Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Parisuhdeterapiaa, osa 3

Epäilen, että mieheni on kanssani vain rahan takia.
Suurenna näkymä
Parisuhdeterapiaa, osa 3

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 36 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Litimärkä nuija 5.5.2022 0:27
   Tulos: +646 (658 ääntä)
   Group memberin mielestä ukko päättänyt sairastua ja kettuillaakseen pilasi vauvavuoden? Mikä hemmetti vaivaa kun ei ymmärrä ettei sairaudet ole OMA VALINTA

   Lainaa

  2. Mennyt laama 5.5.2022 0:29
   Tulos: -24 (112 ääntä)
   Liisan rehempseheää pohojolajaashuumohorihia.

   Lainaa

  3. Arkistoitu siili 5.5.2022 0:29
   Tulos: +162 (168 ääntä)
   Naistenhuone ei petä.

   Lainaa

  4. Prefabricated viinirypäle 5.5.2022 0:35
   Tulos: +486 (494 ääntä)
   Arkistoitu siili: Naistenhuone ei petä.
   Mutta miehet pettää t. Liisa

   Lainaa

  5. traumcity 5.5.2022 0:35
   Tulos: -201 (253 ääntä)
   Tästä tulikin eräs vanha kasku mieleen. Mistä tunnistaa että savolainen on internetissä? -Oli kompakysymys, menkää nyt savolaiset helvettiin helvettiin mun internetissä sönköttämään tuota siansaksaa. Meininki on taas niin Pihtiputaan kyläkoulun ilmoitustaulu.

   Lainaa

  6. Polvihousu-pussirotta 5.5.2022 1:12
   Tulos: +260 (272 ääntä)
   Ei tullut mieleen kysyä mieheltä, että mitä jäbä duunaa? Oon aina jättänyt rahani / lompakkoni / päiväkirjani kotiin pöydälle, eikä ole tullut mieleenkään, että mies "himoitsisi" niitä. Ehkä tässä jutussa on ongelma pintaa syvemmällä.

   Lainaa

  7. Silkka vihannes 5.5.2022 1:17
   Tulos: -11 (79 ääntä)
   Tämän vuoksi pysyn ikisinkkuna hinnalla millä hyvänsä.

   Lainaa

  8. Tulos: +30 (66 ääntä)
   Silkka vihannes: Tämän vuoksi pysyn ikisinkkuna hinnalla millä hyvänsä.
   Onneksesi sinkkuus ei juurikaan maksa. Ainakaan tietääkseni. 😅

   Lainaa

  9. Vehreä sirkka 5.5.2022 6:18
   Tulos: +219 (251 ääntä)
   Ace: Onneksesi sinkkuus ei juurikaan maksa. Ainakaan tietääkseni. 😅
   Kyllä se maksaa. Sinkku maksaa yksin kaikki sellaiset kiinteät kulut, jotka pariskunnan taloudessa jakautuu kahdelle maksajalle. Päästäkseen samaan elintasoon parillisten ihmisten kanssa sinkun pitää tienata reilusti enemmän.

   Lainaa

  10. Laihahko tyyny 5.5.2022 7:03
   Tulos: +119 (123 ääntä)
   Jäänyt mieleen erään lääkäriopiskelijan avautuminen kaverilleen junassa. Hänen mielestään kämppis oli mukamas masentunut ja sen takia poissa koulusta. Lisäsi tuohon vielä , että oikeasti hän on vaan laiska.

   Lainaa

  11. Karkea albatrossi 5.5.2022 7:13
   Tulos: +130 (144 ääntä)
   Vehreä sirkka: Kyllä se maksaa. Sinkku maksaa yksin kaikki sellaiset kiinteät kulut, jotka pariskunnan taloudessa jakautuu kahdelle maksajalle. Päästäkseen samaan elintasoon parillisten ihmisten kanssa sinkun pitää tienata reilusti enemmän.
   Ja myös matkustaminen on kalliimpaa, jos haluaa yöpyä jossain. Todella ärsyttää joidenkin hotellien lisämaksu "huoneen vajaakäytöstä". Ymmärrän toki, että kahdesta ihmisestä saa enemmän rahaa, mutta nykypäivänä ihmiset matkustaa niin paljon yksinkin, että tuo lisämaksu on ihan hölmö.

