Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vanhempainilta, osa 80

Lasten satutuokio karkaa pahasti käsistä.
Vanhempainilta, osa 80

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 83 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +890 (1014 ääntä)
   Sairasta. Aivan sairasta. Siis satutunnin väittäminen seksuaaliseksi ja sen häiriköinti.

   Lainaa

  2. Kykenemätön peura 7.7.2022 0:25
   Tulos: +849 (935 ääntä)
   Joo ei kyllä missään tapauksessa lasten pitäisi nähdä ketään muita aikuisia kuin äitiä ja isää. 15-vuotiaana voi esitellä varovasti isovanhemmille. Miksi ahdasmielisten aikuisten pitää pilata kivoja juttuja lapsilta? Niin kuin 1-5-vuotiaat edes tajuaisivat mitä eroa on tällä drag queenilla ja jollain toisella hauskasti pukeutuneella hahmolla.

   Lainaa

  3. traumcity 7.7.2022 0:51
   Tulos: -425 (625 ääntä)
   Kykenemätön peura: Joo ei kyllä missään tapauksessa lasten pitäisi nähdä ketään muita aikuisia kuin äitiä ja isää. 15-vuotiaana voi esitellä varovasti isovanhemmille. Miksi ahdasmielisten aikuisten pitää pilata kivoja juttuja lapsilta? Niin kuin 1-5-vuotiaat edes tajuaisivat mitä eroa on tällä drag queenilla ja jollain toisella hauskasti pukeutuneella hahmolla.
   Mutta onhan se silti pikkuriikkisen outoa viedä lapsi gaylien2000 pitämällä satutunnille. Ei?
   En oikein löydä mitään kasvatuksellista pointtia tuosta, ja jos sellaista ei löydy niin en omaa pilttiä kyllä veisi tilaisuuteen jossa on riski kohdata häiriintyneitä fägäreitä, kuten Odinin sotilaita.
   Lapset on avarakatseisia jo tehdasasetuksilla, joten kunhan vanhemmat ei lastaan täysin pilaa misantropia-päissään niin hyvä siitä tulee, eikä ole välttämätöntä opettaa lasta kohtaamaan erilaisuutta jossain kieltämättä melko random tilaisuuksissa.

   Lainaa

  4. Puoliväljä harakka 7.7.2022 1:11
   Tulos: +572 (614 ääntä)
   Eihän kaiken lapsille suunnatun tarvikaan olla kasvatuksellista. Sehän voi olla lapsille HAUSKAA. Siis viihdettä. Näyttävästi ja värikkäästi pukeutunut hahmo, joka lukee satuja ja juttelee mukavia. Eikös siitä tule mieleen lähes kaikki lapsille suunnatut tv-ohjelmat, maskotit ja pellet sun muut?

   Lainaa

  5. Tulos: +265 (299 ääntä)
   No mutta, menkää muutkin Mielensäpahoittajat paistamaan loput lihat niin nukutte paremmin

   Lainaa

  6. Kykenemätön peura 7.7.2022 1:41
   Tulos: +178 (206 ääntä)
   traumcity: Mutta onhan se silti pikkuriikkisen outoa viedä lapsi gaylien2000 pitämällä satutunnille. Ei? En oikein löydä mitään kasvatuksellista pointtia tuosta, ja jos sellaista ei löydy niin en omaa pilttiä kyllä veisi tilaisuuteen jossa on riski kohdata häiriintyneitä fägäreitä, kuten Odinin [...]
   Ei kai siinä mitään kasvatuksellista pointtia tarvitse ollakaan. Onhan sitä lastenohjelmat täynnä erilaisiksi hahmoiksi pukeutuneita ihmisiä ja lapset varmasti tykkäävät kuunnella satuja ihan yhtä lailla avaruusolennoksi pukeutuneelta ihmiseltä, kuin vaikka kissaksi pukeutuneelta ihmiseltä. Sukupuolikysymys lienee tuon ikäisille aivan yhdentekevää.
   Toki siinä on pointti, että tuollaisessa tilaisuudessa helposti saa myös huonoja vaikutteita, koska jotkut aikuiset nyt vaan on idiootteja, mutta en näe että tässä muuten mitään outoa olisi.

   Lainaa

  7. Käyrä papaija 7.7.2022 2:04
   Tulos: +533 (557 ääntä)
   Mun lapsuudessa katsottiin Pelle Hermannia, joka oli meikattu mies.

   Lainaa

  8. Käyrä papaija 7.7.2022 2:12
   Tulos: -161 (175 ääntä)
   Miksi täältä poistui kommenttini jossa sanoin, että minun lapsuudessani katsottiin Pelle Hermannia, joka oli meikattu mies.

   Lainaa

  9. traumcity 7.7.2022 2:13
   Tulos: -243 (297 ääntä)
   Puoliväljä harakka: Eihän kaiken lapsille suunnatun tarvikaan olla kasvatuksellista. Sehän voi olla lapsille HAUSKAA. Siis viihdettä. Näyttävästi ja värikkäästi pukeutunut hahmo, joka lukee satuja ja juttelee mukavia. Eikös siitä tule mieleen lähes kaikki lapsille suunnatut tv-ohjelmat, maskotit ja pellet sun muut?
   Ei kaiken tarvitsekaan olla, yritin vaan sanoa että ilman kasvatuksellista pointtia en näe mitään järkevää syytä miksi lapsi tulisi viedä nimenomaan tämän värikkään hahmon satutunnille. Drag queen ja lasten satuhetki kuulostaa oudolta. Uusnatsit häiriköimässä drag queenin satuhetkeä lapsille kuulostaa mahdolliselta.

