Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 556

Tämän täytyy olla jo ennätys: Joulu saapui S-ryhmään.
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 556

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 29 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tyydyttävä aprikoosi 15.3.2022 3:17
   Tulos: +126 (136 ääntä)
   Itsekin olen helmikuussa Shanghaissa ravintolan joulukoristeita katsoessani pohtinut onko viime joulu jatkunut pitkään vai ensi joulu alkanut ajoissa.

   Lainaa

  2. Puuta heinää kavioeläin 15.3.2022 6:25
   Tulos: -208 (244 ääntä)
   En tajua mervin läppää. Jos halusi vain katsoa konetta niin miksi pyysi toista etäämmälle sillä verukkeella että pankkiasioinnista kyse?

   Lainaa

  3. Tulos: +359 (371 ääntä)
   Puuta heinää kavioeläin: En tajua mervin läppää. Jos halusi vain katsoa konetta niin miksi pyysi toista etäämmälle sillä verukkeella että pankkiasioinnista kyse?
   Koska se on perseestä jos joku huohottaa niskaan, teit mitä vaan? Ja yleensä ne on viel vanhempaa porukkaa.
   Ja se "läppä" oli se, et Mervi ei vissiin kehdannu enää sanoa et eihän oikeesti tässä edes mitään tee, kun oikein poliisitkin jäi turvaamaan..

   Lainaa

  4. Haikea sorsa 15.3.2022 7:57
   Tulos: +46 (50 ääntä)
   11 vuotta sitten makson viimeksi noilla automaateilla.

   Lainaa

  5. Aivokuollut kultakala 15.3.2022 8:35
   Tulos: +216 (268 ääntä)
   Mä tuun taas kukkistelemaan, mutta mä en vaan pääse yli enkä ympäri siitä, että minusta tuo mukahauskan roisi kielenkäyttö kuulostaa lähinnä maksimissaan ala-asteikäisten jutuilta. En vaan jaksa ymmärtää, miksi joka paikkaan pitää tunkea jotain vaginajuttuja tai muita vastaavia. Mutta kai ne sitten jotakuta naurattaa.

   Lainaa

  6. Luodinkestävä lihapiirakka 15.3.2022 8:59
   Tulos: +104 (106 ääntä)
   Sain elämäni ensimmäisen maksun ja se oli vielä parkkisakko. Eipä ollut automaatteja, vaan piti mennä kylän pankkiin maksamaan ja naapuri vielä virkailijana. Se hävetti 18~vuotiaana. Olen iloinen verkkopankista.

   Lainaa

  7. Tulos: +77 (79 ääntä)
   Kerrattu haltija: Tuo S-ryhmä on huijausprofiili.
   Julkaisu löytyi, ja löytyy edelleen, S-ryhmän viralliselta sivulta. Huomaa, että Facebook ei näytä sinistä vahvistusmerkkiä kuvissa, vaikka kyseinen tili on vahvistettu: https://www.facebook.com/sryhma/photos/a.10150700080503394/10160000966018394

   Lainaa

  8. Kaikkein paras kivi 15.3.2022 9:52
   Tulos: +36 (44 ääntä)
   Haikea sorsa: 11 vuotta sitten makson viimeksi noilla automaateilla.
   Niinpä, en tiennytkään että pankkikonttoreilla voi vielä hoitaa raha-asioitakin. Käteistä ne ei enää käsittele :-/

   Lainaa

  9. Eläinrakas aprikoosi 15.3.2022 10:06
   Tulos: +131 (135 ääntä)
   Maksuautomaattiin täytyy kuitenkin näppäillä kortin tunnusluku, vaikka sillä katsoisi vain saldoa, joten silloin ei ole asiallista sivullisten hönkäillä niskaan. Kortti olisi todennäköisesti lähtenyt kävelemään hetkeä myöhemmin.

   Lainaa

  10. Tulos: +5 (15 ääntä)
   Angst: Koska se on perseestä jos joku huohottaa niskaan, teit mitä vaan? Ja yleensä ne on viel vanhempaa porukkaa.Ja se "läppä" oli se, et Mervi ei vissiin kehdannu enää sanoa et eihän oikeesti tässä edes mitään tee, kun oikein poliisitkin jäi turvaamaan..
   Ei jäänyt poliisit turvaamaan vaan vartija.

   Lainaa

  11. Tulos: +45 (57 ääntä)
   Aivokuollut kultakala: Mä tuun taas kukkistelemaan, mutta mä en vaan pääse yli enkä ympäri siitä, että minusta tuo mukahauskan roisi kielenkäyttö kuulostaa lähinnä maksimissaan ala-asteikäisten jutuilta. En vaan jaksa ymmärtää, miksi joka paikkaan pitää tunkea jotain vaginajuttuja tai muita vastaavia. Mutta kai ne sitten jotakuta naurattaa.
   Samaa mieltä.