   Lainaa

  12. Karkea albatrossi 5.5.2022 7:16
   Tulos: +120 (122 ääntä)
   Laihahko tyyny: Jäänyt mieleen erään lääkäriopiskelijan avautuminen kaverilleen junassa. Hänen mielestään kämppis oli mukamas masentunut ja sen takia poissa koulusta. Lisäsi tuohon vielä , että oikeasti hän on vaan laiska.
   Mun eräs (nykyisin entinen) kaveri arvosteli mua siitä, että en ollut enää niin iloinen ja mukavaa seuraa kuin aiemmin. Että oon muuttunut ikävämpään suuntaan. Hän kärsi myös masennuksesta, mutta kielsi sen muilta.

   Lainaa

  13. Kahen kilon kalori 5.5.2022 7:18
   Tulos: -30 (72 ääntä)
   Liisan murteesta päätellen hänen miehensä on myös hänen veljensä.

   Lainaa

  14. Liukuportaissa riehuva hylje 5.5.2022 7:23
   Tulos: +40 (54 ääntä)
   Mennyt laama: Liisan rehempseheää pohojolajaashuumohorihia.
   Imitoinnissasi sekoitit nyt Etelä-Pohjanmaan murretta ja hoon päältä puhumista.

   Lainaa

  15. Tönkkö pomelo 5.5.2022 7:53
   Tulos: +106 (120 ääntä)
   traumcity: Tästä tulikin eräs vanha kasku mieleen. Mistä tunnistaa että savolainen on internetissä? -Oli kompakysymys, menkää nyt savolaiset helvettiin helvettiin mun internetissä sönköttämään tuota siansaksaa. Meininki on taas niin Pihtiputaan kyläkoulun ilmoitustaulu.
   Pihtipudsa ei kyllä ole savoa nähnytkään, senkin kyssäkaali

   Lainaa

  16. Koherentti ankka 5.5.2022 8:12
   Tulos: -8 (18 ääntä)
   Piti ihan käydä katsomassa onko toi Liisa mun kaveri, hyvin vois heittää just tuommosta juttua ja nimenomaan rehevästi pohojalaasittain, mutta se onkin somessa lempinimellään. 😁

   Lainaa

  17. Toj Karin 5.5.2022 9:58
   Tulos: -36 (40 ääntä)
   Liisalla ei ole miestä vaan lapanen. Lapanen joka ei uskalla tehdä mitään ilman lupaa, varsinkaan käydä vieraissa. Se ainakin selittäisi Liisan sarkastisen vitsin lopussa.

   Lainaa

  18. Hävytön hirvi 5.5.2022 10:15
   Tulos: +125 (129 ääntä)
   Siis mies tuli vierelle herättelemään ja samalla tutki puhelinkoteloa? Miksi kukaan yrittäisi herättää henkilöä, jolta yrittää varastaa?

   Lainaa

  19. Tulos: +61 (69 ääntä)
   traumcity: Tästä tulikin eräs vanha kasku mieleen. Mistä tunnistaa että savolainen on internetissä? -Oli kompakysymys, menkää nyt savolaiset helvettiin helvettiin mun internetissä sönköttämään tuota siansaksaa. Meininki on taas niin Pihtiputaan kyläkoulun ilmoitustaulu.
   Ennen muka-vitsikästä kommentointi kanattaa selvittää millaista on savon murre ja toisekseen mitkä kunnat kuuluvat savoon. Annan vinkin: jokainen sinulle erikoinen murre ei ole savon murretta :DD

