Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 219

Näin saat porttikiellon ulkomaille. Ehkä.
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 219

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 82 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -280 (766 ääntä)
   Miten helvetissä se on surkuhupaisa hyvitys, että sulle hyvitetään sen tuotteen arvo jota et saanut vaikka siitä maksoit? Ja ajatuksen voimallako se lahjakortti olisi pitänyt lähettää? Surkuhupaisaa on kiukustua kun pikaruokapaikan 16-vuotias kesätyöntekijä unohti pakata majoneesin mukaan, ja tehdä siitä vielä reklamaatio. Loistavaa pelisilmää tyypiltä joka lahjakortin lähetti, aina on joku läski vinkumassa.

   Lainaa

  2. Kankea sarvikuono 26.5.2022 0:27
   Tulos: +266 (360 ääntä)
   traumcity: Miten helvetissä se on surkuhupaisa hyvitys, että sulle hyvitetään sen tuotteen arvo jota et saanut vaikka siitä maksoit? Ja ajatuksen voimallako se lahjakortti olisi pitänyt lähettää? Surkuhupaisaa on kiukustua kun pikaruokapaikan 16-vuotias kesätyöntekijä unohti pakata majoneesin mukaan, ja tehdä [...]
   Siten, että hyvityksestä laitetaan fyysinen lahjakortti eikä esim. toimita niin, että uuden dipin voi hakea kassalta omaa nimeä vastaan.

   Lainaa

  3. Tulos: -117 (305 ääntä)
   Kankea sarvikuono: Siten, että hyvityksestä laitetaan fyysinen lahjakortti eikä esim. toimita niin, että uuden dipin voi hakea kassalta omaa nimeä vastaan.
   Höpö höpö, paljon hauskempi näin ja todennäköisemmin saa nämä katjat kyseenalaistamaan elämänarvojaan. Sillä onhan toi nyt noloa.

   Lainaa

  4. Tulos: +124 (172 ääntä)
   Kankea sarvikuono: Siten, että hyvityksestä laitetaan fyysinen lahjakortti eikä esim. toimita niin, että uuden dipin voi hakea kassalta omaa nimeä vastaan.
   Veikkaan Katjan joko napanneen aterian mukaan tai tilanneen annoksen kotiovelle eli kassalla käynti ei olisi ollut välttämättä mahdollista.

   Lainaa

  5. Huippuälykäs herne 26.5.2022 0:49
   Tulos: +402 (404 ääntä)
   Onneksi Hesen lahjakortti on myös mahdollista käyttää erissä.

   Lainaa

  6. Tulos: -193 (281 ääntä)
   Arvostan Katjan saamaa lahjakorttia. Jos ihminen tarkoituksella jättää sanomatta asiasta silloin, kun se olisi helposti korvattavissa, ja sen sijaan valittaa jälkikäteen ja vaatii korvausta, niin tämä on juuri sitä mitä sille kuuluu.

   Lainaa

  7. Tulos: -135 (255 ääntä)
   Joo on ihan hassu tuo hesen hyvitys mutta tuskin kukaan menee hakemaan sieltä pelkkää majoneesia, oikeasti reilua olisi antaa koko ateria uudestaan sen majoneesin kera.

   Lainaa

  8. Kimakka paprika 26.5.2022 4:19
   Tulos: +183 (201 ääntä)
   Ilq: Joo on ihan hassu tuo hesen hyvitys mutta tuskin kukaan menee hakemaan sieltä pelkkää majoneesia, oikeasti reilua olisi antaa koko ateria uudestaan sen majoneesin kera.
   Ammattivalittaja olisi tehnyt asiasta instastoorin tai twitterpäivityksen, tägännyt Hesburgerin julkaisuun ja vaatinut tuntuvaa hyvitystä saatesanoilla: "Hesburger, miten meni noin niinkun omasta mielestä?". Sitten voi jäädä odottamaan eteen levittyvää punaista mattoa ja kymmeniä ilmaisia aterioita, jotka yhtiö tarjoaa pelätessää, että sinä ja momemmat seuraajasi ette enää syö heidän ravintoloissaan.

   Lainaa

  9. Kuiva roska 26.5.2022 5:18
   Tulos: +107 (119 ääntä)
   Kankea sarvikuono: Siten, että hyvityksestä laitetaan fyysinen lahjakortti eikä esim. toimita niin, että uuden dipin voi hakea kassalta omaa nimeä vastaan.
   Nimeä vastaan toimisi ja muistan itsekin, kun kerran annoin palautetta mäkkärille kysymyksen kera, sain sähköpostiini vastauksen sekä myöskin tekstin, että sähköpostia näyttämällä saisin ilmaisen jäätelön kiitokseksi. Jos Hese on saanut henkilön kotiosoitteen, minne lähettää tuo lahjakortti, niin olisivat varmaan voineet kysyä sähköpostiosoitetta ja lähettää juuri jonkin tekstin, että sähköpostia näyttämällä saa lunastettua kassalta dipin.

   Lainaa

  10. Kirsti.gif 26.5.2022 6:49
   Tulos: +174 (196 ääntä)
   Ne semmoiset nimilistat ei oo enää ok kun ei saa pitää epämääräisiä henkilörekisterejä joka pikaruokalan kassalla. Tälle asiakkaalle on varmaan ekana tarjottu hyvitystä bonuskortille mutta jos se ei oo onnistunut niin lahjakortin lähetys on sitten ainut vaihtoehto. Yleensä kyllä laitetaan mielipahasta pientä lisää hyvitykseen mutta toisaalta ne ammatikseenvalittajat ja hyvitysten kalastelijat tunnistetaan kyllä ja he saa just sen minimin eikä mitään ekstraa. Voimia ja rakkautta kaikille hesen orjille toivottaa vapauteen päässyt ex-rp.

   Lainaa

  11. Enemmän poro 26.5.2022 7:03
   Tulos: -38 (114 ääntä)
   Onkohan kyseessä ilolan hese vai harrastaako muutkin tota? Toihan on ihan silkkaa kettuilua vaikka firma itse on mokannut. Esim heinolassa antoivat kympin lahjakortin ja ilmaiset juomat, jäi vähän parempi mieli.

   Lainaa

  12. Kykenemätön peura 26.5.2022 8:14
   Tulos: +110 (136 ääntä)
   Kyllä näkisin tuon hesen "hyvityksen" lähinnä vittuiluna. Jos Katja ei käytä hesen palveluita säännöllisesti, niin tuon lahjakortin kanssa joutuu näkemään erikseen vaivaa, että sen korvauksen saa lunastettua. Itse tilailin ruokaa jossain kohtaa paljonkin foodoran ja woltin kautta, mutta sattuneista syistä se on jäänyt. Melkein aina tilauksesta puuttui jotain, kuljetus kesti paljon kauemmin kuin luvattu ja/tai ruoka oli kylmää ja kerran tuli kokonaan väärä tilaus. En joka kerta todellakaan viitsinyt reklamoida, mutta ei se rahat takaisin paljoa lohduta, kun olet suunnitellut aterian ja sitten kuitenkin joudut kiireessä improvisoimaan. En kovin herkästi muutenkaan reklamoi, vaikka aihetta olisi (lähinnä isoista virheistä tai jos ajattelen, että palautteesta on firmalle jotain hyötyä). Ei siitä ainakaan sellaista kuvaa saa, että firma arvostaa asiakkaitaan, jos vastaus on tyyliin voi voi. Onko tässäkin taas se, että ne jotka valittaa oman hyödyn vuoksi, vaikkei aihettakaan olisi, on pilanneet hyvitykset kaikilta.

   Lainaa

  13. Korvamerkitty kissa 26.5.2022 8:21
   Tulos: +74 (114 ääntä)
   Enemmän poro: Onkohan kyseessä ilolan hese vai harrastaako muutkin tota? Toihan on ihan silkkaa kettuilua vaikka firma itse on mokannut. Esim heinolassa antoivat kympin lahjakortin ja ilmaiset juomat, jäi vähän parempi mieli.
   No täytyy kyllä sanoa, että en ihmettele yhtään, mikäli eivät anna hyvityksiä kohta enää mistään jos aina pitää saada joka asiasta ihan hirveät hyvitykset "mielipahasta" asiassa missä ei tapahtunut muuta kuin ihan pieni rahallinen vahinko. Majoneesin pois jääminen ei tehnyt ruuasta syömäkelvotonta (tai ainakin oletan, että hampurilaisateria ei ehkä kannattanut alunperinkään jos teki). Eri asia olisi vaikka se, että hampurilaiseen on vahingossa tungettu joku mauste tai majoneesi tai vastaava joka on pyydetty jättämään pois, koska silloin vahinko on vähän isompi. Mutta että surkean hintaisesta majoneesista pitäisi saada kokonaisen aterian verran hyvitystä menee kyllä aika rajuksi, koska yhyy minä ja minun oikeudet. Kyseinen päivityksen tekijäkin ilmeisesti oli kuullut noita älyttömiä hyvityksiä typeristä jutuista ja halusi kokeilla rahankiilto silmissä heti, mitkä suuret massit sieltä olisi tulossa. Plussaa tosin siitä, että osasi onneksi sentään edes ottaa vähän huumorilla.

