Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 557

Kannattaako vessapaperin hamstraus taas aloittaa?
Sekalaisia, osa 557

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 23 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Kaveriton kauris 17.3.2022 0:40
      Tulos: +278 (292 ääntä)
      Kultahammas on kyllä ihan fiksu vaihtoehto. Kallis tosin. En ymmärrä miksi asialle naureskellaan mokassa. Kultapaikka tai -hammas on kestävä, eikä bakteerit viihdy siinä.

      Lainaa

    2. Honottava huuhkaja 17.3.2022 0:54
      Tulos: +242 (246 ääntä)
      Kaveriton kauris: Kultahammas on kyllä ihan fiksu vaihtoehto. Kallis tosin. En ymmärrä miksi asialle naureskellaan mokassa. Kultapaikka tai -hammas on kestävä, eikä bakteerit viihdy siinä.
      Varmaankin se siksi vähän ihmisiä huvitti, kun Venlan pääsyy kultahampaan hankkimiselle vaikuttaa olevan paikan mahdollinen poisto ja myynti tulevaisuudessa.

      Lainaa

    3. Sammutettu lokki 17.3.2022 1:03
      Tulos: -55 (75 ääntä)
      Kaveriton kauris: Kultahammas on kyllä ihan fiksu vaihtoehto. Kallis tosin. En ymmärrä miksi asialle naureskellaan mokassa. Kultapaikka tai -hammas on kestävä, eikä bakteerit viihdy siinä.
      Eikös tuo kultahampaan otto ole ihan virallinen vinkki jos esim meinasi lähteä reppureissaamaan jonnekkin, missä ei välttämättä rahalla selviä.

      Lainaa

    4. Alushousuton öykkäri 17.3.2022 2:03
      Tulos: +76 (84 ääntä)
      Äidillä on kolme istutettua kultahammasta tappeineen, johtuen onnettomuudesta. Hän aina vitsailee että kun hänestä henki lähtee saa hampaat ja tapit perinnöksi irrottaa ja ottaa itselleen. Ja tosiaan tuo matkustusjuttu joo, jotkin pienen timantin implanttina ihon alle laittaa. Että sikäli mikäli

      Lainaa

    5. Tulos: -21 (29 ääntä)
      Onko romukulta yhtä arvokasta kuin kultaromu?

      Lainaa

    6. Tulos: +161 (175 ääntä)
      Petkele: Onko romukulta yhtä arvokasta kuin kultaromu?
      "Romukulta" on kyllä yksi sikamaisimpia myyjämiesten keksimiä sanoja, jolla kupataan hoopoilta niiden kultaesineet ja korut pilkkahintaan. Ihme, kun ei ole lanseerattu vielä "romuviinaa" tai "romutimantteja".

      Lainaa

    7. Kasuaali krokotiili 17.3.2022 3:54
      Tulos: +41 (107 ääntä)
      Kyllä, kaikki Ahtepo-nimiset on vakoojia.

      Lainaa

    8. Altis guava 17.3.2022 6:21
      Tulos: +141 (189 ääntä)
      Kasuaali krokotiili: Kyllä, kaikki Ahtepo-nimiset on vakoojia.
      *Antero

      Lainaa

    9. Avulias susi 17.3.2022 6:48
      Tulos: -88 (180 ääntä)
      Altis guava: *Antero
      Kyllä siinä ahtepo lukee.

      Lainaa

    10. Levyttämätön persoona 17.3.2022 7:08
      Tulos: +88 (90 ääntä)
      Kultahammas käy romukullaksi. Tiedän tapauksen, jossa suuhygienisti oli laittanut talteen asiakkaiden jättämiä kultahampaita ja myynyt ne myöhemmin romukultana eteenpäin. Hän muistutti asiasta aina tarjotessaan irronneita kultakuoria, mutta kaikki ei niitä halua mukaansa.