   Lainaa

  20. It's a deal 5.5.2022 11:10
   Tulos: +122 (124 ääntä)
   Litimärkä nuija: Group memberin mielestä ukko päättänyt sairastua ja kettuillaakseen pilasi vauvavuoden? Mikä hemmetti vaivaa kun ei ymmärrä ettei sairaudet ole OMA VALINTA
   Onpas, minullekin sanottiin sata kertaa, että "Ryhdistäydyt ja otat itseäsi niskasta kiinni, käyt reippaalla lenkillä, teet kanakeiton ja neulot itsellesi svetarin, hankit harrastuksen ja koiran." 
   Kymmenen vuoden päästä ongelma oli tiessään. Olin vain laiska, saamaton ja niin tyhmä, että meni vuosikymmen tajuta ohjeistus. :D
   Ärsyttävintä on se, että kun viimein saat paketin kasaan, niin joku sanoo että tekemäni asiat ovat paranemisen syy, eivät seuraus.
   Lisäksi, sairastuneiden pitäisi ajatella ensisijaisesti kaikkia muita eikä dropata heidän tunnelmaansa. Sairaalassa on aina niin apaattista, etteivät sinne mene kuin itsekkäät.

   Lainaa

  21. jukkapalmu 5.5.2022 11:42
   Tulos: -34 (70 ääntä)
   En tajua että on omat rahat jos asutaan yhdessä. Meillä on ihan se ja sama kumpi maksaa ja mitä maksaa. Ja ostaa mitä haluaa.

   Lainaa

  22. Ontuva pelikaani 5.5.2022 12:05
   Tulos: +46 (50 ääntä)
   Hävytön hirvi: Siis mies tuli vierelle herättelemään ja samalla tutki puhelinkoteloa? Miksi kukaan yrittäisi herättää henkilöä, jolta yrittää varastaa?
   Kokeili vain onko niin syvässä unessa ettei huomaa?

   Lainaa

  23. Harmaa kivi 5.5.2022 12:31
   Tulos: +70 (70 ääntä)
   Litimärkä nuija: Group memberin mielestä ukko päättänyt sairastua ja kettuillaakseen pilasi vauvavuoden? Mikä hemmetti vaivaa kun ei ymmärrä ettei sairaudet ole OMA VALINTA
     Voin hyvin kuvitella mikä vaivaa. Olen itse sairastanut mt-häiriön, joten ymmärrän hyvin ettei todella ole oma valinta -muilla ei ehkä ole kivaa mutta potilaalla on niin vähän kivaa ettei edes tottakaan. Siksi olinkin huolissani äitiydestä -ex-masennus/ ahdistuspotilailla on suurempi riski synnytyksenjälkeiseen uusimiseen. Selitin huolen miehelleni kun lasta vasta ajateltiin, ja hän lupasi, että hoitaa kaiken niin, että saan levätä riittävästi ja mielenterveyteni kestää. 
    Jos ei olisi hoitanutkaan, vaikka masennuksen takia, niin varmaan ulosantini olisi samaa tasoa kuin Group Memberillä -koska olisin seonnut. Oma vauvavuoteni meni kuten pitikin ja pää kesti, mutta ei sitä turhaan neuvota, että jos kuitenkin unenpuutteen tms takia sekoaa, niin neuvolaan mars. Tässä on vielä vauva ja uusi talo samaan aikaan... Uskoisin ainakin (olen optimisti), että jos Group Member saisi ulkopuolista apua ja unta, hän palaisi järkiinsä, ymmärtäisi olevansa kohtuuton miestään kohtaan, ja asiat ehkä järjestyisivät?

   Lainaa

  24. Hiomaton mango 5.5.2022 15:16
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Litimärkä nuija: Group memberin mielestä ukko päättänyt sairastua ja kettuillaakseen pilasi vauvavuoden? Mikä hemmetti vaivaa kun ei ymmärrä ettei sairaudet ole OMA VALINTA
   Typeryys ja itsekkyys

   Lainaa

  25. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Tönkkö pomelo: Pihtipudsa ei kyllä ole savoa nähnytkään, senkin kyssäkaali
   Ihan varmasti on nähnyt, kun sitä on siinä ihan naapurissa

   Lainaa

  26. Tunkunen piikkisika 6.5.2022 1:05
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Hävytön hirvi: Siis mies tuli vierelle herättelemään ja samalla tutki puhelinkoteloa? Miksi kukaan yrittäisi herättää henkilöä, jolta yrittää varastaa?
   Tai jos se yritti laittaa siihen puhelimeen herätystä tai jotain.