   Lainaa

  14. Itseasiassa 26.5.2022 8:32
   Tulos: +53 (155 ääntä)
   Naistenryhmä (sensuroimaton) -ryhmän sensuroidulle Ryhmän jäsenelle tiedoksi, ettei se järvi soutamalla kasva. Kyllähän tuon kaverin meno kuulostaa vähän hurjalta, mutta aika normaali vaihe sinkkuelämässä. Sanoisin että moni tuollaista paheksuva on jo unohtanut oman vastaavan vaiheensa. Itsellänikin oli, ei nyt ihan 3-4 miestä viikossa meininkiä, mutta villiä. Mutta ei siinä vikaa jos huolehtii ehkäisyt, käy säännöllisesti testeissä ja suhteet ovat kaikille osapuolille ok. Yleensä näistä puhuttiin kyllä vain valikoidun joukon kanssa, varsinkin pidemmissä suhteissa olleet eivät asiaa ymmärtäneet tai yrittivät sinkkua naittaa jollekin, koska pitäähän nyt "joku" olla. Sen kaveri käyttämät lakanat ja pyyhkeen (tai pyyhkeet, kun näyttää käyttävän useamman) voi pestä. Jos ei huvita, niin on hyvä sanoa ettet halua häntä yöksi. Tässä on tietysti vaarana, että tämä kaveruus on sitten siinä, mutta eipä tuo niin kummoiselta kuulostanut.

   Lainaa

  15. Tuttu ihminen 26.5.2022 9:06
   Tulos: -140 (182 ääntä)
   Miksi toi keskimmäinen on jaettu tänne? En löydä sitä mitään hauskaa, tulin vaan surulliseksi että postaajan kaverilla menee niin huonosti.

   Lainaa

  16. Moderni mustikka 26.5.2022 9:10
   Tulos: +7 (101 ääntä)
   traumcity: Miten helvetissä se on surkuhupaisa hyvitys, että sulle hyvitetään sen tuotteen arvo jota et saanut vaikka siitä maksoit? Ja ajatuksen voimallako se lahjakortti olisi pitänyt lähettää? Surkuhupaisaa on kiukustua kun pikaruokapaikan 16-vuotias kesätyöntekijä unohti pakata majoneesin mukaan, ja tehdä [...]
   Hesen ranut on kuraa. Itse otan Hesessä aterian, sillä käytän ranuja lähinnä lusikkana dipille. Jos Hesen majot ei olisi niin hyviä, niin kävisin Mäkkärissä. Se v*tutuksen määrä, kun kaivat sitä paperipussia himassa vain havaitaksesi, että sulla ei ole mukana sitä ainoaa asiaa, mikä tekee niistä mauttomista luttanoista syöntikelpoiset... Siinä ei menetä vain sitä 0,8 euroa, vaan idean koko aterialta. Hukkaan heitettyä rahaa. Ja hassua kyllä millään muulla ketjulla se dipin saaminen sinne pussiin ei ole yhtä tuurista kiinni. En ole mikään suuri hampparisyöppö, mutta kokemusteni arvioisin, että jos ostat Hesestä aterian kotiin ja maksat dipin, niin on n. 50/50 mahdollisuus että se dippi tulee henkilökunnan toimesta mukaan. Kerran yöllä potutuksen kourissa syödessäni (taas kerra ilman maksettua dippiä) tarinoin aika pitkän palautteen aiheesta Heselle ja sain 5€ lahjakortin. Luulen että Hese jäi silti vielä voitolle. 
    

   Lainaa

  17. Sähkötön raparperi 26.5.2022 9:23
   Tulos: +194 (294 ääntä)
   Vuosi 2022, ja edelleen naisia syyllistetään seksistä. Jostain syystä samaa tekevistä sadoista, tuhansista miehistä ei tehdä oksennuspäivityksiä facebookiin kumminkaan, mutta onhan se nyt niim hirveää, että sinkkunaiselle löytyy vientiä…

   Lainaa

  18. Tulos: +110 (112 ääntä)
   Itseasiassa: Naistenryhmä (sensuroimaton) -ryhmän sensuroidulle Ryhmän jäsenelle tiedoksi, ettei se järvi soutamalla kasva. Kyllähän tuon kaverin meno kuulostaa vähän hurjalta, mutta aika normaali vaihe sinkkuelämässä. Sanoisin että moni tuollaista paheksuva on jo unohtanut oman vastaavan vaiheensa. Itsellänikin [...]
   *ettei se järvi soutamalla kulu

   Lainaa

  19. Tulos: -78 (120 ääntä)
   Sähkötön raparperi: Vuosi 2022, ja edelleen naisia syyllistetään seksistä. Jostain syystä samaa tekevistä sadoista, tuhansista miehistä ei tehdä oksennuspäivityksiä facebookiin kumminkaan, mutta onhan se nyt niim hirveää, että sinkkunaiselle löytyy vientiä…
   Oisko miehet sitten vaan enemmän hyviä tyyppejä kavereilleen, ettei tule frendejä tuolla tavalla syyllistettyä?

   Lainaa

  20. Tulos: +35 (91 ääntä)
   traumcity: Miten helvetissä se on surkuhupaisa hyvitys, että sulle hyvitetään sen tuotteen arvo jota et saanut vaikka siitä maksoit? Ja ajatuksen voimallako se lahjakortti olisi pitänyt lähettää? Surkuhupaisaa on kiukustua kun pikaruokapaikan 16-vuotias kesätyöntekijä unohti pakata majoneesin mukaan, ja tehdä [...]
   No ainakin henkilökohtaisesti koen, että se majoneesi on aika oleellinen osa hampurilaisateriaa. Ne ranskalaiset sellaisenaan eivät oikein uppoa.
   Mitäpä, jos sieltä puuttuisi esimerkiksi pihvi hampurilaisen välistä? Olisitko tyytyväinen, jos saisit kompensaationa pihvin hinnan? 

   Lainaa

  21. Sopiva hylje 26.5.2022 10:51
   Tulos: +89 (91 ääntä)
   Karoliina: Arvostan Katjan saamaa lahjakorttia. Jos ihminen tarkoituksella jättää sanomatta asiasta silloin, kun se olisi helposti korvattavissa, ja sen sijaan valittaa jälkikäteen ja vaatii korvausta, niin tämä on juuri sitä mitä sille kuuluu.
   Missä vaiheessa asia on helpommin korvattavissa jos tilaat ruokaa kotiin?

   Lainaa

  22. Kankea sarvikuono 26.5.2022 11:02
   Tulos: +44 (48 ääntä)
   Napael: Veikkaan Katjan joko napanneen aterian mukaan tai tilanneen annoksen kotiovelle eli kassalla käynti ei olisi ollut välttämättä mahdollista.
   Lahjakortin käyttö vaatii myös kassalla käynnin, ei tuota saa netissä käytettyä.

   Lainaa

  23. Pulmaton kotieläin 26.5.2022 11:18
   Tulos: -99 (181 ääntä)
   Itseasiassa: Naistenryhmä (sensuroimaton) -ryhmän sensuroidulle Ryhmän jäsenelle tiedoksi, ettei se järvi soutamalla kasva. Kyllähän tuon kaverin meno kuulostaa vähän hurjalta, mutta aika normaali vaihe sinkkuelämässä. Sanoisin että moni tuollaista paheksuva on jo unohtanut oman vastaavan vaiheensa. Itsellänikin [...]
   Tämä kyseinen nainen kuulemma tapailee kahta eri miestä yhtä aikaa, ja samalla harrastaa muitakin irtosuhteita. Ehkä olen vähän vanhanaikainen, kun mun mielestä ihmisten pitäisi tapailla vain yhtä kerrallaan. Olen aina kokenut inhottavana sellaisen ajatusmallin, että treffailtuaan jotakuta jonkin aikaa, pitää jossain vaiheessa erikseen sopia sen toisen kanssa, että nyt ei sitten tapailla ketään muuta, siis jos haluaa varmistaa, että tässä nyt seurustellaan vain toistensa kanssa. Minusta tuollainen käytös on oksettavaa, enkä mahda sille mitään. Kun alkaa tapailla jotakuta niin pitäisi olla ihan perusoletuksena, että ei tapailla ketään muuta romanttisessa mielessä. Eri asia sitten ovat pelkät sänkykumppanit tai avoimia suhteita harrastavat. Mutta uskoisin, että se tulisi jo ennen tapailun aloittamista esiin, jos molemmille on ok seurustella monen kanssa yhtä aikaa.