   Lainaa

  10. Uskalias koala 7.7.2022 3:21
   Tulos: -430 (506 ääntä)
   Sairasta paskaa nuo pridehommat

   Lainaa

  11. Tulos: +313 (333 ääntä)
   traumcity: Ei kaiken tarvitsekaan olla, yritin vaan sanoa että ilman kasvatuksellista pointtia en näe mitään järkevää syytä miksi lapsi tulisi viedä nimenomaan tämän värikkään hahmon satutunnille. Drag queen ja lasten satuhetki kuulostaa oudolta. Uusnatsit häiriköimässä drag queenin satuhetkeä lapsille kuulostaa mahdolliselta.
   Miksi lapset tulisi viedä ylipäätään mihinkään/kenenkään satutunnille? Koska lapset saattaa jopa tykätä siitä. Ei kai kukaan ole pakottanut viemään juuri tämän henkilön satutunnille. Tämä vain on ainoa, missä nähdään jotain väärää.

   Lainaa

  12. Tulos: +370 (402 ääntä)
   Joku saattaisi ajatella niinkin päin, että sellainen henkilö on vähän kummallinen, jolle tulee ensimmäisenä seksi mieleen siitä, että lapsille luetaan satuja. Olisiko syytä ratsata maskuliiniöyhöjen tietokoneet?

   Lainaa

  13. Läsnä oleva apina 7.7.2022 6:00
   Tulos: +95 (99 ääntä)
   Käyrä papaija: Miksi täältä poistui kommenttini jossa sanoin, että minun lapsuudessani katsottiin Pelle Hermannia, joka oli meikattu mies.
   No ei ole poistunut mihinkään.

   Lainaa

  14. Poropietari Ahma 7.7.2022 7:11
   Tulos: +287 (329 ääntä)
   Ne ketkä näkee tässä jotain "sairasta", "pervoa" ja "jotain väärää", heidän kannattais tutustua aiheeseen ja omaan seksuaalisuuteensa. Ehkä mennä terapiaankin. Ne ketkä meni öykkäröimään, eivät ITSE miettineet LAPSIA yhtään, heitä ne lapset varmasti säikähti ja sai traumoja, kun kivaan satuhetkeen tuli aikuisia huutelemaan pelottavasti. Nää tyypit ei vissiin tajuu sitä, että lapset ei näe asioita samasta näkökulmasta kuin aikuiset. Esim lastenleffoihin on piilotettu aikuisille omia vitaejä ja juttuja. Koska lapsena tuommoinen satuhetki on vain se että joku pukeutunut hauskasti. Te öykkärit näette siinä jotain pervoa, joten olisko aika katsoa peiliin ja miettiä miksi luulette, että pikkulapsille pidettäisiin kenenkään puolesta mitään seksiopetusta tai seksuaaliopetusta???? Ja voisitte opetella mitä eroa noilla kahdella on.

   Lainaa

  15. Tunnoton robotti 7.7.2022 8:03
   Tulos: +88 (126 ääntä)
   Uskalias koala: Sairasta paskaa nuo pridehommat
   Haluaisitko avata hieman tätä pahaa oloasi?
   Tai myöntää edes olevasi huono trolli, jos et muuta.
   Mukavaa päivänjatkoa Teille :) 

   Lainaa

  16. Kannustava sorsa 7.7.2022 8:51
   Tulos: +140 (164 ääntä)
   traumcity: Ei kaiken tarvitsekaan olla, yritin vaan sanoa että ilman kasvatuksellista pointtia en näe mitään järkevää syytä miksi lapsi tulisi viedä nimenomaan tämän värikkään hahmon satutunnille. Drag queen ja lasten satuhetki kuulostaa oudolta. Uusnatsit häiriköimässä drag queenin satuhetkeä lapsille kuulostaa mahdolliselta.
   Eli lopulta sunkin suurin huolenaiheesi oli se, että lapset saattaa kohdata uusnatseja, eikä se että menee satutunnille? Olen samaa mieltä kanssasi. 
   Sen sijaan tuntuisi oudolta olla ehdottomasti viemättä lapsia pirtelökioskiin vain siksi, että kyllähän joku kuitenkin voi tulla kaatamaan bensaa sinne lasten pirtelöihin. 

   Lainaa

  17. Kilokalori 7.7.2022 8:55
   Tulos: +117 (159 ääntä)
   Kun ihminen möyhöää tuollaista vihaa muita ihmisiä vastaan, minä näen ihmisen joka ei voi hyväksyä sitä omaa homoutta itsessään. En ole vielä kertaakaan nähnyt tasapainoista ja hyvää elämää viettävää ihmistä, jota kiinnostaisi vastustaa muiden elintapoja. Tulkaa ulos sieltä kaapista, helpottaa elämää. Kaikille.

   Lainaa

  18. Päiväämätön mustikka 7.7.2022 9:14
   Tulos: -241 (303 ääntä)
   Ei drag ja muuta identiteetti soopaa pienille lapsille kiitos

   Lainaa

  19. Snadi jyrsijä 7.7.2022 9:17
   Tulos: +198 (230 ääntä)
   Ihmettelen vaan että miksi ei ole "sairasta" aikuisen pukeutua peikoksi, klovniksi, supersankariksi, merirosvoksi, eläimeksi jne. ja esiintyä lapsille. Eikö nekin voi pistää lasten päät sekaisin? Entä jos lapsi haluaa tämän takia olla klovni tai merirosvo? Niiden viettämä elämähän ei todellakaan ole ihan normaalia, haloo! Tai pahempaa, supersankari tai peikko, vaikka sellaisia ei oikeasti ole olemassa? Tai eläin, sehän olisi jo tosi sairasta?! Eikö tämmöisistä pitäisi tehdä lastensuojeluilmoitus?

   Lainaa

  20. Siivo persikka 7.7.2022 9:27
   Tulos: +231 (253 ääntä)
   Kumpikohan asia pelottaa lapsia enemmän: A) Satutunti naiseksi laittautuneen miehen johdolla B) Joukko tuntemattomia (tai miksei tuttujakin) aikuisia huutelemassa/riehumassa tapahtumassa Ei kyllä ole paljon järkeä päässä näillä ihmisillä.

   Lainaa

  21. Häikäilemätön hyönteinen 7.7.2022 9:40
   Tulos: -32 (66 ääntä)
   Tänään opin, että kapuloita rattaisiin ei tarkoitakaan hommien laittamista käyntiin. Itsellä on ollut mielikuva halkojen laittamisesta johonkin kottikärryihin, eikä kapuloiden laittamisesta hammasrattaiden väliin.

