Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 158

Mummeli eksyy roskalavalle.
Suurenna näkymä
Roskalavalla rapisee, osa 158

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 48 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tahriintunut pohatta 10.3.2022 0:20
   Tulos: -296 (510 ääntä)
   Annalta oli kyllä tyhmästi tehty kun laittoi ilmoituksen useampaan ryhmään. Kiusallaan teki. Kun tuollaisen antaa ilmaiseksi, voi olettaa suurella varmuudella että ottajia löytyy ja nopeasti. Anna teki nyt virheen itse.

   Lainaa

  2. Kykenemätön peura 10.3.2022 0:25
   Tulos: +200 (232 ääntä)
   Kuule Juha. Mäkään en ymmärrä.

   Lainaa

  3. Huippuälykäs herne 10.3.2022 0:27
   Tulos: +155 (207 ääntä)
   Tahriintunut pohatta: Annalta oli kyllä tyhmästi tehty kun laittoi ilmoituksen useampaan ryhmään. Kiusallaan teki. Kun tuollaisen antaa ilmaiseksi, voi olettaa suurella varmuudella että ottajia löytyy ja nopeasti. Anna teki nyt virheen itse.
   Asiallisemmin Anna käyttäytyi kuin Anne.

   Lainaa

  4. Tallentumaton kirahvi 10.3.2022 0:53
   Tulos: +319 (323 ääntä)
   Onkohan ensimmäinen kerta, kun sana "kusiputka" tarkoittaa lähes kirjaimellisesti... kusiputkaa.

   Lainaa

  5. Halpa keiju 10.3.2022 0:58
   Tulos: -197 (221 ääntä)
   Mitä järkeä tollasella kusiputkalla on, ellei kissa osaa sitten avata ja sulkea oven mennessään..?

   Lainaa

  6. Punerva puuma 10.3.2022 1:53
   Tulos: +222 (232 ääntä)
   Halpa keiju: Mitä järkeä tollasella kusiputkalla on, ellei kissa osaa sitten avata ja sulkea oven mennessään..?
   Ovessa on reikä josta kissa kävelee läpi. Onhan tuo toki nätimpi kuin ne muoviset kissanvessalaatikot.

   Lainaa

  7. Tulos: -41 (49 ääntä)
   Ekasta tuli mieleen että perkele mulla on akuutti ikäkriisi meneillään vaikken nyt ihan noin vanha olekaan. Tai no kaiketi useimmat jo tuossa vaiheessa hyväksyvät ikänsä eivätkä höpöile turhia? Omituinen fiilis enkä osaa kuvailla mitenkään kun ei riitä kyvyt. Luulin jo että säästyn elämässäni tälläisestä kun ei tähän ikään aiemmin ole iskenyt, nyt siis keski-ikäistymässä. No kokemus se on tämäkin.

   Lainaa

  8. Pätevä kirahvi 10.3.2022 5:31
   Tulos: -26 (86 ääntä)
   Tahriintunut pohatta: Annalta oli kyllä tyhmästi tehty kun laittoi ilmoituksen useampaan ryhmään. Kiusallaan teki. Kun tuollaisen antaa ilmaiseksi, voi olettaa suurella varmuudella että ottajia löytyy ja nopeasti. Anna teki nyt virheen itse.
   Moi Anne!

   Lainaa

  9. Tulos: +19 (29 ääntä)
   "Eläintarvike kirppis" ja vieläpä netissä.

   Lainaa

  10. Tulos: +134 (134 ääntä)
   Lahjoitin kerran roskalavalla vastaavanlaisen kissanvessakaapin, koska sen ylläpito oli ihan pyllystä ja oli mennyt jo huonompaan kuntoon sisäpuolelta (jonka toki mainitsin ilmoituksessa). Enpä ole koskaan vastaavaa yleisöryntäystä nähnyt missään ilmoituksessani ja samana päivänä vessa haettiin pois ensimmäisen varaajan toimesta. Onneksi en laittanut ilmoitusta useampaan ryhmään, olisi voinut olla vaikeahko selvittää kuka olikaan ensimmäinen varaaja(jonka perusteella yleensä annan ilmaiset tavarat). Sinänsä olisi hyvä tapa ilmoittaa ilmoituksessa, että tuote on tarjolla myös muualla, niin olisi helpompi välttää vastaavanlaiset kahakat. Toki aina sitä löytyy joku, joka känkkäränkkäilee internetissä siitäkin huolimatta.

