Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 563

Miten Nato taipuu? Naton vai Nadon?
Sekalaisia, osa 563

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kykenemätön peura 7.4.2022 0:32
   Tulos: +531 (549 ääntä)
   Jarin äiti on ihana. "Luin, en ymmärtänyt." -Greta

   Lainaa

  2. Lihava Tiikeri 7.4.2022 1:30
   Tulos: +199 (211 ääntä)
   Ja sitten on vielä ne "Mikä oli ensimmäinen puhelinnumerosi?". On muuten sen numeron uudella omistajalla kivaa, kun kaiken maailman puhelinmyyjät ja Windows tuet soittelee.

   Lainaa

  3. Tulos: +193 (233 ääntä)
   Tykkään ku Greta on ilmeisesti myös vahingossa tägänny kommentteihinsa jotain kaverilistalla olevia samannimisiä ihmisiä ku hänen ukkinsa ja opettajansa.

   Lainaa

  4. Kannatettava laama 7.4.2022 1:41
   Tulos: +61 (87 ääntä)
   Itse en ikinä suostu muuttamaan noita vastauksia. Aina kun tulee jokin "suosikki lemmikkisi nimi?" Se on aina sama vastaus. Vaikka tulisi parempi ja suositumpi lemmikki myöhemmin, se on aina se X joka on ollut kymmeniä vuosia. "Anteeksi uusi uljas lemmikkini, et tule ikinä olemaan suosikkini, koska muuten hukkaan salasanani kokonaan!"

   Lainaa

  5. Ruuviton flamingo 7.4.2022 3:49
   Tulos: -38 (94 ääntä)
   Eipä se oikean nimen käyttäminen ole muutenkaan kovin tietoturvallista. Minulla on juuri siitä syystä käytössä kysymykseen liittymätön salasana, joka on aina samanlainen, mutta tietyt merkit vaihtuvat esimerkiksi sivuston nimen ja käyttötarkoituksen mukaan. Päälle kaksivaiheinen kirjautuminen. Siitäpä vastailemaan että ensimmaisen lemmikin nimi on Bella, kun vastaus on luokkaa ”Some-Pars4k44li-asdFg”. Vaivalloinen, mutta parempi vaihtoehto kuin Bella, Pertti ja Katukuja 6.

   Lainaa

  6. Raastettu pupu 7.4.2022 3:58
   Tulos: -61 (87 ääntä)
   Pitääkö Tiinan nimi sitten lausua Riina?

   Lainaa

  7. Tulos: +118 (148 ääntä)
   Ruuviton flamingo: Eipä se oikean nimen käyttäminen ole muutenkaan kovin tietoturvallista. Minulla on juuri siitä syystä käytössä kysymykseen liittymätön salasana, joka on aina samanlainen, mutta tietyt merkit vaihtuvat esimerkiksi sivuston nimen ja käyttötarkoituksen mukaan. Päälle kaksivaiheinen kirjautuminen. [...]
   Et nyt taida ihan muistaa mitä varten noi kysymykset ylipäätään on.

   Lainaa

  8. Epäpyhä black metal -silli 7.4.2022 6:39
   Tulos: +45 (47 ääntä)
   Voe nadon silimä.

   Lainaa

  9. Lähtemätön haisunäätä 7.4.2022 6:59
   Tulos: +69 (87 ääntä)
   Ruuviton flamingo: Eipä se oikean nimen käyttäminen ole muutenkaan kovin tietoturvallista. Minulla on juuri siitä syystä käytössä kysymykseen liittymätön salasana, joka on aina samanlainen, mutta tietyt merkit vaihtuvat esimerkiksi sivuston nimen ja käyttötarkoituksen mukaan. Päälle kaksivaiheinen kirjautuminen. [...]
   Ei hyvää päivää! Koska oikean nimen käyttäminen ei ole tietoturvallista, sinulla on käytössä turvakysymykseen liittymätön salasana? Ei se kysymys ole mikään salasanaan liittyvä asia muutenkaan. Paitsi että jos tietää vastauksen siihen kysymykseen, niin sillä ei ole sen jälkeen mitään väliä kuinka monimutkainen ja ovela salasana sinulla on.

