Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uutiskatsaus, osa 4

Suomalaisten luottamus uutisiin jatkaa kasvuaan.
Uutiskatsaus, osa 4

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 63 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tumaton seuraeläin 28.6.2022 0:20
   Tulos: +360 (466 ääntä)
   Kirsti ei usko rokotteisiin. Kirsti on tollo. Kirsti äänestää VKK.

   Lainaa

  2. Tulos: +338 (402 ääntä)
   Tumaton seuraeläin: Kirsti ei usko rokotteisiin. Kirsti on tollo. Kirsti äänestää VKK.
   Älä ole kuin Kirsi.

   Lainaa

  3. Tulos: +388 (394 ääntä)
   Minäkään en tajunnut viiden pisteen vihjettä :(

   Lainaa

  4. Tulos: -359 (467 ääntä)
   Ei sovi haureelliset silmät politiikkaan minunkaan mielestäni, se on eduskuntatalo eikä mikään punaisten lyhtyjen alue. Ehkä pitäisi Marinin bordelliin mennä flirttailemaan katsellaan joka peilaa pikimustan sielun. Tai olisiko sirkuksessa tilaa jos on pakko kieltä näyttää vaikka on naimisissa, yhtä pelleä ja moraalitonta touhua. Sanna ja muu huulipunahallituskopla pääsi vähän lettejä heilutellen eduskuntaan, nyt siellä on istuttu muutama vuosi tyhjäntoimittajana vailla mitään muita varsinaisia luottamustoimia joita pääministerille voisi odottaa kuuluvan. Olisiko Paavo Lipponen nuollut Macronin naamaa kuin jäätelupuikon näkevä Bullmastiffi? En usko. Nyt loppuu tollanen vilkuilu saatana, ja ei se ole mitään seksuaalista ahdistelua jos vähän vitsiä heittää tai vaikka pakaraan läpsäisee. Nämä nykynaiset on vaan vähän heikompaa tekoa ja heti meetoo.

   Lainaa

  5. Notkuileva ankerias 28.6.2022 0:57
   Tulos: -344 (436 ääntä)
   Sanna Marin sais kyllä joutua linnaan maanpetoksesta

   Lainaa

  6. Tulos: +100 (118 ääntä)
   Nyt äkkiä Kirstille lisää Turkulaista kasvia. Se on jo päässyt makuun mutta ei ottanut tarpeeksi kun vielä tekstiä suoltaa. Taitaa kyllä Annekin olla ottanut osansa.

   Lainaa

  7. Tulos: +226 (264 ääntä)
   Putinin trollien marinoimien foliohattujen öyhötys joka jesperin kommentointipaikassa on korona-aikojen raivostuttavimpia ilmiöitä, kilometrin edellä maskeja ja rajoituksia...

   Lainaa

  8. Tulos: +293 (295 ääntä)
   Haureelliset Silmät, kuulostaa ihan joltain Carolan hitiltä 70-luvulta.

   Lainaa

  9. Kykenemätön peura 28.6.2022 1:26
   Tulos: +314 (342 ääntä)
   Kyllä on kauheaa, kun naisilta kuulee tuota ällöttävää setämiesöyhötystä. Mitä tässä enää voi nuoret naiset tehdä, jos pelkkä oleminen tulkitaan flirttailuksi tai häirinnäksi? Rn kestä.

   Lainaa

  10. Tulos: +25 (101 ääntä)
   Tumaton seuraeläin: Kirsti ei usko rokotteisiin. Kirsti on tollo. Kirsti äänestää VKK.
   Ennen oli ainakin yksi asia paremmin. Hullut kyörättiin ambulanssissa mielisairaalaan suljetuille osastoille hulluttelemaan muiden sekopäiden kanssa eikä päästetty pois ennen kuin alkoi tolkku palata päähän.

   Lainaa

  11. Rutikuiva vesinokkaeläin 28.6.2022 1:49
   Tulos: +169 (179 ääntä)
   Tumaton seuraeläin: Kirsti ei usko rokotteisiin. Kirsti on tollo. Kirsti äänestää VKK.
   Mutta Kirsti on ottanut ASIOISTA SELVÄÄ!!!

