Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 359

Kuka tai mikä on jättänyt tämän jäljen?
Kuvakooste, osa 359

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kykenemätön peura 21.12.2021 0:20
   Tulos: +122 (136 ääntä)
   Pitäisi tehdä sama kuin Sari.

   Lainaa

  2. Veikeä metso 21.12.2021 0:25
   Tulos: +147 (167 ääntä)
   Kykenemätön peura: Pitäisi tehdä sama kuin Sari.
   Jep, lisään listaan miehen, koska ei riitä aika siihenkään!

   Lainaa

  3. Tulos: +248 (250 ääntä)
   Jos joku jäi ihmettelemään jäällä ollutta jälkeä, niin se on hydrokopterin tekosia.

   Lainaa

  4. Tulos: +153 (159 ääntä)
   Tarina ei kerro löysivätkö lelut ja luuri takaisin omistajalle, mutta lupasivat kuitenkin palauttaa. Sanovat että kauppa koski kuitenkin vain kaiuttimia.

   Lainaa

  5. Leipäressu 21.12.2021 1:10
   Tulos: -17 (43 ääntä)
   Sarilta hyvin ajateltu. Sama tilanne, aika ei vain riitä. Jostain on luovuttava. Tarjouksia otetaan vastaan: -nettiliittymä edullisesti -kännykkä, Redmi -suuri määrä erilaisia ruuveja -televisio, vanha -pieni hirsitalo, vanha, sekä iso tontti

   Lainaa

  6. Taaperon äiti 21.12.2021 1:19
   Tulos: 0 (18 ääntä)
   Kolahti.

   Lainaa

  7. Tulos: +13 (49 ääntä)
   Minä tein kuten Sari. Nyt muutama vuosi tuosta päätöksestä on mennyt ja muuten olen onnellinen kun aikaa jää kaikkeen olelliseen mutta jostain syystä on kaikenlaisia ihottumia ja astmaa ilmennyt. Jos jotain niin vessaharjan olisin jättänyt antamatta, syytä voi kukin miettiä itse.

   Lainaa

  8. Tulos: +133 (135 ääntä)
   Tuli tosta Hifistudion päivityksestä mielikuva kuinka joku taapero on ensin keksinyt mielestään maailman parhaimman lelujemman, kunnes tajuaa ettei saakkaan lelujaan enään ulos ja yrittää epätoivoisesti lelutyökaluillaan pelastaa tilanteen.

   Lainaa

  9. Tornipöllö 21.12.2021 6:57
   Tulos: +229 (233 ääntä)
   Mielikuva Möröstä kulkemassa Aurajokea pitkin öisen Turun halki on samaan aikaan sekä karmiva että oudolla tavalla kiehtova. Siinä on jotain sellaista salaperäistä ja melankolista kauneutta...

   Lainaa

  10. Päätön mansikka 21.12.2021 7:30
   Tulos: +12 (76 ääntä)
   Kykenemätön peura: Pitäisi tehdä sama kuin Sari.
   Postata hassunhauska 100 kertaa nähty vitsi faceen?

   Lainaa

  11. Tulos: +95 (97 ääntä)
   Aaah että tuo kaiutin :D Meilläkin on lapset tunkeneet kotiteatterin johonkin bassojutun reikään ties vaikka mitä, eikä niitä millään saa pois. Pienimmällä olis ehkä tarpeeksi pieni käsi, mutta ei ymmärrystä jos pyydetään ottaa pois. Kaiken huipuksi siihen reikään on tungettu kananmunan muotoinen rytmimuna, joten tavarat on siellä niin kauan,kunnes vehje hajoaa ja voidaan väkivallalla rikkoa se :'D

   Lainaa

  12. Vihanta soturi 21.12.2021 9:56
   Tulos: +66 (68 ääntä)
   Kommentoin: Aaah että tuo kaiutin 😁 Meilläkin on lapset tunkeneet kotiteatterin johonkin bassojutun reikään ties vaikka mitä, eikä niitä millään saa pois. Pienimmällä olis ehkä tarpeeksi pieni käsi, mutta ei ymmärrystä jos pyydetään ottaa pois. Kaiken huipuksi siihen reikään on tungettu kananmunan muotoinen [...]
   Siinä bassoelementissä saattaa olla ruuvit. Näyttäis siltä, että kannattais kaikilla lapsiperheillä pistää verkko siihen refleksiputken suulle :)

   Lainaa

  13. Löysä noita 21.12.2021 10:32
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Kommentoin: Aaah että tuo kaiutin 😁 Meilläkin on lapset tunkeneet kotiteatterin johonkin bassojutun reikään ties vaikka mitä, eikä niitä millään saa pois. Pienimmällä olis ehkä tarpeeksi pieni käsi, mutta ei ymmärrystä jos pyydetään ottaa pois. Kaiken huipuksi siihen reikään on tungettu kananmunan muotoinen [...]
   Eikös niissä ole ihan ruuvit pohjassa, eli avaamalla selviää, saako pois.

