Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 434

Teresa halusi vain muuttoapua.
Kirpputorin löytöjä, osa 434

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 29 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +405 (413 ääntä)
   Sukset on mallia ONE SIZE - FITS ALL!

   Lainaa

  2. Sisin maahinen 28.12.2021 0:58
   Tulos: +274 (320 ääntä)
   Näytänkö siltä, että minulla olisi fiksua asiaa? Tämä on Feissarimokien kommenttipalsta, ei Twitter.

   Lainaa

  3. Näppäimetön vesimeloni 28.12.2021 1:05
   Tulos: +305 (315 ääntä)
   Olen lukenut feissarimokia niin monen monta vuotta, ja silti jaksaa aina ihmetyttää aikuiset ihmiset riitelemässä jonkun toisen tilapäivityksessä. Eikö ihmisillä ole muuta tekemistä vai muuten vain liian vähän murheita?

   Lainaa

  4. Vaikeudeton rotta 28.12.2021 1:30
   Tulos: +185 (191 ääntä)
   Nyt jäi kiinnostamaan Jennin poistama kommentti.

   Lainaa

  5. Tornipöllö 28.12.2021 4:26
   Tulos: +160 (190 ääntä)
   "o:tpa". Eihän tuo J:n (tai Teresan) kirjoitus mitään herkkua silmille muutenkaan ole, mutta tuossa on jo saanut nähdä vähän ekstravaivaa kirjoittaa sana väärin. Puuttuvat tai ylimääräiset kirjaimet ja välimerkit voi aina pistää välinpitämättömyyden piikkiin, mutta miten hemmetissä keskelle sanaa saa vahingossa kaksoispisteen?

   Lainaa

  6. Epäpyhä black metal -silli 28.12.2021 6:03
   Tulos: +179 (191 ääntä)
   Alan jatkossa toteamaan "Syö sä vittu" jokaiselle jonka kanssa olen eri mieltä. Pettämätön argumentointi joka asiaan.

   Lainaa

  7. Tulos: +125 (135 ääntä)
   Sisin maahinen: Näytänkö siltä, että minulla olisi fiksua asiaa? Tämä on Feissarimokien kommenttipalsta, ei Twitter.
   >Fiksua asiaa
   >Twitter
   Valitse toinen

   Lainaa

  8. Tulos: -179 (211 ääntä)
   Noiden rukkasten hintalapun väristä epäilen, että toi on ollut tarjoushinta. Mikäli näin tosiaan on ja oikea hinta on yli ton 20e, niin en näe siinä mitään väärää, että pyytää enemmän kuin on itse maksanut. Eihän se maksettu hinta tuotteen oikeaa arvoa määrittele, vaan se millä hinnalla niitä yleensä saa.

   Lainaa

  9. Spesifi orava 28.12.2021 7:30
   Tulos: +185 (189 ääntä)
   Pekko: Noiden rukkasten hintalapun väristä epäilen, että toi on ollut tarjoushinta. Mikäli näin tosiaan on ja oikea hinta on yli ton 20e, niin en näe siinä mitään väärää, että pyytää enemmän kuin on itse maksanut. Eihän se maksettu hinta tuotteen oikeaa arvoa määrittele, vaan se millä hinnalla niitä yleensä saa.
   Fiksu voisi siis sen hinnan ensin piilottaa eikä esitellä kuvassa.  Sit vois yrittää saada isomman hinnan tuotteesta

   Lainaa

  10. Tulos: +92 (96 ääntä)
   Spesifi orava: Fiksu voisi siis sen hinnan ensin piilottaa eikä esitellä kuvassa.  Sit vois yrittää saada isomman hinnan tuotteesta
   Lisäksi nuo 4handsin nahkahanskat on ihan kertakäyttökamaa. Nahka on niin ohutta että saattaa revetä jo sovitusvaiheessa.
   Ainakin kärkkäisen normihinta tuo sama11,90

   Lainaa

  11. Tulenarka sonni 28.12.2021 8:54
   Tulos: -17 (21 ääntä)
   Ensimmäinen näyttää kyllä jotenkin tekaistulta.

   Lainaa

  12. Pikimusta kettu 28.12.2021 9:03
   Tulos: -142 (200 ääntä)
   Jenni päätti haukkua toista ja sit veti feministi kortin esiin kun toinen vastaa samalla mitalla. "miten puhut naisille" *ttu just niinku muillekki ihmisille. Ette te tissieläimet ole sen parampaa kansaa kun ne joilla nakki heiluu haarovälissä ja tää feminismi on menny jo täysin yli kun naisille ei saa kohta esittää kysymyksiä mut naiset voi haukkuu miestä miten sattuu. Nyt vähä tarkasteleen sitä omaa pääkoppaa.