   Lainaa

  24. Punainen vesinokkaeläin 26.5.2022 11:32
   Tulos: +37 (101 ääntä)
   Naistenryhmässä kaveriongelmastaan avautunut jäsen vaikuttaa jotenkin epäaidolta. Se tilitys on pakonomaista, ja vapaan kaverin "hirveä villiys" on liioiteltua. Haistan tässä ääri-mustasukkaisen miehen kontrollointia. Nainen ei saa enää tavata liian villiä naisystäväänsä, koska miestä pelottaa ja oksettaa ajatus että oma vaimo on mukana hurjassa menossa. Been there, ikävä kyllä.

   Lainaa

  25. Tulos: -31 (75 ääntä)
   Gonamies: No ainakin henkilökohtaisesti koen, että se majoneesi on aika oleellinen osa hampurilaisateriaa. Ne ranskalaiset sellaisenaan eivät oikein uppoa. Mitäpä, jos sieltä puuttuisi esimerkiksi pihvi hampurilaisen välistä? Olisitko tyytyväinen, jos saisit kompensaationa pihvin hinnan? 
   En osaa asettaa itseäni tuohon tilanteeseen, kun en ikinä tekisi reklamaatioita muutaman eurojen juttujen vuoksi. Hiljattain tilasin kengät Saksasta, oli sentään useamman kympin ostos mutta toki halpistavaraa edelleen, ja kengistä irtosi läppä ompeluvirheen vuoksi heti kättelyssä. Mä vein kengät suutarille korjattavaksi, en vaivautunut postittamaan niitä takaisin Saksaan ja vaatimaan uusia tilalle. Tai siis munhan olisi pitänyt ilmeisesti vaatia jotkut krokotiilin nahkaiset bootsit tilalle kun tuli niin kovasti mielipahaa.
   Ei sitä vaan jaksa stressata pikkuasioista.

   Lainaa

  26. Siro piirroshahmo 26.5.2022 11:33
   Tulos: -109 (147 ääntä)
   Outoa miten naistenhuoneella oltiin noin ilkeitä. Tuskin moni elämänsä kokoon saanut jaksaa seurata toisen lorttoilua

   Lainaa

  27. Tulos: +16 (76 ääntä)
   Ilq: Joo on ihan hassu tuo hesen hyvitys mutta tuskin kukaan menee hakemaan sieltä pelkkää majoneesia, oikeasti reilua olisi antaa koko ateria uudestaan sen majoneesin kera.
   Joo mullakin oli korjaamolla unohdettu täyttää auton pissapoika. Kohtuullista olisi saada uusi auto.

   Lainaa

  28. Epärelevantti ilves 26.5.2022 11:40
   Tulos: +101 (141 ääntä)
   Toivottavasti "ryhmän jäsenen" ystävä lukee feissarimokia, tunnistaa itsensä ja haistattaa tälle henkilölle pitkät pashkat.

   Lainaa

  29. Punainen vesinokkaeläin 26.5.2022 11:42
   Tulos: +32 (78 ääntä)
   traumcity: Oisko miehet sitten vaan enemmän hyviä tyyppejä kavereilleen, ettei tule frendejä tuolla tavalla syyllistettyä?
   Tässä on ilmiselvästi kyseessä miehen viha puolisonsa ystävää kohtaan: hän pakottaa vaimon katkaisemaan välit vanhaan menokaveriinsa.
   Moni nainen tekee miehelleen samaa, jos on kontrolloivaa tyyppiä. 😐  

   Lainaa

  30. Arkkienkeli 26.5.2022 11:42
   Tulos: -33 (39 ääntä)
   Kantasikakortti Hesburgeriin??? Nyt olen kaiken nähnyt...

   Lainaa

  31. Tosikko kiivi 26.5.2022 11:58
   Tulos: -15 (89 ääntä)
   Sähkötön raparperi: Vuosi 2022, ja edelleen naisia syyllistetään seksistä. Jostain syystä samaa tekevistä sadoista, tuhansista miehistä ei tehdä oksennuspäivityksiä facebookiin kumminkaan, mutta onhan se nyt niim hirveää, että sinkkunaiselle löytyy vientiä…
   Ei hän sanonut kaverinsa olevan nainen. Mutta joo, onhan se todennäköistä. Toisaalta on ihan turha väittää ettei faceen tehtäisi myös "miehet on sikoja" -postauksia millon mistäkin aiheesta. Ja onhan tuossa nyt ihan asiallistakin pointtia. Siis ei minua muiden seksielämät mitenkään haittaa, miesten eikä naisten, jokaisen oma asia. Mutta en silti haluaisi kenenkään tuovan baarirandojaan minun kotiini hoideltavaksi.

   Lainaa

  32. Itseasiassa 26.5.2022 12:50
   Tulos: +63 (91 ääntä)
   Siro piirroshahmo: Outoa miten naistenhuoneella oltiin noin ilkeitä. Tuskin moni elämänsä kokoon saanut jaksaa seurata toisen lorttoilua
   Tarkoitat varmaan moni elämäänsä kyllästynyt. Lorttoilusta nyt on turha edes puhua.

   Lainaa

  33. Tosikko kiivi 26.5.2022 13:11
   Tulos: +16 (36 ääntä)
   Kirsti.gif: Ne semmoiset nimilistat ei oo enää ok kun ei saa pitää epämääräisiä henkilörekisterejä joka pikaruokalan kassalla. Tälle asiakkaalle on varmaan ekana tarjottu hyvitystä bonuskortille mutta jos se ei oo onnistunut niin lahjakortin lähetys on sitten ainut vaihtoehto. Yleensä kyllä laitetaan [...]
   Just näin. Hyvitysten kerjääminen on vähintäänkin mautonta. Siis onhan se kiva saada joku extra jos joutuu tilauksesta puuttuneen tavaran jälkikäteen hakemaan ja varmasti hyvää mainosta firmalle tarjota jotain. Mutta en ikinä kysyisi sellaista, saati valittaisi somessa jos mitään ei tarjottu.

   Lainaa

  34. Vehmas pomelo 26.5.2022 13:28
   Tulos: +125 (149 ääntä)
   Pulmaton kotieläin: Tämä kyseinen nainen kuulemma tapailee kahta eri miestä yhtä aikaa, ja samalla harrastaa muitakin irtosuhteita. Ehkä olen vähän vanhanaikainen, kun mun mielestä ihmisten pitäisi tapailla vain yhtä kerrallaan. Olen aina kokenut inhottavana sellaisen ajatusmallin, että treffailtuaan jotakuta jonkin [...]
   En tiedä onko se vanhanaikaista, mutta hiton typerää on yrittää sanella miten muiden ihmisten pitäisi ihmissuhteensa hoitaa. Jos koet ajatuksen monisuhteisuudesta tms inhottavana, älä ala sellaisiin. Ja käy potentiaalisen kumppanin kanssa varhaisessa vaiheessa keskustelu siitä, mitä suhteessa odotatte. Elämä on helpompaa jos ei vaadi muiden ihmisten toimivan sinun henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. 🙂

   Lainaa

  35. Tympiä sotilas 26.5.2022 13:37
   Tulos: -68 (86 ääntä)
   Punainen vesinokkaeläin: Naistenryhmässä kaveriongelmastaan avautunut jäsen vaikuttaa jotenkin epäaidolta. Se tilitys on pakonomaista, ja vapaan kaverin "hirveä villiys" on liioiteltua. Haistan tässä ääri-mustasukkaisen miehen kontrollointia. Nainen ei saa enää tavata liian villiä naisystäväänsä, koska miestä pelottaa ja [...]
   Tuo on totta, kun miestäkin ällöttää ja toinen myötäilee ettei tulis sanomista. Silti, jos tuo on oikeasti kaverin lifestyle, niin en kyllä sitäkään pysty ymmärtämään. Onko aikaa muulle kun pitää ettiä pantavaa  kaiken aikaa ja kipittää testeissä?

   Lainaa

  36. Tulos: +10 (50 ääntä)
   Punainen vesinokkaeläin: Tässä on ilmiselvästi kyseessä miehen viha puolisonsa ystävää kohtaan: hän pakottaa vaimon katkaisemaan välit vanhaan menokaveriinsa.Moni nainen tekee miehelleen samaa, jos on kontrolloivaa tyyppiä. 😐  
   Jaa a, mitenköhän päädyit tähän johtopäätökseen? Mies mainitaan tässä pitkässä postauksessa tasan kerran, ja sekin kommentti oli kohtalaisen lievä tekstin yleisilmeeseen peilaten. Mutta että ilmiselvästi kyseessä on miehen viha puolisonsa "ystävää" kohtaan?
   Joo ei.

