Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 211

Kierukan poistaminen Naistenhuoneen vinkeillä. 😬
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 211

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Huomaamaton opas 31.3.2022 0:25
   Tulos: +839 (871 ääntä)
   Toivon todella, että se ei ole tuo Hannan sotilaskouluttajamies joka on tollasta naisia alentavaa ajatusmaailmaa Hannalle opettanut. :(

   Lainaa

  2. Pehmeä jänis 31.3.2022 0:25
   Tulos: +439 (461 ääntä)
   Haluaisin tykätä Jennan kommentista 😌

   Lainaa

  3. Kykenemätön peura 31.3.2022 0:39
   Tulos: +498 (524 ääntä)
   Hyvä Jenna! Tuollaiaet naiset, jotka on sitä mieltä, ettei naisista ylipäätään ole mihinkään, on niin säälittäviä.

   Lainaa

  4. Tulos: -103 (151 ääntä)
   Kyllähän naissotilaat on rintamalla etulyöntiasemassa.

   Lainaa

  5. Ahdistava kissa 31.3.2022 1:04
   Tulos: +319 (329 ääntä)
   Miks mä oon aina luullut et maastopuvun leikkisämpi nimi on kurkkusalaatti eikä suolakurkku... Hämmentävää

   Lainaa

  6. Epäsuora nektariini 31.3.2022 1:43
   Tulos: +126 (216 ääntä)
   Miksi kaikki oletti että kyseisen tyypin kiinnostus naisten kenkiä kohtaan on seksuaalista? eihän sitä sanottu missään. Se että kiinnostuksen kohde on semmonen mihin jollain on fetissi, ei tarkoita että ei voisi olla kiinnostunut ei-seksuaalisesti. Onhan gynekologikin kiinnostunut naisen sukuelimistä ammatillisesti. Esimerkkejä riittää. Osa naisista myös kuvittelee että kaikki miesten kiinnostuksen kohteet on seksuaalisia. Ei miehet ja naiset lopulta niin erilaisia oo kun ihmiset kuvittelee, vaikka myönnän että eroja on. Mutta tässäkin huomasimme että myös nainen voi olla sovinisti, itse asiassa sitä näkee yllättävän usein.

   Lainaa

  7. Honottava huuhkaja 31.3.2022 2:31
   Tulos: +117 (139 ääntä)
   "...erityiskiinnostus naisten kokkareita kohtaan." Tirsk.

   Lainaa

  8. Eväätön jänis 31.3.2022 5:15
   Tulos: +117 (139 ääntä)
   Epäsuora nektariini: Miksi kaikki oletti että kyseisen tyypin kiinnostus naisten kenkiä kohtaan on seksuaalista? eihän sitä sanottu missään. Se että kiinnostuksen kohde on semmonen mihin jollain on fetissi, ei tarkoita että ei voisi olla kiinnostunut ei-seksuaalisesti. Onhan gynekologikin kiinnostunut naisen sukuelimistä [...]
   Koska kenkä- ja jalkafetissit ovat todella yleisiä. Jos mies sanoo olevansa erityisen kiinnostunut naisten kengistä, ensioletus on että kyseessä on seksuaalinen kiinnostus/fetissi, koska todennäköisyys sille että kyseisen ihmisen kiinnostus on seksuaalista sorttia on varmaan jotain 99% ja muotimielessä nimenomaan ja pelkästään naisten kengistä kiinnostuneet miehet lienevät harvinaisuus. Toki sellaisiakin voi olla, esim jossain kenkä- ja vaatesuunnittelijapiireissä luulisi löytyvän, mutta todennäköisesti heistäkin suurin osa on kiinnostunut muodista yleisemmin eikä välttämättä ilmaise erityiskiinnostustaan juuri naisten kenkiin.  Itse asiassa tuo sinun esimerkkisi on erityisen hyvä esimerkki juuri tästä. Jos mies sanoo olevansa kiinnostunut naisten sukuelimistä, on ihan kohtuullinen ja ymmärrettävä oletus, että hän tarkoittaa asian seksuaalisessa mielessä ellei muuta kontekstia ole, koska heteromiehistä hyvin suuri osa niistä on kiinnostunut kun taas vain hyvin pieni prosentti ihmisistä on gynekologeja. Jos taas käy ilmi että ko. ihminen onkin gynekologi ja tarkoitti asian ammatillisessa mielessä, voi käsitystä korjata. Jokainen ihminen tekee jossain määrin oletuksia todennäköisyyksien ja yleisen elämänkokemuksen perusteella, ei ole mahdollista elää tai keskustella mistään niin että jokainen teoreettisella tasolla mahdollinen vaihtoehto otetaan huomioon. Silloin vaan täytyy tarjota kontekstia ja sanoa vaikka, että olen erityisen kiinnostunut naisen kengistä, mutta en seksuaalisina objekteina vaan niiden muodista ja historiasta (tai mikä nyt ikinä tuollaista kiinnostusta ajaakaan).