   Lainaa

  11. Tulos: +62 (94 ääntä)
   Tässä taas hyvä esimerkki siitä, miksi en koskaan anna roskalavalla mitään. Heti kun tuote on ilmainen, on sen antaja joku suurenluokan elitistiriistäjä, jolle voi puhua ihan kuinka huvittaa. Toriin vaan tavarat jollain 1€ hinnalla, niin tippuu pahimmat lokkeilijat jonosta

   Lainaa

  12. Johdoitettu eläin 10.3.2022 7:12
   Tulos: +102 (134 ääntä)
   Kykenemätön peura: Kuule Juha. Mäkään en ymmärrä.
   Naarmuuntunut Teflon-pannu ei ole käyttökelpoinen enää. Kuuluu metallijätekeräykseen. Sitähän Juha yritti sanoa.

   Lainaa

  13. Tulos: +121 (135 ääntä)
   Kykenemätön peura: Kuule Juha. Mäkään en ymmärrä.
   Tuo pannu on ilmeisesti niin surkeassa kunnossa, että sen pistäminen kierrätykseen metallikeräykseen on oikea osoite, ei jonkun muun kaappi.

   Lainaa

  14. Jääkauden viimeinen banaani 10.3.2022 8:51
   Tulos: +117 (119 ääntä)
   Ehkä toi pannu kelpaa johonkin askarteluhommaan johon ei tahdo ehjiä välineitä tuhota esim jonkin mönjän sulatukseen. Ihan roska muuten.

   Lainaa

  15. Korea roska 10.3.2022 8:55
   Tulos: +115 (169 ääntä)
   Vanhempamme silloin: "Älä ikinä mene netissä millekään foorumeille, äläkä varsinkaan chattaile kenenkään kanssa! Ne ovat kaikki huijareita ja pedofiileja, jotka yrittävät päästä kidnappaamaan sinut. Ei, et voi rekisteröityä suomalaisen lastenohjelman nettisivuille liikunta-aiheista kesälomapeliä pelataksesi, sillä siellä hakkerit voivat saada selville nimesi ja osoitteesi. Emmekä VARSINKAAN voi tilata mitään maailman tunnetuimmista nettikaupoista, koska sieltä ne hakkerit saisivat lisäksi vielä maksukorttiemme tiedot ja varastaisivat kaikki rahamme. Ja muista netiketti!" Vanhempamme nyt: "Oho, hei S-ryhmä on vahingossa kirjoittanut nimensä sähköpostiin väärin, lähettäjänä lukee "S-ryhma" vaikka pitäisi lukea "S-ryhmä". No mitäs pienistä, pääasia on, että olen juuri voittanut 1500 € lahjakortin S-ryhmän kauppoihin :) Minun tarvitsee vain käydä rekisteröitymässä tuonne S-ryhmän nettisivuille - hei, täälläkin lukee väärin että "S-ryhma" - henkilötunnuksellani ja kotiosoitteellani, niin saan lunastettua lahjakortin. Mikä uskomaton onnenpotku! Vasta viime viikolla kanadalainen banaaniplantaasimiljardööri valitsi juuri MINUT välittämään testamenttilahjoituksensa - raukkaparka on kuolemansairas :( - suomalaisten orpokotien hyväksi. En tiennytkään, että Suomessa on orpokoteja! No, nyt kun sain tämän 1500 € lahjakortin, voin ainakin huoletta maksaa tämän miljardöörin lakimiehelle sen vaivaisen 17 € käsittelymaksun. Ai väitätkö, että minun kannattaisi mukamas olla varovaisempi!? Kuules penska, minä olen elämän koulun rehtori ja sen verran sinua vanhempi, että tiedän varmaan näistä asioista vähän enemmän kuin sinä. Syö paskaa ja painu viilailemaan pilluasi. Tule sitten takaisin kälkättämään, kun siitä on kasvanut vittu!"

