Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Varsinaista spedeilyä

Tämäkin on naisten vika.
Varsinaista spedeilyä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kykenemätön peura 22.3.2022 0:33
   Tulos: +792 (818 ääntä)
   Kyllä asiat olisi niiiiiin paljon paremmin, jos meillä olisi Sami ja Hannu johdossa. Venäjä saisi rauhassa hyökkäillä naapurimaihin ja miehet saisi ahdistella naisia niin kuin aina ennenkin. Not.

   Lainaa

  2. Tulos: +320 (390 ääntä)
   Samista nousee vahva Pietarin trollien fanipojan tuoksu, Trump-fani, körönä/rökötekriittinen, eu-vastainen Putlerin ihailija...

   Lainaa

  3. Tulos: +365 (389 ääntä)
   Vahvat misogyniavibat tässä nyt

   Lainaa

  4. Taidoton krokotiili 22.3.2022 1:25
   Tulos: +275 (319 ääntä)
   Vahva veikkaus, että Sami on myös koronadenialisti.

   Lainaa

  5. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 22.3.2022 1:34
   Tulos: -39 (189 ääntä)
   No olisihan se aika touhua jos 2000e kuukaudessa tienaavalta kaverilta viedään kämppä alta sen takia että hän on syntynyt toisessa maassa ja omistaa sen maan passin. Kymmenen vuotta painanut duunia Suomessa ja maksanut veronsa. Jos tällä saataisi se sota loppumaan niin jotenkin voisin ymmärtää mutta veikkaan että aika pieni pakote muiden joukossa.

   Lainaa

  6. Tulos: +273 (281 ääntä)
   Onhan se nyt ihan mahdotonta, jos ei saa edes "pikkasen" kokeilla, saati raiskata.

   Lainaa

  7. Apea mandariini 22.3.2022 1:58
   Tulos: +419 (429 ääntä)
   Ellen olisi kohdannut vähän liian monta Hannua elämässäni, useinkin niin että ensikontakti on tuntunut yllättävänä puristuksena kankussa tai rintamuksessa, haluaisin uskoa tuollaisen ihmistyypin olevan tätä nykyä harvinainen. Valitettavasti ei ole ja seksuaalirikosten tuomioita totta totisesti tulee kiristää, koska tähän asti Suomen oikeuslaitos on tehnyt vähän liian hyvää työtä vahvistaakseen harhaluuloja siitä, että ei se nyt ole niin kovin paha jos ei hillitse himojaan kunhan ei ihan hirveästi hakkaa samalla eikä katsojia ole kovin paljon.

   Lainaa

  8. Tulos: +288 (302 ääntä)
   Tunteeton raadonsyöjä (pluri): No olisihan se aika touhua jos 2000e kuukaudessa tienaavalta kaverilta viedään kämppä alta sen takia että hän on syntynyt toisessa maassa ja omistaa sen maan passin. Kymmenen vuotta painanut duunia Suomessa ja maksanut veronsa. Jos tällä saataisi se sota loppumaan niin jotenkin voisin ymmärtää mutta veikkaan että aika pieni pakote muiden joukossa.
   Tossa tuskin tarkoitettiin jokaisen venäläistaustaisten ihmisten kämppiä, vaan näiden oligarkkien ja muiden Kremlin lähipiirin omistamia maa-alueita, joita ne ovat haalineet vuosien varrella ja rakentaneet niihin ties mitä hämäriä laitureita ja helikopterialustoja jne.

   Lainaa

  9. Epävakaa piirroshahmo 22.3.2022 5:38
   Tulos: +153 (159 ääntä)
   Jaahas. Nyt oli kyllä sen tason settiä, että taidankin kaataa aamukahvin termariin ja mennä takaisin peiton alle lukemaan vanhoja Korkeajännityksiä pariksi tunniksi.

   Lainaa

  10. Tulos: +117 (119 ääntä)
   Kyllähän tuossa taitaa olla Sami, kuka on heittänyt aivonsa kompostiin.

   Lainaa

  11. Vaalea haukka 22.3.2022 6:42
   Tulos: +304 (306 ääntä)
   Voisin vaikka lyödä vetoa, ettei Hannulla ole naista ja sekin on hänestä naisten vika.

