Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 529

Tästä on ilmoitettava lehteen.
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 529
Arvonta! Feissarimokat palasi Facebookiin upouudella sivulla ja arvomme 40 €. Osallistu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 38 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kankea sarvikuono 9.11.2021 0:35
   Tulos: +251 (265 ääntä)
   Miksi täällä on taas photaroitua kamaa? Jopa Yle oikaisi, ettei tälläistä typoa ole tehty. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008360836.html

   Lainaa

  2. Haluton tomaatti 9.11.2021 1:05
   Tulos: +384 (392 ääntä)
   Jos ostoskorit on loppu, kävelet sen viisi metriä siihen kassoille ja otat siitä korin. Yksinkertaista.

   Lainaa

  3. Elävä taistelija 9.11.2021 1:11
   Tulos: -152 (194 ääntä)
   Itsellä käynyt sama kuin Jannella. Annoin puolisolle, oma miehisyys ei kestänyt niitä pitää.

   Lainaa

  4. Ihailtava laama 9.11.2021 1:16
   Tulos: +330 (384 ääntä)
   Millainen ihminen ahdistuu verkkareista, jotka on tarkoitettu eri sukupuolelle? Onko mitään väliä, minä, keski-ikäinen nainen, istun täällä poikien osastolta ostetussa pyjamassa, eikä ole mitään kriisiä, iloinen mieli vaan koska Batman. Ei voi ymmärtää miksi olisi mitään väliä, useimmin ne ei vaan istu ja sitten on paha mieli, kun ei saanut kivaa vaatetta, kun naisten osastolla on kaikki niin harmaata ja vakavaa.

   Lainaa

  5. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 9.11.2021 1:17
   Tulos: +258 (286 ääntä)
   Niin hauraus on arkinen miehuus

   Lainaa

  6. Tulos: +140 (154 ääntä)
   Ihailtava laama: Millainen ihminen ahdistuu verkkareista, jotka on tarkoitettu eri sukupuolelle? Onko mitään väliä, minä, keski-ikäinen nainen, istun täällä poikien osastolta ostetussa pyjamassa, eikä ole mitään kriisiä, iloinen mieli vaan koska Batman. Ei voi ymmärtää miksi olisi mitään väliä, useimmin ne ei vaan [...]
   No joo, yleensä naisten vaatteet tunnistaa kumminkin joko istuvuudesta tai viimeistään taskujen puutteesta. Jos ei tunnista niin sitten ei luulis kiinnostavankaan.

   Lainaa

  7. Säädytön lehmä 9.11.2021 3:43
   Tulos: -57 (125 ääntä)
   Ihailtava laama: Millainen ihminen ahdistuu verkkareista, jotka on tarkoitettu eri sukupuolelle? Onko mitään väliä, minä, keski-ikäinen nainen, istun täällä poikien osastolta ostetussa pyjamassa, eikä ole mitään kriisiä, iloinen mieli vaan koska Batman. Ei voi ymmärtää miksi olisi mitään väliä, useimmin ne ei vaan [...]
   Esimerkiksi minunlaiseni naisihminen, jolla on perse kuin 7 leivän uuni. Naisten malleissa on usein (merkistä toki riippuen) housujen osalta otettu huomioon leveämpi lantio ja alaspäin kapenevat jalat. Toisin kuin miesten malleissa housut on lahkeista tasalevyisen kokoisia vyötäröön asti, leveys- ja syvyyssuunnassa. Istuvuus on huomattavasti mukavampi naisten malleissa.

   Lainaa

  8. Tulos: -100 (128 ääntä)
   Ihailtava laama: Millainen ihminen ahdistuu verkkareista, jotka on tarkoitettu eri sukupuolelle? Onko mitään väliä, minä, keski-ikäinen nainen, istun täällä poikien osastolta ostetussa pyjamassa, eikä ole mitään kriisiä, iloinen mieli vaan koska Batman. Ei voi ymmärtää miksi olisi mitään väliä, useimmin ne ei vaan [...]
   No mukavuuden haluinen mies ahdistuu, jos pitää pitää jalassa naisille tarkoitettuja housuja. Koska naisten housut on leikkaikseltaan aina haaroista tiukemman ja sellaiset jalassa miehen on ikävä olla, tulee paikat kipeäksi.

