Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 67

Kerrostalon tuulikaapista löytyy pillereitä.
Suurenna näkymä
Rakkaat naapurit, osa 67

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 52 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Älykäs seuraeläin 14.12.2021 0:13
   Tulos: +278 (282 ääntä)
   Jahas, Teppo Tulppu asuu Riihimäellä

   Lainaa

  2. Tulos: -144 (270 ääntä)
   Opamox on varsin tavallinen narkomaanien nappi ja kyllä ne kauppiaat "kalliita" pillereitään kovastikin usein kylvää sinne tänne - narkomaaneja kun usein ovat itsekin, niin säätävät, mitä sattuu. Toki yksittäisestä Opamoxista tehty päätelmä jostain diilaamisesta on aika kaukaa haettu.

   Lainaa

  3. Lyhyt bataatti 14.12.2021 0:41
   Tulos: +135 (197 ääntä)
   Onko kohtuullista vaatia kuivaushuonetta käyttöönsä 9 tunniksi?

   Lainaa

  4. Tornipöllö 14.12.2021 0:53
   Tulos: +254 (270 ääntä)
   Kyllä sitten on pesutuvan laitteissa jotain häikkää, jos naapurin pyykit haisevat vielä pesun jälkeenkin pyllyltä.

   Lainaa

  5. Tiheähkö luovuttaja 14.12.2021 1:42
   Tulos: +145 (149 ääntä)
   Tornipöllö: Kyllä sitten on pesutuvan laitteissa jotain häikkää, jos naapurin pyykit haisevat vielä pesun jälkeenkin pyllyltä.
   tai sitten ei vain ole käytetty tarpeeksi pesuainetta tai riittävää lämpötilaa

   Lainaa

  6. Maailmankuulu oliivi 14.12.2021 2:21
   Tulos: +257 (285 ääntä)
   Mjv: Opamox on varsin tavallinen narkomaanien nappi ja kyllä ne kauppiaat "kalliita" pillereitään kovastikin usein kylvää sinne tänne - narkomaaneja kun usein ovat itsekin, niin säätävät, mitä sattuu. Toki yksittäisestä Opamoxista tehty päätelmä jostain diilaamisesta on aika kaukaa haettu.
   Opamox on varsin tavallinen ahdistuksesta/burnoutista/monesta muusta todella yleisestä vaivasta kärsivän ihmisen ihan lääkärin määräämä lääke.
   Koska erilaiset mielenterveyden ongelmat ovat nykyään julmetun yleisiä ja Opamox bentsodiatsepiineista se kaikista miedoin vaihtoehto, niin sillehän on resepti varmaan aika monella aivan kunniallisella, keskiluokkaisella veronmaksajalla. (Jollainen muuten addiktikin voi olla.)
   Että jonkun Opamoxin perusteella en lähtis tuota narkomaani-sanaa viljelemään ihan noin innokkaasti – tulee aika äkkiä vaikutelma, että et taida oikein tietää ollenkaan mistä puhut. 

   Lainaa

  7. Elävä taistelija 14.12.2021 4:50
   Tulos: +53 (77 ääntä)
   Jennyn kannattanee hankkia oma pesukone.

   Lainaa

  8. antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu 14.12.2021 5:19
   Tulos: +28 (84 ääntä)
   9 tunnin kuivaushuoneen omimisen jälkeen ois vähintään kohtuullista, että naapurisi pyyhkisi pyllynsä pyykkeihisi.

   Lainaa

  9. Tunnistamaton hedelmä 14.12.2021 6:27
   Tulos: +85 (103 ääntä)
   Siis mä tunnen ainakin 5 ihmistä, jolle on määrätty Opamoxeja. Ihan hirveä narkkihuume pakko olla kyseessä, kun sitä tuntuu jokaiselle määrättävän XD Noista Opamoxeista lääkärit ei edes kysele, laittaa vaan seuraavaa satsia. Panacodeja taas ei meinaa saada millään.

   Lainaa

  10. Askarruttava ankerias 14.12.2021 7:00
   Tulos: +85 (87 ääntä)
   Toivottavasti Eilan naapurin kaveri myös lajitteli lehdistä erikseen ne, jotka ovat kantautuneet kadun varsilla tai vaikka puistossa kasvavista puista, ja toimitti oikeisiin osoitteisiin.

