Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 159

Peli seis! Vaasan Roskalavalla ei saa auttaa liikaa.
Roskalavalla rapisee, osa 159

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 27 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Taidoton krokotiili 31.3.2022 0:07
   Tulos: +240 (330 ääntä)
   Pojat on puhuneet, että vanha toosa ei olisi ihan noin heleän vaaleanpunainen.

   Lainaa

  2. Ylipitkä persikka 31.3.2022 0:17
   Tulos: +186 (206 ääntä)
   Katariinan kuvakkeen väri aiheutti hepulin.

   Lainaa

  3. Kykenemätön peura 31.3.2022 0:33
   Tulos: +595 (595 ääntä)
   Noutopaikka: Annikan auton takaluukku tarvitsijan pihalla. Nyt ei tarvitse Sonjankaan menettää yöuniaan tämän takia.

   Lainaa

  4. Tulos: +309 (311 ääntä)
   On se jännä miten usein näkee ryhmiä joiden ylläpitäjän logiikka on juurikin noin pettämätön. Onhan se nyt ryhmälle, ja varsinkin ottajalle aivan hirveä menetys saada (x esine) suoraan vastnottajan kotipihaan!

   Lainaa

  5. Tulos: +269 (269 ääntä)
   Noutopaikka: vastaanottajan piha

   Lainaa

  6. MajuriVSOP 31.3.2022 6:58
   Tulos: +294 (296 ääntä)
   Kun seuraavan kerran olen työtön perustan roskalava-ryhmän. Toi YPn homma vaikuttaa sellaselta mistä saa hyvää esimieskokemusta.

   Lainaa

  7. Tulos: +170 (170 ääntä)
   Sonja on varmasti joku resurssisuunnittelija sairaalassa

   Lainaa

  8. Tulos: +107 (109 ääntä)
   Tärkein kysymys kuitenkin on: saiko Heidi jäädä ryhmään vai potkittiinko pois?

   Lainaa

  9. Tulos: +123 (123 ääntä)
   Se on kyllä jännä miten FB-ryhmien YP-rooleihin sattuu aina tärkeileviä sääntöfasisteja. Maalaisjärki jää narikkaan kun saa natsoja kauluslaattoihin.

   Lainaa

  10. Satulaton näyttelijä 31.3.2022 11:20
   Tulos: +105 (105 ääntä)
   MajuriVSOP: Kun seuraavan kerran olen työtön perustan roskalava-ryhmän. Toi YPn homma vaikuttaa sellaselta mistä saa hyvää esimieskokemusta.
   Valitettavasti on ollut tuollainen yp-tasoinen esimies. Koko ajan tuli uusia "yhdessä sovittuja" asioita, jotka siis esimies jonkun yksittäisen tapahtuman perusteella kirjasi ylös. Tästä lähtien töihin ei saa tulla klo 7.59 kun työaika alkaa klo 8.00 ja oven takana seisovaa asiakasta hämmentää, jos näkee ihmisen sisällä, eikä ovea tulla avaamaan. Jne.

   Lainaa

  11. Tulos: +16 (26 ääntä)
   Matt3: Se on kyllä jännä miten FB-ryhmien YP-rooleihin sattuu aina tärkeileviä sääntöfasisteja. Maalaisjärki jää narikkaan kun saa natsoja kauluslaattoihin.
   Jostain käsittämättömästä syystä kaikki eivät ymmärrä mikä ero kirjainyhdistelmillä YP ja NSDAP on.

   Lainaa

  12. Tulos: +28 (34 ääntä)
   Sonja luultavasti halusi itse saman kalusteen ja yritti ehtiä hakemaan ensin.

   Lainaa

  13. Raavittu mestari 31.3.2022 17:09
   Tulos: +74 (74 ääntä)
   Kyllä puuttuu nyt tieto siitä että miten tuo Roskalavan keissi päättyi.