   Lainaa

  12. Tulos: -81 (97 ääntä)
   Pekka: Tossa tuskin tarkoitettiin jokaisen venäläistaustaisten ihmisten kämppiä, vaan näiden oligarkkien ja muiden Kremlin lähipiirin omistamia maa-alueita, joita ne ovat haalineet vuosien varrella ja rakentaneet niihin ties mitä hämäriä laitureita ja helikopterialustoja jne.
   Hämärä laituri? Mikä se on?

   Lainaa

  13. Soinnikas sarvikuono 22.3.2022 6:57
   Tulos: +137 (145 ääntä)
   Tunteeton raadonsyöjä (pluri): No olisihan se aika touhua jos 2000e kuukaudessa tienaavalta kaverilta viedään kämppä alta sen takia että hän on syntynyt toisessa maassa ja omistaa sen maan passin. Kymmenen vuotta painanut duunia Suomessa ja maksanut veronsa. Jos tällä saataisi se sota loppumaan niin jotenkin voisin ymmärtää mutta veikkaan että aika pieni pakote muiden joukossa.
   No eiköhän twiitissä viitata oligarkkien Suomessa omistamiin huviloihin, saariin ja niemekkeisiin eikä venäläistaustaisiin rakennusmiehiin - jotka tuskin omistavatkaan mitään kämpppiä.

   Lainaa

  14. Kirkas ampiainen 22.3.2022 7:30
   Tulos: +147 (149 ääntä)
   Toj Karin: Hämärä laituri? Mikä se on?
   Laituri, jonka käyttötarkoitus on jäänyt hämärän peittoon. Se on yksityisille - isoillekin - huvialuksille järeä, mutta sijaitsee kuitenkin yksityisen huvilan rannassa.

   Lainaa

  15. Myötätunnoton hilleri 22.3.2022 7:49
   Tulos: +156 (158 ääntä)
   Väsynyt: Onhan se nyt ihan mahdotonta, jos ei saa edes "pikkasen" kokeilla, saati raiskata.
   "kyllä ne oikeesti haluaa vaikka sanoo ei. Se on semmoista kiusottelua sanoa ei "

   Lainaa

  16. Löysä lokki 22.3.2022 8:30
   Tulos: +130 (132 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: "kyllä ne oikeesti haluaa vaikka sanoo ei. Se on semmoista kiusottelua sanoa ei "
   Rakkaudesta se hevonenkin potkii! 
   Valitettavan yleisiä vielä tuommoiset Hannut ja Akit. 

   Lainaa

  17. Aivokuollut kultakala 22.3.2022 8:31
   Tulos: +84 (92 ääntä)
   Tunteeton raadonsyöjä (pluri): No olisihan se aika touhua jos 2000e kuukaudessa tienaavalta kaverilta viedään kämppä alta sen takia että hän on syntynyt toisessa maassa ja omistaa sen maan passin. Kymmenen vuotta painanut duunia Suomessa ja maksanut veronsa. Jos tällä saataisi se sota loppumaan niin jotenkin voisin ymmärtää mutta veikkaan että aika pieni pakote muiden joukossa.
   Toki tuo professorin twiittaus tuolla tavalla yksittäisenä voisi antaa mielikuvan, että tarkoittaa jokaisen tavallisen kansalaisen ostamaa pikku plänttiä, mutta jos on seurannut keskusteluja ja uutisia kohtuullisen ahkerasti, niin näissä tämän tyylisissä kommenteissa on hyvin pitkälti yleisesti viitattu juuri noihin Soinnikkaan Sarvikuonon mainitsemiin maa-alueisiin. Sitten tässä on vielä se pieni huomionarvoinen asia, että näitä kirjoitellaan myös hieman pilke silmäkulmassakin vasta-argumenttina venäjän toimille, eikä niinkään ihan tosissaan ajeta välttämättä sitä ajatusta, että näin oikeasti tehtäisiin. Esim. Venäjän (tai ainakin Putinin) näkemyksen mukaan kaikki maat, jotka ovat neuvostoliittoon joskus kuuluneet, ovat automaattisesti Venäjään kuuluvia, joten heillä on oikeus nämä maat vallata, mistä seurasi sitten kansainvälisesti aika paljon näitä vasta-argumentteja, että no Venäjän alue x kuuluikin meille vielä ennen neuvostoliittoa, joten heidän tulee luovuttaa se takaisin jne. vaikka todellisuudessa todennäköisesti kukaan (muu kuin venäjä) ei tue tuollaista ajattelutapaa. Eli näitä voidaan myös kirjoittaa vähän kärjistettyinä ja karuina "vitseinä".