   Lainaa

  13. Tulos: +82 (96 ääntä)
   Pekko: Noiden rukkasten hintalapun väristä epäilen, että toi on ollut tarjoushinta. Mikäli näin tosiaan on ja oikea hinta on yli ton 20e, niin en näe siinä mitään väärää, että pyytää enemmän kuin on itse maksanut. Eihän se maksettu hinta tuotteen oikeaa arvoa määrittele, vaan se millä hinnalla niitä yleensä saa.
   Mutta kenenkään ei ole mitään järkeä maksaa (eikä pyytää) kaupan katteita jo kertaalleen kaupasta veke kannetusta tavarasta.

   Lainaa

  14. Tulos: +121 (141 ääntä)
   Pikimusta kettu: Jenni päätti haukkua toista ja sit veti feministi kortin esiin kun toinen vastaa samalla mitalla. "miten puhut naisille" *ttu just niinku muillekki ihmisille. Ette te tissieläimet ole sen parampaa kansaa kun ne joilla nakki heiluu haarovälissä ja tää feminismi on menny jo täysin yli kun naisille ei [...]
   Aika monta mokaa jouduitkin selaamaan tänään, ennenkuin pääsit taas "feminismistä" ulisemaan. Ja tässäkin varsin pitkän aasinsillan jouduit rakentamaan, että tuon sait käännettyä tavanomaiseksi feminismivalitukseksesi.
   Väsynyttä.

   Lainaa

  15. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 28.12.2021 10:20
   Tulos: +40 (74 ääntä)
   Tornipöllö: "o:tpa". Eihän tuo J:n (tai Teresan) kirjoitus mitään herkkua silmille muutenkaan ole, mutta tuossa on jo saanut nähdä vähän ekstravaivaa kirjoittaa sana väärin. Puuttuvat tai ylimääräiset kirjaimet ja välimerkit voi aina pistää välinpitämättömyyden piikkiin, mutta miten hemmetissä keskelle sanaa saa vahingossa kaksoispisteen?
   Foneettisesti kirjoitettunahan toi ois pitkä vokaali. Voi olla, että oli tahallinen kaksoispiste, musta aika vekkuli.
   Pikimusta kettu: Jenni päätti haukkua toista ja sit veti feministi kortin esiin kun toinen vastaa samalla mitalla. "miten puhut naisille" *ttu just niinku muillekki ihmisille. Ette te tissieläimet ole sen parampaa kansaa kun ne joilla nakki heiluu haarovälissä ja tää feminismi on menny jo täysin yli kun naisille ei [...]
   Taiat olla feministi itekki. B) Siinä, et miesten pitäis puhua naisille jotenkin eri tavalla, ei oo tippaakaan feminismiä. Se on just osa näitä iänikuisia patriarkaalisia rakenteita, että naisille pitää puhua nätisti, hehän saattavat vaikka särkyä tai ruveta hysteerisiksi muuten. Samat tölväisyt ja loukkaukset, kiitos.

   Lainaa

  16. Uneton meduusa 28.12.2021 10:41
   Tulos: +70 (74 ääntä)
   Pikimusta kettu: Jenni päätti haukkua toista ja sit veti feministi kortin esiin kun toinen vastaa samalla mitalla. "miten puhut naisille" *ttu just niinku muillekki ihmisille. Ette te tissieläimet ole sen parampaa kansaa kun ne joilla nakki heiluu haarovälissä ja tää feminismi on menny jo täysin yli kun naisille ei [...]
   "Feminismi"? Saanko nauraa.

   Lainaa

  17. Tulos: +95 (101 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Foneettisesti kirjoitettunahan toi ois pitkä vokaali. Voi olla, että oli tahallinen kaksoispiste, musta aika vekkuli. Taiat olla feministi itekki. B) Siinä, et miesten pitäis puhua naisille jotenkin eri tavalla, ei oo tippaakaan feminismiä. Se on just osa näitä iänikuisia patriarkaalisia [...]
   Tai miten olis semmoinen, että puhuttaisikin kaikille mukavasti?

   Lainaa

  18. Tulos: +23 (35 ääntä)
   Enpä nyt itsekään osaa lonkalta heittää luistelussuksien ja perinteisten välisiä eroja paitsi että ensimmäiset ovat lyhyemmät. Pituuden osaan kyllä tarkastaa suurin piirtein ilman mittaakin, mutta vielä helpommalla pääsee kun lukee sen suksesta.

   Lainaa

  19. Sitkas karjalanpiirakka 28.12.2021 13:57
   Tulos: +35 (39 ääntä)
   Sisin maahinen: Näytänkö siltä, että minulla olisi fiksua asiaa? Tämä on Feissarimokien kommenttipalsta, ei Twitter.
   Fiksumpaa asiaa täällä on kuin Twitterissä.

   Lainaa

  20. Itseasiassa 28.12.2021 21:14
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Sitkas karjalanpiirakka: Fiksumpaa asiaa täällä on kuin Twitterissä.
   Siksi mä ainakin pyörin täällä enkä Twitterissä.

   Lainaa

  21. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 28.12.2021 21:51
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Laura: Tai miten olis semmoinen, että puhuttaisikin kaikille mukavasti?
   No sehän se ois kaikkein mukavinta.