   Lainaa

  11. Tahmea kolibri 14.12.2021 7:27
   Tulos: +71 (77 ääntä)
   antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu: 9 tunnin kuivaushuoneen omimisen jälkeen ois vähintään kohtuullista, että naapurisi pyyhkisi pyllynsä pyykkeihisi.
   Meillä ainakin on useampi kuivaushuone ja ne huoneet tosiaan varataan aina vaan itselle, niissä on tosin mahdollisuus sulkea ovet myös munalukolla jos haluaa varmistaa, että kukaan ei käy siellä könyämässä kun pyykit kuivuu.
   Ja jos on useamman koneellisen pessyt niin aika tovi siinä vierähtää, että ne on kaikki kuivia. 
   Pointtina se, että meidän talonyhtiössä ne kuivaushuoneet kuuluukin omia itselleen ja jotkut varaa ne koko päiväksi eikä tämä herätä mitään hämminkiä - ellei joku sitten varaisi jokaista kuivaushuonetta itselleen.

   Lainaa

  12. Tulos: +59 (73 ääntä)
   Tunnistamaton hedelmä: Siis mä tunnen ainakin 5 ihmistä, jolle on määrätty Opamoxeja. Ihan hirveä narkkihuume pakko olla kyseessä, kun sitä tuntuu jokaiselle määrättävän XD Noista Opamoxeista lääkärit ei edes kysele, laittaa vaan seuraavaa satsia. Panacodeja taas ei meinaa saada millään.
   Mullakin on Opamoxeja paniikki- ja ahdistushäiriöön, joka tosin on päivittäisen mielialalääkityksen ja alkoholittomuuden ansiosta kivasti lieventynyt niin, ettei ole pitkään aikaan tullut sellaista kohtausta, että olisin rauhoittavaa tarvinnut. Otan sellaisen kyllä jos tarviin, enkä häpeile sitä. 
   Melkoinen narkki olenkin. Ainakin työpaikkalääkärin mielestä (joka ei edes tiennyt muusta lääkityksestä), kun pyysin Panacodia järkyttävään lihaskipuun, joka ei buranalla lieventynyt. Enpä saanut, koska niihin jää kuulemma heti koukkuun. Paskat jää, hyvin sitä on ennenkin niitä syöty just sen aikaa kuin on tarvis, eikä oo naama nykiny sen jälkeen.

   Lainaa

  13. Tulos: +22 (38 ääntä)
   Tiheähkö luovuttaja: tai sitten ei vain ole käytetty tarpeeksi pesuainetta tai riittävää lämpötilaa
   Etikkaa. Se on se millä ne hajut pyykeistä lähtee. Riittää ihan matalakin lämpötila.

   Lainaa

  14. Pikimusta kettu 14.12.2021 8:37
   Tulos: -104 (130 ääntä)
   Maailmankuulu oliivi: Opamox on varsin tavallinen ahdistuksesta/burnoutista/monesta muusta todella yleisestä vaivasta kärsivän ihmisen ihan lääkärin määräämä lääke. Koska erilaiset mielenterveyden ongelmat ovat nykyään julmetun yleisiä ja Opamox bentsodiatsepiineista se kaikista miedoin vaihtoehto, niin sillehän on [...]
   Opamox on varsin tavallinen narkkarille määrättävä lääke avuksi viekkareihin ja blaceboon et jokin toimis. Mielenterveysongelmia ei hoideta bentsoilla vaan ssri lääkkellä ja jos hoidetaisiinkin niin lääke olisi rivatril tai diapam, ei opamox. Opamoxia tiedän muutamalla kaverillani olevan ja kaikki saavat sitä nimenomaan päihderiippuvuuden ahdistuksen hoitoon, koska on se miedoin ja vaikee saada pää sekasin. Harmillista kyllä tässä tilannetta useita vuosia seuranneena ihmisten vaan annetaan narkata itsensä hengiltä ja sitä tueteaan pillereillä. Tää edellä sanottu on aika hyvin sanottu kun tuulikaapeissahan noi nistit noita säätöjään pakkasilla tekee. Kesällä tarvi vaan pitää silmät auki nii joku nistä säätää sun nokan alla.

   Lainaa

  15. Peruuttamaton riikinkukko 14.12.2021 8:51
   Tulos: +112 (120 ääntä)
   Pikimusta kettu: Opamox on varsin tavallinen narkkarille määrättävä lääke avuksi viekkareihin ja blaceboon et jokin toimis. Mielenterveysongelmia ei hoideta bentsoilla vaan ssri lääkkellä ja jos hoidetaisiinkin niin lääke olisi rivatril tai diapam, ei opamox. Opamoxia tiedän muutamalla kaverillani olevan ja kaikki [...]
   Minulle on määrätty nimenomaan Opamoxia mielenterveysongelmiin. Kas kun ssri-lääkkeistä ei ole mitään apua paniikkikohtauksiin, vaan niitä käytetään masennuksen hoitoon ja siihenkään ne eivät kaikilla tehoa. Mä tiedän parilla kaverillani olevan reseptin Opamoxiin ja samoin kuin itse, he käyttävät sitä tarvittaessa paniikkikohtauksen hoitoon.