   Lainaa

  10. Kommentoin 7.4.2022 7:09
   Tulos: -28 (42 ääntä)
   Nuo turvakysymykset on omalla kohdalla ihan turhia. Lemmikkejä ei ole ollut, ei ole jotain lentoyhtiön jotakin, mitä jossakin kysyttiin. Vastaan niihin aina siis jotain randomia. Siinä mielessä tuo salasanahomma olisi itsellekin kätevä! Kiitos vinkistä :)

   Lainaa

  11. Kahen kilon kalori 7.4.2022 7:10
   Tulos: +51 (55 ääntä)
   Litton: Tykkään ku Greta on ilmeisesti myös vahingossa tägänny kommentteihinsa jotain kaverilistalla olevia samannimisiä ihmisiä ku hänen ukkinsa ja opettajansa.
   Eihän ole.

   Lainaa

  12. Talvenkestävä albatrossi 7.4.2022 7:27
   Tulos: -5 (75 ääntä)
   Kannatettava laama: Itse en ikinä suostu muuttamaan noita vastauksia. Aina kun tulee jokin "suosikki lemmikkisi nimi?" Se on aina sama vastaus. Vaikka tulisi parempi ja suositumpi lemmikki myöhemmin, se on aina se X joka on ollut kymmeniä vuosia. "Anteeksi uusi uljas lemmikkini, et tule ikinä olemaan suosikkini, koska muuten hukkaan salasanani kokonaan!"
   Vihaan sitä, kun kysytään lempilemmikkiä.
   Nuo sivustot voisivat kysyä, mikä on lempilapsesi nimi ja miettiä, onko se ihan sovelias kysymys.
   Ja ei, lemmikkini eivät ole lapsiani. Mutta tuntuu silti ällöltä puhua jostain lempilemmikistä, kun kaikki ovat rakkaita, ja jos ajattelisi yhden olevan lemppari, se tuntuisi itselle siltä, kuin muut eivät mukamas olisi yhtä rakkaita. 

   Lainaa

  13. Koherentti ankka 7.4.2022 7:43
   Tulos: +90 (108 ääntä)
   Pietarin kysymyksen vastaus riippuu siitä, puhutaanko sukulaisesta vai sotilasliitosta. Nato on hyvin vanha suomalainen sana,joka tarkoittaa aviomiehen siskoa, ja se taipuu nadon. Sotilasliitto taas taipuu Naton, koska se on paitsi nimi, myös uudempi sana. Vrt. Outo - oudon, auto - auton.

   Lainaa

  14. Kaikkein paras konna 7.4.2022 8:01
   Tulos: +25 (35 ääntä)
   Ihana äiti! Sain kahdet hymyt, kun ensin luin "pojan ylläpito".

   Lainaa

  15. Hallava tuhatjalkainen 7.4.2022 8:02
   Tulos: +83 (99 ääntä)
   Koherentti ankka: Pietarin kysymyksen vastaus riippuu siitä, puhutaanko sukulaisesta vai sotilasliitosta. Nato on hyvin vanha suomalainen sana,joka tarkoittaa aviomiehen siskoa, ja se taipuu nadon. Sotilasliitto taas taipuu Naton, koska se on paitsi nimi, myös uudempi sana. Vrt. Outo - oudon, auto - auton.
   Nato taipuu Naton, koska se on lyhenne sanoista North Atlantic Treaty Organisation....

   Lainaa

  16. Skrubu öykkäri 7.4.2022 8:28
   Tulos: +50 (68 ääntä)
   Kommentoin: Nuo turvakysymykset on omalla kohdalla ihan turhia. Lemmikkejä ei ole ollut, ei ole jotain lentoyhtiön jotakin, mitä jossakin kysyttiin. Vastaan niihin aina siis jotain randomia. Siinä mielessä tuo salasanahomma olisi itsellekin kätevä! Kiitos vinkistä :)
   Heh.. Ehkä suosittelen jostain tarkistamaan mikä noiden turvakysymysten idea on ennen kun alat vääntää jotain aivan kryptista salasanaa niihin.

   Lainaa

  17. Tulos: +37 (43 ääntä)
   Skrubu öykkäri: Heh.. Ehkä suosittelen jostain tarkistamaan mikä noiden turvakysymysten idea on ennen kun alat vääntää jotain aivan kryptista salasanaa niihin.
   Eipä sillä paljon väliä ole, mikä niiden tarkoitus on. Ne on tarkoituksensa mukaisesti käytettynä joka tapauksessa ihan järjetön heikkous tietoturvassa.

