Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 531

Hei kaikki Pirjot! Loukkaako tämä teitä?
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 531

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 30 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +423 (425 ääntä)
   Vastasiko Pirjot?

   Lainaa

  2. Kykenemätön peura 18.11.2021 0:30
   Tulos: +188 (202 ääntä)
   C, mutta en ole Pirjo.

   Lainaa

  3. Tulos: +140 (152 ääntä)
   Elisan palvelu tiivistettynä. Pahoittelut kumminkin.

   Lainaa

  4. Sisin maahinen 18.11.2021 1:26
   Tulos: +90 (96 ääntä)
   Sallu lohkaisi vitsin.

   Lainaa

  5. Kouluttamaton hyeena 18.11.2021 1:47
   Tulos: +30 (46 ääntä)
   Illu polta kokossa

   Lainaa

  6. Järkipuoli sarvikuono 18.11.2021 3:23
   Tulos: +147 (163 ääntä)
   Kilokalori: Elisan palvelu tiivistettynä. Pahoittelut kumminkin.
   Muutama vuosi sitten kun oli Elisan nettiliitymä sain heiltä tekstiviestin: " Eikö nettisi toimi, käy nettisivuillamme tekemässä vikailmoitus." Vaihtoon meni pikimmiten.

   Lainaa

  7. mänyylahti-piiras 18.11.2021 3:51
   Tulos: +24 (112 ääntä)
   kiinalaiset veljekset Bu, Chu ja Fu muuttivat jenkkeihin, Bu muutti ensimmäisenä, kuukautta San Franciscoon saapumisensa jälkeen Bu päätti vaihtaa nimekseen Buck. Chu muutti seuraavana, kuukautta myöhemmin hän vaihtoi nimekseen Chuck. Fu oli vuorossa viimeisenä, kuukauden ja yhden päivän päästä Fu karkotettiin maasta.

   Lainaa

  8. Raavas opas 18.11.2021 6:05
   Tulos: -50 (142 ääntä)
   Aivan ehdottomasti A, koska nykyään kaikesta kuuluu loukkaantua ja nostaa iso haloo. Yhteys keltaiseen lehdistöön viipymättä!

   Lainaa

  9. Äiti ja mummo 18.11.2021 6:17
   Tulos: -6 (32 ääntä)
   Tällä voi viedä tuhottavaksi asiakirjoja joihinkin paikkoihin.

   Lainaa

  10. Ansaittu kettu 18.11.2021 7:14
   Tulos: -30 (38 ääntä)
   Äiti ja mummo: Tällä voi viedä tuhottavaksi asiakirjoja joihinkin paikkoihin.
   Pään.

   Lainaa

  11. Vaikeuksiin ajautunut avokado 18.11.2021 7:29
   Tulos: +81 (83 ääntä)
   Muuttofirma voi hoitaa tietoturvajätteen, samoin siivousfirmat.

   Lainaa

  12. Tuhanna Jokiainen 18.11.2021 8:05
   Tulos: +123 (131 ääntä)
   Sisin maahinen: Sallu lohkaisi vitsin.
   Sallun pilat

   Lainaa

  13. Korkeahko persoona 18.11.2021 8:50
   Tulos: +71 (77 ääntä)
   Vitsi ei naurattanut, jäin odottamaan pirjojen vastauksia :(

   Lainaa

  14. Tyven pussieläin 18.11.2021 9:21
   Tulos: -33 (49 ääntä)
   Pirre, Pirjukka..onhan näitä!

   Lainaa

  15. Tulos: +33 (57 ääntä)
   Pirkoille tiedoksi myös, että on kiva vedessä hillua, kun vesi hivelee... polvia.

   Lainaa

  16. Tulos: +24 (26 ääntä)
   B:stä vähän, muttei paljon, C:tä kohti. Mutta olenkin Sanna. Pirjojen vastaukset kiinnostaa.

   Lainaa

  17. Periytyvä haukka 18.11.2021 12:56
   Tulos: +49 (65 ääntä)
   Järkipuoli sarvikuono: Muutama vuosi sitten kun oli Elisan nettiliitymä sain heiltä tekstiviestin: " Eikö nettisi toimi, käy nettisivuillamme tekemässä vikailmoitus." Vaihtoon meni pikimmiten.
   Tästä tulee mieleen DNA:n palvelu. Menin liikeeseen rikkinäisen puhelimen kanssa, ja sanoin tarvitsevani uuden, kun ei varapuhelimella oikein netin selailu onnistu. En ollut miettinyt valmiiksi, millaisen uuden haluaisin, joten kehoittivat ensin menemään netistä katselemaan valikoimaa. Onneksi käytävän toisella puolella oli Telian liike, jossa auliisti palveltiin, selvitettiin mikä puhelin sopisi minulle ja saatiin kaupat tehtyä!