   Lainaa

  9. Vaalea haukka 31.3.2022 6:27
   Tulos: -49 (75 ääntä)
   Ahdistava kissa: Miks mä oon aina luullut et maastopuvun leikkisämpi nimi on kurkkusalaatti eikä suolakurkku... Hämmentävää
   Itse olen kuullut, että yksi henkilö armeijan asussa=suolakurkku, useampi henkilö=kurkkusalaatti.

   Lainaa

  10. Tulos: +35 (53 ääntä)
   Suolakurkku.. 😂😂 ehkä kuitenki ei.

   Lainaa

  11. Tulos: +282 (288 ääntä)
   Huomaamaton opas: Toivon todella, että se ei ole tuo Hannan sotilaskouluttajamies joka on tollasta naisia alentavaa ajatusmaailmaa Hannalle opettanut. :(
   Selvis ettei sen mies ole edes sotilaskouluttaja vaan joku autonpesijä.

   Lainaa

  12. Tulos: +40 (46 ääntä)
   Honottava huuhkaja: "...erityiskiinnostus naisten kokkareita kohtaan." Tirsk.
   Cocktail-tilaisuuksia

   Lainaa

  13. Tulos: +73 (87 ääntä)
   Eväätön jänis: Koska kenkä- ja jalkafetissit ovat todella yleisiä. Jos mies sanoo olevansa erityisen kiinnostunut naisten kengistä, ensioletus on että kyseessä on seksuaalinen kiinnostus/fetissi, koska todennäköisyys sille että kyseisen ihmisen kiinnostus on seksuaalista sorttia on varmaan jotain 99% ja [...]
   Autismin kirjoon (AS) kuuluva henkilö ei yleensä mitenkään tietoisesti valitse sitä erityisen kiinnostuksen kohdetta (EKK), joten ainakin teoriassa on täysin mahdollista, että ihminen kiinnostuu yleensä fetissin kohteeksi mielletystä asiasta.

   Lainaa

  14. Tulos: +94 (94 ääntä)
   Joopajoo: Selvis ettei sen mies ole edes sotilaskouluttaja vaan joku autonpesijä.
   :D Jennalle pisteet.

   Lainaa

  15. Tulos: +127 (139 ääntä)
   Ihmetyttää Satun tarve diagnosoida ystäväänsä tämän selän takana. Ei luulisi olevan mitään väliä onko kaverilla asperger tai vastaavaa, jos elämä pyörii ja ystävyys kukoistaa.

   Lainaa

  16. Kimurantti sirkka 31.3.2022 10:54
   Tulos: +22 (52 ääntä)
   Mikäs tuossa kierukkajutussa on hauskaa?

   Lainaa

  17. Ohennettu preeriasusi 31.3.2022 11:01
   Tulos: +53 (65 ääntä)
   Hannaa taitaa ihan henkilökohtaisista syistä harmittaa tämä feminiinisemmät suolakurkut joita miehensä tarinan mukaan kouluttaa.

   Lainaa

  18. Tulos: -22 (34 ääntä)
   Turtiainen pyytämässä naisilta apua kierukan poistoon?! Nyt oon nähny kaiken.

   Lainaa

  19. Tulos: +17 (23 ääntä)
   Siittä.

   Lainaa

  20. Tulos: +65 (67 ääntä)
   Joopajoo: Selvis ettei sen mies ole edes sotilaskouluttaja vaan joku autonpesijä.
   .. Mikä näitä ihmisiä vaivaa! 🤦‍♀️

   Lainaa

  21. Tulos: +95 (105 ääntä)
   Kierukkaa ei kyllä käsittääkseni kannattais itse repiä ulos. 😬 Mut hyvä jos oli onnistunu ilman mitään haavoja tai tulehduksia tai muita.