   Lainaa

  16. Tulos: +72 (80 ääntä)
   Peruuttamaton riikinkukko: Minulle on määrätty nimenomaan Opamoxia mielenterveysongelmiin. Kas kun ssri-lääkkeistä ei ole mitään apua paniikkikohtauksiin, vaan niitä käytetään masennuksen hoitoon ja siihenkään ne eivät kaikilla tehoa. Mä tiedän parilla kaverillani olevan reseptin Opamoxiin ja samoin kuin itse, he käyttävät sitä tarvittaessa paniikkikohtauksen hoitoon.
   Kyllä. Nimenomaan ahdistukseen ja paniikkikohtauksiin näitä itsellenikin määrätty.

   Lainaa

  17. Kimurantti sirkka 14.12.2021 9:10
   Tulos: +55 (69 ääntä)
   Pikimusta kettu: Opamox on varsin tavallinen narkkarille määrättävä lääke avuksi viekkareihin ja blaceboon et jokin toimis. Mielenterveysongelmia ei hoideta bentsoilla vaan ssri lääkkellä ja jos hoidetaisiinkin niin lääke olisi rivatril tai diapam, ei opamox. Opamoxia tiedän muutamalla kaverillani olevan ja kaikki [...]
   Opamox toimii ahdistuskohtauksiin hyvin ja sitä kyllä määrätään mielenterveysongelmiin, tosin oman tietämyksen mukaan juurikin kohtauksiin, ei ylläpitäväksi lääkkeeksi.
   Sillä on kuitenkin vahvasti rentouttava vaikutus, eli uni tulee kyllä helposti. En tiedä miksi joku narkkis sitä nappaisi, ellei ole uniongelmia.

   Lainaa

  18. Apinaattori 14.12.2021 9:58
   Tulos: +47 (61 ääntä)
   Mjv: Opamox on varsin tavallinen narkomaanien nappi ja kyllä ne kauppiaat "kalliita" pillereitään kovastikin usein kylvää sinne tänne - narkomaaneja kun usein ovat itsekin, niin säätävät, mitä sattuu. Toki yksittäisestä Opamoxista tehty päätelmä jostain diilaamisesta on aika kaukaa haettu.
   Oikeasti. Narkomaanien tavallinen nappi. Voi älyttömyys. Mutta ilmeisesti olet tosissasi. Niin ja minä narkomaani koska joudun välillä syömään opamox 15mg narkomaanien tavallisia nappeja ahdistukseen. Ja tietysti tavalliseen narkomaniaan.

   Lainaa

  19. Apinaattori 14.12.2021 9:59
   Tulos: +24 (38 ääntä)
   Elävä taistelija: Jennyn kannattanee hankkia oma pesukone.
   Mistä hän tietää naapurinsa takapuolen hajun.

   Lainaa

  20. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 14.12.2021 10:26
   Tulos: +78 (86 ääntä)
   Vaikka jotain käytettäisiin päihtymystarkoituksiin, se ei välttämättä ole sen ensisijainen käyttötarkoitus. Vetäähän joku yskänlääkkeelläkin pään sekaisin. Mullakin on tuttuja ollut Opamoxilla ahdistukseen, eivätkä ole narkkeja alkuunkaan. Kaipa sitä yksittäinen nappi voi epähuomiossa tipahtaa jonnekin vaikka taskun pohjalta avaimia kaivaessa. Kaikki maailmassa ei ole niin kamalaa kuin voisi kuvitella.

   Lainaa

  21. Tulos: +50 (58 ääntä)
   Mullekin opamoxia määrätty mielenterveydellisistä syistä, olen masentunut ja ahdistunut sekä kärsin ajoittain paniikkikohtauksista. Opamox ei tosin ole ainoa minulle määrätty lääke. Mulla on kaiken varalta Opamoxia aina myös repussa mukana, voi kauhee mitähän ihmiset ajattelee jos näkee kun napsin pillerin vaikka julkisella paikalla tai nappi tipahtaa johonkin. 🙄

   Lainaa

  22. Tulos: +6 (38 ääntä)
   Kimurantti sirkka: Opamox toimii ahdistuskohtauksiin hyvin ja sitä kyllä määrätään mielenterveysongelmiin, tosin oman tietämyksen mukaan juurikin kohtauksiin, ei ylläpitäväksi lääkkeeksi.Sillä on kuitenkin vahvasti rentouttava vaikutus, eli uni tulee kyllä helposti. En tiedä miksi joku narkkis sitä nappaisi, ellei ole uniongelmia.
   Kyllähän ihmiset käyttää kannabistakin vaikka sekin on vahvasti rentouttava aine. Ei kaikki ihmiset halua päätään sekaisin piristävillä aineilla. Itseasiassa alkoholikin on rentouttava päihde.

