Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 103

Voisiko ylläpitäjä selittää, miksi koirani ei kuulu tähän ryhmään.
Mielensäpahoittajat, osa 103

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Voittoisa mäyrä 19.5.2022 0:11
   Tulos: +952 (960 ääntä)
   Ne ukranailaisetkin taitaa olla kurkkuaan myöten täynnä tuota sotaa, Marjo.

   Lainaa

  2. Takuuvarma sirkka 19.5.2022 0:13
   Tulos: +452 (520 ääntä)
   Toki Jenni olisi voinut googlettaa, mutta Katjallakin olisi mennyt vähemmän aikaa kirjoittaa "Helsingissä"

   Lainaa

  3. Saatanan vajaaälyinen lehmä 19.5.2022 0:29
   Tulos: +109 (131 ääntä)
   😂

   Lainaa

  4. Apea mandariini 19.5.2022 0:31
   Tulos: +594 (650 ääntä)
   Olen kurkkuani myöten täynnä tuollaisia Marjoja, jotka "kyllästyvät" siihen että jokin tärkeä asia ei poistukaan tapetilta sillä että heitetään kerran 5 euroa johonkin ja sitten saa luvan olla pysyvästi poissa silmistä. Kehtaavatkin yhä vain jatkaa ukrainalaisten auttamista, kyllähän nyt sodan keskellä eläville pitäisi yhden keräyksen riittää! Samaa sarjaa ovat nämä "homorummutuksesta" itkevät; onhan se nyt törkeää etteivät vähemmistötkään jättäneet tasa-arvon vaatimista vain yhteen kertaan, vaan jatkavat olemassaolostaan ilmoittamista niin kauan että paremmassa asemassa olevat Marjo-Karenit kerkeävät kyrpiintyä. Pää on niin syvällä omassa hanurissa että hyvä kun hartiat enää näkyy. Sori että sanon suoraan mitä ajattelen!

   Lainaa

  5. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 19.5.2022 0:38
   Tulos: -83 (129 ääntä)
   Ilmoitus on ostetaan yksi lippu tapahtumaan x. Minä en tiedä edes missä kyseinen tapahtuma on joten kaikilla muilla jotka tietää tämän on oletusarvo että minulla ei ole lippua tapahtumaan. Minun oletus on että saattaa olla lippu tapahtumaan jos se on jossain tietyssä kaupungissa joka ei ole tämän niminen ja liittyy aivan eri asioihin. Joten kannattaa kysyä joltain ihmiseltä. Sitä varten muut ihmiset on kehitetty että voivat vastata juuri minulle näihin tärkeisiin kysymyksiin.

   Lainaa

  6. Appelsiini 19.5.2022 0:42
   Tulos: +84 (124 ääntä)
   Apea mandariini: Olen kurkkuani myöten täynnä tuollaisia Marjoja, jotka "kyllästyvät" siihen että jokin tärkeä asia ei poistukaan tapetilta sillä että heitetään kerran 5 euroa johonkin ja sitten saa luvan olla pysyvästi poissa silmistä. Kehtaavatkin yhä vain jatkaa ukrainalaisten auttamista, kyllähän nyt sodan [...]
   Olet minun idolini, mandariini ☺️

   Lainaa

  7. Valittu mestari 19.5.2022 0:45
   Tulos: +304 (310 ääntä)
   Marjo on hyvä ja menee kertomaan samalla raivolla Putinille kyllästyneensä tämän sotaan.

   Lainaa

  8. Tulos: +69 (87 ääntä)
   Apea mandariini: Olen kurkkuani myöten täynnä tuollaisia Marjoja, jotka "kyllästyvät" siihen että jokin tärkeä asia ei poistukaan tapetilta sillä että heitetään kerran 5 euroa johonkin ja sitten saa luvan olla pysyvästi poissa silmistä. Kehtaavatkin yhä vain jatkaa ukrainalaisten auttamista, kyllähän nyt sodan [...]
   Kyllä suoraan saa sanoa jos sanoo aiheesta. Ja nyt kyllä sanoit.