   Lainaa

  12. Kuoreton mansikka 28.6.2022 5:34
   Tulos: -1 (9 ääntä)
   Kirsti on MTJ:n alias

   Lainaa

  13. Uloin marsu 28.6.2022 7:26
   Tulos: +264 (276 ääntä)
   Foliohattuilijoilla on aina sama vastaus heille esitettyihin kysymyksiin: Tee omaa tutkimusta, niin minäkin tein! No, tein omaa tutkimusta, enkä löytänyt valheita. Kerrotko, mitä valheita uutinen sisälsi? -En keskustele kanssasi. Tee oma tukimuksesi. Moro!

   Lainaa

  14. apinaattori 28.6.2022 7:26
   Tulos: +31 (39 ääntä)
   StationX: Ennen oli ainakin yksi asia paremmin. Hullut kyörättiin ambulanssissa mielisairaalaan suljetuille osastoille hulluttelemaan muiden sekopäiden kanssa eikä päästetty pois ennen kuin alkoi tolkku palata päähän.
   Kaverini naapurissa oli tämläineen sairaala mutta se lopetettiin ja olen välillä miettinyt mihin ne sairaat sieltä meni, oli melko persoonia siellä.

   Lainaa

  15. Tulos: -208 (250 ääntä)
   Tumaton seuraeläin: Kirsti ei usko rokotteisiin. Kirsti on tollo. Kirsti äänestää VKK.
   Mikäli viittaat koronapiikkiin niin ei kai kukaan sen kaiken tiedon jälkeen mitä niistä on saatu enää ajattele että ne ovat turvallisia ja toimivia. Vai kuljetaanko ihan silmät ummessa eikä edes ajatella enää mitään?

   Lainaa

  16. Tulos: -164 (202 ääntä)
   StationX: Ennen oli ainakin yksi asia paremmin. Hullut kyörättiin ambulanssissa mielisairaalaan suljetuille osastoille hulluttelemaan muiden sekopäiden kanssa eikä päästetty pois ennen kuin alkoi tolkku palata päähän.
   Niinpä, nykyään on oikein kulkueita missä painellaan munat paljaana ja joku nahkahuppu päässä ja tämä on täysin normaalia lastenkin katsella

   Lainaa

  17. Isä viiden, joka olet töissä. 28.6.2022 8:18
   Tulos: +46 (62 ääntä)
   traumcity: Ei sovi haureelliset silmät politiikkaan minunkaan mielestäni, se on eduskuntatalo eikä mikään punaisten lyhtyjen alue. Ehkä pitäisi Marinin bordelliin mennä flirttailemaan katsellaan joka peilaa pikimustan sielun. Tai olisiko sirkuksessa tilaa jos on pakko kieltä näyttää vaikka on naimisissa, yhtä [...]
   Meinasin vastata jotain nasevaa, ennen kuin luin nimimerkin. :D Poen laki siinä lähellä, että jotkut on myös oikeasti tuota mieltä.

   Lainaa

  18. Hankala rätti 28.6.2022 8:39
   Tulos: +6 (48 ääntä)
   apinaattori: Kaverini naapurissa oli tämläineen sairaala mutta se lopetettiin ja olen välillä miettinyt mihin ne sairaat sieltä meni, oli melko persoonia siellä.
   90-luvulla ainakin meidän kylän kaupungin tyhjiin vuokrakämppiin ilmestyi yllättäin  mielenterveyspuolen avohuollon potilaita. Siinä sai jännitellä kyläkaupassa käydessä pikkulikkana, että mitäs tänään on tarjolla. Ymmärrän, että jonnekinhan heidät oli sijoitettava, mutta kaikki kerralla saman postinumeron alueelle?

   Lainaa

  19. Oireeton sakaali 28.6.2022 9:07
   Tulos: -62 (92 ääntä)
   Onneksi nämä foliohatut ovat enemmissä määrin siirtymässä Persuista VKK:hon. Viimeinkin voi alkaa äänestämään taas PS.

   Lainaa

  20. Tulos: +144 (164 ääntä)
   Notkuileva ankerias: Sanna Marin sais kyllä joutua linnaan maanpetoksesta
   Onneksi maanpetoksellekin on oikea määritelmä, joka ei liity millään tavalla siihen, onko joku random kansalainen samaa mieltä politiikkatoimista.