   Lainaa

  9. Myötätunnoton hilleri 9.11.2021 6:24
   Tulos: +195 (199 ääntä)
   Sam: No mukavuuden haluinen mies ahdistuu, jos pitää pitää jalassa naisille tarkoitettuja housuja. Koska naisten housut on leikkaikseltaan aina haaroista tiukemman ja sellaiset jalassa miehen on ikävä olla, tulee paikat kipeäksi.
   Paitsi mokan mies sanoi ettei vaikuttaa mukavuuteen mitenkään.
   Leikkaukset tosiaan oo yleensä erilaiset, joten ei sovi. Mut halvat ny yleensä ovat niin muodottomat ettei ongelmaa ole

   Lainaa

  10. Lila ilves 9.11.2021 6:42
   Tulos: -40 (50 ääntä)
   Kankea sarvikuono: Miksi täällä on taas photoshopattua kamaa? Jopa Yle oikaisi, ettei tälläistä typoa ole tehty. is.fi/kotimaa/art-2000008360836.html
   Korjasin kirjoitusvirheesi.

   Lainaa

  11. Ministeri Nieminen 9.11.2021 7:00
   Tulos: -9 (43 ääntä)
   Kankea sarvikuono: Miksi täällä on taas photaroitua kamaa? Jopa Yle oikaisi, ettei *tällaista* typoa ole tehty. is.fi/kotimaa/art-2000008360836.html
   Korjasin toisen kirjoitusvirheesi.

   Lainaa

  12. Kummikäki 9.11.2021 7:17
   Tulos: +181 (201 ääntä)
   Ihailtava laama: Millainen ihminen ahdistuu verkkareista, jotka on tarkoitettu eri sukupuolelle? Onko mitään väliä, minä, keski-ikäinen nainen, istun täällä poikien osastolta ostetussa pyjamassa, eikä ole mitään kriisiä, iloinen mieli vaan koska Batman. Ei voi ymmärtää miksi olisi mitään väliä, useimmin ne ei vaan [...]
   Kummitätini, nyt jo seitsenkymppinen perinnetietoinen ja kauhisteluun taipuvainen, ei aikoinaan voinut käsittää miksi minä naisena halusin käyttää miesten vaatteita. Minulle nyt on ollut yks hailee mille sukupuolelle vaate on tarkoitettu, kunhan se istuu omalle vartalolle. Aikoinaan toimistotyössä käytin yksivärisiä miesten kauluspaitoja, niissä oli tarpeeksi pitkät hihat, kätevä rintatasku eikä mitään naurettavia koristeita joita naisten paitoihin siihen aikaan ängettiin. Tarjoustalosta sai alle 10 €. Kummitäti tiedusteli useampaan otteeseen ”eikö siellä sinun työpaikalla ihmettele kun sinä käytät miesten vaatteita?” Vastasin että ei.
   Viime vuosina olen 7 leivän uunin omistajana innostunut myös miesten housuista. Viime talvena löysin Lidlistä miesten trikooboxereita kokoa ”en edes muista montako x:ää oli ällän edessä”. Ostin kolme kolmen kpl:n pakettia. Ei purista, ei hierrä, istuu hyvin eikä varsinkaan mitään kammottavia pitsivirityksiä raapimassa ihoa verille just sieltä. 
   Olispa varmaan ihan yhteiskunnan henkisen ilmapiirin takia kivempi, jos ihmiset saisi käyttää just sellaisia vaatteita, asusteita ja muita tyylejä kuin itseä miellyttää, ilman että joku oman elämänsä kaarinasuonperä tulee pätemään. Tarpeeksi kauan kun ihmiselle jankutetaan ”sinä et voi”, ”sinä et saa”, ”eikö hävetä” niin kyllä se lannistaa ja ihminen alkaa purkaa pahaa mieltänsä toisiin tai itseensä. Ja minun puolestani saavat toiset ihmiset käyttää pitsipikkareita ihan sukupuoleen katsomatta, kunhan minun ei tarvitse. 
   Meni nyt vähän jaaritteluksi, mutta yritän vastata kysymykseen. Joillekin ihmisille on tärkeää että asiat tehdään ns. oikein. Eli siten kuin ne on normaalia, sopivaa ja tavanomaista tehdä. Silloin on turvallinen olo ja tulee illuusio siitä, että minä olen hyvä, oikea, kunnollinen ja vakavasti otettava ihminen, minua ei voida syyttää mistään, ei pilkata eikä häväistä, minä olen validi. Ja kun kaikki asiat tehdään aina oikein, on kaikki maailmassa oikein ja hyvin. Jos joku tätä järjestystä rikkoo esim. käyttämällä väärän sukupuolen vaatteita, hän rikkoo samalla tätä ihmistä kohtaan. Ihminen joutuu kohtaamaan sen tosiseikan, että maailmassa on aika moni asia päin persettä, mutta se ei taas ole hänen vikansa, koska hän tekee asiat oikein. Joten sen on oltava tuon friikin vika, ja friikkiähän saa valistaa, pilkata jne. Eli viime kädessä on siis kyse ihmisen epävarmuudesta ja siitä pelosta, että yhteisö ei hyväksy häntä.

