Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puskaradio suhisee, osa 21

Miksi tikkurilalaiset eivät käy Jumbossa?
Suurenna näkymä
Puskaradio suhisee, osa 21

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 63 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Saatanan vajaaälyinen lehmä 25.8.2022 0:12
   Tulos: -111 (127 ääntä)
   Kiitos, Jesse. Kiitos, Mari.

   Lainaa

  2. Tornipöllö 25.8.2022 0:17
   Tulos: +283 (291 ääntä)
   Voi Heli minkä teit. Nyt Mari alkaa hokemaan "JÄRJESTYSLAKI 7 PYKÄLÄ 4 MOMENTTI! JÄRJESTYSLAKI 7 PYKÄLÄ 4 MOMENTTIIIIH!" aina, kun joku uskaltaa vähän pitää ulkosalla ääntä, koska "tämä ärsyttää minua = huomattava haitta terveydelle ja yleiselle järjestykselle". Voimia paikallisille poliiseille.

   Lainaa

  3. Häpeämätön keiju 25.8.2022 0:24
   Tulos: +199 (207 ääntä)
   Minä bandoliiniin nimes kirjoitin, tiidiidii...

   Lainaa

  4. Mennyt laama 25.8.2022 0:27
   Tulos: +366 (374 ääntä)
   Bandoliinoja, prinejä ja primejä. Nyt ollaan osattu.

   Lainaa

  5. kakkiainen 25.8.2022 0:27
   Tulos: +250 (256 ääntä)
   Prime-kulkue?

   Lainaa

  6. Relevantti maksamakkara 25.8.2022 0:46
   Tulos: +301 (303 ääntä)
   kakkiainen: Prime-kulkue?
   Sehän on tietysti Amazon Prime -mielenosoitus, joka vaatii myös Suomeen Amazon Primen samana päivänä tapahtuvaa pikatoimitusta. Jesse vastustaa moista Amazonin työntekijöiden orjapiiskausta, eikä siksi halua lapsiensa osallistuvan Prime-kulkueeseen.

   Lainaa

  7. Metsästetty kotieläin 25.8.2022 0:54
   Tulos: +396 (400 ääntä)
   Ei saa opettaa uskonnoista ja seksuaalisuudesta, mutta isosta kirjasta löytyy vastaukset. Hmm...

   Lainaa

  8. Natu myyrä 25.8.2022 1:00
   Tulos: +216 (222 ääntä)
   Metsästetty kotieläin: Ei saa opettaa uskonnoista ja seksuaalisuudesta, mutta isosta kirjasta löytyy vastaukset. Hmm...
   Niin niistä muista uskonnoista ei saa opettaa. Näin toimii uskonnollinen fundamentalisti, myös kristityillä.

   Lainaa

  9. Katteeton hämähäkki 25.8.2022 1:02
   Tulos: +112 (144 ääntä)
   Tonylta puuttui näköjään sitä kuuluisaa pelisilmää ja kristallipallo. Kyllä astiat pitäis tyhjentää jos ne täyttyy sovittua aiemmin, ja pari ylimääräistä astiaa sais olla aina kyydissä! 🤪

   Lainaa

  10. Uneton meduusa 25.8.2022 1:15
   Tulos: +48 (54 ääntä)
   Bandoliini? Nyt olen vaikuttunut. Tiesin bandolimin ja mandoliinin (no sh*t Sherlock) ja jonkun muun randomin, mutta tuo tosiaan oli pakko googlettaa.

   Lainaa

  11. Tulos: +141 (149 ääntä)
   Tarkoittaakohan Jesse tätä isoa kirjaa joka löytyy nykyään tosi kätevästi netistäkin, ja josta löytyy myös tuo järjestyslaki: www.finlex.fi

   Lainaa

  12. Ketsupilta haiseva ämpäri 25.8.2022 2:23
   Tulos: +134 (148 ääntä)
   Jesse, onko sinulla niin vähän itsetuntoa, ettet pysty kuuntelemaan elämän monipuolisuudesta, vaikket olisi samaa mieltä? Jos sä uskot johonkin, niin miten muusta asiasta kuuleminen voi horjuttaa sinua noin paljon? Jos mä kuulen jotain "sontaa", niin ei se kyllä noin mene tunteisiin. Kannattaisi lapselleskin antaa vapaus opetukseen, koska muuten voi käydä niin, että se "kielletty hedelmä" alkaa kiinnostaa liikaa, kuten isossa kirjassakin kerrotaan. Joten Jesse, onko kaikki hyvin?