   Lainaa

  21. Pramea haltija 28.6.2022 10:14
   Tulos: +96 (118 ääntä)
   Näin: Mikäli viittaat koronapiikkiin niin ei kai kukaan sen kaiken tiedon jälkeen mitä niistä on saatu enää ajattele että ne ovat turvallisia ja toimivia. Vai kuljetaanko ihan silmät ummessa eikä edes ajatella enää mitään?
   Morjens Kirsti.

   Lainaa

  22. Korvamerkitty kettu 28.6.2022 10:33
   Tulos: +151 (165 ääntä)
   Notkuileva ankerias: Sanna Marin sais kyllä joutua linnaan maanpetoksesta
   Mikähän se on se maanpetos johon hän on syyllistynyt?
   Vai tuleeko tähänkin vastauksena Kirsin tapainen "ota asioista itse selvää lammas"?

   Lainaa

  23. Järkipuoli vuohi 28.6.2022 10:37
   Tulos: +94 (118 ääntä)
   Niinpä: Niinpä, nykyään on oikein kulkueita missä painellaan munat paljaana ja joku nahkahuppu päässä ja tämä on täysin normaalia lastenkin katsella
   Jokakesäinen ilmiö muunmuassa Suviseuroilla.

   Lainaa

  24. It's a deal 28.6.2022 12:18
   Tulos: +130 (136 ääntä)
   Se on paha paikka kun tajuat että omat salaliittoteoriat näyttävät liian pähkähulluilta kirjoitettuna, mutta uskot niihin silti ajatuksen tasolla ja heittelet viiden pisteen vihjeitä.

   Lainaa

  25. Tulos: +160 (168 ääntä)
   Kirsti ei ymmärrä edes sitä että viiden pisteen vihje on se kaikkein paskin vihje. Sen takia siitä saa niin paljon pisteitä. Yhden pisteen vihje on se mistä kaikkien pitäisi arvata vastaus.

   Lainaa

  26. Kahko sammakko 28.6.2022 15:28
   Tulos: +68 (92 ääntä)
   Näin: Mikäli viittaat koronapiikkiin niin ei kai kukaan sen kaiken tiedon jälkeen mitä niistä on saatu enää ajattele että ne ovat turvallisia ja toimivia. Vai kuljetaanko ihan silmät ummessa eikä edes ajatella enää mitään?
   Erikoista että samat veijarit jotka vouhottaa koronarokkotteiden vaarallisuudesta käyttää tyytyväisenä thermacelliä...

   Lainaa

  27. Terästetty henkilö 28.6.2022 15:38
   Tulos: +55 (57 ääntä)
   Turkulaiset hei! Mistäs tuon kasvin voi löytää? Kaverin puolesta kyselen.

   Lainaa

  28. Boheemi alokas 28.6.2022 15:42
   Tulos: +80 (90 ääntä)
   Onneksi miespoliitikot eivät tunnetusti vähän puristele tytteleitä, nuuskuttele hiuksia eivätkä käytä auktoriteettiasemaansa ylipäätään hyväkseen noissa ahdisteluhommissa. Se heistä pois!

   Lainaa

  29. Tulos: +68 (74 ääntä)
   Kirsti kuuluu näemmä niihin joiden mielestä mikä tahansa mitä valtamedia julkaisee on valeuutinen.

   Lainaa

  30. Hidas ihminen 28.6.2022 15:59
   Tulos: +47 (49 ääntä)
   It's a deal: Se on paha paikka kun tajuat että omat salaliittoteoriat näyttävät liian pähkähulluilta kirjoitettuna, mutta uskot niihin silti ajatuksen tasolla ja heittelet viiden pisteen vihjeitä.
   Huvittavinta on ettei osassa teorioissa ole mitään järkeä, kuten maapallo on litteä. 
   Tai salaliittoteoria perustuu tieteelliseen tutkimukseen, kuten isorokkorokotuksen aikaisemmin antama suoja apinarokolle. Nyt kun isorokkorokotuksen saaneiden määrä vähenee, niin yleinen väestön suoja apinarokkoa vastaan huononee. Eli suora syy seuraus-suhde eikä salaliitto.