   Lainaa

  9. Tulos: +77 (103 ääntä)
   Koronauutisoinnistakin ihmiset valittivat koko ajan, mutta sen vielä ymmärsi kun samat uutiset tuli virallisten kanavien lisäksi myös työpaikan pomoilta, tapahtumien järjestäjiltä, harrastuskerhoilta ja kaikilta keskustelupalstoilta. Siihen rumbaan verrattuna sotauutiset ja keräykset on sangen hillittyjä, joten Marjo on poikkeuksellisen lellitty ja tekopyhä jos pelkkä tämän tason näkyvyys saa perumaan kuukausilahjoittamisen.

   Lainaa

  10. Päivettynyt orava 19.5.2022 1:36
   Tulos: +163 (201 ääntä)
   Marjo on saatanan vajaaälyinen lehmä. Eikä passaa hänen tästä loukkaantua kun on vaan minun tapani sanoa asiat suoraan.

   Lainaa

  11. Valkaisematon vaatekappale 19.5.2022 5:57
   Tulos: +232 (236 ääntä)
   Tiedän yhden manipuloijan, joka sanoo, että "musta ei monet tykkää kun sanon asiat tällee suorasti" kun koitat hänelle kertoa hänen käytöksensä häiritsevän. Vaikka ei se pelkkä suoraan sanominen ole mikään ongelma.

   Lainaa

  12. Pulmaton kotieläin 19.5.2022 6:42
   Tulos: +164 (174 ääntä)
   Päivettynyt orava: Marjo on saatanan vajaaälyinen lehmä. Eikä passaa hänen tästä loukkaantua kun on vaan minun tapani sanoa asiat suoraan.
   Lehmät on kunnioitettavia kotieläimiä, toisin kuin Marjo, joten älä kutsu Marjoa lehmäksi.

   Lainaa

  13. Tulos: +12 (42 ääntä)
   Takuuvarma sirkka: Toki Jenni olisi voinut googlettaa, mutta Katjallakin olisi mennyt vähemmän aikaa kirjoittaa "Helsingissä"
   Olettaen, että Katja tiesi missä tapahtuma on. Luultavasti hän ei sitä tiennyt, joten KVG on ihan toimiva vastaus.

   Lainaa

  14. Näsäviisas kuguaari 19.5.2022 7:58
   Tulos: +3 (15 ääntä)
   Onko Jenni se legendaarinen kielioppipoliisi? Kiihtymisnopeus ainakin samaa tasoa!

   Lainaa

  15. Tulos: +156 (158 ääntä)
   Valkaisematon vaatekappale: Tiedän yhden manipuloijan, joka sanoo, että "musta ei monet tykkää kun sanon asiat tällee suorasti" kun koitat hänelle kertoa hänen käytöksensä häiritsevän. Vaikka ei se pelkkä suoraan sanominen ole mikään ongelma.
   Juu, aina on vika vastapuolessa kun nämä vain "rehellisesti sanovat mielipiteensä". Sitten ne "mielipiteet" on käytännössä vain toisten loukkaamista rehellisyyden varjolla kun voisi ihan hyvin olla sanomatta mitään jos ei ole edes kysytty tai edes vähän miettiä miten sen "mielipiteen" tuo julki niin ettei se ole pelkkää vittuilua.

   Lainaa

  16. Tulos: +58 (68 ääntä)
   Jenni on onnistunut kääntämään taas pelilaudan nurin; foliohattuisten salaliittoteorioitsijoiden usein käyttämä "Do your own research" (joka tarkoittaa että en ymmärrä mistään mitään enkä osaa selittää miksi kiven kovaan väitän jostakin suoraan kopioimaani puutaheinää todeksi netissä) kääntyykin Jennillä muotoon "I won't do my own research". Jännä miten monessa feissarimokassakin saman kysymyksen kun olisi nakuttanut googleen/wikiin mitä joku tampio nakuttaa faceen niin olisi saanut oikean vastauksen heti eikä kilotolkulla kettuilua lopun päivän varrelle ripoteltuna XD

   Lainaa

  17. Lainsuojaton lohikäärme 19.5.2022 8:23
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Näsäviisas kuguaari: Onko Jenni se legendaarinen kielioppipoliisi? Kiihtymisnopeus ainakin samaa tasoa!
   Mietin tässä samaa asiaa, että onko tämä Jenni juuri se ihminen.

