Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 358

Miten ihmeessä saan liiman tuubista ulos?
Kuvakooste, osa 358

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 56 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Korvamerkitty orja 16.12.2021 0:11
      Tulos: +112 (186 ääntä)
      Hieno varjo katossa.

      Lainaa

    2. Valittu mestari 16.12.2021 0:26
      Tulos: +84 (122 ääntä)
      Tontut tuijottaa kirkkovenettä.

      Lainaa

    3. Terhakka herukka 16.12.2021 0:33
      Tulos: +307 (425 ääntä)
      Siis mikä tuossa liimajutussa oli moka? En oo tuollaista putelia käyttänyt niin meni ihan ohi 😅

      Lainaa

    4. Kurja viikuna 16.12.2021 0:34
      Tulos: +119 (223 ääntä)
      Mikä liimamokassa? Onko tuossa päällä ohut kansi/korkki kiinni vai mitä? :’) T. vain erikeeperiä käyttänyt

      Lainaa

    5. Tulos: +328 (332 ääntä)
      Tohon tarvii semmosen pistoolin tohon liimaan

      Lainaa

    6. Elävä taistelija 16.12.2021 0:57
      Tulos: +110 (146 ääntä)
      Terhakka herukka: Siis mikä tuossa liimajutussa oli moka? En oo tuollaista putelia käyttänyt niin meni ihan ohi 😅
      Tuota saa pitää vaikka loppuelämänsä alas päin ja silti jää liimailut tekemättä.

      Lainaa

    7. Tulos: +225 (229 ääntä)
      Kurja viikuna: Mikä liimamokassa? Onko tuossa päällä ohut kansi/korkki kiinni vai mitä? :’) T. vain erikeeperiä käyttänyt
      Tuo pullo on muuten avattu oikein, mutta siihen tarvitsee erillisen pistoolin, jos siitä haluaa liimaa ulos.

      Lainaa

    8. Tulos: -34 (62 ääntä)
      Pinppilamppu

      Lainaa

    9. Kirjailtu kotieläin 16.12.2021 1:30
      Tulos: +95 (97 ääntä)
      Kurja viikuna: Mikä liimamokassa? Onko tuossa päällä ohut kansi/korkki kiinni vai mitä? :’) T. vain erikeeperiä käyttänyt
      Vaati tämmöseen: 

      Lainaa

    10. Tulos: -70 (100 ääntä)
      Jäi vähän epäselväksi tuo liimamoka, voisiko joku vielä kerran selventää minkä siihen tarvitsee?

      Lainaa

    11. Tulos: +178 (184 ääntä)
      Mie ostin kans tuollaisen liimaputelin kerran ja ihmettelin aikani. Siitä ei käy mistään ilmi, että osta se pistooli samalla :D En ollut ikinä käyttänyt tuon tyylistä liimaa, joten ei ollu itsestäänselvyys. Nyt on.

      Lainaa

    12. Rajoitettu kalkkuna 16.12.2021 5:05
      Tulos: -20 (34 ääntä)
      Zippo: Mie ostin kans tuollaisen liimaputelin kerran ja ihmettelin aikani. Siitä ei käy mistään ilmi, että osta se pistooli samalla 😁 En ollut ikinä käyttänyt tuon tyylistä liimaa, joten ei ollu itsestäänselvyys. Nyt on.
      Joo. Siihe tarttee pistoolun.

      Lainaa

    13. Tulos: +242 (250 ääntä)
      Liimatuubiviesti kun putkahti faceen niin nauraa hekottelin ensin aikani kunnes kävi mielessä että eihän sitä iso osa ihmisistä ole ikinä nähnyt moista käytössä eikä voi oikeasti tietää että niitä puristimen kanssa käytetään. Ihan fiksua kysyä tee se itse -ryhmässä josta kyllä löytyi välittömästi apu.

