Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puskaradio suhisee, osa 16

Soitan varmuuden vuoksi poliisit.
Suurenna näkymä
Puskaradio suhisee, osa 16

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Polvihousu-pussirotta 26.5.2022 0:41
   Tulos: +759 (767 ääntä)
   Nämä Jennit on kyllä käsittämättömiä ihmisiä. Tekeeköhän kaiken myös sitten itse? Ai sun särkee hammasta? No mikset paikkaa ite!? Haluaisit veneen? No mikset vuole tukista ite!? Ammattilaiset on sitä varten, että palvelun voi ostaa. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse.

   Lainaa

  2. Lahjaton noita 26.5.2022 1:13
   Tulos: +389 (401 ääntä)
   Mäkin olen miettinyt, ja kyllä mä kurikkalaisten kanssa voisin hengailla, ehkä seurustellakin, mutta pitäisi kyllä olla äärimmäisen luotettava koska huonojakin niistä löytyy, valitettavasti.

   Lainaa

  3. Tulos: +160 (170 ääntä)
   Huh huh, onneksi vaaleista ei huonoja löydy!

   Lainaa

  4. Tulos: +142 (170 ääntä)
   Karoliina: Huh huh, onneksi vaaleista ei huonoja löydy!
   Vaaleista sitä vasta löytyykin huonoja ja epäluotettavia ehdokkaita.

   Lainaa

  5. Tulos: +144 (144 ääntä)
   So???

   Lainaa

  6. apinaattori 26.5.2022 3:15
   Tulos: -57 (59 ääntä)
   Lahjaton noita: Mäkin olen miettinyt, ja kyllä mä kurikkalaisten kanssa voisin hengailla, ehkä seurustellakin, mutta pitäisi kyllä olla äärimmäisen luotettava koska huonojakin niistä löytyy, valitettavasti.
   Kurikka.

   Lainaa

  7. Kupera herne 26.5.2022 6:49
   Tulos: +333 (335 ääntä)
   Siivoojana olen oikein onnellinen että ihmiset ovat alkaneet arvostamaan omaa vapaa-aikaa enemmän ja töitä löytyy, ei siivoojan palkkaamiseen tarvitasen kummempaa syytä kuin että ei halua tehdä itse. En oikein ymmärrä tätä logiikkaa missä kaikki pitää tehdä itse, en minäkään vaihda autosta renkaita, mieluummin maksan 20e ja juon kahvia samalla kun joku muu hoitaa kymmenessä minuutissa sen mikä vie itseltä vähintään puoli tuntia.

   Lainaa

  8. Laajahko sakaali 26.5.2022 7:38
   Tulos: +160 (172 ääntä)
   Jonna, vaikka jokin asia olisi sinusta kammottavaa, se ei silti välttämättä ole rikos. Poliisin resurssit ovat muutenkin niin vähäiset, että ne eivät aina riitä edes oikeiden rikosten selvittämiseen, joten eipä kuluteta niitä turhaan vielä lisää. Ja miten voi tulla aikuiselle ihmiselle yllätyksenä, että eri ihmiset saavat iloa eri asioista? Minä esimerkiksi katselisin omalla seinälläni paljon mieluummin eläimen pääkalloa, kuin vaikkapa jotakin sisustustekstitaulua.

   Lainaa

  9. Itseasiassa 26.5.2022 8:21
   Tulos: +100 (104 ääntä)
   Eläimestä kannattaa syödä ihan kaikki osat, ensinnäkin se on ekologista ja toiseksi eri elimissä on paljon erilaisia ravintoaineita, joten niiden syöminen on oikeasti terveellistä kuin syödä vain lihat.

   Lainaa

  10. Itseasiassa 26.5.2022 8:22
   Tulos: +159 (163 ääntä)
   Karoliina: Huh huh, onneksi vaaleista ei huonoja löydy!
   Mietin jo miten vaalit tähän liittyvät, mutta näköjään löytyi kaksi sanaa joiden taivutus on sama. Ihana, rikas suomen kieli!

   Lainaa

  11. Kykenemätön peura 26.5.2022 8:37
   Tulos: +184 (186 ääntä)
   Jonna vaikuttaa jokseenkin tekopyhältä. Jos kuolleen eläimen osien hyödyntäminen on yksi kamalimmista asioista, mitä voi kuvitella, niin ehkä pitäisi sitä lihansyöntiä miettiä vähän tarkemmin.