   Lainaa

  13. Parantava pelikaani 25.8.2022 2:24
   Tulos: +135 (153 ääntä)
   Onko vanhemmat olleet aina yhtä skitsoja vai onko tämä angsti koulutusjärjestelmää kohtaan lisääntynyt rokotevastaisuuden ja muun toisinajattelun rinnalla? Voisiko nämä toisinajattelijat ohjata luomaan vaikka oman maksullisen koulutusjärjestelmänsä tai viime kädessä arvioida huostaanoton tarvetta? Pian meillä on hoitajapulan lisäksi opettajapula, jos joutuu kohtaamaan työssään noin paljon uhkailua.

   Lainaa

  14. Maidonvalkea harakka 25.8.2022 3:07
   Tulos: +126 (132 ääntä)
   Järkyttävää että Jesse on vielä lisääntynyt..

   Lainaa

  15. Uusiutuva kärpänen 25.8.2022 5:23
   Tulos: +88 (92 ääntä)
   Parantava pelikaani: Onko vanhemmat olleet aina yhtä skitsoja vai onko tämä angsti koulutusjärjestelmää kohtaan lisääntynyt rokotevastaisuuden ja muun toisinajattelun rinnalla? Voisiko nämä toisinajattelijat ohjata luomaan vaikka oman maksullisen koulutusjärjestelmänsä tai viime kädessä arvioida huostaanoton tarvetta? [...]
   Ovat ne olleet aina skitsoja, nyt vaan somen kautta saavat enemmän näkyvyyttä kuin ennen. Todellisuudessa näistä 99% ei uskalla sanoa mitään vastaan, pitää vaan mesota ihme ajatuksiaan ympäristöön.

   Lainaa

  16. Kunniaton pulu 25.8.2022 6:19
   Tulos: +143 (145 ääntä)
   kakkiainen: Prime-kulkue?
   Siinä ylistetään Optimus Primeä. Optimus Prime on Transformers Autobottien johtaja.

   Lainaa

  17. Vanhennut raataja 25.8.2022 6:45
   Tulos: +94 (96 ääntä)
   ”Minun poikani ei pidä vaalean_punaisia saappaita ettei siitä vain tule H*MO!”

   Lainaa

  18. Tulos: +52 (54 ääntä)
   Relevantti maksamakkara: Sehän on tietysti Amazon Prime -mielenosoitus, joka vaatii myös Suomeen Amazon Primen samana päivänä tapahtuvaa pikatoimitusta. Jesse vastustaa moista Amazonin työntekijöiden orjapiiskausta, eikä siksi halua lapsiensa osallistuvan Prime-kulkueeseen.
   Toki kyseessä Optimus Primen kunniaksi järjestetty kulkue, jolla muistellaa kaikkea hyvää mitä Autobotit ovat ihmiskunnalle tehneet.

   Lainaa

  19. Luuton mandariini 25.8.2022 7:21
   Tulos: -53 (121 ääntä)
   Siis roskakuski tiputtaa roska-astian osaamattomuuttaan autoon ja uusi astia tuodaan sitten joskus kun ehditään? Että säilökää siihen asti roskia sisällä...

   Lainaa

  20. Tulos: -7 (53 ääntä)
   Katteeton hämähäkki: Tonylta puuttui näköjään sitä kuuluisaa pelisilmää ja kristallipallo. Kyllä astiat pitäis tyhjentää jos ne täyttyy sovittua aiemmin, ja pari ylimääräistä astiaa sais olla aina kyydissä! 🤪
   Ajatuksena näin, mutta käytännössä ei sitten ihan kuitenkaan. Kuskeilla on tarkat ajoreitit, jotka pitää suorittaa päivän aikana, eikä siinä samalla käydä listalla olemattomien taloyhtiöiden katosta tarkastamassa. Ainakin Kiertokapulan pohjoisalueella on ollut pulaa kuskeista, minkä takia mitään lisätyhjennyksiä ei varsinkaan ehdi tehdä. Toki tässä Tony olisi voinut pelisilmää käyttää niin, että olisi tämän kaiken selittänyt vähän hienovaraisemmin.
   Tarina ei sitä kerro, miten astia on päässyt tippumaan kaukaloon. Systeemissä on käsittääkseni lukitus, jolloin astian pitäisi pysyä kiinni koko tyhjennyksen ajan. Eli todennäköisesti joko astia tai auton mekanismi hajonnut. Ikävää toki, että korvaavaa astiaa ei ole saatu ajoissa toimitettua.