      Lainaa

    14. Raivokas koala 16.12.2021 5:27
      Tulos: -27 (39 ääntä)
      Asennusliimaa näpertelyyn 😂

      Lainaa

    15. Pehmeä jänis 16.12.2021 5:47
      Tulos: -12 (34 ääntä)
      Iso Hoo: Liimatuubiviesti kun putkahti faceen niin nauraa hekottelin ensin aikani kunnes kävi mielessä että eihän sitä iso osa ihmisistä ole ikinä nähnyt moista käytössä eikä voi oikeasti tietää että niitä puristimen kanssa käytetään. Ihan fiksua kysyä tee se itse -ryhmässä josta kyllä löytyi välittömästi apu.
      Vai löytyykö, tääkinkun pääty tänne

      Lainaa

    16. Tulos: +27 (37 ääntä)
      Itsekin ostin jonkun vastaavan tuubin, mikä vaati sitä puristinta. Sitten kun selvisi, miksi ei toimi ja ostin puristimen, niin joko en osannut käyttää tai vehje oli susi, kun kaikki tursusi sieltä puristuspäästä ja vaivoin tuli oikeasta reiästä.

      Lainaa

    17. Uuttera karhu 16.12.2021 6:27
      Tulos: +51 (51 ääntä)
      Kommentoin: Itsekin ostin jonkun vastaavan tuubin, mikä vaati sitä puristinta. Sitten kun selvisi, miksi ei toimi ja ostin puristimen, niin joko en osannut käyttää tai vehje oli susi, kun kaikki tursusi sieltä puristuspäästä ja vaivoin tuli oikeasta reiästä.
      Joko aine oli kerennyt jo kuivua kärkeen jos olit avannu tuubin, tai sitten kärkeä oli avattu liian vähän.

      Lainaa

    18. Pittoreski kultakala 16.12.2021 6:36
      Tulos: +138 (168 ääntä)
      Moka on, että myydään puristuspistoolin tarttevaa liimaputelia ilman että asia kerrotaan missään. Ei se ole rakettitiedettä, mutta rautakaupan setäoletettu vois kertoa. T: aikuisena raksalla opiskeleva talonkorjaaja

      Lainaa

    19. Tulos: -56 (154 ääntä)
      Pittoreski kultakala: Moka on, että myydään puristuspistoolin tarttevaa liimaputelia ilman että asia kerrotaan missään. Ei se ole rakettitiedettä, mutta rautakaupan setäoletettu vois kertoa. T: aikuisena raksalla opiskeleva talonkorjaaja
      No siitähän se äläkkä vasta nousisi nykymaailmassa, jos rautakaupan miesoletettu kävisi naisoletettua neuvomaan ominpäin. Siitähän kuitenkin on turvallisinta lähteä, että naisoletettu tietää ostaessaan, mitä ostaa ja jos ei tiedä, niin sitten kysyy.

      Lainaa

    20. Itseasiassa 16.12.2021 7:33
      Tulos: +79 (89 ääntä)
      Sam: No siitähän se äläkkä vasta nousisi nykymaailmassa, jos rautakaupan miesoletettu kävisi naisoletettua neuvomaan ominpäin. Siitähän kuitenkin on turvallisinta lähteä, että naisoletettu tietää ostaessaan, mitä ostaa ja jos ei tiedä, niin sitten kysyy.
      Ratkaisu, jos siinä paketissa lukisi, että siihe tarvita man joku väline.
      Mutta K-raudasta on kyllä huonoja kokemuksia, en saanut esim. oikeanlaista maalia ja lakkaa vaikka kysyin myyjältä. Hain sitten naapurimarketista. Eikä olee ainoa tuote, ehkä heillä on nykyään sama kuin Plantagenilla, jätetään ammmattilaiset rekryn ulkopuolelle vaikka olis raksaosaajaa ja hortonomia tarjolla, kyllä joku sukulaislapsi hoitaa ihan yhtä hyvin. 

