Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 430

Myydään käyttämätön kirjekuori.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 430

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 28 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 2.12.2021 0:41
   Tulos: +230 (238 ääntä)
   Vielä joku päivä kirjekuorien arvo nousee ja sitten ihmetellään että mikä tässä oli se moka. Se voi olla vaikka huomenna kun niiden hinta pompsahtaa sinne seitsemään euroon kappale.

   Lainaa

  2. Lempeä kissanpentunen 2.12.2021 0:50
   Tulos: +122 (126 ääntä)
   Jenni ei anna Mimosan resuta ihan miten tahtoo. Joku roti pitää olla.

   Lainaa

  3. Lempeä kissanpentunen 2.12.2021 0:53
   Tulos: +165 (167 ääntä)
   Melkoisen pitkään on Eila hillonnut arvokuortaan. Kas kun malttaa luopua, mutta isot rahat houkutttivat.

   Lainaa

  4. Tornipöllö 2.12.2021 0:55
   Tulos: +90 (112 ääntä)
   Eikös täällä ole ennenkin ollut moka/mokia, jossa kirppisylläpitäjä-Jenni tulee nussimaan pilkkua ihmisten myynti-ilmoituksiin? Onko kyseessä eri henkilö vai jaksaako joku oikeasti vahtia kirjoitusvirheitä Facebookissa vuodesta toiseen? 😲

   Lainaa

  5. Elävä taistelija 2.12.2021 1:01
   Tulos: +125 (129 ääntä)
   Siellä on kaverilla tullut puoli seiskalta aamulla mieleen, josko se Henrietta vaikka pillua möisi.

   Lainaa

  6. Tuhoisa harakka 2.12.2021 5:47
   Tulos: +32 (42 ääntä)
   Tornipöllö: Eikös täällä ole ennenkin ollut moka/mokia, jossa kirppisylläpitäjä-Jenni tulee nussimaan pilkkua ihmisten myynti-ilmoituksiin? Onko kyseessä eri henkilö vai jaksaako joku oikeasti vahtia kirjoitusvirheitä Facebookissa vuodesta toiseen? 😲
   Taitaa olla sama Jenni, joka on esiintynyt täällä myös ennenkin ja jonka elämäntehtävä on vahtia noita virheitä joka ikisessä alueen ryhmässä ym. Eikä pelkästään virheitä, sama ihminen piinaa muita myös eri tavalla.. ei taida ihan täysillä kulkea kyseinen tapaus.

   Lainaa

  7. Ketterä minkki 2.12.2021 7:42
   Tulos: -52 (72 ääntä)
   Mikä tuossa ensimmäisessä on moka? Onko jollekin ihan oikeasti yllätys että kirjekuoriakin keräillään vai onko tuossa jotain muuta?

   Lainaa

  8. Kalju panda 2.12.2021 8:01
   Tulos: +96 (108 ääntä)
   Ketterä minkki: Mikä tuossa ensimmäisessä on moka? Onko jollekin ihan oikeasti yllätys että kirjekuoriakin keräillään vai onko tuossa jotain muuta?
   On yllätys, vaikka hamstraus onkin tautiluokituksessa.

   Lainaa

  9. Asiaton pomelo 2.12.2021 8:12
   Tulos: +99 (99 ääntä)
   Ketterä minkki: Mikä tuossa ensimmäisessä on moka? Onko jollekin ihan oikeasti yllätys että kirjekuoriakin keräillään vai onko tuossa jotain muuta?
   Ai keräillään vai? Mulle ainakin oli uutta, ihan käyttötavarana (jotka yleensä revitään postin ulos saamiseksi) olen niitä pitänyt. Mutta kiitos, kommenttisi valaisi tätä myynti-ilmoitusta aika kivasti.

   Lainaa

  10. Tulos: -26 (34 ääntä)
   Kalju panda: On yllätys, vaikka hamstraus onkin tautiluokituksessa.
   Ehkä jälkeenjääneet sukupolvet eivät vain tiedä kuka oli Matti Kuusla, ja pitävät tätä vain kirjekuorien hamstrauksena.

   Lainaa

  11. Tulos: -25 (27 ääntä)
   Muita, joille tuli mieleen Hurraa, Henrietta? Just me? Okei.

   Lainaa

  12. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Sisältääköhän kuoren hinta myös postituksen?

   Lainaa

  13. Tulos: +63 (75 ääntä)
   Jenni, nyt vähän tarkkuutta siihen pätemiseen. Imatrahan on selvästi kirjoitettu ison alkukirjaimen kanssa. Harakka ei ole paikkakunta.