   Lainaa

  31. Nuutunut kivi 28.6.2022 17:51
   Tulos: +69 (79 ääntä)
   Boheemi alokas: Onneksi miespoliitikot eivät tunnetusti vähän puristele tytteleitä, nuuskuttele hiuksia eivätkä käytä auktoriteettiasemaansa ylipäätään hyväkseen noissa ahdisteluhommissa. Se heistä pois!
   No kato hei ne on miehiä, se vaan on miehen luonto vähän puristella tytteleitä. Eihän ne raukat ittelleen mitään voi. Mut jos nainen kattoo mihen päälle niin voi kauhia. Miten se nyt tolleen.

   Lainaa

  32. Itseasiassa 28.6.2022 18:46
   Tulos: +8 (16 ääntä)
   StationX: Ennen oli ainakin yksi asia paremmin. Hullut kyörättiin ambulanssissa mielisairaalaan suljetuille osastoille hulluttelemaan muiden sekopäiden kanssa eikä päästetty pois ennen kuin alkoi tolkku palata päähän.
   Mutta sama kuin näillä, se tolkku tuskin koskaan palaa sinne päähän.

   Lainaa

  33. Tulos: 0 (22 ääntä)
   Tumaton seuraeläin: Kirsti ei usko rokotteisiin. Kirsti on tollo. Kirsti äänestää VKK.
   Kirsti uskoo Thermacelliin.

   Lainaa

  34. Harmaa kivi 28.6.2022 21:35
   Tulos: +70 (80 ääntä)
   Nuutunut kivi: No kato hei ne on miehiä, se vaan on miehen luonto vähän puristella tytteleitä. Eihän ne raukat ittelleen mitään voi. Mut jos nainen kattoo mihen päälle niin voi kauhia. Miten se nyt tolleen.
     Marinhan on niin asiallinen, että se suorastaan aiheuttaa päänsärkyä. On toki kaunis, minkä sitä geeneilleen voi, mutta epäilen, että miehensä säilyttää häntä jääkaapissa. 
     No en oikeasti, varmaan ihan mukava ihminen ja tarvitsee sitä panssaria, kun aina tytötellään. Mutta julkinen kuva on kyllä niin tärkätty ja viimeisen päälle -vaatii todella outoa mielikuvitusta löytää esiintymisestä muuta kuin tiukkaa asiallisuutta (jos esiintyy paremmissa vaatteissa, niin salettiin senkin joku pr-toimisto parhaaksi päättänyt).
     Kaipa se johtuu siitä, että nuorena naisena on niin hyökkäysten kohteena, ettei oikein muuta voi. Olisi silti kiva, jos joskus tulevaisuudessa naispääministerimme voisi olla edes hiukan hörhö, ja miksei vaikka flirttaillakin, menettämättä uskottavuuttaan.

   Lainaa

  35. Tulos: -24 (38 ääntä)
   Kahko sammakko: Erikoista että samat veijarit jotka vouhottaa koronarokkotteiden vaarallisuudesta käyttää tyytyväisenä thermacelliä...
   Jep, molemmat vaikuttaa DNAhan.

   Lainaa

  36. Eheä mango 28.6.2022 22:08
   Tulos: -37 (59 ääntä)
   Kahko sammakko: Erikoista että samat veijarit jotka vouhottaa koronarokkotteiden vaarallisuudesta käyttää tyytyväisenä thermacelliä...
   Vertauksesi ontuu. Oletko siis myös sitä mieltä että kaupungin pakokaasuja hengittelevä ei saisi vouhottaa vaikkapa tupakan vaarallisuudesta? Ja kannattaa myös tutustua Thermacellin käyttöön ohjeiden mukaisesti, jolloin siitä ei ole haittaa ihmisille.

   Lainaa

  37. Tulos: +71 (77 ääntä)
   Jännää porukkaa nämä valemediavouhottajat, jotka "ottavat asioista selvää" kaivelemalla internetin syövereistä mitä mystisimpiä paskasivustoja, ja sieltä sitten mukamas löytyy se "totuus"...

   Lainaa

  38. Rento kameli 29.6.2022 0:50
   Tulos: -43 (61 ääntä)
   Nuutunut kivi: No kato hei ne on miehiä, se vaan on miehen luonto vähän puristella tytteleitä. Eihän ne raukat ittelleen mitään voi. Mut jos nainen kattoo mihen päälle niin voi kauhia. Miten se nyt tolleen.
   Naiset on kautta aikain puristellut nuoria miehiä haarovälistä ja perseistä. Miehet ei vaan ole semmosista asioista julkisuuteen, tai muutenkaan yleensä aiemmin kertoneet. Tai esim. tunkenyt tissit kiinni ym. hämmentääkseen nuoria poikia/miehiä.