   Lainaa

  22. Kilokalori 7.7.2022 9:51
   Tulos: +177 (207 ääntä)
   Snadi jyrsijä: Ihmettelen vaan että miksi ei ole "sairasta" aikuisen pukeutua peikoksi, klovniksi, supersankariksi, merirosvoksi, eläimeksi jne. ja esiintyä lapsille. Eikö nekin voi pistää lasten päät sekaisin? Entä jos lapsi haluaa tämän takia olla klovni tai merirosvo? Niiden viettämä elämähän ei todellakaan ole [...]
   No onhan naiset silleen lähtökohtaisesti aina ollut ongelma näille kaiken vihaajille. Että nyt mies, tuo yhteiskunnan superior being, pistää omatoimisesti meikkiä ja alkaa esittää sellaista ämmää. Alkaa vielä välittää lapsista ja sietää vähemmistöjä ja olla mukava, vaikka voisi olla MIES ja heilua ja raivota kirjastossa.
   Naisvihan yksi ilmenemä, veikkaan ma.

   Lainaa

  23. Sisustettu appelsiini 7.7.2022 9:54
   Tulos: +152 (176 ääntä)
   Kykenemätön peura: Joo ei kyllä missään tapauksessa lasten pitäisi nähdä ketään muita aikuisia kuin äitiä ja isää. 15-vuotiaana voi esitellä varovasti isovanhemmille. Miksi ahdasmielisten aikuisten pitää pilata kivoja juttuja lapsilta? Niin kuin 1-5-vuotiaat edes tajuaisivat mitä eroa on tällä drag queenilla ja jollain toisella hauskasti pukeutuneella hahmolla.
   TÄMÄ! Ei lapsi ymmärrä eroa draq queenin, prinsessaksi pukeutuneen tytön tai pelleksi pukeutuneen miehen välillä. Kaikki ovat vaan erikoisemmin ja näyttävämmin pukeutuneita tyyppejä.

   Lainaa

  24. jukkapalmu 7.7.2022 10:07
   Tulos: +113 (135 ääntä)
   Tuo on lapsille vaan hassu täti joka lukee satuja. Ei lapset osaa ajatella niin kierosti asioita kun vinossa olevat aikuiset. Sama kun pelastais oravan piikkilangasta ja sitten loukkaantuis kun se vaan lähtee menemään eikä kiittänyt. EI NE OSAA!!!

   Lainaa

  25. Kaino noita 7.7.2022 10:12
   Tulos: +183 (203 ääntä)
   traumcity: Mutta onhan se silti pikkuriikkisen outoa viedä lapsi gaylien2000 pitämällä satutunnille. Ei? En oikein löydä mitään kasvatuksellista pointtia tuosta, ja jos sellaista ei löydy niin en omaa pilttiä kyllä veisi tilaisuuteen jossa on riski kohdata häiriintyneitä fägäreitä, kuten Odinin [...]
   Missä ei ole riski, että känninen persusetä tulee sössöttämään häiriintyneitä juttujaan?
   Tuo satu, jota Gaylien luki, kertoi että on ok olla erilainen. Ei hätää jos norsulla on pitkä nenä jne. On ok jos istuu pyörätuolissa jne.
   Ja tätä Odinin potilaat säntäävät vihaamaan.

   Lainaa

  26. Liika persikka 7.7.2022 10:20
   Tulos: +146 (174 ääntä)
   Päiväämätön mustikka: Ei drag ja muuta identiteetti soopaa pienille lapsille kiitos
   Drag on kyllä viihde- ja taidemuoto. Faktat kuntoon kiitos

   Lainaa

  27. Tulos: -187 (237 ääntä)
   Tuo satutuntihan on/oli suunnattu täysin lasten vanhemmille, ei lapsille. Ei lapsia kiinnosta, kuka niille kirjaistossa satuja lukee. Mutta lasten vanhemmat pääsee tästä kerskumaan ja mahtailemaan, kuin meidän pikku Matti-Martta on niin "suvaitsevainen" ja kuinka me opettaminen hänelle erilaisuutta jne... Olkaa meille kateellisa, koska olemme niin muodikkaita.

   Lainaa

  28. Oikaistu kookos 7.7.2022 10:41
   Tulos: -78 (110 ääntä)
   Siivo persikka: Kumpikohan asia pelottaa lapsia enemmän: A) Satutunti naiseksi laittautuneen miehen johdolla B) Joukko tuntemattomia (tai miksei tuttujakin) aikuisia huutelemassa/riehumassa tapahtumassa Ei kyllä ole paljon järkeä päässä näillä ihmisillä.
   Kohdasta A vain kysyisin, mitä tekemistä tuolla on naiseuden kanssa?

   Lainaa

  29. Poikkeava etana 7.7.2022 11:54
   Tulos: -144 (178 ääntä)
   Ymmärrän pieneltä osin provosoitumista että kyllähän tässä tahallaan provosoidaan, kun lasten satuja pitää lukea joku nimeltä gay jotain. Vai onko siellä usein ollut joku Boobsie, fucksie, straightling tms?

   Lainaa

  30. Kilokalori 7.7.2022 12:00
   Tulos: +88 (122 ääntä)
   Sam: Tuo satutuntihan on/oli suunnattu täysin lasten vanhemmille, ei lapsille. Ei lapsia kiinnosta, kuka niille kirjaistossa satuja lukee. Mutta lasten vanhemmat pääsee tästä kerskumaan ja mahtailemaan, kuin meidän pikku Matti-Martta on niin "suvaitsevainen" ja kuinka me opettaminen hänelle erilaisuutta jne... Olkaa meille kateellisa, koska olemme niin muodikkaita.
   Kerroit meille vaan omista alemmuuskomplekseistasi. Sun alitajunta on se, joka sulle kuiskii että noissa ihmisissä on jotain jota sinun pitäisi kadehtia, muodikkuus ja ystävät tai joku muu, jota itsekin haluaisit olla. "Luulevat olevansa parempia", ei, sinä itse luulet että ne on sua parempia ja purat omia psykologisia defenssejäsi räyhäämällä netissä.