   Lainaa

  18. Tulos: -18 (64 ääntä)
   Jos hyysätään ukranaisia, pitäisi tasa-arvon vuoksi hyysätä myös ukramiehiä!

   Lainaa

  19. Valtaisa kettu 19.5.2022 8:42
   Tulos: +162 (164 ääntä)
   Olen ihmetellyt sitä, miksi ihmiset käyttävät suorapuheisuutta tai rehellisyyttä töykeyden perusteena. Kyllä pystyy hyvin puhumaan suoraan ja olemaan rehellinen ja samalla ottamaan toiset huomioon. Mutta harjoittelua se toki vaatii, jos ei ole sosiaalisesti lahjakas. Ja peiliin katsomista. Ja puhun nyt omasta kokemuksesta. Tämän oppiminen vei minulta vuosia.

   Lainaa

  20. Rottanpää 19.5.2022 8:57
   Tulos: +65 (75 ääntä)
   Yleistäen mua kyllä ärsyttää somessa ns. turhien kyselijät. (Ei nyt siis tässä tapauksessa, koska vastaaminen ei tosiaan vaadi kuin sen paikan nimen). Tarkoitan siis sellaisia, jotka kysyvät jotain sellaista, johon saisivat heti vastauksen googlesta ja johon vastaaminen vaatii vastaajalta ylimääräistä vaivaa. Nää ärsytti mua siksi, että jos kysyjää oikeasti kiinnostaisi asia kovasti, hän kyllä todennäköisesti googlettaisi sen heti. Siis se, ettei jaksa googlettaa, mutta silti kysyy somessa ja odottaa muiden tekevän sen työn puolestaan jonkin sellaisen takia, joka ei todellisuudessa edes kiinnosta kovin paljoa ärsyttää.

   Lainaa

  21. Lehtevä pohatta 19.5.2022 9:01
   Tulos: +2 (14 ääntä)
   Voittoisa mäyrä: Ne ukranailaisetkin taitaa olla kurkkuaan myöten täynnä tuota sotaa, Marjo.
   ukranaiset

   Lainaa

  22. Itseasiassa 19.5.2022 9:15
   Tulos: +136 (138 ääntä)
   Anu: Juu, aina on vika vastapuolessa kun nämä vain "rehellisesti sanovat mielipiteensä". Sitten ne "mielipiteet" on käytännössä vain toisten loukkaamista rehellisyyden varjolla kun voisi ihan hyvin olla sanomatta mitään jos ei ole edes kysytty tai edes vähän miettiä miten sen "mielipiteen" tuo julki niin ettei se ole pelkkää vittuilua.
   Ja näillä "rehellisesti sanovilla" menee tasan kuppi nurin heti kun joku sanoo heille samalla mitalla. Joten tuo perustelu on vain etuoikeutus omalle typeryydelle.

   Lainaa

  23. Itseasiassa 19.5.2022 9:18
   Tulos: +39 (39 ääntä)
   Toivottavasti Laura löysi lipun tapahtumaan, varsinkin kun Jenni noin auliisti auttoi postauksen näkyvyyttä.

   Lainaa

  24. Kimmoisa Wexler 19.5.2022 9:22
   Tulos: -11 (23 ääntä)
   Voittoisa mäyrä: Ne ukranailaisetkin taitaa olla kurkkuaan myöten täynnä tuota sotaa, Marjo.
   Marjo kirjoitti ukranaisista, keitä mahtavatkaan olla...

   Lainaa

  25. Tahaton liitu 19.5.2022 9:42
   Tulos: +5 (23 ääntä)
   Marjon kaverilistalla on varmasti ainakin Janus, Johan ja S. Tilanto...

   Lainaa

  26. Tyvekäs luovuttaja 19.5.2022 11:13
   Tulos: -32 (40 ääntä)
   Valtaisa kettu: Olen ihmetellyt sitä, miksi ihmiset käyttävät suorapuheisuutta tai rehellisyyttä töykeyden perusteena. Kyllä pystyy hyvin puhumaan suoraan ja olemaan rehellinen ja samalla ottamaan toiset huomioon. Mutta harjoittelua se toki vaatii, jos ei ole sosiaalisesti lahjakas. Ja peiliin katsomista. Ja puhun nyt omasta kokemuksesta. Tämän oppiminen vei minulta vuosia.
   No siis itsehän sen sanoit.
   Harvat ovat tahallaan töykeitä ja osalla se vain on luonnossa.
   Kyllä itsenikin moni asia nykymenossa saa veren kiehumaan, mutta tästä huolimatta sanomisia ei ole koskaan poistettu eri medioiden kommenteissa, tai keskustelupalstoilla, sillä jopa vihaisista asioista on mahdollista puhua tyynesti. 
   Kuitenkin viha on yksi aidoimmista tunteista, joka ihmisellä on, joten siinä mielessä ymmärrän näitä "suoraanpuhujia".