   Lainaa

  21. Tulos: +72 (100 ääntä)
   No kyllä sitä voisi kuvitella, että jos roskakuski rikkoo jäteastian, korvaavaa lähettäisiin tuomaan suht saman tien tilalle. Eiköhän kaupungilla ole niitä varastossa jonkin verran. On melko kohtuutonta, että viikkoon ei pystyisi viemään roskiaan. Jätehuolto on kuitenkin palvelu, josta maksetaan erikseen. Ihan minimissään sinne katokseen voisi jättää lapun, jossa kerrotaan tilanne ja arvio uuden astian toimitusaikataulusta.

   Lainaa

  22. Tulos: +90 (90 ääntä)
   Ai hitto mä olisin kyllä vihainen omalle iskälle, jos se kieltäisi menemästä optimus prime kulkueeseen... :'D

   Lainaa

  23. antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu 25.8.2022 8:15
   Tulos: +104 (104 ääntä)
   Luuton mandariini: Siis roskakuski tiputtaa roska-astian osaamattomuuttaan autoon ja uusi astia tuodaan sitten joskus kun ehditään? Että säilökää siihen asti roskia sisällä...
   Ei välttämättä osaamattomuttaan. Kun joskus ne astiat menevät rikki ja tippuvat sen takia. No ovat kuitenkin muovia, eivätkä kestä ikuisesti. Se suurin taakka niihin kohdistuu juuri tyhjennettäessä.

   Lainaa

  24. Kilokalori 25.8.2022 8:32
   Tulos: +130 (132 ääntä)
   Jesse: "Revin opettajan pään irti jos lapsilleni opetetaan uskontoa." Myös Jesse: "Vastaus löytyy isosta kirjasta." Lukaseppa Jesse sieltä kirjastasi ne 10 käskyä ja vaikka yleisesti se uudempi osio ja sisäistä kokonaisuutena, mitä se toinen Jesse yritti maailmalle kertoa.

   Lainaa

  25. Itseasiassa 25.8.2022 8:50
   Tulos: +68 (70 ääntä)
   Jessen isosta kirjasta löytyy vastaukset, toivottavasti joku kuitenkin pisti tuon uhkailun eteenpäin, jotta opettajan tai kenenkään muunkaan ei tarvitse pelätä Jesseä.

   Lainaa

  26. Piukka herukka 25.8.2022 9:02
   Tulos: +88 (90 ääntä)
   Kunniaton pulu: Siinä ylistetään Optimus Primeä. Optimus Prime on Transformers Autobottien johtaja.
   Hyi! Jos minun lapsille opetetaan mitään TRANSfornereista niin revin opettajan pään irti!

   Lainaa

  27. Laskuvarjoton hämähäkki 25.8.2022 9:07
   Tulos: -19 (39 ääntä)
   Jesse on kyllä taas hyvä esimerkki siitä että J-nimiset miehet on käveleviä Punaisia lippuja...

   Lainaa

  28. Todisteeton majava 25.8.2022 9:42
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Ketsupilta haiseva ämpäri: Jesse, onko sinulla niin vähän itsetuntoa, ettet pysty kuuntelemaan elämän monipuolisuudesta, vaikket olisi samaa mieltä? Jos sä uskot johonkin, niin miten muusta asiasta kuuleminen voi horjuttaa sinua noin paljon? Jos mä kuulen jotain "sontaa", niin ei se kyllä noin mene tunteisiin. Kannattaisi [...]
   Ei, Jessellä ei todellakaan ole kaikki hyvin. Sääliksi käy Jessen lapsia.