   Lainaa

  16. Tulos: +42 (52 ääntä)
   Realisti: Tuo pannu on ilmeisesti niin surkeassa kunnossa, että sen pistäminen kierrätykseen metallikeräykseen on oikea osoite, ei jonkun muun kaappi.
   Juhan eka kommentti olikin ainoa ymmärrettävä. Loput ei sillä ne ei millään tavalla liity ensimmäisen selittämiseen, mitä Sanna kysyi.

   Lainaa

  17. Hahahahahaaha 10.3.2022 9:38
   Tulos: -28 (48 ääntä)
   Korea roska: Vanhempamme silloin: "Älä ikinä mene netissä millekään foorumeille, äläkä varsinkaan chattaile kenenkään kanssa! Ne ovat kaikki huijareita ja pedofiileja, jotka yrittävät päästä kidnappaamaan sinut. Ei, et voi rekisteröityä suomalaisen lastenohjelman nettisivuille liikunta-aiheista kesälomapeliä [...]
   Haahaahaa melkein kuolin nauruun oli niin hauska juttu!

   Lainaa

  18. Päätön mansikka 10.3.2022 9:42
   Tulos: +29 (47 ääntä)
   Tahriintunut pohatta: Annalta oli kyllä tyhmästi tehty kun laittoi ilmoituksen useampaan ryhmään. Kiusallaan teki. Kun tuollaisen antaa ilmaiseksi, voi olettaa suurella varmuudella että ottajia löytyy ja nopeasti. Anna teki nyt virheen itse.
   Jos olen antamassa tavaraa pois ilmaiseksi, haluan siitä vain eroon mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Ei siinä kohtaa kiinnosta jonkun mamman yvavjonomulletämämitatvärikuinkavanha?????-sekoilut, kunhan joku hakee pois.

   Lainaa

  19. Tulos: +46 (52 ääntä)
   Realisti: Tuo pannu on ilmeisesti niin surkeassa kunnossa, että sen pistäminen kierrätykseen metallikeräykseen on oikea osoite, ei jonkun muun kaappi.
   Huonokuntoinen teflon on terveysriski.

   Lainaa

  20. Halpa keiju 10.3.2022 10:32
   Tulos: +5 (13 ääntä)
   Punerva puuma: Ovessa on reikä josta kissa kävelee läpi. Onhan tuo toki nätimpi kuin ne muoviset kissanvessalaatikot.
   Kas, uneliaat silmäni näkivät ihan väärin.

   Lainaa

  21. Esiintyvä salaatti 10.3.2022 10:53
   Tulos: +1 (25 ääntä)
   Kissat ei tykkää katetuista hiekkalaatikoista. On testattu, ja myös internet tämän kertoo. Kaappi on kyllä hieno, itse laittaisin eristettä kaapin sisään ja talveksi terassille jotta kissa tarkenisi paremmin, kun mielellään siellä hengailee pakkasesta huolimatta.

   Lainaa

  22. Tulos: +99 (117 ääntä)
   Korea roska: Vanhempamme silloin: "Älä ikinä mene netissä millekään foorumeille, äläkä varsinkaan chattaile kenenkään kanssa! Ne ovat kaikki huijareita ja pedofiileja, jotka yrittävät päästä kidnappaamaan sinut. Ei, et voi rekisteröityä suomalaisen lastenohjelman nettisivuille liikunta-aiheista kesälomapeliä [...]
   Muuten hyvä juttu, mut kahella viimesellä virkkeellä pilasit ton.