   Lainaa

  31. Tulos: +25 (63 ääntä)
   traumcity: Mutta onhan se silti pikkuriikkisen outoa viedä lapsi gaylien2000 pitämällä satutunnille. Ei? En oikein löydä mitään kasvatuksellista pointtia tuosta, ja jos sellaista ei löydy niin en omaa pilttiä kyllä veisi tilaisuuteen jossa on riski kohdata häiriintyneitä fägäreitä, kuten Odinin [...]
   Älä nyt sitä virhettä mene tekemään, että lisäännyt.

   Lainaa

  32. Vyölaukkuun pukeutunut hampurilainen 7.7.2022 12:08
   Tulos: +113 (141 ääntä)
   Poikkeava etana: Ymmärrän pieneltä osin provosoitumista että kyllähän tässä tahallaan provosoidaan, kun lasten satuja pitää lukea joku nimeltä gay jotain. Vai onko siellä usein ollut joku Boobsie, fucksie, straightling tms?
   Öö? Straightling on Ok, mutta miten joku fucksie taas liittyy asiaan?
   Se kieroutunut mieli on TEILLÄ, jotka yhdistätte drag queenit ja homot heti ties mihin. 

   Lainaa

  33. Kaikkitietävä persikka 7.7.2022 12:21
   Tulos: +94 (116 ääntä)
   Sam: Tuo satutuntihan on/oli suunnattu täysin lasten vanhemmille, ei lapsille. Ei lapsia kiinnosta, kuka niille kirjaistossa satuja lukee. Mutta lasten vanhemmat pääsee tästä kerskumaan ja mahtailemaan, kuin meidän pikku Matti-Martta on niin "suvaitsevainen" ja kuinka me opettaminen hänelle erilaisuutta jne... Olkaa meille kateellisa, koska olemme niin muodikkaita.
   Ja mitä sitten? Tämä sama motiivihan saattaa olla monella, jotka vievät lapsensa katsomaan vaikka balettia. Tai formuloita. Bragging rights. Sinne seuraavaksi protestoimaan?

   Lainaa

  34. Korea Roska 7.7.2022 12:26
   Tulos: +13 (23 ääntä)
   Katariinan kauhutarina alkaa sanoilla: "Olipa kerran".

   Lainaa

  35. Tosikko kiivi 7.7.2022 12:31
   Tulos: +25 (55 ääntä)
   Jos olisi ollut mieheksi pukeutunut nainen, kukaan ei olisi edes huomannut. Eikö tähänkin voisi saada vähän tasa-arvoa?

   Lainaa

  36. Mauton orava 7.7.2022 12:38
   Tulos: +101 (121 ääntä)
   traumcity: Mutta onhan se silti pikkuriikkisen outoa viedä lapsi gaylien2000 pitämällä satutunnille. Ei? En oikein löydä mitään kasvatuksellista pointtia tuosta, ja jos sellaista ei löydy niin en omaa pilttiä kyllä veisi tilaisuuteen jossa on riski kohdata häiriintyneitä fägäreitä, kuten Odinin [...]
   Pysyykö lapset avarakatseisina, jos eivät koskaan kohtaa erilaisia ihmisiä? Mulla on sellainen kokemus ja mutu, että hirveen monet on ajatuksen tasolla ok erilaisuuden kanssa, mut se onkin oikeesti vaikea kohdata kun se tulee lähelle. Siksi kannatan, että erilaisuudesta ei vain puhuta, vaan sitä kohdataan. Siksi kannatan, että sadun erilaisuudesta lukee drag queen, joka haastaa kuulijan sisäistettyjä sukupuolirooleja, eikä aina vaan ne samat vanhat naamat.

   Lainaa

  37. Tulos: -113 (139 ääntä)
   Käyrä papaija: Mun lapsuudessa katsottiin Pelle Hermannia, joka oli meikattu mies.
   Niin, maskeerattu klovniksi, ei meikattu naisen näköiseksi tai sellaiseksi ettei tunnistaisi että on mies. 
   Klovnimeikki ja dragmeikki on aikas eri asioita.

   Lainaa

  38. Tulos: +87 (109 ääntä)
   Saakatti: Sairasta. Aivan sairasta. Siis satutunnin väittäminen seksuaaliseksi ja sen häiriköinti.
   Siinä vaiheessa kun sekoittaa lapset, sadut ja seksin keskenään olisi kyllä korkea aika mennä terapeutin pakeille. 
   "Siitä puhe mistä puute", kuuluu sanonta ja öyhöoikeisto ei petä tässäkään tapauksessa.

   Lainaa

  39. Tulos: -44 (68 ääntä)
   Leeppo: Älä nyt sitä virhettä mene tekemään, että lisäännyt.
   Mulla on joka satamassa eri nainen, joten vahinkoja sattuu ja on sattunut jo. Eli kiitti huolenpidosta, mutta mä pärjään kyllä.

   Lainaa

  40. Harmaa kivi 7.7.2022 14:44
   Tulos: +89 (101 ääntä)
   Käyrä papaija: Mun lapsuudessa katsottiin Pelle Hermannia, joka oli meikattu mies.
     Helpolla pääsit, omassa lapsuudessani satutyypit olivat pukeutuneet metsän eläimiksi, ja niinpä meistä tuli kaikista zoofiilejä. 
     Vai hetkinen, eikö se toimikaan niin?
       Se oli kyllä ihan oikeassa, joka väitti että vanhempia varten tämä on (joskaan ei enää sitten, kun väitti että jotain kehumisoikeuksia haetaan -siis oikeasti, onko joku niin epävarma itsestään, että luulee, että kaikki mitä tehdään, tehdään siksi, että muut olisivat siitä jotain mieltä?)
      Itse olisin ilman muuta vienyt lapseni tuonne, jos se ei olisi ollut tarha-aikaan, koska lapselle pitää joka tapauksessa olla satutuokioita. Lapsen kannaltahan se on aika sama, lukeeko metsän eläin, pellehahmo vai joku alieniksi esittäytyvä (tuohan ei edes väittänyt olevansa setä mekossa, vaan avaruusolio, joten sukupuoliasiat evät kuulu tähän ollenkaan), mutta äidille joka jonkin verran arvostaa dragia/burleskia tuollainen hahmo on vähän kiinnostavampi kuin pupu. Samasta syystä Pixarin leffoihin sirotellaan minivitsejä ja viittauksia, joita pikkuväki ei voi tajuta -että vanhemmilla, jotka ovat kurkkuaan täynnä Pipsa Possua, olisi vähän hauskempaa.