   Lainaa

  18. Tulos: +127 (137 ääntä)
   Hannu ja Sami ovat hyviä esimerkkejä miksi feminismiä tarvitaan. Se on sitten eri asia, että viekö joku feminismin kannattaja asiansa samalle tasolle kuin Hannu ja Sami, mutta miehiä vastaan, joka on yhtä tyhmää. Tasa-arvo ja ihmisoikeudet ovat hyviä lähtökohtia moneen asiaan.

   Lainaa

  19. Tulos: +64 (74 ääntä)
   Hannu lienee nk. kitkerä neitsyt.

   Lainaa

  20. Tulos: +131 (133 ääntä)
   Vaalea haukka: Voisin vaikka lyödä vetoa, ettei Hannulla ole naista ja sekin on hänestä naisten vika.
   Joo. "Ennen riitti että mies käy töissä, nyt naisilla on ihan kohtuuttomia vaatimuksia, pitäisi kohdella kunnioittavasti (mitä sekin on) eikä saa edes vähän kouria ilman että pyytää luvan!" Hannu voisi mennä esim. kellariin ja pysyä siellä seuraavat 30 vuotta.

   Lainaa

  21. Pakkattu seepra 22.3.2022 11:08
   Tulos: +48 (52 ääntä)
   Voi sinua Hannu kun et mistään mitään ymmärrä ei ihme jos sinut välillä työnnetään metron alle.

   Lainaa

  22. Tulos: +104 (108 ääntä)
   FatVonD: Hannu lienee nk. kitkerä neitsyt.
   Toivottavasti, koska jutuista päätellen toinen vaihtoehto on se, että on jo käynyt naisiin väkisin käsiksi. 😬

   Lainaa

  23. Harmaa kivi 22.3.2022 12:25
   Tulos: +106 (108 ääntä)
   Jepajee: Hannu ja Sami ovat hyviä esimerkkejä miksi feminismiä tarvitaan. Se on sitten eri asia, että viekö joku feminismin kannattaja asiansa samalle tasolle kuin Hannu ja Sami, mutta miehiä vastaan, joka on yhtä tyhmää. Tasa-arvo ja ihmisoikeudet ovat hyviä lähtökohtia moneen asiaan.
     Ei miesviha (jota epäilemättä joskus esiintyy) ole yhtään sama asia kuin feminismi. Mitä Hannuun tulee, on aivan totta, että jotkut eivät pysty kontrolloimaan himojaan, ääriesimerkkeinä esim. Jammu tai uudempana nahkahanskakuristaja. Jos ei pysty kontrolloimaan himojaan, on paras ilmoittautua itse lukittavaksi johonkin, ennen kuin lukitaan väkisin -muiden turvallisuus vaatii sitä.