   Lainaa

  14. Raivokas vuohi 31.3.2022 18:47
   Tulos: +11 (25 ääntä)
   Jos laukun väri on aito, sen voi myydä vegaanituotteena.

   Lainaa

  15. Tunteeton sitruuna 31.3.2022 23:54
   Tulos: +41 (41 ääntä)
   Hulinaa: Sonja on varmasti joku resurssisuunnittelija sairaalassa
   Tästä tulee mieleen, kun vaimo oli vielä kunnallisessa palvelutalossa hoitajana. Esimies väkersi puoliviikkoa seuravan kahden viikon työvuorolistoja muutamalle kymmenelle työntekijälle. Ja ylitöitä aika runsaasti... Oli aina kuulema aina arvoitus millaiset työvuorot tulee. Niitähän ei ilmeisesti voi pyörittää samalla kaavalla ja vaikka vaihtaa vain nimiä/järjestystä?

   Lainaa

  16. Karvajalka 1.4.2022 12:11
   Tulos: +54 (54 ääntä)
   Satulaton näyttelijä: Valitettavasti on ollut tuollainen yp-tasoinen esimies. Koko ajan tuli uusia "yhdessä sovittuja" asioita, jotka siis esimies jonkun yksittäisen tapahtuman perusteella kirjasi ylös. Tästä lähtien töihin ei saa tulla klo 7.59 kun työaika alkaa klo 8.00 ja oven takana seisovaa asiakasta hämmentää, jos näkee ihmisen sisällä, eikä ovea tulla avaamaan. Jne.
   Kai te seisotte sit siellä ulkona ihmettelemässä asiakkaiden kanssa 7:59? :D

   Lainaa

  17. Tulos: -9 (15 ääntä)
   Ylipitkä persikka: Katariinan kuvakkeen väri aiheutti hepulin.
   Nyt alkoi kyllä kiinnostamaan, minkä makuinen se olisi.

   Lainaa

  18. Comfortably Numb 1.4.2022 15:57
   Tulos: +8 (18 ääntä)
   Ihan terveen toosan näköinen veska.

   Lainaa

  19. Työläs ahven 1.4.2022 18:28
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Raivokas vuohi: Jos laukun väri on aito, sen voi myydä vegaanituotteena.
   Ei kun luomuna!

   Lainaa

  20. Itseasiassa 1.4.2022 20:13
   Tulos: +50 (50 ääntä)
   Satulaton näyttelijä: Valitettavasti on ollut tuollainen yp-tasoinen esimies. Koko ajan tuli uusia "yhdessä sovittuja" asioita, jotka siis esimies jonkun yksittäisen tapahtuman perusteella kirjasi ylös. Tästä lähtien töihin ei saa tulla klo 7.59 kun työaika alkaa klo 8.00 ja oven takana seisovaa asiakasta hämmentää, jos näkee ihmisen sisällä, eikä ovea tulla avaamaan. Jne.
   Ei helvetti, kerran on tullit nähtyä firma, jossa omistaja vahti että työpaikalla oltiin viimeistään 5 min vailla, jotta ehtii vaihtaa työvaatteet ja kävellä omalle osastolle. Tämä koska työaikana ei saanut olla muualla kuin työpistellä, liian pitkästä vessatauosta tuli huudot, liian pitkä tarkoitti käytännössä,näytä omistaja näki sinun menevän vessaan tai tulevan sieltä ulos. 12 min tauolla piti ehtiä ekana kävellä koko tehtaan toisesta päästä taukohuoneeseen, jossa oli koko firman duunarit samaan aikaan. Jos et ehtinyt saada ruokia naamaan tauon aikana, niin olit ilman. Ainakin innosti opiskelemaan oman alan tutkinnon loppuun, että jäi tuollaiset laatufirmat menneisyyteen.

   Lainaa

  21. Luha salaatti 2.4.2022 16:21
   Tulos: -14 (34 ääntä)
   Itseasiassa: Ei helvetti, kerran on tullit nähtyä firma, jossa omistaja vahti että työpaikalla oltiin viimeistään 5 min vailla, jotta ehtii vaihtaa työvaatteet ja kävellä omalle osastolle. Tämä koska työaikana ei saanut olla muualla kuin työpistellä, liian pitkästä vessatauosta tuli huudot, liian pitkä tarkoitti [...]
   Ihan itsestään selvää, että työpisteellä ollaan silloin kuin työt alkaa, eikä vasta saavuta paikalle, kun työt alkaa. Vaatteiden vaihto ei kuulu työaikaan. Muuhun en ota kantaa, joissain paikoissa tauot menee pelkästään kulkemiseen taukopaikalle, joka on mielestäni väärin.