   Lainaa

  23. Korea roska 10.3.2022 12:15
   Tulos: -22 (42 ääntä)
   Angst: Muuten hyvä juttu, mut kahella viimesellä virkkeellä pilasit ton.
   Eiköhän koko netin pilaa nuo ihmiset, jotka sormi pystyssä olivat ensin motkottamassa meille netiketistä, ja nykyään sitten päästelevät estoitta, omalla nimellään ja naamallaan juuri tuollaista kahden viimeisen virkkeen kaltaista tekstiä siksi, jos joku ei anna heille ilmaiseksi kaikkea heti. Kuten täältäkin sivustolta olemme päässeet näkemään.

   Lainaa

  24. Epävakaa piirroshahmo 10.3.2022 14:43
   Tulos: +53 (57 ääntä)
   Nuo vanhat kattilat ja pannut ovat kuulkaas kuumaa kamaa lasten hiekkalaatikko- ja kotileikeissä! Ei niillä oikeaa ruokaa voi tehdä, mutta hyvin niissä paistaa vielä hiekkakakut ja mutavellit!

   Lainaa

  25. Sinertävä öykkäri 10.3.2022 19:00
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Esiintyvä salaatti: Kissat ei tykkää katetuista hiekkalaatikoista. On testattu, ja myös internet tämän kertoo. Kaappi on kyllä hieno, itse laittaisin eristettä kaapin sisään ja talveksi terassille jotta kissa tarkenisi paremmin, kun mielellään siellä hengailee pakkasesta huolimatta.
   Riippuu kissasta ja siitä mihin on tottunut. Meillä on sellainen muovinen katettu hiekkalaatikko eikä kissoilla ole mitään ongelmaa sitä käyttää.

   Lainaa

  26. Valaistu sarvikuono 10.3.2022 19:16
   Tulos: +19 (31 ääntä)
   Päätön mansikka: Jos olen antamassa tavaraa pois ilmaiseksi, haluan siitä vain eroon mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Ei siinä kohtaa kiinnosta jonkun mamman yvavjonomulletämämitatvärikuinkavanha?????-sekoilut, kunhan joku hakee pois.
   Niin, sitä suuremmalla syyllä laitat sen ilmoituksen vain yhteen ketjuun. Pääset vähemmällä vaivalla. Ei tarvitse postailla viestiä moneen eri paikkaan, ei tarvitse poistaa niitä monesta eri paikasta, eikä tarvitse alkaa vertailemaan kellonaikoja että kuka oli nyt eka. Hirveä säätö! Anna teki virheen.

   Lainaa

  27. Itseasiassa 10.3.2022 19:33
   Tulos: +3 (15 ääntä)
   Korea roska: Vanhempamme silloin: "Älä ikinä mene netissä millekään foorumeille, äläkä varsinkaan chattaile kenenkään kanssa! Ne ovat kaikki huijareita ja pedofiileja, jotka yrittävät päästä kidnappaamaan sinut. Ei, et voi rekisteröityä suomalaisen lastenohjelman nettisivuille liikunta-aiheista kesälomapeliä [...]
   Tää oli kyllä paras aikoihin! Välillä kun itsekin saa kuunnella vanhempien ihmisten toilailuja lasittunein silmin ja odotella sen jälkeen seuraavaa minitaloarvontaa.

   Lainaa

  28. Itseasiassa 10.3.2022 19:35
   Tulos: -8 (16 ääntä)
   Epävakaa piirroshahmo: Nuo vanhat kattilat ja pannut ovat kuulkaas kuumaa kamaa lasten hiekkalaatikko- ja kotileikeissä! Ei niillä oikeaa ruokaa voi tehdä, mutta hyvin niissä paistaa vielä hiekkakakut ja mutavellit!
   En mä silti kuvaisi sitä toimivaksi.