   Lainaa

  14. Kykenemätön peura 21.12.2021 11:59
   Tulos: +37 (47 ääntä)
   Päätön mansikka: Postata hassunhauska 100 kertaa nähty vitsi faceen?
   Juuri niin. Olisiko sulla jotain hyviä, kun itse en jaksa muistaa vitsejä? Voin vaihtaa vähän käytettyyn tiskiharjaan, niin saan sen tilalle uuden kasvin.

   Lainaa

  15. Tulos: +73 (75 ääntä)
   Nyt oon täysin vakuuttunut että Mörkö siellä on mennyt. Just oikean kokoinen jälki, ainoa järkevä selitys.

   Lainaa

  16. Peruuttamaton riikinkukko 21.12.2021 13:06
   Tulos: +45 (51 ääntä)
   Sillon kun konmaritus oli kuuminta hottia, mä pohdin, että jos tarkoitus on päästä eroon kaikesta sellaisesta tavarasta, joka ei tuota iloa, niin se olisi ollut soromnoo, pölynimuri! Mutta en osallistunut mainittuun maniaan, joten imuri on edelleen taloudessa. Nykyään löydän siitä jopa iloa. En itse toiminnasta, mutta sen jälkeisestä siisteydestä.

   Lainaa

  17. Tulos: +16 (40 ääntä)
   Mikä/KUKA on tehnyt tämän, prkl.

   Lainaa

  18. Itseasiassa 21.12.2021 16:53
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Peruuttamaton riikinkukko: Sillon kun konmaritus oli kuuminta hottia, mä pohdin, että jos tarkoitus on päästä eroon kaikesta sellaisesta tavarasta, joka ei tuota iloa, niin se olisi ollut soromnoo, pölynimuri! Mutta en osallistunut mainittuun maniaan, joten imuri on edelleen taloudessa. Nykyään löydän siitä jopa iloa. En itse toiminnasta, mutta sen jälkeisestä siisteydestä.
   Mun mielestä paras siivouksen osa on just imurointi, ehkä siks kun sitä pystyy tekemään niin harvoin, mutta kaikki muu siivousvaruste vois lähteä. Ei pirskahtele sitte saatana yhtään tiskiharja, saati mopit.

   Lainaa

  19. Kykenemätön peura 21.12.2021 17:31
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Peruuttamaton riikinkukko: Sillon kun konmaritus oli kuuminta hottia, mä pohdin, että jos tarkoitus on päästä eroon kaikesta sellaisesta tavarasta, joka ei tuota iloa, niin se olisi ollut soromnoo, pölynimuri! Mutta en osallistunut mainittuun maniaan, joten imuri on edelleen taloudessa. Nykyään löydän siitä jopa iloa. En itse toiminnasta, mutta sen jälkeisestä siisteydestä.
   Samaa ihmettelin ja totesin, että esim. pari haarukkaa on ihan kiva olla keittiössä, vaikkei ne sellaisenaan varsinaista iloa tuota. En kyllä perehtynyt asiaan kovin tarkasti, että ehkä siinä otetaan huomioon ettei ihan kaikkea voi karsia tuolla periaatteella.

   Lainaa

  20. Ikivihreä eläin 21.12.2021 17:43
   Tulos: +26 (30 ääntä)
   Jusu: Tuli tosta Hifistudion päivityksestä mielikuva kuinka joku taapero on ensin keksinyt mielestään maailman parhaimman lelujemman, kunnes tajuaa ettei saakkaan lelujaan enään ulos ja yrittää epätoivoisesti lelutyökaluillaan pelastaa tilanteen.
   Ja tuosta mielikuvasta tuli mieleen vanha juttu pikkukaverista, joka oli työntänyt jonkun pikku-ukon nenäänsä. Kun tajusi, ettei saa sitä pois, työnsi perään paloauton ukkoa pelastamaan...

   Lainaa

  21. Sitkas karjalanpiirakka 21.12.2021 18:38
   Tulos: -9 (15 ääntä)
   Ikivihreä eläin: Ja tuosta mielikuvasta tuli mieleen vanha juttu pikkukaverista, joka oli työntänyt jonkun pikku-ukon nenäänsä. Kun tajusi, ettei saa sitä pois, työnsi perään paloauton ukkoa pelastamaan...
   Saa olla aika pieni paloauto jos lapsen nenään menee.

   Lainaa

  22. Yksinäinen seepra 21.12.2021 20:09
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Sitkas karjalanpiirakka: Saa olla aika pieni paloauto jos lapsen nenään menee.
   Housessa oli aikoinaan jakso, jossa pikkulapsi oli työntänyt nenäänsä ensin miniatyyrikissan, sitten palomiehen ja lopulta myös paloauton. Tulivat käänteisessä järjestyksessä ulos.