   Lainaa

  39. Tulos: +61 (67 ääntä)
   BigM: Jännää porukkaa nämä valemediavouhottajat, jotka "ottavat asioista selvää" kaivelemalla internetin syövereistä mitä mystisimpiä paskasivustoja, ja sieltä sitten mukamas löytyy se "totuus"...
   Ja miten älytön paskasivusto tahansa kelpaa aina "totuudeksi" kunhan se väittää päinvastaista kuin valtamedia.

   Lainaa

  40. Uusiutuva sitruuna 29.6.2022 10:12
   Tulos: -7 (21 ääntä)
   Kahko sammakko: Erikoista että samat veijarit jotka vouhottaa koronarokkotteiden vaarallisuudesta käyttää tyytyväisenä thermacelliä...
   Miten nämä asiat liittyvät toisiinsa? Suora vastaus esitettyyn kysymykseen, kiitos.

   Lainaa

  41. Uusiutuva sitruuna 29.6.2022 10:12
   Tulos: +13 (21 ääntä)
   Väsynyt: Jep, molemmat vaikuttaa DNAhan.
   Lähde tälle arvaukselle?

   Lainaa

  42. Harmaa kivi 29.6.2022 10:32
   Tulos: +56 (62 ääntä)
   Rento kameli: Naiset on kautta aikain puristellut nuoria miehiä haarovälistä ja perseistä. Miehet ei vaan ole semmosista asioista julkisuuteen, tai muutenkaan yleensä aiemmin kertoneet. Tai esim. tunkenyt tissit kiinni ym. hämmentääkseen nuoria poikia/miehiä.
     Känniset pubiruusut, kyllä, ja joskus känniset täditkin. Mutta harvemmin olen kuullut, että missään sellaisessa asemassa missä vaaditaan korkin kiinni pitoa, naiset käyttäytyisivät noin. Naisethan muutenkin politiikassa joutuvat käyttäytymään paremmin kuin miehet -Jäätteenmäki lensi ulos ensimmäisestä skandaalista ja Marin, kuten sanottu, on suorastaan jäätävän asiallinen ja korrekti. Ei naispuolisia Hakkaraisia ole koskaan nähty? Tai naispuolisia Berlusconeja.

   Lainaa

  43. Tosikko kiivi 29.6.2022 12:34
   Tulos: -15 (23 ääntä)
   Harmaa kivi:   Känniset pubiruusut, kyllä, ja joskus känniset täditkin. Mutta harvemmin olen kuullut, että missään sellaisessa asemassa missä vaaditaan korkin kiinni pitoa, naiset käyttäytyisivät noin. Naisethan muutenkin politiikassa joutuvat käyttäytymään paremmin kuin miehet -Jäätteenmäki lensi ulos [...]
   Niin, no Marinkin on pääministeri koska Rinne lensi ulos. Ihmiset mokaa. Ei se mikään nais-mies juttu ole. Ja jos skandaaleista puhutaan, niin salaisten asiakirjojen käyttäminen poliittiseen loanheittoon ja siitä valehteleminen on sitä luokkaa mistä sietääkin lentää ulos. Vähän eri asia kuin joku ilmainen aamiainen tjms klikkiotsikkokohu.