   Lainaa

  22. Liukas kultakala 31.3.2022 14:42
   Tulos: -41 (105 ääntä)
   olen mukava ja hyväsydäminen autisti. Voisitteko lähettää minulle pikkuhousujanne, koska ne auttavat selviytymään sairaudestani. Kiitos jo etukäteen :)

   Lainaa

  23. Malttamaton kesyaasi 31.3.2022 15:36
   Tulos: +59 (65 ääntä)
   Niin siis mulle tuli korkkarijutusta ekana mieleen, että se mies tykkää itse käyttää niitä korkkareita, keräilee niitä jne. Ei tullut mieleen seksuaalinen kiinnostus. Jutussa ei mainittu, onko kiinnostus seksuaalinen vai ei, joten emme voi tehdä asiasta oletusta. Seksuaalisena kiinnostuksena tuo ei varmaan ole mistään erikoisimmasta päästä, eikä kiinnostus ei-seksuaalisenakaan välttämättä viittaa autismiin. Autistisessa erityiskiinnostuksenkohteessa kiinnostuksen kohdetta olennaisempaa on kiinnostuksen intensiivisyystaso ja muu kiinnostuksen laatu. Jos henkilö on kiinnostunut vaikka lajittelemaan korkokenkiä niiden värin/mallin/merkin/jonkun mukaan ja on kiinnostunut niistä objekteina ilman seksuaalista kytköstä tai ilman halua itse käyttää niitä, ilman kiinnostusta muotiin laajemmin, kiinnostus viittaa autistisempaan suuntaan. Tuntematta henkilöä ei voida tietää. Muutenkin tuo päivitys oli vähän outo. Mitä väliä sillä on, onko tyyppi autistinen vai ei?

   Lainaa

  24. Tulos: +64 (66 ääntä)
   Vaalea haukka: Itse olen kuullut, että yksi henkilö armeijan asussa=suolakurkku, useampi henkilö=kurkkusalaatti.
   Kurkkusalaatiksi kutsuminen johtuu puvun kuviosta, joka muistuttaa kurkkusalaattia.

   Lainaa

  25. Tulos: +54 (58 ääntä)
   Huomaamaton opas: Toivon todella, että se ei ole tuo Hannan sotilaskouluttajamies joka on tollasta naisia alentavaa ajatusmaailmaa Hannalle opettanut. :(
   Kyllä se valitettavasti on suurin syyllinen noihin asenteisiin. Toi maailma on tosi seksistinen ja ilkeä. Oma ex oli erikoisupseeri, nyk yliluutnantti, piti viimeiseen asti huolta etten pääse armeijaan. Kun mikään muu ei tehonnut, tyyppi paskoi multa paikat. Tän takia ollut kiinnostavaa lukea miesten ulostuloja miten epäreilua, ettei naiset mene armeijaan. 💩
   Ja aina, ihan aina, kun yritän asiasta puhua, niin joku toope alkaa puolustella omaa perhettään "ei meillä ole tuollaista" jos siis isä on armeijassa töissä. No sairaan hyvä jossei mutten anna kauheasti painoarvoa koska oman perheensä objektiivinen arvio voi olla nuorella varsin hankalaa. En todellakaan ole ollut ainoa joka on joutunut tällaisen gaslightaamisen kohteeksi. 

   Lainaa

  26. Tyydyttävä aprikoosi 31.3.2022 20:25
   Tulos: +50 (52 ääntä)
   Vastauksena Naistenhuoneen Ryhmän jäsenelle: molemmille tyttärille hankin GoGirlin inttiin mennessä. Onhan se kivampi naistenkin käydä esim. talvileirillä pystypissalla, ettei tarvitse puolialasti puun takana kyykkiä. https://www.outnorth.fi/gogirl/gogirl#Khaki

   Lainaa

  27. Tulos: -17 (31 ääntä)
   Huomaamaton opas: Toivon todella, että se ei ole tuo Hannan sotilaskouluttajamies joka on tollasta naisia alentavaa ajatusmaailmaa Hannalle opettanut. :(
   Arvostan suuresti naisia jotka käyvät armeijan, mutta olen itsekkin kuullut että tosipaikan tullen heidät siirretään koulutustehtäviin. Varsinkin etulinjan toiminnoista.

   Lainaa

  28. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Kimurantti sirkka: Mikäs tuossa kierukkajutussa on hauskaa?
   Kuka sanoi että siinä ois jotain hauskaa?