   Lainaa

  23. Kyllästynyt 14.12.2021 12:26
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Henna kyllästyi nopeasti.

   Lainaa

  24. Vähennetty kookos 14.12.2021 13:36
   Tulos: +71 (79 ääntä)
   Pikimusta kettu: Opamox on varsin tavallinen narkkarille määrättävä lääke avuksi viekkareihin ja blaceboon et jokin toimis. Mielenterveysongelmia ei hoideta bentsoilla vaan ssri lääkkellä ja jos hoidetaisiinkin niin lääke olisi rivatril tai diapam, ei opamox. Opamoxia tiedän muutamalla kaverillani olevan ja kaikki [...]
   Kaikki lääkeruiskut ovat tarkoitettu vain nisteille, ja kuka tahansa joka niitä sattuu tarvitsemaan (epileptikot sun muut) ovat automaattisesti nistejä. Lasolkin on tarkoitettu ensisijaisesti juomiseen ja vasta toissijaisesti lasinpesunesteeksi.

   Lainaa

  25. Isätön lokki 14.12.2021 15:22
   Tulos: -27 (49 ääntä)
   Kylläpä täällä ollaan herkkänä, kun Opamoxit yhdistetään narkkareihin. Tuliko yllätyksenä, että reseptilääkkeitä diilataan? Henna toki on nopea vetämään johtopäätöksiä yhden hukkuneen pillerin perusteella, mutta ei hän välttämättä väärässä ole.

   Lainaa

  26. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Lyhyt bataatti: Onko kohtuullista vaatia kuivaushuonetta käyttöönsä 9 tunniksi?
   Niin no edellisessä taloyhtiössä pesukone ja kuivaushuone varattiin aina kokonaiseksi päiväksi.. Et joka talossa tavallaan.

   Lainaa

  27. Harteeton tomaatti 14.12.2021 15:37
   Tulos: +23 (37 ääntä)
   Itse olisin Hennan tilanteessa ollut enemmän huolissani mahdollisista kerrostalossa asuvista lemmikeistä, jotka olisivat vahingossa voineet syödä pillerin, kuin mahdollisesta pillerikaupasta.

   Lainaa

  28. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Maailmankuulu oliivi: Opamox on varsin tavallinen ahdistuksesta/burnoutista/monesta muusta todella yleisestä vaivasta kärsivän ihmisen ihan lääkärin määräämä lääke. Koska erilaiset mielenterveyden ongelmat ovat nykyään julmetun yleisiä ja Opamox bentsodiatsepiineista se kaikista miedoin vaihtoehto, niin sillehän on [...]
   Niin? Ei narkomaaneilla mitään erillisiä huumelääkkeitä ole, vaan kyllä se narkkaaminen hoidetaan (lääkkeiden osalta) ihan tavallisia muillekin määrättäviä lääkkeitä väärinkäyttämällä - tietysti osin myös ulkomaisilla/väärennetyillä lääkkeillä. Niin kuin itse selität, sitä määrätään varsin paljon, joten sitä on paljon liikkeellä ja siksi se onkin narkomaanien tavallisimpia nappeja.
   Buranaa sen sijaan ei päihtymistarkoituksessa käytetä, johon lähinnä kuvan kommenteista viittasin. 

   Lainaa

  29. Tulos: +28 (40 ääntä)
   Tunnistamaton hedelmä: Siis mä tunnen ainakin 5 ihmistä, jolle on määrätty Opamoxeja. Ihan hirveä narkkihuume pakko olla kyseessä, kun sitä tuntuu jokaiselle määrättävän XD Noista Opamoxeista lääkärit ei edes kysele, laittaa vaan seuraavaa satsia. Panacodeja taas ei meinaa saada millään.
   Apinaattori: Oikeasti. Narkomaanien tavallinen nappi. Voi älyttömyys. Mutta ilmeisesti olet tosissasi. Niin ja minä narkomaani koska joudun välillä syömään opamox 15mg narkomaanien tavallisia nappeja ahdistukseen. Ja tietysti tavalliseen narkomaniaan.
   Ja sehän kovasti paljon sulkeekin pois tavallisen, asiallisen ja luvallisen käytön, että jokin nappi on narkomaaneille tavallinen? Vähän kuin tulkitsisi lauseen: "Kumisaapas on hillanpoimijan tavallinen jalkine", niin että kumisaappaita käyttävien sanotaan olevan hillanpoimijoita.