   Lainaa

  27. Tulos: +48 (58 ääntä)
   Rottanpää: Yleistäen mua kyllä ärsyttää somessa ns. turhien kyselijät. (Ei nyt siis tässä tapauksessa, koska vastaaminen ei tosiaan vaadi kuin sen paikan nimen). Tarkoitan siis sellaisia, jotka kysyvät jotain sellaista, johon saisivat heti vastauksen googlesta ja johon vastaaminen vaatii vastaajalta [...]
   Kyllähän tuo on aika lailla turhan kysymistä, koska Laura on ostamassa kyseiseen tapahtumaan lippua ja uskon, että jos Jennillä olisi lippu myytävänä, hän tietäisi missä tapahtuma järjestetään.

   Lainaa

  28. Tulos: +52 (54 ääntä)
   Itseasiassa: Ja näillä "rehellisesti sanovilla" menee tasan kuppi nurin heti kun joku sanoo heille samalla mitalla. Joten tuo perustelu on vain etuoikeutus omalle typeryydelle.
   Mielensä pahoittavat myös jos kukaan ei naura heidän vitseilleen (jotka on myös muita ihmisiä halveeraavia solvauksia).

   Lainaa

  29. Tulos: +56 (60 ääntä)
   Että Marjo peruu kuukausilahjoituksensa. Enpä usko että on lahjoitusta mitä perua.

   Lainaa

  30. It's a deal 19.5.2022 12:08
   Tulos: +55 (61 ääntä)
   Se on kullanarvoinen taito, jos osaa välittömästi lopettaa lukemisen nähdessään avauksen "Voi kulta pieni..."

   Lainaa

  31. Mauton orava 19.5.2022 13:04
   Tulos: +74 (76 ääntä)
   Tylsimys: Että Marjo peruu kuukausilahjoituksensa. Enpä usko että on lahjoitusta mitä perua.
   Jep, en usko kans, koska ketä Marjon mielestä olisi oikein "hyysätä" jos ei sodan keskellä eläviä lapsia 🤔 Miksi hän siis lahjoittaisi UNICEFille ylipäätään?

   Lainaa

  32. Pehmeä jänis 19.5.2022 16:12
   Tulos: -58 (68 ääntä)
   Apea mandariini: Olen kurkkuani myöten täynnä tuollaisia Marjoja, jotka "kyllästyvät" siihen että jokin tärkeä asia ei poistukaan tapetilta sillä että heitetään kerran 5 euroa johonkin ja sitten saa luvan olla pysyvästi poissa silmistä. Kehtaavatkin yhä vain jatkaa ukrainalaisten auttamista, kyllähän nyt sodan [...]
   Niin no, ainoo tapa jolla ukranalaiset saa sen rahan jonka heille tunget on se että ite menet ja viet ja annat. Kaikki muu on huijausta.

   Lainaa

  33. Laadukas timantti 19.5.2022 17:50
   Tulos: +55 (55 ääntä)
   Luontokuvaryhmien suola, nuo perkeleen Terttu-Irmelit jotka on tunkemassa kokoajan omien koirien ja kukkaruukkujen kuvia. "Nokun kyllä kukka on osa luontoa ja koira sudesta polveutunut" :) :)

   Lainaa

  34. Häjy lihapiirakka 19.5.2022 18:13
   Tulos: +47 (49 ääntä)
   Apea mandariini: Olen kurkkuani myöten täynnä tuollaisia Marjoja, jotka "kyllästyvät" siihen että jokin tärkeä asia ei poistukaan tapetilta sillä että heitetään kerran 5 euroa johonkin ja sitten saa luvan olla pysyvästi poissa silmistä. Kehtaavatkin yhä vain jatkaa ukrainalaisten auttamista, kyllähän nyt sodan [...]
   Aivan. Ja siitä ilmastostakin aina vaan vouhotetaan vaikka meidän pihalla oli aamulla  tosi kylmä!! Kyllästyttää!