      Lainaa

    21. Apinaattori 16.12.2021 7:52
      Tulos: +6 (10 ääntä)
      Kiiwi86: Pinppilamppu
      Tonttuhylly.

      Lainaa

    22. Sukkanauhaton preeriasusi 16.12.2021 8:06
      Tulos: -164 (200 ääntä)
      Tuntuu ihmeelliseltä, että on aikuisia ihmisiä jotka eivät tuollaisia pistoolin tarvitsevia tuubeja ole nähneet. Onhan silikonitkin tuollaisissa ja luulin että jokainen omillaan asuva on joutunut keittiön tai kylppärin silikoneja uusimaan. Vai kutsutaanko nykyään kerrostalossa huoltomies kun silikoni vähän repsottaa?

      Lainaa

    23. Tulos: +18 (26 ääntä)
      Kiiwi86: Pinppilamppu
      Ei, vaan pinppilanppu XD

      Lainaa

    24. Tulos: +171 (187 ääntä)
      Sukkanauhaton preeriasusi: Tuntuu ihmeelliseltä, että on aikuisia ihmisiä jotka eivät tuollaisia pistoolin tarvitsevia tuubeja ole nähneet. Onhan silikonitkin tuollaisissa ja luulin että jokainen omillaan asuva on joutunut keittiön tai kylppärin silikoneja uusimaan. Vai kutsutaanko nykyään kerrostalossa huoltomies kun silikoni vähän repsottaa?
      Ikinä ei oo tarvinnu silikoneja uusia. En ole asunut vuosikymmeniä samassa luukussa, vaan muuttanut usein. Enkä ole ikäpäivänä ollut tekemisissä minkään raksahommien kanssa, joten miksi mun pitäisi tietää? Et sinäkään tiedä kaikkea, mikä taasen on mulle itsestäänselvyyttä.

      Lainaa

    25. Tulos: -60 (72 ääntä)
      Voisiko joku nyt selventää vielä mikä liimajutussa oli moka kun en löydä vastausta vaikka olen lukenut kaikki kommentit läpi.

      Lainaa

    26. Tulos: +43 (43 ääntä)
      Pehmeä jänis: Vai löytyykö, tääkinkun pääty tänne
      Kerrankos tänne päätyy käsiteltyjä ja leikattuja juttuja.
      Juu, liimaprässin saa samasta kaupasta kuin silikoni-, akryylikitti- tai asennusliimatuubinkin.  Kannattaa kokeilla käteen, koska huonoimmat sattuu sormiin ihan hirveästi ja kaikkihan ne on tehty isoille miesten kourille.

      Lainaa

    27. Kuohittu perhonen 16.12.2021 9:16
      Tulos: +99 (105 ääntä)
      Sukkanauhaton preeriasusi: Tuntuu ihmeelliseltä, että on aikuisia ihmisiä jotka eivät tuollaisia pistoolin tarvitsevia tuubeja ole nähneet. Onhan silikonitkin tuollaisissa ja luulin että jokainen omillaan asuva on joutunut keittiön tai kylppärin silikoneja uusimaan. Vai kutsutaanko nykyään kerrostalossa huoltomies kun silikoni vähän repsottaa?
      Joo ei missään nimessä mennä itse sörkkimään niitä silikoneja pilalle! Taitaa olla jopa monessa taloyhtiössä kiellettyäkin tai ainakin luvanvaraista lähteä kylppärissä silikoneja uusimaan omin päin ihan minkä tahansa tavan tallaajan toimesta. Samasta syystä remontteihinkin pyydetään yleensä lupa (riippuen toki vähän remontista), että et saa vahinkoa tehtyä koko talolle, kun siinä joutuu myös muut maksumiehiksi. Sen sortin DIY silikoniviritystä olen nähnyt, että ehdottomasti aina joku ammattimies paikalle, jos itsellä ei osaamista ole. Olen toki samaa mieltä, että erityisesti oman talon omistajien pitäisi olla sen verran valveutuneita, että osaisivat rakennustaan huoltaa ja ylläpitää, mutta ei se nyt ihan yksioikoisesti noin mene.

      Lainaa

    28. Katsottava seppä 16.12.2021 9:25
      Tulos: +73 (77 ääntä)
      Ehjä mato: Jäi vähän epäselväksi tuo liimamoka, voisiko joku vielä kerran selventää minkä siihen tarvitsee?
      Kommentit eivät ilmesty välittömästi näkyviin. Ihan helposti ehtii tulla sama kysymys pariin kertaan. Niiden ilmestyttyä ehtii tulla sama selitys pariin kertaan ennen kuin kommentit taas päivittyvät. Tässä ei ole mitään ihmeellistä.