   Lainaa

  30. Tulos: -34 (62 ääntä)
   Kommentteja kun lukee niin Opamoxi todellakin on lääke, jota annetaan yleisesti, ja että niiden tarvitsijat pyörivät täällä, mikä taas selittää kommenttien yleisen tason. :D

   Lainaa

  31. Laajahko sakaali 14.12.2021 19:22
   Tulos: +42 (52 ääntä)
   Tutkijam: Kommentteja kun lukee niin Opamoxi todellakin on lääke, jota annetaan yleisesti, ja että niiden tarvitsijat pyörivät täällä, mikä taas selittää kommenttien yleisen tason. :D
   Kiitos että tulit nostamaan kommenttien tasoa.

   Lainaa

  32. Itseasiassa 14.12.2021 19:23
   Tulos: +5 (15 ääntä)
   Tahmea kolibri: Meillä ainakin on useampi kuivaushuone ja ne huoneet tosiaan varataan aina vaan itselle, niissä on tosin mahdollisuus sulkea ovet myös munalukolla jos haluaa varmistaa, että kukaan ei käy siellä könyämässä kun pyykit kuivuu. Ja jos on useamman koneellisen pessyt niin aika tovi siinä vierähtää, että [...]
   Kaikissa taloyhtiöissä joissa olen asunut, on ollut yksi kuivaushuone ja siellä sellainen kuivain. Perusvaatekoneellisen kuivasi päälle tunnissa ja koko huoneellisen lakanoita päälle kolmessa.

   Lainaa

  33. Itseasiassa 14.12.2021 19:29
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Kimurantti sirkka: Opamox toimii ahdistuskohtauksiin hyvin ja sitä kyllä määrätään mielenterveysongelmiin, tosin oman tietämyksen mukaan juurikin kohtauksiin, ei ylläpitäväksi lääkkeeksi.Sillä on kuitenkin vahvasti rentouttava vaikutus, eli uni tulee kyllä helposti. En tiedä miksi joku narkkis sitä nappaisi, ellei ole uniongelmia.
   Narkilla voi olla vaikeaa saada tärinää rauhoittumaan, päätä tasoitettua tai pystyä nukkumaan. Vetävät tähän mielellään myös Lyricaa, jolla hoidetaan epilepsiaa, neuropaattista kipua ja yleistynyttä ahdistuneisuushäiriötä.

   Lainaa

  34. Varpaaton aprikoosi 14.12.2021 22:27
   Tulos: +26 (34 ääntä)
   Mulle opamox määrättiin raskausajan unettomuuteen, osastollakin oikein tyrkytettiin. Äkkiä lasut kehiin! Yhden pillerin perusteella melko raju reaktio tuo lappu, eri asia jos niitä olis epämääräisessä pussukassa ja paljon. Ja sillonkin heippalappu lienee melko turha.

   Lainaa

  35. Älä selitä 15.12.2021 1:09
   Tulos: -23 (39 ääntä)
   Kommenteista päätellen koko Feissarimokien lukijakunta vetää nappeja kaksin käsin.

   Lainaa

  36. Pikimusta sielu 15.12.2021 2:47
   Tulos: +20 (26 ääntä)
   Pikimusta kettu: Opamox on varsin tavallinen narkkarille määrättävä lääke avuksi viekkareihin ja blaceboon et jokin toimis. Mielenterveysongelmia ei hoideta bentsoilla vaan ssri lääkkellä ja jos hoidetaisiinkin niin lääke olisi rivatril tai diapam, ei opamox. Opamoxia tiedän muutamalla kaverillani olevan ja kaikki [...]
   Älä sä blacebo tuu tänne pätemään.