   Lainaa

  41. Pressuton greippi 7.7.2022 15:08
   Tulos: +59 (81 ääntä)
   Herättääkö näissä öyhöissä läheskään yhtä paljon vihaa se, kun nainen pukeutuu mieheksi - vaikka jouluna joulupukiksi? Onko sekin pervoa ja seksuaalista?

   Lainaa

  42. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 7.7.2022 16:02
   Tulos: +73 (89 ääntä)
   Siis lukeeko Katariina lapsilleen seksuaalissävytteisiä satuja? Vai miksi olettaa kaikkien niin tekevän? Ei ole ihan tervettä touhua. Sitten aikuiset ihmiset menee pilaamaan lapsilta sen satutuokion jossa heillä varmasti oli hauskaa siihen asti. Jokainen voi miettiä että jos puhutaan seksuaalisesta ohjauksesta lapsille (olkoonkin että dragiin ei välttämättä liity mitään seksuaalisuutta) niin kumpaan he ohjautuvat mieluummin tilanteessa jossa vaihtoehtoina on mukava setä naisten vaatteissa tai vihaiset heteromiehet hyökkäämässä toisten ihmisten kimppuun? Itse pukeutuisin mieluummin naiseksi kuin leimautuisin väkivaltaiseksi urpoksi.

   Lainaa

  43. Valantehnyt neuvonantaja 7.7.2022 17:45
   Tulos: +63 (79 ääntä)
   Niminimi: Niin, maskeerattu klovniksi, ei meikattu naisen näköiseksi tai sellaiseksi ettei tunnistaisi että on mies. Klovnimeikki ja dragmeikki on aikas eri asioita.
   Niin? Silti molemmissa on meikattu mies. Ja ihan yhtä vaarallisia lapsille kumpikin.

   Lainaa

  44. Tulos: -72 (90 ääntä)
   Ainoahan ketä tuolla oli ihmisten päälle käynyt ja häiriköinyt oli se transjoku.

   Lainaa

  45. Tulos: +15 (41 ääntä)
   Kilokalori: Kun ihminen möyhöää tuollaista vihaa muita ihmisiä vastaan, minä näen ihmisen joka ei voi hyväksyä sitä omaa homoutta itsessään. En ole vielä kertaakaan nähnyt tasapainoista ja hyvää elämää viettävää ihmistä, jota kiinnostaisi vastustaa muiden elintapoja. Tulkaa ulos sieltä kaapista, helpottaa elämää. Kaikille.
   Älä viitsi yrittää kääntää homovihaa homojen syyksi. Ei ole käsittääkseni mitään dataa siitä että homovihaajat olisivat pohjimmiltaan kaappihomoja. Eiväthän vaikka rasistitkaan ole salaa tummaihoisia. Kummassakin tapauksessa tasapaino elämässä varmasti puuttuu, mutta sillä ei ole mitään tekemistä vihaajan oman identiteetin kanssa. Kasvatus, vääristynyt maailmankuva, traumat..muita syitä on varmasti monia.

   Lainaa

  46. Kypsynyt kana 7.7.2022 19:03
   Tulos: +35 (51 ääntä)
   Olisi ehkä ollut parempi mainostaa vain, että artisti Gaylien pitää lapsille satutuokion... Drag lapsille on vain teatteria ja leikkiä. Hahmo on vain satuhahmo. Samaan tapaan koulun jouluevankeliumissa voi Mariaa esittää poika, kuten eräässä koulussa oli toimittu, kun Mariaksi oli useita halukkaita. Mikäs siinä, se on vain teatteria. Aikuiset tekee asiasta ongelman, eivät lapset.

   Lainaa

  47. Tulos: +59 (67 ääntä)
   Drag = dressed as a girl on yleinen termi teatteri maailmasta ajalta kuin vain miehet sai olla näyttelijöitä. Drag sanalla merkattiin roolit joissa pukeudutaan naiseksi On siis hyvin vanha sana eikä tarkoita mitään pervoa vaan on sana jolla ilmaistaan että tässä on mies naisten vaatteissa esiintymässä

   Lainaa

  48. Kesy viikuna 7.7.2022 20:54
   Tulos: +21 (37 ääntä)
   traumcity: Mulla on joka satamassa eri nainen, joten vahinkoja sattuu ja on sattunut jo. Eli kiitti huolenpidosta, mutta mä pärjään kyllä.
   Nyt meni Traumilla tunteisiin ja syvälle.

   Lainaa

  49. Tulos: +57 (73 ääntä)
   Päiväämätön mustikka: Ei drag ja muuta identiteetti soopaa pienille lapsille kiitos
   Siellä luettiin SATUJA.

   Lainaa

  50. Itseasiassa 7.7.2022 21:45
   Tulos: +38 (48 ääntä)
   Päiväämätön mustikka: Ei drag ja muuta identiteetti soopaa pienille lapsille kiitos
   Hei, tästä tulikin mieleen, että tätä satutuokiota kauhistellut (ei niitä natseja tuominnut) Päivi Räsänen ehdotti aikoinaan että armeijassa pitäisi miehillä saada olla pitkä tukka. Päivin pojalla oli silloin ihanat vaaleat kiharat yli olkapäiden. Joten jos nyt vain konservatiivit lopettaisivat sen muiden kauhistelemisen ja keskittyisivät tekemään maailmasta oikeasti parempaa paikkaa.