      Lainaa

    29. Tulos: +42 (54 ääntä)
      Nauroin hassulle lehmälle jumissa ääneen ainakin puoli minuuttia. Tuskin koskaan nauran millekään ääneen. Kiitos tästä hetkestä, parasta feissarimokaa aikoihin!

      Lainaa

    30. Hyödyllinen Pesukone 16.12.2021 9:59
      Tulos: -61 (99 ääntä)
      Jossakin aiemmassa kommentissa ehdotetaan, että tollaisen liimatuubin kyljessä pitäisi mainita välineistä millä sitä käytetään. Mutta miten sitten muut tuotteet? Maalikanistereihin mainita pensseleistä, teloista, maalikaukaloista? Sementtisäkin kylkeen ohjeet vispilän tai betonimyllyn hankkimiseksi? Ruuvipaketteihin maininta meisseleistä ja ruuvivääntimistä?

      Lainaa

    31. Posketon lihapulla 16.12.2021 10:15
      Tulos: +48 (76 ääntä)
      Sam: No siitähän se äläkkä vasta nousisi nykymaailmassa, jos rautakaupan miesoletettu kävisi naisoletettua neuvomaan ominpäin. Siitähän kuitenkin on turvallisinta lähteä, että naisoletettu tietää ostaessaan, mitä ostaa ja jos ei tiedä, niin sitten kysyy.
      No älä nyt viitsi aikuinen ihminen

      Lainaa

    32. Tulos: -33 (61 ääntä)
      Hyödyllinen Pesukone: Jossakin aiemmassa kommentissa ehdotetaan, että tollaisen liimatuubin kyljessä pitäisi mainita välineistä millä sitä käytetään. Mutta miten sitten muut tuotteet? Maalikanistereihin mainita pensseleistä, teloista, maalikaukaloista? Sementtisäkin kylkeen ohjeet vispilän tai betonimyllyn hankkimiseksi? Ruuvipaketteihin maininta meisseleistä ja ruuvivääntimistä?
      Mietin ihan samaa :)!

      Lainaa

    33. Päätön mansikka 16.12.2021 10:40
      Tulos: +91 (95 ääntä)
      Sukkanauhaton preeriasusi: Vai kutsutaanko nykyään kerrostalossa huoltomies kun silikoni vähän repsottaa?
      No totta helvetissä kutsutaan. Yleensä ei noi isännöitsijät oikeen tykkää jos mitään lampun vaihtoa vaikeampaa operaatiota lähdet omin päin tekemään. Tulee pian aika iso lasku perässä kun sooloilet omias.

      Lainaa

    34. Tulos: +13 (13 ääntä)
      Rento pulu: Kerrankos tänne päätyy käsiteltyjä ja leikattuja juttuja.Juu, liimaprässin saa samasta kaupasta kuin silikoni-, akryylikitti- tai asennusliimatuubinkin.  Kannattaa kokeilla käteen, koska huonoimmat sattuu sormiin ihan hirveästi ja kaikkihan ne on tehty isoille miesten kourille.
      Tietääkseni niitä on sähkökäyttöisiäkin.

      Lainaa

    35. Melko mango 16.12.2021 12:08
      Tulos: +69 (81 ääntä)
      Hyödyllinen Pesukone: Jossakin aiemmassa kommentissa ehdotetaan, että tollaisen liimatuubin kyljessä pitäisi mainita välineistä millä sitä käytetään. Mutta miten sitten muut tuotteet? Maalikanistereihin mainita pensseleistä, teloista, maalikaukaloista? Sementtisäkin kylkeen ohjeet vispilän tai betonimyllyn hankkimiseksi? Ruuvipaketteihin maininta meisseleistä ja ruuvivääntimistä?
      On hieman eri asia tuotteissa, joissa yleisesti tarvitaan muita työkaluja käyttöön. Mutta liima? Yleisesti ottaen sitä käytetään ilman erillisiä osia, purkista suoraan.