   Lainaa

  29. Tulos: +44 (46 ääntä)
   Vaakku: Ajatuksena näin, mutta käytännössä ei sitten ihan kuitenkaan. Kuskeilla on tarkat ajoreitit, jotka pitää suorittaa päivän aikana, eikä siinä samalla käydä listalla olemattomien taloyhtiöiden katosta tarkastamassa. Ainakin Kiertokapulan pohjoisalueella on ollut pulaa kuskeista, minkä takia mitään [...]
   Sulta tais mennä Katteettoman hämähäkin vitsi ihan pikkasen ohi :D

   Lainaa

  30. Tulos: -8 (20 ääntä)
   Tikkurila on vaan niin masentava kaupunginosa. Vantaalta löytyy ihan ok- alueitakin, kuten Tammisto, Kartanonkoski ja Pakkala. Helsinkiläisenä pitääkin vähän inhota Vantaata, mutta ei Itäkeskus tai Vuosaarikaan mua houkuta sen enempää. Joka kaupungista löytyy ne paskat alueet, mutta yleensä kaupungilla on myös keskusta. Vantaalla ei ole. Eikä oikeen Espoollakaan.

   Lainaa

  31. Särkemätön nektariini 25.8.2022 10:37
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Mitä tossa yritettiin sanoa? Onko bandoliini siis mandoliini? Vai onko ollut vaikka Antonio Banderas -teemainen konsertti. Vai mitä ihmettä tää bandoliino on

   Lainaa

  32. Hämärä maahinen 25.8.2022 10:56
   Tulos: +54 (56 ääntä)
   Natu myyrä: Niin niistä muista uskonnoista ei saa opettaa. Näin toimii uskonnollinen fundamentalisti, myös kristityillä.
   Teksasissa ollaan nyt hyvin vihaisia kun ajoivat jonkun säädöksen läpi että jos jumalaa ylistävä juliste tuodaan kouluun se pitää kiinnittää ja on laitonta poistaa se. Joku terävä toi arabian kielisinä samoja julisteita ja fundamentalisti kristityt ei oikein innostunut enää samasta tekstistä. Yksityiskohdat voi vähän heitellä en muista oliko tietty alue tai koulu ja missä päin.

   Lainaa

  33. Kasapäin simpanssi 25.8.2022 10:59
   Tulos: -19 (19 ääntä)
   Jesse on lempinimi sanasta Jeesus. Ehkä hän tietää uskonnosta kaiken itse.

   Lainaa

  34. It's a deal 25.8.2022 11:13
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Särkemätön nektariini: Mitä tossa yritettiin sanoa? Onko bandoliini siis mandoliini? Vai onko ollut vaikka Antonio Banderas -teemainen konsertti. Vai mitä ihmettä tää bandoliino on
   bandoliini on ecuadorilainen 15-kielinen musiikki-instrumentti.

   Lainaa

  35. Uneton meduusa 25.8.2022 11:24
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   Särkemätön nektariini: Mitä tossa yritettiin sanoa? Onko bandoliini siis mandoliini? Vai onko ollut vaikka Antonio Banderas -teemainen konsertti. Vai mitä ihmettä tää bandoliino on
   ...juu ei.

   Lainaa

  36. Valitsematon marsu 25.8.2022 11:28
   Tulos: +29 (39 ääntä)
   Jos Juha kokee parkkipirkkojärjestelmän ongelmaksi, niin häneltä on tainnut jäädä jotain aika olennaista ymmärtämättä. Jos pysäköit oikein ja maksat parkkimaksut, kuten kuuluu, et saa sakkoja. Se, että väärinpysäköijät saavat sakkoja, on nimenomaan hyvä asia, koska se kannustaa myös niitä ihmisiä, joille yleinen liikenteen sujuvuuden lisääminen ei riitä motivaatioksi, pysäköimään oikein ihan puhtaasti oman edun tavoittelun hengessä. Väärinpysäköinnin ärsyttävyydestä tuskin kukaan on eri mieltä, ainakaan jos on käynyt kaupungissa, jossa on sähköpotkukautoja.

   Lainaa

  37. Tulos: +13 (23 ääntä)
   Luuton mandariini: Siis roskakuski tiputtaa roska-astian osaamattomuuttaan autoon ja uusi astia tuodaan sitten joskus kun ehditään? Että säilökää siihen asti roskia sisällä...
   Ei. Lueppas uudestaan.

   Lainaa

  38. Vehmas kotieläin 25.8.2022 11:43
   Tulos: +54 (56 ääntä)
   No niin, kiitos Jessen, muistin taas, miksi jätin opettajan työt ja vaihdoin alaa. Yksikin edes vähän Jessen kaltainen luokan oppilaiden vanhempien joukossa tietää yleensä opettajalle suunnatonta päänsärkyä. Kuten joku täällä jo sanoi, hoitajapulan lisäksi opettajapulaa odotellessa...