   Lainaa

  51. Tulos: +3 (17 ääntä)
   Mä oon pienestä asti kuvitellu "kapuloita rattaisiin" sanonnan et laittaa rytmikapulan lastenrattaiden renkaiden väliin. :D Vasta aikusena tajusin et tarkotetaan varmaankin ratasta.

   Lainaa

  52. Tulos: +27 (35 ääntä)
   Kykenemätön peura: Joo ei kyllä missään tapauksessa lasten pitäisi nähdä ketään muita aikuisia kuin äitiä ja isää. 15-vuotiaana voi esitellä varovasti isovanhemmille. Miksi ahdasmielisten aikuisten pitää pilata kivoja juttuja lapsilta? Niin kuin 1-5-vuotiaat edes tajuaisivat mitä eroa on tällä drag queenilla ja jollain toisella hauskasti pukeutuneella hahmolla.
   Ja vanhemmat käyvät lasten kanssa saunassa vaatteet päällä heti, kun lapset täyttävät vuoden. Sen jälkeen ei käydä. Tai käyvät eri aikaan ja mieluummin yksin.

   Lainaa

  53. Mietteliäs järvisieni 8.7.2022 0:21
   Tulos: -41 (65 ääntä)
   Sitä en ymmärrä, että jos tämä Gaylien oli vaan "värikkäästi pukeutunut hahmo muiden pellejen ja prinsessojen joukossa" , miksi sitä satu hetkeä piti KAUPATA nimenomaan tällä drag queen asialla? Miksi sitä ylipäätään tarvitsi tuoda esille? Ja kyllä, voisin viedä lapseni kuuntelemaan Gaylienin kertomaa satua.

   Lainaa

  54. Tulos: +3 (33 ääntä)
   Uskalias koala: Sairasta paskaa nuo pridehommat
   Tuollaisia kommentteja sitä tulee, kun sisarukset ovat aikoinaan tehneet lapsia keskenään. Sellaisesta ei seuraa mitään hyvää, mikä taas nähtiin.

   Lainaa

  55. Tulos: +5 (33 ääntä)
   JJJ: Ainoahan ketä tuolla oli ihmisten päälle käynyt ja häiriköinyt oli se transjoku.
   Ja katsohan vaan, tällainen kommentti tottakai tulee ihmiseltä, joka ei ole oppinut edes kirjoittamaan oikein. Muu osaaminen lienee samaa olematonta tasoa.

   Lainaa

  56. Kilokalori 8.7.2022 8:34
   Tulos: +24 (44 ääntä)
   X: Älä viitsi yrittää kääntää homovihaa homojen syyksi. Ei ole käsittääkseni mitään dataa siitä että homovihaajat olisivat pohjimmiltaan kaappihomoja. Eiväthän vaikka rasistitkaan ole salaa tummaihoisia. Kummassakin tapauksessa tasapaino elämässä varmasti puuttuu, mutta sillä ei ole mitään tekemistä [...]
   Itse asiassa on dataa ja se osoittaa asian olevan juuri noin. Klassikkotutkimus vuodelta 1996, jossa mitattiin mielipiteitä ja kliinisessä tutkimuksessa verenkierron määrää sukuelimiin. Hom oihin kaikkein negatiivisimmin kyselytutkimuksessa suhtautuneet osallistujat reagoivat niin sanotusti "eniten" heille näytettyihin, miesten välistä por noa esittäviin kuviin. Asiaan neutraalisti suhtautuvat miehet eivät innostuneet kuvista lainkaan yhtä paljon.
   Siitä vaikka kyseistä tutkimusta itse lukemaan:

   Lainaa

  57. Povekas hauki 8.7.2022 9:07
   Tulos: +8 (20 ääntä)
   JJJ: Ainoahan ketä tuolla oli ihmisten päälle käynyt ja häiriköinyt oli se transjoku.
   Ai katsoitko sen videon, jossa näytettiin tapahtumasta muutama sekunti pimeää ruutua ja toiset muutama sekunti ihmisten jalkoja?

   Lainaa

  58. Selvä sitruuna 8.7.2022 12:44
   Tulos: -35 (49 ääntä)
   Te kommentoijat olette roskapaskaa ja jätettä. Tämä on paska sivusto. Ylilauta on parempi.

   Lainaa

  59. Hävytön vesinokkaeläin 8.7.2022 13:26
   Tulos: +60 (72 ääntä)
   Syy miksi Gaylien tapahtumaa mainostettiin drag-satuna on se että tapahtui Pride-viikolla. Eli osana Helsinki Priden tapahtumia. Satuhetken teemana oli itsensä hyväksyminen sellaisena kuin on. Itsensä ja toisten hyväksymisesssä on selkeästi aikuisilla paljon opeteltavaa, jos pitää mennä häiriköimään ja tuomitsemaan kirjastolla tapahtuvaa hassua lasten satuhetkeä. Oikeasti poliisit pitänyt kutsua paikalle turvaamaan lasten satuhetkeä. Hävetkää te jotka siellä häiriköitte ja te heidän puolustajansa!

   Lainaa

  60. Kilokalori 8.7.2022 13:33
   Tulos: +31 (47 ääntä)
   Selvä sitruuna: Te kommentoijat olette roskapaskaa ja jätettä. Tämä on paska sivusto. Ylilauta on parempi.
   Sitten sinun varmaan kannattaa pysyä siellä ylilaudalla. ☺️

   Lainaa

  61. Tuima kameli 8.7.2022 16:03
   Tulos: -23 (33 ääntä)
   Käyrä papaija: Mun lapsuudessa katsottiin Pelle Hermannia, joka oli meikattu mies.
   Ja tosiaan oli mies, ei esittänyt naista.