   Lainaa

  24. Tulos: -27 (57 ääntä)
   Jepajee: Hannu ja Sami ovat hyviä esimerkkejä miksi feminismiä tarvitaan. Se on sitten eri asia, että viekö joku feminismin kannattaja asiansa samalle tasolle kuin Hannu ja Sami, mutta miehiä vastaan, joka on yhtä tyhmää. Tasa-arvo ja ihmisoikeudet ovat hyviä lähtökohtia moneen asiaan.
   Tavallaan joo, mutta kyllä nämä hannut on onneksi katoava luonnonvara. En usko että mikään mahti maailmassa saa noin hämärästi ajattelevaa ihmistä järkiinsä. Epäilemättä kyseessä on joku juntti eläkeläinen. Finninaamaiset incelit on vähän sinne suuntaan, mutta nämä tyypit on pelkkää puhetta internetissä, ei nämä hiiret uskalla kouria naisia tai poistua kotoaan. 
   En mä sitä sano etteikö feminismillä olisi osuutta asiaan että asiat on nykyään paremmin tasa-arvon suhteen, vaikka raivonaamafeministit usein äänekkäimpinä antavatkin aatteesta? huonon kuvan. Itsekin varmasti oon feministi, vältän silti lokeroitumasta mihinkään ismeihin, annan käytöstapojeni näyttää millainen kaveri oon. 
   Sami lienee vaan trolli.

   Lainaa

  25. Pehmeä jänis 22.3.2022 13:02
   Tulos: -70 (72 ääntä)
   Epävakaa piirroshahmo: Jaahas. Nyt oli kyllä sen tason settiä, että taidankin kaataa aamukahvin termariin ja mennä takaisin peiton alle lukemaan vanhoja Korkeajännityksiä pariksi tunniksi.
   Mee töihi

   Lainaa

  26. Pehmeä jänis 22.3.2022 13:05
   Tulos: -2 (18 ääntä)
   Kirkas ampiainen: Laituri, jonka käyttötarkoitus on jäänyt hämärän peittoon. Se on yksityisille - isoillekin - huvialuksille järeä, mutta sijaitsee kuitenkin yksityisen huvilan rannassa.
   Niinsanottu "maihin nousu alusta"

   Lainaa

  27. Kapeahko muurahainen 22.3.2022 13:52
   Tulos: +41 (49 ääntä)
   Soinnikas sarvikuono: No eiköhän twiitissä viitata oligarkkien Suomessa omistamiin huviloihin, saariin ja niemekkeisiin eikä venäläistaustaisiin rakennusmiehiin - jotka tuskin omistavatkaan mitään kämpppiä.
   Olen sinänsä samaa mieltä siitä, että twiitissä mitä luutavimmin viitattiin vain oligarkkien omistuksiin eikä kenen tahansa Suomessa asuvan Venäjän kansalaisen, mutta huomauttaisin, että Suomessa on muunkinlaisia venäläisiä kuin oligarkkeja ja venäläisiä rakennusmiehiä, jotka eivät omista mitään. Esim. minun puolisoni on Venäjän kansalainen ja omistaa talon, jossa asumme. Ei ole oligarkki kuitenkaan, vaan ihan perus pienyrittäjä.

   Lainaa

  28. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 22.3.2022 14:21
   Tulos: -1 (23 ääntä)
   Aivokuollut kultakala: Toki tuo professorin twiittaus tuolla tavalla yksittäisenä voisi antaa mielikuvan, että tarkoittaa jokaisen tavallisen kansalaisen ostamaa pikku plänttiä, mutta jos on seurannut keskusteluja ja uutisia kohtuullisen ahkerasti, niin näissä tämän tyylisissä kommenteissa on hyvin pitkälti yleisesti [...]
   Näinhän se kuulostaa järkevältä kuten kuvailitte. Tosiaan parista lauseesta se ei tuossa käy ilmi ja yleensä Suomessa on kohdeltu kaikkia samanarvoisesti niin ellei haluta ottaa isoa askelta eriarvoisuutta kohti niin pitäisi toimia samoin kaikkien venäläisten kohdalla. Tämä nyt tosin on taas ihan eri keskustelu joten jätettäköön se tähän.

   Lainaa

  29. Arkkienkeli 22.3.2022 16:44
   Tulos: +7 (23 ääntä)
   Tämän ns. "Sami" kirjoitusvirheiden määrästä päätellen väittäisin hänen olevan ihan puhdas epäsuomalaisten kannattaja (saivat seitsemän vuotta puoluetukea itärajan takaa) ja joka ei ole ymmärtänyt puolueensa johdolta määräystä lopettaa julkinen kirjoittelu, sillä PS onkin nykyään maailmaa halaileva suopea ja ymmärtävä. Tosin kuin esimerkiksi joulukuussa 2021.