   Lainaa

  39. Arkkienkeli 25.8.2022 11:53
   Tulos: +46 (46 ääntä)
   Parantava pelikaani: Onko vanhemmat olleet aina yhtä skitsoja vai onko tämä angsti koulutusjärjestelmää kohtaan lisääntynyt rokotevastaisuuden ja muun toisinajattelun rinnalla? Voisiko nämä toisinajattelijat ohjata luomaan vaikka oman maksullisen koulutusjärjestelmänsä tai viime kädessä arvioida huostaanoton tarvetta? [...]
   Tällä viikolla oli Helsingin Sanomissa artikkeli, jossa opettajat kertoivat vanhempien käytöksestä ja agressiivisitä viesteistä mm. Wilman kautta. Muutos on tapahtunut jo ennen koronaa, mutta muutaman vuoden aikana viestit ovat muuttuneet vielä agressiivisimmiksi. Jopa tappouhkauksia on tullut.

   Lainaa

  40. Tulos: +43 (45 ääntä)
   Akrasia: Sulta tais mennä Katteettoman hämähäkin vitsi ihan pikkasen ohi :D
   Käsi ylös virheen merkiksi ja anteeksipyyntö päälle tosikkuuttani 🙈 töissä näiden jätejuttujen kanssa työskennellessä ei aina havaitse, jos joku heittää kun vitsiä eikä ole tosissaan tietämätön ja vaativa. Vaakku pahoittelee, kiittää ja kuittaa

   Lainaa

  41. Tulos: +39 (41 ääntä)
   Maidonvalkea harakka: Järkyttävää että Jesse on vielä lisääntynyt..
   No kai se nyt, jos on noin syvästi seksuaalivalistusta vastaan.

   Lainaa

  42. Tulos: +13 (17 ääntä)
   jukkapalmu: Tikkurila on vaan niin masentava kaupunginosa. Vantaalta löytyy ihan ok- alueitakin, kuten Tammisto, Kartanonkoski ja Pakkala. Helsinkiläisenä pitääkin vähän inhota Vantaata, mutta ei Itäkeskus tai Vuosaarikaan mua houkuta sen enempää. Joka kaupungista löytyy ne paskat alueet, mutta yleensä [...]
   Tikkurila on nykyään paljon viihtyisämpi ja "nuorekkaampi" kuin esim 10 vuotta sitten. Sen sijaan esim Koivukylä, Hakunila ja Korso on edelleen ankeita.

   Lainaa

  43. Eksakti vesinokkaeläin 25.8.2022 14:20
   Tulos: +27 (27 ääntä)
   Valitsematon marsu: Jos Juha kokee parkkipirkkojärjestelmän ongelmaksi, niin häneltä on tainnut jäädä jotain aika olennaista ymmärtämättä. Jos pysäköit oikein ja maksat parkkimaksut, kuten kuuluu, et saa sakkoja. Se, että väärinpysäköijät saavat sakkoja, on nimenomaan hyvä asia, koska se kannustaa myös niitä ihmisiä, [...]
   Paitsi vaan että joskus vika on ihan oikeasti parkkipirkoissa... Kerran sain kaupungin pysäköinninvalvonnasta sakot kun auto oli mukamas pysäköity "väärinpäin" ruutuun, vaikka missään ei ollut merkintää oikeasta "pysäköintisuunnasta", eikä tieliikennelakikaan sellaista tuntenut. Laitoin tästä reklamaation, niin sen jälkeen sakon aihe vaihtuikin siihen, että auto ei ollut pysäköinnille varatulla alueella ja mukana sopivasta kuvakulmasta otettu kuva, jossa vähän näytti siltä kuin keula olisi ollut n. 2cm viivan ulkopuolella, jalkakäytävän puolella. Paitsi vaan että siinä ei kyllä edes ollut varsinaista jalkakäytävää, vaan sellaista istustusten välistä aluetta.  En tiedä mikä mahtoi kyseistä parkkipirkkoa sinä päivänä hiertää, mutta kyllä meno oli sellainen "Syyllinen on selvillä, nyt täytyy enää keksiä sopiva rikos".