   Lainaa

  13. Takkuinen hilleri 9.11.2021 7:21
   Tulos: +11 (19 ääntä)
   Kankea sarvikuono: Miksi täällä on taas photaroitua kamaa? Jopa Yle oikaisi, ettei tälläistä typoa ole tehty. is.fi/kotimaa/art-2000008360836.html
   Eikä kuvan saateteksti edes ollut mitenkään hauska.

   Lainaa

  14. Tulos: +63 (65 ääntä)
   Ihailtava laama: Millainen ihminen ahdistuu verkkareista, jotka on tarkoitettu eri sukupuolelle? Onko mitään väliä, minä, keski-ikäinen nainen, istun täällä poikien osastolta ostetussa pyjamassa, eikä ole mitään kriisiä, iloinen mieli vaan koska Batman. Ei voi ymmärtää miksi olisi mitään väliä, useimmin ne ei vaan [...]
   Veikkaan että julkaisu on ryhmästä "Länsimaalaisen ihmisen ahdinko", eli tämä ei ole mikään vakavissaan kirjoitettu julkaisu.

   Lainaa

  15. Häikäilemätön kirjohylje 9.11.2021 9:02
   Tulos: +36 (56 ääntä)
   Pienestä se on miehisyys kiinni joillakin. Jotkut eivät voi pitää edes takkeja joissa on vetoketju "naisten puolella" vaikka muuten olisi identtinen miesten mallin kanssa ulkonäöltään ja istuisi täydellisesti.

   Lainaa

  16. Tulos: +56 (58 ääntä)
   Sam: No mukavuuden haluinen mies ahdistuu, jos pitää pitää jalassa naisille tarkoitettuja housuja. Koska naisten housut on leikkaikseltaan aina haaroista tiukemman ja sellaiset jalassa miehen on ikävä olla, tulee paikat kipeäksi.
   Riippuu toki housuista.
   Olen mies ja ostin naisten mallin Sastan Gore-tex erähousuista, koska siinä istuvuus oli parempi, mitä miesten malleissa. Ainoastaan taskujen vähyydestä hieman miinusta.
   Olisihan ne miestenkin mallin housut varmaan jostain löytyneet, mutta paikallisen liikkeen valikoimasta noi oli parhaat.

   Lainaa

  17. Luodinkestävä lisko 9.11.2021 9:59
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Kankea sarvikuono: Miksi täällä on taas photaroitua kamaa? Jopa Yle oikaisi, ettei tälläistä typoa ole tehty. is.fi/kotimaa/art-2000008360836.html
   Täällä mokissa oli joskus vastaava teksti-tv-moka.
   "Niinistö: 'Tapan Putinin kahdesti'."
   Kommenttina oli jotain tyyliin "viimein kovaa puhetta Salelta".
   Ehkä tämän kerran moka olikin totuus, ja Sale on oikeasti menossa tarttumaan toimeen. Tieto vain vuoti Ylellä toimivalle, venäläiselle vakoojalle, ja hän päätti pilata nämä suunnitelmat tiedottamalla ne kaikille ennen, kuin Sale ehtii niitä toteuttamaan. Nyt Ylen Venäjä-vastaiset johtajat pyrkivät peittelemään vakoojan paljastusta sanomalla, että "ei siellä koskaan mitään tuollaista ole koskaan lukenut". Ja huomenna vakooja katoaa.