   Lainaa

  22. Tervetullut undulaatti 2.4.2022 19:34
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Nam Nam: Nyt alkoi kyllä kiinnostamaan, minkä makuinen se olisi.
   Ööh... vanhan t...

   Lainaa

  23. Tulos: +13 (15 ääntä)
   "Noutopaikka: sinun kotisi" Ongelma ratkaistu

   Lainaa

  24. Neulottu luovuttaja 4.4.2022 12:54
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   Tunteeton sitruuna: Tästä tulee mieleen, kun vaimo oli vielä kunnallisessa palvelutalossa hoitajana. Esimies väkersi puoliviikkoa seuravan kahden viikon työvuorolistoja muutamalle kymmenelle työntekijälle. Ja ylitöitä aika runsaasti... Oli aina kuulema aina arvoitus millaiset työvuorot tulee. Niitähän ei ilmeisesti [...]
   Tämä minuakin ihmetyttää varsinkin sosiaalipuolella. Siellä on hyvin tiedossa kuinka paljon väkeä milloinkin laitoksessa tarvitaan, mutta silti työvuorot on ihan arpapeliä. Ihan vastaavasti tehtaissa on tiedossa kuinka paljon väkeä tarvitaan minäkin päivänä ja mihinkäkin kellonaikaan ja siellä on onnistuttu suunnittelemaan työvuorokierto niin että jokainen pystyy tarkastamaan työvuoronsa esim. 27.6.2154. Miksi sosiaalipuolella ei onnistu sama?

   Lainaa

  25. Tulos: +16 (16 ääntä)
   MajuriVSOP: Kun seuraavan kerran olen työtön perustan roskalava-ryhmän. Toi YPn homma vaikuttaa sellaselta mistä saa hyvää esimieskokemusta.
   Se on jännä miten varsinkin alemman portaan esimiesasemassa olevat unohtavat että heidän tehtävänä on varmistaa että ns duunarit saavat työnsä tehtyä eikä keksiä omia sääntöjä tai kahvitella oman esimiehensä kanssa kieli ruskeana. Itsellä kokemusta muutamasta työpaikasta jossa pomo ei pitänyt huolta että on työkaluja yms töihin eikä oikeaa miehitystä vaan tärkeämpää oli leikkiä isompaakin johtajaa ja päästä kaikissa mahdollisissa tilanteissa käyttämään sitä pientä valtaa vaikka siitä oli todella usein vain haittaa. No minähän teen kun käsketään vaikka siitä olisi enemmän haittaa kuin hyötyä, liksa juoksee kumminkin

   Lainaa

  26. Tosikko kiivi 4.4.2022 17:15
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Neulottu luovuttaja: Tämä minuakin ihmetyttää varsinkin sosiaalipuolella. Siellä on hyvin tiedossa kuinka paljon väkeä milloinkin laitoksessa tarvitaan, mutta silti työvuorot on ihan arpapeliä. Ihan vastaavasti tehtaissa on tiedossa kuinka paljon väkeä tarvitaan minäkin päivänä ja mihinkäkin kellonaikaan ja siellä on [...]
   Koska sitten se työvuoroja arpova pomo joutuisi oikeisiin töihin?

   Lainaa

  27. Multainen varhaisperuna 6.4.2022 18:37
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Iron Fox: On se jännä miten usein näkee ryhmiä joiden ylläpitäjän logiikka on juurikin noin pettämätön. Onhan se nyt ryhmälle, ja varsinkin ottajalle aivan hirveä menetys saada (x esine) suoraan vastnottajan kotipihaan!
   Kuka oikeasti on antanu tälle alapeukun?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: 20 euroa, hakupalkka, kirppari, kirppis, kirpputori, kuva, laukku, toimitus, tv-taso, vanha roosa, väri, ylläpidolla on asiaa, ylläpito, ylläpitäjä