   Lainaa

  29. Stressitön banaani 31.3.2022 22:04
   Tulos: +47 (49 ääntä)
   Kyseiseen tapaukseen viittaamatta avaudun silti. Ai että ku rasittaa ne tyypit, jotka nykyään näkee ja keittiöpsykiatrina diagnosoi autismia joka toisessa tapaamassaan ihmisessä. Ja pahimmillaan sit selän takana spekuloi toisen henkilökohtaisia asioita. Liekö yleinen itse autismi ekkona.

   Lainaa

  30. Lentävä lapamato 31.3.2022 23:34
   Tulos: -3 (25 ääntä)
   Vaalea haukka: Itse olen kuullut, että yksi henkilö armeijan asussa=suolakurkku, useampi henkilö=kurkkusalaatti.
   Nykyinen armeijan maastopuvun kuviointi (m05) muistuttaa pikselikuviointinsa osalta kurkkusalaattia. Kurkkusalaatiksi ei kutsuta muita kuvioita, kuten esimerkiksi armeijan vanhaa m91 kuviointia. Aikanaan puhuttiin armeijan harmaista, koska siihen aikaan armeijan asustus oli harmaa sarkapuku.

   Lainaa

  31. Pienehkö patsas 1.4.2022 9:37
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Lentävä lapamato: Nykyinen armeijan maastopuvun kuviointi (m05) muistuttaa pikselikuviointinsa osalta kurkkusalaattia. Kurkkusalaatiksi ei kutsuta muita kuvioita, kuten esimerkiksi armeijan vanhaa m91 kuviointia. Aikanaan puhuttiin armeijan harmaista, koska siihen aikaan armeijan asustus oli harmaa sarkapuku.
   m91 nimenomaan oli se kurkkusalaatti.

   Lainaa

  32. Rasittava muurahainen 1.4.2022 9:55
   Tulos: -34 (60 ääntä)
   Vähän sellainen kuva on tullut, että ihmiset jotka eniten uskovat naisten olevan yleisellä tasolla tasavertaisia sotilaita miesten kanssa, ovat itse sellaisia ihmisiä, jotka eivät ole käyneet armeijaa tai palvelleet naisten kanssa. Omana palvelusaikanani kymmenisen vuotta sitten meillä oli pari todella särmää naissotilasta, mutta loput (vajaa kymmenen) olivat huonokuntoisia reppanoita, jotka usein tarvitsivat apua rutiinihommissakin tai muuten töhöilivät. Ylen Naissotilaat-sarja on vain vahvistanut tätä kuvaa. Eipä sitä kai kokeilematta tiedä kumpaan kastiin kukin kuuluu, mutta vähintä, mitä jokainen tuleva alokas voi tehdä on tulostavoitteinen liikunta: lihasvoimaa on oltava sen verran, että jaksaa evakuoida sen 80kg painavan taisteluparinsa, ja juoksukunnon puolesta voisi tähdätä edes välttävään tulokseen Cooperin testissä, jotta tietää hapenottokykynsä olevan riittävä. Intti voi olla likaista, raskasta ja henkisesti kuormittavaa, eikä fyysinen heikkous helpota asiaa. Toki moni mieskin on varsin epäkelpo sotilaana, mutta ainakin tuo fyysinen puoli on heille helpompaa saada kuntoon.

   Lainaa

  33. Katsastamaton lohikäärme 1.4.2022 10:26
   Tulos: -7 (11 ääntä)
   Stressitön banaani: Kyseiseen tapaukseen viittaamatta avaudun silti. Ai että ku rasittaa ne tyypit, jotka nykyään näkee ja keittiöpsykiatrina diagnosoi autismia joka toisessa tapaamassaan ihmisessä. Ja pahimmillaan sit selän takana spekuloi toisen henkilökohtaisia asioita. Liekö yleinen itse autismi ekkona.
   ”Kyseiseen tapaukseen viittaamatta..”

   Lainaa

  34. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Outo flexi toi että mies on joku iki-kersantti kapiainen, mutta mikäs siinä sitten... käyttääköhän myös #militaryspouse tagia usein?