   Lainaa

  18. Harmaa kivi 9.11.2021 10:42
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Tuo tappaa vs tapaa virhe varmaan tapahtuu oikeassakin elämässä aina välillä, automaattinen oikoluku ei sitä huomaisi ja toimituksissa on kiire, mutta niinpä se ei ole kovin hauska -liian ilmeinen. Mutta toivon, että hiljaiseksi vedetyt kirkonkellot on oikea -kerrankin tuo iltapaskojen kliseeilmaus (täällä pitäisi olla tosi äänetöntä, jos joka päivä jokin vetäisi porukan hiljaiseksi) olisi sopivassa paikassa! Mitä housuihin tulee, niihin pätee sama kuin vaatekokoihin. Joskushan näkee porukkaa sulloutumassa vaatteisiin joihin eivät mahdu, koska "minun kokoni on M! Sen täytyy olla M, se on aina ollut M; ei voi olla XL, ahdistaa!". Ota sopiva vaate, maksa se, ja leikkaa sitten kokolappu irti. Yksinkertaista!

   Lainaa

  19. Tulos: -1 (17 ääntä)
   Kankea sarvikuono: Miksi täällä on taas photaroitua kamaa? Jopa Yle oikaisi, ettei tälläistä typoa ole tehty. is.fi/kotimaa/art-2000008360836.html
   Koska ylläpito ei ajattele postauksia kovin paljoa. On aika paljon selkeesti keksittyjä "hauskoja" juttuja joita nää julkasee täällä.

   Lainaa

  20. Jussi Pattitussi 9.11.2021 17:05
   Tulos: +12 (18 ääntä)
   Janne. Maskuliinisuus ei voi olla noin pienestä kiinni. Tuolla ei ole mitään väliä.

   Lainaa

  21. Askarruttava ankerias 9.11.2021 17:06
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Haluton tomaatti: Jos ostoskorit on loppu, kävelet sen viisi metriä siihen kassoille ja otat siitä korin. Yksinkertaista.
   Mutta silloin ei olisi voinut uhriutua ja kirjoittaa tekstiviestipalstalle siirtymisestään kilpailijalle. Kirjoittaja varmaan toivoi kaupan ottavan opikseen, jotta saisi hänet jatkossa asiakkaakseen. Ei tosin kertonut mikä marketti oli kyseessä, mutta ehkä ajatuksena oli saada kaikki marketit skarppaamaan!

   Lainaa

  22. Askarruttava ankerias 9.11.2021 17:06
   Tulos: 0 (10 ääntä)
   Haluton tomaatti: Jos ostoskorit on loppu, kävelet sen viisi metriä siihen kassoille ja otat siitä korin. Yksinkertaista.
   Mutta silloin ei olisi voinut uhriutua ja kirjoittaa tekstiviestipalstalle siirtymisestään kilpailijalle. Kirjoittaja varmaan toivoi kaupan ottavan opikseen, jotta saisi hänet jatkossa asiakkaakseen. Ei tosin kertonut mikä marketti oli kyseessä, mutta ehkä ajatuksena oli saada kaikki marketit skarppaamaan!

   Lainaa

  23. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Angst: Veikkaan että julkaisu on ryhmästä "Länsimaalaisen ihmisen ahdinko", eli tämä ei ole mikään vakavissaan kirjoitettu julkaisu.
   En edes ajatellut, että julkaisu olisi tuollaisesta ryhmästä, mutta silti pidin tuota vitsinä. Minusta se oli aika selvää, siksi ihmetyttikin että melkein kaikki otti sen tosissaan.

   Lainaa

  24. Multainen varhaisperuna 9.11.2021 18:38
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Kankea sarvikuono: Miksi täällä on taas photaroitua kamaa? Jopa Yle oikaisi, ettei tälläistä typoa ole tehty. is.fi/kotimaa/art-2000008360836.html
   Koska YLE:n imagoa halutaan määrätyissä piireissä tietoisesti murentaa. Vaikka jokainen tajuaa kyseessä olevan kuvamuokkaus ajaa se silti asiaa.

