kotiin jotain ostamaan ja jää sinne sitten majailemaan? Veikkaan että ei hyvä tarkoitus ole ensimmäisenä mielessä. Kylmää jo ajatuskin, minkä Moran se sieltä kohta esiin loihtii.. eli enpä enää ostajia sisälle piästä, perkele

   Lainaa

  32. Inhottava leijona 21.9.2022 7:25
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   It's a deal: Nyt ymmärrän paremmin sitä tyttöä, joka kantoi ostamani sohvapöydän parin kerrostalon päähän satunnaiselle parkkipaikalle noutoa varten. Toki alaovellekin tuominen olisi riittänyt, koska joku finder kertoi hänen osoitteensa kun tarkistin myyjän tiedot puhelinnumerolla ennen tilisiirtoa, mutta [...]
   Myyjällä olisi siinävaiheessa saattanut valahtaa naama kalpeaksi..  Ärsyttävää kun alle prosentti pilaa kaikkien 99% maineen :/

   Lainaa

  33. Tulos: +26 (28 ääntä)
   traumcity: Oma lapsi on vielä hengissä, mutta 90e on sen verran vähän arkusta että tekisi mieli ostaa pois. Mitkä lienee arkun mitat? Tietää sitten että missä vaiheessa viimeistään kumauttaa lapiolla kakaraa.
   No pistät sen tietenkin nukkumaan siihen. sitten kun alkaa jalat osua päätyyn tiedät että on Aika

   Lainaa

  34. Persunatsimisogynistihuoh 21.9.2022 20:48
   Tulos: -19 (19 ääntä)
   Rosen kannattaisi myydä arkku Afrikkaan. Siellä on onneksi noille suurempi tarve kuin täällä

   Lainaa

  35. Nuutunut kivi 21.9.2022 21:16
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Höpö: Tulis pikkaisen vainoharhainen meitsistä jos "Esa" eksyis tollee mun kämpille. Niin hullu kirvesmurhaaja fiba kantautuu sieluun asti tosta tekstistä ettei mitään rajaa. Muutenkin nukkuu huonosti niin tuollaisen jälkeen en varmaan nukahtaisi enää ikinä ilman lääkkeitä tai nuijanukutusta.
   Jos sillä kirveellä kumauttais?

   Lainaa

  36. Löyhkäävä kolibri 21.9.2022 21:31
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Loistelias lokki: Tota arkkua kaupattiin myös yhdessä harrastusryhmässä jossa olen jäsenenä, mutta "kaverin puolesta" 😁 Joka kerta ku näin sen julkaisun, heräsi vaan enemmän kysymyksiä. Miksi se on hankittu, siis joo koristeeksi mutta että ihan _oikea_ legit arkku. Ja kuka sen ostaisi? Hitusen hyytää ajatus että joku [...]
   En tiiä oonko liian naivi mut itelle tuli mieleen joku joka tekee jotain indiekauhuleffoja. Kun oli maininta tekoverestä. Sit se ei olis NIIN creepyä jos olis tollaseen tarkoitukseen. Ja ihan varmaan joku ostaja olis jossain päin Suomea esim samantapaiseen tarkoitukseen. 🤔

   Lainaa

  37. Taittumaton ylioppilas 22.9.2022 17:21
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Löyhkäävä kolibri: En tiiä oonko liian naivi mut itelle tuli mieleen joku joka tekee jotain indiekauhuleffoja. Kun oli maininta tekoverestä. Sit se ei olis NIIN creepyä jos olis tollaseen tarkoitukseen. Ja ihan varmaan joku ostaja olis jossain päin Suomea esim samantapaiseen tarkoitukseen. 🤔
   Mulla tuli mieleen jotkut halloween-koristelut

   Lainaa

  38. Aurinkolasiton Noita 23.9.2022 23:15
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Myin torissa pellettivessaa kissoille, ilmoituksessa hinta, ja että se on noudettava. No, ostaja ilmoitti että tulisi sen käteisen kanssa hakemaan. Ok, helpot kaupat, jei! Vaan siinä tarkkaa osoitetta kertoessa tuli vastauksena eka silmäniskuhymiö tältä mieheltä, sitten kohta toinen samanmoinen sitä aikaa sopiessa.. Alkoi pelottamaan tämä "ehdottelu," joten pyysin kaveriani paikalle, ja vein laatikonkin alapihalle vastaan. Ostaja kuitenkin oli ihan normaali keski-ikäinen mies joka jutteli hetken kissoista ja vaimostaan. Mies ei ehkä ollut se taitavin hymiöiden käyttäjä, vaan silti. En ikinä halua myydä mitään suoraan kodistani. Enkä varsinkaan kuultuani Esasta.

   Lainaa

  39. Sutki paarma 26.9.2022 18:23
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Löyhkäävä kolibri: En tiiä oonko liian naivi mut itelle tuli mieleen joku joka tekee jotain indiekauhuleffoja. Kun oli maininta tekoverestä. Sit se ei olis NIIN creepyä jos olis tollaseen tarkoitukseen. Ja ihan varmaan joku ostaja olis jossain päin Suomea esim samantapaiseen tarkoitukseen. 🤔
   Taittumaton ylioppilas: Mulla tuli mieleen jotkut halloween-koristelut
   Tai lasten vampyyrileikit tjms. Ei kaiken tarvi aina olla mitenkään "creepyä" vaikka mielikuvitus laukkaisikin.

   Lainaa

  40. Ulkoneva kesyaasi 30.10.2022 1:00
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Napael: Mulla on semmoinen fiilis ettei Esalla oikeasti ole vaimoa tai tytärtäkään.
   Hei äläs ny. Esan vaimo ja tytär on ihan oikeita ja niitten täytetyt palaset kaipais vitriiniä kunnon asetteluun. (sarkasmivaihteella)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: arkku, kirppari, kirppis, kirpputori, kissat, kuva, lasten arkku, vitriini, yöpöytä