   Lainaa

  35. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Stressitön banaani: Kyseiseen tapaukseen viittaamatta avaudun silti. Ai että ku rasittaa ne tyypit, jotka nykyään näkee ja keittiöpsykiatrina diagnosoi autismia joka toisessa tapaamassaan ihmisessä. Ja pahimmillaan sit selän takana spekuloi toisen henkilökohtaisia asioita. Liekö yleinen itse autismi ekkona.
   Heh, itseasiassa voi oikeesti olla jotain perää siinä, et osa näistä toisten seläntakana diagnosoijista on oikeesti ite autisminkirjolla ja sen tajuamisen myötä autismista on tullu ekko. Ja toki sillon helposti näkee piirteitä muissakin. Tosin osa voi olla sit vaan sitä porukkaa, joka jostain syystä tykkää lätkiä diagnooseja koska on joskus jostain jotain kuullu, eli tietenkin tietää asiasya kaiken. 
   Oon ite tutkimuksissa autisminkirjoepäilyn takia ja nepsy-jutut on tällä hetkellä mulle vahva mielenkiinnon kohde. Huomaan spekuloivani paljon ihmisten nepsypiirteitä, tosin lähinnä omassa päässäni. Koska eihän sillä oikeesti oo mitään väliä. 

   Lainaa

  36. Sisälukutaitoinen lohi 1.4.2022 13:51
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Tyydyttävä aprikoosi: Vastauksena Naistenhuoneen Ryhmän jäsenelle: molemmille tyttärille hankin GoGirlin inttiin mennessä. Onhan se kivampi naistenkin käydä esim. talvileirillä pystypissalla, ettei tarvitse puolialasti puun takana kyykkiä. outnorth.fi/gogirl/gogirl#Khaki
   Kiitos vinkistä, tällainen pitää ehdottomasti hankkia tähänkin talouteen!

   Lainaa

  37. Häikäisevä kirahvi 1.4.2022 20:30
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Lentävä lapamato: Nykyinen armeijan maastopuvun kuviointi (m05) muistuttaa pikselikuviointinsa osalta kurkkusalaattia. Kurkkusalaatiksi ei kutsuta muita kuvioita, kuten esimerkiksi armeijan vanhaa m91 kuviointia. Aikanaan puhuttiin armeijan harmaista, koska siihen aikaan armeijan asustus oli harmaa sarkapuku.
   Et tainnut olla se tuvan terävin sotamies? Ja taidat olla lisäksi erittäin nuori.
   Kurkkusalaatti -termi "otettiin käyttöön" vuonna 1962 kun armeijan harmaan sarkapuvun rinnalle otettiin käyttöön ensimmäistä kertaa maastokuvio. Sarkapuku oli lomapukuna aina vuoteen 1991 saakka, mutta koska palveluspukuna on ollut kurkkusalaatti vuodesta -62 saakka, on kurkkusalaateista puhuttu jo 60 vuotta.
   Armeijan harmaa -termi juontaa juurensa sota-aikaan. Se tai kurkkusalaatti -termi ei liity mitenkään maastokuvion lukuisiin muutoksiin vuosien saatossa.

   Lainaa

  38. Kilokalori 1.4.2022 20:47
   Tulos: -33 (41 ääntä)
   Voin kokouksesta sanoa, että yksikään hupakko ei tapaisi asiakasta ilman korkokenkiä. Kyse ei ole pelkästään fetissistä vaan ihan siitä, että korkkarit ovat säilyneet kauneusihanteena vuosikymmenten ajan ja miehet haluavat niitä naisilta. Sitten kun asiakas haluaa toteuttaa fetissejä valitaan kovaa pesua kestävät korkkarit.

   Lainaa

  39. Nuutunut kivi 1.4.2022 21:52
   Tulos: +30 (36 ääntä)
   Rasittava muurahainen: Vähän sellainen kuva on tullut, että ihmiset jotka eniten uskovat naisten olevan yleisellä tasolla tasavertaisia sotilaita miesten kanssa, ovat itse sellaisia ihmisiä, jotka eivät ole käyneet armeijaa tai palvelleet naisten kanssa. Omana palvelusaikanani kymmenisen vuotta sitten meillä oli pari [...]
   Miten (nuorten)miesten on helpompi kohottaa kuntoaan, kuin (nuorten)naisten?

   Lainaa

  40. Nuutunut kivi 1.4.2022 21:52
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Elli: Heh, itseasiassa voi oikeesti olla jotain perää siinä, et osa näistä toisten seläntakana diagnosoijista on oikeesti ite autisminkirjolla ja sen tajuamisen myötä autismista on tullu ekko. Ja toki sillon helposti näkee piirteitä muissakin. Tosin osa voi olla sit vaan sitä porukkaa, joka jostain syystä [...]
   Mikä on ekko?