      Lainaa

    36. Taitokseton manaatti 16.12.2021 13:23
      Tulos: +43 (45 ääntä)
      Sukkanauhaton preeriasusi: Tuntuu ihmeelliseltä, että on aikuisia ihmisiä jotka eivät tuollaisia pistoolin tarvitsevia tuubeja ole nähneet. Onhan silikonitkin tuollaisissa ja luulin että jokainen omillaan asuva on joutunut keittiön tai kylppärin silikoneja uusimaan. Vai kutsutaanko nykyään kerrostalossa huoltomies kun silikoni vähän repsottaa?
      Vuokralla asuessa ei ollut tarvetta silikoneihin tai liimauksiin puuttua (ei ollut ongelmia ja muutin n. parin vuoden välein). Nyt olen asunut 7 vuotta omakotitalossa eikä täälläkään ole ollut tarvetta silikoneihin koskea. Kävin oikein äsken katsomassa eikä mikään repsota.
      Itselle pistoolit on kyllä tuttuja mökiltä, jossa perheeni on tehnyt remonttia, mutta halusin vain huomauttaa, että helpostikin voi olla tapauksia, jotka eivät ole koskaan pistooleja käyttäneet. Ei ne silikonit nyt välttämättä ihan niin helposti repsota :)

      Lainaa

    37. Tulos: -18 (26 ääntä)
      Tyly karhu: Tuo pullo on muuten avattu oikein, mutta siihen tarvitsee erillisen pistoolin, jos siitä haluaa liimaa ulos.
      Tuskin sitä nyt kovin hyvin on avattu kun siinä pistoolissa on kuitenkin se leikkuri millä tuo avataan.

      Lainaa

    38. Tulos: +35 (45 ääntä)
      Tollanen liima toimii ihan hyvin jos sitä käytetään liimana, mutta jos sitä käytetään ruuvien tai naulojen korvikkeena seinäkiinnityksissä niin tulee ongelmia. Esim. vaikka tota mainostetaan lujana niin moni ei ymmärrä että esim, jonkkun hyllyn jos tolla liimaa sinään niin se liitos on yhtä vahva kun maalipinnan side seinään tai Gyproc- levyn paperin side kipsilevyyn. Ja entä kun se pitää irroittaa? Mukana tulee pala seinää verraten muutamaan ruuvin reikään seinässä jotka voi kitata jemmaan.

      Lainaa

    39. Kykenemätön peura 16.12.2021 16:47
      Tulos: +47 (51 ääntä)
      Hyödyllinen Pesukone: Jossakin aiemmassa kommentissa ehdotetaan, että tollaisen liimatuubin kyljessä pitäisi mainita välineistä millä sitä käytetään. Mutta miten sitten muut tuotteet? Maalikanistereihin mainita pensseleistä, teloista, maalikaukaloista? Sementtisäkin kylkeen ohjeet vispilän tai betonimyllyn hankkimiseksi? Ruuvipaketteihin maininta meisseleistä ja ruuvivääntimistä?
      Piti ihan tarkistaa, mutta noissa maalipurkeissa, jotka omasta kaapista löytyy, kerrotaan millä työvälineillä maalataan (pensseli, tela, ruisku) ja samoin tasoitepurkissa sanotaan, millaisella lastalla levitetään. 
      Olen kyllä käyttänyt puristimella sekä liimaa, että silikonia, mutta silti ihmettelin mikä ekassa on moka.

      Lainaa

    40. Sitkas karjalanpiirakka 16.12.2021 16:53
      Tulos: +47 (49 ääntä)
      Sam: No siitähän se äläkkä vasta nousisi nykymaailmassa, jos rautakaupan miesoletettu kävisi naisoletettua neuvomaan ominpäin. Siitähän kuitenkin on turvallisinta lähteä, että naisoletettu tietää ostaessaan, mitä ostaa ja jos ei tiedä, niin sitten kysyy.
      Voipi olla. Toisaalta vastavuoroisesti en kyllä usko raksamiehiä kysymättä ohjeistavan naismyyjäänkään selviävän tehtävästä ilman äläkkää. Voidaan ihan ilman sukupuolikysymystä sanoa että moni ei tykkää jos myyjä olettaa ettei asiakas tiedä mistään mitään. Ei aina edes ne, jotka oikeasti tarvitsisi niitä neuvoja.