   Lainaa

  22. Tulos: -15 (23 ääntä)
   Jusu: >Fiksua asiaa>TwitterValitse toinen
   Suurempikuin
   Suurempikuin

   Lainaa

  23. Meluisa hilleri 29.12.2021 13:45
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Sisin maahinen: Näytänkö siltä, että minulla olisi fiksua asiaa? Tämä on Feissarimokien kommenttipalsta, ei Twitter.
   Nyt meni väärin päin. Feissarimokissa on ollut tosi fiksua kommenttia. Alkuvuosina tämä oli perus internethuussi, jossa ne normaalit paskat pyörivät normaaleita ympyröitään, mutta pikku hiljaa tänne kehittyi tosi hyvähuumorinen, fiksu, opettavainen ja yleisesti hyvähenkinen minikulttuuri. Vaikka nyt viime vuosina taso on jostain syystä tuntunut pikkuisen laskevan, joko oikeasti tai sitten vain siksi, koska oma maailmankuvani on muuttunut synkemmäksi ja sen vuoksi kommentitkin näyttävät synkemmiltä.
   Twitter sen sijaan on verinen tanner hiekkalaatikon nurkassa, jossa menestyvää ja hyvinvoipaista leikkivät aikuiset rääkyvät toisilleen naama punaisina niin kovaa, että kakkaavat kiukuttelunsa voimasta housuunsa. 

   Lainaa

  24. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Kilokalori: Aika monta mokaa jouduitkin selaamaan tänään, ennenkuin pääsit taas "feminismistä" ulisemaan. Ja tässäkin varsin pitkän aasinsillan jouduit rakentamaan, että tuon sait käännettyä tavanomaiseksi feminismivalitukseksesi. Väsynyttä.
   Jos ei olisi niin vaikeaa mitata niin tahtoisin tietää mikä on pisin ikinä bykattu aasinsilta. En löytänyt guinnessin ennätystenkirjasta mitään. Pitää vielä käydä tarkistamassa onko heillä mitään rekisteriä olemassa kun eihän kaikki mahdu niihin kirjoihin.  Ja Teresa jos olisi lähempänä ja ajoissa ilmoittanut niin kyllä mä oisin tohon rahaan muutaman tunnin jeesannut ja jos ei ole mitään rakentavaa vastata niin miksi vastata ollenkaan?

   Lainaa

  25. Tulos: -4 (8 ääntä)
   Kaikista ärsyttävin tuo mirka ton eskaloitumis kommenttinsa kans.

   Lainaa

  26. Järvetön norppa 2.1.2022 11:22
   Tulos: -8 (8 ääntä)
   Näppäimetön vesimeloni: Olen lukenut feissarimokia niin monen monta vuotta, ja silti jaksaa aina ihmetyttää aikuiset ihmiset riitelemässä jonkun toisen tilapäivityksessä. Eikö ihmisillä ole muuta tekemistä vai muuten vain liian vähän murheita?
   Lukenut monta vuotta feissarimokia, pahoittaa mielensä toisten kommenteista ja ihmettelee että eikö ihmisillä ole muuta tekemistä. Priceless.

   Lainaa

  27. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Toj Karin: Enpä nyt itsekään osaa lonkalta heittää luistelussuksien ja perinteisten välisiä eroja paitsi että ensimmäiset ovat lyhyemmät. Pituuden osaan kyllä tarkastaa suurin piirtein ilman mittaakin, mutta vielä helpommalla pääsee kun lukee sen suksesta.
   Sama vika. Viimeksi hiihtänyt yläasteella. Olisko luistelusukset kapeammat?

   Lainaa

  28. moka-addikti 5.1.2022 16:23
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Meluisa hilleri: Nyt meni väärin päin. Feissarimokissa on ollut tosi fiksua kommenttia. Alkuvuosina tämä oli perus internethuussi, jossa ne normaalit paskat pyörivät normaaleita ympyröitään, mutta pikku hiljaa tänne kehittyi tosi hyvähuumorinen, fiksu, opettavainen ja yleisesti hyvähenkinen minikulttuuri. Vaikka nyt [...]
   Osuvin lukemani kuvaus Twitteristä vähään aikaan. :'D 
   Voin yhtyä myös Feissarimokien yhteisön kuvaukseen. Tää on ainoa kommenttipalsta, jota kannattaa lukea. 

   Lainaa

  29. Iso-Britannian paras kotiviemäri 4.5.2024 10:25
   Tulos: +1 (1 ääni)
   On ainakin mun mielestä tosi noloa alkaa itse haukkumaan toista alatyylisesti ja sitten alkaa heti perään uhkailemaan kunnianloukkauksella, kun toinen vastaa rumasti.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ammattilainen, hanskat, hinta, intersport, kantoapu, kirppari, kirppis, kirpputori, kunnianloukkaus, muutto, poliisit, rikosilmoitus, sukset