   Lainaa

  37. Maailmankuulu oliivi 15.12.2021 6:37
   Tulos: +16 (24 ääntä)
   Mjv: Niin? Ei narkomaaneilla mitään erillisiä huumelääkkeitä ole, vaan kyllä se narkkaaminen hoidetaan (lääkkeiden osalta) ihan tavallisia muillekin määrättäviä lääkkeitä väärinkäyttämällä - tietysti osin myös ulkomaisilla/väärennetyillä lääkkeillä. Niin kuin itse selität, sitä määrätään varsin paljon, [...]
   Nyt on ihan pakko mielenkiinnosta udella, että millaiset lähteet sulla on tälle ”tiedolle” Opamoxin väitetystä yleisyydestä addiktien keskuudessa? Noin kovin varmaltakin kun vaikutat. Ei sillä, saathan sinä toki uskoa mitä tahdot, tässä nyt ei kuitenkaan niiden kaikista tärkeimpien asioiden äärellä olla, mutta ei se Opamox kyllä hyvällä tahdollakaan ole mikään tavallisin päihtymystarkoitukseen käytetty lääke. Tämä johtunee siitä, että se Opamox todella on niin kovin mieto, että päihtyäkseen kannattaa kiskoa melkein mitä tahansa muuta. 
   Pikimusta kettu: Opamox on varsin tavallinen narkkarille määrättävä lääke avuksi viekkareihin ja blaceboon et jokin toimis. Mielenterveysongelmia ei hoideta bentsoilla vaan ssri lääkkellä ja jos hoidetaisiinkin niin lääke olisi rivatril tai diapam, ei opamox. Opamoxia tiedän muutamalla kaverillani olevan ja kaikki [...]
   Voi katkolta varmasti Opamox-respan saada joo. 
   Joka tapauksessa sitä määrätään myös ahdistukseen, paniikkikohtauksiin, uniongelmiin ja sen sellaiseen, kuten täällä moni onkin jo sanonut. 
   Ja itse väittäisin oikeastaan melkein ihan päinvastaista: mt-puolella hoidettaville, päihdeongelmattomille ihmisille ei ollenkaan helposti mitään vahvempia bentsoja määrätä, ja vähintäänkin aloitetaan aina kokeilemaan tuolta miedoimmasta päästä. Näin juuri siksi, ettei niitä riippuvuuksia myöskään syntyisi. 

   Lainaa

  38. Hikoileva majava 15.12.2021 6:57
   Tulos: +19 (27 ääntä)
   Pikimusta kettu: Opamox on varsin tavallinen narkkarille määrättävä lääke avuksi viekkareihin ja blaceboon et jokin toimis. Mielenterveysongelmia ei hoideta bentsoilla vaan ssri lääkkellä ja jos hoidetaisiinkin niin lääke olisi rivatril tai diapam, ei opamox. Opamoxia tiedän muutamalla kaverillani olevan ja kaikki [...]
   Nyt kyllä puhut paskaa 😂 Itsellä oli opam8xit ihan vain ahdistukseen. Ja tunnen monta ihmistä, jolla myös opamoxia esim paniikkihäiriöön. Ja arvaappa mitä annettiin raskaana olevalle siskolle, että saa nukuttua? No opamoxia! Sitä käytetään myös unilääkkeenä. Eivät suosittele edes melatoniinia raskaana olevalle nukkumiseen, mutta opamox käy. Lue vaikka netistä. Se ei ole niin ihmeellinen lääke ja kuka tahansa voi sitä saada, koska ei tosiaan ole sieltä rankimmasta päästä. Opamoxilla ei saa edes katukaupassa tienattua yhtään mitään

   Lainaa

  39. Antelias jääkarhu 15.12.2021 9:19
   Tulos: +16 (24 ääntä)
   Pikimusta kettu: Opamox on varsin tavallinen narkkarille määrättävä lääke avuksi viekkareihin ja blaceboon et jokin toimis. Mielenterveysongelmia ei hoideta bentsoilla vaan ssri lääkkellä ja jos hoidetaisiinkin niin lääke olisi rivatril tai diapam, ei opamox. Opamoxia tiedän muutamalla kaverillani olevan ja kaikki [...]
   Sun kommentista oikein huokuu kuinka kujalla olet aiheesta :D

   Lainaa

  40. Tulos: 0 (18 ääntä)
   Maailmankuulu oliivi: Nyt on ihan pakko mielenkiinnosta udella, että millaiset lähteet sulla on tälle ”tiedolle” Opamoxin väitetystä yleisyydestä addiktien keskuudessa? Noin kovin varmaltakin kun vaikutat. Ei sillä, saathan sinä toki uskoa mitä tahdot, tässä nyt ei kuitenkaan niiden kaikista tärkeimpien asioiden äärellä [...]
   Käytännön elämän havaintoja siitä, millä napeilla narkomaanit pelaa. Ihan googlettamalla löytyy myös keskusteluja Opamoxin päihdekäytöstä. Se että tavara on mietoa ei millään tavalla estä käyttämästä sitä moninkertaista annosta lääkintäkäyttöön verrattuna tai käyttämään sitä "itselääkintänä" ilman lääkärin määräystä. Tavallisin pilleri Opamox ei toki ole, mutta varsin tavallinen silti (niin kuin kirjoitin). Erilaiset pamit, alprot ja erityisesti rivot ja ehkä subutkin on varmasti yleisempiä. Subuista vaikea sanoa, kun pakkaus on niin paljon erottuvampi, että on niin paljon helpompi huomata.