   Lainaa

  37. Takkuinen hilleri 26.5.2022 13:46
   Tulos: -48 (110 ääntä)
   Sähkötön raparperi: Vuosi 2022, ja edelleen naisia syyllistetään seksistä. Jostain syystä samaa tekevistä sadoista, tuhansista miehistä ei tehdä oksennuspäivityksiä facebookiin kumminkaan, mutta onhan se nyt niim hirveää, että sinkkunaiselle löytyy vientiä…
   Niin mitä? Ajattele omalle kohdallesi, haluaisitko kaverin yökylään, jotta tämä voi sekstailla parin miehen kanssa? Jos asia iljettää omassa kodissa, niin kai kaveri voi tulla yökylään ilman näitä randomeita. Jos haluaa pokailla baarista seksiseuraa, niin yöpyköön muualla.
   Mielestäni olisi epäkohteliasta tuoda tuntemattomia mukanaan ainakin tuossa mielessä. Ja jutussa puhutaan kaverista, ei ystävästä. Pitäisi kaverille varmaan suoraan sanoa, ettei ole soveliasta moiset yökyläilyt. 

   Lainaa

  38. Tulos: -48 (66 ääntä)
   traumcity: Miten helvetissä se on surkuhupaisa hyvitys, että sulle hyvitetään sen tuotteen arvo jota et saanut vaikka siitä maksoit? Ja ajatuksen voimallako se lahjakortti olisi pitänyt lähettää? Surkuhupaisaa on kiukustua kun pikaruokapaikan 16-vuotias kesätyöntekijä unohti pakata majoneesin mukaan, ja tehdä [...]
   Käys pesemässä hiekat vakosesta helvettiin. Sun lässytykset jo sinällään kelpaa mokaksi.

   Lainaa

  39. Tulos: +130 (150 ääntä)
   Takkuinen hilleri: Niin mitä? Ajattele omalle kohdallesi, haluaisitko kaverin yökylään, jotta tämä voi sekstailla parin miehen kanssa? Jos asia iljettää omassa kodissa, niin kai kaveri voi tulla yökylään ilman näitä randomeita. Jos haluaa pokailla baarista seksiseuraa, niin yöpyköön muualla. Mielestäni olisi [...]
   Tuossa tekstissä ei kyllä sanottu mitään siitä, että kaveri olisi tuomassa myös panojaan yökylään. Minä ainakin sain sellaisen käsityksen, että tekstin kirjoittaja sekä hänen miehensä pitävät tätä kaveria itseään likaisena, koska tämä harrastaa seksiä niin monen eri miehen kanssa.

   Lainaa

  40. Tulos: +26 (58 ääntä)
   Leeppo: Käys pesemässä hiekat vakosesta helvettiin. Sun lässytykset jo sinällään kelpaa mokaksi.
   Sun mielestäsi siis on hiekkaa vakosessa jos ei näe tarpeellisena vinkua jos Hesen työntekijä unohtaa pakata majoneesin mukaan? 😆
   Erilaisessa maailmassa elämme mutta veikkaan ihan tämän perusteella että hiekat vakosesta löytyy eri osoitteesta.
   Siellä on töissä pikkutyttöjä ekassa oikeassa työpaikassaan, virheitä sattuu.

   Lainaa

  41. Pikimusta panda 26.5.2022 14:39
   Tulos: +95 (101 ääntä)
   Lila herne: Tuossa tekstissä ei kyllä sanottu mitään siitä, että kaveri olisi tuomassa myös panojaan yökylään. Minä ainakin sain sellaisen käsityksen, että tekstin kirjoittaja sekä hänen miehensä pitävät tätä kaveria itseään likaisena, koska tämä harrastaa seksiä niin monen eri miehen kanssa.
   Alkuun jäi itsellekin sellainen kuva, että niitä miehiä oltaiisin raahaamassa sinne kaverin kämppään ja vähän ihmetytti että miks kaikki on niin jyrkästi tota Naistenhuonnen tilitystä vastaan. En todellakaan jaksais katella kaveria, joka tulee mun luo viikoks kylään ja sinä aikana käy kourallinen mulle ventovieraita nussimassa sohvalla (sukupuolesta riippumatta).
   Mut sit valkeni että tossa kritisoidaan ihan elämäntyyliä yleensä. 180 asteen käännös mielipiteessä ja buu naistenhuoneen nimetön jäsen!

   Lainaa

  42. Terästetty hirmulisko 26.5.2022 15:53
   Tulos: +92 (102 ääntä)
   Valitettavasti slutshaming elää ja voi hyvin.

   Lainaa

  43. Tulos: +108 (124 ääntä)
   Patavanhoillista, ankeaa ja osin jopa taikauskon sekaista inisemistä. On naurettavaa moralisoida toisen seksisuhteista. On naurettavaa vaivata päätänsä niiden moraalilla, koska on tasan suhteen osapuolten asia sopia, mitä tehdään. Olen itse avioliitossa, joka on vapaa, ja olen samana yönäkin ollut suhteissa kahden eri kumppanin kanssa, joista kumpikaan ei ollut aviopuoliso - yhteisymmärryksessä kaikkien osapuolten kanssa. Se, mihin muuhun "jää aikaa", tai onko kyseessä "vaihe joka menee ohi",ei myöskään kuulu kenellekään yhtään mitään. Kaverinne eivät ole tilivelvollisia teille eivätkä Ulla Taalasmaalle. On naurettavaa yökötellä pyyhkeiden ja lakanoiden vuoksi. Tämä on se taikausko-osuus. Tekstiilit pannaan käytön jälkeen pesukoneeseen, ja siellä niistä tulee puhtaita. Naisesta (tai miehestä), joka on nainut useamman kumppanin kanssa, ei tule mitenkään mystis-symbolisesti likaista niin, että hän pilaisi asiat, joihin koskee. Erilaisia symbolisia puhtaussääntöjä on kyllä esim. ortodoksijuutalaisuudessa ja romanikulttuurissa. Lautasta ei voi käyttää, jos siltä on syöty sekä lihaa että juustoa, tai lusikka on hävitettävä, jos se tippuu lattialle. Onko kyse jostain tällaisesta? Jos, niin ei sillä, uskontoaan saa kukin harjoittaa, mutta rasittavaa sotke muita ihmisiä siihen. On naurettavaa kyylätä kaverin suihkussa käymisiä. Jos kaveri on niin likainen, että haisee pahalle, on syytä miettiä hienovaraista tapaa ottaa asia puheeksi. (Aina ei löydy. Joskus joutuu miettimään, sietääkö vain tai välttää koko tyypin seuraa.) Muutoin: ihmisillä on erilaisia suihkutottumuksia. Kenelläkään ei ole velvoitetta osallistua teidän rituaalipuhdistautumisajatteluunne, vaikka kuinka seksi olisi teistä likaista ja syntistä. TOKI yksi seikka on validi. Jos kyse on siitä, että kaveri tuo pokiaan sinne kotiin, jossa vierailee, ja tämä ei tunnu kivalta, niin silloin pitäisi kunnioittaa kodin isäntää/emäntää. Jokainen päättää, mitä omaan kotirauhaan kuuluu. Siihen voi kuulua koko kaverin kutsumatta jättäminen yökylään, tai kenenkään. Niitäkin on, jotka eivät kutsu koskaan ketään. Tällöin asia kommunikoidaan asiallisesti kyseisen ihmisen kanssa, ei ilmaannuta someen slutsheimaamaan. Tsiisus.

   Lainaa

  44. Kirpeä ahven 26.5.2022 16:09
   Tulos: +54 (62 ääntä)
   Sähkötön raparperi: Vuosi 2022, ja edelleen naisia syyllistetään seksistä. Jostain syystä samaa tekevistä sadoista, tuhansista miehistä ei tehdä oksennuspäivityksiä facebookiin kumminkaan, mutta onhan se nyt niim hirveää, että sinkkunaiselle löytyy vientiä…
   Kateutta se mahtaa enimmäkseen olla. Itse en osaa olla oikeastaan koskaan kateellinen mistään, niin ei minulle ole väliä ollut, tai ole edelleenkään, että joillain kavereilla noita illan juttuja riittää melkein joka reissulla, ja joskus useampi. Harmittaa vain kun itseä ei ole siunattu ulkonäöllä tai sosiaalisilla taidoilla, niin ei koskaan ole samanlaista vaihetta tahi mahdollisuuksia ollut :( Pari yhden illan juttua kerkesi siinä 6 vuoteen olemaan ennen kuin löysin vaimoni. Eipä onneksi tarvitse enää naisista stressata.