   Lainaa

  12. Tahraton öykkäri 26.5.2022 9:08
   Tulos: -57 (97 ääntä)
   Minusta on ihan oikein että pyydettiin peittämään tuo keitto kannella. En haluaisi itsekään katsella naapurin pihassa keittoa jossa lilluu eläimen päitä, olen luonnosta vieraantunut varmasti. Se on tietysti hienoa että metsästetystä eläimestä käytetään kaikki osat.

   Lainaa

  13. Epäpyhä black metal -silli 26.5.2022 9:19
   Tulos: +40 (50 ääntä)
   Lahjaton noita: Mäkin olen miettinyt, ja kyllä mä kurikkalaisten kanssa voisin hengailla, ehkä seurustellakin, mutta pitäisi kyllä olla äärimmäisen luotettava koska huonojakin niistä löytyy, valitettavasti.
   Kunnon kurikkalaasten kärsii, kun 99% kurikkalaasista on pilannut niiden loppujen maineen.

   Lainaa

  14. Aineeton karpalo 26.5.2022 9:26
   Tulos: +44 (74 ääntä)
   Laajahko sakaali: Jonna, vaikka jokin asia olisi sinusta kammottavaa, se ei silti välttämättä ole rikos. Poliisin resurssit ovat muutenkin niin vähäiset, että ne eivät aina riitä edes oikeiden rikosten selvittämiseen, joten eipä kuluteta niitä turhaan vielä lisää. Ja miten voi tulla aikuiselle ihmiselle yllätyksenä, [...]
   Ei tosiaan ole rikos, enkä nää miten luiden hyödyntäminen olisi lihan syöntiä vähemmän eettistä...
   ... Mutta kyllä mä toisaalta ymmärrän myös impulssin soittaa poliisille, jos naapurin pihalla lojuu irtopäitä :D ja että ei ole ihan kohtuuton pyyntö peittää niitä, jos ei ole mahdollisuutta kaikille mahdollisille ohikulkijoille selittää, mistä niissä on kyse.

   Lainaa

  15. Tulos: +93 (95 ääntä)
   Mä en varmasti ees hoksais että naapurissa keitellään elukoitten päitä :'D Ei vois vähempää kiinnostaa mitä naapurit tiluksillaan tekee, kuhan ovat ees semi-hiljaa suurinmman osan ajasta, joskus tapahtuvan älämölön saa anteeksi.

   Lainaa

  16. Tulos: +66 (82 ääntä)
   Jännä ettei oo jäänyt hätäkeskuksen suodattimeen moinen ilmoitus. Mitenhän se puhelu on mahtanut mennä? "Plaaplaa täällä moi, naapurin pihassa on eläimen pää joka ahdistaa mun sielua" "Asia kunnossa, laitetaan poliisit paikalle" Ei kuulosta ihan oikealta. Ehkä jäänyt vähän kertomatta mikä pää..

   Lainaa

  17. Ylempi norppa 26.5.2022 11:00
   Tulos: +85 (107 ääntä)
   Tahraton öykkäri: Minusta on ihan oikein että pyydettiin peittämään tuo keitto kannella. En haluaisi itsekään katsella naapurin pihassa keittoa jossa lilluu eläimen päitä, olen luonnosta vieraantunut varmasti. Se on tietysti hienoa että metsästetystä eläimestä käytetään kaikki osat.
   Ehkä sun pitäisi sitten vähentää sitä naapurien kyttäystä. Miksi sä sinne naapurin pihaan tuijottelisit.

   Lainaa

  18. Sotilasarvoltaan mandariini 26.5.2022 11:11
   Tulos: +57 (79 ääntä)
   Tahraton öykkäri: Minusta on ihan oikein että pyydettiin peittämään tuo keitto kannella. En haluaisi itsekään katsella naapurin pihassa keittoa jossa lilluu eläimen päitä, olen luonnosta vieraantunut varmasti. Se on tietysti hienoa että metsästetystä eläimestä käytetään kaikki osat.
   Jospa sitten keskittyisit ihan siihen mitä omassa pihassa tapahtuu ja jätät naapurin rauhaan?

   Lainaa

  19. Vastikkeeton jääkarhu 26.5.2022 11:29
   Tulos: +65 (67 ääntä)
   Nyt on kaikki Kurikan tummat jonossa Einon ovella, valmiina todistamaan luotettavuuttaan kaikin keinoin. On Eino taatusti melkoinen saalis.