   Lainaa

  44. Blondie The Schäfer 29.6.2022 12:53
   Tulos: -23 (45 ääntä)
   Katsotaas miten sakeaan settiin itse uskon. Olen tänä keväänä laittanut yli kaksikymmentä työhakemusta, ja kaikista on tullut se tekoystävällinen "valinta ei nyt kohdistunut sinuun". Työnhakudokumentit ovat olleet asiallisia, ansioluettelokin aina räätälöity paikan mukaan, ja visuaalisen ansioluettelon väritkin olen valinnut paikan brändivärien mukaan. Olen mielestäni niin mallikansalainen kuin vain voi olla, ainoat sakotkin tulleet vain liputtaa matkustamisesta joskus teininä. Vaikka olenkin kohta virallisesti pitkäaikaistyötön, en todellakaan vastaa sitä stereotypiaa, jota tuo termi mahdollisesti herättää. Haluan töihin, haluan olla hyödyksi yhteiskunnalle. Joten siis missä se vika on? No se salaliitto on, että jossain jokin eliitti on nyt päättänyt, että minä en saa päästä töihin, koska en sovi johonkin eliitin ihanteeseen. Minusta on jokin leima jossain salaisessa asiakirjassa, jonka mukaan työnantajat sitten päättävät, ketä kutsutaan haastatteluun vai ei. Eikö siihen merkintään mitenkään vaikuta meriitit ja mitä olet opiskellut, vaan on vain päätetty, että minulla ei ole oikeutta parempaan tulotasoon. Tällaisilta ö-luokan kansalaisilta sitten lypsetään rahaa sillä, että CV-kuvat pitää ottaa studiossa, pitää käydä kalliita uravalmennuksia ja on käytävä kalliit täydennyskoulutuksen. Eliitti haluaa lypsää viimeisetkin pennoset työttömiltä turhilla työnhakufirmoilla. Ja jotta tämä systeemi toimii, joidenkin on pakko pysyä työttöminä. Sen kustannuksella, että pieni ihminen siinä sivussa sitten kärsii henkisesti, kun ei ole rahaa enää edes kaverien kanssa kahville. Ja siis minä uskon tähän ihan oikeasti. Toivottavasti tämän tekstin lukee joku rekryalan ammattilainen, ja ottaisi vakavasti sen, että työttömyydestä johtuva turhautuminen alkaa syödä mielenterveyttä. Uskon eliitin haluavan joidenkin pysyä työttöminä, jotta sillä pyöritetään jotain turhaa bisnestä. Vastapainoksi olen alkanut vihata kaikkia hyvätuloisia paskoja. Olisin ihan oikeasti halukas töihin, ja tiedän että minulla on taitoa, ja tiedän olevani hyvä tyyppi, tiimipelaaja. Mitä pidemmäs tämä työttömyys kaikesta ponnisteluista huolimatta jatkuu, voi olla että kohta löydän lohtua vain ääriliikkeistä, ja silloin teidän kannattaa varoa minua.

   Lainaa

  45. Arkkienkeli 29.6.2022 17:32
   Tulos: +4 (12 ääntä)
   Ns. "Kirsti" taitaa kulkea sinivalkoisissa lenkkareissa ja uskoo kaiken mitä esson baarin peräpöydän pojat kertovat. Eli aivoton turhake.

   Lainaa

  46. Arkkienkeli 29.6.2022 17:33
   Tulos: -6 (16 ääntä)
   Tosikko kiivi: Niin, no Marinkin on pääministeri koska Rinne lensi ulos. Ihmiset mokaa. Ei se mikään nais-mies juttu ole. Ja jos skandaaleista puhutaan, niin salaisten asiakirjojen käyttäminen poliittiseen loanheittoon ja siitä valehteleminen on sitä luokkaa mistä sietääkin lentää ulos. Vähän eri asia kuin joku ilmainen aamiainen tjms klikkiotsikkokohu.
   Mitkä salaiset asiakirjat? Marinhan valittiin vaaleilla, joten voisitko vähän avata persuideologiaasi?

   Lainaa

  47. Tulos: -14 (18 ääntä)
   Uusiutuva sitruuna: Lähde tälle arvaukselle?
   Just oli täällä "Luontoilta" jossa Thermacelliä haukuttiin "sukupolvi sukupolvelta huonompia ...". Peukutukset +70 tjsp, eli ainakin paikallinen porukka uskoo DNAn heikkenevän.