   Lainaa

  18. Uneton meduusa 7.4.2022 9:02
   Tulos: +79 (85 ääntä)
   Koherentti ankka: Pietarin kysymyksen vastaus riippuu siitä, puhutaanko sukulaisesta vai sotilasliitosta. Nato on hyvin vanha suomalainen sana,joka tarkoittaa aviomiehen siskoa, ja se taipuu nadon. Sotilasliitto taas taipuu Naton, koska se on paitsi nimi, myös uudempi sana. Vrt. Outo - oudon, auto - auton.
   Ja sotilasliiton nimi Nato eli NATO on lyhenne, minkä vuoksi sen kirjainten muuttaminen taivutettaessa olisi jokseenkin outoa.

   Lainaa

  19. Painettu kirjohylje 7.4.2022 9:18
   Tulos: +10 (30 ääntä)
   Jarin äiti ❤️

   Lainaa

  20. Tulos: -7 (37 ääntä)
   Käyttääkö muutkin salasanoja, joiden kertominen jollekin muulle taholle olisi vähän noloa? Kirosanoja sisältäviä ja muuten asenteellisia? 😁

   Lainaa

  21. Tulos: +52 (58 ääntä)
   Talvenkestävä albatrossi: Vihaan sitä, kun kysytään lempilemmikkiä. Nuo sivustot voisivat kysyä, mikä on lempilapsesi nimi ja miettiä, onko se ihan sovelias kysymys. Ja ei, lemmikkini eivät ole lapsiani. Mutta tuntuu silti ällöltä puhua jostain lempilemmikistä, kun kaikki ovat rakkaita, ja jos ajattelisi yhden olevan [...]
   Siis missä helvetissä mukamas kysytään LEMPILEMMIKKIÄ kun niin monelle on tuttu eikä itselle ole koskaan tullut vastaan? On vaan eka lemmikki ja eka osote ja ekan luokan ope jne. Taitaa olla höpöjuttuja toi teidän lempilemmikkinne.

   Lainaa

  22. Tulos: -8 (16 ääntä)
   Enpä kyllä ite tajua ilman tuollaisia Finland Lovers -kyselyjäkään, miksi kukaan käyttäisi minkään käyttäjätilin avaamiseen jotain sukulaisensa nimeä tai yhtään mitään muutakaan henkilökohtaista. Eikö ne salasanat ole yhtä heikkoja kuin se apukysymys.

   Lainaa

  23. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Litton: Tykkään ku Greta on ilmeisesti myös vahingossa tägänny kommentteihinsa jotain kaverilistalla olevia samannimisiä ihmisiä ku hänen ukkinsa ja opettajansa.
   Eihän siinä näy kuin yksi tagi ja se on AP:n. Nuo palkit Annan ja Juhan jälkeen on vain sensuroituja nimiä, niin kuin kaikkien nimien kohdalla tehdään.

   Lainaa

  24. Valittu mestari 7.4.2022 11:18
   Tulos: +3 (31 ääntä)
   Iha sama miten taivutetaan, kuhan päästään jäseneksi.

   Lainaa

  25. Tosikko kiivi 7.4.2022 11:32
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   Banaani: Enpä kyllä ite tajua ilman tuollaisia Finland Lovers -kyselyjäkään, miksi kukaan käyttäisi minkään käyttäjätilin avaamiseen jotain sukulaisensa nimeä tai yhtään mitään muutakaan henkilökohtaista. Eikö ne salasanat ole yhtä heikkoja kuin se apukysymys.
   Kyllä, salasanat ovat tosiaan juuri niin heikkoja kuin turvakysymys. Mutta henkilökohtaisia tietoja silti käytetään, koska niitä niissä kysymyksissä kysytään. Eivät kaikki tiedä kuinka huono idea se on. Ja todella vastuutonta verkkopalveluilta kannustaa tuollaiseen tietoturvan halventamiseen. Turvakysymykset ovat jäänteitä naiivimmilta ajoilta. Helppo apu salasanan unohtaneille aikana, jolloin kukaan ei uskonut peruspenan sähköpostiin murtautumisen kiinnostavan ketään. Nykyään pitäisi tietää paremmin.