   Lainaa

  27. Pilkuntarkka haukka 6.5.2022 7:47
   Tulos: -16 (30 ääntä)
   "Ryhmän jäsen" haiskahtaa aika voimallisesti white trashiltä. Harvemmin työssä käyvä, itse omat rahansa ansaitseva ja veronsa oikeasti maksava ihminen puhuu rahojen _saamisesta_.

   Lainaa

  28. Kasteltu soturi 6.5.2022 12:44
   Tulos: -25 (33 ääntä)
   Vehreä sirkka: Kyllä se maksaa. Sinkku maksaa yksin kaikki sellaiset kiinteät kulut, jotka pariskunnan taloudessa jakautuu kahdelle maksajalle. Päästäkseen samaan elintasoon parillisten ihmisten kanssa sinkun pitää tienata reilusti enemmän.
   No miksi sitten valitat? Hanki kumppani.

   Lainaa

  29. Vastuuton hämähäkki 6.5.2022 14:32
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Polvihousu-pussirotta: Ei tullut mieleen kysyä mieheltä, että mitä jäbä duunaa? Oon aina jättänyt rahani / lompakkoni / päiväkirjani kotiin pöydälle, eikä ole tullut mieleenkään, että mies "himoitsisi" niitä. Ehkä tässä jutussa on ongelma pintaa syvemmällä.
   Minulle on ihan sama vaikka vaimo veis koko lompakon. Sama tili samat rahat.

   Lainaa

  30. Lehtevä pohatta 7.5.2022 0:03
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Litimärkä nuija: Group memberin mielestä ukko päättänyt sairastua ja kettuillaakseen pilasi vauvavuoden? Mikä hemmetti vaivaa kun ei ymmärrä ettei sairaudet ole OMA VALINTA
   Kato onnellisuus on valinta ja silleen. Good vibes only ja everything hapens for a reason!

   Lainaa

  31. Itseasiassa 7.5.2022 9:36
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Vehreä sirkka: Kyllä se maksaa. Sinkku maksaa yksin kaikki sellaiset kiinteät kulut, jotka pariskunnan taloudessa jakautuu kahdelle maksajalle. Päästäkseen samaan elintasoon parillisten ihmisten kanssa sinkun pitää tienata reilusti enemmän.
   Tätä sai selitellä sinkkuna paljon. Aika usein joku alkoi selittämään, että heillä menee puolison kanssa paljon rahaa, kun joutuvat maksamaan kaiken tuplana. Esim. ravintolassa kahdelle ruuat tai teatterissa kaksi lippua. Nämä olivat oikeasti ihan tosissaan ja vetivät herneen nenään, kun kysyin eivätkö he molemmat saa työstä palkkaa. 
   Ja kun edelleen oltiin sitä mieltä, että sinkkuna ihan kierin rahoissa, niin kukaan ei osannut kuitenkaan kertoa, mistä sitä rahaa mulle tulisi. Sitten väitettiin, että eihän sitä kulu mihinkään. Kyllä sinkuillakin on juoksevat menot, juuri niinkuin kirjoitit että vielä tuplana. Kun muutin puolison kanssa, niin esim. asumiskustannukset liki puolittuivat. Sähkölasku pysyi sanana, vaikka asunnossa pyöri kaksi ihmistä, toinen kotivakuutus irtisanottiin, tarvittiin vain yksi laajakaista, vuokra oli ehkä 100 € kalliimpi kuin oli mun yhtä huonetta pienemmässä kämpässä, joten 600 €:n sijasta maksoin omaa osuuttani 350 €. 
   Joskus yhteislahjoja hankittaessa pariskunnat olivat visusti sitä mieltä, että on oikeudenmukaista jakaa kustannukset talouden mukaan, tässäkin oli syynä että "sinkut nyt vaan ovat niin rahoissa". Hyvin pystyin joustamaan niin että aikuiset maksavat osuudet ja lapset voi jättää ulkopuolelle, mutta koin todella epäreiluksi jos työssäkäyvät maksoivat esim. 20 € per nuppi ja minä 40 €. Näiden kanssa joskus hyppäsin pois yhteislahjoista ja vein oman, yleensä kun näillä tuntui vain olevan tarkoituksena päästä osalliseksi jonkun kalliin asian ostosta. Onneksi fiksujakin osuuksien jakajia joskus löytyi. 