   Lainaa

  25. Häijy orja 9.11.2021 19:16
   Tulos: +48 (48 ääntä)
   Jepajee: Riippuu toki housuista.Olen mies ja ostin naisten mallin Sastan Gore-tex erähousuista, koska siinä istuvuus oli parempi, mitä miesten malleissa. Ainoastaan taskujen vähyydestä hieman miinusta. Olisihan ne miestenkin mallin housut varmaan jostain löytyneet, mutta paikallisen liikkeen valikoimasta noi oli parhaat.
   Tuo taskujen vähyys naisten housuissa on kyllä yhtä kiusantekoa. Etsin pitkään sopivia verkkareita, mutta kaikki naisten mallit olivat lähes ihonmyötäisiä ja taskuihin mahtui juuri ja juuri joku huulirasva. Sopivat löysin vihdoin urheilukaupan poikien osastolta, housut on mukavan väljät ja taskutkin ulottuu puoleen reiteen :)

   Lainaa

  26. Harmaa kivi 9.11.2021 20:22
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Multainen varhaisperuna: Koska YLE:n imagoa halutaan määrätyissä piireissä tietoisesti murentaa. Vaikka jokainen tajuaa kyseessä olevan kuvamuokkaus ajaa se silti asiaa.
     YLEn asemaa halutaan määrätyissä piireissä murentaa, se ei ole salaisuus. Mutta noin hölmöllä tavalla? Minkä tahansa kiireisen uutistoimituksen väki tekee kriijotusvrihetiä, jos ne eivät ole ilmeisiä tai tapahdu usein, ja varsinkin jos se virheellinenkin sana on olemassa oleva, joten tekstinkäsittelyohjelma ei sitä huomaisi, niin sattuuhan sitä. Ei pitäisi sattua, mutta jos tuuppaa ulos sellaista artikkelimäärää, niin on käytännössä mahdotonta, ettei koskaan sattuisi. Uskottavuus alkaisi valua vasta sitten, jos kyseessä olisi kielen tuntemuksen puute eikä typo, huolimattomuusvirheitä sattuisi paljon, tai kyseessä olisi asiavirhe jota ei pikimmiten korjattaisi.

   Lainaa

  27. Sitkas karjalanpiirakka 9.11.2021 21:16
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   riesa: En edes ajatellut, että julkaisu olisi tuollaisesta ryhmästä, mutta silti pidin tuota vitsinä. Minusta se oli aika selvää, siksi ihmetyttikin että melkein kaikki otti sen tosissaan.
   En tiedä onko juuri tämä julkaisu vitsi vai ei, mutta kyllä jotkut ihmiset oikeasti kirjoittavat tuollaista tosissaan. Vitseinäkin nämä perustuvat ihan todellisen ilmiön parodiointiin. Joten vaikka kirjoittaja ei itse ajattelisi oikeasti noin, joku muu varmasti ajattelee.

   Lainaa

  28. Tulos: -7 (9 ääntä)
   Oskar: Toisin päin meni, paavi ja muut papit teki Soinille jotain ja se siitä asti aikas hiljasena ollut.

   Lainaa

  29. Itseasiassa 9.11.2021 23:17
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Ihailtava laama: Millainen ihminen ahdistuu verkkareista, jotka on tarkoitettu eri sukupuolelle? Onko mitään väliä, minä, keski-ikäinen nainen, istun täällä poikien osastolta ostetussa pyjamassa, eikä ole mitään kriisiä, iloinen mieli vaan koska Batman. Ei voi ymmärtää miksi olisi mitään väliä, useimmin ne ei vaan [...]
   Joskus ostin pari paria poikien lenkkareita Anttilan lasten osastolta. Sopi hyvin mun 38 koon jalkaan, oli kivan näköiset ja väriset, kestävät ja maksoi vähemmän kuin naisten. En saanut sukupuoli- ja ikäkriisiä.

   Lainaa

  30. Itseasiassa 9.11.2021 23:19
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Keepo: No joo, yleensä naisten vaatteet tunnistaa kumminkin joko istuvuudesta tai viimeistään taskujen puutteesta. Jos ei tunnista niin sitten ei luulis kiinnostavankaan.
   Joo, oon joskus kyllä ostanut housut miesten osastolta. Siihen aikaan itselläni oli vyötäröä, niin piti vähän ottaa sivuista sisään. Onneksi muodissa oli siihen aikaan matalat vyötäröt, niin se oli helppo parin piston homma.

   Lainaa

  31. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Sitkas karjalanpiirakka: En tiedä onko juuri tämä julkaisu vitsi vai ei, mutta kyllä jotkut ihmiset oikeasti kirjoittavat tuollaista tosissaan. Vitseinäkin nämä perustuvat ihan todellisen ilmiön parodiointiin. Joten vaikka kirjoittaja ei itse ajattelisi oikeasti noin, joku muu varmasti ajattelee.
   Tiedän sen kyllä, tunnen monia tuon kaltaisia ihmisiä. Juuri siksi pidinkin tuota enemmän vitsinä.