   Lainaa

  45. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Kirsti.gif: Ne semmoiset nimilistat ei oo enää ok kun ei saa pitää epämääräisiä henkilörekisterejä joka pikaruokalan kassalla. Tälle asiakkaalle on varmaan ekana tarjottu hyvitystä bonuskortille mutta jos se ei oo onnistunut niin lahjakortin lähetys on sitten ainut vaihtoehto. Yleensä kyllä laitetaan [...]
   Kyllähän sellaisen listan saa tehdä, kunhan suorittaa lain määräämät velvollisuudet sen pidosta. "
   • rekisterin tarkoitus ja normaali käyttö on määriteltävä etukäteen
   • rekisteristä on laadittava rekisteriseloste, ja se on pidettävä yleisön nähtävissä
   • rekisterinpitäjän on huolehdittava tietojen oikeellisuudesta
   • rekisterinpitäjän on huolehdittava rekisterin ja sen tietojen asianmukaisesta suojaamisesta mm. luvatonta käyttöä ja muuttamista vastaan
   • rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat tiedot
   • tietojen keräämisessä, tallettamisessa, käyttämisessä ja luovuttamisessa on noudatettava näitä asioita koskevia erillisiä säädöksiä.
   "
   Julkisen rekisteriselosteen tekeminen on ehkä vähän kohtuutonta sellaisesta listasta ottaen huomioon vaivan ja vaivasta saatavan hyödyn, joten parempi olla tekemättä kuin tehdä se laillisesti. Toisaalta se voi silti olla halvempaa kuin lähettää 80 sentin lahjakortteja postissa, koska rekisteriselosteen tarvitsee tehdä vain kerran.

   Lainaa

  46. Kykenemätön peura 26.5.2022 17:47
   Tulos: +68 (72 ääntä)
   Täytyy muuten myöntää, että olin tuon ryhmän jäsenen kannalla kahden ensimmäisen kappaleen ajan. Minua välillä ahdistaa, kun ihmiset kutsuvat itsensä kylään, enkä oikein tiedä miten sanoa ei. Ihan kyllä riippumatta heidän seksielämästään.

   Lainaa

  47. Koherentti ankka 26.5.2022 19:34
   Tulos: +9 (37 ääntä)
   Sanotaan näin, että jos ystävän elämäntavat on muuttuneet todella paljon, hän on useimmiten muuttunut myös ihmisenä, ja silloin kyseessä voi olla muunlainen ahdistus menetetystä ystävyydestä, joka on vain kanavoitunut seksitapojen paheksuntaan. Esimerkiksi mun on hyvin vaikea nykyään olla yhteydessä aiemmin todella rakkaaseen ja läheiseen ystävään, koska hän on vanhempana niin holtiton (ja kun sanon holtiton, tarkoitan sellaista 60-70-lukulaista kasvatusta, jossa ei paljon lasten perään katsota). Eli tavallaan se tökkivä asia ei liity varsinaiseen ystävyyteen mitenkään, mutta alleviivaa arvomaailman eriytymistä niin vahvasti että ajatus toisen tapaamisesta ahdistaa, vaikka kohdatessa on lopulta aina mukavaa.

   Lainaa

  48. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 26.5.2022 20:23
   Tulos: -26 (56 ääntä)
   Pikimusta panda: Alkuun jäi itsellekin sellainen kuva, että niitä miehiä oltaiisin raahaamassa sinne kaverin kämppään ja vähän ihmetytti että miks kaikki on niin jyrkästi tota Naistenhuonnen tilitystä vastaan. En todellakaan jaksais katella kaveria, joka tulee mun luo viikoks kylään ja sinä aikana käy kourallinen [...]
   Jaa, minulla meni sitten pointti ohi. Luulin myös, että ne yökyläilijät tulisivat tänne kyläpaikkaan mukaan ja ajattelin, että ei kai kenenkään tarvi ystävyyden nimissä tarjota puolelle kaupunkia yösijaa. 😅
   Mutta musta tästä on turha vetää mitään slutshamingiä kehiin, jokaisella on oma moraalinsa ja täysin sitä vastaan toimiva ystävä voi osoittautua niin omia arvoja vastaan toimivaksi, ettei ystävyys enää säily. Ehkä tässäkin aloittaja haikailee entisenlaista kaveria, joka on ollut enemmän itsensä kaltainen ja haluaisi siksi pitää välit kunnossa kunnes tämä elämänvaihe menisi ohi, ken tietää. 
   Itse en ihan ymmärrä tätä nykyistä kulttuuria, että on ok (ja oletus että kaikki haluaa) panna kaikkia mikä liikkuu, olit sitten mies tai nainen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että olisin ikävä siveyden sipuli vaan että "lorttojen" ja "pihtareiden" väliltä löytyy niitä vastuullisia, sukupuolisesti aktiivisiakin ihmisiä. Ja jopa niitä keillä on ihan onnistuneesti yksiavioinen suhde, ilman että ovat jotenkin rajoittuneita.

   Lainaa

  49. Tulos: +52 (66 ääntä)
   Syyntakeeton mustikkamehukeitto: Jaa, minulla meni sitten pointti ohi. Luulin myös, että ne yökyläilijät tulisivat tänne kyläpaikkaan mukaan ja ajattelin, että ei kai kenenkään tarvi ystävyyden nimissä tarjota puolelle kaupunkia yösijaa. 😅 Mutta musta tästä on turha vetää mitään slutshamingiä kehiin, jokaisella on oma moraalinsa [...]
   Käsityksesi "nykyisestä kulttuurista" on väärä, koska irtosuhteita ja seksiä yleensäkin harrastetaan paljon vähemmän mitä aikaisemmin.
   Mä en taasen ymmärrä sitä että sinulla, tai kenelläkään muullakaan, on tarve muodostaa mielipide tai uhrata ajatuksia siitä mitä muut ihmiset duunailevat, tai ketä duunailevat.
   Mä esim en syö mämmiä lainkaan, mutta en ole kuluttanut sekuntiakaan elämästäni ihmetellessä että kaikenlaiset juhamiedot vetää sitä kilokaupalla.

   Lainaa

  50. Kesy viikuna 26.5.2022 22:18
   Tulos: +52 (52 ääntä)
   Mirka, elämäsi ei oikeasti ole niin mielenkiintoista että saisit maahantulokiellon siiderikänneistä.

   Lainaa

  51. Tulos: +28 (32 ääntä)
   En ole ravintola-alalla, mutta paikallisessa Facebookin puskaradiossa saa lukea sellaista sontaa ravintola-alan yrittäjiä kohtaan, missä taivastellaan ja kauhistellaan sekä vaaditaan hyvitystä milloin mistäkin. Hankala someaktiiviasiakas sai hankalan someaktiiviasiakkaan kohtelun.

   Lainaa

  52. Kaino noita 27.5.2022 1:22
   Tulos: +5 (13 ääntä)
   traumcity: Miten helvetissä se on surkuhupaisa hyvitys, että sulle hyvitetään sen tuotteen arvo jota et saanut vaikka siitä maksoit? Ja ajatuksen voimallako se lahjakortti olisi pitänyt lähettää? Surkuhupaisaa on kiukustua kun pikaruokapaikan 16-vuotias kesätyöntekijä unohti pakata majoneesin mukaan, ja tehdä [...]
   Kerrankin olen kanssasi samaa mieltä, mutta älä ylpisty siitä.

   Lainaa

  53. Miehevä järvisieni 27.5.2022 7:37
   Tulos: +4 (16 ääntä)
   Kankea sarvikuono: Siten, että hyvityksestä laitetaan fyysinen lahjakortti eikä esim. toimita niin, että uuden dipin voi hakea kassalta omaa nimeä vastaan.
   Miltä kassalta? Olisiko maailman kaikilla Hesburgereilla nimilista, josta tarkistellaan aina että löytyykö se nimi sieltä vai ei? Vai kävisikö tämä hyvitys ainoastaan siellä Hesessä, missä asiakas on esim. lomamatkallaan asioinut? Surkuhupaisaa tuossa on alkaa valittamaan noin pienestä asiasta.Ehkäpä joku isompi potti kiilsi silmissä, mutta nyt onkin paha mieli siitä kun ei korvaus ollutkaan menetystä isompi.

   Lainaa

  54. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Vehmas pomelo: En tiedä onko se vanhanaikaista, mutta hiton typerää on yrittää sanella miten muiden ihmisten pitäisi ihmissuhteensa hoitaa. Jos koet ajatuksen monisuhteisuudesta tms inhottavana, älä ala sellaisiin. Ja käy potentiaalisen kumppanin kanssa varhaisessa vaiheessa keskustelu siitä, mitä suhteessa [...]
   Niinpä! Erikoisesti täälläkin kommentoijat olettaa tietävänsä tuon julkaisun perusteella, minkätyyppisesti tää kaveri tapailee esim. niitä kahta kerrallaan. Jos se vaan panee niitä? Ei tuosta voi mitenkään päätellä, että henkilö leikkisi kahden ihmisen romanttisilla tunteilla.

   Lainaa

  55. Tulos: -29 (41 ääntä)
   Jos itsellä olisi jakorasia kaverina, niin olis ok niin kauan, kun ei avautuisi mulle menemisistään. Ei kiinnosta kenenkään yksityisasiat; oli yksi työkaverikin, joka jostain syytä koki tarpeelliseksi avautua mulle kolmenkimpoistaan sun muista.