   Lainaa

  32. Harmaa kivi 7.5.2022 12:13
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Itseasiassa: Tätä sai selitellä sinkkuna paljon. Aika usein joku alkoi selittämään, että heillä menee puolison kanssa paljon rahaa, kun joutuvat maksamaan kaiken tuplana. Esim. ravintolassa kahdelle ruuat tai teatterissa kaksi lippua. Nämä olivat oikeasti ihan tosissaan ja vetivät herneen nenään, kun kysyin [...]
     Barbara Ehrenreich kerran hilpeästi määritteli "avioliitto on sosialismia kahdelle" ja sellaisena perhe on kapitalisminvastaista. Kas, avioero on markkinoille hyväksi: samalla määrällä kuluttajia tarvitaan nyt kaksi kaikkea, purkinavaajasta asuntoon, kun pariskunta pärjää yhdellä. Looginen lopputulos on toki, että kulttuurimme tulee muuttua niin, että myös niiden lasten jotka pystyvät syömään itse, pitää muuttaa omiin yksiöihinsä ja hankkia uudelleen ne purkinavaajat jne. 
     (Hän on satiristi ja teki pilaa USA'n konservatiivien "perhearvoista", mutta aika hauska).

   Lainaa

  33. Epämukava guava 8.5.2022 21:42
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   traumcity: Tästä tulikin eräs vanha kasku mieleen. Mistä tunnistaa että savolainen on internetissä? -Oli kompakysymys, menkää nyt savolaiset helvettiin helvettiin mun internetissä sönköttämään tuota siansaksaa. Meininki on taas niin Pihtiputaan kyläkoulun ilmoitustaulu.
   No sinä sen pihtiputaan meiningit tänne toit ihan itse. Et ole sen parempaa väkeä, vaikka niin luulet.

   Lainaa

  34. Epämukava guava 8.5.2022 21:58
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Vehreä sirkka: Kyllä se maksaa. Sinkku maksaa yksin kaikki sellaiset kiinteät kulut, jotka pariskunnan taloudessa jakautuu kahdelle maksajalle. Päästäkseen samaan elintasoon parillisten ihmisten kanssa sinkun pitää tienata reilusti enemmän.
   Liukuportaissa riehuva hylje: Imitoinnissasi sekoitit nyt Etelä-Pohjanmaan murretta ja hoon päältä puhumista.
   No ei meillä päin kyllä hoon päälle puhuta tuonne päinkään. Lähempänä tuo kuulostaa pohjanmaalaista olevan, ainakin sen perusteella mitä täällä kittilässä noita härmäläisiä kuuntelee päivät pitkät kaivoksella. Terveisiä pojille. En ole koskaan tavannut, enkä edes tiennyt, että niin junttia ja kusipäistä porukkaa voi olla, kuin nämä kaivoshermannit.

   Lainaa

  35. Älä selitä 18.5.2022 2:15
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Kyllä masentuneen pitäis vaan ottaa itteään niskasta kiinni. Sillä se paranee.

   Lainaa

  36. Tulos: 0 (0 ääntä)
   traumcity: Tästä tulikin eräs vanha kasku mieleen. Mistä tunnistaa että savolainen on internetissä? -Oli kompakysymys, menkää nyt savolaiset helvettiin helvettiin mun internetissä sönköttämään tuota siansaksaa. Meininki on taas niin Pihtiputaan kyläkoulun ilmoitustaulu.
   Jossain toisessa kommentissa tällä sivustolla sanoit vihaavasi savolaisia ja niiden mie/sie -murretta. Nyt väität Pohjanmaan murretta savoksi. Kannattaisi jo alkaa paikata aukkoa sivistyksessäsi tai olla vaan hiljaa ennen kuin teet itsestäsi vielä suuremman pellen. Ei kun ai, se onkin myöhäistä jo.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ero, etäsuhde, kateus, masennus, parisuhde, rahat, suhde, työ