      Lainaa

    41. Kärkäs kenguru 16.12.2021 17:56
      Tulos: +18 (22 ääntä)
      Zippo: Mie ostin kans tuollaisen liimaputelin kerran ja ihmettelin aikani. Siitä ei käy mistään ilmi, että osta se pistooli samalla 😁 En ollut ikinä käyttänyt tuon tyylistä liimaa, joten ei ollu itsestäänselvyys. Nyt on.
      Täytyypä kaupassa katsoa että lukeeko tuossa tuubissa, että se on tarkoitettu massapuristimeen. Samaa liimaa saa myös erilaisissa pakkauksissa, joihin ei tarvi mitään työkalua.

      Lainaa

    42. Tunteeton sitruuna 16.12.2021 20:20
      Tulos: -19 (35 ääntä)
      Sitkas karjalanpiirakka: Voipi olla. Toisaalta vastavuoroisesti en kyllä usko raksamiehiä kysymättä ohjeistavan naismyyjäänkään selviävän tehtävästä ilman äläkkää. Voidaan ihan ilman sukupuolikysymystä sanoa että moni ei tykkää jos myyjä olettaa ettei asiakas tiedä mistään mitään. Ei aina edes ne, jotka oikeasti tarvitsisi niitä neuvoja.
      Kyllä minua ärsyttää, jos myyjä tulee ominpäin neuvomaan ja kyselemään. Osaan kyllä itse etsiä mitä tarvitsen, ja jos tarvitsee apua, niin osaan kysyä. Kun tullaan neuvomaan niin tekee lähinnä kävellä kaupasta ulos ja tilata vaikka netistä. Vaikka kivijalkaliikkeitä aina haluankin tukea.

      Lainaa

    43. Loistelias lokki 16.12.2021 21:48
      Tulos: +16 (16 ääntä)
      Meinas käydä itellekin toi liimamoka kesällä :D Ostin innoissani saman putelin laiskan pikkuremppaan ja katoin vasta kotona tarkemmin että mitenkä toimii? Onneksi töissä oli taannoin tursoteltu silikonia niin keksin että tarvii sen härvelin. Ja pyysin sellaisen seuraavana päivänä töistä lainaan, niin ei tarvinnut heti läksiä uudestaan kaupoille.

      Lainaa

    44. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 16.12.2021 22:40
      Tulos: -11 (27 ääntä)
      Ehjä mato: Jäi vähän epäselväksi tuo liimamoka, voisiko joku vielä kerran selventää minkä siihen tarvitsee?
      Itellä sama homma. Luin kommentit jostain pistoolista. Pitääkö tuubia uhata pistoolilla että alkaa vuotamaan?

      Lainaa

    45. Kivuton rotta 16.12.2021 23:23
      Tulos: +45 (45 ääntä)
      Sitkas karjalanpiirakka: Voipi olla. Toisaalta vastavuoroisesti en kyllä usko raksamiehiä kysymättä ohjeistavan naismyyjäänkään selviävän tehtävästä ilman äläkkää. Voidaan ihan ilman sukupuolikysymystä sanoa että moni ei tykkää jos myyjä olettaa ettei asiakas tiedä mistään mitään. Ei aina edes ne, jotka oikeasti tarvitsisi niitä neuvoja.
      Aika harva varmaan närkästyy, jos myyjä kysyy asiallisesti, että onko tarvetta liimapyssylle vai oliko sellainen jo valmiiksi. Tai ehkä siitäkin joku mielensä pahoittaa ja kirjoittelee paikallislehden tekstaripalstalle pöyristyneenä.