   Lainaa

  48. Tosikko kiivi 29.6.2022 23:02
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   Arkkienkeli: Mitkä salaiset asiakirjat? Marinhan valittiin vaaleilla, joten voisitko vähän avata persuideologiaasi?
   Wikipedia: "Ennen eduskuntavaaleja 2003 Jäätteenmäki oli tuonut julkisuuteen katkelmia ulkoasiainministeriössä salaisiksi luokiteltujen asiakirjojen sisällöistä pääministeri Paavo Lipposen (sd) keskusteluista Yhdysvaltain presidentin George W. Bushin kanssa Washingtonissa 9. joulukuuta 2002. Nämä keskustelut liittyivät valmisteluihin Suomen osallistumiseksi Yhdysvaltain johtamaan vapaaehtoisten koalitioon Irakin sotaa koskien. Jäätteenmäki syytti Lipposta Suomen liittämisestä maan linjausten vastaisesti Yhdysvaltojen Irakin miehitystä kannattaneiden valtioiden koalitioon. Väitteet perustuivat Jäätteenmäen hallussa olleisiin asiapapereihin (muun muassa WASB-050). Vaalit hävinneen SDP:n syytöksiä seuranneessa kohussa selvisi, että Jäätteenmäki oli saanut asiapaperit haltuunsa presidentin neuvonantajalta, Martti Manniselta. Jäätteenmäki kielsi tämän toistuvasti huolimatta päivittäin keräytyvistä todisteista. Jäätteenmäen valehtelu johti hänen eroonsa." Ja Marinista tuli pääministeri Antti Rinteen erottua joulukuussa 2019. Ei se mitään ideologiaa ole vaan tosiasia.

   Lainaa

  49. Tulos: -9 (13 ääntä)
   Kahko sammakko: Erikoista että samat veijarit jotka vouhottaa koronarokkotteiden vaarallisuudesta käyttää tyytyväisenä thermacelliä...
   Iikkako se siellä äänessä

   Lainaa

  50. Tulos: -13 (17 ääntä)
   Arkkienkeli: Mitkä salaiset asiakirjat? Marinhan valittiin vaaleilla, joten voisitko vähän avata persuideologiaasi?
   Avaatko sinä vielä että millä vaaleilla Marin valittiin?

   Lainaa

  51. Siivo marsu 30.6.2022 14:42
   Tulos: +17 (23 ääntä)
   Niinpä: Avaatko sinä vielä että millä vaaleilla Marin valittiin?
   Eduskuntavaaleilla eduskuntaan. Puoluekokouksessa puolueen sisäiset "vallanvaihdot". Uskomatonta tietämättömyyttä. Toivottavasti et ole vielä äänestysikäinen.

   Lainaa

  52. Kesy meduusa 30.6.2022 14:44
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Väsynyt: Just oli täällä "Luontoilta" jossa Thermacelliä haukuttiin "sukupolvi sukupolvelta huonompia ...". Peukutukset +70 tjsp, eli ainakin paikallinen porukka uskoo DNAn heikkenevän.
   "Peukutukset +70 tjsp" = uskottava lähde jollekin väitteelle? Oikeasti?

   Lainaa

  53. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Kesy meduusa: "Peukutukset +70 tjsp" = uskottava lähde jollekin väitteelle? Oikeasti?
   Sarkasmidetektorisi vaatii välitöntä huoltoa, tai takaisinkutsua.

   Lainaa

  54. Särkemätön nektariini 2.7.2022 0:27
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Blondie The Schäfer: Katsotaas miten sakeaan settiin itse uskon. Olen tänä keväänä laittanut yli kaksikymmentä työhakemusta, ja kaikista on tullut se tekoystävällinen "valinta ei nyt kohdistunut sinuun". Työnhakudokumentit ovat olleet asiallisia, ansioluettelokin aina räätälöity paikan mukaan, ja visuaalisen [...]
   No tää teksti ei kyllä ole mitenkään hauskaa. Sä tarvitset apua ja tekstistä huomaa että tiedät sen itsekin. Kuulostaa siltä että sulla on vielä sitä voimaa ja näkemystä pysytellä järjen syrjässä kiinni, joten yritä vielä kerran (koska varmaankin olet jo yrittänyt ja se tie ei oo helppo, tiedän) saada apua. Soita terveyskeskukseen, soita kriisilinjalle, kerro sun ystäville sun fiilikset. Ota se askel, vaikka se tuntuu turhalta pskalta ja varmaan naurat vaan ettei se auta mitään. Mutta kun vaihtoehto on niin synkkä, jos vaivut katkeraan epäluuloisuuteen ja luovutat. Älä vielä tee sitä, itsesi ja kaikkien rakkaittesi takia, pidä kiinni hyvästä ja toivosta ja yritä saada apua tohon ahdistukseen.
   Tietysti toivon sulle työtä ja menestystä. Mutta enemmän toivon mielenrauhaa ja parempia päiviä sulle.