   Lainaa

  35. Tulos: -16 (20 ääntä)
   PK: Jos hyysätään ukranaisia, pitäisi tasa-arvon vuoksi hyysätä myös ukramiehiä!
   Lukihäriö mahdollisesti eli luulee että tuetaan Uranaisten lapsia. Uranaisilla kyllä pitäisi olla varaa hoitaa omat lapsukaisensa. Tai sitten vaan vaihteeksi ilkeä ja tyhmä tyyppi kyseessä.

   Lainaa

  36. Parantumaton ihminen 19.5.2022 20:05
   Tulos: +37 (43 ääntä)
   Marjo, ihan turhaan uhoat lahjoituksen perumisella. Me kaikki tiedämme, että mitään lahjoitusta ei ole...

   Lainaa

  37. Vararenkaaton sarvikuono 19.5.2022 22:24
   Tulos: +31 (35 ääntä)
   Rottanpää: Yleistäen mua kyllä ärsyttää somessa ns. turhien kyselijät. (Ei nyt siis tässä tapauksessa, koska vastaaminen ei tosiaan vaadi kuin sen paikan nimen). Tarkoitan siis sellaisia, jotka kysyvät jotain sellaista, johon saisivat heti vastauksen googlesta ja johon vastaaminen vaatii vastaajalta [...]
   Itsekin yleensä mieluummin googletan kuin kysyn, mutta ei minua silti ärsytä tyhmien kysyjät. Jos minua ei huvita etsiä vastausta jonkun puolesta, niin ohitan kysymyksen ilman, että annan sen suuremmin järkyttää mielenrauhaani. Jos taas satun tietämään vastauksen ja olen sillä tuulella, saatan sen vastauksen kirjoittaa. Joskus saattaa jopa olla, että joku ilahtuu siitä, kun saa valistaa tietämyksellään toisia. Mihinkään ei ole pakko vastata, jos ei halua nähdä ylimääräistä vaivaa. Paljon helpommalla pääsee, kun ei ärsyynny turhista asioista.

   Lainaa

  38. Tulos: +48 (50 ääntä)
   Itseasiassa: Ja näillä "rehellisesti sanovilla" menee tasan kuppi nurin heti kun joku sanoo heille samalla mitalla. Joten tuo perustelu on vain etuoikeutus omalle typeryydelle.
   Muullakin on tää kokemus, että ihmiset, jotka rehvastelevat tykkäävänsä rehellisestä ja suorasta puheesta ovat yleensä ilkeitä, katkeria ja loukkaavia ja loukkaantuvat ja ihan naurettavan herkkänahkaisia jos heille tai heistä sanotaan samaan tyyliin.

   Lainaa

  39. Tulos: +51 (53 ääntä)
   Tyvekäs luovuttaja: No siis itsehän sen sanoit.Harvat ovat tahallaan töykeitä ja osalla se vain on luonnossa. Kyllä itsenikin moni asia nykymenossa saa veren kiehumaan, mutta tästä huolimatta sanomisia ei ole koskaan poistettu eri medioiden kommenteissa, tai keskustelupalstoilla, sillä jopa vihaisista asioista on [...]
   Pissahätä on aito ja inhimillinen tuntemus, mutta silti edellytän ihmisiltä, etteivät pissi matolleni. Samoin on tässä.

   Lainaa

  40. Jäätynyt sakaali 20.5.2022 9:26
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Päivettynyt orava: Marjo on saatanan vajaaälyinen lehmä. Eikä passaa hänen tästä loukkaantua kun on vaan minun tapani sanoa asiat suoraan.
   Suoraan sanominen ja täytenä mulkkuna olemimen on täysin eriasia, Marjo on jälkimmäinen. Älykkäällä ihmisellä on jonkin asteinen suodatin tai ainakin osaa muokata asian siten ettei kaikki loukkaannu.