   Lainaa

  41. Tulos: +6 (22 ääntä)
   Hikoileva majava: Nyt kyllä puhut paskaa 😂 Itsellä oli opam8xit ihan vain ahdistukseen. Ja tunnen monta ihmistä, jolla myös opamoxia esim paniikkihäiriöön. Ja arvaappa mitä annettiin raskaana olevalle siskolle, että saa nukuttua? No opamoxia! Sitä käytetään myös unilääkkeenä. Eivät suosittele edes melatoniinia [...]
   Harvat narkkaa siksi, että se on hauskaa. Useimmat narkkaa alkuaankin tai vähintään päihteidenkäytön jatkuessa "hoitaakseen" oireitaan, kuten ahdistusta, paniikkihäiriöitä ja univaikeuksia, millä vaan käsiin saavat.
   Ei aavistustakaan, paljonko jostain Opamoxista maksetaan, vai vaihdellaanko niitä vaan keskenään, mutta vaikka saisit 10-30 senttiä per pilleri saa 100 kpl paketista jo rahat ostaa jotain muuta, saati sitten, jos on käsissä pari kolme pakettia. Seuraavan annoksen rahoittaminen on huume-/huumelääkekaupassa useammin pätevä logiikka kuin katukaupassa "tienaaminen". 

   Lainaa

  42. Farmaseutti 15.12.2021 17:23
   Tulos: +18 (28 ääntä)
   Pakko kerrankin kommentoida täällä kun lukee näitä muita kommentteja. Kyllä, opamoxia käyttää ihan tavalliset ihmiset juuri esim. ahdistukseen ja paniikkihäiriöihin. Toimitan opamoxia asiakkaille työssäni joka viikko eli ei ole todellakaan mikään harvinainen tuote. Eikä ne ihmiset mitään narkkareita ole. Mielenterveysongelmat ja erityisesti ahdistuneisuus on valitettavan yleistä, eikä se tee kenestäkään huonoa ihmistä. T. Farmaseutti

   Lainaa

  43. Tulos: -10 (24 ääntä)
   Farmaseutti: Pakko kerrankin kommentoida täällä kun lukee näitä muita kommentteja. Kyllä, opamoxia käyttää ihan tavalliset ihmiset juuri esim. ahdistukseen ja paniikkihäiriöihin. Toimitan opamoxia asiakkaille työssäni joka viikko eli ei ole todellakaan mikään harvinainen tuote. Eikä ne ihmiset mitään narkkareita [...]
   Olikohan täällä yhtäkään kommenttia, jossa muuta väitettäisiin?

   Lainaa

  44. Ikuinen vesinokkaeläin 15.12.2021 19:47
   Tulos: +1 (15 ääntä)
   Farmaseutti: Pakko kerrankin kommentoida täällä kun lukee näitä muita kommentteja. Kyllä, opamoxia käyttää ihan tavalliset ihmiset juuri esim. ahdistukseen ja paniikkihäiriöihin. Toimitan opamoxia asiakkaille työssäni joka viikko eli ei ole todellakaan mikään harvinainen tuote. Eikä ne ihmiset mitään narkkareita [...]
   päihderiippuvuus on myös valitettavan yleinen mielenterveysongelma joka ei tee kenestäkään huonoa ihmistä ja kaikki tuntemani narkomaanit ovat ihan "tavallisia ihmisiä"

   Lainaa

  45. Uneton meduusa 16.12.2021 0:47
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu: 9 tunnin kuivaushuoneen omimisen jälkeen ois vähintään kohtuullista, että naapurisi pyyhkisi pyllynsä pyykkeihisi.
   9 tuntia?
   Vanhassa taloyhtiössä naapurit varailivat kuivaushuoneen esim. kolmeksi päiväksi peräkkäin.
   Niin ja yleensä omassa asunnossaan pesemilleen pyykeille.

   Lainaa

  46. Farmaseutti 16.12.2021 2:11
   Tulos: +9 (21 ääntä)
   Mjv: Olikohan täällä yhtäkään kommenttia, jossa muuta väitettäisiin?
   Jaa että sinusta täällä ei oo yhtään kommenttia jossa viitattaisiin opamoxin olevan lähinnä narkkareiden lääke?

   Lainaa

  47. Farmaseutti 16.12.2021 2:17
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Ikuinen vesinokkaeläin: päihderiippuvuus on myös valitettavan yleinen mielenterveysongelma joka ei tee kenestäkään huonoa ihmistä ja kaikki tuntemani narkomaanit ovat ihan "tavallisia ihmisiä"
   Ei tietenkään ole. Ja on yleistä. On myös yleistä kärsiä ahdistuksesta ja käyttää siihen esimerkiksi juuri oksatsepaamia.