      Lainaa

    11. Kesy preeriasusi 17.3.2022 7:38
      Tulos: +70 (138 ääntä)
      Avulias susi: Kyllä siinä ahtepo lukee.
      Ei lue, vaan kyrillisillä kirjaimilla Antero. Sekä t-kirjain että h-kirjain olisivat latinalaisilla aakkosilla kirjoitetussa Ahtepo-sanassa erinäköisiä.

      Lainaa

    12. Tulos: +64 (80 ääntä)
      Dildis: "Romukulta" on kyllä yksi sikamaisimpia myyjämiesten keksimiä sanoja, jolla kupataan hoopoilta niiden kultaesineet ja korut pilkkahintaan. Ihme, kun ei ole lanseerattu vielä "romuviinaa" tai "romutimantteja".
      Millä nimellä sitä pitäisi sitten kutsua? Ihmisillä lojuu nurkissa vaikka kuinka paljon pois muodista menneitä koruja joista kukaan ei ole valmis maksamaan metallin arvoa enempää. Tällöin on ihan fiksua sulattaa korut, erotella niistä eri metallit (kultakorut eivät koskaan ole puhdasta kultaa, koska se on liian pehmeää) ja myydä ne sitten raaka-aineina eteenpäin. Prosessi ei eroa millään merkittävällä tavalla muun romumetallin keräyksestä, eli romukulta on varmaan ihan OK nimi. 
      Tottakai prosessista tulee kuluja ja yrittäjän pitää tienatakin, eli romukullasta saatava hinta ei ole se, minkä näet aamun Hesarista kullan hinnaksi. Ala on kuitenkin erittäin kilpailtu, eli hinnoissa tuskin on aivan valtavia heittoja. Huijareita kannattaa tietenkin aina varoa. 

      Lainaa

    13. Koherentti ankka 17.3.2022 9:14
      Tulos: +37 (43 ääntä)
      -x-x-: Millä nimellä sitä pitäisi sitten kutsua? Ihmisillä lojuu nurkissa vaikka kuinka paljon pois muodista menneitä koruja joista kukaan ei ole valmis maksamaan metallin arvoa enempää. Tällöin on ihan fiksua sulattaa korut, erotella niistä eri metallit (kultakorut eivät koskaan ole puhdasta kultaa, koska [...]
      Just näin. Suomen kielen sana romu tarkoittaa myös tarpeetonta ja rikkinäistä, ei pelkästään arvotonta. Jalometallikierrätys on ihan yhtä romunkierrätystä kuin kuparin sun muiden. Romukullan hinta määräytyy kullan maailmanmarkkinahinnan mukaan, mutta se maailmanmarkkinahinta tarkoittaa puhdasta 24K sertifioitua kultaa. Romukulta on Suomessa pääosin 14K, jonkun verran 18K (esim. kultahampaat), lisäksi ulkomaiden tuontitavarana tulee etelästä ja idästä 20, 21, 22, jopa 23K koruja ja lännestä taas 8 tai 10K. Valkokullassa kullan määrä on sama kuin vastaavan karaatin keltakullassa, joten romuhinta on niissä sama, ellei sitten seosaineena värin saavuttamiseksi ole käytetty esim. palladiumia, josta voidaan mahdollisesti maksaa erikseen. 
      Jotta nämä kullat voidaan uudelleen ottaa käyttöön, ne pitää purkaa, sulattaa ja valaa harkoiksi (kultasepänliikkeet ehkä käyttävät sellaisenaan). Jotkut yritykset, kuten Pantti, ostavat korut koruina, koska voivat laittaa ne myyntiin. Mutta varsinaiset jalometallikierrätysyritykset eivät voi eivätkä edes saa myydä ostamiaan tavaroita eteenpäin. Pataan menee virheettöminkin esine, design-koruja myöten.