   Lainaa

  18. Lentävä undulaatti 18.11.2021 14:25
   Tulos: -2 (14 ääntä)
   Tyven pussieläin: Pirre, Pirjukka..onhan näitä!
   Pipsa oli meiän koulussa Pirjiksien lempinimi, samoin oli yhdessä legendaarisessa Suomi-elokuvassa.

   Lainaa

  19. heimosenkeimo 18.11.2021 15:40
   Tulos: -3 (9 ääntä)
   B.

   Lainaa

  20. Pienennettävä hämähäkki 18.11.2021 16:24
   Tulos: -12 (36 ääntä)
   Järkipuoli sarvikuono: Muutama vuosi sitten kun oli Elisan nettiliitymä sain heiltä tekstiviestin: " Eikö nettisi toimi, käy nettisivuillamme tekemässä vikailmoitus." Vaihtoon meni pikimmiten.
   Puhelimella pääsee tietenkin mobiilinettiin vaikka kiinteä laajakaista tökkisi.

   Lainaa

  21. Himokas päärynä 18.11.2021 17:29
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   B

   Lainaa

  22. Pehmeä jänis 18.11.2021 17:31
   Tulos: +2 (14 ääntä)
   Kilokalori: Elisan palvelu tiivistettynä. Pahoittelut kumminkin.
   Ja 4vk päästä tulee lasku jossa paperista nyhdetty 4,50€  + palvelu maksu 12,39€

   Lainaa

  23. Nuori vadelma 18.11.2021 22:43
   Tulos: +53 (53 ääntä)
   Me muutettiin Elisan laajakaistan nopeutta. Pari päivää myöhemmin huomattiin ettei netti toimi. Bootattiin modeemia ja käytiin kaikki keinot läpi. Elisalle soitettiin ja siellä vakuutellaan et kaikki on ok, linjat on kunnossa, netti toimii, ei tässä mitään vika on teidän omassa päässä. Pitkään piti vakuutella aspalle, että ei voi olla kun ei olla mitään sille tehty, se vain lakkasi toimimasta. Lupasi lähettää korjaajan, mutta painotti moneen kertaan, että jos vika nyt kuitenkin on meidän päässä niin lasku tulee meille. Korjaaja tuli, linjat toimii, kaikki kunnossa, mutta kappas... Se teidän netti on kytketty naapurille.

   Lainaa

  24. Vyölaukkuun pukeutunut hirmulisko 19.11.2021 1:32
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Nuori vadelma: Me muutettiin Elisan laajakaistan nopeutta. Pari päivää myöhemmin huomattiin ettei netti toimi. Bootattiin modeemia ja käytiin kaikki keinot läpi. Elisalle soitettiin ja siellä vakuutellaan et kaikki on ok, linjat on kunnossa, netti toimii, ei tässä mitään vika on teidän omassa päässä. Pitkään piti [...]
   Mulla oli aikoinaan (jotain 10v sitten) täsmälleen sama juttu Ellun lallukallun kanssa.

   Lainaa

  25. Sitkas karjalanpiirakka 19.11.2021 14:10
   Tulos: +2 (20 ääntä)
   Periytyvä haukka: Tästä tulee mieleen DNA:n palvelu. Menin liikeeseen rikkinäisen puhelimen kanssa, ja sanoin tarvitsevani uuden, kun ei varapuhelimella oikein netin selailu onnistu. En ollut miettinyt valmiiksi, millaisen uuden haluaisin, joten kehoittivat ensin menemään netistä katselemaan valikoimaa. Onneksi [...]
   No jaa, hyvä neuvohan tuo siis periaatteessa asiakkaalle on, mutta myyjä ei tuollaisia neuvoja jakamalla kyllä alalla kauaa pärjää. Siinä käy usein niin että asiakas ostaa sen luurinsa sieltä netistä kun siellä kerran on ja taas meni neuvonantajalta kaupat sivu suun. Jos taas tarkoitit että rikkinäinen puhelin oli ainoa nettiyhteytesi, sen olisi voinut myyjälle sanoa.