      Lainaa

    46. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 17.12.2021 0:36
      Tulos: +31 (31 ääntä)
      Kivuton rotta: Aika harva varmaan närkästyy, jos myyjä kysyy asiallisesti, että onko tarvetta liimapyssylle vai oliko sellainen jo valmiiksi. Tai ehkä siitäkin joku mielensä pahoittaa ja kirjoittelee paikallislehden tekstaripalstalle pöyristyneenä.
      Jep, asiantunteva myyjä saa rupateltua ohimennen, että olisko tarvetta uusia tätä ja tätä välinettä. Siihen voi sitten vastata, että ei kiitos, kaikki välineet ajantasalla tms. Kyllä ammattilainen/kokenut harrastajakin joskus unohtaa oman työvälinetilanteen päivityksen tarpeen ja joutuu ajelemaan muutamat reissut turhan päiten, joten usko suurimman osan pahastuvan asiallisesta kysymyksestä. Ja suosittelen kyllä kaikille vähemmän harrastaneille, että saa kysyä neuvoa niiltä asiantuntijoilta, silloin saa todennäköisesti oikean liimamassan tms  haluttuun käyttöön.

      Lainaa

    47. Tulos: -6 (16 ääntä)
      Sukkanauhaton preeriasusi: Tuntuu ihmeelliseltä, että on aikuisia ihmisiä jotka eivät tuollaisia pistoolin tarvitsevia tuubeja ole nähneet. Onhan silikonitkin tuollaisissa ja luulin että jokainen omillaan asuva on joutunut keittiön tai kylppärin silikoneja uusimaan. Vai kutsutaanko nykyään kerrostalossa huoltomies kun silikoni vähän repsottaa?
      Tuntuu ihmeelliseltä että on asiasta olevinaan tietäviä ihmisiä jotka eivät tiedä tarvittavan laitteen olevan "puristin" tai "prässi"

      Lainaa

    48. Kouluttamaton muurahainen 20.12.2021 7:51
      Tulos: +12 (14 ääntä)
      Syyntakeeton mustikkamehukeitto: Jep, asiantunteva myyjä saa rupateltua ohimennen, että olisko tarvetta uusia tätä ja tätä välinettä. Siihen voi sitten vastata, että ei kiitos, kaikki välineet ajantasalla tms. Kyllä ammattilainen/kokenut harrastajakin joskus unohtaa oman työvälinetilanteen päivityksen tarpeen ja joutuu ajelemaan [...]
      Olin aikoinani varaosaliikkeessä myyjänä. Silloin huomasin, että mitä parempi autonkorjaaja asiakas oli, sitä mieluummin hän otti vastaan vinkkejä ostamansa varaosan asennukseen tai mahdollisiin työkaluihin, mitä hän tulisi tarvitsemaan. Toki he usein tiesivätkin jo sen, mitä vinkkasin ja heillä oli välineet kunnossa, mutta joskus jokin oli unohtunut tai juuri kyseisen osan asentamisesta ei ollutkaan kokemusta. Sellaiset, joilla ei ollut oikein mitään osaamista, saattoivat loukkaantua neuvoista. Toki sitten oli ne amatöörit, jotka oikein kysyivät neuvoa ja he tietenkin mielellään myös kuuntelivat perusteellisen vastauksen. Mutta noin yleisesti paras tapa osoittaa myyjälle kokemattomuutta on loukkaantua ystävällisestä vinkistä.

      Lainaa

    49. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Sukkanauhaton preeriasusi: Tuntuu ihmeelliseltä, että on aikuisia ihmisiä jotka eivät tuollaisia pistoolin tarvitsevia tuubeja ole nähneet. Onhan silikonitkin tuollaisissa ja luulin että jokainen omillaan asuva on joutunut keittiön tai kylppärin silikoneja uusimaan. Vai kutsutaanko nykyään kerrostalossa huoltomies kun silikoni vähän repsottaa?
      Siis mitää? Minä laitoin silikonisaumaa lattiakaivon ympärille, enkä kyllä mitään puristinta siihen hommaan käyttänyt? Oonkohan tehnyt väärin? Joo eipä noita tosiaan voi tietää, jos ei kukaan kerro, eikä purkissakaan lue, että on tarkoitettu jonkun laitteen täyttöpatruunaksi (käytännössä). Liimaa kun ainakin myydään myös purkeissa mihin ei tarvita mitään laitetta ja oletin silikoniakin saa sellaisessa purkissa. Joten ei kyllä pahakaan moka.