   Lainaa

  29. Tosikko kiivi 10.3.2022 21:19
   Tulos: -24 (32 ääntä)
   Angst: Muuten hyvä juttu, mut kahella viimesellä virkkeellä pilasit ton.
   Ne kaks viimeistähän siinä se hauskin vitsi oli.

   Lainaa

  30. Tosikko kiivi 10.3.2022 21:23
   Tulos: -7 (13 ääntä)
   Valaistu sarvikuono: Niin, sitä suuremmalla syyllä laitat sen ilmoituksen vain yhteen ketjuun. Pääset vähemmällä vaivalla. Ei tarvitse postailla viestiä moneen eri paikkaan, ei tarvitse poistaa niitä monesta eri paikasta, eikä tarvitse alkaa vertailemaan kellonaikoja että kuka oli nyt eka. Hirveä säätö! Anna teki virheen.
   Pöh, kuka mitään kellonaikoja vertailee. Eka on se minkä ekana näkee. Säätö on itseaiheutettua.

   Lainaa

  31. Luova luovuttaja 10.3.2022 22:15
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Säikäytin omat kissat repeämällä ääneen kusiputkalle.

   Lainaa

  32. Raavittu riikinkukko 11.3.2022 6:59
   Tulos: +6 (14 ääntä)
   Sinertävä öykkäri: Riippuu kissasta ja siitä mihin on tottunut. Meillä on sellainen muovinen katettu hiekkalaatikko eikä kissoilla ole mitään ongelmaa sitä käyttää.
   Jep. Sitäpaitsi eläin on haavoittuvimmillaan tehdessään tarpeitaan, joten useimmat eläimet tekevät ne mieluusti piilossa.
   Samasta syystä humalainen kusee AINA päin seinää tai pensasaitaa, kuvittelee olevansa näkymätön kun ei itse näe ketään.

   Lainaa

  33. Kalju seppä 11.3.2022 12:09
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Halpa keiju: Mitä järkeä tollasella kusiputkalla on, ellei kissa osaa sitten avata ja sulkea oven mennessään..?
   Haloo..ja usein ne muuten osaavat ;)

   Lainaa

  34. Kalju seppä 11.3.2022 12:10
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Ruuti: Lahjoitin kerran roskalavalla vastaavanlaisen kissanvessakaapin, koska sen ylläpito oli ihan pyllystä ja oli mennyt jo huonompaan kuntoon sisäpuolelta (jonka toki mainitsin ilmoituksessa). Enpä ole koskaan vastaavaa yleisöryntäystä nähnyt missään ilmoituksessani ja samana päivänä vessa haettiin [...]
   On kyllä jännä miksi eivät valmista näitä kunnon puusta tai vaikka metallista. MDF on täyttä sitä itseään, näkeehän sen Ikean "kalusteistakin".

   Lainaa

  35. Tosikko kiivi 11.3.2022 16:02
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Kalju seppä: On kyllä jännä miksi eivät valmista näitä kunnon puusta tai vaikka metallista. MDF on täyttä sitä itseään, näkeehän sen Ikean "kalusteistakin".
   Muovi on kissanvessoihin paras materiaali. Kevyt, helppo puhdistaa eikä kissat saa sitä hajalle. Meillä ainakin puupömpelistä kynsittäisiin maalit ruvelle, kun kateilla on tapana kuopia hiekan lisäksi myös laatikkoa.

   Lainaa

  36. Tulos: -3 (17 ääntä)
   Epävakaa piirroshahmo: Nuo vanhat kattilat ja pannut ovat kuulkaas kuumaa kamaa lasten hiekkalaatikko- ja kotileikeissä! Ei niillä oikeaa ruokaa voi tehdä, mutta hyvin niissä paistaa vielä hiekkakakut ja mutavellit!
   Jos kyseessä on naarmuntunut Teflon-pannu, niin älkää antako lapsille tai käyttäkö ruoanlaittoon! Niissä on ympäristölle ja terveydelle haitallisia PFAS-kemikaaleja (googlatkaa ihmeessä), joille altistutte naarmuntuneen pannun kautta. EU on aikeissa kieltää kyseiset kemikaalit, mutta valitettavasti siitä ollaan vielä kaukana.