   Lainaa

  41. Itseasiassa 1.4.2022 22:16
   Tulos: +7 (15 ääntä)
   Laura: Kierukkaa ei kyllä käsittääkseni kannattais itse repiä ulos. 😬 Mut hyvä jos oli onnistunu ilman mitään haavoja tai tulehduksia tai muita.
   Ihan todella oksettaa ajatuskin. 
   Oon kyllä miettinyt onko kierukat muuttuneet paljon 40 vuodessa, kun mun äiti on kuulemma onnistunut kadottamaan niitä sisuksistaan. Ei ole lääkärilläkään ollut sen paremmin onnea.

   Lainaa

  42. Itseasiassa 1.4.2022 22:17
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Knoppitieto: Hormonikierukan keksi suomalainen lääkäri ja professori Tapani Luukkainen, joka myös oli ollut konsultoimassa Kiinassa heidän väestönkasvun ongelmien hoitamista. Seurauksena yhden lapsen politiikka.

   Lainaa

  43. Hurjistunut karhu 2.4.2022 0:33
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   En tiedä onko armeijan asenteet yhtään muuttunut parempaan suuntaan 10v aikana, mutta suosittelisin (miehenä) hakemaan ehdottomasti johonkin erikoishaaraan, ja toissijaisesti miettiä aukkia/rukkia. 10v sitten ainakin lähes kaikki naiset sijoitettiin viestikomppaniaan elleivät hakeneet tiettyyn osastoon. Jos vapaaehtoisesti armeijasta haluaa kokemuksia, niin viestikomppanja ei ole oikea osoite. Sinne sijoitettiin ne pahnanpohjimmaiset ja pääosan ajasta viettivät kasarmilla.

   Lainaa

  44. Huomattava pupu 2.4.2022 3:40
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Vaalea haukka: Itse olen kuullut, että yksi henkilö armeijan asussa=suolakurkku, useampi henkilö=kurkkusalaatti.
   Kurkkupurkki on linja-autollinen

   Lainaa

  45. Rasittava muurahainen 3.4.2022 1:51
   Tulos: +7 (19 ääntä)
   Nuutunut kivi: Miten (nuorten)miesten on helpompi kohottaa kuntoaan, kuin (nuorten)naisten?
   Ai miksi nuorten miesten on helpompi kohottaa kuntonsa 80kg taistelijan kantamiseksi?

   Lainaa

  46. Pähee guava 3.4.2022 11:56
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Laura: .. Mikä näitä ihmisiä vaivaa! 🤦‍♀️
   Mahtaneeko enää sellaista ammattikuntaa ollakkaan kuin autonpesijä.

   Lainaa

  47. Tyydyttävä aprikoosi 3.4.2022 16:26
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Nuutunut kivi: Mikä on ekko?
   Ekko on erityisen kiinnostuksen kohde.

   Lainaa

  48. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Rasittava muurahainen: Vähän sellainen kuva on tullut, että ihmiset jotka eniten uskovat naisten olevan yleisellä tasolla tasavertaisia sotilaita miesten kanssa, ovat itse sellaisia ihmisiä, jotka eivät ole käyneet armeijaa tai palvelleet naisten kanssa. Omana palvelusaikanani kymmenisen vuotta sitten meillä oli pari [...]
   Niin ja miehissähän näitä vässyköitä ei ole? Ainakin silloin kun itse kävin intin oli prosentuaalisesti suurempi osuus miehissä näitä ei niin särmiä sotilaita. Meillä on asevelvollisuus kun taas naiset ovat kaikki sinne itse pyrkineet ja päässeet. Ja vaikka olisikin niin ettei rintamalle lähetettäisi naisia niin mitä sitten. Tarvitaan sotilashenkilökuntaa muuallakin kuin juoksuhaudoissa, vaikka kouluttamassa niitä alokkaita jolloin sinä supersotilas vapaudut taistelemaan.

   Lainaa

  49. Rapee tiikeri 7.4.2022 9:07
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Tuo Hanna on vaan turhanpäivänen, omaan elämäänsä kyllästynyt huudattaja. Jatkuvasti eri julkaisuihin kommentoimassa ties mitä paskaa ja mitä oon seurannut, niin kun vastauksia kommentteihinsa saa, ei hän enää reagoi asiaan mitenkään. Pelle, mikä pelle.