   Lainaa

  56. Asiallinen simpanssi 27.5.2022 12:40
   Tulos: +8 (18 ääntä)
   Kykenemätön peura: Kyllä näkisin tuon hesen "hyvityksen" lähinnä vittuiluna. Jos Katja ei käytä hesen palveluita säännöllisesti, niin tuon lahjakortin kanssa joutuu näkemään erikseen vaivaa, että sen korvauksen saa lunastettua. Itse tilailin ruokaa jossain kohtaa paljonkin foodoran ja woltin kautta, mutta sattuneista [...]
   Miksihän ihmiset luulee et pikaruokaloissa kiinnostaa jotenkin vittuilla asiakkaille hyvityksen muodossa :D
   Totuus: ei muuten kiinnosta. 

   Lainaa

  57. Tulos: +12 (20 ääntä)
   Kuiva roska: Nimeä vastaan toimisi ja muistan itsekin, kun kerran annoin palautetta mäkkärille kysymyksen kera, sain sähköpostiini vastauksen sekä myöskin tekstin, että sähköpostia näyttämällä saisin ilmaisen jäätelön kiitokseksi. Jos Hese on saanut henkilön kotiosoitteen, minne lähettää tuo lahjakortti, niin [...]
   Toi olis kyl paljon fiksumpi tapa!
   Toisaalta tavallaan tajuan asiakaspalvelijaa tässä, kun kyseessä vaikuttaa olevan joku elämäntapa valittaja - Karen. Ärsyttää noi ihmiset jotka valittaa aina jaa kaikesta siinä toivossa että saa ilmaista tavaraa ja julkisen anteeksipyynnön. 

   Lainaa

  58. Tulos: -23 (45 ääntä)
   Kaveri joka itse kutsuu itsensä kylään, raahaa random panokavereita kämppään, purkaa ongelmansa ilmaisessa yksipuolisessa terapiasessiossa ja käyttää häpeilemättä toisten kaapeista pyyhkeitä (ja ties mitä muuta)? Itse luultavasti lopettaisin yhteydenpidon.

   Lainaa

  59. Lasittamaton kauris 27.5.2022 16:02
   Tulos: +26 (40 ääntä)
   Uskomattoman monelle tuntuu olevan ihan ok, että tilauksesta puuttuu joku erikseen maksettu osa. Jos kerran on niin pieni asia, ettei saa valittaakaan, miksi ihmeessä tuote edes on erikseen hinnoiteltu? Lisäksi on lähtökohtaisesti väärin hyvittää tuollaista lahjakortilla, kun oikea tapa olisi palauttaa rahat.

   Lainaa

  60. Tosikko kiivi 27.5.2022 19:39
   Tulos: -4 (18 ääntä)
   Lasittamaton kauris: Uskomattoman monelle tuntuu olevan ihan ok, että tilauksesta puuttuu joku erikseen maksettu osa. Jos kerran on niin pieni asia, ettei saa valittaakaan, miksi ihmeessä tuote edes on erikseen hinnoiteltu? Lisäksi on lähtökohtaisesti väärin hyvittää tuollaista lahjakortilla, kun oikea tapa olisi palauttaa rahat.
   Eli meinaat että niiden pitäisi postittaa jotain kolikoita sitten ympäriinsä, vai? Lahjakorttihan on siis selvästi saatu johonkin ketjun asiakaspalveluun soittamalla. Ravintolasta olisi varmaan saanut 80 senttiään ihan rahana. Tai sen majopussin.

   Lainaa

  61. Lattea maksamato 27.5.2022 20:54
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Tosikko kiivi: Eli meinaat että niiden pitäisi postittaa jotain kolikoita sitten ympäriinsä, vai? Lahjakorttihan on siis selvästi saatu johonkin ketjun asiakaspalveluun soittamalla. Ravintolasta olisi varmaan saanut 80 senttiään ihan rahana. Tai sen majopussin.
   Riippuu maksutavasta. Jos maksettua osaa ateriasta ei toimiteta, siitä maksettu raha pitää palauttaa, ja nimenomaan rahana, eikä lahjakorttina joka käy vain ko. ravintolaketjussa.

   Lainaa

  62. Ruostumaton piimä 27.5.2022 23:00
   Tulos: +32 (40 ääntä)
   Mistä keksitte että ystävä on tuomassa myös vakituisen tapailukaverin ja/tai satunnaisen seksikumppanin mukanaan yökylään? Omassa kaveripiirissä ihan itsestäänselvyys, että niin sinkut kuin parisuhteessa olevatkaan ystävät eivät harrasta yökylässä seksiä yhtään sen enempää kuin muulloinkaan kyläillessään ihmisten luona. Eikä tuoda muita ihmisiä toisten kotiin ilman lupaa. Sen sijaan jossain toisissa kaveripiireissä voi seksi toisten kotona, jopa toisten nähden tai toisten kanssa, olla ihan normaalia. Kyseisessä tapauksessa "ryhmän jäsen" kuitenkin kertoo, ettei halua tärkeää ystäväänsä yökylään, koska häntä oksettaa että tämä harrastaa irtosuhteita (ja monisuhteita?). Ystävä EI ole tuomassa niitä suhteita mukanaan yökylään, eikä missään puhuta pettämisestä, tautien levittämisestä tms. Täytyy olla siveysvyö aika tiukalla, jos tuon kertomuksen perusteella puolustat vain "ryhmän jäsentä".

   Lainaa

  63. Saivartelija 27.5.2022 23:04
   Tulos: +10 (16 ääntä)
   Musta on varmaan jo yhden yrityksen listalla tullut mustalammas. Tilasin tossa reilu kuukausi sitten kotiin tavaraa. Mm. Kesäksi tornituulettimen. Kun avasin paketin, niin muovia tippui heti syliin ja kas, moottori oli irti. Laitoin reklamaation ja tuotteen samana päivänä takaisin päin. No tuli vaihdossa toinen. Yllätys yllätys, siinäkin oli moottori irti, tosin kolmatta kertaa en kokeillut saisinko ehjän vaan reklaamatiolla takaisin vielä samana päivänä ja rahat takaisin. Ostin tuulettimen lopulta ihan kivijalkaliikkeestä ja pyysin myyjältä nähdä paketin sisälle, ettei kotona tarvis yllättyä ikävästi. Sama kun tilasin sieltä aiemmasta paistinpannun, niin sit huomasin ekalla käyttökerralla, että ruoka pala yhdestä tietystä kohtaa pannuun, vaikka oli öljyä siinä ja sekoittelin sitä tiiviistii. No ajattelin eka, että no voin kai minäkin joskus polttaa ruuan pohjaan, mutta kun toisen kerran tapahtui sama, että täsmälleen samasta kohtaa alkoi kärtsäämään, niin totesin, että pannussa vika. En oo mikää mestarikokki, mutta en usko että ruuanlaittotaitoni olisi samassa valunut viemäristä alas, kun pannun otin käyttöön. Ja musta ei oo hirveen kiva reklamoida, koska toivon että kerralla sais hyvät tuotteet, muta jos reklamoin, niin en kyllä odota yhtään enempää takaisin, kuin sen mitä viallisesta tuotteesta maksoin. En muista, että olisin koskaan joutunut reklamoimaan näin lyhyen ajan sisällä tuotteista. Joskus reklamaatiota joutuu antamaan, mutta nyt päätin, etten enää siitä paikasta tilaa, kun jouduin näin monesti reklamoimaan lyhyen ajan sisällä. Pyrin aina ostamaan laadukasta ja mahdollisimman pitkäikäistä, mutta ei sekään aina onnistu. Itsekään en hesessä syö, kun ranujen laatu mielestäni laskenut vuosien aikana, mutta kyllä minäkin puuttuvasta majoneesista reklamoisin, tosin en siitä vaatisi kokonaan ateriaa tilalle vaan ihan se majoneesi riittäisi. Koska minunkin mielestä hesen ateria on yhtä tyhjän kanssa ilman sitä majoneesia.