   Lainaa

  30. Tulos: -94 (98 ääntä)
   No kyllähän tuossa hieman taitaa totuuttakin olla. Tällä hetkellä monessa paikassa on naisia johdossa ja maailma on aivan sekaisin

   Lainaa

  31. Päätön mansikka 22.3.2022 22:20
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Toj Karin: Hämärä laituri? Mikä se on?
   Siinä on katos varjostamassa

   Lainaa

  32. Päätön mansikka 22.3.2022 22:21
   Tulos: +98 (100 ääntä)
   Näin: No kyllähän tuossa hieman taitaa totuuttakin olla. Tällä hetkellä monessa paikassa on naisia johdossa ja maailma on aivan sekaisin
   Useammassa paikassa on kuitenkin mies johdossa ja maailma on aivan sekaisin, sattumaako? 🤔🤔🤔🤔

   Lainaa

  33. Raivoraitis ämpäri 23.3.2022 0:04
   Tulos: +41 (41 ääntä)
   ihmisaivoissa on liitäntöjä kuin tähtiä galaksissa! Näiden avulla teemme hämmästyttäviä suorituksia, fysiikkaa, kemiaa, avaruusteleskooppeja, taidetta, musiikkia - ja Hannun ja Samin kaltaisia aivopieruja. Joissakin meistä pimeä aine peittoaa tähtien valon.

   Lainaa

  34. Älä selitä 23.3.2022 0:21
   Tulos: -51 (53 ääntä)
   Tokihan mies on syyllinen kunnes pystyy todistamaan syyttömyytensä.

   Lainaa

  35. Tulos: -70 (72 ääntä)
   Päätön mansikka: Useammassa paikassa on kuitenkin mies johdossa ja maailma on aivan sekaisin, sattumaako? 🤔🤔🤔🤔
   Ei. Vain liikaa naisia päästetty sekoilemaan. Hyvänä esimerkkinä eräät Emma ja Iiris.

   Lainaa

  36. Siilipallo 23.3.2022 6:15
   Tulos: +77 (77 ääntä)
   Näin: Ei. Vain liikaa naisia päästetty sekoilemaan. Hyvänä esimerkkinä eräät Emma ja Iiris.
   Montako naisdiktaattoria tiedät?

   Lainaa

  37. Suvaitsematon karhu 23.3.2022 13:19
   Tulos: -31 (41 ääntä)
   hanskat: Samista nousee vahva Pietarin trollien fanipojan tuoksu, Trump-fani, körönä/rökötekriittinen, eu-vastainen Putlerin ihailija...
   En ole ottanut rokotteita, olen siis körönä/rökötekriittinen. Sairastin koronan hyvin lievänä flunssasa, anteeksi.

   Lainaa

  38. Kykenemätön peura 23.3.2022 15:23
   Tulos: +55 (57 ääntä)
   Päätön mansikka: Useammassa paikassa on kuitenkin mies johdossa ja maailma on aivan sekaisin, sattumaako? 🤔🤔🤔🤔
   Sanoisin, että maailma oli tosi kiva paikka silloin, kun käytännössä kaikkialla oli vain miehiä johdossa. Esim. keskiajalla ei ollut juurikaan naisia johdossa, eikä ollut sotia tai pandemiota,  rokotteilla ei ollut sivuvaikutuksia ja vessapaperia oli aina kaupassa. Eikun...

   Lainaa

  39. Tiedetty kyyhky 23.3.2022 22:39
   Tulos: +34 (34 ääntä)
   Kykenemätön peura: Kyllä asiat olisi niiiiiin paljon paremmin, jos meillä olisi Sami ja Hannu johdossa. Venäjä saisi rauhassa hyökkäillä naapurimaihin ja miehet saisi ahdistella naisia niin kuin aina ennenkin. Not.
   Ja kaikki olisi tietysti silti naisten vika. Mitäs ovat himottavia ja tunteellisia, nih!