   Lainaa

  50. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Laura: Kierukkaa ei kyllä käsittääkseni kannattais itse repiä ulos. 😬 Mut hyvä jos oli onnistunu ilman mitään haavoja tai tulehduksia tai muita.
   Miten siinä haavoja saisi? Ihan langoista vetämällä lääkärikin sen ottaa pois. Toki se on helpompaa lääkärin tehdä kun on näkyvyys ja pinsetit, mutta en näe miksi se ei onnistuisi kotonakin

   Lainaa

  51. Katsastamaton lohikäärme 13.4.2022 17:46
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Rapee tiikeri: Tuo Hanna on vaan turhanpäivänen, omaan elämäänsä kyllästynyt huudattaja. Jatkuvasti eri julkaisuihin kommentoimassa ties mitä paskaa ja mitä oon seurannut, niin kun vastauksia kommentteihinsa saa, ei hän enää reagoi asiaan mitenkään. Pelle, mikä pelle.
   Hyvin mahdollista että on trolli. Kuvia omasta naamasta on kyllä FB:ssä useampi. Mene ja tiedä.

   Lainaa

  52. Taskuton karpalo 20.4.2022 14:57
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Miksi tuo kierukan poisto on täällä? Yks typerimpiä juttuja maksaa gynelle sen poistosta, koska sen voi helposti poistaa itsekin, ellei satu olemaan niin valtava hehtaariloora, ettei esim. yllä kohdun suuaukolle. Sormet sisään, kierukan naruista kiinni ja kierukka pois, se on oikeasti vain n. 3mm paksu ja n. 4 sentin pituinen kun pehmeät sivukaaret on taivutettu suoraksi, kierukka siis joustaa, se on hyvin pehmeä muovia. Kierukan laitto sattuu, koska se viedään asetinputkella kohdunkaulan läpi, mutta poisto on 100x helpompaa. Ellei juttu sit ole täällä just siksi, että kysymys on typerä.

   Lainaa

  53. Taskuton karpalo 20.4.2022 15:01
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Laura: Kierukkaa ei kyllä käsittääkseni kannattais itse repiä ulos. 😬 Mut hyvä jos oli onnistunu ilman mitään haavoja tai tulehduksia tai muita.
   Sä olet todella väärässä ja väärällä vuosituhannella. Kierukka on pehmeä kuin lakunauha, just tuo Kyleena n. 3mm paksu ja yht. 4cm pitkä suoraksi taivutettuna ja niin pehmeä, että sillä voisi tökkiä vaikka silmään ilman vaurioita. Jos suinkin tajuaa pestä sormet ennen kuin niitä työntää sisäänsä, on tulehduksen vaara olematon.

   Lainaa

  54. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Liukas kultakala: olen mukava ja hyväsydäminen autisti. Voisitteko lähettää minulle pikkuhousujanne, koska ne auttavat selviytymään sairaudestani. Kiitos jo etukäteen :)
   En ole elämäni aikana loukkaantunut yhdestäkään autismivitsistä, joten en loukkaannu nytkään (olen itse lievästi Aspi).
   Mutta ajattelin silti mainita - mikäli joku ei sitä vielä tiennyt - että autismi ei ole sairaus vaan kehityshäiriö.

   Lainaa

  55. Silityskuiva pulu 27.1.2023 23:56
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Taskuton karpalo: Sä olet todella väärässä ja väärällä vuosituhannella. Kierukka on pehmeä kuin lakunauha, just tuo Kyleena n. 3mm paksu ja yht. 4cm pitkä suoraksi taivutettuna ja niin pehmeä, että sillä voisi tökkiä vaikka silmään ilman vaurioita. Jos suinkin tajuaa pestä sormet ennen kuin niitä työntää sisäänsä, on tulehduksen vaara olematon.
   Kyllä gynekologin työkalut silti ovat steriilimpiä kuin sormet. Se kierukka on kuitenkin kohdussa, mihin on normaalisti vielä aika vaikea minkään pöpön päästä kohdunkaulan läpi, niin sen ainoan hetken kun siitä tulee jotain läpi, en ehkä riskeeraisi tulehduksen kanssa ronkkimalla sormilla.
   Enkä mä ainakaan koskaan edes tuntenut niitä naruja sen 11 vuoden aikana kierukan kanssa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: armeija, asperger, autismi, diagnoosi, kierukka, korkokengät, poistaa, sotilaat

 • Uusimmat

 • Kategoriat