   Lainaa

  20. Tulos: +55 (57 ääntä)
   Henkari: Jännä ettei oo jäänyt hätäkeskuksen suodattimeen moinen ilmoitus. Mitenhän se puhelu on mahtanut mennä? "Plaaplaa täällä moi, naapurin pihassa on eläimen pää joka ahdistaa mun sielua" "Asia kunnossa, laitetaan poliisit paikalle" Ei kuulosta ihan oikealta. Ehkä jäänyt vähän kertomatta mikä pää..
   Veikkaisin kyllä, että jos hätäkeskus luuli siellä olevan ihmisen pää, sinne oltaisiin menty melkoisella vauhdilla ja voimalla.

   Lainaa

  21. Ujosteleva ankerias 26.5.2022 13:19
   Tulos: -38 (64 ääntä)
   Eli naapuri saa aiheuttaa hajupäästöjä pitämällä pilaantunutta lihaa pihalla? Kallot pitää säilyttää pakastimessa ennen keittämistä.

   Lainaa

  22. Ujo papaija 26.5.2022 16:36
   Tulos: +88 (88 ääntä)
   Kupera herne: Siivoojana olen oikein onnellinen että ihmiset ovat alkaneet arvostamaan omaa vapaa-aikaa enemmän ja töitä löytyy, ei siivoojan palkkaamiseen tarvitasen kummempaa syytä kuin että ei halua tehdä itse. En oikein ymmärrä tätä logiikkaa missä kaikki pitää tehdä itse, en minäkään vaihda autosta renkaita, [...]
   Juuri näin. Itse pidän todella paljon marjanpoimimisesta ja siitä saan lisätuloja. Asiakkaat ovat yleensä niitä, jotka eivät mene metsään punkkien/yleisesti ötököiden/karhujen/vapaa-ajan puutteen/huonokuntoisuuden/ koska joku muu voi tehdä sen-syyn vuoksi ja minusta se on täysin hyväksyttävää. Miksi pitää tuomita se, että joku muu voi tehdä itsellesi epämiellyttävän asian jos haluat siitä maksaa?
   Kuten yllä oleva kommentoija, minäkin vien renkaani toisen vaihdettavaksi koska tehköön se, joka sen osaa paremmin sen työn. 

   Lainaa

  23. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 26.5.2022 16:45
   Tulos: +9 (33 ääntä)
   Ujosteleva ankerias: Eli naapuri saa aiheuttaa hajupäästöjä pitämällä pilaantunutta lihaa pihalla? Kallot pitää säilyttää pakastimessa ennen keittämistä.
   Itsekin laitan jauhelihankin pakkaseen kun olen sen ostanut ja aion sen kohta valmistaa. Jos se pääsee huoneenlämpöiseksi niin se on pilalla. Jäisenä pannulle niin kuin opetetaan.
   Laosissa torilla myytiin lopetettua eläintä ihan kaikkine osineen. Siinä se oli 30 asteen lämmössä mutta ei se miksikään muutamassa tunnissa mene. Osat ostetaan ja ne kokataan samana päivänä ja mitkä ei mene kokataan omalle perheelle. Bakteeritasot tuskin hirveästi eroaa siitä viikko sitten tapetusta jauhelihasta jota on kylmässä säilytetty. Paljon paremmin voivilta näyttivät kuin keskiverto kaljamahapellet täällä. Kuulun samaan itsekin tosin kaljamahapelleporukkaan. 

   Lainaa

  24. Tulos: +66 (74 ääntä)
   Kuinka kertoa olevansa rasisti kertomatta olevansa rasisti.

   Lainaa

  25. Tulos: +94 (96 ääntä)
   Olen täysin kyllästynyt someen. Jos joku esim kysyy hyvää paikallista pizzeriaa, niin vastauksina tulee seuraavaa -parhaat pizzat saa kun tekkee itte. (Vitunmoisen pitkä litania siitä, miten on taikinaa tehty, miten on huolella valittu raaka-aineet jne.) -parhaat pizzat olen syönyt avaruuslennolla Marssissa. (Mitä kauempana kyselijän lokaatiota, sitä hienompaa ilmeisesti.) Sen verran annan myöten, että mokien lukemisesta en ole luopunut. :)