   Lainaa

  48. Ihmeitätekevä konna 16.12.2021 10:27
   Tulos: +11 (17 ääntä)
   Minulta on kerran varastettu pyykkivuoro. Tein niin, että pakotin pyykkikoneen lopettamaan, nostin kylmän rauhallisesti toisen pyykit sieltä pois pyykkikärryyn ja pistin omat pyykit koneeseen. Laitoin myös aika napakkaa tekstiä varauskirjaan. Kun hain omat pyykkini pois, ne toisen vaatteet oli edelleen siinä pyykkikärryssä märkinä homehtumassa. Toivottavasti urpo edes oppi kunnioittamaan toisten pyykkivuoroja. Ja niille, jotka harkitsevat nillittämistä, että minunkin kannattaisi hankkia oma kone, niin voisitteko sitten hankkia minulle isomman kämpän, jonne saisin oman pyykkikoneen. Kiitos

   Lainaa

  49. Tulos: -3 (17 ääntä)
   Farmaseutti: Jaa että sinusta täällä ei oo yhtään kommenttia jossa viitattaisiin opamoxin olevan lähinnä narkkareiden lääke?
   Ei näy. Sen sijaan näkyy aika montakin kommenttia, joissa tulkitaan muiden kommenteissa lukevan jotain tuollaista, mitä niissä kommenteissa ei lue. En tiedä, miksi ihmisille on niin ahdistavaa, että itse/tuttujen käyttämät lääkkeet on samoja, jotka on tavallisia myös narkomaanien päihdekäytössä ja siitä täytyy loukkaantua, että näin on. On omassakin lähipiirissä täysin tavallisia ihmisiä, joilla on pameja oikeiden vaivojen hoitoon. Pamit taas on lähes tavallisin huumaava lääke päihdekäytössä, eikä se siitä muutu, siksi että niitä käytetään paljon myös oikeisiin tarkoituksiinsa, tai jotenkin muuta niitä reseptillä vaivoihinsa käyttäviä ihmisiä narkomaaneiksi.

   Lainaa

  50. Hiivaton timantti 16.12.2021 18:38
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Tornipöllö: Kyllä sitten on pesutuvan laitteissa jotain häikkää, jos naapurin pyykit haisevat vielä pesun jälkeenkin pyllyltä.
   Vanhojen talojen kuivaushuoneet ovat usein lähinnä vitsejä. Ei ole välttämättä edes ilmanvaihtoa, kuivaimesta puhumattakaan. Mahdollisesti vain lämmitys.

   Lainaa

  51. Rottanpää 19.12.2021 10:26
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Tiheähkö luovuttaja: tai sitten ei vain ole käytetty tarpeeksi pesuainetta tai riittävää lämpötilaa
   Tai sitten pesuainetta on liikaa. Nykypäivän pesuaineet on tosi tehokkaita, ja koneet käyttää tosi vähän vettä. Jos pesuainetta laittaa liikaa, kone ei pysty huutelemaan sitä pois. Sitten "puhtaassa" pyykissä on sekä pesuainetta että siihen tarttuneita rasvoja. Ekstraa ei kannata laittaa "varmuuden vuoksi" vaan ehkä jopa päin vastoin vähän vähemmän kuin ajattelee tarvitsevansa. Varsinkin, jos on taipumusta "onkohan tässä nyt tarpeeksi" -tyyppiseen ajatteluun, niin silloin voi olla jo liikaakin. Paras tietysti, jos pääsee ihan testaamaan, mikä on pienin määrä millä puhdistuu, vaikka se onkin rasittavaa jos pyykki jää likaiseksi. Varsinkin, jos ei ole omaa konetta käytössä vaan pitäisi varailla pyykkivuoroja sitä varten.

   Lainaa

  52. Leitittämätön kyyhky 20.12.2021 19:36
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Pikimusta kettu: Opamox on varsin tavallinen narkkarille määrättävä lääke avuksi viekkareihin ja blaceboon et jokin toimis. Mielenterveysongelmia ei hoideta bentsoilla vaan ssri lääkkellä ja jos hoidetaisiinkin niin lääke olisi rivatril tai diapam, ei opamox. Opamoxia tiedän muutamalla kaverillani olevan ja kaikki [...]
   Itse sain hammaslääkäriin esilääkitykseksi Opamoxia, mutta hyvä nyt tietää että sainkin sitä sen takia, että oonkin tietämättäni narkki!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kerrostalo, kuva, lehdet, naapurit, opamox, pillerit, pyykit, pyykkitupa, syksy, tabletti, vaatteet