   Lainaa

  37. Tulos: -24 (28 ääntä)
   Angst: Muuten hyvä juttu, mut kahella viimesellä virkkeellä pilasit ton.
   Tee palvelus muille ja pysy poissa Internetistä! Kukaan ei kaipaa kaltaistasi ihmisroskaa joka kuvittelee oikeudekseen sanomaan muille mitä he eivät saa tehdä.

   Lainaa

  38. Tulos: -3 (11 ääntä)
   Johdoitettu eläin: Naarmuuntunut Teflon-pannu ei ole käyttökelpoinen enää. Kuuluu metallijätekeräykseen. Sitähän Juha yritti sanoa.
   Juhan satiiri-ironia meni ohi kun kohteena oli täystollo. Mielestäni ihan tyylikkäästi vinoili, mutta ei mennyt jakeluun tuo. Moni olisi ollut ilkeämpikin, varsinkin kun kolmatta kertaa joutuu samaa asiaa selittämään. Olisi ehkä jossain vaiheessa voinut sitten ilmaista tarpeeksi selvästi, jotta tekisi kantansa varmasti ymmärretyksi.

   Lainaa

  39. Tulos: -1 (11 ääntä)
   Epävakaa piirroshahmo: Nuo vanhat kattilat ja pannut ovat kuulkaas kuumaa kamaa lasten hiekkalaatikko- ja kotileikeissä! Ei niillä oikeaa ruokaa voi tehdä, mutta hyvin niissä paistaa vielä hiekkakakut ja mutavellit!
   Noi on myös ihan aivan helvetin vaarallisia siellä hiekkalaatikolla - enkä nyt puhu mistään kemikaaleista. Siellä kun vähän eläväisempi pikkulapsi ottaa kiukun jostain hiekkasipulin paistamisesta, ja polttaa hermonsa naapurin ärsyttävän leikkitoverin kanssa, niin aika usein sitä hutkaistaan esineellä, joka kädessä sattuu olemaan. Ei ole ongelm täydellisessä maailmassa, mutta käytännön olosuhteissa sitä on. Joku normaali hiekkaämpäri saa aikaan itkun, mutta tollanen teräväreunainen pannu saa aikaan 8 tikkiä ja vallan helvetisti verta ihan joka suuntaan. Kokemus täällä puhuu. Meillä oli joku älykkö tuonut lootaan aikanaan vanhan valurautakasarin. Ihan sitä 8 tikkiä ei sillä kertaa tullut, mutta aivan jonkin verran ulkonäkö ja pään muoto pääsi muuttumaan.

   Lainaa

  40. Kilokalori 14.3.2022 8:50
   Tulos: -15 (17 ääntä)
   bob: Noi on myös ihan aivan helvetin vaarallisia siellä hiekkalaatikolla - enkä nyt puhu mistään kemikaaleista. Siellä kun vähän eläväisempi pikkulapsi ottaa kiukun jostain hiekkasipulin paistamisesta, ja polttaa hermonsa naapurin ärsyttävän leikkitoverin kanssa, niin aika usein sitä hutkaistaan [...]
   Kannattaisi sinunkin antaa lumihiutaleesi toteuttaa itseään ja antaa heidän leikkiä. Viestisi perusteella vaikuttaa että sulla on vanhemmuus hukassa.
   Kuvittelemassa tilanteessasi kaksi lasta saa arvokkaan kokemuksen ja ovat elämystä viisaampia. Ei lapsi pumpulissa mitään opi.