   Lainaa

  26. Utelias leopardi 7.4.2022 11:42
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Banaani: Enpä kyllä ite tajua ilman tuollaisia Finland Lovers -kyselyjäkään, miksi kukaan käyttäisi minkään käyttäjätilin avaamiseen jotain sukulaisensa nimeä tai yhtään mitään muutakaan henkilökohtaista. Eikö ne salasanat ole yhtä heikkoja kuin se apukysymys.
   Esim. Sarah Palinin sähköpostiin murtauduttiin tällä tavalla. Tosin vuonna 2008, ei kai nykyään mikään sähköpostipalvelu enää käytä näitä "turvakysymyksiä". 

   Lainaa

  27. Aineeton karpalo 7.4.2022 14:04
   Tulos: +35 (67 ääntä)
   Oonko jotenkin tosi ankea ihminen, kun en näe Jarin äidin kommenttia ihanana tai sympaattisena? En ole tässä 83-vuotiasta canceloimassa, mutta ehkä omien huonojen kokemuksien takia on vaikea ihastella toisen kehon arvostelua... Ja siis ymmärrän, että vanhoilla ihmisillä näitä asenteita on ja todennäköisesti itsekin vaan naurahtaisin/kohauttaisin olkia. Näitä täällä ilmaistuja reaktioita suhteessa omaani vaan mietin. Ehkä multa meni jotain ohi.

   Lainaa

  28. Tulos: -21 (23 ääntä)
   Tuskin Finland Lovers oli keräilemässä salasanoja. Noita tehdään vaan, että saadaan kommentoijia, seuraajia ja tykkääjiä sivulle. Sitten tuutataan mainosta ja yks päivä muutetaan koko sivu joksikin toiseksi, jolla on jo siinä vaiheessa paljon seuraajia/aktiviteettiä tms.

   Lainaa

  29. Jytky hauki 7.4.2022 15:53
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   pp: Siis missä helvetissä mukamas kysytään LEMPILEMMIKKIÄ kun niin monelle on tuttu eikä itselle ole koskaan tullut vastaan? On vaan eka lemmikki ja eka osote ja ekan luokan ope jne. Taitaa olla höpöjuttuja toi teidän lempilemmikkinne.
   Monissa peleissä ja pelisivuilla on kysytty lempilemmikkiä. Ainakin EA kysyi sitä joskus, muistaakseni ehkä myös Runescape. Sen lisäksi lempilemmikkiä on kysytty joillain sivustoilla, joissa on foorumikeskustelujen ja yleisen sisällönpostauksen lisäksi pidetty myös omaa blogia tms. Siis sellaisilla sivustoilla kuin ExperienceProject ja DeviantArt, vaikka nyt en olekaan varma, oliko kummallakaan noista sivustoista juuri tuota kysymystä. Mutta noiden tyyppisillä sivuilla usein oli.
   Onneksi nämä kysymykset alkavat jo jäädä tietoturvan historiaan. 

   Lainaa

  30. Kaino noita 7.4.2022 16:19
   Tulos: +37 (37 ääntä)
   Mimmi: Käyttääkö muutkin salasanoja, joiden kertominen jollekin muulle taholle olisi vähän noloa? Kirosanoja sisältäviä ja muuten asenteellisia? 😁
   Ai kuten nimeävät reitittimiään tyyliin "usedvirgin" tai "isomunapetteri" ja kaikki taloyhtiössä näkee ne. Tietenkin. Kun on olevinaan hauskaa.

   Lainaa

  31. Tulos: +29 (43 ääntä)
   Aineeton karpalo: Oonko jotenkin tosi ankea ihminen, kun en näe Jarin äidin kommenttia ihanana tai sympaattisena? En ole tässä 83-vuotiasta canceloimassa, mutta ehkä omien huonojen kokemuksien takia on vaikea ihastella toisen kehon arvostelua... [...]
   Mietin ihan samaa. Jos omalla lääkärireissullakin on pakko huomauttaa toisen painosta, kuulostaa aika ikävältä ja raskaalta ihmiseltä. Mietin heti et saakohan Jari kuunnella tuota joka kerta kun tapaa äitiään. :/ Ehkä ei, ehkä se oli yksittäinen ja kevyt huumoriheitto, sillä on paljon väliä miten asiat sanoo ja miten kohteena ollut sen kokee. Mutta aika kurjaa huumoria veistellä painosta. Kehorauha pitäisi olla.