   Lainaa

  41. Jäätynyt sakaali 20.5.2022 9:27
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   Tove: Muullakin on tää kokemus, että ihmiset, jotka rehvastelevat tykkäävänsä rehellisestä ja suorasta puheesta ovat yleensä ilkeitä, katkeria ja loukkaavia ja loukkaantuvat ja ihan naurettavan herkkänahkaisia jos heille tai heistä sanotaan samaan tyyliin.
   Yleensä nämä "suorasanaiset" mulkut ovat sitä pahinta valkoroskaa mitä Suomesta löytyy. Itse vetävät herneen nenään jos heitä arvostellaan.

   Lainaa

  42. Harmaa kivi 20.5.2022 13:32
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Parantumaton ihminen: Marjo, ihan turhaan uhoat lahjoituksen perumisella. Me kaikki tiedämme, että mitään lahjoitusta ei ole...
     Olisi hupaisaa, jos olisikin (mitä en usko enempää kuin kukaan muukaan). Mitä Marjo sitten luulisi, että Unicef rahoillaan tekee, ellei hanki sairaalatarvikkeita hädänalaisille lapsille ja muuta sellaista? Järjestää gaaloja, joihin kutsutaan lahjoittajia puhumaan omasta erinomaisuudestaan ja leipääntymisestään "ukrainaisiin"? 
     Mutjoo, esitän, että lähetetään Marjo kertomaan Putinille leipääntymisestään sotaan, henkilökohtaisesti.

   Lainaa

  43. Arkkienkeli 20.5.2022 13:35
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   No siinäpä kaksi lämminsydämistä ihmistä.

   Lainaa

  44. Nuutunut kivi 22.5.2022 23:28
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Tylsimys: Että Marjo peruu kuukausilahjoituksensa. Enpä usko että on lahjoitusta mitä perua.
   Peruu lahjoitusaikeen.

   Lainaa

  45. Valtaisa kettu 24.5.2022 12:42
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Tyvekäs luovuttaja: No siis itsehän sen sanoit.Harvat ovat tahallaan töykeitä ja osalla se vain on luonnossa. Kyllä itsenikin moni asia nykymenossa saa veren kiehumaan, mutta tästä huolimatta sanomisia ei ole koskaan poistettu eri medioiden kommenteissa, tai keskustelupalstoilla, sillä jopa vihaisista asioista on [...]
   Toki minäkin heitä ymmärrän. Kaikki eivät ole luontaisesti lahjakkaita sanoissaan tai tietoisia sanojensa vaikutuksista. Mutta ainakin omalla kohdallani koen vastuuta parantaa tässä koko ajan. Tärkeämpää on se, mitä haluan saada sanoillani aikaan kuin se, että saan sanottua, mitä haluan. Töykeys on harvoin saanut aikaan sitä lopputulosta, mihin pyrin.

   Lainaa

  46. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Tunteeton raadonsyöjä (pluri): Ilmoitus on ostetaan yksi lippu tapahtumaan x. Minä en tiedä edes missä kyseinen tapahtuma on joten kaikilla muilla jotka tietää tämän on oletusarvo että minulla ei ole lippua tapahtumaan. Minun oletus on että saattaa olla lippu tapahtumaan jos se on jossain tietyssä kaupungissa joka ei ole tämän [...]
   Siis mitä tässä yritetään sanoa? Yritätkö sanoa että samanniminen tapahtuma voi olla useassa paikkaa ja siksi täytyisi tietää tarkempi info? Kuten esim. Rock in the City, joka järjestetään monella paikkakunnalla? Mikset sitten kirjoittanut sitä niin? Tuosta saa lähinnä arvailla että onko haettu tuota tulkintaa vai jotain ihan muuta. Siinä tapauksessahan tuo olisi ihan loogista jos kyse olisi vaikka Rock in the Citystä mutta kun ei ole, sillä minä katsoin googlesta ja tuo kyseinen tapahtuma on vain yhdessä paikkaa, joten tuollainen "mitä jos olisi näin"-mutuilu on ihan turhaa selittelyä omalle pöllöilylleen. Muutenkin koko "missä tuo on"-kysely on ihan turhaa itse ryhmän toiminnan osalta ja saman infon tosiaan saa sillä Googlella.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ambulanssit, google, hakea, hyväntekeväisyys, keräys, lahjoitus, lastensairaala, liput, luonto, nauraa, reaktio, sota, ukraina, unicef