   Lainaa

  26. Loistelias lokki 27.5.2022 0:10
   Tulos: +40 (44 ääntä)
   Eläimen päähän naapurin takapihalla toki vaikuttaa se, miten avoin piha on kyseessä. Jos asutaan täyteenahdetulla ok-taloalueella jossa tontteja rajaa matalat risuaidat tai jopa pelkät pikkuset "ojat", ei ole kohteliasta jättää päitä paistattelemaan näkösälle. Itselle kyllä tuli tosta päivityksestä mieleen, että tää olisi niitä tapauksia jossa lähin naapuri hyppelee parin niityn ja pellon ja pienen metsän poikki ja tunkee päänsä läpi tiheästä orapihlaja-aidasta, ja sitten parkuu kun näkee ikäviä asioita 😛 Mitä siivoushommiin tulee, en arvostele mutta huvittuneena vähän ihmettelen, kuinka yksi tuttava perusti oman siivousfirman - ja sitten palkkasi ihmisen toisesta firmasta siivoamaan oman kotinsa 😅

   Lainaa

  27. Kaino noita 27.5.2022 1:31
   Tulos: -6 (18 ääntä)
   Polvihousu-pussirotta: Nämä Jennit on kyllä käsittämättömiä ihmisiä. Tekeeköhän kaiken myös sitten itse? Ai sun särkee hammasta? No mikset paikkaa ite!? Haluaisit veneen? No mikset vuole tukista ite!? Ammattilaiset on sitä varten, että palvelun voi ostaa. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse.
   Jos hän on persu. Niillä on outo pakkomielle omavaraisuudesta, vaikkeivät ikinä pystyisi siihen itsekään.

   Lainaa

  28. Arkistoitu siili 27.5.2022 2:14
   Tulos: +41 (41 ääntä)
   Jos itselläni olisi varaa palkata siivooja, niin todellakin palkkaisin. Taitaa kommentoijia hiertää nyt joku muu (kateus).

   Lainaa

  29. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Ah taas on sekoJenni vauhdissa xD on se mukavaa ku hää ilostuttaa meitä säännöllisin väliajoin täällä ja Lappeenranta ryhmässä

   Lainaa

  30. Uusiutuva kalkkuna 27.5.2022 11:54
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Ujo papaija: Juuri näin. Itse pidän todella paljon marjanpoimimisesta ja siitä saan lisätuloja. Asiakkaat ovat yleensä niitä, jotka eivät mene metsään punkkien/yleisesti ötököiden/karhujen/vapaa-ajan puutteen/huonokuntoisuuden/ koska joku muu voi tehdä sen-syyn vuoksi ja minusta se on täysin hyväksyttävää. Miksi [...]
   Jos rahaa löytyy niin ettei tarvitse asiaa miettiä niin miksei. Onhan sen joutilaan rahan hyvä liikkuakin. Oma periaatteeni toisaalta on että teen kaiken itse minkä vain pystyn niin rahaa säästyy johonkin isompaan hankintaan. Renkaanvaihto on helppoa ja menee hyötyliikunnasta eikä aikaa valmisteluineen mene tuntiakaan.

   Lainaa

  31. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Polvihousu-pussirotta: Nämä Jennit on kyllä käsittämättömiä ihmisiä. Tekeeköhän kaiken myös sitten itse? Ai sun särkee hammasta? No mikset paikkaa ite!? Haluaisit veneen? No mikset vuole tukista ite!? Ammattilaiset on sitä varten, että palvelun voi ostaa. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse.
   Ja sit on vielä niitä asioita mitä ei edes kannata tehdä itse, vaan jättää ammattilaisille oman turvallisuuden vuoksi. Esimerkiksi takan rakentaminen.

   Lainaa

  32. Lasittamaton kauris 27.5.2022 16:11
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Ujosteleva ankerias: Eli naapuri saa aiheuttaa hajupäästöjä pitämällä pilaantunutta lihaa pihalla? Kallot pitää säilyttää pakastimessa ennen keittämistä.
   Ei ne päät haise, kun ovat suljetuissa astioissa. Käsittääkseni ihan yleinen tapa mädättää kallosta roinat pois.

   Lainaa

  33. Saivartelija 27.5.2022 23:15
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Mä oon aina ostanu muuttosiivouksen muualta, mä just ja just handlaan ihan perus siivouksen, mutta mun voimat ei riittäis muuttosiivoukseen, siinä kun pitää olla vielä supertarkkoja, niin mieluusti maksan siitä ammattilaiselle.🙏🏻

   Lainaa

  34. Nuutunut kivi 28.5.2022 0:51
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Itseasiassa: Mietin jo miten vaalit tähän liittyvät, mutta näköjään löytyi kaksi sanaa joiden taivutus on sama. Ihana, rikas suomen kieli!
   Muista aina äänestää vaaleissa vaatteissa.