      Lainaa

    50. Tilattava tuhatjalkainen 20.12.2021 22:15
      Tulos: +4 (6 ääntä)
      Peeke: Voisiko joku nyt selventää vielä mikä liimajutussa oli moka kun en löydä vastausta vaikka olen lukenut kaikki kommentit läpi.
      Siitä puuttui sirkkeli

      Lainaa

    51. Soikea mestari 21.12.2021 8:40
      Tulos: +10 (10 ääntä)
      Sam: No siitähän se äläkkä vasta nousisi nykymaailmassa, jos rautakaupan miesoletettu kävisi naisoletettua neuvomaan ominpäin. Siitähän kuitenkin on turvallisinta lähteä, että naisoletettu tietää ostaessaan, mitä ostaa ja jos ei tiedä, niin sitten kysyy.
      Voihan hän ovelasti kysyä tässäkin tapauksessa, että onkos naisoletetulla jo puristin tähän liimaan, vai tarvitseeko ostaa sekin samalla kertaa. Ei asioista tarvitse tehdä aina niin vaikeaa.

      Lainaa

    52. Epäitsekäs ahven 21.12.2021 8:57
      Tulos: +10 (10 ääntä)
      Hyödyllinen Pesukone: Jossakin aiemmassa kommentissa ehdotetaan, että tollaisen liimatuubin kyljessä pitäisi mainita välineistä millä sitä käytetään. Mutta miten sitten muut tuotteet? Maalikanistereihin mainita pensseleistä, teloista, maalikaukaloista? Sementtisäkin kylkeen ohjeet vispilän tai betonimyllyn hankkimiseksi? Ruuvipaketteihin maininta meisseleistä ja ruuvivääntimistä?
      Väittäisinpä, että joka ikisessä koskaan ostamassani maalipurkissa on ollut maininta siitä, onko sitä tarkoitettu levitettäväksi pensselillä, telalla vai ruiskulla.

      Lainaa

    53. Lajittelematon ahven 23.12.2021 0:40
      Tulos: 0 (6 ääntä)
      Mikä tuossa tonttuhyllyssä on niin kummallista? Ei kai sentään oikeesti tuo varjo..?

      Lainaa

    54. Liikahteleva banaani 28.12.2021 12:20
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Tyly karhu: Tuo pullo on muuten avattu oikein, mutta siihen tarvitsee erillisen pistoolin, jos siitä haluaa liimaa ulos.
      Mitään pistoolia tarvi ku puristimen.

      Lainaa

    55. Viallinen kärpänen 28.12.2021 13:45
      Tulos: -4 (6 ääntä)
      Tunteeton sitruuna: Kyllä minua ärsyttää, jos myyjä tulee ominpäin neuvomaan ja kyselemään. Osaan kyllä itse etsiä mitä tarvitsen, ja jos tarvitsee apua, niin osaan kysyä. Kun tullaan neuvomaan niin tekee lähinnä kävellä kaupasta ulos ja tilata vaikka netistä. Vaikka kivijalkaliikkeitä aina haluankin tukea.
      M: "Olisitko apua tarvinnut?"
      A: "Ei, kiitos. Katselen vain. "
      M: "Tuu kysymään, jos tulee jotain... "
      No shit. En olis osannu tulla kysymään ilman tätä... Ja siis tätä tapahtuu vaikka olisin keskustelemassa vaimon kanssa tai puhelimessa ym. Todella ärsyttävää. 

      Lainaa

    56. Tulos: -1 (3 ääntä)
      Plah: Tohon tarvii semmosen pistoolin tohon liimaan
      Ahaa, kuumaliimapistoolin.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kaksimielinen, kuva, kynttilä, lehmä, liima, porvoo, tukholma, tuubi, valo, varjo