   Lainaa

  40. Lättänä pingviini 24.3.2022 5:49
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Ei ole Hannu ainoa... Tuon Iltalehden jutun kommentit on niin oksettavaa paskaa. Toivottavasti heidän läheiset huomaavat ne ja pysyvät kaukana.

   Lainaa

  41. Ehyt lohikäärme 25.3.2022 7:29
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Näin: No kyllähän tuossa hieman taitaa totuuttakin olla. Tällä hetkellä monessa paikassa on naisia johdossa ja maailma on aivan sekaisin
   Niin, mm. miehen orkestroiman sodan takia.

   Lainaa

  42. Rottanpää 26.3.2022 0:51
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Että sellanen misogyniapläjäys tällä kertaa.

   Lainaa

  43. Itseasiassa 26.3.2022 16:03
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Apea mandariini: Ellen olisi kohdannut vähän liian monta Hannua elämässäni, useinkin niin että ensikontakti on tuntunut yllättävänä puristuksena kankussa tai rintamuksessa, haluaisin uskoa tuollaisen ihmistyypin olevan tätä nykyä harvinainen. Valitettavasti ei ole ja seksuaalirikosten tuomioita totta totisesti tulee [...]
   Mulla tulee aina mieleen rangaistusten alhaisuudesta, että pitää muistaa kuka ne on laatinut. Ei kai se nyt olisi hauskaa, jos itse tai joku hyvä veli verkoston jäsen saisi vaikka vuosien linnatuomion tai liian suuret korjaukset maksettaviksi. Eletään edelleen sen ajan jälkeisiä maininkeja, kun seksuaalirikoksista maksettiin naisen huoltajalle, kun oltiin nöyryytetty häntä ja menty pilaamaan hänen huollettavansa.

   Lainaa

  44. Rationaalinen koira 26.3.2022 22:13
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Harmaa kivi:   Ei miesviha (jota epäilemättä joskus esiintyy) ole yhtään sama asia kuin feminismi. Mitä Hannuun tulee, on aivan totta, että jotkut eivät pysty kontrolloimaan himojaan, ääriesimerkkeinä esim. Jammu tai uudempana nahkahanskakuristaja. Jos ei pysty kontrolloimaan himojaan, on paras ilmoittautua itse [...]
   Ei niin, mutta miesvihaajat usein pyrkivät naamioimaan miesvihansa feminismiksi, jolloin se näyttäytyisi pelkän vihan sijaan jotenkin jalompana ja aatteellisempana näkemyksenä. Sääli feminismin kannalta. No, onneksi miesviha on vielä sinänsä pieni ongelma verrattuna esim. Naisvihaan, joka on iso ongelma. Toki feminismille miesviha tekee juuri tämän mekanismin kautta hallaa, mikä sinänsä vaikeuttaa feminismin työtä esim. Naisvihaa vastaan, sinänsä miesviha ja naisviha ovat sukua.
   Samoin naisvihaajat/sovinistit pyrkivät niputtamaan feminismin ja miesvihan samaan kategoriaan, saadaan kätevästi leimattua kaikki feministit pahoiksi.

   Lainaa

  45. Rationaalinen koira 26.3.2022 22:14
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Raivoraitis ämpäri: ihmisaivoissa on liitäntöjä kuin tähtiä galaksissa! Näiden avulla teemme hämmästyttäviä suorituksia, fysiikkaa, kemiaa, avaruusteleskooppeja, taidetta, musiikkia - ja Hannun ja Samin kaltaisia aivopieruja. Joissakin meistä pimeä aine peittoaa tähtien valon.
   Hyvin sanottu!

   Lainaa

  46. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Voi V@#$ Hannu!! Pysy kotona äläkä enää koskaan kirjoittele nettiin mitään. Pitäis kieltää nettikommentointi lisääntymisen lisäksi tuommoselta uuvatilta. Nykyaikana menee kyllä muutama asia aivan yli mutta tuommoinen mitä Hannu puhuu, ei kuulu mihinkään sivistysvaltioon.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: boikotti, kohu, pertti pasanen, sota, spede, tunteet, ukraina, venäjä