   Lainaa

  14. Tulos: -6 (22 ääntä)
   Mimmi: Muita, joille tuli mieleen Hurraa, Henrietta? Just me? Okei.
   Niin siis se oli koulussa ATK-tunneilla pelattu matikkapeli. Se Hurraa Henrietta. Ei ollut vissiin samanikäisiä linjoilla nyt 😅

   Lainaa

  15. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Tunteeton raadonsyöjä (pluri): Vielä joku päivä kirjekuorien arvo nousee ja sitten ihmetellään että mikä tässä oli se moka. Se voi olla vaikka huomenna kun niiden hinta pompsahtaa sinne seitsemään euroon kappale.
   Herranjestas mustahan tulee vielä rikas, on nimittäin monta täysin käyttämätöntä kotona kaappien kätköissä! 😂 Saattaa olla myös jotain tosi söpöjä Harry Potter - kirjesettejä joissa sekä kuori että kirjepaperi, niistä saa varmaan tripla hinnan 🤔

   Lainaa

  16. Kirjautuminen epäonnistui 2.12.2021 15:01
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Asiaton pomelo: Ai keräillään vai? Mulle ainakin oli uutta, ihan käyttötavarana (jotka yleensä revitään postin ulos saamiseksi) olen niitä pitänyt. Mutta kiitos, kommenttisi valaisi tätä myynti-ilmoitusta aika kivasti.
   Onhan tuo kuori aika vanha, kun katsoo puhelinnumeroa ja postitoimipaikkaa. Vaatii tosin tarkkaavaista tihrustamista.

   Lainaa

  17. Arkkienkeli 2.12.2021 15:23
   Tulos: -12 (14 ääntä)
   Elävä taistelija: Siellä on kaverilla tullut puoli seiskalta aamulla mieleen, josko se Henrietta vaikka pillua möisi.
   Miksi sitä pitäisi myydä?

   Lainaa

  18. Lämpenevä kettu 2.12.2021 15:40
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   Tornipöllö: Eikös täällä ole ennenkin ollut moka/mokia, jossa kirppisylläpitäjä-Jenni tulee nussimaan pilkkua ihmisten myynti-ilmoituksiin? Onko kyseessä eri henkilö vai jaksaako joku oikeasti vahtia kirjoitusvirheitä Facebookissa vuodesta toiseen? 😲
   Eiköhän tää ole Fb tunnetuin Jenni, joka asuu Etelä-Karjalassa. Ja viilaa pilkkua myös "kavereidensa" Fb seinällä aivan jatkuvasti.
   ps. Harakka on kaupungin/kylän osa Imatralla, Etelä-Karjalassa. 

   Lainaa

  19. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Tuhoisa harakka: Taitaa olla sama Jenni, joka on esiintynyt täällä myös ennenkin ja jonka elämäntehtävä on vahtia noita virheitä joka ikisessä alueen ryhmässä ym. Eikä pelkästään virheitä, sama ihminen piinaa muita myös eri tavalla.. ei taida ihan täysillä kulkea kyseinen tapaus.
   On selkeästi sama. Tämä sama ihminen oli aikoinaan samalla chat -palstalla kanssani ja sielläkin riehui. Tosta kirjoitustyylistä ei voi erehtyä.

   Lainaa

  20. Itseasiassa 2.12.2021 21:39
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Laura: Herranjestas mustahan tulee vielä rikas, on nimittäin monta täysin käyttämätöntä kotona kaappien kätköissä! 😂 Saattaa olla myös jotain tosi söpöjä Harry Potter - kirjesettejä joissa sekä kuori että kirjepaperi, niistä saa varmaan tripla hinnan 🤔
   Huuto.netissä voi myydä. Sieltä löytyy myös uskomattoman hintaisia kirjekuoria ja papereita vähän isompien firmojen logoilla.

   Lainaa

  21. Tulos: -13 (17 ääntä)
   Mitä hemmettiä? Mä tipahdin tota Jennin kommenttia ihan lattialle asti ja melkein lähdin uppoo sen lattian läpi. Tukehtuminen oli lähellä, nauraessa unohtui hengittää - oletan. Ja sit kommenteista alan eäilee et ymmärsinkö mä väärin? Mä siis luin sen alkuun ihan niin kuin muutkin (ilmeisesti) et ei prkle pilkunviilaajahan se siinä - mut sit se harakka muutti koko tilanteen. Oletin et Jenni tiesi hyvin Harakan tarkoittavan asuinaluetta ja käytti sitä vaan lopettaakseen kommentin vitsiin siitä et linnun sisältä on vaikea hakea jotain jos ei tiedä linnun tarkkaa paikkaa. Ja pilkun kutittelu oli vaan hämäystä jotta vitsi olis yllätys. Niin mä ajattelin. Ja olin ihan et hemmetti toi oli parasta aikoihin.