   Lainaa

  23. Pelkäämätön Soturi 22.12.2021 7:20
   Tulos: -8 (12 ääntä)
   Mä luulen että tuohon on aurattu luistelijoille tie. En usko mihinkään hydrokopteriin.

   Lainaa

  24. Tuomittava tiikeri 22.12.2021 12:09
   Tulos: +1 (13 ääntä)
   Itseasiassa: Mun mielestä paras siivouksen osa on just imurointi, ehkä siks kun sitä pystyy tekemään niin harvoin, mutta kaikki muu siivousvaruste vois lähteä. Ei pirskahtele sitte saatana yhtään tiskiharja, saati mopit.
   Miksi ei voi imuroida useammin? Onko imurissa kenties aikalukko?

   Lainaa

  25. Itseasiassa 22.12.2021 15:47
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Tuomittava tiikeri: Miksi ei voi imuroida useammin? Onko imurissa kenties aikalukko?
   Ei huvita. Ja yleensä pitää järjestää tavaroita paikoilleen ennen sitä. Kai se on eräänlainen aikalukko.

   Lainaa

  26. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Geokätköilyryhmässä taisin lukee saman postauksen minkä Sari laittoi :D

   Lainaa

  27. Tulos: -2 (24 ääntä)
   Mikä v*ttu noita turkulaisia vaivaa kun ei osata KUKA-sanaa käyttää? Ketä ei ole murretta, vaan aivovamma.

   Lainaa

  28. Sateeton hyttynen 23.12.2021 14:00
   Tulos: +5 (21 ääntä)
   Juupertti: Mikä v*ttu noita turkulaisia vaivaa kun ei osata KUKA-sanaa käyttää? Ketä ei ole murretta, vaan aivovamma.
   "Ketä" nimenomaan ON murretta. Deal with it.

   Lainaa

  29. Tilattava tuhatjalkainen 26.12.2021 14:24
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kommentoin: Aaah että tuo kaiutin 😁 Meilläkin on lapset tunkeneet kotiteatterin johonkin bassojutun reikään ties vaikka mitä, eikä niitä millään saa pois. Pienimmällä olis ehkä tarpeeksi pieni käsi, mutta ei ymmärrystä jos pyydetään ottaa pois. Kaiken huipuksi siihen reikään on tungettu kananmunan muotoinen [...]
   Pitääkin tarkistaa oma kaiutin 😄

   Lainaa

  30. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Möröllä on itseasiassa jalat, ja siltä jää jalanjälkiä :)

   Lainaa

  31. Astmaton lammas 28.12.2021 20:01
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Pelkäämätön Soturi: Mä luulen että tuohon on aurattu luistelijoille tie. En usko mihinkään hydrokopteriin.
   Ei ollut Aurajoen jää siinä kunnossa, että sille olisi luistelijoita päästetty, sen takia tuo rantu niin hämmentävä olikin. Oli sen verran vähän aikaa ollut pakkasta, ettei voinut vielä luottaa virtauspaikassa olevaan jäähän.

   Lainaa

  32. Rottanpää 1.1.2022 17:49
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Kasvien siirtäminen "mullasta" (kookoskuitupohjaisesta alustasta) semihydroon oli mun pelastukseni. Kasveja alkoi olla niin paljon, etten enää tahtonut jaksaa sitä kastelurumbaa. Eli jos jollain on ehkä samaa ongelmaa, niin suosittelen siihen semihydroon tutustumista. Siinä voi venyttää vedenantoväliä juuri itselleen sopivaksi säätämällä vesivarastokipon/-ruukun kokoa. Auttaa myös ali- ja yli kasteluun, koska kasvi käyttää juuri itselleen sopivan määrän vettä. Toki siinäkin on oma harjoittelunsa ja opettelemisensa, ja kaikki kasvit eivät selviä siirtoyrityksestä vaan kuolevat, mutta ne, jotka selviävät ovat ainakin mulla voineet sitten huomattavasti paremmin kuin muut kasvit.

   Lainaa

  33. Ylipäällikkö 4.1.2022 17:33
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   HifiStudion jutusta heräsi aika elävästi mieleen muisto 30v takaa. Pikkulusikat katosivat taloudesta hiljalleen mutta varmasti. Samoin kävi tilalle hankituille. Kummallista. Pari vuotta myöhemmin niitä löytyi jääkaapin alaritilän takaa heti 100v tarpeisiin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: harrastus, hifistudio, huonekasvit, jäljet, jälki, kaiuttimet, kasvit, kuva, legot, lumi, luopua, muumit, mörkö

 • Uusimmat

 • Kategoriat