   Lainaa

  41. Kilokalori 14.3.2022 9:04
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   Kilokalori: Tee palvelus muille ja pysy poissa Internetistä! Kukaan ei kaipaa kaltaistasi ihmisroskaa joka kuvittelee oikeudekseen sanomaan muille mitä he eivät saa tehdä.
   Jaaha, 
   Kopiokissa on palannut. Tuliko elämässä taas vastoinkäymisiä ja tulit nettiin muille ilkeilemään, jotta olosi ei olisi niin kurja?

   Lainaa

  42. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Piparjuuri: Jos kyseessä on naarmuntunut Teflon-pannu, niin älkää antako lapsille tai käyttäkö ruoanlaittoon! Niissä on ympäristölle ja terveydelle haitallisia PFAS-kemikaaleja (googlatkaa ihmeessä), joille altistutte naarmuntuneen pannun kautta. EU on aikeissa kieltää kyseiset kemikaalit, mutta valitettavasti siitä ollaan vielä kaukana.
   Miinuksista päätellen ihmiset ovat ilmeisesti ikävän tietämättömiä tästä ongelmasta :/ Valitettavasti PFAS-yhdisteet ovat kuitenkin iso ongelma ympäristön ja terveyden kannalta - esim. tästä lähdettä:  https://www.terveyskirjasto.fi/asy00305

   Lainaa

  43. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Piparjuuri: Jos kyseessä on naarmuntunut Teflon-pannu, niin älkää antako lapsille tai käyttäkö ruoanlaittoon! Niissä on ympäristölle ja terveydelle haitallisia PFAS-kemikaaleja (googlatkaa ihmeessä), joille altistutte naarmuntuneen pannun kautta. EU on aikeissa kieltää kyseiset kemikaalit, mutta valitettavasti siitä ollaan vielä kaukana.
   Miinuksista päätellen ihmiset ovat ilmeisesti ikävän tietämättömiä tästä ongelmasta :/ Valitettavasti PFAS-yhdisteet ovat kuitenkin iso ongelma ympäristön ja terveyden kannalta - esim. tästä lähdettä:  https://www.terveyskirjasto.fi/asy00305

   Lainaa

  44. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Piparjuuri: Jos kyseessä on naarmuntunut Teflon-pannu, niin älkää antako lapsille tai käyttäkö ruoanlaittoon! Niissä on ympäristölle ja terveydelle haitallisia PFAS-kemikaaleja (googlatkaa ihmeessä), joille altistutte naarmuntuneen pannun kautta. EU on aikeissa kieltää kyseiset kemikaalit, mutta valitettavasti siitä ollaan vielä kaukana.
   Miinuksista päätellen ihmiset ovat ilmeisesti ikävän tietämättömiä tästä ongelmasta :/ Valitettavasti PFAS-yhdisteet ovat kuitenkin iso ongelma ympäristön ja terveyden kannalta - esim. tästä lähdettä:  https://www.terveyskirjasto.fi/asy00305

   Lainaa

  45. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Apua, ei ollut tarkoitus pommittaa kommenttikenttää!

   Lainaa

  46. Tulos: +3 (5 ääntä)
   (...tai laittaa vihaisia hymiöitä. No, tulipahan levitettyä tietoa aiheesta.)

   Lainaa

  47. Rottanpää 16.3.2022 23:37
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Että voikin olla vaikeaa käsitellä pieniä pettymyksiä.

   Lainaa

  48. Vanhentumaton kirahvi 17.3.2022 17:37
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Realisti: Tuo pannu on ilmeisesti niin surkeassa kunnossa, että sen pistäminen kierrätykseen metallikeräykseen on oikea osoite, ei jonkun muun kaappi.
   Eikö tätäkääm voinut sanoa niinku asiat on eikä ihme jäkätystä niin että kukaan ei tajua. Meinasin siis juhaa

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hiekkalaatikko, jono, kierrätys, kirppari, kirppis, kirpputori, kissat, kuva, mummo, paistinpannu, rekisteröinti, varaus