   Lainaa

  12. Tulos: -44 (54 ääntä)
   En ymmärrä tuota Mervin tekstiä. Niskaanhengittäjällä meni tunteisiin ja sitten yhtäkkiä poliisit oli paikalla turvaamassa Merviä?

   Lainaa

  13. Sammutettu lokki 15.3.2022 12:25
   Tulos: +51 (57 ääntä)
   Wisegyu: En ymmärrä tuota Mervin tekstiä. Niskaanhengittäjällä meni tunteisiin ja sitten yhtäkkiä poliisit oli paikalla turvaamassa Merviä?
   Mervi meni automaatille, joku ihminen tuli seläntaakse huohottamaan ja ei suostunut siirtymään taaemmas. Kyseinen henkilö siirrettiin vartioiden avustuksella kauemmas.

   Lainaa

  14. Oikea seppä 15.3.2022 12:38
   Tulos: -35 (57 ääntä)
   En ole ihan varma uskonko Merviä. Mutta vaikka uskoisin, eikö olisi ollut helpointa vain parin minuutin kohdalla itse poistua paikalta, kun varmaan jo siinä vaiheessa oli selvää, ettei mummeli ole rauhoittumassa, eikä itsellä nyt varsinaisesti mitään sellaista asiaa automaatille ollut, mikä olisi pakko hoitaa juuri silloin. Ei olis tarvittu poliiseja eikä vartijoita eikä keksityn laskunmaksun esittämistä.

   Lainaa

  15. Tupakoimaton päärynä 15.3.2022 14:53
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Haikea sorsa: 11 vuotta sitten makson viimeksi noilla automaateilla.
   Minä maksoin ihan muutama päivä sitten viimeksi automaatilla.

   Lainaa

  16. Tosikko kiivi 15.3.2022 15:47
   Tulos: +26 (30 ääntä)
   Luodinkestävä lihapiirakka: Sain elämäni ensimmäisen maksun ja se oli vielä parkkisakko. Eipä ollut automaatteja, vaan piti mennä kylän pankkiin maksamaan ja naapuri vielä virkailijana. Se hävetti 18~vuotiaana. Olen iloinen verkkopankista.
   Silloin oli kylässä sentään vielä pankki. Nykyään pitäisi ajaa suureen cityyn sitäkin varten. Minäkin olen iloinen verkkopankista.

   Lainaa

  17. Kuohitsematon piirroshahmo 15.3.2022 20:39
   Tulos: +45 (51 ääntä)
   Rokotevastaiset ja venäjän trollit saa jakaa esteettä sontapropagandaansa, mutta auta armias kun vilahtaa nänni tai laitat jonkun Perikato -elokuvasta peräisin olevan "H1tler" -meemin. Johan napsahtaa 30 päivän banni, nopeammin kuin ehdit sanoa "kokeellinen rokote".

   Lainaa

  18. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Noi facen sensuroinnit on kyl jo jonkun aikaa ollu aika herkillä, mut tosiaan nyt vielä enemmän; sensuroi kuvan äidistä joka piti lasta sylissään. Joo, kuva oli Ukrainasta, mutta siinä ei ollut verta eikä mitään, vaan semmonen haikea kuva äidistä lapsensa kanssa... Facen mukaan sisälsi väkivaltaa, vai mikä se niiden teksti onkaan kun sensuroi raakoja kuvia.

   Lainaa

  19. Turpea seuraeläin 16.3.2022 0:09
   Tulos: +12 (18 ääntä)
   Angst: Koska se on perseestä jos joku huohottaa niskaan, teit mitä vaan? Ja yleensä ne on viel vanhempaa porukkaa.Ja se "läppä" oli se, et Mervi ei vissiin kehdannu enää sanoa et eihän oikeesti tässä edes mitään tee, kun oikein poliisitkin jäi turvaamaan..
   Päällimmäisenä mielessä oli korona

   Lainaa

  20. Tulos: -8 (10 ääntä)
   Tyydyttävä aprikoosi: Itsekin olen helmikuussa Shanghaissa ravintolan joulukoristeita katsoessani pohtinut onko viime joulu jatkunut pitkään vai ensi joulu alkanut ajoissa.
   Kiinassa on uusivuosi myöhemmin, joten myös Jeesus-lapsen syntymää on siirretty eteenpäin. Intohimoisia kristittyjä sikäläiset kommarit kuulemma.

   Lainaa

  21. Tulos: -18 (20 ääntä)
   Tyydyttävä aprikoosi: Itsekin olen helmikuussa Shanghaissa ravintolan joulukoristeita katsoessani pohtinut onko viime joulu jatkunut pitkään vai ensi joulu alkanut ajoissa.
   Elä selitä. Et oo Porvoota kauempana käyny.