   Lainaa

  62. Tulos: +41 (53 ääntä)
   Minä en ymmärrä mikä ongelma on sanoa mainoksessa että satutuokion pitää drag artisti. Se on oma taiteenlajinsa johon kuuluu leikkiminen omalla ulkonäöllään, eikä siinä ole mitään väärää. Olisivatko nämä samaiset ihmiset, jotka sanovat että drag artistia ei saisi mainita mainoksessa, samaa mieltä esimerkiksi bodypainting artistista, joka maalaisi hassuja kuvia lasten poskiin? Miksi juuri tämä oman kehon maalaaminen on niin paheksuttavaa? Ihan samasta syystä ihmettelen näitä "ainakin Pelle Hermannin tunnisti mieheksi" -kommentoijia. Muistan itsekin katsoneeni Pelle Hermannia televisiosta pikkulapsena ja minulle hän oli kyllä ensisijaisesti pelle (ja vähän pelottava hahmo), mutten kertaakaan kokenut tarpeelliseksi miettiä häntä miehenä. Aivan samalla tavalla kuin Katti Matikainen oli vain kummallinen kissa, eikä "kissaksi pukeutunut nainen". Ei niitä lapsia haittaa jos värikkäällä avaruusolennolla, tai jopa kauhistukseksi värikkäällä naismaisella hahmolla on matalampi ääni. En ihan aidon oikeasti ymmärrä miksi joillekin aikuisille on kova pala opettaa lapsille että he ovat arvokkaita juuri omana itsenään. Onko taustalla mahdollisesti että on itse joutunut koko elämänsä piilottelemaan palasta itsestään ja jostain syystä kuvittelee että kaikki on paremmin jos pidetään omat asiat omina asioina ja istutaan yhteiskunnan valmiiseen muottiin kun käydään ulkona?

   Lainaa

  63. Liukuportaissa riehuva sonni 8.7.2022 17:59
   Tulos: +22 (28 ääntä)
   Tuima kameli: Ja tosiaan oli mies, ei esittänyt naista.
   Meikattu mies on meikattu mies. Se on se pointti tässä. Ei se, mitä kukakin esittää milloinkin.

   Lainaa

  64. Aurinkolasiton Noita 9.7.2022 15:43
   Tulos: +22 (32 ääntä)
   Aluksi naureskelin Katariinan hölmöydelle. Sitten näin Mirkan postaaman linkin. Tässä mun uutispimentokuplassani en ollut tätä ennen nähnyt. Siis "aikuiset" ihmiset ovat riehuneet lasten satutunnilla? Mistähän tässä nyt niille lapsille mahtaa jäädä eniten traumoja, hauskasta hahmosta, vai näistä möykkäävistä ns. miehistä? Ps. Kiitos jollekin, joka viittasi näihin urpoihin Odinin potilaina. Tätä en unohda. 😅

   Lainaa

  65. Aurinkolasiton Noita 9.7.2022 15:59
   Tulos: +21 (29 ääntä)
   Googlailin nyt asiaa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008920807.html Pölhöt eivät onneksi päässeet lapsia pelottelemaan, vaan pysäytettiin jo aiemmin alaovelle. Hyvä. 🙂

   Lainaa

  66. Tulos: -6 (18 ääntä)
   Kesy viikuna: Nyt meni Traumilla tunteisiin ja syvälle.
   Computer says no.

   Lainaa

  67. Tulos: -10 (16 ääntä)
   Siivo persikka: Kumpikohan asia pelottaa lapsia enemmän: A) Satutunti naiseksi laittautuneen miehen johdolla B) Joukko tuntemattomia (tai miksei tuttujakin) aikuisia huutelemassa/riehumassa tapahtumassa Ei kyllä ole paljon järkeä päässä näillä ihmisillä.
   Satutuntia piti kyllä nainen (tai ainakin  biologisesti nainen). Sitä en tiedä, millä perusteella hän on drag queen, ilmeisesti myös naiset voivat olla drag queenejä nykyään.

   Lainaa

  68. Tulos: -28 (34 ääntä)
   Aurinkolasiton Noita: Googlailin nyt asiaa. hs.fi/kaupunki/art-2000008920807.html Pölhöt eivät onneksi päässeet lapsia pelottelemaan, vaan pysäytettiin jo aiemmin alaovelle. Hyvä. 🙂
   Vaikka sitä miten googlailee niin ainoa ketä siellä oli toisten päälle käynyt oli se transjoku. 
   Tässähän lapset ovat innostuneet sadusta ja hassusti pukeutuneesta sedästä. Se miten lapsille asia kerrotaan on sitten eri asia. Juuri nuo höpötykset translapsista esim ovat varmasti se mikä tulee lisäämään mielenterveyspotilaita

   Lainaa

  69. Tulos: -31 (39 ääntä)
   Saakatti: Sairasta. Aivan sairasta. Siis satutunnin väittäminen seksuaaliseksi ja sen häiriköinti.
   Et sitten ole paljoa seuraillut mitä nämä ''satutunnit'' ovat olleet esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Britanniassa? Jos joku tässä on sairasta, se on niiden järjestäminen lapsille.

   Lainaa

  70. Tulos: -31 (39 ääntä)
   Kykenemätön peura: Joo ei kyllä missään tapauksessa lasten pitäisi nähdä ketään muita aikuisia kuin äitiä ja isää. 15-vuotiaana voi esitellä varovasti isovanhemmille. Miksi ahdasmielisten aikuisten pitää pilata kivoja juttuja lapsilta? Niin kuin 1-5-vuotiaat edes tajuaisivat mitä eroa on tällä drag queenilla ja jollain toisella hauskasti pukeutuneella hahmolla.
   Kivoja juttuja lapsilta? Ei hemmetti, miten vastenmielistä.