   Lainaa

  22. Hallitseva puuma 3.12.2021 6:04
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   DiipaDaapa: Mitä hemmettiä? Mä tipahdin tota Jennin kommenttia ihan lattialle asti ja melkein lähdin uppoo sen lattian läpi. Tukehtuminen oli lähellä, nauraessa unohtui hengittää - oletan. Ja sit kommenteista alan eäilee et ymmärsinkö mä väärin? Mä siis luin sen alkuun ihan niin kuin muutkin (ilmeisesti) et [...]
   No eiköhän se tiennyt, että se on asuinalue, tuo vaan on kuittailua siitä että isolla kirjoitettuna se on erisnimi (asuinalue), ja pienellä kirjoitettuna tarkoittaisi vain lintua. Ei nyt mikään maailman nokkelin kuittaus, ja miten se tekee tuosta pilkunviilauksesta ja pätemisestä vähemmän ärsyttävää?

   Lainaa

  23. Tulos: +15 (23 ääntä)
   Tylsimys: Ehkä jälkeenjääneet sukupolvet eivät vain tiedä kuka oli Matti Kuusla, ja pitävät tätä vain kirjekuorien hamstrauksena.
   Oli pakko googlettaa kyseinen tapaus ja minullekin täysin "nevahöörd" eikä edes naama tuttu vaikka kuinka kaivoi wanhoja mustavalkokuvia kaverista esille. Syykin on selvä: Koko ura ollut pääosin sivurooleja ja statistin osia tyyliin "poika hipoissa" ja "mies krokettikentällä" ja pääosin vaikuttanut 40-luvulta 60/70 -luvun taitteeseen niin kaikki jotka tämän kaverin kulta-ajan muistaisivat alkavat olla haudassa itsekin. Yhtä kaikki ei mikään ihme jos me kaikki tuon kirjekuoren kohdalla näemme vain vanhan painetun mainoskirjekuoren eikä suinkaan mitään superjulkkiksen keräilyharvinaisuutta personoidulla allekirjoituksella.

   Lainaa

  24. Kurantti haukka 5.12.2021 8:02
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Majjakka: On selkeästi sama. Tämä sama ihminen oli aikoinaan samalla chat -palstalla kanssani ja sielläkin riehui. Tosta kirjoitustyylistä ei voi erehtyä.
   Onkohan tää sukua toiselle Jennille, joka käy mussuttamassa ihmisten postauksiin, että "tämä ei liity ryhmän aiheeseen". Oli aluksi vaan yhdessä elokuvaryhmässä, mutta levittäytyi muuallekin.

   Lainaa

  25. Tulos: -12 (18 ääntä)
   Iso Hoo: Oli pakko googlettaa kyseinen tapaus ja minullekin täysin "nevahöörd" eikä edes naama tuttu vaikka kuinka kaivoi wanhoja mustavalkokuvia kaverista esille. Syykin on selvä: Koko ura ollut pääosin sivurooleja ja statistin osia tyyliin "poika hipoissa" ja "mies krokettikentällä" ja pääosin vaikuttanut [...]
   Niin se vaan katoaa maallinen maine. Zoomeri kehua retostelee, ettei ole koskaan kuullutkaan Pikkiksestä, eikä osaa lukea lähteitään oikein. Pikkis oli TV-komedian uranuurajia, ei niinkään elokuvanäyttelijä. Speden aikalaisia. Tunnettu siinä missä Jukka Virtanenkin. Spedestä ja Jukasta kai on zoomeri-tietämätönkin kuullut?

   Lainaa

  26. Kuulu konna 8.12.2021 6:42
   Tulos: -7 (7 ääntä)
   Iso Hoo: Oli pakko googlettaa kyseinen tapaus ja minullekin täysin "nevahöörd" eikä edes naama tuttu vaikka kuinka kaivoi wanhoja mustavalkokuvia kaverista esille. Syykin on selvä: Koko ura ollut pääosin sivurooleja ja statistin osia tyyliin "poika hipoissa" ja "mies krokettikentällä" ja pääosin vaikuttanut [...]
   Tiedätkö sen tunteen, kun nolaat itsesi? Et vai? No ei se mitään.

   Lainaa

  27. Tuhoisa harakka 9.12.2021 8:12
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kurantti haukka: Onkohan tää sukua toiselle Jennille, joka käy mussuttamassa ihmisten postauksiin, että "tämä ei liity ryhmän aiheeseen". Oli aluksi vaan yhdessä elokuvaryhmässä, mutta levittäytyi muuallekin.
   En epäilisi yhtään vaikka olis sama Jenni sekin.

   Lainaa

  28. Väkitukko herkkuruoka 16.12.2021 21:13
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Toj Karin: Jenni, nyt vähän tarkkuutta siihen pätemiseen. Imatrahan on selvästi kirjoitettu ison alkukirjaimen kanssa. Harakka ei ole paikkakunta.
   On se varmaan paikan nimi. Ja Jennille huomautus, että myös lintujen nimet kirjoitetaan isolla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: harakka, imatra, kirjekuori, kirppari, kirppis, kirpputori, kukkapöytä, kuva, matti kuusla, messenger, pakasti, sanaleikki, toimii espoossa, yv