   Lainaa

  44. Asiallinen gorilla 25.8.2022 17:53
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   kakkiainen: Prime-kulkue?
   Tietenkin Optimus Prime kulkue. Siellä on kaikki autobotit koolla.

   Lainaa

  45. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Eksakti vesinokkaeläin: Paitsi vaan että joskus vika on ihan oikeasti parkkipirkoissa... Kerran sain kaupungin pysäköinninvalvonnasta sakot kun auto oli mukamas pysäköity "väärinpäin" ruutuun, vaikka missään ei ollut merkintää oikeasta "pysäköintisuunnasta", eikä tieliikennelakikaan sellaista tuntenut. Laitoin tästä [...]
   Jep. Ja toinen mikä mua kyrsii on että pitäisi maksaa kun menen ostoksille. Kiitos mutta ei kiitos, mä menen sinne missä saa ilmaiseksi ostosten ajan pysäköidä.  Onneksi täällä on marketteja mistä valita ja keskustaan nyt ei kannata muutenkaan lähteä autolla kun julkiset on nopeampi vaihtoehto.

   Lainaa

  46. Suhdanneherkkä haltija 25.8.2022 22:31
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Metsästetty kotieläin: Ei saa opettaa uskonnoista ja seksuaalisuudesta, mutta isosta kirjasta löytyy vastaukset. Hmm...
   Se on se Totuus kiihottaa, varmaankin.

   Lainaa

  47. Haihtuva hyönteinen 25.8.2022 22:41
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Bandoliinikrapula 🎵

   Lainaa

  48. Kuivakka maahinen 25.8.2022 23:44
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   kakkiainen: Prime-kulkue?
   Optimus Prime-kulkue, missä tuetaan ihmisten Transformelisuutta?

   Lainaa

  49. Aurinkolasiton Noita 26.8.2022 1:02
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Arkkienkeli: Tällä viikolla oli Helsingin Sanomissa artikkeli, jossa opettajat kertoivat vanhempien käytöksestä ja agressiivisitä viesteistä mm. Wilman kautta. Muutos on tapahtunut jo ennen koronaa, mutta muutaman vuoden aikana viestit ovat muuttuneet vielä agressiivisimmiksi. Jopa tappouhkauksia on tullut.
   Kaikenmaailman mölyapinat ovat päässeet kasvottomina ääneen jo vuosia netissä, joten miksi Wilma olisi mikään poikkeus?
   Harvoin kai vanhemmat enää juurikaan kasvokkain opettajia tapaa, joten ihan hyvin voi sovelluksen kautta ölistä.
   Eipä käy kateeksi nykypäivän opettajia.

   Lainaa

  50. Mustanpuhuva lihapiirakka 26.8.2022 6:41
   Tulos: -1 (11 ääntä)
   Metsästetty kotieläin: Ei saa opettaa uskonnoista ja seksuaalisuudesta, mutta isosta kirjasta löytyy vastaukset. Hmm...
   Muailmas on tuhansia uskontoja joista moni vanhempia ku tää minkä tarkasta alkuperästä ei kellään oo mitään tietoa ja jonka "isoa kirjaa" on ajan agendan mukaan muuteltu sun käännelty miten sattuu viimiset 2000 vuotta ja joka vaan sattuu kopioimaan suurimman osan anekdooteistaan paljon vanhemmista lähteistä. Mut tää on se ainoo oikee kato. Koska Jeesus. Tai jotain.

   Lainaa

  51. Validi mansikka 26.8.2022 7:43
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   kakkiainen: Prime-kulkue?
   Ihan selvästi jokin meidän työpaikan toiminnanohjausjärjestelmän TSS Primen kunniaksi järjestetty kulkue.

   Lainaa

  52. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Tanja, niin sulle_kin_.

   Lainaa

  53. Jakoon laitettu lepakko 26.8.2022 10:18
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Höpö: Jep. Ja toinen mikä mua kyrsii on että pitäisi maksaa kun menen ostoksille. Kiitos mutta ei kiitos, mä menen sinne missä saa ilmaiseksi ostosten ajan pysäköidä.  Onneksi täällä on marketteja mistä valita ja keskustaan nyt ei kannata muutenkaan lähteä autolla kun julkiset on nopeampi vaihtoehto.
   Miten se vika tuossa tapauksessa on parkkipirkoissa? Totta kai saat sakot jos pysäköit maksullisille paikoille maksamatta, niinhän sen kuuluukin toimia. Markettien päätöshän se on ovatko niiden parkkipaikat maksullisia vai eivät.