   Lainaa

  22. Rajoittunut piimä 16.3.2022 12:05
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   Mitä vittua toi Marko oikein selittää. Ällöttävä setä.

   Lainaa

  23. Nuutunut kivi 16.3.2022 12:45
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Oikea seppä: En ole ihan varma uskonko Merviä. Mutta vaikka uskoisin, eikö olisi ollut helpointa vain parin minuutin kohdalla itse poistua paikalta, kun varmaan jo siinä vaiheessa oli selvää, ettei mummeli ole rauhoittumassa, eikä itsellä nyt varsinaisesti mitään sellaista asiaa automaatille ollut, mikä olisi [...]
   Jos ei päässyt poistumaan?

   Lainaa

  24. Arkkienkeli 16.3.2022 14:30
   Tulos: -13 (13 ääntä)
   Ooh! Pääsin toistamiseen feissarimokiin ihan omin sormineni. Kiitos ryhmäläiset!

   Lainaa

  25. Itseasiassa 16.3.2022 15:47
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Luodinkestävä lihapiirakka: Sain elämäni ensimmäisen maksun ja se oli vielä parkkisakko. Eipä ollut automaatteja, vaan piti mennä kylän pankkiin maksamaan ja naapuri vielä virkailijana. Se hävetti 18~vuotiaana. Olen iloinen verkkopankista.
   Toivottavasti enää ei tarvitse maksella parkkisakkoja.

   Lainaa

  26. Itseasiassa 16.3.2022 15:51
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Kuohitsematon piirroshahmo: Rokotevastaiset ja venäjän trollit saa jakaa esteettä sontapropagandaansa, mutta auta armias kun vilahtaa nänni tai laitat jonkun Perikato -elokuvasta peräisin olevan "H1tler" -meemin. Johan napsahtaa 30 päivän banni, nopeammin kuin ehdit sanoa "kokeellinen rokote".
   Nyt on tullut huomattua, että valeprofiilitkin saavat oma kaikessa rauhassa. Yleensä tulee sellaisen ilmiannosta ilmoitus, ettei profiili riko yhteisösääntöjä, koska se ei häiritse ketään. No, kyllä joku haksahtaa aina poikkeuksellisen komean veteraani-lääkärin rahanpyyntöihin, mutta onneksi Facebookista se on ihan ok huijata ihmisiä.

   Lainaa

  27. Tarkoitettu papukaija 16.3.2022 23:33
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Aivokuollut kultakala: Mä tuun taas kukkistelemaan, mutta mä en vaan pääse yli enkä ympäri siitä, että minusta tuo mukahauskan roisi kielenkäyttö kuulostaa lähinnä maksimissaan ala-asteikäisten jutuilta. En vaan jaksa ymmärtää, miksi joka paikkaan pitää tunkea jotain vaginajuttuja tai muita vastaavia. Mutta kai ne sitten jotakuta naurattaa.
   Pikkupoikia, jotka eivät erota vulvaa ja vaginaa toisistaan.

   Lainaa

  28. Tulos: +1 (1 ääni)
   Kuohitsematon piirroshahmo: Rokotevastaiset ja venäjän trollit saa jakaa esteettä sontapropagandaansa, mutta auta armias kun vilahtaa nänni tai laitat jonkun Perikato -elokuvasta peräisin olevan "H1tler" -meemin. Johan napsahtaa 30 päivän banni, nopeammin kuin ehdit sanoa "kokeellinen rokote".
   Propagandan ym roskasisällön levittäjät osaavat hyvin kiertää automaattifilttereitä, mm kommunikoivat keskenään omilla foorumeillaan ja opettavat toisiaan miten automaattia huijataan, mihin sanoihin se tällä hetkellä tarttuu jne. Fakebook tiukentaa filtteriä, jolloin tavallisten käyttäjien harmittomat viestit tarttuvat siihen, kun taas roskan levittäjät sopeutuvat ja muuttavat kielenkäyttöään, jolloin heidän viestit pääsevät edelleen läpi. 
   Ratkaisu on automaation vähentäminen ja oikeiden ihmisten käyttö moderoinnissa, mutta moderaattoreille täytyisi maksaa palkkaa ja vapaaehtoisiakin pitäisi jotenkin organisoida ja kouluttaa mihin menee työtunteja ja siten rahaa. Teknologiafirmat eivät yleensä halua maksaa tai nähdä vaivaa, vaan turvautuvat automaatioon surkein tuloksin

   Lainaa

  29. Työteliäs papukaija 1.4.2022 1:16
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Tuo S-ryhmän joulujulkaisu oli täpätty vahingossa sinne. Oli tarkoitus ajastaa eri julkaisu. Mut ihan piristävä🤣

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ajastettu, automaatti, facebook, joulu, pankki, roskaposti, s-ryhmä, sensuuri