   Lainaa

  35. Tulos: -8 (10 ääntä)
   Itseasiassa: Eläimestä kannattaa syödä ihan kaikki osat, ensinnäkin se on ekologista ja toiseksi eri elimissä on paljon erilaisia ravintoaineita, joten niiden syöminen on oikeasti terveellistä kuin syödä vain lihat.
   Miten kallon keittäminen liittyy syömiseen?

   Lainaa

  36. rottanpää 30.5.2022 3:22
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Tahraton öykkäri: Minusta on ihan oikein että pyydettiin peittämään tuo keitto kannella. En haluaisi itsekään katsella naapurin pihassa keittoa jossa lilluu eläimen päitä, olen luonnosta vieraantunut varmasti. Se on tietysti hienoa että metsästetystä eläimestä käytetään kaikki osat.
   No älä katsele.

   Lainaa

  37. rottanpää 30.5.2022 3:41
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Kykenemätön peura: Jonna vaikuttaa jokseenkin tekopyhältä. Jos kuolleen eläimen osien hyödyntäminen on yksi kamalimmista asioista, mitä voi kuvitella, niin ehkä pitäisi sitä lihansyöntiä miettiä vähän tarkemmin.
   Tää Jonnan voimakas inhoreaktio tuntuu musta aivan erityisen groteskilta, kun mun arvot/toiminta on ihan päinvastaisia. Siis en syö lihaa, mutta keräilen ja putsailen luita. Turha (siis tässä yhteydessä vältettävä, ei-pakollinen) tappaminen ei istu mun arvoihin, joten silloin kun tapetaan (oli se sitten turhaa tai ei), niin kuollut pitäisi sitten kans todella hyödyntää. Turhaa tappamista vielä pahempaa on se, että tapetaan turhaan ja haaskataan. Se jos mikä on loukkaus eläintä ja sen elämää kohtaan, kun osia sen ruumiista kohdellaan roskana.

   Lainaa

  38. Tulos: +4 (12 ääntä)
   Tahraton öykkäri: Minusta on ihan oikein että pyydettiin peittämään tuo keitto kannella. En haluaisi itsekään katsella naapurin pihassa keittoa jossa lilluu eläimen päitä, olen luonnosta vieraantunut varmasti. Se on tietysti hienoa että metsästetystä eläimestä käytetään kaikki osat.
   Mitä ihmettä sä siellä naapurin pihaa kyttäämässä teet?

   Lainaa

  39. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Uusiutuva kalkkuna: Jos rahaa löytyy niin ettei tarvitse asiaa miettiä niin miksei. Onhan sen joutilaan rahan hyvä liikkuakin. Oma periaatteeni toisaalta on että teen kaiken itse minkä vain pystyn niin rahaa säästyy johonkin isompaan hankintaan. Renkaanvaihto on helppoa ja menee hyötyliikunnasta eikä aikaa valmisteluineen mene tuntiakaan.
     Rahaa ei ole tuhlattavaksi asti, mutta palkkaan siivoojan aina kun voin. Sanottu siivooja tietää että olen tunari, ja varsinaisen siivoamisen ohella neuvoo, miten voin jatkossa tehdä paremmin itse (rakkaat vanhemmat, älkää päästäkö lapsianne helpolla kodinhoidossa, siivoaminen kun on tekniikka -ja välinelaji, ja jos sitä ei osaa, ei osaa. Siivojan neuvot tehokkaampaan siivoamiseen ovat sen arvoisia, että kannattaa viihtyä omassa duunissani kauemmin niiden rahoittamiseksi. Siivoojat <3 ).

   Lainaa

  40. Putinhaiseepahalle 1.6.2022 0:16
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Eino hei.. laita interneetti pois vähäks aikaa..

   Lainaa

  41. Semmonen simpanssi 1.6.2022 23:03
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Huomio kaikki epäluotettavat vaaleat, ottakaa yhteyttä! t. kaveriton sinkku

   Lainaa

  42. Kilokalori 2.6.2022 9:14
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Irvikisu: Miten kallon keittäminen liittyy syömiseen?
   Lihahyytelö, oletko koskaan kuullut?
   Hirven päästä saa 1-2 kiloa puhdasta siivottua lihaa. Nykyään yleistynyt tapa ottaamyös tuo liha talteen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: eläinten päät, ennakkoluulot, kallot, kevätsiivous, metsästys, metsästäjät, mökki, mökkisiivous, poliisit, päät, siivota, siivous, siivouspalvelu, tummaihoiset