   Lainaa

  32. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Merq: [...] Mietin heti et saakohan Jari kuunnella tuota joka kerta kun tapaa äitiään. 😡 Ehkä ei, ehkä se oli yksittäinen ja kevyt huumoriheitto, sillä on paljon väliä miten [...]
   Hei ääk miksi tuohon tuli vihanaama? Kirjoitin siihen : / eli mikä tuo nyt on, lievästi harmistunut naama. Miksei näitä voi editoida aaaa nyt kaikki luulee et kiehun täällä : D En kiehu! Olen lievästi harmistunut. Enkä enää sitäkään kun nyt lähinnä hävettää ja naurattaa. Uskaltaako tässä enää käyttää mitään hymiöitä jos ne keksii muuttua joksikin muuksi?

   Lainaa

  33. Tulos: +33 (41 ääntä)
   Aineeton karpalo: Oonko jotenkin tosi ankea ihminen, kun en näe Jarin äidin kommenttia ihanana tai sympaattisena? En ole tässä 83-vuotiasta canceloimassa, mutta ehkä omien huonojen kokemuksien takia on vaikea ihastella toisen kehon arvostelua... Ja siis ymmärrän, että vanhoilla ihmisillä näitä asenteita on ja [...]
   No mulle tuli ainakin suru Jarin puolesta, kommentit hämmensi hirveästi. Mutta ehkä tätä värittää itsellä se kun oma äiti on koko ikäni aina muistanut vieraillekin kertoa, miten ylipainoinen hänen mielestään olen. Silloinkin kun olin hyvin, hyvin hoikka.

   Lainaa

  34. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Lihava Tiikeri: Ja sitten on vielä ne "Mikä oli ensimmäinen puhelinnumerosi?". On muuten sen numeron uudella omistajalla kivaa, kun kaiken maailman puhelinmyyjät ja Windows tuet soittelee.
   Itse olen aina vastannut tällaisiin kivoihin kyselyihin. Tosin olen vastaillut ihan puutaheinää.

   Lainaa

  35. Itseasiassa 7.4.2022 20:05
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Onko jossain vielä näitä turvakysymyksiä? En muista niitä nähneeni vuosikausiin, toisaalta välttelen ihan tarkoituksella epämääräinen sivustoja.

   Lainaa

  36. Tulos: +24 (30 ääntä)
   ötti: No mulle tuli ainakin suru Jarin puolesta, kommentit hämmensi hirveästi. Mutta ehkä tätä värittää itsellä se kun oma äiti on koko ikäni aina muistanut vieraillekin kertoa, miten ylipainoinen hänen mielestään olen. Silloinkin kun olin hyvin, hyvin hoikka.
   Jospa se ei ollut niinkään ikäväksi tarkoitettu töksäytys vaan äidin todellinen huoli? Jos on vaikka muistisairas, niin saattaa hyvinkin ymmärtää tuollaisen kysymyksen vähän hassusti ja kontekstia huomioimatta. Ajatusten ja puheen välillä ei myöskään välttämättä "sensuuri" täysin toimi. Se on oire, ei pahantahtoisuutta. Poika osannee tulkita äitinsä puheet oikeassa kontekstissa, kun ei loukkaantunut.

   Lainaa

  37. Aineeton karpalo 7.4.2022 21:18
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Merq: Mietin ihan samaa. Jos omalla lääkärireissullakin on pakko huomauttaa toisen painosta, kuulostaa aika ikävältä ja raskaalta ihmiseltä. Mietin heti et saakohan Jari kuunnella tuota joka kerta kun tapaa äitiään. 😡 Ehkä ei, ehkä se oli yksittäinen ja kevyt huumoriheitto, sillä on paljon väliä miten [...]
   Joo samaa mietin, että ei välttämättä ole eka kerta, kun asia on puheena... Toivotaan, että on. Tai että on joku heidän keskinäinen, yhteisesti ymmärretty läppä. 
   Siis voihan tosiaan olla, että Jarin äiti ON ihana. Mä vaan tarvitsen vielä vähän lisätietoa ennen kuin sanon niin :D

   Lainaa

  38. Nuutunut kivi 8.4.2022 14:58
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Lihava Tiikeri: Ja sitten on vielä ne "Mikä oli ensimmäinen puhelinnumerosi?". On muuten sen numeron uudella omistajalla kivaa, kun kaiken maailman puhelinmyyjät ja Windows tuet soittelee.
   Mitä jos känny numero on ollut aina sama? Pitääkö kertoa lapsuuskodin lankapuhelimen numero?