      Lainaa

    14. jukkapalmu 17.3.2022 9:23
      Tulos: -14 (56 ääntä)
      Vessapaperi on ihan turhaa kotona jos/kun on käsisuihku. Pesee sen persvärkin.

      Lainaa

    15. Ontuva pelikaani 17.3.2022 9:35
      Tulos: +40 (44 ääntä)
      Telian palaute on sitä mitä saa kun palkkaa vain niitä "hyviä tyyppejä" töihin.

      Lainaa

    16. Harmaa kivi 17.3.2022 11:38
      Tulos: +72 (72 ääntä)
      Sammutettu lokki: Eikös tuo kultahampaan otto ole ihan virallinen vinkki jos esim meinasi lähteä reppureissaamaan jonnekkin, missä ei välttämättä rahalla selviä.
        Ei selviä rahalla, mutta kuitenkin löytyy luotettavia, hygieenisiä hammaslääkäreitä irrottamaan sen implantin. Ei selviä rahalla, mutta liikkeellä ei ole jengejä, jotka ovat halukkaita suorittamaan "kotitekoista hammasparantelua". Kyllä itse ainakin mieluummin piilottaisin varakassan, ja pitäisin käsillä riittävästi massia että sillä voi rauhoittaa ryöstäjän, ennen kuin he käyvät leukaani käsiksi. Matkavakuutus kuittaa, ja jos ei kuittaakaan, niin halvemmaksi käy kuin uusi leuka.

      Lainaa

    17. Tulos: +27 (27 ääntä)
      Kyllähän noita kultahampaita on suomessakin haudoista ryöstetty. Muualla maailmassa eläviltäkin näitä ryöstämällä revitään. Sikäli Venla oikeassa, että tietty arvo niillä on. Toivottavasti Venla ymmärtää, että on muitakin tapoja tallettaa rahaa epävarmoja aikoja mielessä pitäen.

      Lainaa

    18. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Koherentti ankka: Just näin. Suomen kielen sana romu tarkoittaa myös tarpeetonta ja rikkinäistä, ei pelkästään arvotonta. Jalometallikierrätys on ihan yhtä romunkierrätystä kuin kuparin sun muiden. Romukullan hinta määräytyy kullan maailmanmarkkinahinnan mukaan, mutta se maailmanmarkkinahinta tarkoittaa puhdasta 24K [...]
      Kerrankin asiallinen viesti kullista, niissä kun tosiaan on eroja ;-)

      Lainaa

    19. Poistuva perhonen 18.3.2022 10:18
      Tulos: +10 (12 ääntä)
      Luotan Telian asiakaspalveluun yhtä paljon kun Kremlin propagandaan.

      Lainaa

    20. Kuohitsematon piirroshahmo 18.3.2022 14:08
      Tulos: +2 (10 ääntä)
      Suomi Natoon!

      Lainaa

    21. Tiedetty kyyhky 20.3.2022 0:08
      Tulos: +11 (13 ääntä)
      Ontuva pelikaani: Telian palaute on sitä mitä saa kun palkkaa vain niitä "hyviä tyyppejä" töihin.
      Kieltämättä olisi ihan kiva jos asiakaspalvelussa osattaisiin esim. käyttää välimerkkejä, että ymmärtäisi jotain vastauksista.

      Lainaa

    22. Harmaa kivi 21.3.2022 17:12
      Tulos: +7 (7 ääntä)
      Kuohitsematon piirroshahmo: Suomi Natoon!
        Tuskinpa sekään Telian asiakaspalvelua ruotuun saa...

      Lainaa

    23. Intolerantti hiiri 22.3.2022 22:02
      Tulos: +3 (7 ääntä)
      Avulias susi: Kyllä siinä ahtepo lukee.
      Ei lue. Sivisty, junthi.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: asiakaspalvelu, chat, hampaat, hamstraus, jono, kultahammas, nato, raja, ruuhka, telia, vakooja, venäjä, vessapaperi

  • Uusimmat

  • Kategoriat