   Lainaa

  64. Kykenemätön peura 28.5.2022 0:05
   Tulos: +9 (19 ääntä)
   Asiallinen simpanssi: Miksihän ihmiset luulee et pikaruokaloissa kiinnostaa jotenkin vittuilla asiakkaille hyvityksen muodossa :DTotuus: ei muuten kiinnosta. 
   En sanonut, että joku yksittäinen työntekijä siellä pikaruokalassa miettii, että no lähetänpä täältä 80 sentin lahjakortin vittuillakseni, vaan että minä näkisin sen vittuiluna, jos joku yritys tekee virheen ja "korvauksena" pakottaa minut takaisin toimipaikkaansa ja melkeinpä olettaa minun tekevän samalla muita ostoksia, koska yksittäisellä majoneesipussilla ei kauheasti mitään tee. Ennemmin epäilisin tämän olevan joku hesen käytäntö ja niitä siellä tuntuu riittävän. En kyllä tähänkään asti ole kuvitellut, että yritys, joka ei arvosta työntekijöitään, arvostaisi asiakkaitaan yhtään sen enempää.
   Käytännössä kuitenkin aina, kun tilauksessa on virhe, siitä jotain vaivaa tulee asiakkaalle, eikä lisävaivan tuottaminen ehkä ole se paras hyvitys.
   Kuten sanoin, en todellakaan jaksa reklamoida useimmista virheistä. Väärät tuotteet yleensä voi jotenkin hyödyntää ja jos mieluisan yrityksen tilauksesta puuttuu jotain, niin maksoin sitten muista vähän enemmän. Jos vaivaudun reklamoimaan, niin enemmän vaikuttaa palautteen saajan asenne ja se että virhe korjataan minulle mahdollisimman helposti ja nopeasti, jos siihen on tarvetta, kuin se mahdollinen hyvitys. Jos minulle tulee tilanteessa olo, että asiakkuuttani virheestä huolimatta arvostetaan, niin olen tyytyväinen. Jos taas koen olevani virheen tekijälle vaivaksi, kun kehtaan siitä huomauttaa, niin jatkossa asioin muualla.
   Olen melko varma, ettei yleinen kanta ole samanlainen kuin minulla, koska välttelen aika monia yrityksiä, mutta eipä siitä ole kuin itselleni mitään harmia 🤷🏼‍♀️

   Lainaa

  65. Ratkiriemukas minkki 28.5.2022 10:36
   Tulos: -6 (16 ääntä)
   Moderni mustikka: Hesen ranut on kuraa. Itse otan Hesessä aterian, sillä käytän ranuja lähinnä lusikkana dipille. Jos Hesen majot ei olisi niin hyviä, niin kävisin Mäkkärissä. Se v*tutuksen määrä, kun kaivat sitä paperipussia himassa vain havaitaksesi, että sulla ei ole mukana sitä ainoaa asiaa, mikä tekee niistä [...]
   Kiitos kun kerroit vaikkei kukaan kysynytkään.

   Lainaa

  66. Neiti Knatterton 28.5.2022 16:19
   Tulos: -7 (15 ääntä)
   traumcity: Jaa a, mitenköhän päädyit tähän johtopäätökseen? Mies mainitaan tässä pitkässä postauksessa tasan kerran, ja sekin kommentti oli kohtalaisen lievä tekstin yleisilmeeseen peilaten. Mutta että ilmiselvästi kyseessä on miehen viha puolisonsa "ystävää" kohtaan? Joo ei.
   Sä oot aika myrkky äijä. 
   Vai että "miehet on kivempia toisilleen" vai miten se oli?  ...sä et ainakaan oo kiva kenellekään. 😝  
      

   Lainaa

  67. Tulos: +11 (21 ääntä)
   Hesburgerilla on joku ongelma näiden dippien hyvittämisessä. Itseltä unohtui kerran dippi annoksesta* ja laitoin kotona sitten asiasta ihan peruskohteliaasti sähköpostia. Sieltä ohjattiin menemään Heseen livenä valittamaan ja kun näin tein, sain korvaukseksi yhden pussillisen sitä majoneesia. Tottahan toki se oli korvaus siitä puuttuvasta tuotteesta, mutta mitä sillä majoneesilla tekee, kun ruuat meni jo pari päivää sitten... *Otin mukaan, joten en voinut sanoa.

   Lainaa

  68. Päätön ylioppilas 29.5.2022 16:25
   Tulos: -11 (11 ääntä)
   Voi elämän kävyt ja keväät sentään.. Ei liity mitenkään aiheeseen, mut sitä ootellessa että Venäjä hyökkää kun tulee eka ukkonen.. :D

   Lainaa

  69. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Itse en ole jaksanut puuttuvista majoneeseista valittaa, mutta Mäkkäriin olen kyllä valittanut kun drive in-ostosten jälkeen on vasta kotona huomattu että pussissa on ihan väärä tuote jota saaja ei voi syödä. Eikä noistakaan ole saatu (tai odotettu) korvauksena kuin vastaava oikein tehty ateria, vaikka siinä hetkessä tuo onkin vähän isompi ongelma kuin puuttuva soosi kun yksi perheenjäsen ei voi syödä kuin kourallisen ranuja mokan vuoksi. Ammattivalittajiakin riittää kyllä ja paljon riippuu siitä miten asiansa esittää. Itse aikoinaan aspahommissa saatoin antaa ihan kivastikin kompensaatiota jos asiakas oli asiallinen, usein vaikka kyse olisi ollut asiakkaan omasta mokasta. Jos asia esitettiin heti alkuunsa karjumalla ja kiroilemalla, korvasin tasan se mikä oli pakko. Erään kerran asiakkaan netti oli poikki alle tunnin ja tämä soitti karjuen miten nyt meni varmaan miljoonakaupat sivu suun jos joku yritti tavoittaa ja kuinka haastaa firman oikeuteen ja vaatii korvausta toimimattomasta ajasta jne. Laskin sitten tuntihinnan sille parin kympin ADSL-yhteydelle ja kerroin että hyvitys toimimattomasta ajasta tulee seuraavaan laskuun, pyöristin vieläpä ylöspäin kokonaiseen viiteen senttiin.

   Lainaa

  70. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Pulmaton kotieläin: Tämä kyseinen nainen kuulemma tapailee kahta eri miestä yhtä aikaa, ja samalla harrastaa muitakin irtosuhteita. Ehkä olen vähän vanhanaikainen, kun mun mielestä ihmisten pitäisi tapailla vain yhtä kerrallaan. Olen aina kokenut inhottavana sellaisen ajatusmallin, että treffailtuaan jotakuta jonkin [...]
     No kai sitä nyt saa herrantähden tapailla, ketä haluaa? Toki jos on sovittu, että ollaan yksiavioisia, niin sopimuksessa pitäisi pysyä, mutta miten on inhottavaa että kaikille halukkaille riittää? Olen kyllä tietoinen siitä, että maailmassa harrastetaan kaikenlaista seksiä jota en halua edes ajatella, mutta kunhan kaikki ovat aikuisia ja suostuvaisia, niin en koe minkään maailman tarvetta, no, ajatella asiaa -kun olen itsekin onnellisempi kun en ajattele. Kaikenlaista seksiä harrastetaan mistä en mitään tiedä enkä haluakaan, lähisukulaisten avioliitoista alkaen. Äklöä, kyllä, minun asiani, ei.
     Enemmän ihmettelen sitä, että joku kutsuisi itse itsensä yökylään -ei niin voi tehdä, vaikka olisi tehnyt nunnalupauksen?

   Lainaa

  71. Tulos: -5 (11 ääntä)
   Neiti Knatterton: Sä oot aika myrkky äijä. Vai että "miehet on kivempia toisilleen" vai miten se oli?  ...sä et ainakaan oo kiva kenellekään. 😝     
   Slutsheimauksesta tässä puhuttiin, ja en jotenkin osaa kuvitella vastaavaa päivitystä mieheltä miespuolisesta kaveristaan. Ja en edes naispuolisesta kaveristaan, toki kellarissa datailevat incelit sellaisia varmasti tekevät mutta ei niillä mitään naispuolisia kavereita olekaan. Eli kyllä mä allekirjoitan pointtini, hyvä pointti oli, no kiitos. 
   Nainen on naiselle susi olen kuullut monelta naiselta. 
   Ei meidän fiksujen ja filmaattisten tarvitsekaan olla erityisen kivoja kenellekään, maailma rullaa silti.

   Lainaa

  72. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Karoliina: Arvostan Katjan saamaa lahjakorttia. Jos ihminen tarkoituksella jättää sanomatta asiasta silloin, kun se olisi helposti korvattavissa, ja sen sijaan valittaa jälkikäteen ja vaatii korvausta, niin tämä on juuri sitä mitä sille kuuluu.
   Ihan tarkoituksella jättää sanomatta? En ehkä itse olisi viitsinyt pelkästä puuttuvasta (edes erikseen maksetusta) majoneesista antaa palautetta, mutta palautteen antaminen on yleensä järkevää. Puuttuva tuote on helppo lisätä, jos syödään ravintolassa, mutta jos tuotteet on napattu mukaan tai tilattu kuljetuksella, korvaaminen on jo aika paljon vaikeampaa. Kyllä asiakkaan pitää voida luottaa siihen, että ostettu tuote on pakattu mukaan. Voisihan tilauksen tietysti tarkistaa, mutta kuinka moni alkaa availla ravintolassa pakattuja ja juuri suljettuja paperipusseja, laskea hampurilaisia, majoneeseja, limuja ja mukaan pakattujen haarukoiden ja veitsien määriä etenkään, jos on kiire junaan. Meille on kerran käynyt niin, että perheelle ostettiin junaan hampurilaisateriat. Ei tarkistettu. Kun sitten junan lähdettyä alettiin availla pakkauksia, huomattiin, että yksi hampurilainen puuttui ja yhden kolan paikalla oli sprite. Eikä salaattia varten oltu pakattu haarukkaa. Saatiin hyvitys suoraan pankkitilille.