   Lainaa

  26. Periytyvä haukka 19.11.2021 21:46
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Sitkas karjalanpiirakka: No jaa, hyvä neuvohan tuo siis periaatteessa asiakkaalle on, mutta myyjä ei tuollaisia neuvoja jakamalla kyllä alalla kauaa pärjää. Siinä käy usein niin että asiakas ostaa sen luurinsa sieltä netistä kun siellä kerran on ja taas meni neuvonantajalta kaupat sivu suun. Jos taas tarkoitit että [...]
   Totta, kerroin tuon jutun vähän sinne päin. Eli siis menin kysymään yhtä laskuasiaa, ja kerroin etten pääse netistä katsomaan, juurikin sen rikkoutuneen puhelimen takia. Kun laskuasia oli selvitetty, sanoin että tosiaan sen uuden puhelimenkin tarvitsen, ja onko heillä millaisia. Tästä eteenpäin juttu meni suunnilleen, miten kerroin. Eli heille selvisi ihan asiointini alussa, että nettiin en pääse.

   Lainaa

  27. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Nuori vadelma: Me muutettiin Elisan laajakaistan nopeutta. Pari päivää myöhemmin huomattiin ettei netti toimi. Bootattiin modeemia ja käytiin kaikki keinot läpi. Elisalle soitettiin ja siellä vakuutellaan et kaikki on ok, linjat on kunnossa, netti toimii, ei tässä mitään vika on teidän omassa päässä. Pitkään piti [...]
   Just tää! Meillä oli toimistolla sama tilanne. Tarvittiin yrityslaajakaistaan laajennus ja mun työnkuvaan kuului hoitaa asia. Homma hoitui puhelimitse tosi nopeasti - paitsi ettei seuraavana päivänä netti toiminut enää ollenkaan. Elisalta vaan vastattiin että kytketty on ja pitäis toimia. Kaksi päivää meni saada ne uskomaan, että joku pitää tänne lähettää selvittämään asiaa ja koko ajan työt seisoo ja jengi joutuu käyttämään omia kännyköitään työasioihin jne älytöntä. Ja täsmälleen sama selvisi: meidän netti oli kytketty pois ja uusi, nopeampi laitettu naapurissa toimivan ravintolan iloksi. Nämä kaksi toimimatonta päivää myös laskutettiin jälkikäteen, mikä onneksi huomattiin ajoissa ja korjattiin. Eläköön Elisa!

   Lainaa

  28. Itseasiassa 21.11.2021 8:24
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Kykenemätön peura: C, mutta en ole Pirjo.
   Vastausaika päättyi jo.

   Lainaa

  29. Itseasiassa 21.11.2021 8:42
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Elisalla on aika outoa tuo toiminta. Just seurasin yhden kaverini vääntöä heidän kanssa. Tämä kaveri on tekniikan kanssa ihan avuton, siksi ei ole juuri palveluita päivittänyt. Elisa oli sitten yhdelle ikivanhalle palvelulle pamauttaunut oikein mojovan kuukausimaksun, nähtävästi koska halusi ihmisten irtisanovan sen palvelun. Kaverini päätti yrittää siirtyä sitten myös nykyaikaan, mutta sitä palvelua ei satukaan lopetettua. Elisan liikkeessä ei voitu auttaa, käskivät soittaa aspaan, aspassa ei voitu auttaa, käskivät päättää sopimuksen itse netissä. Koko palvelua ei löytynyt netistä, tämän näin itsekin, olin auttamassa ja löytyi vain puhelin- ja nettiliittymät. Aspasta käskettiin soittaa Elisan nettogurulle, hinta 2,90 €/min, melkein puolen tunnin puhelusta ei mitään apua. Elisalta luvattiin tutkia asiaa, ei kuulunut mitään, mutta palvelun kuukausimaksu kyllä laukkasi. Lopulta kaveri oli mennyt taas Elisan liikkeeseen. Siellä oli joku myymälävastaava mennyt muutamaksi minuutiksi takahuoneeseen ja sen jälkeen ilmoittanut, että homma on hoidettu. Se todella oli, mutta kaveri on nyt Elisalle maksanut niiden kuukausimaksujen ja gurupuheluiden jälkeen yli 100 €. Elisan mukaan rahoja ei voi palauttaa, koska palvelu oli edelleen asiakkaalla käytössä.

   Lainaa

  30. Istuva banaani 22.11.2021 4:06
   Tulos: 0 (10 ääntä)
   Tyven pussieläin: Pirre, Pirjukka..onhan näitä!
   Nomutta siis pilluhan oli tässä se juttu

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asiakirjat, elisa, hissi, hävittää, kadottaa, kellari, kerros, mainos, paperi, pirjo, posti, sivua ei löydy, tuhota, vitsi