   Lainaa

  39. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Pasi ja Jarin äiti antavat vielä toivoa, että ihmiskunnalla olisi tulevaisuus.

   Lainaa

  40. Sävyisä kuormaeläin 9.4.2022 9:24
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   minun salasanani goosleen on minttuli22. saa käyttää mutta ei ole pakko

   Lainaa

  41. Kykenemätön peura 9.4.2022 10:38
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Aineeton karpalo: Oonko jotenkin tosi ankea ihminen, kun en näe Jarin äidin kommenttia ihanana tai sympaattisena? En ole tässä 83-vuotiasta canceloimassa, mutta ehkä omien huonojen kokemuksien takia on vaikea ihastella toisen kehon arvostelua... Ja siis ymmärrän, että vanhoilla ihmisillä näitä asenteita on ja [...]
   Itse tulkitsin tämän siten, että Jarin äiti, jolla todennäköisesti on omiakin vaivoja, on kuitenkin enemmän huolissaan pojastaan. Koska Jari on tuon itse laittanut facebookiin, niin en usko hänen olevan verisesti loukkaantunut. Toki voin olla ihan väärässä ja Jarin äiti on inhottava töksäyttelijä, mutta mieluummin ajattelen hänet hyväntahtoisena, kun en asiasta mitään tiedä.

   Lainaa

  42. Tyytyväinen vesinokkaeläin 10.4.2022 9:17
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Sävyisä kuormaeläin: minun salasanani goosleen on minttuli22. saa käyttää mutta ei ole pakko
   Ihan söoö, muttei kovin originaali.
   Minun salasanani eri sovelluksiin ovat mm.: #giljotiini7, A.LeCoq6, #Saatananhyeenat (se on hankala appi, jolle ei kelvannut alle 12 merkin sana + piti olla 1 iso kirjain + erikoismerkki),
   sekä omat ens. avioliiton aikaiset nimikirjaimeni, jonka perään tulee toisen mieheni syntymävuosi, johon on lisätty luku joka kertoo, montako vuotta hän oli minua nuorempi. Tästä olen luonu monta variaatiota: (nimikirjaimet muutettu) na1995, tai: Na19951995, na1995na1995, jne.

   Lainaa

  43. Suhdanneherkkä kani 13.4.2022 9:05
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Jarin mokasta tuli niin ikävä omaa isoäitiä

   Lainaa

  44. Jöreä ananaspizza 13.4.2022 15:43
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Ruuviton flamingo: Eipä se oikean nimen käyttäminen ole muutenkaan kovin tietoturvallista. Minulla on juuri siitä syystä käytössä kysymykseen liittymätön salasana, joka on aina samanlainen, mutta tietyt merkit vaihtuvat esimerkiksi sivuston nimen ja käyttötarkoituksen mukaan. Päälle kaksivaiheinen kirjautuminen. [...]
   Tuo sinun esimerkkisalasana ei ole kovin hyvä, sillä siinä on oikea sana ”parsakaali”, jossa a:t korvattu 4:llä. Todella helppo hakkeroida. Myös nuo seuraavat merkit asdfg ovat peräkkäin näppäimistöllä, myös liian helposti arvattavat. Alun some:en en ota kantaa, mutta on myös yleisesti käytettävä sana. 
   Hyvä salasana on esim joku lause, jonka tiivistät kirjaimiin ja numeroihin. 
   Lause:
   Minä ostin Mikolle 82 syntymäpäiväkakkua koska unohdin kynttilät 
   Salasana:
   MoM82spkkuk
   = vaikea arvata

   Lainaa

  45. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kykenemätön peura: Jarin äiti on ihana. "Luin, en ymmärtänyt." -Greta
   "Luin, mutta olen erityisen tyhmä."

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kalastelu, lääkäri, meediot, nato, salasana, taivutus, turvakysymys