   Lainaa

  73. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Kimakka paprika: Ammattivalittaja olisi tehnyt asiasta instastoorin tai twitterpäivityksen, tägännyt Hesburgerin julkaisuun ja vaatinut tuntuvaa hyvitystä saatesanoilla: "Hesburger, miten meni noin niinkun omasta mielestä?". Sitten voi jäädä odottamaan eteen levittyvää punaista mattoa ja kymmeniä ilmaisia aterioita, [...]
   Itse asiassa yllättävän monet yritykset arvostavat asiallista palautetta. Minä olen saanut aika hyviäkin hyvityksiä, vaikka en ole edes pyytänyt hyvitystä. Asiakaspalaute on monessa tapauksessa ainoa tapa saada tietoa yrityksen toiminnan epäkohdista, joten järkevästi toimivassa yrityksessä arvostetaan palautetta. Toki se palaute pitää antaa oikeasti asiallisesti. Julkisuutta tai julkisuudella uhkaamista ei tarvita, eikä myöskään kiroilua tai huutamista. Eikä perusteetonta syyttelyä. Virheitä sattuu, mutta virheistä kannattaa myös ottaa opiksi. Kannattaa muistaa, että yritykselle lahjakortti tai tuotehyvitys on oikeasti aika halpa tapa paikata virheet. Suoranaiset vialliset tuotteet ovat eri asia, mutta jonkin tutkimuksen mukaan vain noin 5% tyytymättömistä asiakkaista antaa palautetta suoraan yritykselle. Loput valittavat kavereille ja sukulaisille. Siksi tyytymättömältä asiakkaalta palautetta saavan yrityksen kannattaa usein antaa hyvä hyvitys yhteyttä ottaneelle asiakkaalle. Taloudellinen menetys on pieni, mutta tyytymättömästä tyytyväiseksi muutettu asiakas kertoo tutuilleen, että yritys otti palautteen vakavasti ja sillä paikaan aika paljon piiloon jääneiden virheiden tuottamaa mainehaittaa. Vuosien varrella olen saanut hyvityksenä mm. yli 100€ lahjakortin, tuotekorin, jonka arvo (asiakkaalle) oli 50€, parin kodinkoneen korjauksen paljon takuuajan päättymisen jälkeen ja luultavasti myös yhden päivähoitopaikan lapselle. Kyllä, olen aika varma, että asiallinen puhelu päiväkodin johtajalle johti siihen, että meidän lapsellemme järjestyi lopulta paikka lähipäiväkotiin. Siihen viittaa puhelun lopussa kuultu "Näin nämä asiat kuuluu hoitaa". Viittaa siihen, että edellinen soittaja oli ollut samalla asialla, mutta hän ei ollut hoitanut asiaansa maltillisesti ja rauhallisesti.

   Lainaa

  74. Madoton rätti 30.5.2022 22:31
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Yllättävän monelle on ok että maksettu tuote puuttuu, vaikka pieni tuote onkin. Mä kiinnitin huomiota siihen että todella usein hesellä unohdetaan se dippi. Me haetaan aika usein heseä kun se on yksi ainoista paikoista joista saadaan lapselle kelpaavaa ja erityisruokavalioon sopivaa ruokaa. Ärsyynnyin siihen dipin puuttumiseen niin, että oon nyt 1,5v kirjannut ylös. 22 kertaa on puuttunut maksettu majoneesi tilauksesta sinä aikana. Valitettavasti mulla ei ole ylhäällä montako kertaa ollaan haettu, niin prosenttia en saa laskettua. Rahallisesti se on kuitenkin jo melkein 20€. En jaksa silti valittaa yksittäisestä puuttumisesta ja luulen ettei siellä uskottais jos kertoisin tän 22 puuttuneen.

   Lainaa

  75. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Madoton rätti: Yllättävän monelle on ok että maksettu tuote puuttuu, vaikka pieni tuote onkin. Mä kiinnitin huomiota siihen että todella usein hesellä unohdetaan se dippi. Me haetaan aika usein heseä kun se on yksi ainoista paikoista joista saadaan lapselle kelpaavaa ja erityisruokavalioon sopivaa ruokaa. [...]
   Mulla ei ole hesen dippi puuttunut tilauksesta varmaan kertaakaan, mutta kyllä oikeasti harmittaisi jos puuttuisi, koska mun mielestä dippi kuuluu niin oleellisesti hamppariateriaan. Mäkkäri sen sijaan unohtaa laittaa dipin mukaan melkein aina, ja aluksi en asiasta jaksanut valittaa mutta kun sitä alkoi tapahtua useamman kerran niin olen alkanut laittaa palautetta, tosin, eivät ole kertaakaan edes vaivautuneet mulle vastaamaan. Hese puolestaan on mokaillut tilauksia muuten vaan, ja vastaukset palautteeseen on oikeasti ollut luokkaa "pahoittelut mutta se on vähän voi voi, koita pärjäillä".
   Äänestän siis jaloillani ja tuen ravintolayrittäjiä joita oikeasti kiinnostaa asiakkaat.

   Lainaa

  76. Nuutunut kivi 1.6.2022 16:01
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Njäh: Hesburgerilla on joku ongelma näiden dippien hyvittämisessä. Itseltä unohtui kerran dippi annoksesta* ja laitoin kotona sitten asiasta ihan peruskohteliaasti sähköpostia. Sieltä ohjattiin menemään Heseen livenä valittamaan ja kun näin tein, sain korvaukseksi yhden pussillisen sitä majoneesia. [...]
   Sitä majoneesia ei voi syödä minkään muun kanssa?

   Lainaa

  77. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Punainen vesinokkaeläin: Tässä on ilmiselvästi kyseessä miehen viha puolisonsa ystävää kohtaan: hän pakottaa vaimon katkaisemaan välit vanhaan menokaveriinsa.Moni nainen tekee miehelleen samaa, jos on kontrolloivaa tyyppiä. 😐  
   Vai vielä ilmiselvästi. Varmaan on joo mahdollista että jostain tuollaisesta on kyse, mutta ei mikään tekstissä varsinaisesti siihen viittaa. Onko se oikeasti niin vaikea hyväksyä, että osalla naisistakin on tuollainen vanhoillinen ajatusmaailma ilman että yrittäisivät myötäillä jotain miestä?

   Lainaa

  78. Keskivaikea järvisieni 2.6.2022 17:10
   Tulos: -2 (8 ääntä)
   Sähkötön raparperi: Vuosi 2022, ja edelleen naisia syyllistetään seksistä. Jostain syystä samaa tekevistä sadoista, tuhansista miehistä ei tehdä oksennuspäivityksiä facebookiin kumminkaan, mutta onhan se nyt niim hirveää, että sinkkunaiselle löytyy vientiä…
   Nainenhan tuon päivityksen teki. Jos naiset syyllistävät itseään niin minkäs teet. Itse en kyllä haluaisi panomiestä tai naista mun vierashuoneeseen nussimaan, enkä kyllä koe että tässä mitenkään juuri naisten seksiä vastaan ollaan. Kyseinen ystävä nyt vain sattui olemaan nainen. Kaikki ei ole aina epätasa-arvoa vaikka moni asia onkin. 🤷‍♂️

   Lainaa

  79. Tiedoton kissa 2.6.2022 17:11
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Sopiva hylje: Missä vaiheessa asia on helpommin korvattavissa jos tilaat ruokaa kotiin?
   Kuka voi rehellisesti sanoa tonkivansa koko hesepussin läpi ennenkuin pääsee kotiin?

   Lainaa

  80. Ainut peruna 4.6.2022 15:23
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Itse olisin aidosti kaivannut neuvoja miten sanoa ei kaverille joka aina kutsuu itse itsensä kylään, mökille ja mukaan joka paikkaan.

   Lainaa

  81. Ulompi jyrsijä 28.6.2022 16:38
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Anniina pää kiinni. Ei kaikki jaksa kuunnella jakorasioiden juttuja vaikka olis kuinka ystävä

   Lainaa

  82. Tulos: -7 (7 ääntä)
   Onhan tuo nyt sikäli ymmärrettävää että joku sukupuolitautien riivaama lumppu jakamassa pilluaan jo viidennelle kaverille tällä viikolla, ei välttämättä ole se mitä omasta kodistaan haluaisi löytyvän. Jokainen toki tekee kuten parhaaksi näkee, mutta en itsekkään tuollaista otusta kotiini ottaisi. Ei pelkästään vaan sen takia, että tuollainen on helvetin oksettavaa ja jollain oudolla tavalla ihmisarvoa alentavaa, mutta olisipa se mukavaa kun sohva alkaa haista joltain järkyttävän epämääräiseltä vaan koska siinä istuu välillä joku, jolla on joku mielisairas hinku naida random miekkosia, eikä käy siellä suihkussakaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hesburger, hyvitys, kaveri, kutsumaton vieras, lahjakortti, lentää, majoneesi, matkailu, matkustaa, porttikielto, reklamaatio, ulkomaat, valittaa, ystävä, yökylä