   Lainaa

  55. Multainen varhaisperuna 2.7.2022 9:48
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   "käytin omaa järk
   Väsynyt: Jep, molemmat vaikuttaa DNAhan.
   Kumpikaan ei vakuta DNA:an millään tapaa. Rokotteella ei edes ole mitään mekanismia siihen ja Thermacellin hermomyrkky ei vaikuta ihmisiin millään tavoin.

   Lainaa

  56. Multainen varhaisperuna 2.7.2022 9:55
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Näin: Mikäli viittaat koronapiikkiin niin ei kai kukaan sen kaiken tiedon jälkeen mitä niistä on saatu enää ajattele että ne ovat turvallisia ja toimivia. Vai kuljetaanko ihan silmät ummessa eikä edes ajatella enää mitään?
   Kerro mulle ihan oikeasti, mitä tietoa covid19 rokotteista muka on saatu jälkikäteen?
   Muuta kuin että ne toimivat niin hyvin että tänä kesänä saadaan käydä festareilla ja tavata ihmisiä vapaasti.

   Lainaa

  57. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Juomari: Haureelliset Silmät, kuulostaa ihan joltain Carolan hitiltä 70-luvulta.
   Pistä muutama sata vuotta taaksepäin vielä, kuulostaa noitavainoissa käytetyltä syyltä tuikata roviolle..

   Lainaa

  58. Tilattava tuhatjalkainen 4.7.2022 21:45
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Karoliina: Minäkään en tajunnut viiden pisteen vihjettä :(
   Se on moro!

   Lainaa

  59. Soittamaton vesinokkaeläin 5.7.2022 6:12
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Väsynyt: Sarkasmidetektorisi vaatii välitöntä huoltoa, tai takaisinkutsua.
   Kannattaa vielä tarkistaa sanakirjasta että mitäs se sarkasmi oikein tarkoittaakaan. Löytyy S -kirjaimen kohdalta.

   Lainaa

  60. Kaksipitkä piirroshahmo 5.7.2022 6:16
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Blondie The Schäfer: Katsotaas miten sakeaan settiin itse uskon. Olen tänä keväänä laittanut yli kaksikymmentä työhakemusta, ja kaikista on tullut se tekoystävällinen "valinta ei nyt kohdistunut sinuun". Työnhakudokumentit ovat olleet asiallisia, ansioluettelokin aina räätälöity paikan mukaan, ja visuaalisen [...]
   Vaatii vielä harjoitusta tuo sinun varttihullun esittäminen, mutta vähän kun vielä treenaat, niin kyllä ne eläkepaperit sieltä tulee.

   Lainaa

  61. mäntylahti-piiras 11.7.2022 16:09
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Turkmenistanin hiilikaivoksesta; muuttaisivat maan takaisin kommunistiseksi valtioksi, julistaisivat lämpöenergian valtion omaisuudeksi ja antaisivat lämmönjakelun energiaministeriön tehtäväksi, kaivospalo sammuisi itsestään alle viikossa.

   Lainaa

  62. Mäntylahti-Piiras 11.7.2022 16:13
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   muistakaahan pitää Kirstinne kytkettynä kaupungissa!

   Lainaa

  63. Tulos: +1 (1 ääni)
   Terästetty henkilö: Turkulaiset hei! Mistäs tuon kasvin voi löytää? Kaverin puolesta kyselen.
   Hullukaalen siemeniä myydään ihan vapaasti ihan kotimaisissakin verkkokaupoissa. Hankala kasvattaa, itääkin vuoden päivät joten tietääppä josko on tulossa kasvia vai ei. Jos haluaa helpommalla päästä niin istuttaa hulluruohoa. Näyttävä kasvi ja tekee runsaasti uusia siemeniä. Hulluruoho puolestaan on yksivuotinen rikkaruoho ja muistaakseni sekin kuuluu koisokasveihin, kuten peruna. Jos oikein haluaa tutinaa ja vapinaa niin vetelee naamariin perunan varsia. Siinä vaiheessa kun ripuloi ja oksentaa yhtä aikaa voi miettiä elämän valintoja uusiksi. Toki hulluruohosta/kaalesta voi saada säväreitä jos ei omaa makuaistia saatika itsesuojeluvaistoa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hermomyrkky, ikuinen tuli, kasvi, pääministeri, sanna marin, turku, uutiset, valeuutiset, yle