   Lainaa

  71. Tulos: -28 (34 ääntä)
   Kilokalori: Kerroit meille vaan omista alemmuuskomplekseistasi. Sun alitajunta on se, joka sulle kuiskii että noissa ihmisissä on jotain jota sinun pitäisi kadehtia, muodikkuus ja ystävät tai joku muu, jota itsekin haluaisit olla. "Luulevat olevansa parempia", ei, sinä itse luulet että ne on sua parempia ja purat omia psykologisia defenssejäsi räyhäämällä netissä.
   Voi sua laps raukka, kun et tiedä elämästä vielä mitään. Mutta ehkä se siitä, kun joskus uskallaudet lähtemään maailmalle.
   Ei minulla ole alemmuuskompleksia ja ei minun tarvitse kahdetia ketään. Siksi minun ei  myöskään tarvitse käyttää hyväksy vähemmistön edustajia, että saisin itselleni huomiota. Myös kaikkia vähemmistöön kuuluvia ystäviäni tälläinen huomion hakeminen ärsyttää, kun heitä esineellistetään.

   Lainaa

  72. Suljettu neuvonantaja 11.7.2022 17:28
   Tulos: -19 (27 ääntä)
   Loppujen lopuks se oli joku fakin drag-queen joka oli siä agressiivinen ja kävi pappiin käsiksi. Youtubesta löytynee video.

   Lainaa

  73. Tulos: -7 (13 ääntä)
   Käyrä papaija: Mun lapsuudessa katsottiin Pelle Hermannia, joka oli meikattu mies.
   Ei ollut meikattu. Oli meidän mökkinaapuri 80-luvulla ja niin alkoholisoitunut, että näytti ja kuulosti vapaallakin aivan samalta.

   Lainaa

  74. Putketon Pihti 11.7.2022 19:18
   Tulos: +12 (26 ääntä)
   Uskalias koala: Sairasta paskaa nuo pridehommat
   Sairasta paskaa tuollainen ahdasmielisyys.

   Lainaa

  75. Vilkas konna 12.7.2022 12:22
   Tulos: +10 (16 ääntä)
   Suljettu neuvonantaja: Loppujen lopuks se oli joku fakin drag-queen joka oli siä agressiivinen ja kävi pappiin käsiksi. Youtubesta löytynee video.
   Ai tätä vieläkin kommentoidaan? No se olikin kyllä tosi hyvä, asiallinen ja informatiivinen video. Pidän erityisesti siitä klipistä, jossa näkyy pelkkää mustaa. Valtamedian antama info ei ole tämän rinnalla vittu mitään!

   Lainaa

  76. Älä selitä 13.7.2022 2:09
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   Tää on nyt sitä homorummutusta.

   Lainaa

  77. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Seksuaalikasvatus ON todella tärkeä osa lasten kasvatusta, sitä tarvitaan lisää. Tässä nyt ei kuitenkaan ollut kyse siitä. Ainoa asia, mistä noi lapset sai traumoja, on toi aikuisten oletettavasti miesten öyhötys, viha ja raivo.

   Lainaa

  78. Kilokalori 15.7.2022 8:48
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Ai nämä hullut vihaajat ovat vielä alkaneet vääristellä faktojakin. Että joku musta älämölövideo joka "löytynee googlesta" on nyt muka todiste siitä, että tämä satutuntia pitänyt esiintyjä on muka hyökännyt näiden odinin potilaiden kimppuun, eikä toistepäin. Ihan googlaamattakin pelkällä arkijärjellä voi sanoa että FAKE NEWS. On Trumpin opit vaan otettu käyttöön ja yritetään valehdella musta valkeaksi.

   Lainaa

  79. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Siivo persikka: Kumpikohan asia pelottaa lapsia enemmän: A) Satutunti naiseksi laittautuneen miehen johdolla B) Joukko tuntemattomia (tai miksei tuttujakin) aikuisia huutelemassa/riehumassa tapahtumassa Ei kyllä ole paljon järkeä päässä näillä ihmisillä.
   Kyseessä ei ollut mies vaan nainen.

   Lainaa

  80. Tulos: -14 (14 ääntä)
   Oletteko seuranneet Englannissa ja Amerikassa järjestettyjä drag queen tarinatuokioita? Useampi näistä esiintyjistä on pidätetty lapsipornoon tai pedofiliaan liittyvistä rikoksista. Gaylien on varmasti ihan ok mutta onko järkevää normalisoida näitä satuhetkiä kun ne kuitenkin varmasti houkuttelevat myös epämääräisiä esiintyjiä? Itse en ottaisi riskiä. Ja tämä vielä ennen sitä kuinka epäkunnioittavaa drag on naisia kohtaan...

   Lainaa

  81. Tulostettu unikeko 25.7.2022 21:32
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   ellimelli: Oletteko seuranneet Englannissa ja Amerikassa järjestettyjä drag queen tarinatuokioita? Useampi näistä esiintyjistä on pidätetty lapsipornoon tai pedofiliaan liittyvistä rikoksista. Gaylien on varmasti ihan ok mutta onko järkevää normalisoida näitä satuhetkiä kun ne kuitenkin varmasti houkuttelevat [...]
   Laitas vähän luotettavaa lähdettä kehiin, niin tarkastellaan uudellaan tätä asiaa.

   Lainaa

  82. Radioton greippi 27.7.2022 14:39
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   ellimelli: Oletteko seuranneet Englannissa ja Amerikassa järjestettyjä drag queen tarinatuokioita? Useampi näistä esiintyjistä on pidätetty lapsipornoon tai pedofiliaan liittyvistä rikoksista.
   Ollaan seurattu. Ei ole pidätetty "useampaa näistä esiintyjistä".

   Lainaa

  83. Tulos: -4 (4 ääntä)
   Onhan tää nyt hieman arveluttavaa. Tää on sitä samaa syöpää mitä jenkeissä mutta lievempänä muotona. Jenkkilässä on ollu drag queenien tanssiesityksiä lapsille ja löytyy muunmuassa videomateriaalia missä drag queen antaa sylitanssia arviolta 10-12 vuotiaalle tytölle. Ei tietysti ole verrattavissa viattomaan satutuokioon mutta ei kaukanakaan että tähän sekoiluun mentäisiin suomessa. Drag on taidemuotona ihan mielenkiintoinen ja hieno asia mutta voitaisiinko kuitenkin jättää vaikutuksille alttiit lapset pois siitä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: drag, drag queen, kapuloita rattaisiin, kirjasto, poliisit, sanonta, satu, vanhemmat