   Lainaa

  32. Ihmettelijä 10.11.2021 3:10
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Itse pienenä miehenä ei ole vaihtoehtoja. Pakko ostaa naisten housuja/sukkia/kenkiä yms.

   Lainaa

  33. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Helpottaisi tuotakin mummelia että ottaisi oman korin mukaan kauppaan. Ei tarvitsisi turhaan ostella muovipussejakaan. Yksinkertaista!

   Lainaa

  34. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Haluton tomaatti: Jos ostoskorit on loppu, kävelet sen viisi metriä siihen kassoille ja otat siitä korin. Yksinkertaista.
   Nykyajan urbaanille some-ihmiselle, (homo erectus idioticus), kyseinen toimintamalli on liian monimutkainen, että aivot kykenisivät ratkaisemaan tuollaisen ongelman. 🙄

   Lainaa

  35. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Ihailtava laama: Millainen ihminen ahdistuu verkkareista, jotka on tarkoitettu eri sukupuolelle? Onko mitään väliä, minä, keski-ikäinen nainen, istun täällä poikien osastolta ostetussa pyjamassa, eikä ole mitään kriisiä, iloinen mieli vaan koska Batman. Ei voi ymmärtää miksi olisi mitään väliä, useimmin ne ei vaan [...]
   Naisille miesten vaatteiden pitäminen on ollut huomattavasti pitempään yleisesti hyväksyttyä kuin toisinpäin, joten en sinänsä ihmettele että sinua ei häiritse, mutta miehiä voi häiritä. Valitettavasti kestänee vielä pitkään ennen kuin tästä jaottelusta päästään kokonaan eroon. Itsehän käytän Lindexiltä ostettuja naisten hihattomia aluspaitoja, koska miehille ei myydä missään tarpeeksi pitkiä että ne ei nouse pois housuista paljastaen selän. Valitettavasti yllä mainituista syistä en ole kuitenkaan itse kehdannut mennä ostamaan niitä. Itse ostaminen ei hävetä minua, mutta epäsosiaalisena introverttina hirvittää ajatuskin että muut tuijottaa kun menen ostamaan.

   Lainaa

  36. Sitkas karjalanpiirakka 10.11.2021 14:23
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Jusa: Nykyajan urbaanille some-ihmiselle, (homo erectus idioticus), kyseinen toimintamalli on liian monimutkainen, että aivot kykenisivät ratkaisemaan tuollaisen ongelman. 🙄
   Niinpä. Tosin tuon tapauksen valitus oli laitettu vanhanaikaisesti sanomalehteen, joten taisi olla vähemmmän nykyaikainen mokailija kyseessä.

   Lainaa

  37. Letittämätön kyyhky 12.11.2021 11:25
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Toj Karin: Naisille miesten vaatteiden pitäminen on ollut huomattavasti pitempään yleisesti hyväksyttyä kuin toisinpäin, joten en sinänsä ihmettele että sinua ei häiritse, mutta miehiä voi häiritä. Valitettavasti kestänee vielä pitkään ennen kuin tästä jaottelusta päästään kokonaan eroon. Itsehän käytän [...]
   Tuossapa hyvä vinkki, miehelläni on aluspaitojen kanssa juuri tuo ongelma, etenkin kun on pitkäselkäinen mutta hoikka. 
   Itse ostan niin paljon vaatteita kirpparilta, ettei edes aina tiedä onko miesten-, naisten- vai lastenvaate. Eikä sillä väliä ole niin kauan kun päälle istuu.

   Lainaa

  38. Viitteetön aasi 15.11.2021 16:24
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Miksei kaikki ymmärrä että housujuttu on sarkasmia tai ainakin itseironiaa. Ostin varhaisteininä tyttöjen skeittikengät, kun tykkäsin väreistä ja pojille oli vaan mustia. Enkä muuten ollut feminiininen tms mutta poikien kengät oli tylsiä. Ei ollut ongelmaa eikä kukaan kiusannut.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: housut, kellot, kirjoitusvirhe, kirkko, kirkon kellot, kuva, lehti, miesten, naisten, niinistö, ostoskorit, putin, teksti-tv, verkkarit