   Lainaa

  54. Tulos: +1 (3 ääntä)
   *pride

   Lainaa

  55. Yskivä albatrossi 26.8.2022 17:32
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Temmi: *pride
   *rait

   Lainaa

  56. Perverssi flamingo 27.8.2022 0:31
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Jakoon laitettu lepakko: Miten se vika tuossa tapauksessa on parkkipirkoissa? Totta kai saat sakot jos pysäköit maksullisille paikoille maksamatta, niinhän sen kuuluukin toimia. Markettien päätöshän se on ovatko niiden parkkipaikat maksullisia vai eivät.
   Onko joku väittänyt jotain muuta?

   Lainaa

  57. Haihtuva hyönteinen 27.8.2022 17:45
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Mustanpuhuva lihapiirakka: Muailmas on tuhansia uskontoja joista moni vanhempia ku tää minkä tarkasta alkuperästä ei kellään oo mitään tietoa ja jonka "isoa kirjaa" on ajan agendan mukaan muuteltu sun käännelty miten sattuu viimiset 2000 vuotta ja joka vaan sattuu kopioimaan suurimman osan anekdooteistaan paljon vanhemmista [...]
   Eiköhän uskovaiset ihan yleisesti pidä sitä omaa suosikkimytologiaansa ainoana oikeana. Ei ole mitenkään Jeesuksen yksinoikeus.

   Lainaa

  58. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Eräsvaan: Toki kyseessä Optimus Primen kunniaksi järjestetty kulkue, jolla muistellaa kaikkea hyvää mitä Autobotit ovat ihmiskunnalle tehneet.
   Kyllä te olette nyt erehtyneet pahasti, kyseessä on alkulukuja ylistävien matemaatikoiden Prime-kulkue.

   Lainaa

  59. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Maidonvalkea harakka: Järkyttävää että Jesse on vielä lisääntynyt..
   Totta! Jesselle paras paikka levittää sanomaa on lähin hautausmaa.

   Lainaa

  60. Tulos: +2 (2 ääntä)
   jukkapalmu: Tikkurila on vaan niin masentava kaupunginosa. Vantaalta löytyy ihan ok- alueitakin, kuten Tammisto, Kartanonkoski ja Pakkala. Helsinkiläisenä pitääkin vähän inhota Vantaata, mutta ei Itäkeskus tai Vuosaarikaan mua houkuta sen enempää. Joka kaupungista löytyy ne paskat alueet, mutta yleensä [...]
   Tikkurila on oikein kiva, kuten moni muukin paikka Vantaalla. Ei kannata olla niin negatiivinen, moni siellä viihtyy 😊

   Lainaa

  61. Tulos: +1 (1 ääni)
   Jakoon laitettu lepakko: Miten se vika tuossa tapauksessa on parkkipirkoissa? Totta kai saat sakot jos pysäköit maksullisille paikoille maksamatta, niinhän sen kuuluukin toimia. Markettien päätöshän se on ovatko niiden parkkipaikat maksullisia vai eivät.
   Eihän tuossa se ollutkaan idea, vaan morkata Vantaata. Se on ihsn yleinen tapa ihan vantaalaisilla itsellään 😁
   Vitsi toki olisi hauskempi jos Jumbo ei olisi aina ihan täynnä paikallisia, mutta mitäs pienistä. 

   Lainaa

  62. Jäkälänpeittämä hampurilainen 30.8.2022 9:08
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Minä matkustin kerran bandoliinilla Helsinkiin, mutta ei siellä silloin mitään konsertteja ollut.

   Lainaa

  63. Tinkimätön hanhi 6.9.2022 18:50
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Yleisesti liikuttavia nämä tanjat, jotka korjaavat toisen kirjoittaman sanan väärin, tekevät itse lyhyeen kommenttiin toisenkin virheen (sullekkin) ja vielä huomauttavat koulunkäynnin hyödyllisyydestä! 😍

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: bandoliini, helsinki, jumbo, jätteet, koulu, kuva, melu, meteli, musiikki, pride, roskat, sekajätekuski, taiteiden yö, tikkurila